עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by benor,

תראו בעצמכם, את המפרט של המחשב אתם יכולים לראות במפרט שלי. יש משהו לעשות בעניין?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  2. למשל הדבר הזה... שווה 470 ש"ח? עריכה: לינקים מהאתר של ATI IGP 320 - Integrated Graphics Processor for Desktop AMD® Duron , Athlon XP or Athlon Processors IGP 330/340 - High Performance Integrated Graphics Processors for Intel® Pentium® 4

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by elladb,

אני מחפש לוח אם עד 850 ש"ח. הכי יציב הכי טוב. לא חובה ל OC. תודה.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by amisha,

למישהו כאן יש ניסיון של הזכרונות של OCZ בקטע של OC ?? אני מעוניין להביא לי ערכה של DCDDR מה אתם אומרים על הזוג הזה : http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-4200+Dual+Channel

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by tranquil,

שלום , יש לי מחשב דיי ישן (PIII - 733 ) עם לוח אם INTEL VANCOUVER VC820 . הלוח תומך בזכרונות RDRAM . כרגע מותקן RIMM אחד של SAMSUNG - PC700 Memory Module Properties Module NameSamsung KMMR16R 88AC1-RK7 Module Size128 MB (8 devices, 32 banks) Module TypeRIMM Module Memory TypeRDRAM Memory SpeedPC714 (357 MHz) Module Width16 bit Module Voltage2.5 V שאלתי היא , האם אפשר להתקין ב BANK השני מודול נוסף של RDRAM PC800 ? ועוד שאלות : 1.איפה אפשר להשיג זכרונות RDRAM לא במחיר מטורף ? 2.האם הוספה של 128 זכרון תתרום משמעותית למהירות וביצועי המחשב (XP ). 3. האם התקנה של WINDOWS 2000 תעזור במקרה זה לביצועים ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  6. או שזה רק יאפשר מהירויות שעון גבוהות יותר? זאת אומרת, מעבד 2.8GHz E שלהם כרגע לעומת אותו מעבד עם הסוקט החדש (שיצא ביוני), יהיו הבדלים בביצועים? או שהשינוי הוא רק תאימות עתידית וזהו?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  7. מה זו בדיוק טכנולוגיית ה64 ביט של amd?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by bluemail,

הייתי רוצה לדעת מה הפוטציל שלו וההפקטיביות וחוות דעת למי שעשה זאת

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by havivt,

שלום. 3 שנים עברתי עם הפנטיום 1.5 והגיע זמנו.... (וגם זמנו של הRDRAM 256MB היקר..) אני זקוק למחשב חדש - עקב מגבלות תקציב , בתחילה אני מעוניין להחליף רק את המעבד, לוח, זכרונות, מארז (שיתאים ללוח...). התקציב הוא בסביבות 2500 שח (גג 3000 , אם זה ממש ממש טוב). המחשב למטרות אפליקציות (קימפול תוכניות , הרצת תוכניות וכו...) - לא למשחקים יותר מדי, כמו כן לא מעוניין יותר מדי בOC (אולי קצת..) אין לי שמץ של מושג בלוחות אם ומעבדים (ובזכרונות...) , אז מה המלצתכם בתקציב? (גם מארז..) אינטל ? AMD? מאיפה הכי זול לקנות? תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by LOL,

כמה זמן אני צריך להריץ את הPRIME 95 כדי שאני יוכל להחשיב את המערכת יציבה והאם 43מעלות זה גבוה מדי בשביל P4 2.4 אחרי 5 שעות של PRIME95

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by Lev-UFO-Child,

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by G1,

מה דעתכם על לוחות האם של elitegroup? תודה...

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  13. אני יכול לשים את ה-,AMD 2400 עליו???? כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו!!!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by Demon_Fix,

שלום לכולם. קניתי מחשב לפני כשנה ... לא הבנתי הרבה במחשבים ועשיתי טעות רצינית כשקניתי 128 RDRAM עם המחשב... הזיכרון מורכב מזוג של 64 ... ועכשיו אני נורא רוצה להרחיב את הזיכרון ל256 או 512 אבל אני לא יודע מה יתאים לי ללוח אם... חבר שלי אמר לי שאני צריך לקנות זוג נוסף של 64 ...(ושרק זה יתאים לי ...) לא מוכרים את זה כבר בשום מקום ...אם אתם יודעים איפה מוכרים מה שאני צריך אז תגידו בבקשה . האם משתלם לי לקנות ניכרון נוסף מהסוד של ה- RDRAM או שאני פשוט אוותר ואחסוך למחשב חדש עם DDR ? האם אתם מכירים אתר \ חנות שמוכרת את הסוג צריך ? האם אתם תוכלו לעזור לי איכשהו ? PLZ הפרטים על המחשב שלי : אנא עזרו לי ....

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by jean-paul,

מישהו אולי מכיר חברה pcchip שמיצרת לוחות אם.מדובר על לוח אם שנקנה בהונג קונג

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by Kurt,

שלום! כרגע מערך הזכרונות שלי הוא 256X4 RDRAM והמחשב שלי די חדש אך רציתי לשאול אם יש הבדל שזה 2 זכרונות של 512 שמעתי פה כמה אנשים מדברים על זה שאם שמים 2 זכרונות המחשב עובד יותר מהר או משהו כזה ראיתי שיש פה תראד על זה אבל הוא באנגלית וכשמדברים על מחשבים באנגלית אני לא ממש מבין אז אם מישהו יסביר לי אני ישמח בתודה דוד

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by danieln9,

שלום יש לי AMD Athlon XP 2500+ והטמפרטורה מגיעה ל43-47 כאשר המחשב סגור עם פאן אחד (ועוד HSF שבא עם המעבד) וכאשר הוא פתוח זה בערך מקסימום 40 מה אני עושה????? האם לשנות את הHSF של המעבד? ולמה ואם מישהו יודע מה ההבדל בין volcano 9 ,volcano 11? בתודה דניאל נורמן

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  18. ואם יש לי כרטיס מסך לא משהו, ולוח אם גם כן לא משהו, מה כדאי יותר להחליף בשביל ביצועים יותר טובים בגיימינג? נ.ב בבקשה בלי התגובה (המתבקשת :-[ ) "תחליף את שניהם... נכון לעכשיו אני יכול להחליף רק אחד משני החלקים.

19. Started by RusTy,

הוא עובד על מהירות 1100 איך זה הגיוני ..? קניתי אותו מ PCH

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  20. מחפש לשדרג מעבד ולוח אם הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא 6800 בחיבור agp ואני לא רוצה להחליף אותו. המעבד שלי כרגע הוא amd2800 ולוח אם של abit אם שבב nforce 2 אז אני צריך הצעות ללוח + מעבד ב1500שח כאשר הלוח הוא אם סלוט agp אני מבין סלוט ה AGP ננטש. האם זה אומר שאפשר להשיג לוחות אם יותר בזול? ואולי משומשים? ילאה אנשים דברו. תודה רבה מראש לכל המגיב להודעה זו.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  21. prime95 תעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...הבעיה היא או ללכת על 3800 עם 65W או על 4000 עם 89W זה המעבדים: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?opn=ADA4000IAA6CS&opn=ADO3800IAA5CU תודה...

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by em28,

האם קיים לוח המתאים למעבדי הליבה הכפולה ומאפשר להתקין עליו גם מעבד עם ליבה בודדת ? :s05: הרעיון : ע"מ להוזיל עלויות לקנות עתה את הלוח עם מעבד חד וזול. בעתיד , אם וכאשר ירווח , להחליף המעבד לאיזה D960 שאז יהיה זול ופושט. בעבר הרחוק , הרכבתי על לוח סיאטל של אינטל מעבד סלרון זול 300MHZ, ולאחר שנתיים החלפתי לפנטיום 3 600MHZ בכלום כסף - אז השינוי היה דרמטי. האם קיימת אפשרות הזו גם כיום ? האם זה או ?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by AVI.S.T,

יונה הוא מעבד רק למחשבים נידים עם לא הוא שווה יותר מקורנו(CORE 2 לא זוכר תשם בדיוק) ואיזה מעבדים חדשים וחזקחם אולכים לצאת? תודה.

• 14 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Bar1234,

מה ההבדל בין זכרונות שהם 512MB לבין זכרונות שהם 1 ג'יגה? כמה הבדל יש בין שני הזכרונות ואהם זכרונות ג'יגה ישפרו במשהו את המחשב? תודה בר...

• 11 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים