עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dorish,

שלום יש לי מחשב AMD 750 256 זיכרון ו GFORS MX2 64 אני בצבא ויש לי כמעט 2000 שקל מה כדאי לי לקנות כרטיס מסך TI4200 ואם שאר הכסף להנות או לקנות מעבד 1800 AMD לוח וזיכרון ולאשר אם ה כרטיס מסך שלי? בקיצור מתי המחשב יעבוד יותר טוב אם משחקים? אם כרטיס מסך חדש או מעבד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by asdasdasd,

מה ההבדל בינהם בפועל...? AMD Athlon MP 2000+ AMD Athlon XP 2400+ (כי המחיר זהה) ?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by tom123,

יש לי במארז יציאות USB וצריך לחבר את זה ללוח אז יש לי בלוח כמו בתמונה פה... עכשיו אני לא יודע אם לחבר ל-5 פינים או ל- 4 תעזרו בבקשה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  4. יש לי 1250 שקל אני צריך לקנות זיכרון אני רוצה 512X2 DDR 400 אני קונה תלוח ABIT IS7-E הוא תומך ב DUAL? אני לא יודע איזה חברה לקנות בהתחלה חשבתי על TWINMOS כדי ללכת עליהם?..... או משהו אחר אני מתכנן אולי לעשות OC [אני לא יודע איך אני רוצה ללמוד..] ואני מקווה שהלוח יהיה טוב בשבילו... אז מה לקחת?.. המחשב מיועד לקידוד סרטים פוטו שופ משחקים עם R9800P אני בודק לפני שאני קונה תחלקים הרבה כי ניסו לעבוד עליי לפניי :\ איזה חנות מחשבים TWINMOS DDR 512MB 400mhz

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by shaharo,

מה העתיד של הסוקט הזה? האם יצאו מעבדי 64 ביט בסוקט זה? למה הם עברו מסוקט 478?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  6. 1400 ש''ח כולל משלוח ו HT אז דאי או לא?

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by Dn2k,

שלום אני רואה בהמון אתרי חומרה כגון TOMS.. כתבות מפורטות על המעבד החדש בעל 4 ליבות. אבל אני לא רואה שבאתר הרשמי של אינטל הוא פורסם.. למרות שבכל הכתבות רשום שהוא הושק רשמית. מישהו יודע מתי הוא יגיע לארצנו הקטנה? ומתי המחירים ירדו?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by erwrxstier,

איזה תוכנות מומלצות? המפרט הוא E6300 ,512*2 667,INTEL965X מצאתי בינתיים בחיפוש של הפורום על התוכנה Super Pi ועשיתי בדיקה של 32M ולא הייתה שום בעיה ניסיתי גם בדיקה של 1M ויצא 30 שניות , התוצאה מתאימה למפרט? לי זה נראה די חרא כי אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל ראיתי שE6600 מוציא 21 שניות למישהו כאן יש E6300 סטנדרטי שגם מוציא 30 שניות? משהו דפוק אצלי במערכת? או שפשוט ההבדל בין ה6600 ל6300 =9שניות? איפה אפשר לראות תוצאות של מערכות סטוק ולא משופרות באוברקלוק? כל מה שהגוגל מוצא זה משופרים תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. Started by andrey12341,

אני בטוח ששתי סטיקים של ג"יגה יתנו יותר ביצועים כיוון שיהיה DC,השאלה היא בכמה באחוזים?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by eegg,

אני צריך לוח אם למפרט הזה בסיביבת ה 500 שח צריך שיהיה טוב במיוחד לשדרוגים בעתיד Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח PALIT GeForce 7600GS Sonic 256Mb 620 ש"ח PQI 512Mb*2 DDRII PC5400 667MHz 630 ש"ח HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח סה"כ 3,095 ש"ח

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by itsik2525,

מישהו יודע על לוח אם שמתאים לסוקט 478 והוא PCE X

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  12. אז ככה איזה לוח מיקרו יש לקור2..? הדרישות הם 4 סיקטים של זיכרונות.. רצוי כרטיס קול איכותי... ובתכלס שיהיה טוב... חשבתי על ASUS P5B-VM DO מה אתם אומרים?..יש חלופות אחרות??.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  13. יש לי שני סטיקים של Kingstion 1 gb 667, בCPUZ הTRC של הסטיק הראשון הוא 20, ולסטיק השני הוא 18 . אני גם רואה שאחד יוצר בשבוע 12 ואחד בשבוע 14 . מה זה אומר ? מה זה למעשה הTRC (לא מצאתי כלום על זה בדביק) ? למה הם שונים ?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) - אני מחפש גם לוח עם ארבע סלוטים של זיכרון. - אז מה אתם אומרים האם כדאי לקנות אותו ?

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by harfar,

שלום אני קונה מחשב חדש ומתלבט על איזה זכרון לקנות. אני צריך 2 גיגה. הוצע לי לקנות את TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5. רציתי לקבל מידע על חברת TWINMOS, אני לא מכיר אותה. האם הזכרונות נחשבים איכותיים? אני יודע שהזכרונות של KINGSTON נחשבים איכותיים. מה עדיף? בנוסף, רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין זכרונות במהירות 667MHZ לבין זכרונות במהירות 800MHZ. והאם שווה להשקיע את ההפרש בשביל 800. תודה

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  16. החלטתי לכתוב שוב ברור {אמנם שיניתי בשני אבל כבר לא יכנסו אליו} אני בשלבים לקנות מחשב אמנם זה עוד שבועיים אחרי שיוצאים הכרטיסי מסך החדשים אני רציתי לקחת מעבד QOUD של INTEL מהחדשים {לא זוכר בדיוק ת'שם} ומי שעוזר לי בזה אמר שאולי כדאי לקחת את המעבדים המשולשים של AMD ביגלל שהמהירות של INTEL במרובע הוא-2.6 ו-{לפי טענתו} מגיע רק למהירות של 1.2 או משו כזה ושל AMD מנצל את כל היכולת ועוד שאלה -ביחס של עלות תועלת ה-AMD עדיף {בערך 700 שקל}? או שאם אני יקח את המרובע הכי חדש {יעלה "לי" 1500 שקל}-{עוד שאלה איך קוראים להכי חדש?} תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. אהלן. בחמש השנים האחרונות אנחנו עדים לתופעה מעניינת. מי שידליק את המחשב שלו, ואיך שהוא עולה יכנס לטסק מנג'ר, יראה שהמעבד שלו נמצא על עומס נמוך (~40) למשך כמה דקות, למרות שהמחשב עדיין "עולה". הצצה על הנורה של הדיסק תגלה שהוא טוחן וטוחן.. עד שנמאס לו. בקיצור, מה שקורה זה שהמעבד מחכה כל הזמן לדיסק. בעוד שכל אחד מאיתנו שקונה מחשב ישקיע קודם כל במעבד וסביבו, ורק בסוף יחשוב על איזה דיסק הוא לוקח (וגם שם הדילמה תהיה על הנפחים, ולא על איזה ביצועים הדיסק נותן בבנצ'). זה די מתסכל אותי, ולצורך זה במחשב האחרון שקניתי עשיתי ניסוי, ובמקום לקנות דיסק של 160 ג'יג , קניתי 2 של 80, תוך שימוש ברייד סטרייפ. הביצועים טובים יותר, אבל לא טובים מספיק. נו, אז מה עושים? אין לי מושג מה הקשר בין זה…

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  18. מתי מרובעי הליבות של AMD יגיעו לשוק וכמה בערך הם יעלו?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by amit71,

שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים .למפרט הנ"ל האם 2GB זכרון של 667MHZ מספיק או צריך 800MHZ האם אני יבחין בהבדל (מערכת הפעלה VISTA)אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

20. אלהן.בעיקרון הייתי סגור על הp31-d3sl אבל אמרו לי שבג'יגהבייט הl מסמנת כרטיס קול גרוע במיוחד..לכן אני צריך המלצה ללוח אם העובר בהצלחה את הדרישות הבאות: -אינטל -יתמוך במעבדים החדשים -כולל יציאת spdif -בעל כרטיס קל איכותי -זול,אני גם ככה בחריגה מטורפת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by matan100,

למי מה אני צריך לבחור מעבד למחשב ?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  22. מזה בדיוק טכנולוגיית סמרט רספונט? מה היא מועילה לי בתור צרכן ומה כזה חידוש בה? אשמח אם תרחיבו על זה טיפה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  23. שלום, אני לקראת שדרוג של המערכת הנוכחית שלי, הקנייה של החלקים תעשה מאתר www.newegg.com ויביאו לי אותם לארץ. הלוח שבחרתי הוא Asrock z77 extreme 4, המעבד - I5 3570K הדברים היחידים שלא נסגרתי עליהם הם הזיכרונות. יש מבחר כל כך גדול והרבה סטים מומלצים (corsair vengeance, gskill ripjaws וכו') אני חושב שאני אלך עם סט של 2 סטיקים 4GB כל אחד (יש הצדקה לקנות 16GB?) לגבי מהירות, יש סיבה לקנות זכרונות יותר מהירים מ-1600? לגבי שימוש- המערכת היא לשימוש כללי ועריכת תמונות בפוטושופ\לייטרום מידי פעם. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by jungle-man,

היי לוח של גיגהבייט h61m-d2h-usb3 Rev.1 . וינדוס 7 אינו מצליח ליצור פרטישנים (התקנה מלאה) על דיסקים של WD . האם יתכן שהלוח ללא B3 סטפינג וקיימת הבעיה בבקר הSATA?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by TalG,

ערב טוב, נדפק לי אחד מכרטיסי הזכרון במחשב ואני מעוניין להחליף אותו וכבר גם לשדרג את הכמות באותה ההזדמנות. המחשב שלי לא חדש, אבל נכון לעכשיו הוא עושה את העבודה ואינני מעוניין להוציא הרבה כסף על שדרוג של שלשה. אשמח לעצה, האם קיים זכרון טוב שאני יכול לקנות כעת שישמש אותי בלוח הקיים (גיגהבייט, מצ"ב תמונה) ואשר גם אוכל להעביר ללוח מודרני יותר וישרת אותי נאמנה שם? תודה רבה וחתימה טובה.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים