עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים כדי לקנות רק לוח אם ורק מעבד בלי כל הבפנוכו . אז אני צריך למצוא חנויות שאוכל לקנות בה ~! עזרה send Backup

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by the_big,

הציעו לי לקנות אבל החברה לא מוכרת לי

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by the godfather,

מישהו יודע מתי כדי לקנות אותו כי הבנתי שה6600 יוצא ב23 ביולי ויעלה בסביבות ה2000 חודש אחרי זה המחירים ירדו משמעותית או לא?

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by DORAZABI,

יש מפרט מחשב בראש בתקציב של 6 אלף בערך...מה שנכנס לי בתקציב זה המעבד הזה > http://www.tms.co.il/product/12705 השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד 100 ומשו שקל למעבד הזה שלא הכי נכנס בתקציב >http://www.tms.co.il/product/12706 המעבד השני יתן הבדל משמעותי מבחינת הגיימינג או שאפשר לוותר ולקחת את הראשון?

5. הדלפות עדכניות מאמתות את התוכנית להשיק דגמי Ryzen ניידים עם ארבע ליבות עיבוד וליבת Vega 11 - וגם מצביעות על אפשרות למעבד Ryzen שולחני עם ליבה גראפית מובנית מפלצתית לכתבה

6. Started by motorishta,

לילה טוב. ברשותי המפרט הבא: GAEP35DS3L Gigabyte E6750 8800GT ‏DDR II 800Mhz ‎ - ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ יש לי גוף גירור של Scythe‎ ‏Mugen (INFINITY) הבעיה היא שהוא תופס לי 2 סלוטים שקרובים למעבד. כמה קריטי יהיה לא לעבוד ב-dual channel? תודה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  7. שלום לכולם, בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש המיועד לשימוש שוטף + גיימינג כבד. לוח האם הינו ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL ו- 2 כרטיסי מסך מסוג - Sapphire HD 7850 OC הלוח אם הוא לפי המלצה מפורום זה (הרכיבו לי את המחשב), שמתי לב שלוח אם זה תומך ב: - 3 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4: Single at x16(PCIE2) / x8 (PCIE4), or dual at x8(PCIE2) / x8 (PCIE4); PCIE5: x4 mode) - 2 x PCI Express 2.0 x1 slots - 2 x PCI slots - Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™ - Supports NVIDIA ® Quad SLI™ and SLI™ כמו שאני רואה הלוח אם תומך בכרטיס מסך אחד x16 (כמו שסימנתי באדום מוגדש למעלה מכיוון שאני רוכש 2 כרטיסי מסך אשר יחוברו ויעבדו ביחד, האם אני צריך ל…

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by timac,

מבחינת ביצועים במשחקים בעיקר E6600 עם 1950PRO 256 MB או E6300 עם 1950XT 256 מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  9. השאלה בכותרת, אני רוצה לקנות מערכת לישומים משרדיים בלבד, והייתי רוצה לדעת מה רמת הביצועים שלו בערך בהשוואה למתחרה (celeron D) תודה!

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  10. מחפש פתרון ל לוח אם שישמש ל SLI וגם ל OVERCLOCK + מעבד שגם OVERCLOCKER טוב ....לא משנה לי אם זה INTEL או AMD תודה ... עריכה : אני חושב שאלך על הלוח הזה....Asus P5N-E SLI, nForce 650 SLI http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6015 הוא טוב לאוברקלוק ו SLI והמעבד : ....Intel Pentium E2140 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/21_22/products_id/6130?osCsid=f16a5d4788c0f098e315adec792eb4f1 סה"כ 990 ש"ח .... מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  11. אני שואל את השאלה מכיוון שצץ לי לפעמים הצורך במחשב נייד לצורכי עבודה אבל מכיוון שהנייח שלי הוא וטרן BF2 בן 10+ שנים נראה שהוא יחליף גם אותו (לכן יש צורך בכרטיס מסך חזק) ונראה שבגזרת הנייחים AMD עושים לINTEL בצפר גם בנושא צריכת החשמל והיעילות לכן נראה לי מאוד הגיוני שRYZEN יגיעו גם לניידים. אשמח תובנות חכמי הפורום בנושא.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  12. לא יודע אם אני בפורם הנכון אבל זה נראה לי הפורם הכי מתאים יש לי מחשב שאני ישן שאני רוצה לשדרג פנטיום 3 800 עם לוח אם ASUS CUV4X ומארז ATX השאלה שלי אם אני צריך להחליף מארז כאשר אני משדרג את המחשב ל לATHLON XP2000 אם לוח אםLeadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by srolik,

שלום לכולם אני מתכנן לרכוש את אחד הלוחות הבאים עבור מעבד I7 CORE 975 ב O.C לוח אם Asus דגם P6X58D Premium ASUS P6T Deluxe V2 (X58) i7 Nehalem - ATX GIGABYTE GA-EX58-EXTREME (X58) i7 Nehalem - ATX אני מתכנן בעתיד שיהיה לי על הלוח 24GB זיכרון ובשביל זה אני צריך סלוטים של 4GB השאלה שלי היא כזו הבנתי שעל הלוחות האלה אפשר לשים ערכות DUAL אן TRIPEL - קל לי יותר למצוא בשוק ערכות DOUAL במחיר הגיוני האם יש הבדל משמעותי אם הזכרונות רצים DUAL אן TRIPEL שמצדיקים את המחיר? בDUAL ארכוש כעת 2 ערכות סה"כ 16GB בעתיד אוסיף עוד 8 וב TRIPEL ערכה אחת סה"כ 12GB - בעתיד אוסיף עוד 12 כמו כן ניתן למצוא במחירים סבירים זכרונות ECC לפי מה שהבנתי הם לא מתאימים ללוחות האלה - רק לשרתים - (אם אני …

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. לדוגמא הזיכרונות שעל הכרטיס מסך - אני יודע שצריך להסתכל על זוג הספרות האחרונות אבל רק כדי להיות בטוח : הזיכרונות הם של סמסונג - k4028163h0-tc50 אז המהירות שלהם 5 או 6.3 ? תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by simon 23,

של Gigabyte : 7VAXP או 8PE667 בלי שום קשר ל AMD או פנטיום אלא מבחינת ביצועים מה יותר מומלץ ?

16. שלום יש לי כרגע מחשב עם מעבד Q6600, 4G Ram, Geforce 94500GT עד לאחרונה היה לי לוח אם Gigabyte P35-DS3L והוא נהרס, נכון לעכשיו יש לי Gigabyte G31M-ES2L שלא ממש מתפקד כמו שצריך, אני זקוק בבקשה להמלצה די דחופה ללוח אם חדש, אין לי ממש דרישות מיוחדות ללוח אם רק שיהיה יחסית זול (בסביבות 500 ש"ח) ושיעבוד טוב עם כל הרכיבים, אני לא מעוניין ב OC. אני מתכנן לקנות לוח אם מחר אם ייצא אז העזרת קצת דחופה. תודה. נ.ב הסיבה ששתי הלוחות של Gigabyte היא מקרית לחלוטין, לא ממש מעניין אותי החברה כל עוד זו חברה מוכרת ואמינה.

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by Access Denied,

למחשב שאמור להחזיק כמה שיותר זמן על מה עדיף ללכת? חשבתי על ה-X38 בגלל התמיכה ב-PCI-E שהוא דור שני.. סוג של יתרון לא? בכל מקרה, ההשקעה לא ככ בעייתית

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by AMD-Z,

מה אמור להיות לי רוחב הפס של הזכרון: winbond pc2700 256*2 ברגיל וכמה עם דואל? ??? נ.ב. אותם זכרונות יעבדו לי בקאס 2? ואם כן, על איזה תזמונים לשים אותם? (כדי שיעבדו בצורה בטוחה, בלי חשש לקריסה! ) נ.ב. 2 אני קונה axp 2400+ שעובד ב133 מה"צ באס ולוח K7NCR18D. הזכרונות יעבדו לי ב333 מה"צ, או רק ב266 בגלל המעבד?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by gondor,

יש טעם לחכות למעבדים/לוחות מבוססי socket 939 או שביצועי ה 754 עדיין מספקים לטווח הקרוב ? האם ה 754 מהיר/איטי יותר ביחס ל AMD שעובד ב dual channel ? ( הבנתי שזה לא קיים ביחד )

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by yarivot26,

היי אני מתכנן בקרוב לדשרג את המחשב שלי לe8400 ורציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני אצטרך לעשות בשדרוג? יש לי לוח אם עם ערכת שבבים P35 של ג'יגהבייט. תודה.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  21. שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6300 לוח אם: MSI MS-7173 כרטיס מסך: 8500GT אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד, לE8400 ו9800GTX, קיבלתי כבר הצעת מחיר והכל, השאלה היא האם הלוח יסחוב את כל זה? תודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  22. היום הופך ה-Ryzen 9 9950X3D של AMD לזמין לרכישה ונראה כי יצרנית השבבים יוצאת לסיבוב הקפה של ניצחון בתחום ביצועי המעבדים במחשבים שולחניים. הבאנו בפניכם את המספריםלכתבה

23. Started by Burning Ice,

מתלבט מאוד בין השניים . ראיתי המון אנשים עם האסוס ומשום מה לא ראיתי אף אחד עם הגיגבייט... יש סיבה לזה ? יש משהו לא טוב בלוח של גיגבייט ? הם בעיקרון כמעט אותו מחיר , ואני לא יודע מה עדיף .

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by itelon,

כותרת

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים