מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אני יכול להוריד רקעים של C2D וערכות השבבים 965?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מעבד prescott 3.0MHz ,אוורסט מראה לי Field Value CPU Clock 3012.53 MHz (original: 3000 MHz) אני לא כל כך מתמצא בזה ורציתי לדעת מדוע המהירות עוברת את ה3.0, האם זה מצב נורמלי?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי לכם עדכנתי במחשב שלי את הטלאי AMD Dual-Core Optimizer שהורדתי מהאתר שלהם רציתי לברר אם הטלאי יכול להרוס לי פיזית את המעבד (היתחממות יתר או נזק לקלוקינג של המעבד) אבל גם ראיתי שזה פטר לי בעיות שונות בכמה מישחקים לטובה בתודה רוני
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כולכם כבר בטח יודעים: E6400 Gigabyte 965P DS3 Compucas 6A21 הוא כרגע מפרמט את הדיסק. בכל מקרה יש לי שאלה. ביקשתי מאיש המכירות זכרונות mushkin ddr2 800 EM6400 2GB. הוא שם לי משהו שנקרא ceon. זה מודולות זיכרון שנראות רגיל, בלי ציפוי לקירור או משהו. האם מישהו שמע על כזה דבר? אמרתי לו שלא מקובל עלי והוא אמר שאין להם של חברה אחרת, רק זכרונות 667 של חברה אחרת. ...אני מתכוון להריץ את הזכרונות ל-820 או 840. יש מצב שהם יצליחו? כלומר, ייתכן ונפלתי על לוחות טובים דווקא ולא תיהיה בעיה או שבכל מקרה כדאי לי להחליף? (אני לא מתכוון להחליף ל-667 בכל מקרה, אלא לסדר איזה משהו). השאלה היא - אם אני אצליח להאיץ אותם ל-840, האם להסתפק בזה ולהודות שנפלתי על לוחות טובים, או שבכל מקרה כדאי להחליף?…
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לוח אם של z77 asus maximus v extreme ברצוני לעשות מערך sli של שני כרטיסים gigabyte gtx 680 oc 2gb על הלוח יש 5 חריצי pci וברשותי שני גשרים 3way ו-4way ואין ברשותי גשר של 2way עם איזה גשר אני אמור לחבר את שני הכרטיסים ובאיזה חריצים למקם את שניהם על מנת שתהיה סגירת מעגל ויעבדו כמו שצריך באותה מהירות? ???
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. היום דיברתי עם מוכר בחנות מחשבים והוא אמר שלוחות אם של ASUS המסופקים בארץ עושים בעיות. האם זה נכון? תודה
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חייב להחליף זכרונות במחשב של הבת, סטודנטית לגרפיקה. צריכה 4 GB ללוח אם קיים אינטל DG31PR. האם כל ה- 4GB יוכרו על ידי XP PRO? מהכתוב באתר אינטל למדתי שצריך זכרונות עם SPD. (תכונה זו לא רשומה ב- זאפ) non-ecc dimms מקסימום 800mhz בבקשה רשמו זכרונות שמחירם סביר. לא חייב אחריות לכל החיים! מצ"ב קישור למפרט יצרן לוח האם: http://downloadmirror.intel.com/15064/eng/DG31PR_TechProdSpec.pdf תודה. אבא צביקה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי חברים , נכון להיום ה SETUP שלי הו P4GD1 לוח אם PCI-X עם תושבת 478 , P4 3.0 GHZ 2 GB High End Memory (Ocz Platinum) Gigabyte 1900xt אני גיימר , אבל אני מתחיל להרגיש שה CPU שלי מתחיל להחנק במשחקים...הואיוצר צוואר בקבוק , בכלל כל ארכיטקטורת ה 478 והפיסיאיי אקספרס לא פועלת משהו. אז הבאתי לוח חדש , שתואם את הזכרוןשלי - Asus A8R32-MVP ותושבת 939 , ונכון לעכשיו אני מחפש CPU שיספק אותי. אני לא לוקח בחשבון את ה CPUים החדשים של INTEL שהבנתי שמנצחים את גרסת ה FX בגדול. את ההזמנה אני בכל מקרה לא עושה מהארץ , אז מחירים כרגע קצת פחות רלוונטיים אז על מה כדאי לי ללכת? מה בכלל ההבדים? FX60 , 55 , 57 - 939 x2 למינהם... או אופטרונים למינהם... תודה ויום טוב =)
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קראתי בחדשות באתר שהחודש צריך לצאת מעבד חדש של אינטל (3.8 גיגה הרץ). היה כתוב גם שאחרי המעבד הזה אינטל הולכת להוציא מעבדי ליבה כפולה. האם כדאי לקנות מעבד החודש לאחר יציאת המעבד החדש (בגלל נפילת המחירים הצפוייה) (אני לא אקנה 3.8 אלה 3.2 או 3.4, תלוי כמה יעלה...) או שכדאי לחכות למעבדים של הליבה הכפולה? יש הבדל רציני בביצועים? מה זה בעצם אומר שתהיה להם ליבה כפולה? כיום אני עם P4 1.5 גיגה הרץ ואני רוצה לשדרג...
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום במפרט של הלוח אם יש את ההערה הבאה: * Due to chipset spec limitation, if you install AM3 CPU on this motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s); however, the frequency of AM3 CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. מה המשמעות של זה למעבד x3 450 או Athlon X4 840 האם יש ירידת ביצועים לעומת GA-MA78LMT-S2 בעל רוחב פס מלא תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כאשר בדקתי השוואות של התוצאה של עם תוצאות של אנשים אחרים ראיתי שהתוצאה שני יותר קטנה ב1000+ יש למישהוא רעיון איך אני מעלה את התוצאה (או את היכולת של המעבד והזכרון)?? http://service.futuremark.com/compare?pcm=1022192 את המפרט שלי אפשר ליאות ב"מפרט מחשב" תןדה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי אני רוצה להרחיב אותו ל 2GB..כרגע יש 512MB כמו שאתם רואים..: http://imageshack.us/photo/my-images/52/24380733.png/ מה השם המלא של הזכרון אותו אני צריך לקנות? ואם אפשר קישור אליו זה מאוד יעזור.. הלוח אם שלי זה Gigabyte G31M-ES2L v2
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=1109&CatCode=411 ראיתי את הלוח אם הזה ומצא חן בעיני.השאלה שלי אם הוא יתמוך ב SLI ראיתי שכתוב שתומך CrossFire של ATI.זה מהווה בעיה נכון?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מתלבט בזכרון , איזה עדיף ? CORSAIR או GSKILL או משהו אחר ? כמות נדרשת 1 GB
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי מידע על הצ'יפסטים Bh-6........??? הם נחשבים ליותר טובים מקודמם bh-5? הם בכלל נחשבים לצ'יפסטים טובים? הם טובים בעיקר לאוברקלוקינג או גם נותנים ביצועים טובים מאוד??? תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!! :-* :-* :-*
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מה אתם אומרים מה כדי לקחת 1.AMD Phenom II X4 925 8mb 2800Mhz Box 2.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? שעולה 1140 שקל או ?P4 3.2 Ghz S-775 1M Cache? - שעולה 1300 שקל באחד יש 2 מגה במקום 1 מגה ובשני יש 2 מגה הרץ יותר. אני חושב שהמעבד עם 2 מגה קאש יותר טוב אבל אם הוא יותר טוב אז למה הוא יותר זול?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מתלבט בקשר לרכישת הלוח. האם בAXTU בתוכנת המוניטורינג קיים LOG FILE שמתריע ומתעד תוצאות חריגות כגון נפילות מתח רגעיות וכיוב'?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לבדוק את ערכי המערכת אך למרות שקניתי 3X2GB\1333MHZ\CL9\PC12800 התוכנה אומרת לי שיש לי זכרונות: 3X2GB\667MHZ\PC10700, עכשיו לא הבנתי מה קורה אז נכנסתי לBIOS וכתוב שם memory speed=1333MHZ ומתחת לזה היו את שלושת הסלוטים, אני ממש מקווה שזאת בעיה עם התוכנה כי אין לי כוח להסתובב עכשיו עם אחריות.. אבקש בבקשה חוות דעת.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
צריך מדריך מפורט איך עושים את הסמרט רספונט צעד אחרי צעד , קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה Intel RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב בצורה מפורשת
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחסר לי פרט אחד קטן... בשורה התחתונה, מה ההבדל בכח חישוב בין מעבד בעל ליבה כפולה לבין מעבד רגיל? האם כח החישוב הוא כפול? האם מעבדי AMD יותר חזקים? אודה מאוד אם מישהו יכול להשיב... ;D
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הזיכרונות שבקו חיים לפתע פתאום ללא שום סיבה ניראית לעין... המפרט המלא שלי הוא כזה: E6300 לוח אם של אינטל DP965LT 2GB של G.SKILL הדגם המדוייק הוא: PC500 667MHZ D.CHANNRL CL 4-4-4-12 2GBLA כרטיס מסך 8600GT (ששידרגתי ואני ירחיב עוד שניה) ספק כוח HEC 400W TRT-F (חדש בן חודשיים) מארז אפולו גוף קירור קאמה קרוס של סקיט' ושני הרד דיסקים אחד 160GB ואחד 250GB ויש אל פסק של אדוויס מחובר למחשב ויש לו מייצב מתח פנימי. בקיצור היה לי לפני זה 7300LE כרטיס חלש מכול בחינה שמיסתכלים עליו, בקיצור הזמנתי מחשב חדש לאחים שלי (בחלקים כי מארז וספק של HEC מצויינים ובני חצי שנה כבר יש בבית..בכול מקרה הזמנתי (IQPC) והכול הגיע לקחתי ואני לקחתי לעצמי את ה8600GT ולהם שמתי את ה7300 עכשיו איך…
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי G.SKILL 2GB 800 , האם זה יתאים למערכת מאד ישנה, לפחות 3 שנים ומה יקרה עם אני ישים אותם? יש מצב שמשהו ישרף לי או ילך?
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיפושים בפורום אחר הצעות למערכת מחשב אני צריך את עזרתכם לגבי בחירת המערכת הבאה שלי השאלה שלי היא, מה עדיף מערכת אשר מבוססת על לוח עם ציפסט של אינטל (925) או לחלופין מערכת אשר מבוססת על מעבד AMD 64. הבנתי שהרבה יישומים לא תומכים ב 64BIT עדיין...אבל מצד שני 64BIT הרבה יותר חזק... אני צריך מעבד - לוח - זיכרון תקציב 4000 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-