מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe ועליו יש את הכרטיס מסך הזה X1900 XTX 512MB עכשיו לשאלה הכרטיס מסך מחובר בPCIE הראשון והוא מפריע לי לדיסק הקשיח יש לי P180 קצת צפוף עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוריד את הכרטיס מסך ל- PCIE השני ?
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מחפש לוח אם כולל כרטיס מסך מובנה כי אני כרגע לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בשלב יותר מאוחר שיצא כרטיס DX10 והייה גם במחיר יותר זול אני צריך לוח למעבד אינטל בתושבת LGA775 שיתאים למעבד זול שיש היום ולשדרג את המעבד בעתיד עכשיו ראיתי שיש כול מיני כרטיסי מסך על הלוח כמו Integrated Intel® Graphic Media Accelerator950 Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) וגם גיפורס 6200 אמרו לי שיש איזה כרטיס מסך משולב מומלץ? איזה לוח מומלץ לויסטה כולל כרטיס מסך ? ועד לאיזה רמה של משחקים תומכים הכרטיסים האלה? ( GTA 3 / 4 הם תומכים? )
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה של אינטל d915pcy אם מעבד intel p4 prescott 3000ואני רוצה לשדרג לPD820 האם הלוח תומך במעבד כפול ליבה זה ?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
???
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
גיבשתי דיעה,והחלטתי מה אני יקנה. קראתי קצת על הלוחות פה בפורום, וקצת התבלבלתי... אני לא מתעסק עם OC... רק "מרים" את האחוזים בביוס של אסוס,בד"כ ל 20% (בכל המחשבים שלי,כולם אסוס). (במחשב אחד 30%). זה נחשב קטן ... 1. אני קונה מעבד 6300. ה 6400 מצדיק 300 שקל יותר? .2. הלוח שאני רוצה הוא P5B. (נעול רק על אסוסים...) הבנתי שאין בו חיבורי IEEE, ועדיף P5B E. אך האם שווה 300 שקל הבדל ביניהם? אם כבר לוקחים את ה E עדיף את הדלוקס ב 35 שקל יותר. מה דעתכם? הקנייה נעשית מLOGIC. P5B= עולה 775 ש"ח. P5B E = עולה 1034 ש"ח. P5B DELUC= עולה 1072 ש"ח. תודה
-
- 37 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מעבד כדאי לקנות בסכום כסף מסויים (קבוע). מעבד של VIA או מעבד סלרון? מדוע? נ.ב. השאלה התעוררה משום שראיתי שמחשב עם מעבד C3 2000+ ,VIA ,עולה 900 ש"ח. וב- KSP מחשב עם מעבד סלרון 2.66 עולה גם 900 ש"ח. אז התעניינתי על מה כדאי ללכת. כלומר, יחסית לחברה לא מוכרת נראה שהמעבדים של VIA יותר יקרים משל אינטל (סלרון)? אשמח אם תעשו קצת סדר בבלאגן. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום יש במחשב שלי לוח אם מסוג : GA965P DS3 המחשב הגיע עם מאוורר אחורי כמובן. אני מנסה לחבר גם מאוורר קידמי.. יש רק חיבור מתח אחד על הלוח למאוורר. האם ניתן לפצל ? או שאני מפספס משהו.. ליתר המפר אפשר להסתכל בפרטים שלי מקווה שתעזרו
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה דעתכם על ABIT AB9 PRO?? לפי מה שאני רואה מבחינת ביצועים ואיכות הוא שווה לP5B DELUXE
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
קניתי מחשב וקיבלתי אותו ביום רביעי, ביום חמישי הוא התקלקל לקחתי אותו ביום שישי לתיקון , מסתבר שהלוח אם(GB 9659-DS3) גרם לקצר בספק, עכשיו, התקשרתי לחנות והם אמרו שהלוח החדש יגיע אליהם אחרי החג יעני שלישי-רביעי, אבל, הם הציעו לי לוח אם אחר, של MSI גם 965P אבל NEO לא NEO 2. שווה לי? *ד"א - למרות המחיר הזול- בחיים אבל בחיים אל תקנו מאייבורי מחשב!!!
-
- 10 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
יש ברשותי לוח אם של ECS, סוקט 478 מדגם P4VMM2 ואין לי מושג איזה גרסא ולכן אני לא יודע איזה דרייבירים להוריד, יש לפחות 5 גרסאות שונות, וב CPU-Z אין שום מידע על אחת הגרסאות שמופיעות באתר, מה לעשות? האם יש עוד תוכנה שיכולה לתת לי את המידע הזה?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
ahshav yesh li dual channel ve yesh li 2X512 RAM im ani yosif od 2X512 ze iie beseder?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי מחשב שלפעמים אני עושה לו OC, עוד מחשב ישן שעליו אני מתכנן... אבל בכל מקרה - עם כל השיאי אוברקלוק האלה שמגיעים לאיזה 4GHZ תמיד במקרה הכי גרוע יש איזה מסך כחול שסוגר את המחשב, אבל המעבד לא נהרס... אז השאלה היא: איך מעבדים יכולים בכלל להיהרס?? אם בכלל... תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד E6700 ומחשב חדש והמחשב רץ בסדר גמור גם ב CPU TEST ב 3D MARK קיבלתי מעל 2300 נקודות שהבנתי שזה תקין. פשוט יש משהו שאני לא מבין למה ב TAT וב CPU-Z אני רואה דברים שונים. בהתחלה בביוס היה מוגדר שה multiplier הוא X6 ואז המחשב שלי רץ לא ממש חלק ואז עליתי על זה והחזרתי אותו ל X10. אבל עדין ה CPU-Z מראה X6. קיצר הנה התמונות. אני פשוט לא מבין מה הולך פה... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לפי הכתבה מחירי המעבדים ירדו החודש... אבל השאלה אם ההנחה תגיע אלינו באותם תאריכים?
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל מה החיבורים האלו: זה פשוט חיבורים שלא עושים כלום שעשו אותם בשביל כרטיסי מסך שלוקחים שתי סלוטים? או שפשוט תעזרו לי ואני לא ידבר שטויות? : תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
-
אני מעדכן את הביוס בגלל שיש לי בעיה שהמחשב לא נכבה דיברתיי עם חבר הוא אומר שאתה צריך לעדכן את ה BIOS ... אבל כשאני מעדכן את הBIOS אני צריך דיסקט לפני העידכון לשים עליו נתונים הBIOS ואחרי העידכון להכניס את הנתונים .. או שזה פשוט יופיע לי הביוס בלי שום בעיה ...."אחרי העידכון"?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אוקיי מה ההבדל בין AMD ל INTEL? המעבדים של INTEL יותר חזקים? אני שמעתי שמעבדי כפול ליבה של AMD לא פועלים עם הזכרונות החדשים המהירים 800MHZ ומעבדי INTEL CORE 2 DUO כן במה בא לידי ביטוי השיפור במעבדי כפולי ליבה בהשוואה למעבדים יחידים? אם אפשר מפרט ביצועים של תוכנות וכו' חוץ מזה האם באמת שווה לקנות מעבדים כפולי ליבה? זה שימושי? או שזה סתם ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
-
יש לי מעבד C2D E6700 וזכרון DDR2 667. לפי CPUZ הזכרון יכול לעבוד בשתי הקוניפגורציות שבכותרת. כרגע הוא על 667. איזה אפשרות עדיפה? האם יש הבדל מורגש (5% או יותר) ? אני בטוח שכבר שאלו את זה הרבה, אבל לא מצאתי תשובה בשאלות הנפוצות.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מה יותר טוב בכלל? ולOC בפרט?
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ראיתי באתר שלהם שהם הוציאו גרסאות ל-P5B שנקראת Vista Edition ועוד דומים. מה מיוחד בלוחות אם אלה? במה הם טובים יותר אם בכלל (כמובן בעבודה תחת Windows VIsta)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ועוד שאלה למפרט משחקים ב- 9000 ש"ח, לא לאובר קלוק, מה הייתם ממליצים? שיש בו 8800GTS 640 MB ו 2 GB זיכרון ומסך 20 של DELL?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-