מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני הסתכלתי בתוכנות PC wizard 2006 ו-EVEREST, וכתוב לי שיש לי זכרון מסוג DDR-SDRAM, עכשיו לא אמור להיות לי או SDRAM או DDR?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני קונה בכמה ימים הקרובים את הQ6600 ו DDR2 4GB 1000MHZ אני רוצה בעצם לקנות לוח יציב לאוברקלוק בסביבות המחירים של 400-550 (חריגה אפשרית 50+) ואם אפשרי שיהיה בעל חיבור E-SATA...תודה
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אהלן, אני אמור לקבל ממשפחה בארה"ב QX9770EE ו-QX9650. אני לא משלם עליהם ככה שאין טעם לתגובות של "סתם עולה הרבה" וכו'... לפי מה שהבנתי שה-9770 עובד ב1600Mhz ורק לוחות אם מבוססי X38 ו-X48 יכולים לתמוך בו. לעומת זאת ה-QX9650 יכול לעבוד על לוח P35. אני אשמח לשמוע על המלצות ללוחות אם לכל אחד מהמעבדים הללו, במחירים שפויים (אני לא מתכוון לקנות מחשב יקר), שיספקו את יחס המחיר-ביצועים הטוב ביותר, בנטייה למחיר זול. אני מרכיב שני מחשבים (אחד מכל מעבד כמובן), ככה שאשמח להמלצות נפרדות לכל מעבד. כמו כן, אם אפשר להמליץ על זכרונות טובים למעבדים הללו (מהירויות, דגמים, חברות וכו'). ספק 500W של FSP ו650W של חברה אמינה דומה - מספיק חזק בשבילם ? המון תודה !
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מחפש זכרונות שיתאימו לי למפרט הבא: Intel Core i7 920, s1366, 8MB GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E Enermax - PRO82+ 525W active PFC 12cm Fan Gainward - GeForce GTX275 896MB Western Digital- 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II עד עכשיו הייתי סגור על הערכה הזאת: G.Skill - DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GBNQ CL9 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717303 אבל עכשיו אני לא כ"כ בטוח. המחשב ישמש להרצת סרטים ומשחקים כבדים, יש מצב לOC. כאשר עובדים עם DDR3 חייבים לשים 3 סלוטים או שגם 2 נגיד של 2GIGA זה בסדר? ועד כמה חשוב מספר הCL?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם שווה להוסיף את הכסף ל-800MH? האם זה באמת משפיע?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי. התבקשתי לבדוק Performance של תוכנה מסויימת. במעבד שלי, המהיר יותר, אני מקבל X הרצות של תוכנה מסויימת. עכשיו אני צריך לתת תוצאה במעבד הישן יותר. לפי אתר CPU benchmark, ה-Effective Speed שאני מקבל בין המעבדים זה שהמעבד בו בוצעו הבדיקות מהיר ב269 אחוז. עכשיו לשאלה שלי, ואני יודע שהיא לא מדוייקת במאה אחוז, האם עלי לחלק X ב2.69 כדי לקבל תוצאה שהיא בערך זהה לתוצאה שלי על המעבד הישן יותר? לגבי RAM, התאמתי את כמות הזיכרון ב-Virtual Machine. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה בערך ומפרטו הוא: intel e4300@2.4 GA-965P-DS3 2GB של זיכרון ג'נרי 8600gt enermax liberty 400W עקב קניית כרטיס מסך חדש ( HD4850), רציתי לשאול אם 2GB של זיכרון לא יגבילו אותי במשחקים(crysis לדוגמא) ראיתי שמחירי הזכרונות דיי נמוכים היום ויש לי את התקציב לקנות 4GB. האם זה משתלם? האם אני ארגיש הבדל בביצועים מ2GB? תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הלוחות המדוברים הם: 1. GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 2. P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio האם ההבדל הוא מהותי? או רק במהירות? ובזכרון? תודות על תשובות מהירות! רון
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות זיכרון למחשב עד 300 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה ואיזה סוג הכי טוב יש ddr ddr2 ועוד כול מיני שמות ואני לא מבין בזה וגם מה מתאים ללוח אם שלי?? אז מישהו בבקשה יכול להציע לי מה טוב למחשב שלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
