מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
ש לי שתי שאלות אל dual chanell ddr 1 האם זה סוג מיוחד של זכרון שצריך לקנות שתומך בזה כמו ht או פשוט 2 זכרונות רגילים וגם עוד שאלה האם אני קונה 2 זכרונות של 256 ddr 400 אני יקבל 512 mb אם באס של 800 או זכרון 1 של 256 אם באס של 800
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) איך הזיכרון הזה בכללי : OCZ Enhanched Latency Platinum Edition 2) האם אני יכול להגיע לתיזמונים יותר נמוכים מהסטנדרט שלו (2.3.2.5) בצורה יציבה 3)האם התיזמונים משנים בקטע של רוחב פס או שהם רק מחשבים יותר מהר פעולות ? תודה !!!
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי 2 בחירות: מעבד של INTEL מעבד של AMD אני לא יודע מה עדיף לקנות,מה יעמוד יותר זמן ומה יותר טוב למשקים(המחשב למשחקים) אם אפשר שכל אחד ירשום מה הוא מעדיף+סיבה בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי, בקרוב אני מקבל מהספונסר של הקבוצה שלי כונן קשיח חדש.. רציתי לדעת אם הוא תומך בלוח אם שלי כי אמרו לי שהוא לא ואני לא סגור על זה.. מדובר בכונן הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=821 ובלוח אם הזה: http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=597 לא אכפת לי עם הוא לא ינצל את כולו , העיקר שאני יוכל להשתמש ב600 ג'יגה הללו. תגובות!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב סטיק זכרון אחד של 256MB של סמסונג. השני,אני לא יודע מאיזו חבר'ה הוא, (לא אני קניתי אותו). בעזרת מה אוכל לדעת?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות ... אני רוצה לוח ל pcie לא יקר ורציתי לשאול אם אני ירגיש את הבדלים בין הלוחות האלה ?VNF4 Zenith (NF4, s939, PCI-E ל gigbyte k8nf תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מהשניים הבאים: ATI Radeon XPRESS 200 NVIDIA nForce4 ומה ההבדלים העקריים ביניהם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד של אינטל - פנטיום 4 2.4, עם מהירות באס של 800mhz. אני מבין מה אומר ה-HT - זו טכנולוגיה ש"מחלקת" את המעבד הפיסי לשני מעבדים לוגיים, ומאזנת את העומס בין שני המעבדים האלה. כל אפליקציה שאני אפעיל תתמוך בטכנולוגיה הזו? ואם לא, איזה אפליקציות כן יתמכו? אני משתמש ב-win2000 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יכולה להיות בעיה כלשהי אם אני מרכיב על הלוח אם GA-P35-DS3L את שני הזיכרונות הבאים:http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?LinkBack=&ktcpartno=KVR800D2N6/2Ghttp://www.gskill.com/products.php?index=46ואם אני יוסיף את הכרטיס הבא בנוסף לשתיים הקודמים:http://www.ebay.com/itm/DDR2-PC2-6400U-2-Gig-/150625966764#ht_500wt_1182שתיים כאלה ליתר דיוק..תודה רבה לעוזרים!נ.באם עלולה להיות בעיה אשמח לפיתרונות.
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה... אני צריך שילוש קדוש עם PCI-E, מעבד כפול ליבה אם יכנס בתקציב, שהמעבד לא יהיה משהו שמתחמם יותר מדי... אם אפשר כרטיס מסך מובנה אז בשמחה... ליתר ביטחון. כדאי מאד לחכות לקונרו? מתי הוא יצא בכלל? תקציב? 2000 ומקסימום 3000... מה שאפשר וכמה שיותר זול
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד p4 2.4B מתוצרת אינטל. ולוח אם P4B266-C מתוצרת ASUS. שימו לב שבמודל כתוב 1.8 ואילו במהירות כתוב 2.4 רציתי לשאול האם זו בעיה עם התוכנה או עם החומרה? או שזה בכלל אמור להיות ככה?
