עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sandra,

אני צריך המלצה ללוח אם לATHLON 64

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by lipa,

במיוחד DDR-400 תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  3. היי יש לי את הלוח הבא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 מהם התנאים ליצירת מערך פיזיקס? יש לי 2 חריצי PCI-E אחד בX16 והשני בX4 האם אפשר להשתמש בX4 לתוספת כרטיס שישמש לפיזיקס? (הלוח תומך במיני CF של X16\X4)

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  4. לאינטל יש צ'יפסטים שמתחילים באות Q. אני מניח שאלו מותאמים מגזר "עסקי" או "תאגידי". אבל מה באמת מיוחד בהם? במה הם עדיפים או לא עדיפים על ה P וה- G ?

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  5. מפרט ראשון לשימוש אוטוקד מחפש מפרט עם עלות מינימלית ללא דגש על שידרוג (אני מאמין שצריך להחליף מחשב כל 3 שנים עם עלות מינימלית) עם זיכרון יחסית גדוול+ מסך 24" עם אפשרות לקלוט טלויזיה בעיקר עם אפשרות בסיסית להקליט ראו מה הדרישות עבור אוטוקד 13 מיבחינתי נקודת יחוס [list type=disc] [*] Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium ( compare Windows 7 versions) or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later) For Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon™ dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology For Windows XP: Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 tec…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by Toledo87,

מסתבר שהלוח הזה עושה רעשים כנראה אלקטורונים. הרעשים קורים בהתאם למה שעושים במחשב. כלומר- כאשר אני באקספלורר וגולל עם העכבר הרעש מפסיק, או כאשר אני מרנדר משהו באפטר אפקטס גם אז הרעש מפסיק. הרעש הוא יחסית חלש אבל מעצבן ובתדר גבוה, הוא יותר חזק מהמאוררים שיש במחשב. ובדוק שזה לא המאווררים או הספק! הבנתי שהבעיה הזו נפוצה בכלל לא רק בחברה של ג'יגבייט אלא בכלליות בציפסט של ה- x58. בפורומים שקארתי הבנתי שיש דרך לפתור את זה, אך שזה לא תמיד עובד. לשנות כמה הגדרות בביוס כמו ביטול ה- c1 ועוד כמה דברים שם... קודם כל רציתי לדעת אם משהו נתקל בבעיה הזו ואם יש לו פתרון אז מה טוב. הבנתי שגם הבעיה יכולה להשתנות מקומבינציות שונות של לוח וספק. לי יש ספק של SeaSonic 600W . הנה לינק לפורם באתר …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מה דעתכם על זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6200 Bulldozer 3.8Ghz 125Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪603 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 סה"כ: ₪1899 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1862 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/vm2k3pju מספר הערות: אני ל…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  8. ‏Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU‎ או ‏Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box‎ מתוכנן OC כמו כן כן חשוב לי אפשרויות שדרוג בעתיד מחשב לגיימינג כבד וסרטים בFHD מסך 24 FHD ו42 FHD מתלבט בין שניהם עברתי על לא מעט מבחני ביצועים מחליף את כל השילוש מעבד זכרונות לוח אם

9. לוח סטנדרטי של 4 דימים , קיבולת מקסימלית 16G, ב- DDR3 ז"א שאני צריך 4x4G אבל לא ראיתי עדיין שקיימים דימים של 4G

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by demonshlomo,

ערכתי את ההודעה במקום לפתוח תרד חדש..... החלטתי לקנות :intel 2600c 800 bus איזה לוח טוב בשבילו? אני לא צאיך SATA או RAID או כל מיני שטויות רק שיהייה לפחות 4 USB ושהוא יתן לי להוציא את כל מה שאפשר מהמעבד והכרטיס מסך (לא OC!) אני לא הולך לעשות OC! תודה רבה! חשבתי על הלוח הבא: ABIT IC7, Intel 875P chipset for Socket 478 P4 Canterwood ATX motherboard RETAIL ישלי הצעה עליו ב124$ זה שווה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Pentium D 820 2.8GHz FSB-800MHz Cache-2x1MB או Athlon 3500+ 2.2GHz FSB-2GHz Cache-512 socket AM2 מחיר המעבדים לפי הטבלאות שפורסמו באתר הזה- 113$-112$ אחרי ה-27 ביולי. איזה מעבד יותר טוב בשביל מחשב בייתי המיועד למשחקים ולשאר פעולות עם מחשב (גלישה, אופיס...)? המחיר נחשב אותו מחיר. אין צורך להציע קונרו או מעבד טוב יותר, אלא אם כן מחירו זול יותר. אני לא יכול להרשות לעצמי מעבד יקר יותר :'(.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by taotao,

אני הולך לקנות את הלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4c800e הוא הכי טוב וזה מה שאני מחפש יש למישהו ביקורות על הלוח יודע איפה אפשר להשיג אולי ביותר זול?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Or4more,

רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות OC עם המעבד פנום 2 720 ועם הלוח M3A למשהו כמו 3.1-3.2Ghz? מצד אחד המעבד עם מכפלה פתוחה, מצד שני הלוח ממש ישן ופשוט..מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  14. אני ראיתי מין השוואה כזאת ביוטיוב לQ6600 אבל זה לא היה במשחקים ולא נראלי שהוא מגיע לרמה שלו..... מישהו יכול להגיד לי? ואם יש בנצ' שהוא שם אני אשמח אם תביאו לי.. חג שמח וכשר אחים שלי!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by amitey,

היום יש לי מחשב עם 4G של DDR2 800. האם כדאי להחליף ל DDR -3 1333 או להשאר עם ה-2 (אני צריך גם ככה לקנות 4G ). ההבדל הוא בערך 100 ש"ח . האם ההבדל יורגש? תודה לכל המגיבים והמסבירים

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by efee123,

אתחיל ואומר שאיני מבין גדול במחשבים. אני מעוניין לקנות מחשב עם לוח GIGABYTE P55-USB3 s1156. רציתי לדעת איך הלוח הנ"ל? המחשב מיועד בעיקר למשחקים, פוטושופ, ושימושים בייתים . ואיזה יציאות יש לו? דבר נוסף הוא לגבי הזכרונות, האם ההבדל בין ה 1333 ל- 1600 הוא מורגש? יש לציין שאין כזה הפרש במחיר ביניהם! והלוח תואם עד 2200 נכון? שאלה אחרונה, המארז v5 מתאים ללוח מבחינת היציאות? ומבחינת קירור? תודה וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  17. אני קונה לסבא שלי מחשב חדש בתקציב של בערך 1000 ש"ח... מעבד פנטיום דואל קור E2180, ג'יגה זיכרון DDR2 667MHZ וכו'... [הוא על פנטיום 3 ככה שזה יהווה שדרוג משמעותי.. P= ] ראיתי 2 מפרטים דומים בחנויות אייבורי וKSP שהשוני היחיד בינים הוא לוחות האם... האחד הוא של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1416&maincat_no=1&cat2_no=170# והשני של :ABIT http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=LG-95C&fMTYPE=LGA775 מי עדיף על פני השני?? אשמח גם להסבר מדוע.... ההבדל במחירים בין מערכות המחשב הוא 5 ש"ח... תודה לעוזרים, ובבקשה בלי הודעות בסגנון "עזוב אותך מאייבורי חרא חברה" וכו'...

