עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם 8) אני מרכיב לאח שלי מחשב חדש והחלטתי לקנות את ה MOBILE 2500 שמחירו עומד על 595 שח ... השאלה שלי היא האם המכפלה שלו פתוחה ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by KOSTENKO,

שלום חברה אני רוצה להכניס חתימה היא נימצאת ב נענע http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf זה פלאש אז שאני מכניס את זה בסימן הזה של פלאש נותן גודל של 300X100 מכניס את לשדה של החתימה עושה שונה פרופיל וזה נותן לי קישור של זה למה מישו יודע? תודה לעוזרים http://planet.nana.co.il/sergey_k/maccabfanatic.swf

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by subarel,

ע"פ האתר של MSI, גרסת הPCB 2.2 של הלוח שבמחשב של אחותי (945GMZ3) תומך אפילו בקור2, אבל גרסת הPCB1 לא תומכת.. לא מצאתי שום איזכור לגרסת PCB על הלוח עצמו, הדבר היחדי שיש לי זה CPU-Z שאומרת שזה גרסת A2, השאלה היא האם זה באמת PCB2.2 או שזה ככה ב1 בכלל.. לא יודע.. חיפשתי פרטים בכל התוכנות שבאו עם הלוח, וכרגע אני לא מוצא את הקופסא של הלוח.... תמונת CPU-Z: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Dalmedigos,

אני קונה מחשב.. ואני רוצה לדעת איך הלוח: Gigabyte ps3 עם ציפסט: intel 965 מה אתם אומרים?? והוא תומך OC?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  5. לE8400\QUAD עם 4 תושבות DDRII 800 עם כרטיס קול מובנה HD

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by hagay21,

אני רוצה לדעת מה השווי של מעבד כזה משומש היום בשוק

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  7. שלום לכולם, אני צלם שעובד בעריכת תמונות ווידאו, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב והמליצו לי מאוד על המעבד intel core 2 quad q6700 - 2.66 ghz - 8mb cache - lga775 tray, האם המעבד הזה טוב? האם ניתן והאם יש צורך לעשות למעבד הזה overclocking? האם אני צריך משהו יותר טוב מזה לצרכים הללו? טל

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שלום, הכוונה ב- M זה למיקרו? אם התשובה חיוביח, GA-P67A-UD3 B3 מהווה היום את לוח P67 הכי משתלם? הדירשות: אין צורך בחיבור מיוחד, לוח ל- OC, ו- 2 חיבור USB3. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איזה מעבד AMD אתם ממליצים בתקציב של עד 1600 שקל? ולמי שיש את המעבדים כפולי הליבה של AMD אני רוצה לדעת האם הם מעידים על ביצועים משמעותיים?

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by ksn1981,

שלום לכולם, http://www.corsair.com/vengeance-8gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m2a1600c8.html Performance Profile : XMP Speed Rating : PC3-12800 - 1600MHz SPD 1333Mhz / CL9 / 1.5V Tested 1600Mhz / CL8 / 1.5V - האם הפעלתו בנתונים שנבדק בהם נחשבת ל- OC או שפשוט מזינים אותם בביוס? - למה נתונים אלה אינם נחשבים לדיפולט (הפרופיל) אם הו נבדק בהם? - או שאולי לא הבנתי את זה נכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. שלום לכולם ושבת שלום שתיהיה, אני חושב שאחרי הרבה זמן, יותר מידי זמן - אני בוחר להשתדרג קצת . המערכת שלי היא כזאת: מעבד PHENOM || X4 B55 לוח אם GA-MA770-UD3 (rev. 2.1) זכרונות KINGSTONE HYPERX 4 GB 1066 כרטיס מסך HIS HD 7950 ספק כוח SeaSonic M12II 500W קירור למעבד noctua - nh - 14 אני חושב שהמעבד מייצר צוואר בקבוק נוראי !!!! מה האפשרויות שלי ? לאיזה מעבדים (מהחדשים) אני יכול לשדרג בתלות בלוח אם שיש לי ? במידה ואקנה מעבד+לוח אם מה יהיה השילוב ? אם השילוב שארגיש בו את השיפור המירבי יהיה קניית שילוש - מעבד, לוח אם וזכרונות - מה אז המלצתכם ? מוכן להשקיע 600-700 למעבד 300-400 ללוח אם. זכרונות עולים בערך 250 שקל אבל לא בטוח שאחליף, תלוי אם אני אהיה חייב או לא בעקב…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום חומרה מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 21 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by The Alex,

שלום! בימים הקרובים אני מתכוון לקנות כמה חלקים חדשים. בעיקרון אני יכול להשיג 2600K ב פחות מ700 שקלים (ככה שעל מעבד אני סגור יש לי אפשרות לקנות לוח של אינטל: DP67GB-B3 שתכלס גם יעלה קרוב ל700 (ביחד אני יכול לקנות את המעבד והלוח ב כ 1350) חיפשתי מידע על הלוח אם המבוקש (בגירסתו הרגילה - לא B3) ולא מצאתי יותר מדי ביקורות. לפי הנתונים אין יותר מידי הבדל מלוחות אם כמו UD3 המקבילים של אסוס ושל ASROCK.. השאלה הגדולה חברים האם הלוח אם הזה שווה משהו או שלוחות אם של אינטל לא משהו יחסית לחברות האחרות שמשתמשות בצי'פסט שלה? הנטייה הראשונית שלי הייתה EXTREME 4 של ASROCK שנראה ממש טוב. המטרה של המחשב בסופו של דבר זה הכל ובהחלט OC כמה שיותר גבוה. - ושאלה נוספת: שני סטיקים כאלו מ - K…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  14. היי, אני בדיוק קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני הלוחות הבאים: Asus P5B DX Abit AW9D-MAX אשמח לקבל חוות דעת מאנשי מבינים.. אם מישהו מכיר מקומות זולים שאפשר לקנות בהם את הלוחות זה גם יעזור.. שבת שלום..

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  15. קודם כל LiorP23 אני לא מבין מה אתה רוצה באמת אני שם כותרת עניינית ואתה מוחק לי את ההודעה,תגיד לי איזה כותרת ואני יחליף,עכשיו לשאלות: אני קניתי 2 זכרונות 256MB CL2.5 PC3200 של TWINMOS,יש לי כבר 2 זכרונות 256MB 400MHZ CL3,השאלה שלי: האם יש הבדל ואיזה בין 2 זכרונות של 512MB לבין 4 של 256? והשאלה השנייה היא: שקניתי את הזכרון וחיברתי היה רשום שיש לי תזמון 2.5-3-3-8 אני חושב! כבר לא זוכר,ולפני שחיברתי תחדשים זה היה 3-3-3-8 משהו כזה,אבל עם החדשים (כשיש לי תזמון של 2.5-3-3-8 ) רשום שיש לי 2600PC ולא 3200PC,ולא מזמן ששאלתי עוד פעם בקשר לזכרונות אמרו לי שאם אתה מחבר CL2.5 כשיש לך CL3 אז המהירות של CL2.5 יורדת ומתאימה את עצמה לCL3,השאלה שלי אם במקום להוריד מ2.5-3-3-8 ל 3-3-3-8 הוא מ…

16. מזה בכלל פזות בלוח, טכנולוגיה חדשה?! מה נותן לי במערכת מספר פזות גבוה או נמןך.. תודה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by Black Knight,

אחר צהריים טובים לכולם. בימים האחרונים שהסתובבתי בפורום שמתי לב שהרבה אנשים משתמשים במילה סוקט. אני רוצה לדעת אם יש כאן מישהו נדיב במיוחד ויוכל להסביר לי מה זה סוקט? מה ההבדלים בין כל סוקט וכו'? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by maxim880,

קודם כל שלום לכולם, אני חדש בפורום!!!! השאלה שלי היא מה ההבדל בין DUAL CHANNEL לבין סטיק של זכרון אחד ורגיל, יש מקומות שאומרים שההבדל בין 2-4% ויש מקומות שכותבים שההבדל הוא של 10-70%. תדר הזכרונות המדוברים הם 800MHZ CL4 אם צ'יפסט של הלוח אם P31(אם זה משנה). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  19. Started by i-kramba,

אני חייב לשדרג את המחשב שלי ואני צריך סטיק של זיכרון 1 ג'יגה ddr1 מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אחד כזה בזול ? .המחירים של סטיק כזה בחנויות בארץ נע בין 190 ל-270 .ראיתי באיביי סטיק כזה ב-10 דולר אבל אני לא רוצה לקחת סיכון . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  20. Started by CrashZone,

היי, אני רוצה לקנות זכרונות טובים וזולים לOC, חשבתי על הADATA ויטסטה שיש בKSP...(שני מודלים של 256 כי זה פשוט יוצא יותר זול מאחד של 512:|) רציתי לדעת האם הזכרונות האלה TCCD?? האם הם שוים קניה או שיש זכרונות אחרים עדיפים ובאותו המחיר אולי גם מחנות אחרת...? האם למישהו יש אותם?אפשר להגיע איתם רחוק? מה התזמונים שלהם? הלוח שלי הוא ASUS p4p800se לא יהיו בעיות נכון? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם. כחלק מהמםרט שאני מנסה לבנות לעצמי שיבוסס ע C2D (כנראה ה6400) אני מחפש גם זכרונות. עליתי על הזכרונות הבאים ואני מתפלא על המחיר שלהם מול התחרות. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולהבהיר את ההבדלים. האם הזכרונות הבאים כל כך גרועים מהמתחרים שלהם? מדובר בזכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK במחיר 1500 ש"ח בערך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 כאשר המתחרים, למשל, Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 מדברים על כ-2200 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817_2229&products_id=14418 אני באמת רוצה לדעת את ההבדלים ומה מומלץ יותר. האם הGSKILL …

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by David Ell,

זה בסדר? עכשיו בדקתי. אם זה משנה אז לא הייתי בשום משחק ולא הורדתי כלום, בדקתי דרך HWMONITOR. נראה לי קצת מוזר כי הכרטיס מסך הוא 37-39. ואני יש לי שאלה קטנה: יש לי I 5 2320ו-P67X UD3 B3, אני רוצה לקנות SLI 760 ואולי לעשות להם OC, כדאי לי להחליף משהו? לא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? אם כדאי לי לשדרג אשמח אם תרשמו לי כאן מעבד ולוח שיוציאו את ההכי טוב מהמערך (רוב הסיכויים שאני קונה אחרי ההשקה של AMD ירדו מחירים) תודה רבה מראש ואשמח למענה מהיר!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by David Ell,

שלום לכולם, יש לי I5 2320 ואני רוצה לקנות GTX 760 או 770 (תלוי ירידת מחירים אם ישתלם 770). כדאי לי לקנות מעבד אחר או להישאר עם זה? אם מעבד אחר אז גג 1,000 שקל ויש לי לוח אם P67X UD3 B3.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  24. שבת שלום לכולם... במחשב של אחי מותקן המעבד הבא : Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200) וכאשר נכנסתי למנהל ההתקנים ראיתי שישנה הפרדה בין שני גרפים של המעבד השאלה שלי היא כזאת::: למה ב"היסטורית שימוש במעבד" ישנה מחיצה(הפרדה) בין שני גרפים??? מה זה אומר לגבי המעבד??? תודה רבה לעונים....

• 5 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.