עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by הגיימר,

רציתי לשאול האם יש עדיפות לשים סטיק אחד של 4GB או ששני סטיקים של 2 GB מספקים אותה תוצאה שואל עקב רצון לקנית זכרון יד 2 ורוב האנשים מוכרים שני GB (זכרון באותו מהירות 1330MHZ תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  2. זה דחוף. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by m0tek,

היי חברים , נכון להיום ה SETUP שלי הו P4GD1 לוח אם PCI-X עם תושבת 478 , P4 3.0 GHZ 2 GB High End Memory (Ocz Platinum) Gigabyte 1900xt אני גיימר , אבל אני מתחיל להרגיש שה CPU שלי מתחיל להחנק במשחקים...הואיוצר צוואר בקבוק , בכלל כל ארכיטקטורת ה 478 והפיסיאיי אקספרס לא פועלת משהו. אז הבאתי לוח חדש , שתואם את הזכרוןשלי - Asus A8R32-MVP ותושבת 939 , ונכון לעכשיו אני מחפש CPU שיספק אותי. אני לא לוקח בחשבון את ה CPUים החדשים של INTEL שהבנתי שמנצחים את גרסת ה FX בגדול. את ההזמנה אני בכל מקרה לא עושה מהארץ , אז מחירים כרגע קצת פחות רלוונטיים אז על מה כדאי לי ללכת? מה בכלל ההבדים? FX60 , 55 , 57 - 939 x2 למינהם... או אופטרונים למינהם... תודה ויום טוב =)

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  4. מה זה בעצם התיזמונים?.. אם אני לא עושה OC זה משנה בכלל??... ושאלה, מה עדיף לקחת... את זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4237 או אחד נגיד 1GB עם תיזמונים יותר טובים .. (מה התיזמונים של הGEIL בכלל?)

• 14 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by taotao,

חרשתי על הביוס ימינה שמאלה למטה למעלה כלום לא מוצא תאופציה יש למישהו מושג אולי איפה זה נמצא (אם זה קיים בכלל או שצריך לעדכן תביוס או משהו) ???

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  6. Started by JSK,

שלום. ראיתי שיש את המעבד של AMD ה FX-62 לסוקט AM2 שעולה 10000 ש"ח. 10000 ש"ח למעבד? למה מי מת? מה כל כך מיוחד בו שהוא כל כך כל כך יקר (יותר מפי שתיים מהתקציב של כל המחשב החדש שלי)? לאיזה מעבד קונרו הוא משתווה והאם בכלל? ועוד שתי שאלות: 1.אם אתם אומרים שהתדירות כבר לא משנה, אז מה ההבדל בין לדוגמה E6600 ל 6700? הם עם אותו קאש ורק התדירות שונה (למיטב ידיעתי). מה באמת ההבדל בין הקונרויים (ולא האלנדיילים) השונים? 2. קראתי את המאמר על ה X6800 ועדיין לא הבנתי, מה מבדיל מעבד קונרו/אלנדייל בנגיד סתם 2GHZ לבין Pentium D 2GHZ? תודה רבה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  7. מי יותר טוב? AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX או AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by MOFRA,

נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח Gigabyte GA-B75M-D3H לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. היי במצב רגיל טמפרטורת המעבד שלי היא כ-29-33 מעלות שזה די יפה. עכשיו הקטנתי קצת את מהירות המאווררים כדי שהמחשב יהיה שקט יותר וזה התבטא בעלייה לטמפרטורת מעבד של 37-39. השאלה שלי היא עד איזו טמפרטורה אני יכול לעלות מבלי שייגרם נזק (אני ללא אוברקלוק). תודה

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  10. ראיתי שתי כרטיסי זיכרון אחד מהם התדר פעולה(MHZ) גבוה יותר והשני התיזמון(CL) טוב יותר, איך אני יודע איזה כרטיס מהיר יותר?

11. זכרונות DDR2 עובדים ב-default על 1.8V , אך יש זכרונות שנמכרים שעובדים ב-default על מתח של 2.2V השאלה האם המחשב "נדלק" בכלל עם זכרונות כאלה ? , יש לי בכלל גישה לביוס בשביל להגדיר את המתחים ?

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  12. שלום אני רוצה להוסיף עוד 3-2 ג'יגה זיכרון למחשב אבל רציתי לדעת אם הזיכרון הזה יתאים לי למחשב , כאילו ללוח אם : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717001 כרגע יש לי 2GB שמפוצלים ל4 כרטיסים אני רוצה להוציא 2 או 3 כרטיסים של 512MB ולהוסיף 2 או 3 כרטיסים של ג'יגה ככה שיהיה לי או 3GB זיכרון או 3.5GB זיכרון אז ככה : 1. האם הזיכרון הזה יתאים לי למחשב ? והאם הכרטיס הזה ספציפית הוא טוב ? 2. מה אתה ממליצים לי לעשות ? כמה להוסיף ? תודה על העזרה . יום טוב .

