מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 עם ליבת פרסקוט, FSB 533. אני יודע שכאשר אשים זכרון במהירות 400 mhz, זה אוטומטית ירד ל-333. השאלה היא, אם יש דרך לגרום לזכרון בכל זאת לעבוד על 400, כי קצת מבאס שאני לא יכול לנצל את הפוטנציאל שלו בגלל המעבד... (זכרון 512MB של Corsair אגב). תודה לכל העונים.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי לוח של ABIT IS7-E2 , מה ההבדלים בניהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה: למי שעקב אחרי הסקירות בחודש האחרון מאז הושקה פלטפורמת x299 של אינטל, הידוע גם כפלטפורמת האקסטרים לכל אותם משתמשים כבדים, תחנות עבודה חזקות, סופר יוזרים ושרתים בינויים, לא היה קשה לראות כי מדובר בפלטפורמה שכמעט כל המישגים האפשריים לעשות בוצעו בה. סוקרים מקצועיים בתחום הצביעו על האשם: הפלטפורמה הושקה בבהילות שיא לפחות חצי שנה מוקדם יותר מהמתוכנן, והאמור הביא לכך שלוחות האם, ערכות השבבים, וכל תהליך הפיתוח המבוקר לא בוצעו במתודה מסודרת ומלאה . הסיבה: אינטל ניסתה נואשות לספק תגובה מהירה לפלטפורמת ריזן, שתפסה אותה עם המכנסיים למטה תרתי משמע וטרפה לשוק את הקלפים, בהציגה 6 ו- 8 ליבות לראשונה בסגמנט ה- mainstream …
-
- 38 תגובות
- 9.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום יש לי לאחי מחשב [בנוסף למחשב שציינתי אתמול] עם המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 3500+ זה המפרט של המעבד: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=88&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11=&f12= לוח אם: asus m2npv-vm זה המפרט של הלוח: http://www.asus.com/Motherboards/M2NPVVM/ זכרון: G.Skill 1x2GB DDR2 667Mhz PQ Series. אח שלי רוצה לשדרג את המחשב לוינדוס 7.כרגע יש לו וינדוס XP עם כמה בעיות,והוא הזמין טכנאי.הטכנאי אמר לו שהחומרה שלו חלשה ולכן הוא לא יכול להתקין לו את הוינדוס 7,אלא הוא יכול לפרמט לו את המחשב ולהתקין לו שוב וינדוס XP. השאלה היא האם הוא צודק? שאלה נוספת:בהנחה שהטכנאי צודק והמחשב לא יוכל להרים ו…
-
- 63 תגובות
- 7k צפיות
-
-
הי חבר'ה, המחשב היום נכבה ולא נדלק, לאחר פירוק כל החלקים ההנחה היא שלוח האם כשל. אני רוצה המלצה ללוח אם חלופי לגיימינג, יש לי כרטיס מסך gtx1060 מיני (מאוורר אחד) של evga. מעבד i5 4460 3.2 2 זכרונות שכל אחד 4gb. (מפרט מדויק בפרופיל שלי) מעדיף שיהיו 4 חריצים לזיכרונות ראם, ככה אוכל להוסיף זכרונות בהדרגה כי התקציב שלי מוגבל. אם העדיפות היא ללוח אם בעל 2 חריצי זיכרון, אחיה עם זה. אני לא יודע מה המחירים הסטנדרטיים של לוחות אם לגיימינג וקשה לי לנקוב במחיר. בואו נגיד שעד 1500₪ וגם זה בהגזמה מטורפת, ממש הסחפות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר'ה רציתי לברר את מס' הדגם של לוח intel rocklace האם הוא : d865perl הנה קחו קישור : http://www.intel.com/design/motherbd/rl/rl_productbrief.pdf זה חשוב לי מאוד תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני מיתלבט ליקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה קדאי לי יותר SATA1 או SATA2 ?? מה יותר טוב מה יותר כדאי ליקנות?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי אינטל מסדרת T8xxx לבין סדרת P8xxx??
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כבר יש מפרט חוץ מאשר זכרונות שאני עדיין לא בחרתי. אני מתלבט בין 2: Corsair Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512MB) 800Mhz CAS 4, 4-4-4-12, TWIN2X1024-6400C4 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) ULTRA PC2-6400 800Mhz אני לא יודע מי מבינהם יותר טוב, אז אשמח לקבל תשובה ואם יש משהו יותר טוב עד 1200 שח בדיגמה או ב-LogicPC אשמח אם תרשמו. (אני יודע שאין בחנויות האלה מבחר גדול, אך אין לי ברירה אחרת) תודה מראש, Dj-L@g0la5
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני צריך מעבד amd 64 bit עדיף סטפינג e6 ואני רוצה גם לוח הכי זול שאפשר וגם שהיו לו תכונות אובר קלוק תודה הסכום זה 1200 ש"ח תודה אלי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד סלרון 850 ולוח אם :BioStar M6VCF יש לי גם מעבד P3 בנפרד ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין את הפנטיום 3 על הלוח הזה. חיפשתי ברשת ומצאתי את הנתונים האלו על הלוח אבל לא הצלחתי להבין האם זה אפשרי: http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/Boards/Motherboards/BioStar/M6vcf/m6vcf.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות שאשמח מאוד לקבל עליהן תשובות שיעשו לי סדר אחת ולתמיד. אז נתחיל: 1. כמה ליבות יש ל-Intel core 2 dou? 2. המחשב שלי הוא core 2 dou והמהירות שלו היא 2.13, אז זאת אומרת שאני מכפיל את מהירות המחשב במספר הליבות? 3. האם כרטיס מסך nvidia 7300 gt יכול לספק את הדרישות ממנו בימנו? אני משוכנע ששאלו כבר על זה ואני מצטער מאוד שאני שואל שוב אבל אני ממש חייב לדעת כי זה משגע אותי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מה אתם אורים על הלוח אם הזה תראו איזה יופי וואש: http://www.newegg.com/Product/Showimage.asp?Mode=&Type=&Image=13-127-206-01.jpg%2C13-127-206-02.jpg%2C13-127-206-03.jpg%2C13-127-206-04.jpg%2C13-127-206-05.jpg%2C13-127-206-06.jpg&CurImage=13-127-206-06.jpg&Description=ABIT+Fatal1ty+AN8-SLI+Socket+939+NVIDIA+nForce4+SLI+ATX+AMD+Motherboard+-+Retail הנה המפרט רדו קצת למטה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813127206
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
-
הלוח חייב לתמוך בDDR2 ועדיף שיהיה עליו כרטיס וידאו כי אני לא רוצה לבזבז עוד כסף.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
שלום חברים, את המחשב הנייד הנוכחי שלי (שממנו אני כותב) רכשתי ביוני 2013 (לאחר ההודעה שלי בפורום הייעוץ) והוא כבר לא כ"כ סוחב. רציתי לקנות מחשב חדש והפעם בשונה מכל חיי, רציתי להשקיע סכום גדול יותר במחשב טוב ולא לחפש את הזול ביותר. אבל כשנכנסתי לפורום הייעוץ לפני קניית מחשב ראיתי נושא דביק שהזהיר שחומרה חדשה בדרך. אני יכול לחכות עוד כמה חודשים אבל חשבתי לקנות במקביל SSD מחו"ל כי הבנתי שהמחירים שלהם בחגי הקניות של נובמבר ירדו לשפל רציני. בקצרה, השאלות שלי הן: 1. עוד כמה זמן, להערכתכם, תהיה ירידת מחיר מורגשת בדגמים הישנים של המחשבים הניידים כתוצאה מכניסת המעבדים החדשים? 2. האם הירידה הנ"ל תהיה משמעותית? 10%? 20%? יותר? אם זה משנה, חשבתי בכיוון של מחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי 500 שקל בטוחים. אני יכול להביא עוד איזה 300 בערך... ואם אני מחליף חלק מסוים במחשב אז אני יכול למכור אותו ולהוסיף לכסף שכבר יש לי. יש לכם הצעה מעניינת לשדרוג? אני חשבתי על שדרוג נחמד ביותר של 512 מגה נוספים במהירות 400 של A-DATA. כרגע יש לי 512 במהירות 333 אבל אין מה לעשות. הלוח שלי תומך רק עד 400. אז חשבתי לקנות 400 במקרה של אוברקלוק או שידרוג אחר עתידי... אבל גם עלה לי רעיון לקנות כבר במהירות 500 שפשוט יעבוד ב-333 אם זה אפשרי בכלל? כדאי לי? ההבדל הוא של 100 שקל... ואם אני לא קונה זיכרון אז מה כדאי? מעבד(לא נראה לי שאני אחליף) אולי כרטיס מסך? איזה 6800 רגיל XFX-MSI אולי? יש לי פשוט ספק של טסונמי 350 w (שעובד נהדר עם ה9700 פרו שלי),אז אני מתלבט. ה-3dguru הם הפ…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3048 הופתעתי מהמחיר... אם אני חוסך 150 ש"ח ו*לא* קונה את הP35-DS3 , אני מפסיד הרבה אופציות לעתיד ? זכרון מתוכנן - 800, CPU תקציבי - 2160 / 2140 + OC "קל" ל3G. היישום - HTPC בעיקר, עם כרטיס מסך (מתוכנן) 8600GT או HD 2600 - לפי "הזול מביניהם" ... יש מצב שיעבוד ? או לשפר את הלוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין מעבד 641 למעבד 925 לעבודה משרדית אני חושש מהחום של המעבד מה כדאי
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
משהו יודע מה ההבדל בין ציפסט G31 ל G33 של אינטל ? במה כדי להשקיע במחשב חדש ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אז ככה סוג הזכרון הוא: 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT with Heatsink CL4 DDR2 800 םשוט בן דוד שלי קנהDDR3 והוא מביא לי את זה בחינם הקטע אם אני צריך להשאיר את זה או לקנות חדש
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחפש לוח אם לסוקט 754, אין כוונה לעשות OC. תקציב בסביבות 700 Firewire ו-כרטיס רשת מובנה חובה!!!
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בעקבות העמסת המחשב עם יותר מדי תוכנות לאחרונה לצרכים שונים, וגם כי יש לי איזה משחק או שתיים כמו BF2 הרעב למשאבים, אני שוקל קניית זכרונות חדשים למחשב שלי. כפי שתוכלו לראות במפרט שלי, יש לי לוח DFI NF4 ULTRA-D שכיום מריץ עליו 2*256MB זכרונות של OCZ PREMIER (שאני מגיע איתם ל OC של 222). אני מניח שאני אמכור את הזכרונות הנ"ל. השאלה שלי היא די כללית (עקב חוסר מידע, למרות שקראתי קצת לפני כן). אני מעוניין כעת לרכוש זכרון או של 1GB או 2GB (כשאר לפי המחיר הסופי אני יחליט), כאשר אני מקווה שאוכל לעשות איתם OC של 222 או 244 אם יהיה אפשר (שוב תלוי במחיר), בלי הוספת קירור / מאורר עליהם. אני מבין שה CHIP שמגיעים בחלקים של 512 (כמו ה TCCD/5 ו BH5 וכו') הם לא אלו שמגיעים בדגמים של 1024 (שה…
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי לוח אם של ASUS-p4s800d, בתוך המחשב יש לי 4 מקומות לזכרון RAM, מערכת הפעלה win xp home edition. בתאים 1 ו- 3 יש שני כרטיסי זיכרון DDR400 256mb של חברת Kingston. חבר הביא לי כרטיס DDR400 256mb של חברת Adata אך משום מה ברגע שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא עולה. הוא נפתח אך מופיע רק מסך שחור. שאני מוציא אותו ועושה restart הוא מעלה לי את התפריט Bios ובכללי אני צריך להפעיל את המחשב כמה פעמים בשביל שהוא יצליח לשחזר את עצמו ולהעלות את הווינדוס מחדש (ואז אני מגלה שהמחשב השתגע, כולל השעון ופיירוול שכובה). אחרי חיפוש מקיף ברשת אני לא רואה שום סיבה למה כזו תקלה חמורה מתרחשת? שני הכרטיסים זהים מלבד העובדה שהם שניהם מחברה שונה, הכרטיס שחבר שלי הביא לי תקין בוודאות... ה…
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-