עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lee Jun Fan,

איך הלוח אם DG31PR של Intel? עם מעבד INTEL CORE 2 DUO E-6750, זיכרון 2048MB DDR2 PC6400800MHZ KINGSTON כרטיס מסך FX 8500GT/512MB/DVI/HDTV ודיסק קשיח 250GB SATA II/7200RPM/16M. *אני יודע שכרטיס המסך לא משהו, אני לא מתכנן להריץ על המחשב משחקים כבדים... אה, ואם לוח האם לא טוב, אשמח להצעה ללוח אם של ASUS או GIGABYTE במחיר דומה, כי שמעתי שלוחות האם של Intel לא משהו (זה נכון?) תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by switchman,

מה ההבדל בין Intel Pentium 4 478 ל Intel Pentium 4 755

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by PowerUser,

שלום, עיינתי במפרטי המחשב המומלצים, ושמתי לב שגם במפרטים היקרים ביותר אין המלצה למעבד prescott הכוונה לפנטיום 4 LGA775 עם L2 1MB יש סיבה לכך?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  4. רצוי שהיה של אסוס או ג'יגבייט, תודה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. ראיתי באי ביי את המעבד הזה CPU Type: Core i7 (SUPERCHARGED 990) CPU Socket Type: LGA1366 (X58) Certified Speed: 4.4GHz @ Just 1.499v @ Up To MAX-T! Cooling Used: 100% Air Cooled / Noctua NH-D14 BONUS Performance: 4.5 - 4.55GHz! (Gaming & Similar Applications) Warranty: FULL Intel 3 Year Manufacturer Warranty QPI Bus Speed: 7.5+GT/s! הנה הלינק http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190400263811&ssPageName=ADME:B:WNA:US:1123 מישהו שמע או מכיר את זה?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by Money_Man,

על הקופסא נכתב שיש 8 USB... בפועל אני רואה 4 חיבורים מאחורה בלוח אם.... ועוד שניים בפנאל העליון של המארז.. איפה עוד שניים "מסתתרים"?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by סער_שי,

http://hwzone.co.il/news/1152004367/23627/ 960 עולה כמעט כפול מה-E6300, שמקביל לו בביצועים, אם לא עולה עליו (סביר שעולה). אז למה שמישהו יקנה פנטיום D אחרי יציאת הקונרו? איפה ההגיון בתמחור הזה? אין שום סיבה שמישהו ישלם כפול על מעבד עם אותם ביצועים בטכנולוגיה ישנה.

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  8. שלום רב,יש לי לפטופ שנקנה לפני 7 שנים בערך. יש לו כרגע 1 ג'יגה זיכרון, מערכת הפעלה xp. כתוב שהוא תומך ב dual channel, כמו כן יש לו pci express, אם זה רלוונטי. האם שידרוג ל 2 ג'יגה יביא להבדל בביצועים? ואם כן איזה מומלץ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by arkadur,

אני מעוניין להרכיב מערכת חדשה עבורי, ואני מתלבט לא מעט זמן איזה לוח לקחת בהתחלה, סימנתי את הSLI LE והקלאספייד של EVGA (למרות ההפרשים הגבוהים - לא הגעתי להכרעה אם התוספת שווה את ההשקעה) לאחרונה, שמתי עין גם על הUD7 שמציע לא מעט פיצ'רים שצדו את עיני. אני מחפש לוח עם פוטנציאל OC גבוה. חיבורי SATA לרוב. ואפשרות למערך כרטיסי מסך, וכל דבר נוסף יתקבל בברכה. אני פתוח להצעות נוספות. כמו כן, האם יש כבר סטפינג מוצלח עבור הI7 930? הוא שווה את תוספת הכסף, או שמא עדיף להשאר עם ה920?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  10. לדיסק קשיח.. יש לי דיסק מסוג-- maxtor ata 133 7200 40 giga אני משום מה רואה ביצועי דיסק קשיח מאוד איטיים.. ולא מבין למה חיברתי מהאי די אי הראשון לדיסק ישירות עם כבל 80 גידים.. יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 מעבד 1900 אי אמ די ואני מקבל בתוכנה של pc mark 700- 650 על הדיסק וגם חוץ מזה אני מרגיש איטיות הכל מאוחה מנוקה מוירוסים ושגיאות מה יכולה להיות הבעיה אולי הגדרות בביוס? תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  11. שלום, האם יש הבדל בביצועים עבור E6750 בין XP HOME EDITON ל XP PRO ? האם יש איזה עדיפות בביצועים ל XP PRO ? (לוח אם P35 למרות שלא בטוח שזה קשור) תודה עילי

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי פה מחשב שאני אמור להתקין עליו וינדוס הבעיה היא שאני לא מצליח להכנס לביוס על מנת לשנות את ההגדרות כדי שהמחשב יקרא מהסי די ניסתי מלא כפתורים ושילובים אבל שום דבר לא עובד יש למישהו מושג איך אני מגיע לביוס ? הלוח הוא של אינטל CA810E ניסיתי לחפש באינטרנט אבל מצאתי את מה שאני מחפש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

הורדתי את CPU-Z והרצתי אוצה על הP2-350@466 הישן שלי. עד עכשיו עבדתי עם WCPU והנה, בCPU-Z כתוב לי שהוא מזהה את המעבד כP2-233, למה? ברור שהוא מראה לי שהמהירות באמת היא 466, אבל תראו: ואולי זה כי לא היו P2 ב133 באס, אבל היו P2 ב66 וב100, אז הוא מזהה את שלי כאילו ב66 עם אותה מכפלה....

