מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין GA X38 DQ6 ל ASUS MAXIMUS FORMULA X38 עשיתי חיפוש וקראתי השוואות אבל בכל מקום הם הולכים ראש בראש חשבתי אולי נשמע דעה פה מאנשים שיש להם ניסיון עם לוח כזה או אחר. מטרת המחשב תוכנות, סרטים, מוזיקה, משחקים כבדים וגם OC בינוני פחות או יותר שאר המפרט: Q6600 G0 2X500AAKS RAID0 CORSAIR 2GB XMS2 800MHZ 4-4-4-12 MSI 8800ULTRA@660MHZ Zalman UQ600W ראיתי באחת הביקורות שה GA יותר טוב ב OC של מרובעי ליבה מאשר האסוס והוא מגיע עם יותר חיבורים. לעומת זאת האסוס מגיע עם כרטיס קול לא מובנה SuperFXme2 הזה הוא עד כדי כך טוב? על מה ללכת מבינהם? אולי X38 אחר? בכל מקרה המחירים פחות או יותר זהים 900-1000 שקל בערך (מחו"ל). תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם נכונה הסברה שהרבה משחקים לא יעבדו על AMD 64? בגלל שרובם הם 32 BIT
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט מבוסס (ללא רצון ו/או צורך ב OverClocking בעתיד) : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based זיכרונות OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Titanium CL4-4-4-15 נאמר לי כי : "הזיכרונות שבחרת יחסית יקרים, ולא תפיק מהם תועלת נוספת ביחס לזיכרונות 800MHz "רגילים" (וכמשתמע : זולים יותר) - אלא אם בכוונתך להמהיר (OverClock) את המעבד-הראשי. זיכרונות 800MHz "רגילים", בנפח 2x2GB (וסה"כ 4GB), צפויים לעלות בין 450ש"ח ל-550ש"ח, ובכל מקרה, לי נראה כי בנפחים אלו, עדיף לבחור ב-667MHz - ובתמורה לקבל ציוד איכותי קצת יותר." האם עדיף לבחור זכרונות אחרים (4 ג'יגה) ? במידה וכן, אשמח אם תמליצו לי מה בדיוק לרכוש. תודה !
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לוח אם מסדרת b יחזיק אותו ? או שחייב Z ? , הוא תומך 65 וואט נכון ?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות זיכרון חדש (DDR400 512MB) ואני צריך לדעת מה-CL/CAS של הזיכרון שיש לי עכשיו.. איך אני יכול לדעת ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא של ASROCK עם סוקט 775 האופציות שבינהן אני מתלבט הן : 1. סדרת ה E21XX עם 1M מטמון 2.פנטיום 4D מסדרה 9XX עם 4M מטמון התקציב הוא באיזור ה 400 ש"ח, מה לקחת ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ומה שמו של הדגם של המעבד שמקביל ל קור תו דו של אינטל הכוונה מה השם שלו ? והאם amd הוציאה מעבד כפול ליבה כמו של אינטל ומה שמו? מה התושבת שאמורה להתאים למעבד כפול ליבה של amd והאם ניתן לשדרג למעבד עם 4 ליבות או שהלוח יצטרך תושבת אחרת משלזו של מעבד ה כפול ליבה ?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הלוח הזה עם מעבד 3200 64 ביט סוקט 939. אגב יש לי Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special וסטיק אחד של קורסייר 512MB 3500 433MHZ.
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
נראה לי שזה כן רלוונטי לפורום, אך במישה ואני טועה... סורי ;D רכשתי לא מזמן P55M-UD2 הוא מגיע עם תוכנות כמו Dynamic Energy Saver™ 2 Smart 6- A Smarter way for PC system Management אתם משתמשים בתוכנות הללו או שמיותר בכלל להתקין אותם? דבר נוסף בנושא, מישהו הבים מה עושה התוכנה הזו (גם מגיע עם הלוח)? AutoGreen- Greening your PC via Bluetooth cellphone תודה!
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ראיתי באתרים שעשו בדיקות חומרה ללוחות-אם אם זיכרונות 355DDR 1 איזה זיכרונות מומלץ להשתמש ללוח P4-PE של איזה יצרן? 2 איפה ניתן להשיג את 355DDR?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה. יש בסוף שאלה חדשה :-) בעקבות התקלה שתוארה פה (זה מעט ארוך, אז בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד. פשוט לא נדלק. שום תגובה שהיא. לאחר החלפת ספק, המשיך לא לעבוד. לפתע היום התחיל לעבוד עם הספק החדש וגם עם הספק הקודם!, לכן חשבתי שהלוח אם אולי מעט מעורער ואולי זה יקרה שוב), אני מחפש לוח אם מתאים למחשב שלי. הוא עוד עובד אחלה וחבל להחליף את כל המחשב כרגע, אז מנסה להמשיך קצת עם הקיים. הלוח שלי הוא GIGABYTE 965p-DS3 REV 3.3 אני צריך לוח שתומך DDR2 ובעל שני חריצי זכרון לפחות, כי יש לי שניים של 1 גיגה, האחד. כמו כן הוא צריך להיות מתאים לשקע 775 של אינטל. המעבד שלי הוא intel core duo 2 e6600. אני גם זקוק לחריץ pci-E x 16 לכרטיס המסך ועוד חריץ של pci-E x 1 בשביל כרטיס firewire …
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי מידע על הצ'יפסטים Bh-6........??? הם נחשבים ליותר טובים מקודמם bh-5? הם בכלל נחשבים לצ'יפסטים טובים? הם טובים בעיקר לאוברקלוקינג או גם נותנים ביצועים טובים מאוד??? תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!! :-* :-* :-*
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם יש הבדל מורגש בין המעבדים הבאים AMD DUAL CORE 3800 לבין INTEL DUAL CORE 2.6 805 עם אני יעבוד עם שניהם יהיה הבדל משמעותי???? ועוד שאלה עם אני צריך את המחשב להכול אני שחקן בינוני אני גם מפעיל מלא תוכנות ביחד כמו אמיול וכו' וכו' איזה מעבד יש לו מהירות שעון יותר גבוהה?? ולאיזה משתמש מתאים AMD ולאיזה משתמש מתאים INTEL
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא ממש מבין בתחום (לפחות לא כיום, לפני קצת יותר מעשור הייתי בקיא ברמה של טכנאי) ואני רוכש מחשב חדש, תכננתי מערכת סביב ה - Core i3-530 אבל אז כשרציתי לשאול לגביה בפורום המפרטים, ראיתי שלרוב אתם ממליצים על ה Athlon II X4 630 שבאותו טווח מחירים. בדקתי בנצ'מרקים כאן: http://tinyurl.com/athlon2630vscorei3530 ואני רואה שהביצועים שלהם בממוצע אותו הדבר. אני אישית נוטה יותר לכיוון האינטל, אבל אז פתאום התחלתי לחשוב שללוח האם יש משמעות יותר חשובה מהמעבד, אז בעיקרון השאלה שלי היא כזו: האם בטווח המחירים של 500-600 ש"ח ללוח, הצ'יפסטים של ה AMD יותר טובים מאלה של אינטל או להיפך, או שגם כאן אין ממש הבדל? המחשב יהיה all-around כלומר מיועד להכל - גלישה, משחקים, עבודה וכו'. …
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברצוני לומר משהו לפני הכל: תודה רבה למנהלים ולגולשים! - מאז שגיליתי את HWZONE החיים שלי בכל מה שקשור למחשב הרבה יותר קלים ובטוחים! HWZONE היא פשוט פנינה! האוירה והמנטליות של החברים הן פשוט יוצאות מהכלל. תודה רבה. - זה לוח האם שלי: GIGABYTE Z68P DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp הוספתי היום זכרון ורציתי לדעת אם המערך בסדר, היה לי 2X2 והוספתי 2X4 כולם בתדר 1600 השאלה היא כזו: מאחר והלוח הוא DUAL CHANNEL , האם זה חשוב באיזה סלוט יושב מה? שמתי סלוט הראשון והשלישי את ה 4X2 ושמתי בסלוט השני והרביעי 2X4 זכרונות כאלו: http://www.gskill.com/products.php?index=349 - הנה תמונה מ SIW: - האם הכל בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לי יש לוח gigabyte 990xa-ud3 ודיסק קשיח של hitaci deskstar 7k1000d שיניתי בלוח לאופציה ahci ולאחר התקנה win7 הדיסק לא עושה boot מדוע ?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום אני קונה לוח אם לפנטיום 4 3mhz המליצו לי בחנות על p4p800SX (i848) sb sata lan מזה התוספת sx? ראיתי באינטרנט עוד כל מיני תוספות- d,sx ובלי תוספת בכלל. מה הכי טוב? ומזה i848? ומי שיודע שיוסיף מחיר מומלץ תודה לעונים תום
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחליף ספק כח במחשב desktop של lenovo, דגם thinkcentre m93p כשבאתי להרכיב את הספק כח שמתי לב למשהו לא שגרתי lenovo בלוח אם ובספק כח שהם כוללים לא משתמשים בחיבור הסטנדרטי ATX אלא בחיבור של 14pin הנה תמונות של החיבור ללוח אם מספק הכח שאני מתכוון להחליף: מישהו נתקל בזה? אני יכול לייצר מתאם לחיבור הזה מהספק החדש (ATX ל 14pin), יש למישהו רעיון אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש לוח למעבד amd 939 3200+ ואני מתלבט אך ורק ביין שלושה דגמים (גם לאובר קלוק) 2 דגמים שהם nforce4 sli (אוליי אני ישתמש בזה בהמשך): asus A8N-SLI Deluxe giga-byte GA-K8NXP-SLI ודגם אחד שהוא nforce4ultra: giga-byte GA-K8NXP-9 איזה מביין הצ'יפים האלה נותנים יותר ביצועים כללים ול oc? ואיזה מביין הלוחות האלה הכי טוב? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.theregister.co.uk/2005/02/14/amd_price_cuts/ כדי לחגוג את יציאת ה OPTERON החדשים, הכריזה AMD על הורדת מחירים של עד כ 35% על כל סוגי המעבדים. הנה הרשימה החדשה של המחירים: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים ;D מהרשימה הבאה: Gigabyte GA-G31M-S2L Gigabyte GA-P73VM-S2 Gigabyte GA-P31-S3G Gigabyte GA-P31-ES3G איזה לוח הכי מתאים אם אני מתחשב בנתונים הבאים (כולם ביחד !): 1) לא צריך שיהיה משולב כרטיס מסך. (אני קונה בנפרד). 2) המחשב למטרת עבודה כמעט רק בתוכנת CAD --> SolidWorks 2008 בעבודה בתלת מימד. וללא התחשבות במשחקים כלל. 3) זיכרון המחשב: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 4GB סה"כ (2 סטיקים של הנ"ל). 4) המעבד שיהיה עליו הוא: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM. ושאלת צד... מה לכל הרוחות ההבדלים במעבד בין OEM ל- RETAIL ?? כי במחיר זה איזה 80 ש"ח.. האם הם מצפים שישלמו 80 ש"ח נוספים על זה שזה מגיע בקופסא אישית ?! תודה מראש !!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם ושבוע טוב ברשותי הלוח שבמפרט ואין ברשותי כונן דיסקטים. ניסיתי בנרו ולא ממש הצלחתי לצרוב דיסק bootable שיעבוד כמו שצריך. עצות יתקבלו בברכה, אפילו אשמח להדרכה מפורטת בנרו.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-