עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בלוח אם רשום שאני יכול לשים רק עד 266 מגה הרץ? האם זה נכון? מכיוון שהלוח הינו די חדש ואין סיכוי שזוהי המגבלה שלו, כאילו מה אני לא יוכל לשים סטיק 2700 ויותר??? כיום יש לי 256 מגה של די די אר ומהירות עבודה של 266mhz השאלה היא במקרה ואני יוכל לשים זיכרון מהיר יותר אז עלי יהיה להחליף סטיק או פשוט לשים אותם שיעבדו יחד???

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by givit,

שלום חברים, ברצוני למסור זכרונות ללא תשלום דרך האתר החלפת מוצרים שלי. זכרונות מתאימות לנייד Thinkpad T60, T61 שני כרטיסים 1GB 2Rx8 PC2-5300S-555-12. לפרטים נוספים ותמונות: כדי לקבל את הזכרונות תתבקשו לפרסם באתר מוצרים משלכם למסירה בחינם על מנת להרחיב את הקהילה. לפרטים נוספים על איך זה עובד: כל הקודם זוכה, שיהיה לכם יום טוב.

3. Started by yosizach,

אוקי קניתי מחשב אינטל פטיום 4 2.53 80 גגה ראידון 9700 פרו .. 80 גגה שתי זוכרנות של 256 מהירות 400 ... עכשיו זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 עכשיו את הזכורנות שמתי dual ddr אבל שזה dual ddr אין יש הוהובים במשחקים וכל מני דברים ... לא קשורים ...שחורים כאלה לא יודע אך להסביר ! עכשיו שזה לא dual ddr הכל טוב ... חבר שלי אמר יכל להיות הגדרה בה bios אבל אני לא יודע ! זה שהרכיב לי את המחשב מברר לי ... עוד לא שלמתי הוא אצלי ...המחשב עכשיו . רמקולים בהתחלה . קניתי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_705&products_id=3036 אוי אולוהים הםםםם גרועים לא שומעים טוב בכללל.. אז לא משנה יש לי כרטיס קול קראטיב 5.1 ... עכשיו יש לי 700 שח לקנות …

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  4. היי, כרגע יש לי טריפל זיכרונות DDR2 מסוג HYPER-X של KINGSTON,כל סלוט בנפח 2GB=שישה GB בסה"כ;במהירות 800MHZ,אשר פועלים כרגע במצב FLEX. -השאלה בכותרת + השאלה מתחת. -אם אוסיף עוד סלוט נוסף של DDR2,גם כן בנפח 2GB;האם רק אז אוכל לשנות את מצב הזיכרונות מFLEX לDUAL CHANNEL באופן כזה,שיפעלו באופן מלא ויעיל?????! תודה רבה מאוד מראש...

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by NetSpider,

האם יש חשיבות על איזה סלוט לשים את הכרטיס מסך ? שמתי את הכרטיס על הסלוט הראשון המחשב לא עלה , רק אם אני שם אותו בשני הוא עובד ... ועוד שאלה , האם יש צורך בחיבור הספק לחיבורי הלוח של ה 5V/12 (HDD-type) וה FDD-type ... ?

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by ychig,

שימו לב לכתבה הזאת - http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2903 מצויין כי למעבד יכולות OC אדירות ועם OC של בערך 50% (שבקושי מעיק עליו) מסוגל להתעלות ברוב המקרים על מעבדים שיקרים ממנו בהרבה לדוגמא X66800 הינה דוגמא מהכתבה האם לדעתדכם המעבד הזה שנחשב ליחסית חדש, עדיף על המעבדים אחרים [במידה ומבצעים OC] ? מצטער אם נכתב על הנושא הזה כבר, אבל לא מצאתי כמעט דיונים בהקשר למעבד הזה..

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by rafi_d,

לא הצלחתי למצוא באתר של GB ... והאם שווה את ה200 ש"ח הפרש?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by tal_be,

שלום לכולם, איזה לוח עדיף לי לקנות למעבד E6750?? אני לא מתכוון לעשות OC!! אני מתכוון ללכת על GA965GDS3 של GIGABYTE כי הוא הכי זול שמצאתי... אין לי תקציב גבוה... מה אתם אומרים עליו?? ומה ההבדל בינו לבין PK5???

• 14 תגובות
    • 770 צפיות
  9. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מעבדי Xeon עם 8 ליבות בארץ? הייתי גם רוצה לדעת מהו תווך המחירים בארץ כי בחו"ל ראיתי שזה מאוד יקר ומגיע אפילו ל-3700 דולרים.

10. Started by Lev-UFO-Child,

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. ענקית השבבים סיפקה עדכונים מצומצמים אודות משפחות החומרה המרכזיות שלה שנמצאות בדרכן אל השוק לצד ההכרזה המאסיבית על מעבדי ה-Broadwell-E למשתמשים מתקדמים (או עשירים, תלוי איך מסתכלים על זה), אינטל ניצלה את הבמה שניתנה לה בתערוכת Computex השנה בכדי לספק לנו עדכונים קלים אודות כמה מהפרוייקטים המרכזיים האחרים שנמצאים אצלה בקנה. נתחיל עם משפחת מעבדי ה-Kaby Lake, אשר תחליף את ה-Skylake מבלי לעבור לתהליך ייצור מתקדם יותר – בחברה אישרו שדגמים אלו יקבלו את השם המחייב 'דור ה-Core השביעי', ויחלו להגיע אל החנויות כבר במהלך השנה הנוכחית, אם כי נראה שהפעם יהיה מדובר בהשקה עם דגמים ניידים בראש, כאשר הדגמים השולחניים יגיעו בהמשך (אולי בתחילת השנה הבאה). פרט לכך, הבונוס הגדול שצפו…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  12. קונה מחשב בקרוב . כל חברי אומרים לי לא לקנות עכשיו מחשב מאחר ובסוף חודש אפריל מחירי המעבדים ירדו.כדאי לחכות ? האם נכון הדבר ? אני רוצה מעבד בעל 4 ליבות של אינטל ועדיין לא יודעת איזה מהם ? 6700 Q או סידרה 9xxx איזה מעבד הייתם קונים ? שימושים שאני עושה במחשב הם גרפיקה ועיבוד תמונות. אודה לתשובתכם. אופיר.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by NooBish_Style,

