עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כי לא מצאתי כזה... כל מה שראיתי היה ערכות של 2X2GB... אני מחפש זיכרונות שכל סטיק לבדו יכיל 4GB. יש כאלה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Placebo,

שלום באתי אל חבר שלי בשביל לפרמט את המחשב שלו, והמחשב לא מזהה את הדיסק למרות שהוא Bootable וה-CD-ROM הוא בחירה ראשונה בסדר ניסתי להוריד דרייברים של הלוח אם, וחרשתי בגוגל ובאתר של ASUS אבל אני לא מוצא בשום מקום שם הלוח אם הוא- Motherboard Name Asus P5LP-LE (Lithium) זה לקוח מ-Everest עזרה בבקשה, אני משתגע פה

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by mniiii,

אני מבקש לדעת מה יתאים למעבד פנטיום 4 3.20 מגהצ פרסקוט אני מבקש לוח אם טוב שיתאים למעבד תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by verynoti,

סלחו לי על הבורות אבל אחרי קריאה באתר קצת התבלבלתי איזה תיזמון עדיף בזיכרונות כמה שיותר נמוך(CL7) או גבוהה (CL9)

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by T-Flash,

ארכיטקטורת ה-Core המהפכנית של אינטל הביאה למעבדיה רמה חדשה של ביצועים והורידה את AMD, המובילה לאותה העט, למקום השני. הארכיטקטורה החדשה הייתה מיועדת במקורה לתכנון מעבדים כפולי ליבה, אך כיום יש כבר יש מעבדים מרובעי ליבה ומתוכננים בעתיד מעבדים בעלי ליבה אחת (לשוק התקציבי) המבוססים ארכיטקטורה ה Core המוצלחת. אך מה לעשות והשוק התקציבי של המעבדים מהווה אחוז ניכר מאוד מהמכירות, ויוצא שאסור לזלזל בו וצריך להתחיל להזיז את העניינים - בדיוק מה שאינטל מתכוונת לעשות. כמו שאפשר לראות, כבר בסוף הרבעון הראישון 60% מההזמנות לאינטל הם למעבדים כפולי ליבה. וכבר בסוף הרבעון השני אחוז המכירות של אינטל למעבדי ה C2d יהווה כ-50%. לפי המקורות עד עכשיו חשבנו כי מעבדי ה Pentium E…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by EsHSc,

שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש ומטורף עם Win7 64bit עשיתי Benchmark דרך Performance test 7 ובסיכום היה רשום שהמעבד שיש לי (i5 750) מכיל 3 ליבות. מישהו נתקל בכזו תופעה..? [דרך אגב, גם הזיכרון (2x2024 GB) מופיע כ-3GB למרות שמדובר ב-64bit] תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. *הוספתי את הפרטים החסרים* שלום חברים! שנים שלא ביקרתי כאן.. מה שלומכם? רציתי לבקש את עצתכם לקראת הרחבת זכרון שאני מתכנן. אז ככה כרגע יש לי לוח אם gigabyte עם צ'יפסט x58 דגם הלוח GA-X58A-UD3R המעבד הוא core i7 950 זכרונות נוכחיים: g.skill f3-12800CL7-2GBPI תדר: 1600, תזמונים: 7-8-7-24 תומך XMP 3 סטיקים של 2 הצ'יפסט עובד ב-tripe channel ויש כרגע 3 סטיקים של 2 גיגה רציתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה בנוסף. חיפשתי ולא מצאתי סטים של triple channel. אז החלטתי לקחת סט של quad ולהשתמש רק ב3 מתוכם. חשבתי להשתמש במודולים של g.skill הם משרתים אותי מעולה כבר שנים רבות. הכי נוח לי לקפוץ ולרכוש ב-ksp. אני לא מתכוון לבצע שום אובר-קלוק. יש לי פה בעצם 3 שאלות מרכזיות: …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. זמן ללוח אם נוסף בסדרת Z590 של אינטל, והפעם אנחנו מתמקדים במוצר מתקדם מאוד תוצרת ASUS - לוח האם ROG STRIX Z590-E GAMING שמציג המשכיות עבור מסורת של חומרת קצה עליון סולידיתלכתבה

9. יש לי מחשב מלפני 3 שנים אם 2 כרטיסי זיכרון של 256MB DDR אני חושב שהם 400MHZ אני רוצה לשדרג אותם ... אני יכול לDDR2 ? או שאני צריך להחליף לוח אם בשביל זה יש לי לוח אם של MSI NEO-V 2 משהו כזה

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by zoman,

לפי המפרט של הלוח האם הזה הוא תומך בארבע כרטיסי מסך ב - SLI ,למה הכוונה ? זהו הקישור ללוח האם הספציפי הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4774 תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  11. Started by a-v-i,

ערב טוב רציתי לדעת אם מישהו יודע באיזה חנויות אפשר עדיין להשיג מעבדי Athlon XP . . . ואיזה לוח הכי מומלץ איתם תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. משהו מאד מוזר. יש לי מחשב P3 733 , לוח אם MSI6309 היה מחובר כרטיס מסך VOODOO והחלפתי ל - GEFORCE 4 MMX440-8X והכל עבד כשורה. כנראה היתה איזשהי בעיה בחשמל והBIOS התאפס. מאז, רק ה - VOODOO מזוהה והGEFORCE לא. כלומר כשהמחשב עולה לא רואים כלום על המסך. ניסיתי את הGEFORCE במחשב אחר והוא מזהה אותו, כלומר הבעיה במחשב שלי ולא בכרטיס. ניסיתי לשחק עם הגדרות ב-BIOS ולא עזר. מה יכולה להיות הסיבה?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by liav12,

ולא משנה המחיר

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  14. שלום, המחשב שלי די מיושן... פנטיום 4 עם כל החיבורים הישנים ללא יוצא מן הכלל... AGP, DDR1, SATA I, SOCKET 478... בקיצור, חיבורים ישנים בכל דבר שקיים. השאלה שלי היא כזו מאחר ואין לי כרגע כסף להשקיע במחשב חדש, חשבתי אולי לקנות חלק-חלק. אם אקנה לוח אם חדיש, האם הוא ייתמוך במעבד, בזכרונות, בכ.מסך וכו', אך כשאחליף את שאר הרכיבים לחדשים יותר, יתמוך גם בהם?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by tzolerguy,

היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC .... חשבתי על P6T SE ו6GB של GSKILL יש רעיונות יותר משתלמים באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by StablyBlade,

יש לי שתי שאלות: לחבר שלי יש שני מחשים עם פנטיום 3. אחד עם 933 MHZ והשני עם 450. אפשר להחליף בניהם? ואם אפשר אז חוץ מלחבר אותו במחשב השני צריך לעשות עוד משהו או שהמחשב קורא אותו לבד? השאלה השניים היא לגבי ההארד דיסק, אם מחליפים בין הארד דיסק אז צריך לעשות משהו חוץ מלחבר אותו? תודה

17. Started by GENERAL,

שלום הגיע הזמן לשדרג את המחשב למשהו מהיר בלשון עדינה , חולה משחקים אז שיטוס חשוב מחשב שקט המחשב שלי בן שנתיים מורכב כרגע מ מעבד פנטיום 4 2.05 GH יש זיכרון 512 - שני כרטיסים של 256 אין לי מושג איזה סוג ... נראה לי טיפה ישן הרדיסק 40 GB קצב העברה 5 CD*52 צורב רגיל 24*10*40 אני חושב שאני צריך כרגע כרטיס מסך שהמשחקים בעוד שנה יטוסו איתו מעבד לוח אם זיכרון אולי פשוט עדיף לקנות מחשב חדש ??? אשמח גם לקבל המלצה על עכבר נוח כי העכבר שלי נדפק חיבור USB השאלה היא מה עדיף939 AMD או INTEL755 אם עדיף לחכותלמעבד INTEL בעוד חודש וחצי שיכנס ה64 ביט לגבי כרטיס זיכרון המליצו לי על 6600GT ובמידה ואני ארצה ממש להשקיע 6800GT אשמח לשמוע תגובות בהקדם [attachment deleted by admin…

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

דבר ראשון, אני מקווה שזה הפורום הנכון.. כי זה לא בדיוק קשור לסוגי מעבד או משהו.. קיצר המעבד שלי (אינטל 2.6C) התחיל לא לעבוד כמו שצריך. דבר ראשון למי אני צריך להביא אותו, לחנות שקניתי ממנה את המעבד או לאינטל? דבר שני אני לא ממש רוצה להסחב עם כל המחשב ואין לי את הקופסא של המעבד, איך להביא אותו? הדבר האחרון שאני רוצה זה שיגידו לי שדפקתי אותו בזמן שהבאתי אותו לחנות\אינטל. אז מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by Dimness,

אני מתלבט בין שלושה לוחות: Abit KV8 Pro Chaintech SK8T800 Gigabyte K8NS מה שחשוב לי בעיקר זה ביצועים ואמינות, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה טוב ל- OC. כרגע אני נוטה לכיוון האביט, מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. יצרנית המעבדים AMD ממשיכה להרחיב את קו מוצרי תושבת AM5 השולחנית שלה עם שלושה מעבדים מוזלים וגם רמז לבאות בנוגע לסוגיית מחירי לוחות האםלכתבה

21. Started by מישו,

אני שוקל ל שדרג את העגלה שלי. פנטיום 2 400, אגב. מוצא חן בעיני הרעיון של ללכת בכיוון של AMD, לשם שינוי, בגלל הכסף בעיקר. מסיבה זו אני מעדיף להחליף כמה שפחות חלקים, ולהשאר אם מה שעוד מתפקד כמו שצריך. הפרטים: 1. תקציב של כ-1000 שקל (אופטימי, הא?...) 2. מחשב *שלא מיועד למשחקים*. אני בעיקר מתעלל במערכת ההפעלה עם התקנות והסרות תכופות, אבל חוץ מקצת עבודה עם קומפיילרים ופה ושם צריבה או עריכת וידאו, אין לי דרישות גבוהות. 3. אני מעדיף להחליף את לוח האם והמעבד. יש לי כבר זכרון של 128MB, שאני מעדיף להשתמש בו (בן איזה שנתיים, אמנם, אבל נראה לי יותר הגיוני וזול להוסיף עוד 128 מאשר לקנות 256 חדש, גם אם צריך להסתפק בזכרון איטי). אני רוצה כרטיס מסך וקול על לוח האם - דרישות מולטימדיה מיני…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by doodi111,

אז אחרי שעזרתם לי לבחור את המעבד אני צריך גם קצת עזרה עם לוח האם: איזה לוח אם הכי מתאים למעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65W אני לא הולך להתקין כרטיס מסך נפרד מלוח אם. חשוב לי מאוד שיהיה הזול ביותר מבין הלוחות שקיימים, אבל עדיין שיהיה סביר מספיק לעשות את העבודה. אשמח אם תמליצו לי מבין הלוחות האלה מה הכי מתאים: ABIT NF-M2 nView NF430 6150 או FM058 FOXCONN 6100M2MA-RS2H או GIGABYTE GA-M61VME-S2 או Gigabyte GAM51GMS2G או GIGABYTE GA-M55S-S3 מק"ט 38415 אם יש לכם הצעות נוספות טובות ואולי גם זולות יותר- אני אשמח. (למחשב שמיועד לעבודה קשה ומאומצת של שעות, לשימוש באופיס, אינטרנט, הורדות באימיול וצפיה בסרטים).

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by sahargt,

היי יש לי את הלוח הבא חשבתי לשדרג את המעבד אז רציתי לדעת האם הלוח שלי עובד אם Q6600 הלוח אסוס P5B-דילוקס בחנות שקניתי את המחשב אמרו לי שיש בעיות אם זה בגירסה של G0

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  24. הבנתי שיכולה להיות בעיה בנושא. יש לי כרגע 2X1GB וחשבתי להוסיף עוד 2X1 GB מפאת המחירים הנמוכים. דעתכם/בעיות צפויות?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by DJPOWER,

מקווה שזה הפורום הנכון... איפה אני יכול למצוא מידע שקל לקרוא על סרברים? תודה

• 17 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.