מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לפי הנתונים כל ההבדל ביניהם הוא פחות מ400 מגה הרץ, אז איך האחד מחירו 1550 והשני 6800, בקיצור מה הפסדתי פה בהבנת התמונה?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תהיתי עם ידוע לכם על עדכון ביוס שיאפשר את קריאת טמפ' המעבד על לוחות גיגהבייט GA-8SR533 ו- GA-8SG667 ??
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת: יש לי שתי מחשבים בבית עם מעבדי AMD 1800 עכשיו השאלה שלי היא אחד מהם הוא בצבע חום כזה והשני בצבע ירוק יש משמעות לצבעים האלו? שלי של אחי
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה זיכרון עם ביצועים טובים וקירור, אני חשבתי ללכת על OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance איך הם? בקשר לאוברקלוקינג: לא נראה לי שאני אעשה, ועם כן אז ממש קטן
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני אתמול קניתי לוח אם NF7, היו איתו דיסק ההתקנה שלו ועוד כרטיס כזה שהוא בעצם הרחבה ל-USB (היו עליו שתיים או שלוש יציאות USB). אני איבדתי אותם, חיפשתי ואני פשוט לא מוצא אותם. בנוגע לדיסק ההתקנה זה לא בעיה, פשוט הורדתי את הדרייבר ללוח האם מאתר הבית שלו. אבל בנוגע לכרטיס הרחבה ל-USB זה חבל לאבד משהו כזה. אז אתם יודעים אם אני אתקשר לחנות הם יסכימו לשלוח לי חדש? (לא לוח אם, מה שאיבדתי). אני לא מתקשר לשאול אותם כי כבר התקשרתי אליהם אולי 7 פעמים ביומיים האחרונים, אז רציתי לדעת אם יש לי זכות לדרוש שישלחו לי אחד חדש לפני שאני מתקשר אליהם.
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אתמול אני הלכתי לחנות מחשבים והתייעצתי עם המוכר (בקשר למחשב) והוא אמר לי שלא כדאי לי לקחת את המעבד 3000+ 64 AMD Athlon בגלל שצריך בשבילו ווינדוס מיוחד שעדיין לא יצא בארץ וגם יהיה לי איתו בעיות בתוכנות הכי בסיסיות אפילו, עד שיתחילו להוציא תוכנות הצורכות 64 ביט. אז השאלה שלי אם זה נכון ואם באמת לא כדאי לי ללכת ה המעבד הזה, כי אם אני לא הולך עליו אני הולך על ה-P4 2.8Ghz תודה לעונים..........זה חשוב ודחוף כי אני רוצה כבר להזמין מחשב!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה.. המחשב שלי פועל לאט.... יש לי 256 RDRAM וזה עולה מלא כסף להוסיף עוד.. אם אני רוצה DDR צריך לקנות לוח חדש.... אז זה מה שאני רוצה לעשות.. יש לי תקציב של 2000 ש"ח. אני רוצה 1024 מגה זיכרון. יש לי פנטיום 4 1.7 ג'יגה הרץ כרטיס מסך GFX5200 128DDR AGP X8 ו... האם הוספת זיכרון באמת תעשה את המחשב שלי מהיר יותר?? עכשיו אני יכול לשחק במשחקים רק בימים הראשונים שאחרי הפירמוט... המחשב שלי כל הזמן עמוס ורוב הזמן פועל לאט.... מערכת ההפעלה שלי היא אקס פי ושמעתי מאנשים שהיא הסיבה העיקרית לבעיה שלי.... תודה לעוזרים עריכה: ראיתי ב KSP זיכרון RDRAM 256 כמו שלי ב 250 שקל במציאון שלהם... זה שווה לי לקנות וככה יהיה לי 256 מגה ואז אולי זה יפתור לי את הבעיה??
-
- 13 תגובות
- 718 צפיות
-
-
זיכרונות RDRAM או DDR אינם צריכים להיות בזוגות נכון? (אני פשוט לא בטוח ב - 100%) - השטות הזאת של זוגות עברה מהעולם או שאני טועה?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
צריך הצעה ללוח לפנטיום 4 כולל כרטיס קול(איכותי כמה שיותר...) ו LAN לא מתוכנן אוברקלוק עדיף שלא יעבור את ה 600 שקל תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איך זה שכשאני בודק בסנדרה רוחב פס של זיכרונות ddr3200 אני מקבל רוחב פס של פחות מ3 ג"ב/ש ובנוסף כשאני בודק 2*ddr3200 אני מקבל כ 4400-4500 מ"ב/ש? אני לא אמור לקבל 3.2GB/s ו 6.4GB/s? הרי זאת המשמעות של השם של הזכרון, PC3200!! (וגם של ה dual channel ddr) (בנוסף גם ראיתי בכמה אתרים שרשמו שבעזרת טכנולוגיה מסויימת עם העלו את הרוחב פס לקצת יותר מחמש ג"ב/ש, אז זה לא רק בנצ'מרק בעייתי של סנדרה) הסבר? ??? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.exlmarket.co.il/index-new.html הקישור הוא לאקסלנט מחשבים. אני לא מבין בדיוק את המערכות שהם מוכרים שם. מישהו מוכן להסביר לי למה זה טוב? למה זה כל כך יקר ומה החבילות כוללות? עריכה: עכשיו ראיתי שהקישור הוא כללי ולא נכנס למקום שרציתי. מכיוון שאין לי מושג איך משנים את זה תיכנסו ללשונית מחשבים<AMD OPTERON
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי ASUS P4P800 עם 865PE INTEL CHIPSET והארדיסק S-ATA שלא מוגדר כRAID. אני לא יכול להתקין לא את המאיץ עם ה-RAID ולא את המאיץ בלי ה-RAID. למה?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הלוח תומך בשני זכרונות של ארבע ג"ב (שתי ג"ב כפול שתיים - כל אחד),כמובן שמדובר ב-DDR3 ? אם כן,ווינדוס XP 32 BIT יזהה אותם? או שיש הגבלה כלשהי? תודה לכולם - אגב,אחלה פורום
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה אומר צוואר בקבוק במעבד? איך זה נובע? ולמה זה גורם?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי מ3200+ ל4800 או יותר, האם אני יכול לשים מעבד סוקט AM2 על לוח של 939? או שאני מוגבל ל939? וכמו כן האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי חלקים והרכיבו לי את מחשב. קניתי מעבד של Core 2 Quad Q6660 2.4Ghz 8MB cache s775 1066Mhz אז המהירות של מעבד זה הוא 2.4 אבל בפועל במחשב החדש שלי מראה (בזמן שמדליקים את מחשב) שהמהירות שלו הוא 2.13GHZ האם יש סיבה לכך או שעבדו עלי ושמו מעבד חלש יותר?? אין לי מערכת הפעלה בנתיים... תודה לכל העונה...
-
- 13 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הזיכרון המודבר נקנה יחד עם המחשב (2006) מחנות COMP.IL שלפי מה שאני יודע נסגרה (לפחות שאני מגיע לאתר שלהם זה מפנה אותי לאתר אחר). הזכרון הוא סט של DUAL DDR1 של GEIL ויש לו אחריות ל 3 שנים. מישהו יודע מה אני עושה במקרה כזה ? עשיתי חיפוש קצר ומצאתי ש CD-LOG הם המפיצים של GEIL בארץ הם אני צריך לפנות אליהם ולהסביר להם שחנות כבר לא קיימתי (יש לי את הקבלה וכול ) (אני עדיין צריך למצוא איזה אחד מתוך ה2 הוא הדפוק)
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תקציב בין 500-1000 אני רוצה שני סטיקים של 2 גי'גה לפחות 1000MHZ מהירות למחשב שמיועד לרינדור+יושב על מחשב DUAL CORE תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב השימוש העיקרי שלי במחשב הוא הדמיה ולכן אני משתמש ב VIRTUAL PC 2007 או ב VMSERVER קיים מחשב שנרכש : פאנום עם 4 ליבות אבל משום מה הויטואליזציה החומרה לא נראה שעובדת טוב למרות שתוכנה אחת אומרת שכן והשניה לא - זאת שאומרת זו שמדווחת שכן - לא עובדת טוב .. ה VIRTUAL PC 2007 . ב VMSERVER לא מצאתי שום מקום שמציין אפשרות כזו (מישהו מכיר ? יכול לעזור - מצורפת תמונה של VPC2007 ששם יש אופציה) הלוח הינו ASUS מדגם M3N78-EMH_HDMI עם 4 גיגה זכרון אין BIOS UPDATE באתר של ASUS (זה שיש שם יותר נמוך ממה שיש עם הדיסק וניסיתי להתקינו גם) האם למישהו פתרונות ? כמו כן כל התוכנות שיש באתר של AMD הותקנו גם .... ה CPU INFO מהאתר של AMD מדווח שיש AMD-V (הקיצור של AMD לוירטואליזצי…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב, אפשר לסכם את הדיון החכם (שננעל) הזה ע"י כך: SSE השונים מגדירים סט של פקודות מכונה (אסמבלי) שמאפשרות לעשות פעולה בודדת על מספר נתונים בו-זמנית. כל גירסא שונה של SSE מגדירה/מוסיפה סט נוסף של פקודות שיכולים לתרום לסוג מסויים של תוכניות. (כמובן שמלבד סט הפקודות SSE דורש גם מימוש בחומרה של לוגיקה נוספת ורגיסטרים מיוחדים). כמובן שכדי לנצל את הפקודות SSE (ואת הביצועים שהם נותנים), צריך שהתוכנית תקרא לפקודות האלו ותדע לנצל אותם בצורה חכמה על הנתונים שהיא מעבדת. הקומפיילרים של היום יודעים לקחת אפילו חלק מקוד ב C ולהמיר אותו לפקודות SSE, ואם ממש רוצים לקבל תוספת ביצועים אפשר פשוט להוסיף בקוד ישירות קוד מכונה שמפעיל SSE על הנתונים השונים. SSE4 ממומש ברובו כבר בדגמים החדשים של א…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הזכרונות האלה שווים ב265 ש"ח? Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 פרטים: PC6400 DDR2 800Mhz, CAS 4-4-4-12 -Hand-picked BGA 64Mx8 Chips -240pin, Non-ECC, Un-buffered DIMM - Racing-Orange Aluminum Heat Spreader - Retail Package -Lifetime Warranty - Working Voltage: 1.8v ~ 2.3v עוד פרטים באתר היצרן: http://www.geil.com.tw/products/showGallery/id/65 מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איך הלוח אם DG31PR של Intel? עם מעבד INTEL CORE 2 DUO E-6750, זיכרון 2048MB DDR2 PC6400800MHZ KINGSTON כרטיס מסך FX 8500GT/512MB/DVI/HDTV ודיסק קשיח 250GB SATA II/7200RPM/16M. *אני יודע שכרטיס המסך לא משהו, אני לא מתכנן להריץ על המחשב משחקים כבדים... אה, ואם לוח האם לא טוב, אשמח להצעה ללוח אם של ASUS או GIGABYTE במחיר דומה, כי שמעתי שלוחות האם של Intel לא משהו (זה נכון?) תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
2 זיכרונות של :CORSAIR כל אחד 1G - 400MHZ DUAL. CMX1024-3200C2PT XMS3200 1024MB 2-3-3-6 184 DIMM Platinum פתאום המחשב נתן לי מסך כחול. ומאז מאתחל תמחשב 20 שניות אחרי הדלקתו וחוזר חלילה. שמתי זיכרונות של מחשב של אחותי והכל עובד. ועם שלי (2X1G) מאתחל שוב ושוב. ניסיתי עם כל 1G לחוד, ושמתי לב שאחד מהם הוא זה שמאתחל. 1. האם זה אומר שהזיכרון הלך? או ניתן לתקנו? 2. האם אוכל להחליפו בארץ למרות שקניתי אותו ב NEW EGG ארצות הברית והביא לי אותו חבר? ...אין איזה אחריות עולמית על זיכרונות? 3. כואב הלב בארץ זה עולה 960 שח....וגם זה לא כי הם נמכרים רק בזוגות ולי יש אחד תקין. מה שאומר ש2 חדשים יעלו לי 1980 שח!!!!!! עזרו לי חברים, אני מבקש את עצתכם. תודה אוהד
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל ולהתאים לו לוח אם טוב במחיר שפוי... תודה לעוזרים. [=
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO E6300 1066מישהו יכול להגיד לי כמה GHZ יש למעבד הזה כי אני רוצה לקנות מחשב עם המעבד הזה(סורי על הנוביות) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-