עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Cha0stAlker,

כמה זמן בערך הQ6600 חי על OC של 3.00GHz?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  2. הייתי רוצה לשמוע את דיעת בעלי ניסיון או כאלה שבחנו את שני הדגמים: לוח ABIT ABIT Fatal1ty F-I90HD http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7240 או לוח ASUS P5K-VM : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8655 לא ברור לי איכות הכרטיס OB והיציאות TV OUT שלו. זכרונות GSKIL G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806 הרכיבים האלה ישודכו למעבד Q6600 לצרכי HTPC וגם משחקים(אך מעט) לגבי כרטיס לא הוחלט אבל בכל אופן הייתי רוצה לדעת האם הכרטיס הקיים על הלוח יכול לספק (זמנית) לצורכי HD? כמו כן מה משמעות ה HDMI על הלוח- האם הוא באמת מוציא גם קול וגם תמונה כיאה ל HDMI? הייתי רוצה להתרכז בלוחות הללו והשאלה ספצ…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by Ghosthunter,

האם יש כאלה חוטים שמאפשרים להאריך את הPCI וה AGP אני פשוט רוצה לשים את הכרטיסים במאוזן ללוח אם במקום במאונך תודה נ.ב מקווה שז הפורום הנכון

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by moshel7,

יש ברשותי מעבד amd athlon 64 x2 4000+ במהירות שעון של 2100 mhz מדוע בתוכנה everest הוא מראה לי 1004.4 mhz ? זה מראה כך מאז שהתקנתי vista ultimate אים זה משנה משהו תודה מראש לכל המגיבים משה!!!

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. חבר'ה יש לי מעבד סמפרון 2600 1.6G בסוקט 754 עם 128K כדאי ב-300 שקל להביא סמפרון 3100 1.8G עם 256K במקומו? ההבדל ביניהם שווה את הכסף? ד"א המחשב מיועד למשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by tratz,

2xIntel Xeon 5130 2Ghz 1333FSB OR Intel Xeon 5320 1.87Ghz 1066FSB מבחינת 1.87GHZ מול 2GHZ מבחינתי זה זניח, אני הולך להרים VMWare ESX Server על השרת ואין מבחינתי הבדל כמעט בין 7.5Ghz סה"כ אל מול 8Ghz סה"כ. השאלה היא מבחינת FSB. QUAD יותר מהירים מזוג Dual-core ע"פ רוב הבנצ'מארקים באינטרנט, השאלה אם זה מחפה על היעדר FSB גבוה. יש לציין שהאפליקציות שלי אינן שותות זיכרון, אלא יותר כח עיבוד וI/O לדיסק.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by esharone,

שלום! יש לי מחשב חדש עם לוח של gigabyte שתומך ב dual ddr יש לי שתי זכרונות של 256mb כל אחד (512 ביחד) כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהוא סופר את הזיכרון הוא כותב: memory rans at single chanel השאלה שלי היא למה זה לא עובד ב dual chanel והאם אפשר לעשות משהו כדי שזה יעבוד ככה

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by BedBoy,

האם יש גירסאות נוספות של מעבדי AMD שתומכות ב- DC ? תודה

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by asi2k5,

ומה זה אומר ....: - SLI mode: Hardware ready for x16, x16 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=627&l4=0&model=2033&modelmenu=2 תודה

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  10. אני בונה לחבר לי מערכת מבוססת I3 והראיתי שיש לוח Gigabyte GA-Z68MA-D2H שעולה ב RSM ב 379 ש"ח שעולה 3 יותר מהלוח Gigabyte GA-B75M-D3H שעולה 3 ש"ח פחות אבל ל Z68 למרות שהציפסט שלו פחות מתקדם , מגיע עם הרבה מאוד אופציות טובות שאין ב B75 האם כדאי לקחת את ה Z68 לעומת ה B75 למרות שהוא ישן יותר ? הוא כבר קנה מעבד i3 3220 מיד שניה ,ובדקתי והוא מתאים ללוחות האלה מה אתם אומרים ?

11. Started by adamshar,

יש לי לוח DS3 שכרגע נמצא בתיקון ויקח לו זמן לחזור. אני יכול לקבל במקומו P965 Neo F של MSI. אני לא שש לעשות את זה אבל רוצה לשמוע דעתכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by RayZ,

כיצד ניתן לאבחן מעבד דפוק? מעבד שעובד באיכות ירודה, איטי.. לא עובד טוב בקיצור.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by Pollik,

שלום. אני ראיתי שני לוחות אם GA-EP35C-DS3R ו GA-P35C-DS3R אז רציתי לדעת מה ההבדל.. שמעתי שהE אומר משהו על חיסכון בחשמל אבל האם זה מפחית בדברים אחרים?זה אותו דבר מבחינת ביצועים והE פשוט מפחית את חשבון החשמל? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. מדובר על מחשב שרכשתי בספטמבר 2006, הבחור וותיק ולמרות זאת עדיין הפעיל לי BF3 על הגדרות נמוכות ופעל כשורה הוספתי לו השבוע כרטיס מסך של GAINWARD כי הוא היה עם אחד מובנה... סה"כ השקעה של 260 ש"ח כולל מאורר למעבד. המפרט: מעבד -Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz לוח אם-Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 זכרון-Kingston 2G DDR2 800Mhz כ.קשיח-WD 500 SATA 2 7200 RPM כרטיס מסך-NVIDIA GeForce GT 430 ספק כוח-Golden Tiger 450W מארז-Sharkoon Vaya Eco White נשרף לי המאוורר של המחשב וקניתי מאוור פשוט ב50 ש"ח ומכאן מתחיל הסיפור המעצבן.. המאוורר דגם Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 נעזוב את העובדה שהמאורר הנ"ל שערורייתי ביותר ולקח לי 3 שעות להרכיב אותו בכל מיני פוזיציות עד של…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  15. עכשיו זה רשמי: מיקרוסופט מבהירה שמעבדי Kaby Lake של אינטל, מעבדי ה-Bristol Ridge החדשים של AMD וכל מה שיגיע אחריהם ייתמך רשמית רק בידי מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שלה לכתבה

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  16. מחירי ה 90 ננו מטר זהים למחירי ה 130 ננו מטר באותו דרוג מהירות. אין שום שינוי במפרט של האתלון 64 3500+ ב 90 או 130 ננו מטר, הם זהים. ההייפר טרנספורט ב 3000+ וה 3200+ ב 90 ננו מטר הוא 2000 מגה הרץ. בגרסה E כנראה תיתווסף תמיכה ב SSE3. תאימות מוחלטת ללוחות 939 קיימים. בסקירה הזאת ה 90 ננ מטר קצת יותר חם. מבחינת ביצועים אותו דבר עם נטיה קלה לטובת ה 90 ננו מטר. קשור לסקירה: http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zt_en&trurl=http%3a%2f%2fwww.hkepc.com%2fhwdb%2f90na64-1.htm * אנגלית רצוצה כי מדובר בתרגום אוטומטי. * רצוי לחכות לסקירות נוספות של אתרים מוכרים.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by TheDiesel,

שלום אני מענייו לשדרג לזכרונות הבאים: https://www.amazon.com/dp/B0143UM4TC/?tag=hwzone0f-2 הלוח אם שלי הוא דגם ASUS H81M-E האם הזכרונות מתאימים ללוח אם?

18. Started by yossik17,

שלום יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE דגם:G31M-ES2L ויש לו אפשרות לשינוי מסך הביוס באמצעות התוכנה FACE WIZARD של GIGABYTE. אני שיניתי את מסך הביוס אבל הבעיה שלא שמרתי את המסך המקורי והאורגינל של ביוס\מחשב. אני ניסתי למחוק את התוכנה אבל זה לא עוזזר למה כי את התמונה זה שולח לביוס. בקיצור אני רוצה שחזור או משהו של התמונה. ד"א שחזור של ביוס לא עוזר, אם כן צריך ממש למחוק אותו ולקבל מהביוס למקרה חירום(יש ללוח אם DUAL BIOS

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2564 הם יצאו ברבעון האחרון.

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by zeus_the_king,

היי איך אפשר לבדוק איזה דגם של מעבד מסוג Q6600 יש לי, מבלי להוריד את הקירור שנמצא פיזית על המעבד ? הבנתי שיש כמה דגמים למעבד הספציפי הזה - איזה מהם הוא יותר טוב ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  21. יש לי I7920 שנתיים וקצת, הוא עגלה ברנדרינג. אופציית שדרוג אחת היא שני מעבדי XEONX5890 שאמורים לתת לי הבדל של 400% מהמעבד שיש לי עכשיו. והאופציה השניה היא לחכות ל I7 החדשים. אופציה שלישית היא אולי לקנות 2600K ולעשות לו אוברקלוק מאוד רציני? כמה אחוזים נוספים זה יתן להפרש של בערך 30% שכבר קיים ? שני XEONS זה בסביבות ה 20 אלף שקל עם לוח וזיכרון, בעוד שהמעבדי I7 החדשים יהיו במחיר סטנדרטי כמו שתמיד היה, 1500 פחות או יותר. החודש בזבזתי 4 יממות עבודה בגלל רנדרינג של רצף פיימים, אם הייתי מבזבז רק יממה אחת זה הבדל משמעותי. אבל נניח יגיעו I7 חדשים מהירים פי לא יודע כמה ממה שיש לי כרגע, אולי לא שווה לי ללכת על ה XEONS. מה ידוע על המעבדים החדשים של אינטל ? כמו מתי הם יצאו, מה הבד…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by gbrodny,

שלום לכולכם אני מקוה שאני לא עושה טעות שאני מפרסם את זה פה אני פשוט ממש משתגע אני מתלבט בין : המערכת הזאת EPOX 8K5A3+ XP 1800 256MB 3200 לזאת : AMD Athlon XP 1800+, Samsung DDR 256MB 3200, Gigabyte 7VAXP KT400 עזרו לי בבקשה בשני המצבים זה יעלה לי בערך 2000 שקל ואין לי מוסג מה להחליט אני סטודנט וההחלטה הזאת חייבת להיות נכונה אין לי כסף בשביל לטעות ??? איזה מערכת יותר יציבה ואם איזה יותר קל לעשות OC תודה רבה רבה רבה גיא

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  23. אני כבר רוצה לקנות !!

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by Satlan,

ה-DFI Lanparty UT Nforce 4 ULTRA או ה- Asus A8N-Premium הלוח ישולב עם 7800GT, ולא יכלול SLI.

• 9 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.