מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הי חברה, אני רוצה לעשות UPGRADE ל"עגלה" שלי, ולקנות MB ומעבד חדשים. אבל יש לי 1G של זיכרות SDRAM ישן שחבל לי לזרוק. יש לי הזדמנות להביא MB ומעבד מארה"ב בזול אבל אני צריך המלצה ל-BOARD שתומך SDRAM ישן (לא DDR). כמובן שתוספות כמו USB2.0 או ATA133, כרטיס קול ורשת וכ"ו, יתקבלו בברכה. אני לא גיימר ולא אוברקלוקר... אז לא חשובות לי יכולות ההמהרה והיציבות במתחים גבוהים. יש המלצות? תודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איזו סדרה מומלצת כיום יותר למשחקים ? סדרת i7 או Quad ?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב, הגעתי לצומת האחרונה שלי בדרך ללוח אם חדש (צומת T אם נדייק), :auto: פה אני מחליט סופית איזה לוח מבין השניים אני לוקח ההבדל הבולט פה ביניהם הוא הצ'יפסט 865PE<--->875PE ובטח עוד כמה דברים שהייתי רוצה שיפרטו עליהם כאן... מה שכן רציתי לשאול אותכם: מה ההבדל הנוראי הזה במחיר ? P4P800-E Deluxe P4C800-E Deluxe תשובות יתקבלו בברכה :auto:
-
- 14 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שאלה, Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore למה המחיר של השני גבוה יותר באתר KSP אם לפי הפרטים הטכניים המהירות של הראשון היא 2.6 ושל השני 2.4 אם ככה, האם הראשון בהכרח טוב יותר ?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה דעתכם על זכרונות של DIGMA (באופן כללי) ? - הם טובים ? מהירים ? יש בעיות ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי לפני שבועיים את המחשב החדש שלי (מנעה מחשבים) פתאום שמתי לב למשהו מוזר בוורסט הלוח שהזמנתי הוא DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D וזה מופיע באוורסט ולא רשום ULTRA D זה נורמלי ?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח P4S800D ולפי מה שהבנתי אני לא יכול לבצע נעילה של ה PCI/AGP כי הלוח משתמש בשיטה Artifial Inteligence שזה אמור להתאים בשבילי את כל הפרמטרים השונים בעת שאני משנה את ה-FSB. א. האם ישנה איזו שהיא תוכנה שמראה לי את מהירויות הבאס הנוכחיות (לאחר שאני משנה את מהירות הבאס)??? ב. אם המהירות משתנה, מתי ואיזה נזק יכול להיגרם לי. ג. האם יש איזו שהיא דרך בכל זאת לבצע נעילה של ה PCI/AGP???? תודה,
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון חדש ואני לא יודע איזה לוח אם יש לי איך אני יכול לדעת? כי אני רוצה לקנות זיכרון חדש ואני לא יודע עד כמה MHZ הוא תומך.... אני רוצה להוסיף עוד איזה 1GB התקציב הוא עד 350 שקל ככה.... תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה להצתרף לקניה מרוכזת של 2 המוצרים הללו I5-2500 ולוח DH67BL במחיר 800 ש"ח. האם המחירים הזה נחשב זול יחסית למחיר הרכיבים הללו כאשר קונים מערכת מחשב שלמה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שאלה קטנה בקשר ל 3200+ NewCatle אני מתכוון לקנות את המעבד הזה ( ואל תנסו לשכנע אותי לקחת אחר כי זה משגע אותי ) עכשיו אמרו לי שה NewCastle טוב ל OC רק בתנאי שיש לו Stepping cg אז השאלה שלי האם לכל מעבדי ה 3200+ של NewCastle יש Stepping cg או שאני צריך להתחיל לדאוג ולחפש NewCastle בעל Stepping cg? :-\
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי: מיקרוסופט מבהירה שמעבדי Kaby Lake של אינטל, מעבדי ה-Bristol Ridge החדשים של AMD וכל מה שיגיע אחריהם ייתמך רשמית רק בידי מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שלה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ASUS שיחררה רשימה של 27 לוחות אם שהוכנו להם עדכוני BIOS המאפשרים להם לתמוך במעבדי אינטל החדשים ששוחררו לאחרונה בעלי תדר FSB של 1333MHz. שימו לב: חלק מהקישורים בטבלה לא מובילים למקום הרצוי... אם ברצונכם להשיג ביוס חדש ללוח אם כזה, עליכם למצוא את לוח האם באתר בעצמכם.
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים ל E8400 ? בכללי איזה חברה עדיפה Asus או Gigabyte ? למישהו יש דגם שמומלץ? תקציב עד 600 שקל, לא מתכוון לעשות OC. אני הולך לשים 2GB זכרון פנימי (2*1GB) ואני צריך אפשרות להרחבה (כלומר חשוב לי שיהיה 4 מקומות להרחבת זכרון) עכשיו הבנתי גם שאם שמים נגיד 2GB של 800MHz ועוד 2GB (הרחבה בעתיד) של 1066MHz נגיד, אז זה מחשיב את שניהם לנמוך מביניהם, כלומר 800.. אז אם יש לוח אם שיודע לתמוך גם וגם (או שאני חייב לקנות עכשיו זכרון שאני ארצה בעתיד) דבר אחרון באמת שאני אשדרג בעתיד עוד 2GB זכרון פנימי אם אני אקנה DDR3 הלוח אם ידע לקרוא גם DDR2 וגם 3 ? ד"א, צריך שהמהירות של הלוח אם תתאים למהירות של הזכרון? קצת חפירה תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא היה פתרון אחר. מזל שאבא יודע להמציא המצאות... כמובן שההרדיסק לא יושב ככה. רק חיברתי לרגע לגבות קבצים לפני מעבר ל2 partitions ומויסטה 64 ל32 ביט. תודה לקרייטיב על הדרייברים הדפוקים ל64
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
אינטל חושפת את ההתפתחות הגדולה הבאה בייצור שבביה, אשר אמורה להציג שיפורי ביצועים מלהיבים כמעט בכל היבט ונתון לכתבה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה שמעניינ אותי אני יודע שיש לוחות אם שתומכים גם ב- SLI ויש לוחות אם שתומכים ב- CF אז השאלה שלי אם הלוחות אם תומכים גם ב- SLI וגם ב- CF ? ( הכוונה ללוח אחד שתומך בשניהם ) או שאלו טכנולוגיות שונות לחלוטין? אני מתכנן לקנות בסוף חודש מחשב... והולך להתחבר אל המחשב 88GT לבינתיים מכיוון שיוצאים הכרטיסים החדשים אז חשבתי שלבינתיים אני אשים את ה-88GT שלי ובעוד כחצי שנה אני אעשה CF או SLI בעתיד התקציב ללוח אם הוא 700 שקלים ואם יהיה צורך אני ארד בדיסק הקשיח אל 640GB וככה אני אחסוך עוד 130 שקל שהתקציב יהיה 830 שקלים לשים לב(!) אני קונה מן החנות TMS במזומן אז אפשר לחרוג בערך והתקציב הקסימלי יהיה 850 שקלים הנה המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 13…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא עשיתי לו שום אוברקלוק... הטמפרטורה הזאת נורמלית? באיזו הוא אמור לעבוד?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני בערך שנה החלטתי שאני קונה מחשב חדש.. התייעצתי בעזרת החברים פה ורכשתי מחשב חדש... מעבד-D920 לוח אם-P5WD2-E PREMIUM -975X זכרון-GEIL PC6400 512X2 7600GT וכו וכו, מפורט בצד. כל הזמן התלוננתי שהזכרונות רצים לי על 667 משום מה, ואנשים פה עזרו ותמכו ולא הסתדר, לפני חודש בערך אבא שלי חזר מארה"ב עם זוג זכרונות של קינגסטון 512 אף הם 800MHZ ופתאום אף לב ופלא הם עבדו 800 חלק, אחרי כמה התייעצויות אמרו לי לשנות את המחלק בביוס מ1ל1 ל1ל2 ופתאום הכל רץ על 800... אבל תמיד העניים שרשום 667 בCPU-Z עיצבן אותי. לפני שבועיים ההרד דיסק התקלקל (עלה ל5 דקות לחום של 60 מעלות וישר שווק חיים) ואז התקשרתי לבעלים של החנות שקניתי ממנה, הוא סגר את החנות ולכן הפנה אותי לספק שלו, אז אני ירו…
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם זה חסרון רציני ביחס להווה והעתיד?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שאלה מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ל GIGABYTE GA-P35-DS3L? ההפרש בינהם הוא קטן מאד ורציתי לדעת אם כדאי להוסיף תסכום הקטן הזה אולי בשביל לוח יותר טוב מישהו יכול להגיד לי אם כדאי?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ערב טוב לפני כמה ימים נהרס לי הלוח אם, אומנם המחשב שלי כבר ישן, אבל עבורי הוא סוחב, ואני מניח שיהיה יותר זול להחליף לוח אם, מאשר להחליף את כל המערכת. אז אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד intel core i5 750. הלוח אם הקודם היה intel blkdp55wb. אני יודע שאם אני כבר מוציא את המעבד והכל, אז יהיה צורך בלמרוח מחדש את הג'ל שבין המעבד לקירור שלו, אז אשמח לקבל המלצה לחומר כזה (אם יש משהו בתצורה של מדבקה, שיותר קל להניח, אז עדיף). הזכרונות הם מסוג DDR, ועד כמה שאני מבין, זה עדיין הסטנדרט. המארז שלי הוא מארז סטנדרטי (middle tower). אני מעדיף שלא לבזבז יותר מידי על הלוח אם. סה"כ המחשב הוא בעיקר מחשב לשימוש משרדי, תכנות וצפייה בסרטים. האם עוד ניתן למצוא לוח אם שיתאים למעבד הזה? או שכבר…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון להזמין מחשב חדש, עם זיכרון 1024MB. אני מעוניין לדעת איזה מהבאים הכי מומלץ - Super Talent DDR2 1Gb 667Mhz CL5 64X8 SUPER RIGID DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 Super Talent DDR2 1Gb 667MHz CL5 128X64 יש הפרש די גדול במחיר בין הראשון לבין השניים שאחריו. שווה להשקיע באחד מהיקרים יותר או שאין הבדל כה משמעותי? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
האם המעבד Phenom 2 955 יעבוד עם זכרונות בתדר 667MHz?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-