עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by danamas,

יכולה להיות בעיה כלשהי אם אני מרכיב על הלוח אם GA-P35-DS3L את שני הזיכרונות הבאים:http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?LinkBack=&ktcpartno=KVR800D2N6/2Ghttp://www.gskill.com/products.php?index=46ואם אני יוסיף את הכרטיס הבא בנוסף לשתיים הקודמים:http://www.ebay.com/itm/DDR2-PC2-6400U-2-Gig-/150625966764#ht_500wt_1182שתיים כאלה ליתר דיוק..תודה רבה לעוזרים!נ.באם עלולה להיות בעיה אשמח לפיתרונות.

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  3. אז ככה... אני צריך שילוש קדוש עם PCI-E, מעבד כפול ליבה אם יכנס בתקציב, שהמעבד לא יהיה משהו שמתחמם יותר מדי... אם אפשר כרטיס מסך מובנה אז בשמחה... ליתר ביטחון. כדאי מאד לחכות לקונרו? מתי הוא יצא בכלל? תקציב? 2000 ומקסימום 3000... מה שאפשר וכמה שיותר זול

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by zgd,

יש ברשותי מעבד p4 2.4B מתוצרת אינטל. ולוח אם P4B266-C מתוצרת ASUS. שימו לב שבמודל כתוב 1.8 ואילו במהירות כתוב 2.4 רציתי לשאול האם זו בעיה עם התוכנה או עם החומרה? או שזה בכלל אמור להיות ככה?

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by adorham,

מה ההבדל בין UD3R לבין UD5 באתר של GIGABYTE הכל אותו דבר. ומה ההבדל בין REV.2.0 ל REV 1.0? האם לוחות אם אלה תומכים בזכירונות של 1600 MHZ?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  6. אני אומר בדחיפות כי מחרתיים דוד שלי צריך לבוא אלי ואני צריך להרכיב לו מחשב (שידרוג +שילוש קדוש) יש לי הגבלה ל 2000 ש"ח + - רוצה AMD כי הם לא יקרים, רק מה XP1600 זה מתחיל להיות יקר המחשב הוא להכול(מחשב ביתי) איזה מפרט הכי טוב אתם יכולים לתת לי במחיר הנל? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by snofcin,

אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2.4 AMD ל P4 2.4 עזרו לי בבקשה... התלבטות נוספת היא איזה לוח אם לקנות... הסתכלתי בפורום קצת ושמתי לב שאף אחד לא ממליץ על לוחות אם של אסוס... במקום זה כולם מעדיפים ABIT... בבקשההההה תסבירו למה?! ואיזה לוח הכי כדאי לקנות התחשב במחיר וביצועים! : בבקשה תעזרו מהר ככל האפשר ;D

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. הי אני מעונין במחשב לעבודה משרדית בלבד - כך שמראש אין צורך בכרטיס מסך נפרד. מצד שני - אני מעונין לחברו לשני מסכים ולהגדיל את שולחן העבודה. אם אין - העלות של שני מסכים תכלול עוד כרטיס מסך לא זול - וזה עלול להפוך את העיניין ללא רלוונטי. יש מצב?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by golan1971,

מה כדאי לי לקנות את q9300 6 ק"ש או q6000 כי יש לו 8 ק"ש אני צריך לקנות וזקוק לחוות דעת סופית

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. מומלץ בחום..למי שלא וגם למי שכן מבין מה יש בביוס וכל הפונקציות שלו ואיך הוא עובד [http://img413.imageshack.us/img413/4361/20070511015149cv1.gif/img] Inside your computer are several smaller ones, which must work together for best performance Getting them to do this, rather than pulling against each other, can make quite a difference to how your machine behaves, but most come out of their boxes inadequately set up because there isn't enough time or incentive for the manufacturers to do it for you - they mostly choose standard CMOS settings to suit the widest circumstances (and keep BIOS problems to a minimum), which are often the slowest. The BIOS Companion explains th…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. השאלה כמו בכותרת אני מחפש אם אפשר לקנות מחבר כמו הQ-connector של ASUS ללוח אם שלי שהוא של GIGABYTE?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by stingeR-,

יש לי כרגע 256MB 2700 GENERIC זכרון ג'נרי. ואני מעוניין לקנות סטיק אחד חדש של 512... איזה הייתם ממליצים ? אם אני יקנה 3200 תהיה בעית תאימות? הלוח שלי תומך עד 3200 אז רציתי גם לשאול אם תהיה בעיה שיהיה לי אחד 2700 ואחד 3200?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  13. יש לי בעיה. בדקתי עם התוכנה CPU-Z ונראה שהזכרונות שלי עובדים ב-single channel ולא ב-dual. קראתי בפורום ובדקתי מה שכולם אומרים והזכרונות יושבים במקומות 1 ו-3 (אחד סגול, אחד כתום) אז זה כן אמור להיות דואל. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? יש לי 2 כרטיסים של 512 של twinmos, ולוח אם של ג'יגה-בייט ?K8NF-9 שהוא תומך בדואל צ'אנל. מה לעשות?? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by mastermomo,

האם מישהו מכיר את הלוח נל ויכול לתת עליו ביקורת כולשהי לטובולרע והאם הוא עדיף על GA-K8NF-9 תודה

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by 246810,

יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. Started by honda71,

-------------------------------------------------------------------------------- אני אציין שני תצורות של רכבי מחשב והיתי מעוניינת לדעת מה עדיף ? מעבד Q6700 וכרטיס מסך 8800 GT 500 מגה ? או מעבד Q9540 עם כרטיס מסך 8600 GT 256 מגה DDR3 ההפרש במחיר כמעט זהה . מחכה למומחים שבכם

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by Inzagi,

שלום, אני צריך לוח אם שיתאים למעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX וגם זיכרון 2GB שיתאים ללוח אם. התקציב ללוח אם ולזיכרון עד 1,000 ש"ח. לא צריך שיתמוך OC.

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  18. כותרת..

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by neploch,

הלך לי הלוח אם ואין עליו יותר אחריות. אני צריך אחר כמוהו או דומה כדי להרכיב עליו את המעבד ושאר החלקים. הלוח הקיים: GA-M61PME-S2P כתוב עליו גם AM2+ המעבד של AMD 2.8GHZ ונראה לי חבל לקנות מחשב זול חדש ב 1300 ש"ח בעל אותם הנתונים כמו שלי אם אפשר להחליף רק את לוח האם. אין לי צורך בביצועים חזקים ובמחשב מתקדם שיעלה הרבה כסף. אז איזה לוח אם אני צריך ויכול להשיג היום כדי להחליף את הנוכחי. תודה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by Bengo5,

מדובר לחבר.... תומך פנטיום 4 g31 זה מסובך לחבר אותו? אני אוכל לחבר אותו לבד? יש לי ניסיון בחיבור וכאלה אבל לוח אם חדש עוד לא ניסיתי... צריך להגדיר את הביוס?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by lmlm,

אני מתלבט איזה לוח לבחור: מבוסס 975X או 965. אני רוצה שיהיה לי עבודה שוטפת מהירה, ויעמוד בOC לא גדול. יש לי תקציב כ 1K ראיתי את DFI 975X לא אהבתי כל כך, גם ראיתי ב XS לא אהבו אותו כל כך. למשה יש המלצות? P5B אולי אחד הלוחות של גיגהבייט? תודה

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by spider272,

יש לי קיט של OCZ 2X2GB DDR2 PLATINUM 1066 וזיכרון AENEON DDR2 800 המתח של הזיכרונות בביוס מוגדר על 1.8 זה בסדר?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ftzahi22,

PQI Turbo Memory 1GB(2x512MB) PC3200 Dual Channel Kit 184-Pin DDR400 SDRAM, Low Latency 2.5-3-3-7 ICs, Gunmetal Aluminum או GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz "GE1GB3200BDC" 1GB 512MB x 2 CL2.5 -Retail

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. האם ההבדלים, מבחינת הכל גדולים בין הסלרון 2.4GHZ לפנטיום 2.4GHZ

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.