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  18. מכיוון שבאחרון יש כרטיס מסך מובנה של NVIDIA חשוב לי לדעת מהם חסרונותיו בהשוואה, מכיוון שנראה כי התמיכה של שניהם במעבדים/זכרונות זהה למדי. תודה על עזרת המבינים.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by dropc,

אני המון זמן רוצה ללמוד כיצד ניתן לבנות מערכת מחשב (מפרט) בצורה חכמה שיהיה תאימות מלאה בין הלוח-אם, מעבד, סוג זכרון וכ. המסך. האם קיים מדריך כלשהו שמלמד איך מתחילים? אשמח להמלצות מבעלי הניסיון על צריך לשים דגש בעיקר ומה הכי חשוב בבניית מפרט. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 7k צפיות
  20. Started by Episode-666,

אקיצר אני כמעט מזמין מחשב חדש שיכלול 1לוח ראשיABIT NF7 v.20 nforce2 2מעבד מרכזי C.P.U. AMD Athlon XP 2800+ Barton TRAY CPU 3זיכרון פנימי RAMGEIL 512mb DDR PC3200 400mhz Dual Channel Kit (spd 2) + cool system KIT 2 x 256 400 4כונן "3.5 MB-1.44Sony 1.44 5דיסק קשיח H.D.W.D. 80 GB 7200 (8mb) 6כרטיס מסךGigaByte RADEON 9800 Pro 256 MB DDR-II RETAIL V.card 7מסךLG L1510M LCD + Spkrs 8מקלדתLogitec Cordless + Optical Mouse MXעכבר נטען!! 9עכברראה למעלה 10מארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower 11כרטיס קול5.1משולב 12כונן אופטיDVD Sony 16 x 48 13רמקולים- 14כרטיס רשתIntel 10/100 15צורבLITE-ON 52 x 32 x 52 16ספק כחThermaltake 420W עכשיו השאלה שלי היא איך הזכרונות שהציעו…

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  21. איזה לוח אם הכי משתלם למעבדי core i7 . זאת אומרת לא הלוח אם הכי זול שיש אלא הלוח אם הכי טוב שאפשר להוציא במחיר טוב . תודה !

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הרבה פעם כשהסקירה או מאמר או סתם שיחה ל לוחות אם מגיעים למונחים כמו "גשר דרומי" ו"גשר צפוני" אני מבין שלא מודבר בגשר רגיל אלה מונח בנושא לוחות אם אז מה זה גשר? מה הפעולות שלו וכו' תדוה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by arel508,

הזכרונות שלי הם - kingston hyperx blu 1666 2gb X 2 http://images17.newegg.com/is/image/newegg/20-104-203-TS?$S300W$ רכשתי אותם לפני כשנה וחצי עם המחשב, ומאז הזכרונות האלה עובדים כ-1333hz ולא כמו שהם אמורים שזה 1600hz. שמתי לב לעניין ברגע שרכשתי את המחשב וישר שאלתי את המוכר למה זה ככה והוא אמר שזה שטויות צריך רק להגדיר את זה בביוס ושאני ירצה הוא יעשה לי את זה. ואין לי ממש כוח לטרטורים האלה כי זה בטח עניין נורא פשוט והייתי מעדיף לעשות את זה לבד. הלוח אם שלי הוא - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475 וכל הביוס של הלוחות של gigabyte הם בערך אותו דבר ככה שאני מאמין שתדעו להגיד לי מה לעשות. הייתי מנסה לבד אבל אני מפחד להרוס משהו אז אני שואל כאן ליתר ביט…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by nuctornal wisdom,

קניתי לא מזמן מחשב חדש Gigabyte 965P DS3P E6600 8800 GTX Liberty 400W 2 GB G skill 800 בדקתי ושמתי לב שהמעבד על 1.6 GHZ כשהוא אמור להיות ב2.4GHZ מישהו יודע מה הבעיה? וזה נורמלי שהמעבד בטמפ של 50C (לפי EVEREST) ועוד שאלה, למה הטמפ של הליבות הוא 56 ושל המעבד ב50, זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by omery000,

אני מתכנן לבנות מחשב גיימיג High End והחלטתי ללכת על מחשב שולחני קטן במיוחד (Mini-ITX) מצאתי את המארז הזה: Lian Li PC-Q18 והלוח אם היחיד שהצלחתי למצוא הוא של אסוס ונורא יקר (1100 ש"ח) Asus P8Z77-I (קישור) רציתי לדעת אם יש עוד לוחות בארץ דומים לזה או עדיף לי בכלל לקנות אחד מאיביי?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.