עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yogev_23,

מהו סוג המברג שאיתו מחזקים את הברגים הקטנים (בד"כ בצבע זהב או שחור) שאותם משחילים למארז ועליהם יושב הלוח אם?אני יודע שאפשר גם האצבע אבל מדובר במקרה בו הthreading לא משהו אז אני צריך כלי עזר. קראתי באינטרנט hex driver 3/16", קניתי וזה גדול מידי. הכי קטן שראיתי שקיים זה 3mm, מישהו יודע אם יתאים?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  2. מפרט ראשון לשימוש אוטוקד מחפש מפרט עם עלות מינימלית ללא דגש על שידרוג (אני מאמין שצריך להחליף מחשב כל 3 שנים עם עלות מינימלית) עם זיכרון יחסית גדוול+ מסך 24" עם אפשרות לקלוט טלויזיה בעיקר עם אפשרות בסיסית להקליט ראו מה הדרישות עבור אוטוקד 13 מיבחינתי נקודת יחוס [list type=disc] [*] Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium ( compare Windows 7 versions) or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later) For Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon™ dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology For Windows XP: Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 tec…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  3. שלום.. השאלה בכותרת , עד כה בחרתי בלוח אם הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 ובמעבד הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10255 ורוצה 512 זכרונות.. תציעו לי אתם משו זול וטוב, מה עם ADATA? הם אמינים ? תודה

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by yotam.m,

הצעות למחיר על המעבד הנ"ל? + P4S8X של ASUS בתושבת המתאימה כמובן? תודה לאלו שינסו להעריך את המחיר

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  5. היי יש לי את 2 המעבדים הנ"ל כולל לוחות אם , רציתי לדעת איזה כדאי יותר לעשות מחשב אחד . לוח אם של האינטל הוא אסרוק ASROCK 775DUAL-915GL שבו יש אפשרות לשניי חיבוריי AGP +PCI E . רוני

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  6. שמעתי מישהו אומר שככל שהטמפרטורה של המעבד עולה כך מהירות השעון שלו יורדת. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה בערך מהירות השעון באמת יורדת, ועל איזה טמפרטורה יש לשמור כדי שהמהירות תהיה מקסימלית. כל מידע נוסף מבורך.

• 14 תגובות
    • 730 צפיות
  7. דגם ה-2920X בעל 12 הליבות של AMD זוכה לביקורות מחמיאות ברשת, כשלצידו גם ה-2970WX החדש בן 24 הליבות ומצב פעולה חדש בשם Dynamic Local Mode לכתבה

8. Started by GGuyZ,

היי לכולם. קניתי מחשב שיש בו זכרונות American Data. אני לתומי חשבתי(בעקבות הסתכלות בזאפ) שA-Data זה קיצור של american data. אם תעשו חיפוש בזאפ תראו שכל או כמעט כל הזכרונות שרשומים תחת american data הם למעשה - A-data. החנות שמכרה לי את המחשב טוענת שלא מדובר באותה חברה, דבר שהופך אותי למבולבל. חיפוש בגוגל בנושא לא הניב שום דבר, וכפי הנראה רק בישראל שמעו על דבר בשם american data. מישהו יכול להבהיר קצת את העניין בשבילי? האם מדובר באותה חברה או לא? ואם לא אז מי הם בכלל american data והאם הם שווים משהו(או חמור מכך האם הם ג'נריים?)

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by michaelsko,

שלום, אני רוצה לעשות משהו עם הלוח אם הישן שלי (AOPEN AK33) ולכן אני מחפש מעבד מסוג Athlon ThunderBird במהירות כלשהי, עדיף בסביבות 1.4G או קצת פחות. ראיתי שניתן לקנות DURON 1.3G אך אני רוצה שזאת תהיה האופציה האחרונה שלי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת T-BIRD או מישהו רוצה למכור לי אחד כזה, תכתבו לי למייל : michaelsko@bezeqint.net או תענו לי בפורום זה. תודה מראש, מיכאל.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by DesGenT,

is there a mother with PCI express 2.0 +SLi for two video cards for nvidia if not are there going to be with and if yes then when??? tnx for answering

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by Alroit,

שלום שוב לכולם קצת מחקר: שאלה ראשונה: מה עדיף 4GB בתדר 667 או 2GB בתדר 800? ואם לגבי OC עסקינן: למי עדיף לעשות 4GB בתדר 667 או 2GB בתדר 800? תודה מראש Alroit

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by N N C,

שלום לכם, ברשותי לוח אם שרכשתי השבוע, 8k9a של אפוקס אשר מבוסס על ערכת שבבים kt400 לאחר שביצעתי עדכון ביוס ראיתי שנוספה לי האפשרות לבחירת זכרונות ddr400, כלומר לאפשר באס של 400MHZ (או שאני מתבלבל) בכל מקרה, רציתי לדעת אם הדבר אומר שהלוח אם שלי תומך במעבדי בארטון בעלי באס 400MHZ.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by popai,

רציתי לדעת האם הזכרונות מסוג DDR2 ReaperX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 טובים לפי ניסיון של אחד ממכם ? כמו כן רשום באתר החברה שאי אפשר לשים אחד ליד השני|(בגלל הגודל של הקירור) אבל האם אני יכול לשים זכרונות אחרים לא מאותו סוג(אבל אותו מהירות תיזמון וכד') ליד הזכרון שלהם במידה ואני ארצה לשרדג ל 8 גיגה בעתיד

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  14. כולם באותה המהירות אותו הדגם ואותו יצרן, ז"א ה-2 של 1 GB וה-4 של 512.....

15. Started by Dj-L@g0la5,

שלום לכם, יש לי התלבטות בין 2 זיכרונות: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4 F2-6400CL4D-2GBPK SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 איזה מהם עדיף ל-OC? או שאולי יש זיכרונות אחרים שיתנו ביצועים טובים יותר עד 1700 שקל (לא חייב 2 ג'יגה, אפשר להתפשר גם עם 1)? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by Lev-UFO-Child,

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by AtomiX,

מחר אני טס לארהב יש לי 200 דולך לזכרונות... אבל איזה???????????????? לאוברררר

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by RETMIX,

בכמה אחוזים זיכרון DDR2 CL4 יותר מהיר מ-DDR2 CL5 ?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by ha,

אני רוצה להרכיב לי מחשב חדש ולבצע לו המהרה. נראה לי כי אעבוד עם ה - Q6600 החדש אבל כשחיפשתי לוח אם שיתמוך בו, ראיתי שאני לא מבין מספיק. המחשב החדש לא ישמש למשחקים אלא לעבודת תיכנות (וקצת ווידאו), ויעבוד עם XP חשבתי על - Q6600 + OC 2*1GB DDR2 ספק טוב של 500W קירור שלArctic 1. איזה לוח אם כדאי לקנות בתקציב של 1000-1300? הייתי רוצה משהו שיתמוך ב OC מכובד אבל לא פראי וב RAID 5, חשבתי בהתחלה על P5KE או ASUS P5K אבל קראתי כאן שהוא גורם בעיות בשימוש ב RAID 5 2. מה עדיף, זיכרונות של 633 או 800? - Q6600 (דרך אגב, אני רואה שיש המון שאלות בנוגע ל Q6600 + לוחות אם + OC בזמן האחרון, לא כדאי לרכז את כולם במקום אחד?)

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. Started by Thant,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אבי למבוסס I5 וזקוק להמלצה על לוח אם וזכרונות, המחשב ישמש בעיקר לשימושי אופיס ואינטרנט עם קצת עריכת תמונות, כך שמספיק לוח וזכרונות mid-end. כמובן שלפחות 4G מבחינת הזכרונות. המעבד ככל הנראה יהיה Core i5 2310 2.9Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray אשמח גם להמלצה על קירור שקט ויעיל בשבילו. יש לו כרטיס מסך כך שאין צורך בonboard אין תקציב מוגדר, אך אני מניח שלוח בתחום המחירים של 500-600 שקל יהיה יותר ממספיק. תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by omrij,

טוב, נתקלתי בבעיה הזאת כבר יותר מדי פעמים והייתי רוצה לדעת אם למישהו יש פתרון בשבילי: כבר כמה פעמים קרה לי שפירקתי גוף קירור ממעבד וכשהוא יצא המעבד "נשלף" ביחד איתו ובגלל זה התעקמו פינים. בכל הפעמים לקח לי מלא זמן ליישר את הפינים המעבד כאילו נדבק לגוף קירור בגלל המשחה הטרמית (השתמשתי בכמה גופי קירור וכמה משחות שונות) איך מונעים את זה?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by SN מחשבים,

השאלה שלי היא כזאת אם אני מרכיב בלוח סוקט A דורון 1.8 עם כרטיס מסך טוב מ GE F 5 בבאס כפול 8 ומעלה הוא יהיה טוב למשחקים ? . חוץ מפיפא , NBA , SIMS שבטוח יעלו..

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by KavKazoon,

היי אני רוצה להגביל מעבד בנייד שלי שיעבוד על מקסימום של 80 אחוז יש איזהתוכנ האו משו לעשות את זה?!! אל תשאלוט למה סיפור ארוךך

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by BhellSky,

אני כבר החלטתי על כרטיס מסך ועל מעבד ( AMD64 bit 3200+ ) ואני רוצה 1024 זכרון די די אר ולוח אם, ב 2000 שקל או פחות, יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  25. אם אני נגיד קונה מעבד בארטון אני יכול לשלב אותו עם לוח שמבוסס NFORCE 2? או שהוא לא יתאים ואני אצטרך לקנות לוח חדש?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.