מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ענקית השבבים סיפקה עדכונים מצומצמים אודות משפחות החומרה המרכזיות שלה שנמצאות בדרכן אל השוק לצד ההכרזה המאסיבית על מעבדי ה-Broadwell-E למשתמשים מתקדמים (או עשירים, תלוי איך מסתכלים על זה), אינטל ניצלה את הבמה שניתנה לה בתערוכת Computex השנה בכדי לספק לנו עדכונים קלים אודות כמה מהפרוייקטים המרכזיים האחרים שנמצאים אצלה בקנה. נתחיל עם משפחת מעבדי ה-Kaby Lake, אשר תחליף את ה-Skylake מבלי לעבור לתהליך ייצור מתקדם יותר – בחברה אישרו שדגמים אלו יקבלו את השם המחייב 'דור ה-Core השביעי', ויחלו להגיע אל החנויות כבר במהלך השנה הנוכחית, אם כי נראה שהפעם יהיה מדובר בהשקה עם דגמים ניידים בראש, כאשר הדגמים השולחניים יגיעו בהמשך (אולי בתחילת השנה הבאה). פרט לכך, הבונוס הגדול שצפו…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בוקר טוב דודה שלי רוצה לרכוש מחשב עבור הילדים שלה , בני 5 .. לא חשבתי על קונרו כי הוא דיי מוגזם בשבילם . בסכ"ה מדובר פה על ילדים בני 5 ולא יותר מזה , ואני מנסה גם לחסוך לה טיפה . איזה לוח כדאי לקחת עבור AM2? תודה , אבי.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore או Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB ?
-
- 13 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש במחשב שלי לוח אם מסוג : GA965P DS3 המחשב הגיע עם מאוורר אחורי כמובן. אני מנסה לחבר גם מאוורר קידמי.. יש רק חיבור מתח אחד על הלוח למאוורר. האם ניתן לפצל ? או שאני מפספס משהו.. ליתר המפר אפשר להסתכל בפרטים שלי מקווה שתעזרו
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לגבי זיכרונות- אני לא מתכנן OC- רציתי לשאול אם אני שם 4 G זיכרון בסקטיקים של 1 G - האם זה יעבוד בדואל צאנ'ל? בהנחה שכולם מאותו חברה וסוד לגבי מעבד- אם אני לא עושה OC מה עדיף E6600 או AMD 6000? המחשב בעיקר למשחקים וסרטים... לגבי לוח אם- לגבי לוח אם אני מקציב לו בערך 700-800 שח מקסימום אבל אני מחפש לו שיתמוך ב- High Definition Audioוגם ב DDL (Dolby Digital Live( פשוט את המחשב אני מיעד גם לחבר למקרן ורסיבר וצריך שיהיה לו יציאה של קוקסל שהרסיבר יוכל לנגן 5.1 מהמחשב... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כרטיס מסך מובנה יהיה טוב. יש כבר 1 גיגה זיכרון DDR2.(בסטיק אחד)
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה להוסף זיכרון למחשב 256 ואולי 512 אז זה הלוח אם שלי : http://www.asrock.com/product/product_p4i45gv_r5.htm והכרטיס זיכרון שיש לי עכשיו הוא 265MB DDR SDRAM PC2100 אני לא יודע של איזה חברה... אני רוצה לדעת איזה זיכרון/סוג לקנות כי אני לא ממש מבין בזה... או יותר נכון מה להגיד למוכר בחנות..
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
כן, ערכתי חיפוש, לא מצאתי תגובה אחת שמדברת על זה (ספציפית אני מתכוון.. היו הרבה על הBW-E6)
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
השאלה למעלה המחשב נתקע אחרי חצי שעה של שימוש וכולה האיי סיי דלוק יש על המחשב 320 MB של זיכרון המעבד הוא P III 1000MHZ האם הפחתת המהירות תמנע ממנו להיתקע? אני מצביע על המעבד כמקור הבעיה כי כבר שאלתי פה בפורום על הבעיה שהמחשב נתקע ואמרו שזה בעיית התחממות של המעבד. מרחו עליו כבר מישחה תרמית ואגב... ניסיתי לבדוק איזה לוח אם יש למחשב ורשום שם UNKNOWN !!! ניסיתי לבדוק עם התוכנה EVEREST
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מגדיר את מהירויות המאווררים ב Setup בביוס ? על איזה מהירות יש לשים אותם ? ( ABIT AN8 ULTRA ).
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אמנם זה ביפנית,אבל אפשר להתרשם ולהבין(מהתמונות) AMD FX-60 DC http://www.pcpop.com/doc/0/115/115909.shtml
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני לא מבין תפואנטה משהו יכול להרחיב לי על כל המהירויות בידיוק...וכל ההסברים?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
Kingston 512ddr אני קונה ב 450 *2 =900 ש"ח לעומת A-DATA 512ddr שאני קונה 390*2= 780ש"ח מי יותר טוב? ומי עדיף מבחינת כסף,תמורה שאני מקבל....
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם הבדל בביצועים בין amd 3200 ל amd 3500 מציק את ההבדל במחירים שלהם?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256MB של Geil PC3200 DDR400 DualChannel ועוד סטיק של 256MB PC3200 ג'נרי. השאלה היא אם אני יחבר את הג'נרי יהיו לי בעיות? או שהכל ירוץ חלק? יש סכנה כלשהיא?
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש תוכנה שבודקת זיכרון, יש תוכנה שבודקת מעבד, כרטיס מסך, כרטיס קול ועוד ועוד... אבל אף פעם לא נתקלתי בתוכנה שבודקת את הלוח אם. האם יש תוכנה כזאת? אם כן, מה שמה? תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש 16 CHIP ויש 8 CHIP במחשבי פנטיום 3 איך אני יודע אם אני מסתכל על הזיכרון כמה ציפים הוא והאם נין לשלב בין 8 ל 16 תודה
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 1 ישן פרקתי אותו ואני רוצה לחבר אותו בחזרה יש לי בעיה בחיבור של כבל ה IDE אני יודע שבכבל פין מס' 1 נמצא במקום שבו הכבל צבוע באדום אבל בקונקטור שבלוח האם אין סימון לפין מס' 1 וכשניסיתי לחבר את הכבל התברר לי שאפשר לחברו לקונקטור בשני הכיוונים (כשהסרט האדום שלו בקצה אחד של הקונקטור או בקצה השני) תעזרו לי בבקשה לקבוע את דרך החיבור הנכונה תודה.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין זיכרונות מחול אבל אני לא מכיר אתרים שמוכרים מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום ! לכל האנשים שיש להם את הזכרון הנל על אחד מהלוחות האלו...אני צריך עזרה! יש לי את הלוח של אפוקס אבל אולי בקרוב אני יחליף אותו לאביט.... הזכרון הזה לא עובד טוב על האפוקס שלי ועל לוח גיגהבייט עובד טוב , ככה שהבעיה כנראה באפוקס. אבל אני רואה פה עוד אנשים עם אותה בעיה , אי תאימות מוזרה ? בכל מקרה רציתי להיות בטוח אם הזכרון הזה עובד טוב על האביט ? אם כן אני ישאר איתו... אם לא אני יוצא עוד כסף ויחליף זכרון ל-Mushkin... תודה!
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת למה וכלם ממליצים על טכנולוגיית 64 ביט כאשר היא עדיין לא נתמכת על ידי שום מערכת הפעלה. האם היא מציגה ביצעוים טובים יותר גם בישומי 32 ביט? גם במשחקים ? למשל במצב היום, למה 2800 64 BIT עדיף על AXP 2800 רגיל. האם זוהי בעצם השקעה לעתיד ? ואם כן, מה ההגיון הרי שכאשר אכן יתמכו יישומיםב64 ביט וודאי יהיו המעבדים הללו מיושנים .
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש זיכרון כזה ואני מבין שכבר קשה להשיגו העם מישהו מכיר מקום שניתן להשיג אותו? או מוכר? בזול יותר? אפילו 128 SDRAM יספיקו... יש לי פנטיום 3 600... תודה,
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חברי HWZONE שלום! יש לי שתי שאלות: אחת בנוגע למעבד Intel Pentium 4 3.06Ghz בטכנולוגיית HT החדשה. רציתי לשאול האם למישהו פה יש את המעבד והאם אתם יודעים על בעיות מסויימות שיש במעבד החדש? האם כדאי לקנות את המעבד הראשון בטכנולוגייה או ללכת על המעבדים בטכנולוגיה "הישנה" של 2.8GHZ? שאלה שניה, לגבי לוח אם האם הלוח Intel Board Bonanza טוב מספיק או שאתם ממליצים על לוחות אחרים של ASUS למשל? תודה מראש ;D
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הי חברה, אני רוצה לעשות UPGRADE ל"עגלה" שלי, ולקנות MB ומעבד חדשים. אבל יש לי 1G של זיכרות SDRAM ישן שחבל לי לזרוק. יש לי הזדמנות להביא MB ומעבד מארה"ב בזול אבל אני צריך המלצה ל-BOARD שתומך SDRAM ישן (לא DDR). כמובן שתוספות כמו USB2.0 או ATA133, כרטיס קול ורשת וכ"ו, יתקבלו בברכה. אני לא גיימר ולא אוברקלוקר... אז לא חשובות לי יכולות ההמהרה והיציבות במתחים גבוהים. יש המלצות? תודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-