מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
לרוע מזלי (וטיפשותי) ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח שלי..וכעת המחשב עולה אך על המסך רואים רק נקודה לבנה בצד שמאל.. קראתי והבנתי שאפשר לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הג'מפר כך שהלוח נכנס למצב ריקברי , ואז אפשר או ע"י דיסק / דיסק או קי להתקין את הביוס שנית.. ניסיתי את הנ"ל אולם כל מה שאני מקבל זה מסך עם כתובית של אינטל של הביוס כמו שהיה תמיד אך לאחר מכן המסך שחור ולא קורה שום דבר יותר מכאן והלאה.. האם גרמתי לנזק בלתי הפיך?מה עליי לעשות? מבאס נורא..מה גם שהמחשב משמש לי לעבודה..זה קצת מלחיץ..
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני הולך לקנות למחשב החדש שלי זכרונות 2 גיגה עכשיו לפי אנשים החברה הכי טובה לזכרונות היא קינגסטון...אבל כמו כול דבר שאני חושב ופה בפורום אני מגלה להפך...זה שקינגסטון הם אולי לא הכי טובים ושמוכרים מלא חקווים שלהם או לא יודע כבר מה... אני מאוד מבולבל כבר מרוב דעות שאני קורא כאן בפורום אז אולי תוכלו לעשות לי סדר גם בעניין הזה?? איזה חברה של זכרונות הם הכי מומלצים? ואיך אני אוכל לדעת שאני מקבל הכול מקורי ואמיתי...? אני כבר מפחד לקנות מחשב תאמינו לי ממה שרשום כאן בפורום היום כול חלק שאתה קונה במחשב יכולים למכור לך זבל ובמיוחד לי שאין לי מושג במחשבים רק רוצה שהמחשב שלי יהיה חזק(ואני הולך לשלם ממיטב כספי על זה) אני יותר מאשמח אם תעזרו לי.. תודה
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
C2D 6320 1.8GHZ, Asus P5B, 4GB, HD4770, Toshiba Lcd 42 המחשב נקנה לפני שנתיים, לפני זמ מה הוספתי זיכרון והחלפתי כ.מסך. בסה"כ עם המחשב אני משתמש לשימושיים ביתיים, ואם זה משחקים אז רק Pro Evoltuion. יצא הדמו של המשחק החדש, לפי הדרישות המומלצות שלו, אני בסדר גמור, מלבד המעבד שהוא רושם לי לידו "BAD", ליד שאר הדברים רשום לי "GOOD". הדרישות של המשחק הוא למעבד - Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor, ולי יש 1.8GHZ, כמה באמת אני אמור להרגיש הבדל בביצועים של המשחק בגלל זה? אם אני מנסה לשחק על רזולוציה יחסית גבוהה שמוגדרת במשחק על 16:9 (הכי טוב למסך טלווזיה שלי) 1280X720, אז המשחק רץ חלק, בלי תקיעות, אבל מסתבר שאיטי יותר פשוט בתנועות השחקנים, מאשר למשל רזולוציה של 1024*76…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם! על איזו חברה הייתם ממליצים יותר מבין השניים? או שהם זהים לחלוטין? אם זה רלוונטי מדובר על זיכרון Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
*מפרט באתר הבית http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1200&l1=3&l2=11&l3=310 *נמכר באשף מחשבים ב 550 ש"ח http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=837 האם יכול להיות שהוא לא תומך בדואל צאנל ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
סלחו לי על הבורות אבל אחרי קריאה באתר קצת התבלבלתי איזה תיזמון עדיף בזיכרונות כמה שיותר נמוך(CL7) או גבוהה (CL9)
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, כבר פתחתי נושא בעבר וראיתי את מה שאמרתם לי לעשות ניסיתי לפרמט ל64 ולבדוק את האפשרויות בBIOS וזה לא עזר הלוח אם שלי זה EX58-UD3R של Gigabyte הזכרונות שקניתי הם 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel CL8-8-8-24 לפי מה שראיתי הזכרונות כן תומכים בלוח אם שלי אך זה מזהה לי רק 2gb useable מתוך 6... ראיתי בנושא הקודם שמישהו פירסם שיש בעיה לפעמים אם הלוחות אם האלה ובסרטון הוא הראה פיתרון אך לא כל כך הבנתי אותו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1696723&sku=A455-2127 אני רוצה להזמין ו..אמרו בפורום "מפרטים" שכן אבל .. מישהו אחר אמר שלא .. בקיצור השאלה שלי היא : האם הלוח אם הזה תומך בחיבור 2 כרטיסי ati x1900xt בcrossfire ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עבר עריכה לאחרונה בתאריך 26.11.02 בשעה 00:42 בלוח אם אלי לפרטי צירפתי תמונה אז מה שהיה כך היה ניסתי לחבר למחשב שלי מסוג אי אמ די ולוח אם 7vrxp ver1 דיסק קשיח נוסף של 4 גיגה חיברתי אותו לסלוט ה3 אי די אי 3 כלומר והוא לא זהה ולכן אמרו לי לשנות תהגדרות בביוס לpromise ועדין הוא לא זיהה אותי לא הביוס ולא הווידוס בשלב מסוים לא זוכר מה עשיתי איכשהו הוא זהה כאשר על אותו כבל 80 גידים חיברתי את שני הדיסקים הקשיחים יש לי הרד דיסק מסוג - maxtor 7200 ata133 40 giga ואחרי זה נעלם לי פתאום הצורב אמרו לי שאני צריך דריבר שלraid משהו כזה התקנתי אותו מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי הוא חירפן לי את כל המחשב עכשיו הכל המחשב חושב שיש לי סקאזי ולא רגיל אני לא יודע מה קורה בתמונה ניתןלראות נעלם לי הצו…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
Core 2 Duo E6750 - Intel הלוח: GA-945P-S3 של GB
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הדגם:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 לינק למפרט המלא: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3854#sp הלוח אמור לעבוד עם מעבד I5 2500K זכרונות DDR3 במהירות 1330NHZ וכרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX 560TI תודה רבה חברים על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אחים שלי מה קורה? אז ככה, יש לי מחשב לא חדש לא ישן ורציתי להוסיף לו זיכרון ( בזמן האחרון הוא קצת מפרפר... /:) זה המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 256 MB (SDRAM) BIOS Type AMI (05/29/02) והשאלה שלי: איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לקנות ( עד 500 שקל ) והאם אני חייב כרטיס מסוג SD-RAM תודה רבה ר…
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אנ מחפש זכרונות DDR 800 למערכת בבניה עד 650 ש"ח ל 2 GB. הזכרונות צריכים להיות מסוגלים להגיע עד DDR 950 מבלי לקצת את חייהם יותר מדי. בנתיים מצאתי את האפשוריות הבאות בטווח המחיר שרציתי: OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Platinum CL4-4-4-15 - זה REV 2 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 - זה לא גירסת הEB Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra - גירסת ה- 6400UDC G.Skill PC-6400 1GX2 2Gkit model NQ CL5-5-5-15 G.Skill PC6400 1GX2 Kit 800MHZ model PK CL4-4-4-12 G.SKill PC6400 1GX2 model HK CL4-4-3-5 דעתכם - הצעות אחרות?
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני קניית מחשב חדש. קראתי כאן הרבה חומר על מעבדים ולוחות ויצאתי קצת מבולבל מכל העסק והייתי רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני מתכוון לקנות מעבד AMD 64 3000, עד כאן הכל טוב. המחשב מיועד בעיקר לעבודה מעט משחקים מעט סרטים ואולי אולי קצת OC כמה שאלות: 1. האם יש הבדל בין AMD 64 3000 ל +AMD 64 3000 (אם כן אז מה הוא)? 2. איזה לוח הכי טוב לקנות למעבד הזה (שהמחיר יהיה בגבול הטעם הטוב)? 3. מה זה PCIE? 4. האם הזכרונות של GEIL מומלצים 5. Thermaltake Volcano 12 - מתאים למעבדי AMD 64? תודה
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת יש לי כרטיס רשת : Realtek RTL8168/8111 אשר מובנה על הלוח אם , האם ניתן לשים כרטיס רשת טוב כתוספת שם בנפרד כי ראיתי שיש שם שני מסילות לבנות ארוכות ? תודה לכל העונים ואני מקווה שאני בפורום הנכון , אם לא אז תפנו אותי לפורום הנכון . תודה
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם מדובר בגירסת התוכנה בלוח האם ? או בחומרה עצמה על הלוח...?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי מחשב עם מעבד אינטל דור 8. אני מעוניין לשדרג ולעבור ל AMD רציתי לדעת אם מעבד AMD Ryzen 7 9800X3D 4.7GHz AM5 וכרטיס מסך 3070RTX הולכים ביחד? יש לי מסך עם 165HRZ 27 אינץ’ 2K העיקר השימוש הוא משחקים אשמח לקבל כמה חוות דעת לנושא
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כמה זמן לוקח מאז שיוצא לוח אם בחברה ועד שהיא מגיעה לארץ????????????
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש חשוב לי כרטיס סאונד , כרטיס סאונד ALC 892 איפה ניתן לקבל אינפורמציה מלאה מה מכיל ??? כל יצרן כותב שתומך באלמנט אחר ב- DD בגיגאבייט גם היופי שתומך ב- DDL כלומר כל סאונד סטריאו הופך ל- 5.1DD Dolby Home Theater Support http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3567#ov ביצרן אסוס כתוב שתומך ב- DTS http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=9a96Os3KcsYjaNMk&templete=2 DTS DTS Surround Sensation UltraPC DTS Surround Sensation UltraPC delivers exceptional 5.1 surround experience through the
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם השיחרור החדש ישנה משהו מבחינת מחירים/עדיפות קניה של מעבד כלשהו? האם כדאי להשהות קנית מפרט חדש ב... לא יודע, שבוע? שבועיים?... לראות כיצד האבק ישקע?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ב 1.7GHz ו 1.9GHz בהתאמה. מקור: http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1094344548,77016, סמפרון הוא מעבד K8 קצוץ יכולות 64 ביט וקצוץ זכרון מטמון, עדיין הוא הרבה יורת טוב מאתלון XP מכל הבחינות, שלא נדבר על יכולת שדרוג. הסמפרון הזול ביותר בשקע 754 הוא מעבד ברירת המחדל שלי למערכת לשימוש כללי, כלומר כרגע הסמפרון 3000+ הוא מעבד ברירת המחדל למערכות מחשב ממוטבות מחיר.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ראיתי במדריכים של האוברקלוקינג שרשום > המונח "ליבה" מתייחס לסוג ספציפי של מעבד, כאשר מעבדים בעלי ליבות שונות יכולים להיות שייכים לאותה משפחה, גם אם לשניהם תכונות שונות לחלוטין (לדוגמא, מעבדים המבוססים על ליבת Conroe שייכים למשפחת Core 2 Duo, כמו גם מעבדים המבוססים על ליבת Allendale). השאלה היא מה ההבדל בין Core 2 Duo ל- Allendale כי יש לי מעבד קונרו ואני לא מבין למה רשום לי בתוכנה CPU-Z ניים קוד Allendale. לא הבנתי כל כך מה שהסבירו במדריך אם תוכלו לענות לי תודה..
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-