מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי אנשים שהמליצו על 512mb memoQ, אבל לא ראיתי תשובה לשאלה שאני צריך. יש לי אפשרות לקחת או memoQ או twinmos שניהם 512 MB . מה ההבדל בין הזכרונות? (אני לוקח מKSP אגב..) memoQ- http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2649 twinmos- http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=652 אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה רבה לכם, המשך ערב מעולה.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי לוחות בסביבות מחיר של 750 שקל שיהיה NF4 וSLI תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אין לי הרבה כסף וההבדל במחיר הוא בסביבות ה 50 שקל (לטובת ה Spectek). שתי הזיכרונות הם VALUE אבל השאלה היא אם ה Spectek ברמה של ה TWINMOS?
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להוסיף HD נוסף למחשב. לוח האם שלי לא תומך ב-SATA אבל החלטתי ללכת על HD עם ממשק SATA II כדי שאוכל להעביר אותו למחשב חדש שאקנה עוד שנה, שנה וחצי. כדי שאוכל להשתמש בכונן קשיח עם SATA II החלטתי לקנות כרטיס PCI עם שתי יציאות SATA I. ה-HD והכרטיס שאני הולך עליהם הם: 1) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571 2) כרטיס PCI של Dynamode שמבוסס על ה-Chipset הזה: http://www.siliconimage.com/products/product.aspx?id=63 השאלות שלי: א) מישהו מכיר כרטיס PCI SATA II במחיר סביר? ב) מה אתם אומרים על המהלך? למישהו יש ניסיון עם זה? ה-HD יעבוד חלק? תודה, מקרטני
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת.. האם ההבדל בינהם יהיה גדול כי לפי מה שאני הבנתי בפורום אחר.. זה אמור להיות הבדל כמו פנטיום D לC2D..חח
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרות שלא הוכרז רשמית על הבמה המרכזית - נראה כי מעבד ביתי להמונים בעל מספר שיא של ליבות עיבוד אכן קיים ונמצא בדרכו לשוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לחבר אותו למעבד AMD PHENOM II X3 720 - 2.8GHz - BLACK EDITION, איך הוא לעומת GIGABYTE GA-MA74GM-S2H שהוא עולה אותו דבר. אני לא מתכנן OC והמחשב מיועד למשחקים אבל לא כבדים , אינטרנט ועובדה משרדית בעיקר. אין לי צורך בכ.מסך מובנה כי אני מתכנן לקנות את ה hd4850 כנראה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה פשוטה. בכותרת ציינתי שני לוחות אם עם ערכת השבבים H87. שני הלוחות נמכרים באותו מחיר. בעת הרכבת מחשב, איך אני אמור לבחור בין השניים, האם קיימים הבדלים משמעותיים ? במה הייתם ממליצים לבחור, ולמה ? תודה ויום טוב !
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
לאחר מספר מחקרים הגעתי למסקנה שהביצועים הכי טובים במערכת שלי יתקבלו מביטול Hyperthreading ו-Dual Channel Mode. משום מה, מהרגע שביטלתי את ה-HT, חום המעבד עלה ב-10 מעלות. האם זה צירוף מקרים, והגיע הזמן להחליף משחה תרמית? (הגיוני? רק לפני 3 חודשים מרחתי אותה), או שזה משהו ידוע כשמבטלים HT? ואם כבר - האם באמת היה נכון לבטל את ה-Dual Channel? המחשב מריץ אפליקציית אודיו, וככזה אמור לתמוך רק באפליקציה אחת (קיובייס) בזמן נתון. ואם כבר, אז במידה ואני ארצה להחזיר את ה-HT או את ה-Dual Channel, האם כדאי להתקין מ"ה מחדש? (התקנתי על מחיצה נפרדת אתמול מערכת Dual Boot - שתיהן של XP, שאמורה להריץ רק את הקיובייס)
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ידוע שהוא יזהה רק 3.2-3.5 האם הזיכרון יעבוד בדואל צ'אנל והוא יוריד מכל אחד או שזה יפגע בזה? האם זה יכול לגרום לבאגים כמו שהיה בWin98 כאשר מתקינים יותר מ512MB ? אני לא רוצה להתקין VISTA האם XP 64 BIT שווה משהו? האם הוא כדאי?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הי, איפה אפשר לקנות זכרונות DDR3 ECC Un-Buffered ביחידות של 4/8GB? רצוי Kingston או כל דבר זול אחר.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין את הקפיצה במחירים של לוחות האם אחרי 1000 ש"ח פתאום הם קופצים ל1400 ש"ח למה? למה הלוח ASUS P5K DELUXE WIFI-AP Intel® P35 Chipset LGA 775 יותר טוב מ ABIT 35P PRO ??? מה ההבדלים? האם OC באסוס יהיה טוב יותר משמעותית? האם שווה בכלל את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
בהמשך להודעה הזו- הגעתי להחלטה לקנות גם מעבד P4 שאינו מסדרת Prescott וגם מארז חדש. לוח האם הוא IS7-G של אביט [לרקע כללי...] המעבד הנוכחי שלי הואIntel Pentium IV 3.0GHz 800MHz Socket 478 Tray CPU , הוא פולט המון חום. (וזה לא מאהבה...) אני משתמש במאווררZalman CNPS7000B-Cu LED שלא בדיוק מונע מהמעבד להגיע כבר בהפעלה ראשונית ל55 מעלות ולטפס לכיוון ה70 כשאני מפעיל יותר מתוכנה אחת. אומנם המחשב כרגע לא נקי מאבק, אבל עם מאוורר שולחני שיושב מולו והמאוורר הנוכחי על המעבד- הטמפ' הללו לא בדיוק אומרות דברים טובים. בקיצור- מה האפשרויות העומדות בפני מבחינת מעבדי P4 [במהירות 3GHZ זה מספק] שמתאימים ללוח האם שלי ולא מתחממים כמו הprescott[glow=red,2,300]?[/glow] אילו מארזים זולים וטו…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במפרט כרטיס מסך רשום DDR3 , הלוח אם תומך בDDR3 הזיכרון במחשב הוא DDR2 , האם הזיכרון בין הלוח לכרטיס מסך יעבוד על DDR3
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רכשתי מעבד (יחד עם מחשב חדש) פנטיום 4 1.8A הדגם עם ה-512K cache כיצד ניתן לדעת (מבלי לפרק את המעבד בכלל) באיזה דגם בדיוק מדובר. תוכנת הזיהוי של Intel רובעת שזיכרון ה-L2 מכיל 256K. האם אני יכול להסיק מכך שזהו דגם המעבד 1.8A. ב-1.8A החדש היה צריך להופיע 512K Cache. תודה על ביאור הנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס I5 2500K P8Z68 ASUS GTX560TI ומה תגידו על הזכרון הזה ערכתי... [table][tr][td][table][tr][td]4 GB Hynix DDR3 1333Mhz Orig. Bulk (HMT351U6CFR8C-H9N0)הוא לא יגביל אותי ב OC???הוא בסדר?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום... עם המחירים הנוסקים של הזיכרונות רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי.... מפרט- e8400 GIGAByte P35-DS3L GEIL 2*1GB DDR2 800MHZ (ולא זוכר את התזמונים ) אני בעיקרון רוצה לקנות עוד 2 GB (ניראה לי גם שני סטיקים של ג'יגה) 1. השאלה האם אני יאבד את הDUAL? (במצב שיש לי 4 סטיקים של ג'יגה) 2. הזיכרונות שאני רוצה הם OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL3 (הם הכי זולים בIQPC) השאלה האם תהיה בעיית תאימות בינם לבין הזיכרונות הנוכחיים שלי? (הCL בחדשים הוא 3 לעומת שלי בישנים 4 או 5 (שוב אני לא זוכר))
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ועברתי קצת על המלצות שלכם למפרטי מחשב שמתי לב שלוחות אינטל לא מומלצים ע"י חברי הפורום והמנהלים בכלל האם יש סיבה לכך מלבד זה שהם מגיעים בשקית מחורבנת ולא בקופסה עם באנדל מינימלי סיבה נוספת שחשבתי עליה אולי זה העניין שלא ניתן לבצע עליהם OC אשמח לתגובות תודה
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עם איזה לוח וכמה הוא עולה?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה הבדל בין שתי הדגמים שציינתי בכותרת? מי מביניהם עדיף יותר? והאם שתיהם מתאים למעבד phenom 720 ?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך הלוח הזה: ECS K7S5A SiS® 735 SOCKET A הוא מומלץ פה באתר אבל אני שואל אתכם כדי להיות בטוח. אני רוצה לקנות אותו מארה"ב, שווה ב200 שקל??????
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וסליחה על זה שאני מזין לכם את מוח שאני שואל עוד פעם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב יש לי עכשיו במחשב זיכרון digma ddr 400 256mb 32n8 עכשיו אני רוצה לקנות 2*512 מגה יש לי כמה שאולות אז תעזור לי בבקשה הזיכרון שאני קונה יהיה DDR400 1. אם יש לי CL2.5 ואני קונה זיכרון עם CL3 זה יעשה לי בעיות? 2. אם אני קונה חברה אחרת לא DIGMA זה יעשה לי בעיות? 3.האם גודל של זיכרון שונה יעשה לי בעיות, לדוגמה יש לי 256 ואני קונה 512 זה יעשה בעיות??? תודה הרבה על עזרה שלכם ועוד פעם סליחה על זה שאני מזין לכם את מוח!!!!!
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
בקרוב אני אקנה מחשב חדש. את המעבד כבר יש לי, Pentium 4 - 2 A (512 L2 Cache). אני צריך לבחור לוח וסוג זיכרון (Rdram, DDR 266, DDR 333). מה יותר כדאי? מה יותר מהיר? ואיזה לוח-אם אתם חושבים שכדאי לי לקנות, בהתאם להצעת סוג הזיכרון שהצעתם. הבהרה: מצדי שלא יהיה כרטיס קול, כרטיס רשת, תמיכה בבאס 533 על הבורד. אבל אני רוצה תמיכה במהירות העברת נתונים גבוהה, ATA133 ותמיכה ב-USB 2. וגם רייד לא יזיק תודה לכל מי שינסה לעזור לי.
-
- 35 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מי מהם מתחמם פחות? ועל הדרך גם איזה קירור מומלץ ומתאים לסוקט 745 ?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או במילים אחרות, יש כבר זכרונות DDR5. עכשיו ממתינים למעבד שיעבוד איתם .... https://www.pcgamer.com/amp/ddr5-5600-ram-is-ready-and-waiting-for-the-first-compatible-cpus/
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
- 2 followers
-