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by benr,

לא יודע אם זאת בכל אפשרות. אבל הייתי רוצה לדעת מה המעבדים המקבילים (פחות או יותר) של AMD ל-i3, i5 ו-i7 של אינטל?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  15. היי יש לי מחשב חדש כפי שניתן לראות בחתימה. אז ככה,אני חושב שהזכרונות שאני משתמש איתם לא ממש טובים למחשב הנל. יש לי שתיי סטיקים במהירות 333. אחד גנרי לחלוטין ,השני של adata. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by אוריפ,

קראתי באתר של HOTHARDWARE.COM שהביצועים שלהם שווים ולעיתים הפנטיום מתעלה על האתלון (אני מדבר על פנטיום רגיל לא EE). אתם חושבים שכדאי בכלל להשקיע במעבד החדש של AMD ולאור העובדה שהביצועים בישומים של 32 סיביות מדרדר עם המעבר ל-64 סיביות?

17. היי, לא מזמן הרכבתי מחשב עם הלוח Gigabyte P55-UD2M במארז Antec P180 Mini, הסתדרתי עם כל הקונקטורים בין הלוח למארז, חוץ מחיבורי הUSB.. שמשום מה לא מתאימים... יהיה לי קצת קשה להסביר את הבעיה במילים, אז צילמתי תמונה שכוללת את הקונקטורים שיוצאים מן המארז, לעומת דף מתוך המדריך למשתמש של הלוח ובו יש שרטוט של הקונקטור מהצד של הלוח... איך ייתכן שאין התאמה? יכול להיות שהלוח מאפשר חיבורי USB נוספים אך ורק באמצעות הוספת bracket? יכול להיות שאפשר פשוט לחבר את כל אחד מהקונקטורים האלה באחת מ"שורות" הפינים (בחוברת כתוב שכל חיבור כזה על הלוח מאפשר 2 חיבורי USB)? התמונה: http://img.i7m.de/images/9m682-ln2j0-yvgj1-wpw4o7.jpeg המון תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by Inertia,

אני מחפש לוח אם פשוט שיתאים למעבד חדש מסוג E8xxx על הלוח להיות פשוט ומחברה אמינה (יש לי נסיון טוב עם ג'יגהבייט אז זאת אופציה טובה), שיתמוך במעבד E8300 או E8400 רצוי שיכלול כרטיס קול וכרטיס מסך (אם זה לא בא סטנדרט בכל מקרה). תודה

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by The TrCkeR,

האם קיים לוח אם למעבדי P4 בעלי סוקט 478, אשר תומך בחיבור PCI-E? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  20. רציתי לשמוע את דעתכם להמעבד E6300 conroe core 2 due 1.86GHZ בשילוב עם לוח אם של intel iselton וזיכרון של 1GB 667MHZ DDR2 בתוך זה אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ויסטה. רציתי לשמוע את דעתכם על השילוב שלעיל. האם הוא יעבוד טוב עם הויסטה. אני אציין שמירב העבודה שלי עם המחשב זה לאינטרנט office עריכת תמונות וצפייה בסרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. חברה קניתי מחשב לפני חודש תגידו לי אך הוא..! INTEL P4 2.6/800 S478HT GIGABYTE INTEL CHIP + LAN MIEMORY 256DDR 400 MHZ - כפול 2 WESTERN DIDITAL 80 7200RPM 8MB דיסק קשיח כונן דיסקטים LG CDROM LG 52 52 32 G FORCE FX 5200 DDR + TV OUT מסך LG 17 FLATRON רמקולי סבופר מקלדת ועכבר מיקרוסופט ומארז עצבני 5.000 מה אתם אומרים??

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by preachers,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד והתלבטות הגדולה שלי היא בין שני דגמים שאין הרבה הבדלים ביניהם חוץ מהמעבדים. אולי תוכלו לעזור לי להכריע לפי המעבד. המעבד הראשון הוא 3317U והשני 3210M כמובן ששניהם i5 של intel. אשמח לתשובה ועצות מכם המומחים.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  23. היי יש לי מחשב ישן עם הלוח האם הבא: Motherboard 945GC intel Lakeport GI945G כרגע יש לי סטיק אחד של זכרונות - 1 גיגה DDR2 667 איך אני יכול לדעת עד כמה זכרונות ובאיזו מהירות הוא תומך? חשבתי להוסיף עוד סטיק של גיגה, השאלה אם אפשר להוסיף יותר או סוג אחר ולא 667.. תודה (:

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by סעדה,

2133mhz cl15 עדיף על 2400mhz cl16?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  25. שלום רב! מה אומר הREV ליד שם הלוח? מה ההבדל לדוגמא בין 2.0 ל3.3? תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים