מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
http://www.tweaktown.com/news/8144/abit_shows_us_their_x38_mobos_in_taipei/index.html תהנו *לפחות הם נפתרו מכל ה HEATPIPES השנואים עלי. ;D
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה יותר טוב? DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCKLEMONT INTEL אני צריך לדעת מה יותר טוב משתי אלה והעם אחד מהם תומכים במעבד intl core 2 duo לא רוצה לוח אם אחר תודה לעוזריםם
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה : Q6600 GeForce 8600GTS לוח אם של אינטל P35 SamSunG 1024 MB DDR2 800 MHZ SamSunG 1024 MB DDR2 800 MHZ ספק 300W HEC מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט - עכשיו השאלה שלי קשורה לויסטה:1) כמה זיכרון ויסטה 32 ביט יכול לקלוט? 2) אני רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון(בכללי יהיה לי 4 ג'יגה זיכרון).. הביצועים ישתפר+ אני ירגיש הבדל?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה וכרטיס מסך gigabayte 5870 הבנתי שניתן להפעיל crossfire בין הכרטיס שעל הלוח אם לבין כרטיס המסך התקנתי את הדרייברים מהדיסקים שהגיעו עם לוח האם ועם כרטיס המסך, אבל האפשרות של crossfire לא מופיע תחת תפריט graphics בנוסף בצעתי את ההוראות שהיו כתובות במדריך של לוח האם: set internal graphics mode to uma set uma frame buffer size to 256mb set surround view to disabled set init display first to onchipvga האם מישהו הצליח להפעיל crossfire בלוח זה? אפשר בבקשה לקבל הנחיות (מערכת הפעלה win7) בתודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז ככה יש לי חבר שקנה היום שילוש של p2.4 + לוח ECS 661FX-M וזיכרון 256 טוב אז ככה הלוח יש לו ציפ של sis ו מה שאני יודע שהציפסט הזה דיי חלש וגרוע נכון? ואולי אני טועה והלוח הזה טוב? ע איזה לוח עד 400 גג 450 שקל הייתם ממליצים לו? (במקרה והלוח הזה באמת לא משהו) המטרה הכי עיקרית זה משחקים אז איזה לוח יתן לו את הביצועים הכי גבוהים במשחקים? בין הציפסטים של sis , intel , via ואיזה חברה ודגם כדי לו להחליף ועם בכלל כדי לו? מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי חבל שלא תיהיה לו הזדמנות ללהחליף למשהו יותר טוב.
-
- 14 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
<------ (פרטי המחשב שלי כאן) לפי מה שהבנתי, אם וכאשר אשים 4 סטיקים של זכרון DDR-400 הם יעבדו בדואל צ'אנל ב333mhz במקום במהירות המקסימלית (כרגע יש לי 2 שעובדים כמו שצריך ב400). האם זה נכון? האם עדכון הביוס שלי יתקן את העניין? מדובר על לוח K8NS-939 של ג'יגה בייט. הנה קישור לאתר של היצרן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
זה כרגע המפרט שלי: 774 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤1,356 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤539 לוח אם ASUS P5QL-E ¤253 1 קרור למעבד Thermalright HR-01 PLUS --- ספק כוח של אנרמקס 485 וואט 80% Efficiency דגם: eg495p-ve-24 --- ההמלצה של הלוח מחברי הפורום.. והוא מיוחד לאוברקלוק להגיע כמה שיותר קרוב ל 4גיגה הרץ התקשרתי לסקיפיסי ואמרו לי שאין להם את הלוח-אם במלאי וזה יהיה עוד שלושה ימים ואמרו לי גם שלא כדאי לי לקנות את הלוח הזה: ¤539 ¤539 1 לוח אם ASUS P5QL-E במקום זה לקנות אחד משני אלה ליותר ביצועים באוברקלוק: ¤478 לוח אם DFI BloodIron P35-T2L ¤738 לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS …
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי אנשים שהמליצו על 512mb memoQ, אבל לא ראיתי תשובה לשאלה שאני צריך. יש לי אפשרות לקחת או memoQ או twinmos שניהם 512 MB . מה ההבדל בין הזכרונות? (אני לוקח מKSP אגב..) memoQ- http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2649 twinmos- http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=652 אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה רבה לכם, המשך ערב מעולה.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי לוחות בסביבות מחיר של 750 שקל שיהיה NF4 וSLI תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אין לי הרבה כסף וההבדל במחיר הוא בסביבות ה 50 שקל (לטובת ה Spectek). שתי הזיכרונות הם VALUE אבל השאלה היא אם ה Spectek ברמה של ה TWINMOS?
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להוסיף HD נוסף למחשב. לוח האם שלי לא תומך ב-SATA אבל החלטתי ללכת על HD עם ממשק SATA II כדי שאוכל להעביר אותו למחשב חדש שאקנה עוד שנה, שנה וחצי. כדי שאוכל להשתמש בכונן קשיח עם SATA II החלטתי לקנות כרטיס PCI עם שתי יציאות SATA I. ה-HD והכרטיס שאני הולך עליהם הם: 1) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571 2) כרטיס PCI של Dynamode שמבוסס על ה-Chipset הזה: http://www.siliconimage.com/products/product.aspx?id=63 השאלות שלי: א) מישהו מכיר כרטיס PCI SATA II במחיר סביר? ב) מה אתם אומרים על המהלך? למישהו יש ניסיון עם זה? ה-HD יעבוד חלק? תודה, מקרטני
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת.. האם ההבדל בינהם יהיה גדול כי לפי מה שאני הבנתי בפורום אחר.. זה אמור להיות הבדל כמו פנטיום D לC2D..חח
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרות שלא הוכרז רשמית על הבמה המרכזית - נראה כי מעבד ביתי להמונים בעל מספר שיא של ליבות עיבוד אכן קיים ונמצא בדרכו לשוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לחבר אותו למעבד AMD PHENOM II X3 720 - 2.8GHz - BLACK EDITION, איך הוא לעומת GIGABYTE GA-MA74GM-S2H שהוא עולה אותו דבר. אני לא מתכנן OC והמחשב מיועד למשחקים אבל לא כבדים , אינטרנט ועובדה משרדית בעיקר. אין לי צורך בכ.מסך מובנה כי אני מתכנן לקנות את ה hd4850 כנראה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה פשוטה. בכותרת ציינתי שני לוחות אם עם ערכת השבבים H87. שני הלוחות נמכרים באותו מחיר. בעת הרכבת מחשב, איך אני אמור לבחור בין השניים, האם קיימים הבדלים משמעותיים ? במה הייתם ממליצים לבחור, ולמה ? תודה ויום טוב !
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
לאחר מספר מחקרים הגעתי למסקנה שהביצועים הכי טובים במערכת שלי יתקבלו מביטול Hyperthreading ו-Dual Channel Mode. משום מה, מהרגע שביטלתי את ה-HT, חום המעבד עלה ב-10 מעלות. האם זה צירוף מקרים, והגיע הזמן להחליף משחה תרמית? (הגיוני? רק לפני 3 חודשים מרחתי אותה), או שזה משהו ידוע כשמבטלים HT? ואם כבר - האם באמת היה נכון לבטל את ה-Dual Channel? המחשב מריץ אפליקציית אודיו, וככזה אמור לתמוך רק באפליקציה אחת (קיובייס) בזמן נתון. ואם כבר, אז במידה ואני ארצה להחזיר את ה-HT או את ה-Dual Channel, האם כדאי להתקין מ"ה מחדש? (התקנתי על מחיצה נפרדת אתמול מערכת Dual Boot - שתיהן של XP, שאמורה להריץ רק את הקיובייס)
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
ידוע שהוא יזהה רק 3.2-3.5 האם הזיכרון יעבוד בדואל צ'אנל והוא יוריד מכל אחד או שזה יפגע בזה? האם זה יכול לגרום לבאגים כמו שהיה בWin98 כאשר מתקינים יותר מ512MB ? אני לא רוצה להתקין VISTA האם XP 64 BIT שווה משהו? האם הוא כדאי?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הי, איפה אפשר לקנות זכרונות DDR3 ECC Un-Buffered ביחידות של 4/8GB? רצוי Kingston או כל דבר זול אחר.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין את הקפיצה במחירים של לוחות האם אחרי 1000 ש"ח פתאום הם קופצים ל1400 ש"ח למה? למה הלוח ASUS P5K DELUXE WIFI-AP Intel® P35 Chipset LGA 775 יותר טוב מ ABIT 35P PRO ??? מה ההבדלים? האם OC באסוס יהיה טוב יותר משמעותית? האם שווה בכלל את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בהמשך להודעה הזו- הגעתי להחלטה לקנות גם מעבד P4 שאינו מסדרת Prescott וגם מארז חדש. לוח האם הוא IS7-G של אביט [לרקע כללי...] המעבד הנוכחי שלי הואIntel Pentium IV 3.0GHz 800MHz Socket 478 Tray CPU , הוא פולט המון חום. (וזה לא מאהבה...) אני משתמש במאווררZalman CNPS7000B-Cu LED שלא בדיוק מונע מהמעבד להגיע כבר בהפעלה ראשונית ל55 מעלות ולטפס לכיוון ה70 כשאני מפעיל יותר מתוכנה אחת. אומנם המחשב כרגע לא נקי מאבק, אבל עם מאוורר שולחני שיושב מולו והמאוורר הנוכחי על המעבד- הטמפ' הללו לא בדיוק אומרות דברים טובים. בקיצור- מה האפשרויות העומדות בפני מבחינת מעבדי P4 [במהירות 3GHZ זה מספק] שמתאימים ללוח האם שלי ולא מתחממים כמו הprescott[glow=red,2,300]?[/glow] אילו מארזים זולים וטו…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במפרט כרטיס מסך רשום DDR3 , הלוח אם תומך בDDR3 הזיכרון במחשב הוא DDR2 , האם הזיכרון בין הלוח לכרטיס מסך יעבוד על DDR3
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
רכשתי מעבד (יחד עם מחשב חדש) פנטיום 4 1.8A הדגם עם ה-512K cache כיצד ניתן לדעת (מבלי לפרק את המעבד בכלל) באיזה דגם בדיוק מדובר. תוכנת הזיהוי של Intel רובעת שזיכרון ה-L2 מכיל 256K. האם אני יכול להסיק מכך שזהו דגם המעבד 1.8A. ב-1.8A החדש היה צריך להופיע 512K Cache. תודה על ביאור הנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס I5 2500K P8Z68 ASUS GTX560TI ומה תגידו על הזכרון הזה ערכתי... [table][tr][td][table][tr][td]4 GB Hynix DDR3 1333Mhz Orig. Bulk (HMT351U6CFR8C-H9N0)הוא לא יגביל אותי ב OC???הוא בסדר?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום... עם המחירים הנוסקים של הזיכרונות רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי.... מפרט- e8400 GIGAByte P35-DS3L GEIL 2*1GB DDR2 800MHZ (ולא זוכר את התזמונים ) אני בעיקרון רוצה לקנות עוד 2 GB (ניראה לי גם שני סטיקים של ג'יגה) 1. השאלה האם אני יאבד את הDUAL? (במצב שיש לי 4 סטיקים של ג'יגה) 2. הזיכרונות שאני רוצה הם OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL3 (הם הכי זולים בIQPC) השאלה האם תהיה בעיית תאימות בינם לבין הזיכרונות הנוכחיים שלי? (הCL בחדשים הוא 3 לעומת שלי בישנים 4 או 5 (שוב אני לא זוכר))
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-