עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DesGenT,

is there a mother with PCI express 2.0 +SLi for two video cards for nvidia if not are there going to be with and if yes then when??? tnx for answering

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  2. שלום לכולם..! יש לי לוח אם מפורק של המחשב הישן שלי ואני רוצה לבדוק אם הוא טוב עדיין איך אני בודק...? תודה לעוזרים..! nimrods

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by ha,

אני רוצה להרכיב לי מחשב חדש ולבצע לו המהרה. נראה לי כי אעבוד עם ה - Q6600 החדש אבל כשחיפשתי לוח אם שיתמוך בו, ראיתי שאני לא מבין מספיק. המחשב החדש לא ישמש למשחקים אלא לעבודת תיכנות (וקצת ווידאו), ויעבוד עם XP חשבתי על - Q6600 + OC 2*1GB DDR2 ספק טוב של 500W קירור שלArctic 1. איזה לוח אם כדאי לקנות בתקציב של 1000-1300? הייתי רוצה משהו שיתמוך ב OC מכובד אבל לא פראי וב RAID 5, חשבתי בהתחלה על P5KE או ASUS P5K אבל קראתי כאן שהוא גורם בעיות בשימוש ב RAID 5 2. מה עדיף, זיכרונות של 633 או 800? - Q6600 (דרך אגב, אני רואה שיש המון שאלות בנוגע ל Q6600 + לוחות אם + OC בזמן האחרון, לא כדאי לרכז את כולם במקום אחד?)

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. Started by arkadur,

ננעלתי על אחד מן הלוחות הנ"ל לפי המפרט אני רואה שהבבדל הוא בזיכרון DDR3 לעומת DDR2, ותמיכה בFSB של 1600 MHZ נכון להיום, האם יש טעם להשקיע בזיכרון DDR3 ? האם הביצועים שווים את התוספת של הכסף? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר (יש לי 4GB ), במידה ותמליצו לי ללכת על הדגם בעל התמיכה בDDR3, אעשה זאת, (אם כבר אז כבר? ) כמו כן, אשמח לקבל המלצות ללוחות דומים בתקציב הנ"ל

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by SixKiller,

שלום... אני עוד כמה ימים רוצה לקנות מחשב.. בעיקרון החלטתי על הכל קניתי והכל בסדר אבל אני הולך לקנות מעבד תוך 3 או 5 ימים ואני עוד לא החלטתי מה עדיף בבקשה ץעזרו זה ממש דחוף... אה והתקציב למעבד הוא עד 800-900 1- Amd 1700 337 Nis ובשאר לקנות קירור מפחיד לאוברקלוק 2- Amd Barton 2500 663 Nis ובשאר לקנות איזה משהו קטן כזה... מה עדיף תודה רבה

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by naorai,

למישהו יש בנצאמרק אני על קוצים לראות מי לוקח ובכמה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by xena,

קניתי שני סלוטים של 256MB DDR 400MHZ חיברתי אותם כמו שרשום למטרת DUAL CHANNEL. כשאני מפעיל את המחשב רשום לי 512MB DDR400MHz dual Channel. האם זה אומר שאני עובד על 800MHz/6.4GB/s? אני שואל כי כמה חברים כאן אמרו שהם שינו משהו בביוס בשביל זה. אני לא שיניתי כלום. האם זה בסדר? יש מה לשנות? תודה

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by avinos,

יש לי כרגע pentium 3 800 ואני רוצה להחליף מעבד אבל אני רוצה לדעת אם אני מחליף ל celeron 2.1 GH אני אצטרך להחליף גם לוח אם???? דחוף תשובה!

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by gbrodny,

שלום לכולכם אני מקוה שאני לא עושה טעות שאני מפרסם את זה פה אני פשוט ממש משתגע אני מתלבט בין : המערכת הזאת EPOX 8K5A3+ XP 1800 256MB 3200 לזאת : AMD Athlon XP 1800+, Samsung DDR 256MB 3200, Gigabyte 7VAXP KT400 עזרו לי בבקשה בשני המצבים זה יעלה לי בערך 2000 שקל ואין לי מוסג מה להחליט אני סטודנט וההחלטה הזאת חייבת להיות נכונה אין לי כסף בשביל לטעות ??? איזה מערכת יותר יציבה ואם איזה יותר קל לעשות OC תודה רבה רבה רבה גיא

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  10. אם אני נגיד קונה מעבד בארטון אני יכול לשלב אותו עם לוח שמבוסס NFORCE 2? או שהוא לא יתאים ואני אצטרך לקנות לוח חדש?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by rmarko,

יש לי מחשב עם לוח אם מעאפן (של EliteGroup, מעולם לא שמעתי עליהם) שבעבר היה מותקן עליו Athlon XP 1.2. בתקרית מצערת שבה היו מעורבים כלב, שיניים והמעבד הנ"ל, הלך לעולמו המעבד. אני רוצה להתקין על הלוח מעבד כלשהו, העיקר שיעבוד - לא חשובה לי המהירות. האם אני יכול להתקין +Athlon XP 1800 על לוח ישן שכזה? מדובר באותו socket ואותה bus frequency, אבל core שונה. ונגיד שלא, אם אני אנסה, האם יכול לקרות משהו למעבד (האם הוא ימות) או שפשוט המחשב לא ירוץ? או שאלה אחרת לגמרי: יש למישהו Athlon XP 1.2 למכירה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by Delux,

???

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  13. מה השורה הזאת אומרת ??? "אמממ..יש בעייה עם הג'יגה בייט בכל הנוגע לשדרג לברטון\T2B שפועלים בבאס של 333..חסר דיווידור ה1\5..עלול ליצור בעייה. "

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  14. של AMD שיצאו בקרוב. אלו עם הבאס של 333MHZ אני מדבר על הלוח GA-7VRXP??? הוא תומך? אמרו פה שהאפוקס (EP-8K5A2/3 אם משנה הדגם) כן תומך בהם, זה נכון??? תודה!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by N N C,

שלום לכם, ברשותי לוח אם שרכשתי השבוע, 8k9a של אפוקס אשר מבוסס על ערכת שבבים kt400 לאחר שביצעתי עדכון ביוס ראיתי שנוספה לי האפשרות לבחירת זכרונות ddr400, כלומר לאפשר באס של 400MHZ (או שאני מתבלבל) בכל מקרה, רציתי לדעת אם הדבר אומר שהלוח אם שלי תומך במעבדי בארטון בעלי באס 400MHZ.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by amir77a,

אני הולך לרכוש זיכרון של 1 ג'יגה DDR 3200 - 400MHz - כנראה שארכוש 2*512 מגה. אני לא מתכנן כנראה לבצע O/C. אבל ביצועים מהירים חשובים לי. הכל מיועד ללוח אם MSI Neo 2 - i865PE כמה שאלות: 1. מה ההבדל ביןDual Channel ל-Single Channel? האם לראשון יתרון ביצועים. 2. האם שווה להשקיע בזכרון שעובד ב-CAS2 במקום הרגילים שרובם עובדים ב-CAS2.5 ? הפרש המחירים כאן 130 ש"ח האם שווה? 3. האם לוח האם תומך בזכרונות מהירים יותר? 4. האם זיכרון של Geil כגון Golden Dragon נותן תמורה טובה לכסף? תודה.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by אוריפ,

קראתי באתר של HOTHARDWARE.COM שהביצועים שלהם שווים ולעיתים הפנטיום מתעלה על האתלון (אני מדבר על פנטיום רגיל לא EE). אתם חושבים שכדאי בכלל להשקיע במעבד החדש של AMD ולאור העובדה שהביצועים בישומים של 32 סיביות מדרדר עם המעבר ל-64 סיביות?

19. Started by eXaLT,

im thinking about three mb... Epox 8rda3+ abit nf7-sl gigabyte 7n400 pro2 im intersested in the features and the preformannce only (not OC)

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by fire15,

איזה תזמוני זיכרון הם הכי אגרסיבים?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. שלום, הזמנתי את המפרט הזה מהדובים ויש לי ספקות לזכרונות .. זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR p/s - HEC 475DVD WATT PSU בהתחלה לקחתי Corsair CMX256A DDR 3200C2 ועכשיו שיניתי ל GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel כי ל Corsair אין Ultra Low latency ולGeiL יש ... הLow latency נחוץ…

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by CreativeX,

בסדר, הצלחתי לבדוק את תזמוני הזכרונות, ואני די בטוח שיש לי בעיה, הזכרונות פועלים בכלל בCas 2.5, שהם אמורים לפעול ב2, וכל פעם שאני מוריד אז המחשב נשאר ממש לא יציב, ובדרך כלל הwindows לא עולה. התזמונים של הזכרונות שלי הם 2.5-4-4-8, ואני יודע שזה תזמונים גבוהים וזכרונות כמו שלי אמרוים לפעול תזמונים נמוכים בהרבה.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by stingeR-,

אוקיי , לפני חודש קניתי בKSP AMD ATHLON XP 2400+ Tbred core וקיבלתי אותו עם Thorton Core עכשיו השאלה שלי , מזה THORTON? למה הוא משתווה? הוא פחות טוב מהTBRED הרגיל ? למעבד יש 256KB L2 CACHE ו266MHZ FSB כמו לTBRED... לפי מה שקראתי הוא יותר טוב מהTBRED אבל פחות טוב מהבארטון , אבל עכשיו Maphisto אומר לי שהמעבד הזה שווה ערך לדיורון ולסלרון , האם מישהו מוכן להאיר את עיני ? זה דחוף. ד"א : בבנצ'מארק הסינטטי הרגיל של סנדרה הוא נותן אותה תוצאה של ה2400 הרגיל , בPCMARK2002 הוא נותן 5974נקודות שזה נחשב טוב מאוד אם אני לא טועה... איך אני יכול לבדוק עוד כדי להבין אם המעבד טוב או רע?

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by tamir2,

כל מי שמכיר את הלוחות אם שלהם שיגיד.. לי איך.. הם... ועם הם טובים באובר קלוק.. תודה לכל.. אלה שענו לי!!!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים