עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oba3k,

איזה שילוב אתם מעדיפים ולמה? הכוונה כמובן למעבד AMD 3800 או 4200 עם הלוח HDMI של ASUS עם הכרטיס X1250 לעומת הE2600 של אינטל עם הכרטיס X3000 בלוח 965G של ג'יגהבייט.

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  2. יש לי לוח אם שקניתי חודש שעבר GIGABYTE GA-G31-S2L כנראה עם כרטיס קול און בורד HD REALTEK עכשיו קניתי רמקולים של אלטק לנסינג והרמקול השמאלי כל הזמן מזייף לקחתי אותו ל"פנדה" חיברו אותם שם הרמקולים הפסיקו לזייף עבדו פצצה החזרתי אותם לבית אותה הבעיה ניסיתי לחבר ל MP3 שומעים סבבה ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של GIGABYTE כלום.......איך אנ ייודע אם זו בעיה בכרטיס קול שעל הלוח אם

3. המעבד יהיה AMD Athlon 5000x2 AM2 לפי פורום המפרטים הבני שהMA74GM של ג'יגבייט הוא המומלץ. אשמח לכיוון ועזרה, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by gtlv79,

שלום לכולם משהו יכול להסביר מה זה סוג הזכרונות האלו בתודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. Started by TC2B,

מחיר 70$ מקור: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=13-135-190&catalog=23&manufactory=BROWSE מקור הידיעה: http://forums.amd.com/index.php?s=12f939c1d02bd8baa1558c6c445a3035&showtopic=43268

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by taschi,

איזה חברה יותר טובה בסוג זיכרון DDR 512MB 400MHZ , יונדאי - HYUNDAI CL 3 או A-DATA CL2.5 או GEIL CL 2.5 ובכלל A-DATA באותה ליגה של יונדאי או שזה תלוי בתיזמונים בלבד, למבינים דרגו לי אותם לפי הסדר בבקשה וזה מה שיש לי לבחור אז זכרונות שצריך משכנתה עליהם כמו CROSAIR או OCZ שלא באים בחשבון... כל טוב! נ.ב. יונדאי זה בעצם HYINX, אז זה זיכרון דיי פשוט כמו A-DATA כי לא מדברים פה על SDRAM, שאז יונאי היה על באמת זיכרון תותח, אז השאלה אם הוא נשאר טוב?

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  7. שלום, לפני שנה וחצי קניתי מפנדה מחשב. הלוח אם שהמליצו לי אז ברוב קולות היה EPOX 8RDA+. וכך עשיתי. היום, שנה וחצי אחרי, כנראה שהלך הלוח הזה שלי. לא יודע למה, בלי שום סיבה מוצדקת או הגיונית שאני רואה, כנראה שהוא נשרף. אם יש ספקות כלשהן, אז לא ביצעתי בו המהרות או כל מיני שינויים, ואין לי מושג למה אחרי שנה וחצי הוא שווק חיים. בקיצור, המפרט שלי מפורט בפרטים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם זול ואמין. לא צריך שיהיה עליו כרטיס מסך מובנה כמובן. אם זה יכול להוזיל אז גם כרטיס קול ורשת לא קריטיים אם הם על הלוח או לא. תודה מראש, יונתן

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  8. קניתי לוח של אסוס P4S800D עם ציפסט של SIS655FX הקיצר למרות המחיר הנמוך מאוד שקניתי אותו(380 ש"ח-היה שווה אז קניתי)בתאחלס הביצועים שלו בסדר גמור יותר טובים מהMSI הקודם שהיה לי אז רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח אם הוא טוב לאובר קלוק ולמשחקים ולהריץ עליו דברים כי אם לא אני יכול להחזיר ולקחת אחר.......(אהההה ואני חדש כאן ....סתם שתדעו....) :s05: :s05: :s05:

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by Flotser,

שלום! אני מחפש לוח זול, אבל טוב ל AMD64 939... החלטתי לקנות את הלוח (ביחד עם עוד כמה דברים) מ comp-il וכרגע אני מתלבט בין: 1. Gigabyte "GA-K8NF-9" nForce4 4X /PCIX 16 socket-939 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm 2. /Abit "AN8" nForce4 w/Socket 939/PCI-E http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=259 הג'יגההבייט יותר זול ב90 שקל .... אבל לabit יש את שני המאוורים האלה מאחורה וגם על הצ'יפסט נראה לי יש מאוורר ולא חתיכת מתכת ואני מחליף מחשב בעיקר מהסיבה ששלי התחמם יותר מדי והיה נתקע וקופא ונכבה מלא ........ אבל בחיפוש פה בפורום ראיתי כמה הודעות שאמרו שאיזה גרסה ספציפית של an8 היא לא מוצלחת .. ונרא…

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by xXDevil4Xx,

שמעו אני רציתי לקנות את הלוח אם A8N-SLI Deluxe אבל לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים ומהפורום שיש בו באגים ולכן רציתי לשאול אם בלוח A8N-SLI Premium תוקנו הבעיות שהיו ב-deluxe???? ואם הוא יותר טוב....ושאלה בקשר לקירור שלו תגיד איך עובד בקירור הנוזלי ואם אני צריך להחליף את הנוזל או משהו בבקשה זה חשוב....