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  13. שלום לכולם, אחרי חיפושים בפורום אחר הצעות למערכת מחשב אני צריך את עזרתכם לגבי בחירת המערכת הבאה שלי השאלה שלי היא, מה עדיף מערכת אשר מבוססת על לוח עם ציפסט של אינטל (925) או לחלופין מערכת אשר מבוססת על מעבד AMD 64. הבנתי שהרבה יישומים לא תומכים ב 64BIT עדיין...אבל מצד שני 64BIT הרבה יותר חזק... אני צריך מעבד - לוח - זיכרון תקציב 4000 ש"ח

• 12 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by nim901,

לפני שאתם ישר רושמים משהו, תסתכלו על המפרט שלי. עכשיו, בעתיד אני מתכוון לשדרג את המחשב או לקנות חדש אז רציתי לשאול מה עדיף - לקנות לוח אם חדש + זיכרונות + קירור + כרטיס מסך למחשב הנוכחי או כבר לשדרג ל A64?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by The_Byter,

גאמא לקחתי שניים...

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by Markus,

האם יש הבדל בזכרונות 1600MHZ ל- 2000MHZ. נוצר לי מצב פשוט שכל החלקים כבר כאן ולזיכרון של 2000MHZ צריך לחכות הרבה זמן. האם שווה לחכות או פשוט לסגור עניין ולקנות 1600MHZ. (מה שתכננתי זה היה OCZ BLADE SERIES) תודה.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  17. לפי סקר חביב של הדוד טום: http://www.tomshardware.com/2006/11/13/shootout_at_the_core_2_corral/ מתאים לי מאוד ה"מומלץ קנייה" שלהם... אממה אין בZAP. וגם המקום השני נעדר מZAP יש למישהו מושג על חנות-על שניתן להשיג שם את הלוחות האלו? Biostar TForce P965 Deluxe - 1 MSI P965 Platinum - 2

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. אני צריך לוח אם שתומך ב CF ומעבד של אינטל זה יכנס ב 1500 שקל? עכשיו יש לי AMD 4400+ ו לוח EPOX MF4 J3 וכרטיס 4850. אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד.חשוב שהלוח יתמוך ב CF ושהיה לאינטל.מעבד רק אינטל.מתכנן OC שימוש בעיקר למשחקים. ועוש שאלה הלוח אם והמעבד החדשים יצרחו יותר חשמל מעכשיו?ואם כן אני יצטרך להחליף את הספק?EZCOOL PS1000 500WATT אם צריך להחליף אז התקציב עומד על 2000 על הכל

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by roisg,

שלום, מה ההבדל בין לוח אם סדרה 75 ו77? המחשב אמור להיות i3 לצורכי אינטרנט ואופיר וסרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by sharonhart,

סוף סוף החלטתי איזה מעבד ולוח אם אני הולך לקנות... המעבד יהיה Intel Core 2 Duo E6700 והלוח GA-8I965P-DQ6 מה דעתכם? ללוח גם קוראים 6Quad נכון?

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by mayeast2,

כאשר המחשב עולה, המעבד אינו מזוהה כ 2500 אלא כ 1900. משיחה עם טכנאי, מסתבר כי הלוח מזהה את המעבד כ FSB 133 ויש לתקן ידנית ל 166 - ואז באמת המעבד מזוהה כ 2500 גם ב STARTUP וגם ב win xp. כמובן ששינוי זה יש לו השפעה על הטמפרטורה של המעבד. שאלתי: האם זה נורמלי שלוח כזה לא יזהה נכון את המעבד ? יש JUMPER בבורד שבא אוטומטי על 100MHZ ובספרות כתוב כי מהירות זו היא עבור מעבדים ב 200FSB (או משהוא כזה) ואם לא משתמשים בכזה , צריך להעביר את ה JUMPER ל AUTO - וכך עשיתי. מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  22. סוף סוף אני הולך לקנות שרת חדש, כנראה שזה יהיה Xeon 2.4ghz x2... עכשיו, אני עדיין מחפש איזה לוח אם לקנות, ראיתי את ה ASUS PR-DLS אבל הוא ל ATX, ואני צריך ל 1U/2U המחיר אמור להיות בין 3000-4000 וחייב להיות עם SCSI אבל לא של ג'גהבייט. מקווה שלמישהו יש ידע בזה,

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by asdasdasd,

מה ההבדל בינהם בפועל...? AMD Athlon MP 2000+ AMD Athlon XP 2400+ (כי המחיר זהה) ?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by yamedi,

שלום, רציתי לדעת האם קיים לוח אם שיכול להכיל מערך Crossfire/SLI של כרטיסי מסך HIGH-END , לדוגמה : 8800, X1950, כרטיס קול (כמובן לא ONBOARD), כרטיס TV וסתם אם דוחפים את השאלה למצב יותר קיצוני, אז גם כרטיס פיזיקלי, כרטיס רשת לא ONBOARD השאלה פה היא לא למה צריך מחשב כזה, אלא האם זה אפשרי בפועל ! תודה

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  25. מפתחת השבבים חברה לחברת Inventec בכדי להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול שגלום במוצריה החדשים עבור עולם השרתים והעיבוד עתיר העוצמה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים