מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד דואל קור E6750 ואני מתלבט אם לקנות קירור נפגש למעבד או שמספיק הקירור שמגיע איתו? המחשב הוא למטרת גיימינג, גלישה באינטרנט וגרפיקה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מחשב פשוט (OFFICE, אינטרנט וחיבור למסך 42 אינצ'). על מנת לקבל גם יציאת HDMI שתתמוך בFHD ברוזלציות של 1080P וגם יציאת DVI למסך הראשי המליצו לי בפרום המפרטים על השילוב: GIGABYTE GA-73PVM S2H + E5200 היו כאלו שגרסו שמעבד כפול ליבה לא יגיב טוב לFHD וחובה QUAD מה דעתכם האם ההצעה למעלה מספיקה לFHD ב1080P? או שאני צריך להוסיף עוד כ750 ש"ח בשביל: GIGABYTE EG43M S2H + Q6600 (ממש לא בא לי)? או שאולי אפשר להתפשר על משהו באמצע (לדוגמא: GIGABYTE EG43M S2H + E5200)? תודה, mlunker
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום וברכה לכל משתמשי הפורום HWzone. אני לא סתם טרחתי להרשם לכאן,האמת שלבן אדם בן 41 כמוני, אין כל כך מה לעשות כאן. אני בא לכאן מנושא ,שהלך ומכפיר . בזמן האחרון אנו רואים את ה "המלצות" שלכם בפורום, כמו ,למשל: "אל תלך על intel, יעשה לך בעיות,מעבד מסריח (וכדומה),לך על AMD." AMD אכן טוב למשחקים ולצרכים אחרים,לכל מתחרה תמיד יש את היתרון שלו . חשוב להצהיר בנושא זה,שלא מדובר במנהלי הפורום,אלה בכמה עשרות משתמשים אשר נוהגים "להכפיר" כל מעבד שלנו ולא להציע. זה הגיע למצב,שיש אפילו משתמש בפורום (שאני לא אגיד את שמו), ששם בכותרת החתימה שלו הסבר מכפיר עלינו. עכשיו,מה גרם לי להרשם לכאן ולפרסם הודעה זו ממחשבי הפרטי? הבן שלי,בן ה 12 בס"כ,מראה לי את הפורום הזה עם "המומחים" שמסבירים על ההב…
-
- 139 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
האם AMD יספקו מעבדים עם SSE5 בדור 45NM לסוקט AM3 ? ובאם כן היכן רואים זאת ? והאם INTEL עובדת על דבר דומה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היי יש לי את הלוח הבא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 מהם התנאים ליצירת מערך פיזיקס? יש לי 2 חריצי PCI-E אחד בX16 והשני בX4 האם אפשר להשתמש בX4 לתוספת כרטיס שישמש לפיזיקס? (הלוח תומך במיני CF של X16\X4)
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאינטל יש צ'יפסטים שמתחילים באות Q. אני מניח שאלו מותאמים מגזר "עסקי" או "תאגידי". אבל מה באמת מיוחד בהם? במה הם עדיפים או לא עדיפים על ה P וה- G ?
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מפרט ראשון לשימוש אוטוקד מחפש מפרט עם עלות מינימלית ללא דגש על שידרוג (אני מאמין שצריך להחליף מחשב כל 3 שנים עם עלות מינימלית) עם זיכרון יחסית גדוול+ מסך 24" עם אפשרות לקלוט טלויזיה בעיקר עם אפשרות בסיסית להקליט ראו מה הדרישות עבור אוטוקד 13 מיבחינתי נקודת יחוס [list type=disc] [*] Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium ( compare Windows 7 versions) or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later) For Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon™ dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology For Windows XP: Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 tec…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מסתבר שהלוח הזה עושה רעשים כנראה אלקטורונים. הרעשים קורים בהתאם למה שעושים במחשב. כלומר- כאשר אני באקספלורר וגולל עם העכבר הרעש מפסיק, או כאשר אני מרנדר משהו באפטר אפקטס גם אז הרעש מפסיק. הרעש הוא יחסית חלש אבל מעצבן ובתדר גבוה, הוא יותר חזק מהמאוררים שיש במחשב. ובדוק שזה לא המאווררים או הספק! הבנתי שהבעיה הזו נפוצה בכלל לא רק בחברה של ג'יגבייט אלא בכלליות בציפסט של ה- x58. בפורומים שקארתי הבנתי שיש דרך לפתור את זה, אך שזה לא תמיד עובד. לשנות כמה הגדרות בביוס כמו ביטול ה- c1 ועוד כמה דברים שם... קודם כל רציתי לדעת אם משהו נתקל בבעיה הזו ואם יש לו פתרון אז מה טוב. הבנתי שגם הבעיה יכולה להשתנות מקומבינציות שונות של לוח וספק. לי יש ספק של SeaSonic 600W . הנה לינק לפורם באתר …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6200 Bulldozer 3.8Ghz 125Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪603 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 סה"כ: ₪1899 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1862 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/vm2k3pju מספר הערות: אני ל…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU או Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box מתוכנן OC כמו כן כן חשוב לי אפשרויות שדרוג בעתיד מחשב לגיימינג כבד וסרטים בFHD מסך 24 FHD ו42 FHD מתלבט בין שניהם עברתי על לא מעט מבחני ביצועים מחליף את כל השילוש מעבד זכרונות לוח אם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לוח סטנדרטי של 4 דימים , קיבולת מקסימלית 16G, ב- DDR3 ז"א שאני צריך 4x4G אבל לא ראיתי עדיין שקיימים דימים של 4G
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה במקום לפתוח תרד חדש..... החלטתי לקנות :intel 2600c 800 bus איזה לוח טוב בשבילו? אני לא צאיך SATA או RAID או כל מיני שטויות רק שיהייה לפחות 4 USB ושהוא יתן לי להוציא את כל מה שאפשר מהמעבד והכרטיס מסך (לא OC!) אני לא הולך לעשות OC! תודה רבה! חשבתי על הלוח הבא: ABIT IC7, Intel 875P chipset for Socket 478 P4 Canterwood ATX motherboard RETAIL ישלי הצעה עליו ב124$ זה שווה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Pentium D 820 2.8GHz FSB-800MHz Cache-2x1MB או Athlon 3500+ 2.2GHz FSB-2GHz Cache-512 socket AM2 מחיר המעבדים לפי הטבלאות שפורסמו באתר הזה- 113$-112$ אחרי ה-27 ביולי. איזה מעבד יותר טוב בשביל מחשב בייתי המיועד למשחקים ולשאר פעולות עם מחשב (גלישה, אופיס...)? המחיר נחשב אותו מחיר. אין צורך להציע קונרו או מעבד טוב יותר, אלא אם כן מחירו זול יותר. אני לא יכול להרשות לעצמי מעבד יקר יותר :'(.
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4c800e הוא הכי טוב וזה מה שאני מחפש יש למישהו ביקורות על הלוח יודע איפה אפשר להשיג אולי ביותר זול?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות OC עם המעבד פנום 2 720 ועם הלוח M3A למשהו כמו 3.1-3.2Ghz? מצד אחד המעבד עם מכפלה פתוחה, מצד שני הלוח ממש ישן ופשוט..מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני ראיתי מין השוואה כזאת ביוטיוב לQ6600 אבל זה לא היה במשחקים ולא נראלי שהוא מגיע לרמה שלו..... מישהו יכול להגיד לי? ואם יש בנצ' שהוא שם אני אשמח אם תביאו לי.. חג שמח וכשר אחים שלי!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום יש לי מחשב עם 4G של DDR2 800. האם כדאי להחליף ל DDR -3 1333 או להשאר עם ה-2 (אני צריך גם ככה לקנות 4G ). ההבדל הוא בערך 100 ש"ח . האם ההבדל יורגש? תודה לכל המגיבים והמסבירים
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אתחיל ואומר שאיני מבין גדול במחשבים. אני מעוניין לקנות מחשב עם לוח GIGABYTE P55-USB3 s1156. רציתי לדעת איך הלוח הנ"ל? המחשב מיועד בעיקר למשחקים, פוטושופ, ושימושים בייתים . ואיזה יציאות יש לו? דבר נוסף הוא לגבי הזכרונות, האם ההבדל בין ה 1333 ל- 1600 הוא מורגש? יש לציין שאין כזה הפרש במחיר ביניהם! והלוח תואם עד 2200 נכון? שאלה אחרונה, המארז v5 מתאים ללוח מבחינת היציאות? ומבחינת קירור? תודה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני קונה לסבא שלי מחשב חדש בתקציב של בערך 1000 ש"ח... מעבד פנטיום דואל קור E2180, ג'יגה זיכרון DDR2 667MHZ וכו'... [הוא על פנטיום 3 ככה שזה יהווה שדרוג משמעותי.. P= ] ראיתי 2 מפרטים דומים בחנויות אייבורי וKSP שהשוני היחיד בינים הוא לוחות האם... האחד הוא של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1416&maincat_no=1&cat2_no=170# והשני של :ABIT http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=LG-95C&fMTYPE=LGA775 מי עדיף על פני השני?? אשמח גם להסבר מדוע.... ההבדל במחירים בין מערכות המחשב הוא 5 ש"ח... תודה לעוזרים, ובבקשה בלי הודעות בסגנון "עזוב אותך מאייבורי חרא חברה" וכו'...
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מכיוון שבאחרון יש כרטיס מסך מובנה של NVIDIA חשוב לי לדעת מהם חסרונותיו בהשוואה, מכיוון שנראה כי התמיכה של שניהם במעבדים/זכרונות זהה למדי. תודה על עזרת המבינים.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני המון זמן רוצה ללמוד כיצד ניתן לבנות מערכת מחשב (מפרט) בצורה חכמה שיהיה תאימות מלאה בין הלוח-אם, מעבד, סוג זכרון וכ. המסך. האם קיים מדריך כלשהו שמלמד איך מתחילים? אשמח להמלצות מבעלי הניסיון על צריך לשים דגש בעיקר ומה הכי חשוב בבניית מפרט. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 7.1k צפיות
-