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by eli_a2006,

שלום אני רוצה לעדכן את הביוס כי אולי יפתחו לי עוד אופציות לאובר קלוק עכשיו הורדתי את התוכנה שבאתר ומשום מה היא עושה לי שגיאה מה אני עושה תודה

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by Yoav,

שלום לכולם, יש לי מעבד P4 Presscot 2.8GHz S-478, פרסקוט מאוד מוקדם (נקנה בערך שבוע לאחר ההכרזה על סידרת הפרסקוט) ולוח Intel RockLake 865PERL (מקורי אינטל). אני בקרוב הולך לשדרג אותו כנראה בחודשים הקרובים, לשים עליו מאוורר יותר טוב על המעבד, עוד אחד על המארז ולשדרג זיכרונות. השאלה היא, כיום יש לי 2 סלוטים של 256 (סה"כ 512MB בDual). אני יודע שעל מחשבי AMD מודרניים, לפחות עם הלוחות שמבוססים NF4, כאשר "סותמים" את כל 4 הסלוטים הביצועים של הזיכרון יורדים. רציתי לדעת אם אני אקנה עוד שני צ'יפים של 256 מגה יוריד את הביצועים ואז צריך להחליף אותם ב512 מגה או שלא תהיה בעיה?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  13. יש לי לוח אם שלא פועל על dual ddr. כרגע יש לי שני סטיקים זכרונות של סמסונג, אחד 512 ואחד גי'גה, סה"כ ג'יגה וחצי. לחבר שלי ששידרג לפני כמה ימים לג'יגה זיכרון פנימי, היה בהתחלה סטיק 512 של החברה elixir שככל הנראה חברה לא מהמומלצות כל-כך (כשהוא קנה את המחשב הוא לא כל כך הבין בזכרונות..), אז הוא קנה שני סטיקים 512 של A-DATA. הוא ניסה לחבר גם את הסטיק של elixir אבל המחשב לא העלה את הווינדוס, בקיצור לא עבד, ונותר לו הסטיק בצד. הוא נתן לי אותו, ואמרתי לעצמי שאני אנסה למרות שלא מומלץ שלא יהיו אותן חברות. הכנסתי את הסטיק, הווידוס עלה וכתב שיש 2GB של RAM. אז רציתי לדעת, עד כמה זה באמת לא מומלץ שהזכרונות לא יהיו אותה חברה? והאם זה משפיע על מהירות הזכרונות? לכל הזכרונות 400Mhz. תודה…

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by urinka,

הי קראתי אזה סיקור על לוח כזה של VIA ןנורא התלהבתי מהרעיון עכשיו מצאתי אני מאמין את הלוח אבל כנראה בשני גירסאות שיווקיות א http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=V10000A&affiliate=zap ב http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=M10000&affiliate=zap עכשיו בלוח האשון לא כתוב שום דבר על מעבד ..... ? ? איזה מעבד אני יכל להכניס לשם .... והשאלה השניה האם באמת מדובר באותו הלוח ואם לא מה עדיף ולמה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  15. יש לי היום מעבד פלומינו 2000 עם לוח אם KT400 של GIGABYTE חשבתי לשדרג לסמפרון פלרמו 64 ביט 2800 ולוח אם GA-K8NS של GIGABYTE מה דעתכם על המעבד על הלוח ועל כדאיות הדרוג בכלל

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by g_s,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9280 מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין BH-5 לBH-6?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. שלום לכולם אשמח לשמוע דעות לגבי מה אתם חושבים ובמיוחד מאלו שביצעו אוברקלוק במעבדי ארבע ליבות ובעזרת איזה לוח אם. תודה למגיבים!

18. Started by redead,

אני רוצה לקנות 4 ג'יגה של דדר2 800.. מעבד : Q9400 לוח אם : GIGABYTE EP43-DS3L של איזה חברה לקחת את הזיכרון ואיזה תזמונים וכו'.. יש ממש הפרשי מחירים גדולים ואני לא מבין את ההבדלים.. תודה..

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by liortaib,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם q9650(לא האקסטרים)ולוח ep43-ds3l של ga אז רציתי לדעת האם השילוב הזה יהיה קצת בעיה..אני לא מתכוון לעשות oc תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by nadav_g,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך לבחור באחד משלושת הלוחות האלה Asus P5QC MSI P45 PLT Gigabyte GA-EP45-DS4 מה הכי כדאי לי לקחת ואם יש משהו אחר באותו סכום בערך אז אני אשמח לדעת אה ועוד משהו האם הוא תומך בכרטיס מסך hd4870x2?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  21. שלום ברצוני לקנות מחשב חדש אני לא כלכך מבין במעבדים והלוחות אם כיום . השימושים העיקריים יהיו אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים , הורדות) תוכנות מוסיקה כמו ableton , cubase ואולי ממש משחק או 2 חדשים שהולכים היום . הבנתי שיש היום את מעבדי ה i האם כדאי לחכות לi3 ? או לקנות כבר i5? או בכלל אני צריך c2d תודה לעוזרים !

22. בעיקר במשחקים ושימושים כללים. לצערי לא מצאתי טבלאות השוואה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. Started by ronenm83,

שלום,רכשתי מחשב חדש מפרט: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channl Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) SAMSUNG Samsung BX2335 LED 23'' 2ms DVI WideScreen Black כאשר בחנות נאמר לי שהזכרונות יוגדרו כ-1333MHZ ולא כ-1600MHZ כפי שהם.השאלה היא למה?והאם יש סיכון בכך שאעשה את השינוי לבד בביוס. האם…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. מעניין אותי לדעת איך הפלטורמה הזו משתווה לדור הנוכחי של מעבדים כמו ה E8400 או Q9660 וכמה יעלה העסק יחסית. מלבד כל מני תמונות, יש כבר דיבורים על ביצועים? כי זה יכול להשפיע על החלטה לקנות מחשב עכשיו (מהדור הנוכחי) או לחכות קצת עד שזה יצא.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by ToMuSH,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין Intel Core 2 Duo לבין Intel Dual Core והאם זה הבדל ממש גדול בביצועים, כי אני קונה השבוע כנראה E5200 ועושה לו OC גדול (עם MUGEN2). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים