מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היי, כיום במחשב העגלה שלי יש זיכרונות של geil מדגם golden dragon במהירות 400 מגה הרץ. הזיכרונות האלו מצויינים בOC, במתח 2.8 אני עובד איתם על 474 והם מסוגלים להרבה יותר, במיוחד אם הם מקבלים עוד מתח. הבעיה שלי איתם זה שהם רק 2X256 ואני צריך יותר. חשבתי על קיט חדש של 2 ג'יגה, אבל חשוב לי שהם יגיעו לאותם התדרים של עד 500 מגה הרץ ככה שלא יגבילו אותי בOC. התקציב דיי מצומצם, חשבתי על 700 ש"ח בערך וחריגה מקסימאלית של עד 800... נ.ב. הלוח שלי מסוגל לתת עד 3.2V ככה שלחלק מהזיכונות זה אולי יכול "לעזור". חשבתי על אלו, איך הם בOC? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7185 אם יש זיכרונות של קינגסטון/סמסונג/טראנסנד אני יכול לקנות אותם במחיר של היבואן ולממש אחריות בקלות יתרה אז …
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מתי מתבצעת ירידת המחירים של אינטל?AMD? כי אני ממש צריך מחשב ואני רוצה לקבל תמורה טובה למחיר תודה
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי אפשרות בחירה בין שתי מעבדים של אינטל .. אשמח לקבל המלצה: 1. intel Core2Due E6600 box intel Core2Due Core 2 Duo E7500 .2 המעבד הראשון חדש והשני יד שנייה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום, לפני רכישה של מחשב חדש. תחנת עבודה פשוטה לביצוע חישובים. מעבד פנטיום 4 3.0GHz 64BIT מה הלוח המועדף? MSI P8M או ASUS P5V800 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לוח-אם עם אפשרות לSLI יכול להפעיל גם CROSS FIRE??
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לדוגמא דואל קור 4200+, זיכרון 1 גיגה, לוח איכותי עם צ'יפסט טוב, אותו כרטיס מסך והכל. רק שאחד בסוקט AM2, והשני בסוקט 939. האם הפרש הביצועים יהיה רציני, ואם כן למה?.
-
- 13 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב השימוש העיקרי שלי במחשב הוא הדמיה ולכן אני משתמש ב VIRTUAL PC 2007 או ב VMSERVER קיים מחשב שנרכש : פאנום עם 4 ליבות אבל משום מה הויטואליזציה החומרה לא נראה שעובדת טוב למרות שתוכנה אחת אומרת שכן והשניה לא - זאת שאומרת זו שמדווחת שכן - לא עובדת טוב .. ה VIRTUAL PC 2007 . ב VMSERVER לא מצאתי שום מקום שמציין אפשרות כזו (מישהו מכיר ? יכול לעזור - מצורפת תמונה של VPC2007 ששם יש אופציה) הלוח הינו ASUS מדגם M3N78-EMH_HDMI עם 4 גיגה זכרון אין BIOS UPDATE באתר של ASUS (זה שיש שם יותר נמוך ממה שיש עם הדיסק וניסיתי להתקינו גם) האם למישהו פתרונות ? כמו כן כל התוכנות שיש באתר של AMD הותקנו גם .... ה CPU INFO מהאתר של AMD מדווח שיש AMD-V (הקיצור של AMD לוירטואליזצי…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי שני סלוטים של 256MB DDR 400MHZ חיברתי אותם כמו שרשום למטרת DUAL CHANNEL. כשאני מפעיל את המחשב רשום לי 512MB DDR400MHz dual Channel. האם זה אומר שאני עובד על 800MHz/6.4GB/s? אני שואל כי כמה חברים כאן אמרו שהם שינו משהו בביוס בשביל זה. אני לא שיניתי כלום. האם זה בסדר? יש מה לשנות? תודה
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב היה לי למשחקים. E8400 או Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) בבקשה תנו הסבר טובב .
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לרוע מזלי (וטיפשותי) ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח שלי..וכעת המחשב עולה אך על המסך רואים רק נקודה לבנה בצד שמאל.. קראתי והבנתי שאפשר לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הג'מפר כך שהלוח נכנס למצב ריקברי , ואז אפשר או ע"י דיסק / דיסק או קי להתקין את הביוס שנית.. ניסיתי את הנ"ל אולם כל מה שאני מקבל זה מסך עם כתובית של אינטל של הביוס כמו שהיה תמיד אך לאחר מכן המסך שחור ולא קורה שום דבר יותר מכאן והלאה.. האם גרמתי לנזק בלתי הפיך?מה עליי לעשות? מבאס נורא..מה גם שהמחשב משמש לי לעבודה..זה קצת מלחיץ..
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם לוח GA P35C D3SR תומך ב PCI E 2.0 שמעתי שהכרטיס תלת מימד שיצא בנוב הוא PCI E2
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
או קיי תראו היום בבוקר פתחתי תראד על משהו בקשר לסירקולציה של המארז... ובסוף הגעתי להחלטה שאני עושה למעלה חור של 120 אז עשיתי ובשביל זה הייתי צריך להוציא הכל הכל הכל כולל ה-כ-ו-ל ושכחתי בכלל מהקטע של החומר טרמי ... והמחשב נכבה לי ככה פתאום. אחרי 3 פעמים רק נזכרתי בחומר טרמי מרחתי על... יעני רגיל הטמפרטוןרה הייתה 54 בערך ואז באתי לאתר מהר ולמדריך עשיתי כמו שצריך וזה ניהיה 44 עכשיו אני שואל איזה טמפרטורה צריכה להיות לי... בלי אוברקלוק... עכשיו רגיל... יש לי ולאח שלי אותו מעבד...(בארטון 2500+) אבל יש לו וולקנו 9 (כל זה על המחשב שלו)
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני אנסה לנסח את השאלה הזאת בדרך הקצרה ביותר. יש לי כרגע 2GB RAM 667Mhz ואני רוצה לשדרג ל4GB. שלוש אופציות: 1. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 800Mhz - במחיר של 196 ש"ח. 2. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 667Mhz - במחיר של 224 ש"ח. 3. לקנות 1GB + 1GB (שני כרטיסים) במהירות 667Mhz - כל אחד במחיר של 122 ש"ח, סה"כ 244 ש"ח. (וכך לאפשר Dual Channel ולא Triple Channel)
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? יותר מהיר? לE8500 יש אפשרות לספק 3.15 GHZ? איזה מעבד בין השנים מהיר יותר? מה פחות מתחמם?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם למחשב P4 2.4Ghz אני מחפש אחד חדש במחיר הכי נמוך לא מעניין אותי פיצ'רים העיקר המחיר. מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב P4 ואני רוצה לשדרג זכרון ל-3 ג'יגה אני ירגיש הבדלים בביצועים וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
קניתי מעבד (Q6600) ןהרצתי את Intel processor Id וגם את CPU-Z הראשונה אמרה שהגירסה היא B6 והשניה אמרה GO, איך אני יכול לדעת מי מהם נכונה ושלא קיבלתי את הגירסה הישנה של המעבד. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איך הזכרונות של aeneon ובכלל האם היא חברה טובה?? תודהה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי איזה לוח אם תוצרת ענטיזאחל או משהו כזה(אני לא מצליח לדעת מי החברה שייצרה את הלוח הזה) כרגיל הלוח אם הרוס(הקבלים שלנו התנפחו) אבל בכל מקרה הנה תמונה של הלוח-אם שאני צילמתי: http://img71.imageshack.us/img71/2489/imgp00044pd.jpg זה לוח אם לפנטיום 3 סוקט 370 עם צ'יפסט של אינטל נראה לי815E תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי לוח יחסית ישן AM2 ומעבד 4200 חשבתי לשדרג אותו ל 6400 ב 500 ש"ח מה אתם אומרים ? או שזה לא שווה את המחיר ?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אוקיי היום אפשר להשיג את הלוחות הבאים: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI בחיר של 1700 שקל ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI במחיר של 2100 שקל כמה שאלות: א)משהו יכול להביא ביקורות על הלוח הראשון? ב)האם הוא לוח טוב באוברקלוקינג? ג)האם ידוע שיצא לוח חדש מסדרת ASUS Digital Home Series עם הצ'יפסט הנ"ל ???(וביצועי OVER כמו הP5W בערך)??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
חוות דעת ללוח אם טוב שמתאים ל 6600 וגם שיתאים למעבדי מרובעי ליבה לעתיד..... אם תוכלו לתת לי 2 דגמים אז זה יהיה מצויין תקציב: 700-900
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-