מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מעבד : i5 2500K קירור למעבד : mugen 2 כרטיס מסך : GTX570 UD דיסק קשיח : Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 ספק : TX 750WCorsair זיכרון : kingston 8GB מארז : HAF 932 צורב : ASUS X24 איזה לוח אם הכי מתאים למפרט הזה? אני עושה OC , ואני מתכוון לעשות מערך כרטיסים של נווידה ,זה למשחקים כבדים , תקציב לא רלוונטי, אני רק צריך שזה יהיה לוח משתלם שמותאם ל-OC ושיהיה בו USB3 ו-SATA3 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באתר של GB ... והאם שווה את ה200 ש"ח הפרש?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הי ברשותי מחשב XP 1700 עם 256 זכרון PC2100 של CRUCIAL לאחרונה שאני מנסה לשחק במשחקים החדשים זמני הטעינה ארוכים מהרגיל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זכרון מאותו סוג שיש לי אבל לא רוצה להוציא הרבה כסף שאלתי היא: האם לקנות זכרון יד שניה או האם כדאי להשקיע בזכרון חדש ואם כן איזה סוג? ועוד שאלה חשוב שהזכרון יהייה של CRUCIAL? לעת עתה לא יבוצע אוברקלוק
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תכונות: 90nm process - תהליך ייצור ל 90 ננו מטר דור ב. SSE3 instructions - קבוצת פקודות מעבד נוספת שתעזור בעתיד. memory controller upgrade - שיפורים בבקר הזכרון. lower default voltage - מתח עבודה של 1.4 וולט. מהירות השעון של המעבד היא 2 גיגה הרץ, הסוקר הצליח להעלות את מהירות השעון ל 2.8 גיגה הרץ על בסיס פזור החום המקורי של AMD שמגיע עם המעבד ולא שינויים באספקת החשמל למעבד. (ההמהרה הנ"ל בוצעה על הלוח של DFI). התוצאה הזו מעוררת ציפיות לקראת שאר מעבדי AMD עד סוף השנה, למשל ה FX-57, אתלון 64 4200+ וכפולי הליבות. משום מה הסוקר משווה את ה venice ל newcastle שיא גרסת ה 130 ננו מטר שכבר פחות או יותר הוחלפה על ידי ה winchester. מקור הידיעה: http://www.xtremes…
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לאחר קריאת הטבלה של : PRICE - PERFORMANCE RATIO ועמדת חברי הפורום אני שוקל שוב את רכישת ה -6600 במקום ה - 6700 . הלוח כמובן יהיה P5B DELUXE , את הזיכרון 1GB של CEON 667 אשר רכשתי לפני חודשים,ברצוני להעביר למחשב המשודרג. אחרי שקראתי שאפשר להגיע מ - 2.4 = > 3.5 GHZ , לדעתכם עם הזיכרון הנ"ל לאיזה רמת OC יהיה אפשר להגיע ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כנראה יש לי בעיה באחד הזכרונות שלי. 4GB OCZ 2X2 DDR2, אז לדעתי כבר שווה להשתדרג ללוח אם חדש שיתמוך בDDR3. כיום יש לי את הלוח הנל AM2+ שתומך בDD2: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3097#ov המעבד שלי הוא פנום 720 שלוש ליבות שפתוח לארבע ומומהר ל3.7 (2.8 במקור) עם קירור של מיוגןII. (אני מאוד מרוצה מהמעבד ולכן לא רוצה להחליף בינתיים) אני צריך המלצה ללוח אם חדש תומך AMD כמובן, שייאפשר לי לפתוח את הליבה הרביעית במעבד שלי, וכמו כן יתן לי אפשרויות שדרוג עתידיות למעבד חדש יותר. אני מניח שזכרון של טרנסקנד 8GB יעשה את העבודה. התקציב הוא סביבות 700 שח ללוח אם ולזכרון. מארז ANTEC 300. אין צורך בPCI כפול. תודה רבה, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש ביקורות על המודלים האלו: GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader 333Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 6ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1304541537.htm
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש עם לוח אם Giga-Byte GA-P55-UD3L וזיכרונות OCZ Gold 1066mhz (2GBx2) CL 7. לאחר כחודש של עבודה (ללא אובר קלוקינג\בעיות התחממות\הפסקות חשמל), המחשב קרס (כשאני בכלל לא עבדתי עליו) ומבדיקה שעשיתי עם memtest ראיתי ש- 100% מהזיכרונות נדפקו (נסיתי להשתמש רק בסטיק אחד או בשני בסלוטים שונים וזה לא עזר). מהחנות נאמר לי שהזיכרונות הנ"ל ידועים בחוסר תאימות שלהם. האם זה נכון? האם כל ה- OCZ הם ככה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בלוחות של המעבדים מהסדרה הקודמת היו שני צ'יפים שנקראו גשר צפוני וגשר דרומי. לפי מה שהבנתי במעבדים החדשים את הגשר הצפוני הכניסו למעבד, וה- P55 זה בעצם רק הגשר הדרומי. אם זה נכון, אז למה לוחות P55 כל כך יקרים? אם משווים שני לוחות עם אותם חיבורים, זה עם ה- P55 יהיה משמעותית יקר יותר.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם וזכרון עד 2500 שקל אבל אני לא יודע מה כדאי. זה למחשב של אח שלי ואני רק צריך שהוא יפעל בסדר. המפרט צריך להיות מבוסס על AMD. תודה.
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה דעתכם? https://www.pcworld.com/article/3305360/components-processors/how-the-32-core-ryzen-threadripper-is-suddenly-a-lot-better-at-gaming.html
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי כרגע את המעבד הנ"ל עם לוח אם ABIT AN8-SLI זיכרון SAMSUNG 2GB DDR 400 וכרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 6800GS 256MB חשבתי אולי לשדרג את המעבד ל- AMD X2 4800+ SOCKET 939 עצם השדרוג הוא כדי לדחות רכישה של מחשב חדש לחלוטין, השימושים העקריים שלי במחשב זה ממש מעט משחקים ועבודה סטנדרטית עם המחשב, בעיקר תכנות. האם כדאי? אולי למעבד אחר? ואם זה שווה בכלל? תודה!
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני משחק באנריל 2 החדש. ב-readme רשום שהוא דורש לפחות 256 זיכרון(מינימום דרישות) וזה מה שיש לי. אני רואה שזה נכון כיוון שיש הרבה תקיעות במשחק ,ואני מניח שזה לא בגלל הכרטיס מסך והמעבד. אני רוצה להוסיף עוד 256 ראם,האם הדבר יעזור??? נ.ב אני משתמש בווינדוס XP אז.. נ.ב 2 איזה יותר טוב -transcend או samsung??? ומאילו בחינות??
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
איזה חברה של זיכרון הכי כדיי לקנות 1 MUSHKIN 2 KINGSTON 3 CORSAIR 4 OCZ אני רוצה לקנות אחד מהחברות האלה ואני לא יודע מה הכי כדיי כולם עולים בארך אותו מחיר מה הכי כדיי ???????? ואני מדבר על דואל 2 של 512 3200 ואני חושב שאני צריך לקנות את של מושקין זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-290&depa=1 ואני קונה את זה מחול דרך אגב {ממש ממש תודה לעוזרים} :anim-jjd:
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם ;D האם מישהו יודע היכן ניתן לאתר צב"ד כנ"ל ו/או האם ניתן להסתייע במתאם PCI to PCIe לשימוש בצב"ד (קיים) בממשק PCI במערכת PCIe-only ? בתודה ג'ו נ.ב. : השאילתא צצה בעקבות הרכבת מערכת ה-Sandy Bridge החדשה שלי - שאיננה כוללת תושבות PCI כלשהן (מערכת שלמרבה השמחה איננה זקוקה לצב"ד כנ"ל ;D ). נ.ב. II : מתאם PCI to PCIe לדוגמה (מבוסס PLX 8112) :
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה לוח אם שיעבוד עם זיכרונות במהירות של מעל 1000 מגה הרץ תודה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום! בימים אלו אני שוקל איזה לוח אם לקנות. (תכלס אני מחפש רק של GIGABYTE אבל זה דיון אחר) להלן 2 נושאים – בשניהם אני שואל את אותה השאלה .. מה היא כיום, ומה תהיה הטכנולוגיה השלטת בשנים הקרובות... PCI מול PCI-E : כמי שמהר מאוד נוטה לנצל את כל ה slots הפנויים להרחבה (עם כרטיסי TV - VIDEO , מודם פקס ישן, כרטיס רשת) אני רוצה לוודא שיש לי מספר גדול של סלוטים פנויים להרחבות בעתיד. לכן, לוח אם עם רק 2 חריצי PCI כמובן שלא יעניין אותי. אבל.... כשאני בא לשקול לוחות עם מספר סלוטים גדול, אני רואה שחלקם בה אם יותר PCI-E וחלקם עם PCI. למשל שלוש PCI רגיל , שני PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך מול ההפך: שני PCI רגיל , שלוש PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך ראיתי אף לוח המגיע עם …
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
חדשות טובות ממפתחת השבבים האמריקאית: גם דגמי ה-FX וגם דגמי ה-APU שיבוססו על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה יעבדו בהתבסס על אותה תושבת, לגמישות משופרת התרגלנו לקבל תושבות מעבדים חדשות מדי שנתיים בשוק המודרני, בנוסף לתושבות שונות עבור דגמים 'עממיים' ועבור דגמים לחובבי הביצועים, כשהמשמעות היא שכמעט כל רצון לשדרג את המעבד במערכת גרר עימו צורך לשידרוג של לוח האם הנלווה, ושידרוג פוטנציאלי גם לגוף הקירור ולזכרונות ה-RAM. עתה, AMD ממחישה מדוע חשוב שתהיה לנו תחרות ראויה בעולם המעבדים – ומאשרת שגם מעבדי ה-FX השולחניים העתידיים שלה, בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה וללא ליבות גראפיות מובנות, וגם מעבדי ה-APU משולבי הליבה הגראפית העתידיים שיבוססו על ליבות Excavator ובעתיד על ליבות א…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ניסתי למצוא מידע אצל טום אבל לא מצאתי, בכל מיקרה אם למישהו יש קישור השוואתי או סתם יודע כמה בערך התכונה הזאת משפרת ביצועים... MOOMOO
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד למעבד למערכת שלי: 1. לוח: GA-965P-DS3 + קירור TUNIQ 2. זיכרון : 2G G.SKILL 667 CL-5 3. כ"מ: EVGA8800GTS 320 SC 4. ספק LIBERTY 400 5. מארז : CM CENTORION 532 אני בהחלט מתכנן בשלב מאוחר יותר OC , ואני מתלבט בין 2 מעבדים : E6600, E6420 אודה מאוד להכוונה והמלצה טובה בנושא תודה רבה מראש למתייחסים
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי לוח asus p4 s533 vm וזכרון transcend ddr2700 512 משום מה הלוח אם מזהה את הזיכרון בתור sdram ???למרות שיש לי ניקוד גבוהה ב pc mark והבנצמרק לא כותב לי תדגם ומהירות של הזיכרון . פתרונות\הסברים יתקבלו בברכה . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם מעאפן (של EliteGroup, מעולם לא שמעתי עליהם) שבעבר היה מותקן עליו Athlon XP 1.2. בתקרית מצערת שבה היו מעורבים כלב, שיניים והמעבד הנ"ל, הלך לעולמו המעבד. אני רוצה להתקין על הלוח מעבד כלשהו, העיקר שיעבוד - לא חשובה לי המהירות. האם אני יכול להתקין +Athlon XP 1800 על לוח ישן שכזה? מדובר באותו socket ואותה bus frequency, אבל core שונה. ונגיד שלא, אם אני אנסה, האם יכול לקרות משהו למעבד (האם הוא ימות) או שפשוט המחשב לא ירוץ? או שאלה אחרת לגמרי: יש למישהו Athlon XP 1.2 למכירה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז ככה. ניתקתי והוצאתי ושיניתי דרייברים של הצורב. ואפילו הלכתי לאתר של ACARD TECHNOLOGY והורדתי דרייבר לXP. הבעיה פתורה. (נראה לי) המחשב עולה בחצי מהזמן שהוא היה עולה פעם והוא יורד באיזה 10 שניות. תודה רבה וכל הכבוד לפורום הזה. תודה רבה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מעונין להרכיב כרטיס למצלמות ונאמר לי שאני צריך צ'יפ סט של אינטל יש לי מחשב נייח HP מישהוא יודע איזה לוח אם יש בו ? הדגם 6330 תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-