מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
הוצאתי את המעבד מהלוח בטעות, עכשיו אני לא בטוח איך להחזיר אותו. המחשב בן 3 שנים, הבנתי שצריך לשים כל כמה זמן משחה טרמית, ואין לי מושג בנושא. אפשר לחבר את המעבד בלי לשים משחה? יש מדריך עם תמונות באיטרנט המראה איך מתקינים את המעבד? עם או בלי המשחה) במידה וצריך פרטים נוספים על המעבד או לוח אז אני אכתוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=789 חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
כמו שאמרתי *כותרת* התחדשתי בלוח אם והוא יגיע עוד כמה ימים הזמנתי אותו לפני שעתיים בערך.. פתחתי את הת'ארד כדי לשאול שאלות על הלוח. דרך אגב קניתי את הלוח על פי המלצתו של barel (נראה לי ככה כותבים את זה..) מומחה למעבדים לוחות אם וזכרונות. (נשמע מצחיק חייבים לשנות את התארים האלה...) האם הצ'יפסט הזה טוב לOC? האם הלוח אם בא עם ביוס צרוב F2? האם אני אראה המון הבדל בביצועים בין לוח ה-E-machine שהיה לי (MS-7173 RC410M-L) לבין הלוח? הזה שהוא בין הצ'יפסטים החדשים (המתקדמים) בשוק. אני לא לא ישאל אותכם אם היה אופציה יותר טובה וכאלה שאלות כי חבל על הזמן כבר הזמנתי אין זמן להתייסר ולהלקות את עצמי
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מצאתי זיכרון שנקרא pc100 ואני רוצה למכור אותו אבל הבעיה היא שאין לי פרטים עליו למה הוא שייך ומה עושים איתו? ואיך בודקים אם הוא טוב? ראו בתמונה: http://img43.imageshack.us/img43/6204/pc100.jpg
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בנוגע לLAPPING. כשניסיתי להוריד את הLIQUID ULTRA מהבסיס של הNH-D14 שלי, השתמשתי כמו טמבל במין סקוצ' כזה שבא איתו ושרטתי ממש בהעברה אחת חלשה את האמא של הבסיס של הנוקטואה. רציתי לנסוע לחפש נייר 2000 או משהו בסגנון אבל בסוף חשבתי על זה. אנחנו הרי משתמשים במשחה טרמית , היא נכנסת קצת יותר עמוק אל האיזורים היותר עמוקים (השריטות) בגוף קירור/במעבד כדי להעביר לשם גם את החום. אז למה זה אמור לתת שיפור כלשהו ? השריטות שעשיתי בכלל לא מורגשות עם היד אפילו אבל נורא בולטות לעין כי הבסיס של זה נורא נוצץ . בנוגע לLIQUID ULTRA . מרחתי משחה כזו בין המעבד לנוקטואה. אחרי שבוע לכל היותר אני בא להסיר אותה כי החלפתי לוח. רוב המשחה ירדה בסדר עם האלכוהול. אבל נשארו המון כתמים גדולים, מעין גושים כאל…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, היום ביטלתי את הקנייה של המחשב והחלטתי לקחת את המפרט לידיי, (מי שבפורום LCD יודע על מה אני מדבר), הנה הסבר למי שלא יודע: בקיצור, הוצאתי ממנו את כל המיץ. עכשיו, כנראה שגרמתי לו להרגיש רע, והוא הציע לי את הלוח אם הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1321&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& במקום מה שאני לוקח (P-35-DS3), השאלה היא האם שווה לי לקחת אותו? הוא מוכר לי בדיוק את הלוח הזה בלי שום עקיצות או תכסיסים במחיר זול יחסית (1000 ש"ח), האם שווה לי?
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לדוגמא הזיכרונות שעל הכרטיס מסך - אני יודע שצריך להסתכל על זוג הספרות האחרונות אבל רק כדי להיות בטוח : הזיכרונות הם של סמסונג - k4028163h0-tc50 אז המהירות שלהם 5 או 6.3 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני קונה מחשב : D805 וכו'.. אני מתלבט בין 2 זיכרונות בבקשה תייעצו לי מה עדיף לקחת הבדל המחיר לא משחק לי. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7065 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 שמתי לב שבשניהם התיזמונים אותו דבר ויש לשניהם קירור פאסיבי. תודה חבר'ה.
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב , הלכתי אתמול לקנות לוח+זיכרון+מארז+מעבד מKSP ולקחתי לוח 8rda3 ועכשיו שאני מסתכל על הקופסא וגם בדגם הוא רושם של שהדגם של הלוח הוא EPoX 8rda3I ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם זה שללוח הזה יש DUAL DDR וNFORCE 2 ULTRA 400 ולא SPP מה יותר טוב בלוח הזה חוץ מהCHIPSET ? הוא עלה לי 470שקל
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, כמו שכבר ציינתי במספר הודעות אני גר במושבה קטנה ואני מתקן מחשבים באופן פרטי. עם הזמן צברתי לי מספר לקוחות קבועים ובזמן האחרון גם יצא לי למכור כמה מחשבים. המחשבים שמכרתי היו מבוססים על מעבד AMD ובכולם בחרתי את ה- NF7 של ABIT כלוח אם. קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הזה אבל זה פחות חשוב. חשבתי לעבור מעכשיו לעבוד עם לוחות KT600-A של ECS. הסיבה העיקרית למעבר ללוח הנ"ל הוא שהוא תומך ב- SATA (ה- NF7 לא תומך בזה והלוח שכן תומך בזה עולה יותר) וכמו כן הסיבה הברורה שהלוח הרבה יותר זול. רציתי לדעת האם זו אופציה בכלל ומה דעתכם על הלוח? האם להישאר עם ה NF7? להזכירכם המחשבים המדוברים הם מחשבים לשימוש ביתי ולא לגיימרים או אוברקלוק אז נא להתחשב בזה. תודה מראש, עומר.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני צריך בבקשה המלצה על זכרונות שיתאימו גם לoc בינוני, שיתאימו ללוח של גיגבייט h77, שיהיו בשני סטיקים של 4. מחיר: בין 300-600 שקל מksp בקשר לmhz אשמח להסבר מה יותר טוב ולמה. בקשר לcl אני זוכר משנים עברו שככול שהcl נמוך יותר ככה זה יהיה טוב יותר לoc
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו יש ברשותי 1 ג'יגה DDR2-667 בסטיק אחד. (TwinMOS) אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 1 ג'יגה בקרוב, לא סגור עדיין של איזו חברה. האם יש משמעות כלשהי לעבודה ב-Dual Channel אם אני משלב שני סטיקים של שתי חברות שונות? בנוסף, על אילו פירמות של זכרונות הייתם ממליצים? אני מחפש זכרונות DDR2-667 סטנדרטיים, לא מתוכנן שום OC.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
טוב תראו, לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב שחשבתי שהוא בין הטובים, אבל בתחום המחשבים, אין מה לדבר. AMD Athlon 64 3200+ מעבד MSI K8N DIAMOND - לוח אם NVIDIA 7900GT - כרטיס מסך 1000 RAM עכשיו תראו, אני ממש מאוכז התוצאות שקיבלתי ב3dmark נמוכות בבדיקות CPU ולכן אני חושב להחליף את המעבד(אם זה אפשרי), אם אפשר תוכלו להמליץ לי למעבד חזק לגיימרים של AMD שיתאים ללוח האם ואם מחליפים מעבד צריך להחליף עוד משהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שבוע טוב. למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה Athlon 64 4600+ או Pentium E2180 ומדוע? מהו הלוח-אם המתקדם ביותר והמשתלם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר? (תומך אינטל ותומך AMD) תודה.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סוף סוף, הלוח MID RANGE בסדרה 6XX !! איזה "ממתק" - SLI על קונרו, 502 FSB עכשיו צריך לחכות למחיר... http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2894
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לאור בעיות תקציב יש לי שתי אופציות בין מעבד ולוח אם שאני יכל לבחור 1) a64 venice 3200+Gigabyte K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? 2)a64 venice 3000+Msi K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra)? באחד המעבד יותר טוב אבל הלוח פחות,ובשני זה ההפך... על מה עדיף לי ללכת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היום כמעט כל הזכרונות הם עם גופי קירור מולבשים עלייהם, איך אפשר לדעת איזה צ'יפים יש מתחת בלי להוריד את גופי הקירור? יש איזו תוכנה שמזהה אותם? תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת איך המעבד הבא: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX בתוך מחשב למשחקים (את המפרט ניתן למצוא בפורום מפרטים...) ???
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז ככה, לא סוד שלמלך היו בעיות ומחלות ילדות ואי התאמות בגרסאות ה BIOS הראשונות, אך שבוע שעבר יצא לי לקרוא כתבה באתר חדשות רוסי שישר על ההתחלה בביקורת שלו כתב ששנייה לפני פרסום הכתבה הוא נאלץ כמעט לשכתב אותה עקב יציאת BIOS 0901 . השבוע יצא אותו ה BIOS ואני גאה לומר שבדיוק כשחשבתי שזרקתי לפח 2000 ש"ח,על מלך בלי ביצים, קיבלתי באושר את הניסיון עם הBIOS החדש. הכל נמחק ! כל הבעיות הועפו. לקח להם כחודשיים לשבת ולתכנת אני חושב את הBIOS מחדש כי זאת כמות השיפורים הכי גדולה שראיתי ב BIOS כולשהו בחיים שלי . . . בכל מקרה, קבלו את השיפורים: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=Striker%20Extreme Version 0901 2007/02/14 update Description Striker E…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, איזה מהלוחות עדיף? ל AMD64 3200+ 939 SOCKET ... MSI K8N NEO PLATINUM או GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום קניתי 2 סטיקים של זיכרון DDR 1GB ורציתי להוסיף אחד מהם למחשב שלי שיש בו כבר 2 סטיקים של 500MB כל אחד. כשהוספתי סטיק אחד מהחדשים, המחשב לא עולה, המסך אפילו לא מציג כלום. ניסיתי להחליף סלוטים ולא עבד.. הדבר המוזר הוא כשאני מוסיף את שני הסטיקים החדשים בנוסף ל- 2 הישנים של ה-500MB, הכל עובד מצויין. יש למישהו מושג למה זה קורה? הסטיק השני מיועד למחשב אחר כך שאני מעוניין להפעיל את המחשב הזה עם סטיק חדש אחד. עדכון: עידכנתי את ה-BIOS ועכשיו אמנם המחשב עולה, אבל אני לא מצליח בשום סידור שהוא של הסטיקים לעלות עם יותר מג'יגה וחצי. בקומבינציות מסויימות הוא מזהה רק 1 ג'יגה וגם חצי ג'יגה, בכל האופציות שלושת הסטיקים בפנים (2 של חצי ג'יגה ואחד חדש של ג'יגה). איך אני גורם למחשב לזהות א…
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת של סוקט 462 (לוח NF7 ומעבד נייד ישן..) - ובעיקר מחפש שידרוג קל של המערכת, שעדיין רצה טוב. תהיתי אם עוד ניתן להשיג היום מעבדים חדשים בתקן הזה? ואם כן אז איזה הכי מהיר? (אני כרגע רץ עם מעבד athlon xp-m ב-1800MHZ) ואם זה לא יעזור, אז מה אתם חושבים על לשים במערכת הזו 2GB זיכרון מול 1GB? - מבחינת צוואר בקבוק (במקום 512 עכשיו..) תודה למי שייטרח להשיב, טל
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון SDR ו DDR דיפדפתי באתר ולתדהמתי גיליתי מותג עם שם ! וממש זול ! זיכרון Kingston בתדר 133 מגה הרץ - 128 MB של זיכרון במחיר של 158 ש"ח ! וגם כרטיס של DDR גם קינגסטון 400 מגה הרץ תדר - נפח זיכרון 128 במחיר של 140 ש"ח !!!! יותר זול מ KSP ! ששם זיכרון של A-DATA עולה 200 ! חוות דעת , תודה. האם לקנות ? ??? http://dmii.shopy.co.il/products/7108
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי לאחר חיפושים מצאתי מערכת מחשב שלדעתי טובה וכוללת את לוח האם הבא דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express השאלה היא כזאת : במידה ואני לא מעוניין במשחקים מהם חסרונות/בעיות שבהם אני אתקל בגלל הלוח הזה ? כמה שיותר תפרטו יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-