מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
כאשר בדקתי השוואות של התוצאה של עם תוצאות של אנשים אחרים ראיתי שהתוצאה שני יותר קטנה ב1000+ יש למישהוא רעיון איך אני מעלה את התוצאה (או את היכולת של המעבד והזכרון)?? http://service.futuremark.com/compare?pcm=1022192 את המפרט שלי אפשר ליאות ב"מפרט מחשב" תןדה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בחודש-חודשיים הקרובים מחשב. אך אני תוהה- האם בכלל כדאי לקנות אותו או לחכות עוד חצי שנה (נכון שתמיד אפשר לחכות ולחכות אבל צריך מתישהו לקנות- אבל פה יש נק' משמעותית). הרי תכף יצא הסוקט M2 של AMD. ולאחר מכן- הרי כל השוק יעבוד לזכרונות DDR 2. הפחד שלי הוא לקנות מפרט אפשר עם עוד שנה-שנתיים אני ארצה להוסיף לו זיכרון אני אאלץ לשלם הון עתק- כמו שהיה זכרונות ה RDRAM, עם ה SDRAM "הרגיל" אחרי כניסתו של ה DDR וכו'. האם ה DDR לא צפוי להתיישנות מהירה לאחר הכניסה הסופית של DDR 2? הרי הוא כבר עכשיו זול יותר............ בזמן האחרון בגלל הלו"ז הדחוק שלי אין לי זמן לקרוא מאמרים בנושא. אז אודה עם תשתפו אותי בדעתכם ובידיעותכם. תודה ויום נעים.
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש את המפרט הזה. אשמח לשמוע אם למישהו יש השגות לפני שאני רוכש במידה ומשהו נראה לא מתאים, לא הגיוני או כל סיבה אחרת. לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-H270M-PLUS - ASUS - 1151 - H270 - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 492/482 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-PC - HyperX - 32GB (2x16GB) 2400MHz DDR4 - With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - HX424C15FBK2/32... בקניית מחשב חדש בלבד - אחריות לכל החיים כמות: - 1 - 1054/1033 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SATA ST2000DM006 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - BarraCuda... שנתיים אחריות לפי תקנון יצרן כמות: - 1 - 328/321 ₪ דיסקים…
-
שמעתי שDFI לא תומכת בזכרונות VALUE מסויימים, זה נכון? האם זכרונות VALUE של KINGSTONE יעבדו?
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הישן במהירות שעון של 1.86 החדש במהירות שעון של 2.8 ואיך ה E6300 הישן ביחס למשפחת ה 5000?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ו oc איזה מהכרטיסים טוב יותר(לא מבחינה כספית או פיצ'רים) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני יודע שעדיף אני לא יודע מה ההבלדים ביוק אומקיםVENICE ההפרש הוא 50 שקל שווה את ההפרש ? ATHLON 64 3000 WINCHESTER BOX 939 909 NIS ATHLON 64 3000 VENICE 939 BOX 959 NIS
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום שוב לכולם קצת מחקר: שאלה ראשונה: מה עדיף 4GB בתדר 667 או 2GB בתדר 800? ואם לגבי OC עסקינן: למי עדיף לעשות 4GB בתדר 667 או 2GB בתדר 800? תודה מראש Alroit
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, קנו לאחותי מחשב חדש היום, ויש לה רק חצי ג'יגה, אנחנו מעוניינים לקנות ל-2GB ללוח אם- asus p5gz mx. התקציב הוא עד 600 שקל ( לפי מה שהבנתי התקציב אפילו גבוהה יחסית... ). על מה אתם ממליצים? ומה ההבדל בין CL5 ל-4? יש גם הבדל פיזי? אל תשכחו להתאים את הזכרונות ללוח. תודה וחג שמח ;D יובל.
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אנ מחפש זכרונות DDR 800 למערכת בבניה עד 650 ש"ח ל 2 GB. הזכרונות צריכים להיות מסוגלים להגיע עד DDR 950 מבלי לקצת את חייהם יותר מדי. בנתיים מצאתי את האפשוריות הבאות בטווח המחיר שרציתי: OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Platinum CL4-4-4-15 - זה REV 2 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 - זה לא גירסת הEB Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra - גירסת ה- 6400UDC G.Skill PC-6400 1GX2 2Gkit model NQ CL5-5-5-15 G.Skill PC6400 1GX2 Kit 800MHZ model PK CL4-4-4-12 G.SKill PC6400 1GX2 model HK CL4-4-3-5 דעתכם - הצעות אחרות?
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? שניהם באזור ה 1200 שקל. המטרה היא OC . אביט: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D&fMTYPE=LGA775 אסוס: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1295&l1=3&l2=11&l3=0 שניהם משתמשים בצ'יפ סט שונה. לפי המפרט נטו האסוס עדיף בגלל הפיטצ'רים, יותר יציאות וחיבורים אך השאלה מה עדיף ל OC? כי יציאת IEEE1394a אני לא צריך וגם SATA חיצוני לא צריך. מה משניהם עדיף? תודה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת יש לי כרטיס רשת : Realtek RTL8168/8111 אשר מובנה על הלוח אם , האם ניתן לשים כרטיס רשת טוב כתוספת שם בנפרד כי ראיתי שיש שם שני מסילות לבנות ארוכות ? תודה לכל העונים ואני מקווה שאני בפורום הנכון , אם לא אז תפנו אותי לפורום הנכון . תודה
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם ds3 ומארז .3d aurora הייתי אצל החנות אתמול לקחת את המחשב, והסתבר שהמקלדת לא עובדת. עכשיו התקשרו אלי מהחנות שלהם, והם אומרים שיש קצר בין המארז ללוח אם והמקלדת והעכבר לא עובדים. (הם טוענים שהם בדקו את זה עם שני לוחות אם DS3, ואותה מערכת במארז אחר עובד. רציתי לשאול אם למשהו יש את השילוב הזה? כי זה נראה לי ממש ממש מוזר שהמארז לא מתאים ללוח אם (ועוד שניהם של GIGABYTE). מה אתם אומרים??
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מה זה הלוח אם הזה? הוא טוב? ישן\חדש? אפשר קצת מידע :-|?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קרה לי עם 3 חנויות: הראשונה פרסמה באנטרנט שהיא מוכרת box וכווידיתי אם יש להם במלאי אמרו לי "מה זה box, זה מעבד ו מאוורר ואנו ניתן לך מעבד ומאוורר". השנייה הבטיח לי box וכשהגעתי אליו אחרי תיאום התברר שלא הביא box, למרות שהגעתי במיוחד, וניסה לשכנע אותי שאין הבדל. השלישית בטלפון סיכמנו מחיר ל-box וכשהגעתי אליהם לעשות הזמנה ניסה לשכנע אותי שלא כדאי box אלא יתן לי מעבד עם מאוורר של zalman. מה שמתמיה אותי: נראה שכולם מתחמקים מ-box, האם יש לכם ניחוש למה ?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
שלום, מה ההבדל בין לוח אם סדרה 75 ו77? המחשב אמור להיות i3 לצורכי אינטרנט ואופיר וסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש חשוב לי כרטיס סאונד , כרטיס סאונד ALC 892 איפה ניתן לקבל אינפורמציה מלאה מה מכיל ??? כל יצרן כותב שתומך באלמנט אחר ב- DD בגיגאבייט גם היופי שתומך ב- DDL כלומר כל סאונד סטריאו הופך ל- 5.1DD Dolby Home Theater Support http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3567#ov ביצרן אסוס כתוב שתומך ב- DTS http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=9a96Os3KcsYjaNMk&templete=2 DTS DTS Surround Sensation UltraPC DTS Surround Sensation UltraPC delivers exceptional 5.1 surround experience through the
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הלו, קניתי לא מזמן מחשב, והתקנתי את Intel Desktop Utilities כדי לנטר אותו קצת. קופצות לי הודעות של בעיית מתח ל-cpu, כתוב שהוא אמור לקבל בסביבות ה-2.05v ותכלס המתח שהוא מקבל הוא בסביבות ה-1.2v. השאלה היא האם מדובר במצב שבו אני חייב להחליף את הספק שלי (HEC 450W), או שיש פתרון אחר ופחות יקר... רעיונות מישהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=16375 כתוב בפרטים למטה את הצ'יפסטים הבאים: Z77 / P67 / Z68 / P55 / AMD7xx / 8xx / 9xx Series / FM1 אפשר הסבר למה הוא לא עובד באחרים? זה מהסיבה שאחרים לא יודעים לקרוא זכרון אחד של 8GB או שזה משהו בזכרון עצמו?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם אפשר להרכיב איזשהו מחשב HTPC קטן או שבגלל הצריכה היחסית גדולה שלו של חשמל זה בעייתי? אם מישהו מכיר לוח אם MINI-ITX מתאים זה יכול להיות מעניין אולי לעשות פרוייקט קטן במינימום כסף (יש את רוב החלקים כבר בעיקרון). המעבד הוא תושבת AM2+ ואני לא הכי בקיא במעבדים שלהם וגם זה די מבלבל אותי כל הסוגי תושבות. האם המעבד יוכל לשבת בלוח אם עם תושבת AM3? אם יש למישהו הצעות , תכתבו!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אהלן. בחמש השנים האחרונות אנחנו עדים לתופעה מעניינת. מי שידליק את המחשב שלו, ואיך שהוא עולה יכנס לטסק מנג'ר, יראה שהמעבד שלו נמצא על עומס נמוך (~40) למשך כמה דקות, למרות שהמחשב עדיין "עולה". הצצה על הנורה של הדיסק תגלה שהוא טוחן וטוחן.. עד שנמאס לו. בקיצור, מה שקורה זה שהמעבד מחכה כל הזמן לדיסק. בעוד שכל אחד מאיתנו שקונה מחשב ישקיע קודם כל במעבד וסביבו, ורק בסוף יחשוב על איזה דיסק הוא לוקח (וגם שם הדילמה תהיה על הנפחים, ולא על איזה ביצועים הדיסק נותן בבנצ'). זה די מתסכל אותי, ולצורך זה במחשב האחרון שקניתי עשיתי ניסוי, ובמקום לקנות דיסק של 160 ג'יג , קניתי 2 של 80, תוך שימוש ברייד סטרייפ. הביצועים טובים יותר, אבל לא טובים מספיק. נו, אז מה עושים? אין לי מושג מה הקשר בין זה…
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לווינדוס ויסטה 64 צריך 4 GB 3 זכרונות עם הקדומת 5-5-5-15 5-5-5-18 6-6-6-18 הזכרונות של יצרן OCZ 1. מה עדיף 2. מה נותן 18 מול 15 בפועל
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
סתם ביצעתי באנצ' מארק על הזכרונות ועל הCACHE דעתכם? המפרט מופיע אצלי בפרטים
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-