עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nirro,

AMD ממליצה על ה- Best Gaming PC שלה עם Core2 חחח :lol: http://ati.amd.com/technology/crossfire/promotions.html מקור : http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35329

2. שלום לכולם, יש לי Celeron D 320 עם זיכרון 256MB. החלפתי ל 1GB (הוצאתי את ה 256MB הישן ושמתי במקומו את ה 1G), אבל המחשב עדיין מזהה לי 256MB זיכרון (גם דרך EVEREST וגם דרך המחשב שלי->מאפיינים). המליצו לי להיכנס ל BIOS ולשנות שם את ההגדרות, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה צריך לשנות ב BIOS (בשאיפה בלי להרוס את המחשב ) ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

כמה זמן בערך הQ6600 חי על OC של 3.00GHz?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by Zmurge,

אני רוצה להחליף לוח אם. יש לי אחד ישן שלא תומך ב DDR2 ואני צריך יותר זכרון. אני רוצה לוח אם זול...לא יותר מ 400 שקל. הלוח הנוכחי שלי הוא P5RD1-VM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=179&model=770&modelmenu=1 חשבתי על 2 אלה... GA-P31-S3G http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2676&ProductName=GA-P31-S3G או P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 מה יותר טוב, ולמה? אם יש לכם המלצה אחרת על לוח טוב יותר אז בשמחה. אני לא מתכוון לעשות שום OC (אני גם לא יכול, ספק חלש והמעבד הוא PENTIUM 4 רגיל) ? ותודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by sbhtkK7,

יש לי מעבד AMD Athlon 4000,לוח GA-MA785GM-US2H,רוצה לשדרג למעבד Sempron 140 2.7Ghz Socket AM3,שווה לי?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  6. לדיסק קשיח.. יש לי דיסק מסוג-- maxtor ata 133 7200 40 giga אני משום מה רואה ביצועי דיסק קשיח מאוד איטיים.. ולא מבין למה חיברתי מהאי די אי הראשון לדיסק ישירות עם כבל 80 גידים.. יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 מעבד 1900 אי אמ די ואני מקבל בתוכנה של pc mark 700- 650 על הדיסק וגם חוץ מזה אני מרגיש איטיות הכל מאוחה מנוקה מוירוסים ושגיאות מה יכולה להיות הבעיה אולי הגדרות בביוס? תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

האם יש כאלה חוטים שמאפשרים להאריך את הPCI וה AGP אני פשוט רוצה לשים את הכרטיסים במאוזן ללוח אם במקום במאונך תודה נ.ב מקווה שז הפורום הנכון

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  8. מה אתם אומרים על אלה? 945P-S3 (מה ההבדל בינו לבין ה S2?) Abit IL9 מי שממליץ אם הוא יכול גם לפרט למה הוא ממליץ עליו, יעזור לי מאוד. תודה רבה!!!!

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  9. סוקט 775 או AM2, לא משנה לי. אין צורך בחיבורי PS/2. רק חיבורי USB (לפחות 4). רצוי שיהיה לו כרטיס מסך מובנה חזק יחסית (תומך HDCP). כרטיס קול עם יציאה אופטית (או לפחות 6 ערוצים) כרטיסי הרחבה PCI-E ולפחות חריץ PCI אחד. שיהיה בגודל מיקרו ATX. יש חייה כזאת? * כמה דברים שמובנים מאליו- חיבור SATA2 וחיבור אחד של IDE.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by rc_p,

יש לי מחשב AMD K7 2400+ XP והלך לי הלוח; ההתלבטות שלי היא האם לקנות לוח תואם למעבד שיש לי או לשדרג ולקנות לוח ומעבד AMD 64 או להגר לסביבת INTEL. מה שאני צריך זה המלצה על לוח אמין לכל האופציות. אני לא משתמש במחשב הזה למשחקים וגם לא לOC. האם הלוחות של INTEL (למקרה שאני מהגר לכיוון הזה) מומלצים? יש לי משיכה כלפי הלוחות של ג'יגה בייט.

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  11. אני יוצר בקיובייס ברמה גבוהה כבר שנים, לאחרונה התחלתי פרוייקט שהיה גדול מכל דבר שיצרתי עד עכשיו. כמות הערוצים הרבה, הכלים והתהליכים שעבדו בו זמנית גרמו למחשב שלי לא לעמוד בעומס. <מפרט בצד> לעוד מידע, הנה אשכול שפתחתי בפורום בחו"ל: קליק זכרונות כבר בחרתי, כל מה שנותר זה מעבד. התקציב הוא כאמור 800 שקל, עם חריגה עד גג 1000-1100, וזה גם רק בתנאי שההבדל במחירים, ישתלם בצורה קיצונית. לדוגמא אם ב 1000 אוכל לקנות דגם שחזק בהרבה מדגם אחר ב 800. שימו לב שהוא לא מיועד למשחקים / עריכת וידאו / פוטושופ וכו'. יכול להיות שאותו מעבד מותאם לכל אלה, אך מה שאני מחפש הוא לעבודה עם סאונד, מידי וכל מה שמסביב. תודה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  12. הכוונה לכיסוי של החיבורים מאחורה, איפה שיש את החיבורים של המדפסת, המקלדת, הUSB, יש מין פאנל שחתוך בדיוק לפי הצורה של החיבורים לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם המארז או הלוח אם, מכיוון שהלוח אם משומש, ולא הגיע עם האריזה המקורית, אין לי פאנל מתאים. במארז יש לי פאנל כמעט זהה, אבל עם מקום לשלוש יציאות אודיו, במקום 6 שיש בלוח אם. זה מונע ממני לסדר את הלוח אם בצורה שאני אוכל להבריג אותו למארז, ובלי הכיסוי יש פשוט חור מאחורה... יש למישהו מושג אם ניתן לקנות דבר שכזה ? למי שלא הבין למה אני מתכוון (פשוט אין לי מושג איך זה נקרא, אני סתם מכנה את זה 'פאנל') אני מצרף תמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  13. אהלן חברים. המליצו לי פה על המעבד 3800+X2 של AMD (אמרו לי שהוא יותר טוב מה930)ויש לי כמה שאלות: 1.הוא באמת יותר טוב מה930 של אינטל?כי זה המעבד שתכננתי לקנות. 2.איזה מעבד הוא מפה http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp? אם זה השני אז יש לו רק 2 GHZ =\זה כלום.איך זה יכול להיות יותר טוב? 3.אם אחרי כל השאלות האלה אני בכל זאת ילך על הAMD,אז אני אשמח אם תמליצו לי על לוח אם שבערך בטווח המחירים של הלוח הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1531 שתומך באינטל בלבד. יש אפשרות לחריגה של עד 700 שקל,העיקר שיהיה לוח טוב שיתמוך בשדרוגים עתידיים (לא,לא לקונרו). *ד''א,המעבד\לוח חייב להיות מסקייPC תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  14. אני כנראה יקנה E6600 עם 680i Sli, יש לי התלבטויות בקניית זכרון... חשבתי על DDR2 800 (יותר מזה לא יתרום כלום בלי o/c כן?) הבעייה שרוב הזכרונות מסוג זה בעלי CL 5 לרוב, ואילו של CL 4 די יקרים... מה לדעתכם עדיף, DDR2-800 CL5 או DDR2-667 בתזמונים נמוכים יותר (ואיזה) ? אין לי בעייה ללכת על DDR800 CL4, בהנחה שזה שווה את הכסף ... אשמח לקבל המלצה, כללית או ספציפית. בכל מקרה זה צריך להיות משהו "שווה"

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by narlat1,

שלום קניתי עכשיו מחשב חדש ב6600 שקל... ותהיתי אם בעתיד אני ירצה לשדרג את הזכרונות מה יהיה הכי כדאי לעשות..??. הזכרונות הם של TWINMOS DDR 1024 MB X2?DUAL?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by mazinya,

אני מנסה להחליט בין 2 המעבדים מי נותן ביצועים טובים וגם יהיה חסכוני יותר בהנחה ששניהם עולים אותו מחיר? אני יודע שהאינטל רץ ב 2.6 גיגה הרץ וה AMD רץ ב 3.00 האם זה אומר שה AMD יתן ביצועים טובים יותר?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  17. מזה בדיוק טכנולוגיית סמרט רספונט? מה היא מועילה לי בתור צרכן ומה כזה חידוש בה? אשמח אם תרחיבו על זה טיפה.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by EliranB,

קיבלתי היום את הלוח אם הזה וראיתי שכתוב שם DUAL VGA ומצוייר שם 2 כרטיסי מסך האם יכול להיות שהוא תומך בSLI כי אני יודע שSLI יש רק עם צ'יפים של NFORCE אם אני לא טועה קיבלתי גם את הגשר הזה של הSLI

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by miki891,

שלום לכולם מישהו מכיר לוח אם דגם P5s800 - Vm יש בו כרטיס מסך O/B + כרטיס קול O/B + כרטיס AGP + 3 PCI האם הוא טוב? כדאי לקנות כזה? אומרים לי שהוא עושה בעיות, האם זה נכון? מיקי

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by 3liran,

שלום, אני מרכיב מפרט לHTPC ורציתי לדעת אם אחד מן הלוחות הנ"ל עדיף על השני מבחינת הביצועים בכלל ומבחינת איכות הסאונד בפרט. Asus M2N: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=340&l4=0&model=1340&modelmenu=1 Asus M2V: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=305&l4=0&model=1171&modelmenu=1 תודה מראש למגיבים!

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  21. היי, ברשותכם רציתי לשאול אם אני מביא זיכרון כמובן עם הצלעות קירור הגבוהות האלו, ואני מביא למעבד מאוורר, הבנתי שיכולה להיות התנגשות זאת אומרת אי אפשר להתקין את הזיכרון ואת המאוורר ביחד. אז איזה סוג של מאוורר אמורים לקנות ? המעבד הוא 3470 או האם כדאי את הזיכרונות ללא הצלעות קירור האלו

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  22. איזה לוח אם טוב יותר GA8I945PG Gigabyte או P5LD2 Asus הייתי רוצה לדעת למי יש יותר עוצמה יותר איכות מה המרצדס מבחינתכם ולמה האם יש הבדלים ברמת הביצועיים האם יש יותר חריצים או פחות חריצים בין אחד לשני בקיצור מהו הלוח האיכותי מבלי להתייחס לעלות

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by _xyz,

האם קיימות טבלאות שמשוות בין ארכיטקטורות של מעבדים (בלי תלות במהירות השעון)? כלומר - טבלאות שיראו את ההבדלים (עבור אותה מהירות שעון) בין יכולות החישוב של מעבדים מארכיטקטורות שונות בחישובים כמו superPi, או דחיסה, או H.264.

24. שלום לכולם. יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון ושמתי לב שבמשחק GTA יש קטעים שהמשחק ניהיה איטי אז אני חושב שצריך להוסיף זיכרון. האם כדאי לי להוסיף זיכרון זה ישפר לי את המשחקים מבחינת מהירות? ואם כן אז איזה זיכרונות הכי משתלם לי לקנות. אני משחק הרבה ב GTA ,Command & Conquer 3 Tiberium Wars , Crysis WARHEAD מפרט בצד תודה

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by rosesr,

תסתקלו לי במפרט רשום שם הכל אין לי OC הזיכרון על 166 וראיתי באתר של CORSAIR שיש לי תזמונים של 2-2-2 1T איך אני קובע את זה? כי הלכתי לאיבוד בBOIS בגלל יותר מדי אפשרויות אז מה לשנות שם? תודה לכל העונים!!!!!!!!!!!!!!! ;D

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים