מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני כרגע בעל המחשב הנ"ל D805 P5LD2 2X512 PQI Turbo 667 7600GT. אין לי הרבה כסף, אני בסה"כ רוצה לשדרג את המערכת לC2D. E5300 כבר קניתי. אני מחפש לוח זול ככל האפשר, לשימושים משרדיים, אבל שלא יגביל כמובן באיזשהי צורה את ה7600. לוח באיכות סבירה כמובן. מבקש לקבל תשובות לאורך ספקטרום ה200-400 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כפולי הליבה הרי אמורים להיות מתאימים לשני התושבות. אך כאן הנקודה שאני לא מבין, כיצד זה הגיוני שאותו מעבד יתלבש על שתי התושבות?? בתודה מראש וחג שמח.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שני המעבדים הם סוקט 939 תגידו אני ירגיש הבדל ביניהם בביצועים ?לשמל במשחקים ?או ב תוכנות ? אני שוקל לקנות לא יודע עדיין או ש :P4-מומהר משתווה להם P4-1.6@2.5 ?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת איזה מבין הבנצ'ים כאן מדמים חישובי מעבד כשזה מריץ תוכנת שח-מט ? http://www23.tomshardware.com/cpu.html
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש התקציב הוא 10 אלף אני רוצה להשקיע על מעבד סביבות 2000 שח לוח אמ 1600 שח וזיכרון של 1 גיגה 400 שח אני קונה 4 גיגה.. מה המומלצים במחיר הזה?? ואני צריך חוות דעת גם על זה מעבד-intel q9300 לוח אמ-gigabyte ga-ex38-ds4 זיכרון -ddr2 1g 800 mhz kingston תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
בצעד בלתי צפוי ומפתיע בהחלט - אנו מקבלים מעבדי Excavator חדשים-ישנים שמיועדים לשמש מחשבים ניידים בסיסיים וזולים במיוחד עם מערכת ההפעלה מבית גוגל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה כרגע יש לי שני סטיקיים של 1G זתומרת 2G בכולל של OCZ בלוח אם יש לי אופציה ל4 אני צריך המלצה על 2G או 4G (תלוי אם זה שווה תהבדל במחיר) עדיפות שיהיה DC ובחנות אמינה באיזור ת"א אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה זה בעצם התיזמונים?.. אם אני לא עושה OC זה משנה בכלל??... ושאלה, מה עדיף לקחת... את זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4237 או אחד נגיד 1GB עם תיזמונים יותר טובים .. (מה התיזמונים של הGEIL בכלל?)
-
- 14 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מיתוג חדש, ארכיטקטורות חדשות וביצועים גדולים מצפים לנו בדגמים הראשונים של דור ה-Core האחד עשר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי מעבד דיי חלש P4 3GHZ ואני מתכוון לקנות זכרונות 2GB. שמעתי שהתדר של הזכרונות מעמיסים על המעבד, אז כדאי לקחת רק 667MHZ במקום 800MHZ אם אני לא עושה OC? כאילו 800MHZ יעמיס לי על המעבד יותר מאשר 667MHZ ?
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של ASROCK שתומך בזכרונות עד 667 ומקסימום של 4 גיגה זיכרון הבנתי שאני יכול לשים בו זכרונות 800 אך הם פשוט יעבדו במקס של 667 כרגע יש לי 2 סטיקים של כל אחד 512 מגה של SUPERTALENT עם קירור עליהם שעובדים בדואל צ'אנל אני מעוניין ב2 סטיקים נוספים של כל אחד 2 גיגה אבל לפני יש לי כמה שאלות 1.האם יכולה להיות בעיה שעל הלוח יהיו 2 סטיקים 512 בתדר 667 בדואל צ'אנל + עוד 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד בתדר 800? 2.האם יכולה להיות בעיה שבעצם יש ל על הלוח 5 גיגה אבל הוא תומך רק עד 4 גיגה? זקוק לעזרכתכם ולהמלצתכם לקניית זכרונות עם קירור עליהם על מנת שאוכל לעשות להם OC
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, הביוס על הלוח אם שלי עושה לי בעיות. כל פעם שאני מפעיל את המחשב לאחר שאני מכבה אותו אני צריך לעשות טקס שכולל הכנסה של דיסק bootable , ריסטרט כניסה לביוס auto detect hard disk שמירה והפעלה מחדש ורק אז המחשב עולה לגמרי עד היום זה הסתדר עם הכנסה של הדיסק ואז זה עלה רגיל עכשיו הטקס הגיע לרמות מעצבנות ביותר אז החלטתי לנסות לעשות update לביוס כי לפי הבנתי המועטה אך מספקת שם נירא לי הבעיה כי בשאר הרכיבים(HDD ) אין שום בעיה והם עובדים כראוי, השאלה שלי היא כזאת: הנה הקישור לעידכונים:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1860 זהו גם הדגם המדויק של הלוח ואל תשאלו למה אני לא קונה חדש פשוט ככה עכשיו, אם אני אוריד את העידכון האחרון שיצא הוא יכלול …
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
Hey guys, something's wrong here.. i'm able to run my memory at 260FSB with 3.3V, its 2+ hours stable on memtest86+..problem is that when i run pcmark04, it fails on memory test on test called Write 8mb. i'm getting blue screen and reboot. tried 3.4V, blue screen without reboot..3.5V error msg and stuck. (didnt try higher). is it pcmark04 isssue ? mother board issue? what can it be..then i tried putting the mem back to 200, default timings, default voltage..default EVERYTHING (no OC at all) and still same blue screen on 8MB write test...the machine is 100% 3+ hours prime95 stable. strange! אנשים מצטער שההודעה באנגלית..פשוט כתבתי את הטרד הזה באקסטרים סיסטמס ואף אחד לא ידע…
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם! על איזו חברה הייתם ממליצים יותר מבין השניים? או שהם זהים לחלוטין? אם זה רלוונטי מדובר על זיכרון Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
למישהו כאן יש ניסיון של הזכרונות של OCZ בקטע של OC ?? אני מעוניין להביא לי ערכה של DCDDR מה אתם אומרים על הזוג הזה : http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-4200+Dual+Channel
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מתלבט בזכרון , איזה עדיף ? CORSAIR או GSKILL או משהו אחר ? כמות נדרשת 1 GB
-
- 12 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ראיתי באתרים שעשו בדיקות חומרה ללוחות-אם אם זיכרונות 355DDR 1 איזה זיכרונות מומלץ להשתמש ללוח P4-PE של איזה יצרן? 2 איפה ניתן להשיג את 355DDR?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
VALVE פרסמו את סקר החומרה החדש שלהם של משתמשים STEAM , שמראה מידגם מיצג של 800 אלף גיימרים , אני לא חושב שיש מדגם מערכת ממוצעת גדול יותר פרטים מענייניםמ במעבדים : 52.38 אחוז מעולם הגיימרים משתמש במעבדים של אינטל 47.61 אחוז משתמשים בAMD , אבל הדברים הפחות נפוצים יותר מרתקים , 60 אנשים משתמשים במעבד של VIA (CentaurHaul) ועוד 7 במעבדים של Cyrix 5 אנשים משתמשים במעבד של טרנסמטה שזה ממש משהוא אקזוטי אדם אחד משתמש בINTERWEBntl שבאמת אין לי מושג מה זה עוד אחד בAdminOP.Netl שגם ממש אין לי מושג מה זה . ועוד אחד משתמש במעבד וירטואלי , מעניין מה זה אומר? אולי זה הורץ באימולטור על מעבד של IBM או על מצב X86 במעבד איטניום http://www.steampowered.com/status/survey.html
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? שעולה 1140 שקל או ?P4 3.2 Ghz S-775 1M Cache? - שעולה 1300 שקל באחד יש 2 מגה במקום 1 מגה ובשני יש 2 מגה הרץ יותר. אני חושב שהמעבד עם 2 מגה קאש יותר טוב אבל אם הוא יותר טוב אז למה הוא יותר זול?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שאני קונה מחשב חדש, אני רוצה להתקין אותו לבד, עכשיו השאלה שלי היא: שאני קונה את כל החלקים... אני מקבל עם המעבד את המשחה הטרמית? או שאולי עם לוח האם? או לקנות בנפרד? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה עדיף לשים? 4 זיכרונות של 512 MB או שניים של 1024 MB.. מדובר בDDR2 איך החלוקה יותר טובה??
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים כבר שבועיים אני מנסה לסגור מפרט מתאים לדרישות שלי הסכום עד 5000 לא כולל מסך ומעט OC ,במחשב מיועד למשחקים וסרטים (ומחובר למערכת קולנוע בייתית איכותית) הבעיות שנותרו הם בעיות הליבה : 1. לוח אם:GIGABYTE GA-P35C-DS3 or ASUS P5KC לכן בעצם פניתי לפרורום הזה, הבנתי שהלוחות דומים ב P35C לא ניתן לבצע OC בכלל לפי מבחני בדיקות בפורומים מחו"ל כי הוא לא יציב בOC היטב . לגבי ה P5KC הוא מתומודד טוב יותר ב oc . הבעיה השניה היא , הרי לא כולם משתגעים על הלוחות הללו שמאחדים את יכולת DDR2 וDDR3 . כנל לגבי המעבדים , הבנתי שבאחד מהלוחות יש אופציה ל 8G DDR2 , ורק 4 לDDR3 דבר שהופך את ה-DDR3 לפחות כדאי בכל קרה, ואני שואל : אני רוצה מחשב ל-4 שנים בערך האם עלי לקחת לוח שתומך ב DDR2 וDD…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הדגם:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 לינק למפרט המלא: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3854#sp הלוח אמור לעבוד עם מעבד I5 2500K זכרונות DDR3 במהירות 1330NHZ וכרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX 560TI תודה רבה חברים על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי כרגע 6 גיגה זכרון בשלושה סלוטים 1600 הרץ אני רוצה אולי לקנות 8 גיגה בשתי סלוטים האם זה אפשרי ? ואם לא איך אתם ממליצים לי לשדרג? לוח אם GA-X58A-UD3R http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3305#
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-