קראתי את הביקורת על האביט באתר והתוצאה הייתה לא משהו ואני מחכה כבר שיעשו את הביוקורת על הלוח של אלבטרון ואני פשוט מתלבט!! מקווה שמישהו יעזור לי לבחור איזה לוח בין שניהם יותר טוב. בבקשה תגיבו. אגב, ביינתיים אני מעדיף את הלוח של אלבטרון בגלל: abit: 800 fsb albatron: 1200 fsb allbatron is CSA port albatron is 8 channel audio

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  14. אני עומד לקנות מחשב חדש, ותהיתי לגבי ההבדלים בין 939 ו-754 מבחינת ביצועים אם יש הבדל כזה בכלל. אם אין הבדל, אני עומד לקנות את A64 3000+ על 754, עם לוח אם KV8 של אביט (מבוסס K8T800 פרו), ואם יש הבדל, ו-939 הוא עדיף בביצועים (וגם לשידרוגים), אני מתלבט בין הצ'יפסט של VIA לnForce 4. בביקורות שקראתי ראיתי שאין הבדל ביצועים משמעותי בין השניים, כלומר חלק מהמבחנים נטו לכיוון אחד והשאר לכיוון אחר... http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1677&page=18. שימו לב לביצועים במשחקים, שהיו הרבה יותר טובים במערכת עם .Pci-e. לעומת זאת, בביקורת בtom's hardware, הם אמרו בפירוש שחוץ מהבאת קידמה טכנולוגית למשתמשי AMD, אין ב-nforce 4 בשורת ביצועים חדשה: While this is definitely one…

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by EviLeader,

שלום לכולם, די הייתי בטוח שעכשיו (אחרי כול המאמרים שמתפרסמים), אינטל עדיפה על AMD. אבל משום מה, בבנצ'מארקים הAMD 6000+ עובר הרבה מאוד מעבדים אחרי ומשתווה כמעט לE6600. אז, אני לא מבין,למה לקנות E6400 ולא 6000+ אם הם באותו מחיר? יש גורמיםאחרים ששכחתי?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by KINGMAX,

כרגע 2 חריצים תפוסים בזכרונות של ddr400 וישנו עוד חריץ אחד פנוי. אני רוצה למלא את החריץ בעוד סטיק של 512 מגה. השאלה שלי היא אם אני יכול לשים זכרון של ddr400 או שאני צריך לרדת ל-ddr333 (בחוברת למשתמש רשום שהלוח עובד רק עם 2 ddr400 ) ? ואם כן האם זה ישפיע משמעותית על המהירות או ששוה יותר הכמות מהמהירות?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  17. http://img505.imageshack.us/img505/3926/56591713fq9.jpg

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by grove,

מחפש קיט של זוג בנפח של 4GB 2X2GB 1066 MHZ ואני מחפש זכרונות עם צ'יפ של MICRON D9GMH אם למישהוא יש מושג איפה אפשר להשיג או מישהוא מעונין למכור אשמח לשמוע תודה רבה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by omrisc,

שלום במיפרטים כתוב שהוא 64Bit, ע"פ הקישור זה לא נכון, מה האמת? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600_2.html "The Semprons dont also support the 64-bit extensions"

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. שלום, אני לא מבין מה זה בדיוק כפול ליבה? חשבתי, ואני עדיין חושב שלמשל עם המעבד D805 זה 2 ליבות שרצות בתדר 2.6 ג'יגה הרץ, אז זה אומר 2.6GHZ*2=5.2GHZ? האם אני צודק? אם לא אז מישהו יכול להסביר לי? ולא מצאתי בנושאים הנעוצים.. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by Dilbert Marker,

אינטל כנראה ממש רוצים שאני אמשיך לחכות עד לקניית המחשב הבא שלי, כי עכשיו אני רואה שברבעון השלישי של השנה מתוכנן לצאת מעבד E4500, שיפעל בתדר 2.2GHz ויהיה בעל מכפלה של 11. מקור: http://techreport.com/onearticle.x/12023

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  22. 1. האם נראה מעבדים של AMD עם יותר זיכרון קש מעל 2MB לכל ליבה ? במרובעי ליבה ? 2. יש כתבות שאומרות שויסטה +XP לא תומכות כלל במרובעי ליבות ,אז לשם מה אנו צריכים מרובעי ליבות ? למסבירים תודה

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  23. טוב, אין מה להוסיף... עשיתי עדכון ביוס ובאמצע היה לי בלוסקרין. המחשב נדלק ל-3 שניות ונכבה. מה עושים? יש אפשרות לתקן את זה בבית ולא בחנות?

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by Atlon-Xp,

אני כבר הרבה זמן מחפש זיכרון כזה ואני מבין שכבר קשה להשיגו העם מישהו מכיר מקום שניתן להשיג אותו? או מוכר? בזול יותר? אפילו 128 SDRAM יספיקו... יש לי פנטיום 3 600... תודה,

• 11 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים