עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש תוכנה שבודקת זיכרון, יש תוכנה שבודקת מעבד, כרטיס מסך, כרטיס קול ועוד ועוד... אבל אף פעם לא נתקלתי בתוכנה שבודקת את הלוח אם. האם יש תוכנה כזאת? אם כן, מה שמה? תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by bilbo,

http://www.theinquirer.net/?article=8359

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by shlomid,

שלום אני רוצה להזמין זיכרונות מחול אבל אני לא מכיר אתרים שמוכרים מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  4. מבקש את דעתכם על מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX מבחינת תמורה לכסף, OC, חשיבה לעתיד. והמלצה ללוח אם תואם וטוב עם אפשרות לOC.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by Logan,

שלום כולם! להלן בעייתי: ברשותי לוח אם של "אסוס", דגם A7M266. עליו יש מעבד אתלון אקס-פי 1400. ניסיתי להחליף את המעבד הנ"ל באתלון 2200. לפי האתר של אסוס, יש תמיכה במעבדי אתלון עד 2100 ללוח אם הנ"ל, אחרי עדכון ביוס. בחנות היה רק 2200, וחשבתי לעצמי, "נו, רק עוד 100 מה"צ"... איזו טעות! עדכנתי את הביוס בהצלחה ל1007, חיברתי את המעבד החדש.. וכלום! יש רעש של עבודה מהכוננים וכו', אבל אין איתחול. מה עושים? (חוץ מלדפוק ת'ראש בקיר על שזרקתי 400 שקל, או להחליף לוח אם).. יש דרך לגרום ללוח לחשוב שב2100 עסקינן? אולי רעיון אחר? עדכון הביוס היה כולל הboot block וה- ESCD אם זה משנה משהו.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by ORrrr,

יש לי לוח של פנטיום שלוש מלפני כמה שנים של (AmazePC - AM-693VS (A מישהו מכיר את החברה הזאת בכלל? האם הוא טוב לאוברקלוק? המעבד שיש לי עליו הוא פנטיום שלוש 866MHZ עם 256 קאש אשר פועל על 133 FSB ב 1.7V תדוה מראש, אור. ------------------ הנה גם לינק של הלוח כאן

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by tagada0071,

האם המעבד משפיע על מהירות משחקים או שזה קשור רק לזכרון או לכרטיס מסך ? אשמח אם תעשו קצת סדר בשאלה החשובה הזאת !

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  8. אני לא מבין.. יש לי אפשרות לעשות את זה by spd... ויש לי nf7-sl וזכרונות של samsung pc 3200 עכשיו מה זה נותן לי שאני משנה.. מה יותר טוב ככל שזה יותר נמוך? גבוה? אפשר בבקשה שיסבירו לי על הנושא הזה? כל הקטע הזה של latency ו timing תודה! :D

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by snsn_1,

מחפש את המדריך ללוח זה חיפשתי בכל מקום אפשרי ללא הצלחה אנא עיזרו לי מאיפה ניתן להוריד את המדריך ( צרפו לינק בבקשה ) הדגם של הלוח הוא lucky star 6ms620t תודה שי

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  10. שלום, עקב גאונות יתר קניתי לפני מספר שנים זיכרונות 800 וקיבלתי מסכים כחולים שנפתרו רק ע"י הורדת תדר המעבד ל- 2.4 (אמור לעבוד על 3.0) והנמכת תדר הזיכרונות ל-667. בהנמכת התדר הכול עובד תקין ואין שום מסך כחול. אני מעוניין בקניית זיכרונות בתדר 667 (או תדר גבוה יותר אם זה אפשרי) שיתאימו למעבד אבל הנפח חייב להיות 8 GB. לא חושש מ-OC יש לי קירור טוב למעבד. אשמח להמלצותיכם. mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650@2.4ghz ram: 4GB 667GHZ. display card: gtx650 ti boost. screen: 19 inch 1280*1024.

11. Started by tot5,

מאחר ואני לא בהיכרות עמוקה עם מעבדי AMD החדשים יותר, הייתי רוצה לדעת למה משתווה בערך המעבד הבא: [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: txtgry_12, bgcolor: #FFFFFF]AMD APU A8 1.6GHz Quad Core [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] האם מעבד מסוג זה יסחוב מחשב לעבודה משרדית בלבד בשלוש שנים הקרובות?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  12. הסתכלתי במפרט של Sabertooth z77, וכתוב שהלוח תומך במקס' מהירות זכרונות של 1866Mhz. מה זה אומר- שאני לא יכול להשתמש בזכרונות במהירות של לדוגמה 2133Mhz? זה לא נראה לי ממש הגיוני שיש הגבלה...

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. שלום לכולם, החלטתי סוף סוף להחליף mother board מעבד וזיכרונות. אני צריך המלצות לכל השלושה: מעבד - אני מעדיף AMD אבל לא חובה mother board- כולל כ.מסך רשת וקול זכרונות - חשבתי על 2 GIGA , זה מספיק לויסטה??? המטרה היא עבודה משרדית אבל עם אפשרות להתקנת ויסטה בהמשך (כנראה עם שידרוג כ.מסך) התקציב המקסימלי 2500 ש"ח תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by davinci,

שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שמתאים לעבוד עם גרפיקה? מדובר על עבודות עם הרבה עריכת וידאו, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP, תלת מימד, עם מס' תוכנות במקביל וכמות הזיכרון הנצרכת מגיע גם ל- 2G בזמן עבודה. אני מחפש לוח אם חזק, מהיר ובלי תקיעות מעצבנות בגלל גישה לרכיב כזה או אחר. תודה רבה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by PCguy,

אני עומד לרכוש מחשב עם: P-4 3GB LGA 775 MSI BOARD 915 DDR II-2X256 400MHZ XFX 5300 או RADEON X300 H.D-80GB 8BUFFER 7200 S-ATA CD CDRW FLOPPY מארז+מקלדת+עכבר אופטי מסך דק LCD BENQ 17 סה"כ 5700 ש"ח אבל הקטש הוא שזה מרשת אייבורי ששמעתי שהיא מוכרת חומרה משופצת אז אנה תתיחסו למרות שאולי אני לא בקטגוריה הנכונה אנה תומרו לי אם כדאי ותנו חוות דעת על החומרה המחשב למטרת אינטרנט וקצת משחקים ועזבו אם צריך את החומרה הזו או לא רק תגידו איך היא ומה אתם יודעים לגביה תןדה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  16. כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש זיכרות 2GB עד 400$ עם אפשרות לחריגה עדיף שלא ואם יש יותר זול גם טוב. מעבד של E6600 ולוח ASUS P5W DH DELUXE. שאר הרכיבים עוד לא קניתי. אני קונה מארה"ב ככה שאם אתם מביאים לינקים עדיף מחנויות שם. תודה מראש ואני קצת לחוץ בזמן כי אני צריך לתת תשובה עד סוף היום כדי שיספקו לקנות את זה וגם לבדוק שהכל תקין. דרך אגב אין טעם לקחת את ה E6700 או ה X6800 נכון? ההפרש עם OC יהיה משמעותי? (קניתי את הE6600 ב1300 ככה שאני לא מאמין שיהיה לי קשה למכור אותו בארץ ולקנות במקום אחד מהם).

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  17. רציתי לשמוע את דעתכם להמעבד E6300 conroe core 2 due 1.86GHZ בשילוב עם לוח אם של intel iselton וזיכרון של 1GB 667MHZ DDR2 בתוך זה אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ויסטה. רציתי לשמוע את דעתכם על השילוב שלעיל. האם הוא יעבוד טוב עם הויסטה. אני אציין שמירב העבודה שלי עם המחשב זה לאינטרנט office עריכת תמונות וצפייה בסרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by tamir2,

כל מי שמכיר את הלוחות אם שלהם שיגיד.. לי איך.. הם... ועם הם טובים באובר קלוק.. תודה לכל.. אלה שענו לי!!!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  19. Started by qwerty1987,

תקציב עד כ-400 ש"ח. איפה אני יכול למצוא כזה? כל עזרה תתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  20. שלום. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי השוואת באנצ'מארקים בין פנטיום 5 550 מגה הרץ לבין פנטיום 4 2.4 מגה הרץ לדוגמא. למישהו יש לינק בשבילי? רצוי שההשוואה תתבצע עם כרטיס מסך כמה שיותר חדשני. תודה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. ומה בדיוק זה צריך להביע: כמעט הכל חמישים חוץ מהלוח אם שלי שהוא 30+ (תמונה מצורפת לדיון) מפרט: ASUS P5B 8800GTS 640MB INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ E6300 ENERMAX LIBERTY 500W 2GB OCZ 800MHZ [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by THE FOX,

http://www.techpowerup.com/?22652 בגירסאת OEM מחיר מיוחד עד לסוף השנה. יוצא 43 שקל המחירים צונחים בחו"ל

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by DeaglinG,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולקנות מעבד, לוחאם, זיכרון, ואם ישאר כסף אז מארז ומאווררים. כרגע יש לי p4 1500mhz ולוח אם ישן... משהו גאריבאלדי של אינטל..... ו256RDRAM. אני רוצה להחליף את זה (אחרי חשיבה ארווווככככההה בין amd ל-pentium) החלטתי לקחת פנטיום 4 3.2ghz ואני לא יודע איזה לוח אם לקחת, אני מחפש משהו מהיר שיעבוד טוב וישאר לאורך זמן. חשבתי על ה-ABIT IC7 Intel 875P Motherboard, אם למישהוא יש דעה או משהו אחר אני ישמח לשמוע. אני גם כנראה יאלץ להחליף את הזיכרון שלי כי כיום לא תומכים כבר ב-RDRAM אז חשבתי על CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit השאלה הנוספת: אמרו לי שבפנטיום עדיף לעשות כאילו 2 צ'יפים של זיכרון במקום אחד גדול כי זה עובד יותר …

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  24. אתמול יצא מעבדי ה-I3 מסדרת ivy bridge, וכבר מופיעים בחנויות בכ-100 שקל יותר מהדור הקודם. רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יוצאת הסדרה של הפנטיומים (g-2120 לדוגמא). חשבתי שהם יצאו יחד...

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.