טוב אז ככה : ברצוני להרכיב מחשב תומך AMD והגישו לי מפרט של מעבד AMD הרשום לעיל + בחירה בין לוח אם של ASUS או של MSI. נכנסתי לאתר הבית של החברות ויש שני דגמים לכל פריט: ASUS ---> P4S800D http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01# <----P4S800D http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D-E%20Deluxe&langs=01 <----P4S800D-E Deluxe MSI---> PT880 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-LSR&class=mb <---PT880 NEO-LSR http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-FSR&class=mb <---PT880 NEO-LSR האם מיש…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, לאור בעיה בחומרת המחשב, אני מתכוון לשדרג אותו. המחשב מיועד לביצועי משחקים. אז ככה, ההחלפה העיקרית היא של המעבד שלי, לוח האם והמארז. קודם כל מעבד, אני כמעט 100 אחוז אלך על ה I5. השאלה היא, מה ההבדל בין ה 2500 לבין ה 2500K. לוח אם, אני צריך משהו שיתמוך במעבד הנ"ל, משהו פשוט, לא מתכנן אובקלוק בכלל, ושיהיה יחסית גדול ולא צפוף כיוון שיש לי כ.מסך 260GTX שהוא גדול יותר אצלי מהלוח אם ומפריע לדברים אחרים להתקיים בשלום במקומם על הלוח. זכרון, אני רוצה 4GB DDR3, או 8GB, יש איזשהם הבדלים בין הסוגים? ובנוסף, יש לי במחשב ספק כח 400W של ENERMAX מדגם LIBERTY. האם יהיה צורך לשדרג גם אותו או שהוא יחזיק את המפרט הנל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אז כמו שציינתי בכותרת רכשתי השבוע מ-KSP זכרונות 2X16GB ddr5 6000mhz c36 של Corsair אני רואה שבהפעלת פרופיל XMP המחשב לא עולה, פניתי לקורסייר ואמרו לי לבדוק כל פעם סטיק אחד ובאמת גיליתי שאחד מהם תקול והשני עובד טוב עם XMP. השאלה שלי היא דרך מי עדיף לבקש החלפה של הסטיקים? קורסייר ביקשו שאשלח להם את הפרטים של הקנייה וצילום של מספר סידורי של כל סטיק וכתובת.. מניח שישלחו לי סטיקים חדשים. אם קורסייר ישלחו לי סטיקים חדשים אני יכול גם להחזיר לKSP? יהיו לי 2 סטים חדשים חחח?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
- 2 followers
-
-
בשעה טובה הגיע המחשב שלי, לוח K8NXP-9 של גיגהבייט. עם הלוח מגיע כרטי הDPS של גיגה בייט שמוסיף עוד 3 פאזות ללוח, בצד ימין תחתון שלו יש דיודת ענק (כתוב עליה משהו עם 6.3V), והיא נוגעת בול באחת באותו הגודל על הלוח. השאלה היא האם זה מסוכן? זה אמור להיות ככה? אני לא מדליק את המחשב עד שלא תהיה לי תשובה... (מצטער אם אני קורא לדברים לא בשם הנכון, לא מבין יותר מידי ברכיבים אלקטרונים)
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום איך נמדדת קיבולת הזיכרון? לפי מס' כתובות? לפי מס' הביטים בכתובות? תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם P5VD2-VM SE ואיבדתי את דיסק הדרייברים שלו יש אפשרות להוריד את הדיסק כמו שהוא היה שוב? לא כל דריבבר בנפרד? יש באתר ההורדות של הלוח אם משהו שנקרא chipset driver package מישהו מוכן להסביר לי מה זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אם אני רוצה להוסיף זיכרון אני צריך שהוא יתאים לשאר הרכיבים ולמהירויות שלהם מצורף קובץ עם דו"ח על החומרה שלי איזה זכרון אני צריך להוסיף? 256MB ו 512 ושמות של יצרניות אם זה משנה... תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח-אם של אסוס; P5K-Pro. ורציתי לדעת האם הוא יתמוך בCF של HD4870 באופן מלא, ואם לא, אז מה תהיה הפגיעה בביצועים? במידה והדבר לא אפשרי, האם ניתן להשתמש בHD4870 פלוס 8800GT לפיזיקס [על חריץ ה-PCIE שאינו X16], והאם במקרה הזה גם כן עלולה להיות פגיעה בביצועים? בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 CORSAIR DUAL 2048MB 675MHZ DDRII TWINX ב-1450 שזה רק 200 ש"ח יותר מערכת VALUE כזו בדיוק. תזמונים: 12 4 4 4 שווה, לא? (דעתכם, הכוונה)
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ ואני חיפשתי את הלוח אם הזה בzap לא הצלחתי למצוא.. אוליי מישהו יכול למצוא לי לוח אם באותו המחיר שיפיק לי את אותם ביצועים? בתודה, שלומי.
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם במקום המתאים. יש לי מאוורר 140MM של אנטק שבא עם כפתור של מהירות הכפתור התפרק וחיברתי שני חוטים על מנת שהמוורר יעבוד בצורה מהירה חיברתי אותו ליציאת SYS FAN בלוח והחוטים של המהירות היו חשופים ונגעו איפה שהוא בלוח איך שהדלקתי שמעתי פיצוץ המחשב עולה רגיל היציאת SYS FAN לא עובדת יותר חיברתי ליציאה אחרת בלוח וזה עובד הקבל שליד היציאה חסר לו חתיכה אני מניח שזה מהפיצוץ או מהקצר שהיה האם אפשר לתקן את זה או פשוט להמשיך לעבוד עם זה ככה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט!
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתנצל מראש על הבורות. יש לי מעבד AMD ATHLON 1600 שנרכש לפני פחות משנה. הרצתי היום את 3DMARK2001 בשביל להעריך את הכרטיס מסך שלי. כשהתבוננתי ב-system info, ראיתי שהתוכנה זיהתה את המעבד כ-AMD ATHLON, אך היא נותנת לי את הנתונים הבאים: Internal clock: 1.05 Ghz Internal clock Maximum: 1.30 Ghz אני לא מבין גדול בחומרה אבל יכול להיות שעבדו עליי ושמו לי מעבד אחר? או שהנתונים הללו מצביעים על משהו אחר? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אנשים אני הולך להזמין מחשב חדש ואני חייב תפרטים האלה עוד להיות כמה שיותר מוקדם! אז ככה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache ? יכול להיות שאני יחליף ל INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache אבל זה אותו דבר ... שהוא יתמוך במעבד ובזיכרון במהירות 333 MHZ !!! עם זה משנה הכרטיס מסך שאני הולך לקנוט זה כנראה של לידטק גיפורס4 4200 !! (עם ה VIVO) ושיהיה על הלוח כרטיס קול טוב !!! כמה שיותר טוב יותר טוב ) ותישתדלו שהלוח לא יעלה יותר מ 900 שקל תודה ! ואיזה זיכרון DDR הכי שווה לקנות ???של איזה חברה ? אולי סמסונג או קינגסטון ??? תודה לכולם !!!!
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום,קניתי זכרון ocz 1024 (512 *2) gold coper 667mhz 4-4-4-8 אמרו לי באתר ש mhz יותר חשוב מתזמונים אע"פ שאין לי מושג למה זכרון שהוא פיזית יותר מהיר הוא עולה פחות(שקלתי לקנות 533mhz עם תזמונים של 3-3-3-8 ) ??? אז אני אודה לכם אם תגידו לי אם יש דרך להוריד את ה mhz ובכך לשפר את התזמונים כדי שאני ארגיש את המהירות בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הלוח עצמו גנרי למדי. הזכרון הנ"ל הוא ברמה גבוהה (מושקין CL2 הכחול). האם שווה לי הקניה בהתחשב בעובדה שמתישהו אשדרג? הלוח כאמור גנרי מעט ועליו יש סטיק של 266MHZ 256MB של קינגסטון ועוד 128 מגה של 266MHZ גנרי. התכנון הוא לקנות את המושקין ולהוציא את הגנרי 128MB. דעותיכם?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-