-
מה ההבדל בין UD3R לבין UD5 באתר של GIGABYTE הכל אותו דבר. ומה ההבדל בין REV.2.0 ל REV 1.0? האם לוחות אם אלה תומכים בזכירונות של 1600 MHZ?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני אומר בדחיפות כי מחרתיים דוד שלי צריך לבוא אלי ואני צריך להרכיב לו מחשב (שידרוג +שילוש קדוש) יש לי הגבלה ל 2000 ש"ח + - רוצה AMD כי הם לא יקרים, רק מה XP1600 זה מתחיל להיות יקר המחשב הוא להכול(מחשב ביתי) איזה מפרט הכי טוב אתם יכולים לתת לי במחיר הנל? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2.4 AMD ל P4 2.4 עזרו לי בבקשה... התלבטות נוספת היא איזה לוח אם לקנות... הסתכלתי בפורום קצת ושמתי לב שאף אחד לא ממליץ על לוחות אם של אסוס... במקום זה כולם מעדיפים ABIT... בבקשההההה תסבירו למה?! ואיזה לוח הכי כדאי לקנות התחשב במחיר וביצועים! : בבקשה תעזרו מהר ככל האפשר ;D
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הי אני מעונין במחשב לעבודה משרדית בלבד - כך שמראש אין צורך בכרטיס מסך נפרד. מצד שני - אני מעונין לחברו לשני מסכים ולהגדיל את שולחן העבודה. אם אין - העלות של שני מסכים תכלול עוד כרטיס מסך לא זול - וזה עלול להפוך את העיניין ללא רלוונטי. יש מצב?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות את q9300 6 ק"ש או q6000 כי יש לו 8 ק"ש אני צריך לקנות וזקוק לחוות דעת סופית
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מומלץ בחום..למי שלא וגם למי שכן מבין מה יש בביוס וכל הפונקציות שלו ואיך הוא עובד [http://img413.imageshack.us/img413/4361/20070511015149cv1.gif/img] Inside your computer are several smaller ones, which must work together for best performance Getting them to do this, rather than pulling against each other, can make quite a difference to how your machine behaves, but most come out of their boxes inadequately set up because there isn't enough time or incentive for the manufacturers to do it for you - they mostly choose standard CMOS settings to suit the widest circumstances (and keep BIOS problems to a minimum), which are often the slowest. The BIOS Companion explains th…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
השאלה כמו בכותרת אני מחפש אם אפשר לקנות מחבר כמו הQ-connector של ASUS ללוח אם שלי שהוא של GIGABYTE?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256MB 2700 GENERIC זכרון ג'נרי. ואני מעוניין לקנות סטיק אחד חדש של 512... איזה הייתם ממליצים ? אם אני יקנה 3200 תהיה בעית תאימות? הלוח שלי תומך עד 3200 אז רציתי גם לשאול אם תהיה בעיה שיהיה לי אחד 2700 ואחד 3200?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה. בדקתי עם התוכנה CPU-Z ונראה שהזכרונות שלי עובדים ב-single channel ולא ב-dual. קראתי בפורום ובדקתי מה שכולם אומרים והזכרונות יושבים במקומות 1 ו-3 (אחד סגול, אחד כתום) אז זה כן אמור להיות דואל. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? יש לי 2 כרטיסים של 512 של twinmos, ולוח אם של ג'יגה-בייט ?K8NF-9 שהוא תומך בדואל צ'אנל. מה לעשות?? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הלוח נל ויכול לתת עליו ביקורת כולשהי לטובולרע והאם הוא עדיף על GA-K8NF-9 תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני אציין שני תצורות של רכבי מחשב והיתי מעוניינת לדעת מה עדיף ? מעבד Q6700 וכרטיס מסך 8800 GT 500 מגה ? או מעבד Q9540 עם כרטיס מסך 8600 GT 256 מגה DDR3 ההפרש במחיר כמעט זהה . מחכה למומחים שבכם
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-