עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש לי לוח אם מדגם GIGABYTE G31M-ES2L REV 1 מעבד INTEL E6300 2.8GHZ@3.5GHZ תדר שעון מעבד: 334X10.5 זיכרון נוכחי: KINGSTONE 2 GB 800MHZ כרטיס מסך: RADEON HD4650(SHAPPIRE CORE CLOCK 600MHZ@620MHZ MEM CLOCK 400MHZ@420 MHZ המערכת עכשיו יציבה מאוד אבל ברצוני לשדרג את הזיכרון ל4 ג'יגה. עכשיו יש 2 אפשרויות: או לקנות עוד סטיק זהה של KINGSTON. או לקנות זוג סטיקים מקצועיים במהירות 1066 השאלה איזה זיכרונות יתאימו לי פיקס, ובזה אני צריך את העזרה שלכם. רשימת זיכרונות מוסמכים מעודכנת של הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-g31m-es2l.pdf יש את הכרטיסים הנ"ל: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Chann השאלה איך הם יעבדו.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by ~The_Sultan~,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך המעבד הבא: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX בתוך מחשב למשחקים (את המפרט ניתן למצוא בפורום מפרטים...) ???

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by hashafanhakatan,

שלום לכולם אני מחזיק בבית Bare metal hyperviser (מריץ citrix xenserver ) שכיום רץ על ep45t-ud3lr של gigabyte , מעבד Q9400 ו 16 גיגה RAM של פטריוט. אני מעוניין לשדרג את רכיבי החומרה . כרגע על הפרק מעבד+ לוח ( יתכן גם זכרון). אני מתלבט בין i7-2600 ( לא K , אין לי צורך ב OC ויש לי צורך ב VT ) לבין FX-8150. רוב הזמן ירוצו על ה hyperviser כ 4-8 VM ש 4 מהם יהיו ideal רוב הזמן. למישהו יש המלצה לכיוון זה או אחר ? מעבר לזה אני מחפש גם לוח אם פשוט ויציב, אין צורך ב sli,raid וכו' , אבל יש צורך בתמיכה במינימום 4 סטיקים של RAM סה"כ 16 גיגה. יתרון תמיכה ביותר RAM אשמח להמלצות על לוח אם מתאים לכל אחד מהמעבדים. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by nore0,

איך אלו ? http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=4880

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by exti110,

שלום כיצד הלוחות אם של אלבטרון? איזה לוח אם כדאי לקחת? עם תושבת של AGP או של PCI או שניהם יחד על הלוח (לשדרוג עתידי)? אני מעוניין בלוח עם סוקט 775 עבור מעבדי פנטיום 4.

• 11 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by arik89,

מי יותר חזק? ה3800 + הוא AM2 כפול ליבה.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by tamir6066,

הי.אני עומד בפני קניית מחשב ואני די סגור על מפרט,רציתי לקחת Q6600 כי הוא 4 ליבות והוא יותר חדש.ואז קראתי בכל מיני מקומות שהE8400 עדיף והוא יותר חדש. מה עדיף עם המפרט הבא?: מעבד:Q6600 intel\E8400 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 כרטיס מסך: Radeon HD 4850 Gigabyte זכרון: 2048MB-800MHZ-KINGSTON- דיסק קשיח: WD 500GB 16MB BUFFER- כונן אופטי: ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe מארז: COMPUCASE CI-6A19 BLACK- האם כדאי להוסיף לQ9300? תודה

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by Lucifer,

היי, אני מתכנן לקנות תוספת זיכרון למחשב ויש לי מספר שאלות... ??? 1- האם כדאי לי לקנות עוד 256 RAM של זיכרון למחשב, יש לי כרגע 256 RAM של סמסונג במהירות של 333MHz, האם השיפור בביצועים יהיה משמעותי? (כרגע יש לי מערכת מחשב סבירה ביותר ואני מתכנן להריץ משחקים חזקים בעתיד). 2- האם יש בעיה בהפעלת שני סטיקים של זיכרונות במהיריות שונות? 3- מה משמעות הסימונים PC2100 או PC3200 ? (אני יודע שלוח האם שלי תומך בזכרונות עד 2700 והזיכרון שלי כרגע הוא 2100). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  9. כפולי הליבה הרי אמורים להיות מתאימים לשני התושבות. אך כאן הנקודה שאני לא מבין, כיצד זה הגיוני שאותו מעבד יתלבש על שתי התושבות?? בתודה מראש וחג שמח.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by treva42,

האם בלוח האם הבא-Gigabyte GA-H77-D3H יש כרטיס קול אינטגרלי?

11. האם יצא כבר לוח האם PCI-Express? ואם כן האם יש כבר אותו בארץ? ואם אין אותו בארץ אז האם יש כבר בחו"ל ואם הוא עדיין לא יצא מישהו יודע מתי הוא ייצא ??

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  12. גבירותי ורבותי ABIT הוציאה גרסאות חדשות לNF הידוע כאחד מלוחות הOC הטובים ביותר לסוקט A והרי הם לפניכם NF7-S2G http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=205 NF7-S2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=204

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by thegodx,

חברת AMD תובעת את 'אינטל', בטענה ש'אינטל' כופהאת המעבדים שלה על חברות, ומונעת בכך תחרות בשוק. יצרנית השבבים AMD הגישה הגישה היום לבית המשפט הפדרלי המחוזי בדלאוור תביעה נגד חברת אינטל על התנהגות אנטי-תחרותית. בכתב התביעה נטען כי אינטל הפעילה על 38 חברות שיטות של כפייה והפחדה כדי להדק את אחיזתה בשוק המחשבים. בין החברות עליהן הפעילה אינטל שיטות אלה ניתן למצוא יצרניות מחשבים גדולות, מפיצים סיטונאיים וקימעונאים. כיום מעבדי אינטל נמצאים ב-80% מן המחשבים בארכיטקטורת x86. מעבדים אלה תומכים במגוון מערכות הפעלה, בהן חלונות של מיקרוסופט, סולאריס, לינוקס והחל מן השנה הבאה גם מערכת ההפעלה של מקינטוש. דובר AMD מייק סימונוף טוען כי תביעה זו שונה מן העימותים הקודמים של שתי החברות סביב נו…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  14. לוח האם שלי הוא 7VRXP של Gigabyte - והמעבד שלי כרגע הוא Athlon XP 1800+. רציתי לדעת - מעבדים כמו הAthlon XP 2500+ שפועל ב333FSB יוכלו לרוץ על לוח האם שלי כמו שצריך? למי שלא זוכר, הצ'יפסט הוא KT333 של VIA.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by kakolokia,

תקשיבו אני עומד לקנות מחשב ואני הולך לעשות בעצמי oc למעבד שלי (q6600) בערך עד ghz 3.2-3.4. עכשיו ככה אני רוצה לדעת אם זה נכון שהלוח אם או המעבד או כל רכיב אחר במחשב עלול להידפק או לעבוד פחות טוב בעתיד בגלל שp43 לא מותאם כל כך לoc?, ואז ללכת על p45.. תודה מראש לעוזרים (דרך אגב אם זה חשוב הלוח הוא ep43-ds3l ואני קונה מksp..)

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by gggilad13,

קראתי בחדשות באתר שהחודש צריך לצאת מעבד חדש של אינטל (3.8 גיגה הרץ). היה כתוב גם שאחרי המעבד הזה אינטל הולכת להוציא מעבדי ליבה כפולה. האם כדאי לקנות מעבד החודש לאחר יציאת המעבד החדש (בגלל נפילת המחירים הצפוייה) (אני לא אקנה 3.8 אלה 3.2 או 3.4, תלוי כמה יעלה...) או שכדאי לחכות למעבדים של הליבה הכפולה? יש הבדל רציני בביצועים? מה זה בעצם אומר שתהיה להם ליבה כפולה? כיום אני עם P4 1.5 גיגה הרץ ואני רוצה לשדרג...

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by BoBd,

כאשר בדקתי השוואות של התוצאה של עם תוצאות של אנשים אחרים ראיתי שהתוצאה שני יותר קטנה ב1000+ יש למישהוא רעיון איך אני מעלה את התוצאה (או את היכולת של המעבד והזכרון)?? http://service.futuremark.com/compare?pcm=1022192 את המפרט שלי אפשר ליאות ב"מפרט מחשב" תןדה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by miim17,

על הלוח האם הזה יש אונבורד ציפ של קראטיב. הסאונד הוא מפיק מאכז מאד - ווליום חלש מאד, איכות גרועה וקפיצות וגיהוקים כל פעם שתוכנה מקפיצה חלון או משהוא. למישהוא יש רעיון / מידע / או כל משהוא אחר למה זה קורה ? תודה -גיל. ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by sambusak,

אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 4500 של אינטל. לאינטל יש המון צ'יפסטים חדשים שאני ממש לא מצליח להבין מה ההבדל הקריטי בניהם. את המחשב אני רוצה לתלת ממד MAX וכו, וכמובן למשחקים.... מהשוואה שעשיתי באתר אינטל, אני לא מצליח למצוא משהו שמייחד את את הצ'יפסטים. http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=28998,28999,29001,32898,29002,29000,30686&familyID=10&culture=en-US שאלתי היא, האם מישוה יכול לומר לי אם יד העדפה לצ'יפסט זה או אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  20. אני צריך לדעת מאיזה חברה הלוח אם, וכל דבר אפשרי אחרי שאפשר לדעת עליו. איזה סוקט זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by tooten28,

מה אתם אומרים מה כדי לקחת 1.AMD Phenom II X4 925 8mb 2800Mhz Box 2.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. Started by guy_pr,

שלום לכולם יש לי שאלה. אני כבר כמה זמן מיתלבת איזה מחשב ליקנות אני מיתלבת בין AMD לבין INTEL אני יודע שבמחירים AMD יותר זול אבל אני מפחד ליקנות אותו ביגלל שאני לו כול כך בטוח שהוא טוב כמו INTEL עודה לכם עם תמליצו לי איזה ליקנות .ומה ההבדל בין השנים שיש אפרשי מחירים כולך כך גדולים . גיא .

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  23. מצאתי באינטרנט זיכרונות שני ג'יגה TWIN2X2048-6400C5 ב200 שקל וזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה שלי היא האם זה לא מסוכן לקנות זכרונות אלה אחרי שהם עבדו שנתיים והם ללא אחריות (לפי מה שהמוכר אומר).?הוא אמר שיש לו שני סטים כאלה. אני פוחד שאני אבוא הביתה ואבדוק את הסטיקים והם חס וחלילה לא יעבדו אבל יהיה כבר מאוחר מדי. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום ראיתי שממליצים למי שקונה מחשב חדש לקחת זיכרון של 512 אחד ולא 256*2 אבל ראיתי שאם מדברים של גיגה זיכרון ממליצים על 512*2 ולא אחד של 1024 למה זה? אומרים לא לקחת שתים של 256 כי זה פוגעה בשידרוג אם ירצו לעשות אבל אם לוקחים שתים של 512 גם זה פוגע בשידרוג תודה לכול העונים

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  25. לוח אם M2N-E של ASUS. תושבת AM2. כרגע יש לי בו ATHLON 4400 מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים בו ? אני רוצה להזמין מאיביי חדש (מחירים זולים רצח) ולשדרג תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים