עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני אתמול קניתי לוח אם NF7, היו איתו דיסק ההתקנה שלו ועוד כרטיס כזה שהוא בעצם הרחבה ל-USB (היו עליו שתיים או שלוש יציאות USB). אני איבדתי אותם, חיפשתי ואני פשוט לא מוצא אותם. בנוגע לדיסק ההתקנה זה לא בעיה, פשוט הורדתי את הדרייבר ללוח האם מאתר הבית שלו. אבל בנוגע לכרטיס הרחבה ל-USB זה חבל לאבד משהו כזה. אז אתם יודעים אם אני אתקשר לחנות הם יסכימו לשלוח לי חדש? (לא לוח אם, מה שאיבדתי). אני לא מתקשר לשאול אותם כי כבר התקשרתי אליהם אולי 7 פעמים ביומיים האחרונים, אז רציתי לדעת אם יש לי זכות לדרוש שישלחו לי אחד חדש לפני שאני מתקשר אליהם.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by CASSPY,

מחפש המלצה ללוח אם עבור מעבד אינטל e6300 לוח -אם הכולל כרטיס מסך o.b בטווח המחירים הבינוני חשוב שינצל את מלוא יכולת המעבד :s05:

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  3. יש לי 4G RAM ואני רוצה להוסיף עוד 4. זה מה שיש לי במחשב: http://www.siz.co.il/my/onjemztrdm0h.jpg http://www.siz.co.il/my/tbjyyodlkgym.jpg וזה מה שאני רוצה לקנות: http://www.siz.co.il/my/nylmhzjmjym0.jpg יתאים למחשב שלי?זה אותו זיכרון כמו אצלי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  4. שלום אני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים כדי לקנות רק לוח אם ורק מעבד בלי כל הבפנוכו . אז אני צריך למצוא חנויות שאוכל לקנות בה ~! עזרה send Backup

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב האם אפשרי לבצע מקסימום ביצועים ועדיפות להתקן USB במערכת ? יש לי כרטיס לכידה USB ולפעמים יש מצב שיש OUT OF SYNC בין ה AUDIO ל VIDEO . המערכת הינה ASUS P5QLPRO עם מעבד QUAD Q6600 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by slater,

המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  7. או שעדיף לנסות לעשות אוברקלוק. המעבד שיש לי עכשיו הוא 3200+ athlon ואני רוצה משהו קצת יותר חזק. המטרה היא מעבד שישמש למחשב HTPC עם (WIN-XP (3GB DDR2 שיריץ סרטים 1080P דרך XBMC ומהנסיון שלי כרגע הוא קצת מגמגם.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  8. Started by switchman,

מה ההבדל בין Intel Pentium 4 478 ל Intel Pentium 4 755

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by L1ron,

הורדתי MEMTEST מהאתר שלהם וקיבלתי קובץ ISO..איך אני אמור להשתמש איתו?לצרוב אותו ולעשות שיקרא בBOOTABLE?

10. Started by Cupid Me,

חבר'ה יש מעבד dual core לסוקט 754? תודה

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by see4,

יש לי מעבד AM2 X2 4200+ של AMD ו לוח ASUS M2N-SLI DX , עד עכשיו יש לי בעיה ב OC כי המעבד מתחמם מאד , הבעיה נמצאת בלוח אם עצמו וזה ידוע ל ASUS ואני כבר מחכה הרבה זמן לעדקון BIOS שיתקן אבל החלטתי לקנות לוח חדש ...יש הצעות (כמה שיותר זול יותר טוב )

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by manticore,

בהמשך לת'רד שלי מאתמול, אני מעוניין לקנות AMD Athlon 64 X2 4200+ 939 TOLEDO Dual-Core 1MB L2 Cache 2.2Ghz X2 דרך אי ביי ב61.40 דולר הלוח שלי הוא 939 בגלל זה אני רוצה את המעבד הזה השאלה שלי אם זאת עסקה משתלמת והאם הלוח שלי (Gigabyte ga-k8nf-9 nForce 4 chipset motherboard) לא יהיה צוואר בקבוק או יפגע בביצועים *העיסקה לא כוללת מאוורר, אז איזה קירור צריך המעבד הזה?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  13. החוטים שבאים מכפתור הכיבוי הריסט וחוטי ה-LED של האורות. אני יכול לשים אותם בלמטה של הלוח אם בצד שמאל איפה שאני רוצה או שצריך במקום מסוים? אם החסרתי מידע בבקשה תקנו אותי..

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by vourt,

מה כדאי יותר לקניה למערכת שתעבור OC כמובן, מעבד ה2500 AMD Barton או מעבד ה2600 Thoroughbred Core - 0.13 AMD תודה, כפיר kfir@jesta.co.il

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by YRP99,

הזמנתי מחשב חדש מגיבור מחשבים זה המפרט ANTEC SONATA-III 500W GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX CL-P0310 SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN הזיכרונות שהזמנתי היו OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT במחיר של 630 ש"ח, אבל הם היום התקשרו אליי ואמרו שיש בעיה לספק אותם והציע לי כמה הצעות תגידו לי בבקשה מ…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  16. עיקרי המאמר: א. ב 2005 AMD לא תאמץ את ה DDR2 (עד לשקע M2 עם 1207 פינים). ב. משער שעם כפולי הליבות AMD תנסה לעבור ל PC4000 כלומר DDR500. ג. משער/מנחש ש AMD תדלג מעל ה DDR2 אל ה DDR3. מקור: http://www.penstarsys.com/#amd_ddr מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23945 הערה: מנכל AMD התחייב בעבר הלא רחוק לא לעשות שימוש בזכרון שלא סיים הליך תקינה ב JEDEC.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by AntiVir Guard,

משהו מכיר ויכול לשלוח לי קישור על לוח-אם , שככל הנראה נועד לשרתים שכולל 4 חיבורי PCI-E 2 שתי תושבות למעבדים של INTEL שרתים / שולחניים וארבע סלוטים של זיכרון. קיים דבר כזה? האם הוא יתאים למחשב ביתי? אני סתם מעוניין לדעת, מתוך סקרנות.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by galedri,

אני צריך לוח טוב עד 600-700 ש"ח

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by guyby,

אני רוצה לשדרג זיכרון RAM במחשב שלי, כרגע יש לי 2GB KNGSTON VALUE 800Hz כדי שזה יהיה בצורה הטובה ביותר עדיף? א. לשדרג ל4GB עם 800Hz ב. 2GB 1066Hz המחירים די דומים לכן לקחתי את האופציות האלו. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למפרט הבא: core i5 2500 2X2GB HD6870 לא מתוכנן OC והמחשב ישמש בעיקר למשחקים ועריכה גראפית ווידאו (לא יודע איזה תוכנות) אני מתלבט בין שני דגמים של לוחות אם - GIGABAYTE P67A-UD3-B3 GIGABAYTE Z68MA-D2H-B3 ה-Z משלב משהו עם הליבה הגראפית של המעבד והבנתי שזה יכול לעזור בכל מה שקשור לעריכה גראפית, אך יש לו מעט פיצ'רים ובנוסף אני לא יודע אם הוא יתמודד טוב עם הדרישות. ה-P מלא בפיצ'רים אך אין לו את היכולת לשלב את הליבה הגראפית. אשמח לעצות, הסברים, חוות דעת והמלצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by Access Denied,

למחשב שאמור להחזיק כמה שיותר זמן על מה עדיף ללכת? חשבתי על ה-X38 בגלל התמיכה ב-PCI-E שהוא דור שני.. סוג של יתרון לא? בכל מקרה, ההשקעה לא ככ בעייתית

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by drmwvr,

היי לכולם, עלה בידיי להשיג לוח אם כזה, ובגלל שיש לי מחשב ישן למדי, אני בודק מהן אפשרויות השידרוג שלי. אני לא מבין בזה הרבה, אז אשמח אם מישו יוכל לסייע לי, כי אינני מבין מספיק מהמפרט הטכני שלו ( http://www.mainboard.cz/mb/gigabyte/GA-8S655FX.htm ) - מהו המעבד הכי זול (ומה מחירו) שאני יכול לרכוש עם הלוח הזה- יש לי מעבד פנטיום 3, 1 גיגהרץ , אבל אני די בטוח שהוא לא יתאים לכאן... הדרישות שלי מהמחשב אינן גבוהות, לכן גם 1.8 יספיק ביותר... - מהי כמות הזיכרון הפנימי המינימלית עבור לוח אם כזה שיפעל טוב, ומה מחירו בערך? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  23. Started by Dn2k,

הלוח של MSI זכה מקום ראשון בלוחות ה 975. ואני יודע שהאסוס ב 965 גם מצויין אבל מה עדיף לי לקחת? על מעבד E6600??

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by yarivot26,

היי אני מתכנן בקרוב לדשרג את המחשב שלי לe8400 ורציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני אצטרך לעשות בשדרוג? יש לי לוח אם עם ערכת שבבים P35 של ג'יגהבייט. תודה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  25. שלום אני מעוניין לקנות מעבד כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם של חברת גיגהבייט השמח לקבל הצעות כרגע אני חושב על GA-P55-UD3 יש למישהו עוד הצעות טובות?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים