עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Liorde,

שלום לכולם, אני הייתי מעוניין לשמוע מכם אילו שקנו או גם אילו שהתלבטו ואח"כ קנו משהו אחר כמה עצות לגבי לוח זה כיוון שהוא מעניין אותי מאוד. אם אפשר גם להסביר על משמעות המושג Dual DDR Channel ואיך מיישמים אותו בפועל על הלוח... אם אפשר גם ךתת טיפ לגבי בחירת סוג זיכרון ויצרן... תודה מראש...!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  2. לאור הדחיות בהוצאת מעבדים חדשים, האם משהוא קרא מידע בדבר ירידת מחיר ל i7 ב 2 3 חודשים הקרובים?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  3. אני רוצה לקנות לוח ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את האולטרה או לא (הבדל של 200 שח בערך) אני רוצה לקנות דור אחד אחורה כדי שיהיה לי AGP בשביל הכרטיס מסך. אני לא מתכוון לעשות OC. אז האם ההבדל בין ב אולטרה לרגיל הוא רק באוברקלוק או בעוד דברים ששווה לי לשלם עליהם 200 שח? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=23_314_328&sort=3a&filter_id=36

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by fatalmelody,

הי, טוב קניתי את המחשב היום (אני עדיין יכול לשנות את המפרט) ואני רציתי לקנות את הq9450 והודיעו לי שיגיע רק ביוני אז המוכר אמר לי שאני יכול לקנות או את ה 9300 או את ה qx6700 והוא אמר לי של oc עדיף את הqx6700 בכל מקרה קניתי אותו. השאלה היא איזה מהם עדיף? אני צריך תשובה מהר כדי לומר להם לשנות את זה. המטרה היא משחקים ו oc את שאר המפרט אתם יכולים לראות בפורום של המפרטים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by LIOR1994,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח של AMD הצרכים שלי בעיקר זה הורדות,סרטים,ומעט מאוד משחקים המליצו לי על:AMD Phenom X3 8450 Box רציתי לדעת אם באמת יש הבדל בין ה-3 ליבות ל-2 ואיזה לוח אם מתאים איתו תודה רבה ואשמח לשמוע המלצות

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by Esparco,

איזה לוח מהם יותר טוב?!?! וההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 400 שקל

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by gnk,

היי, יש לי כרגע את המעבד הנ"ל עם לוח אם ABIT AN8-SLI זיכרון SAMSUNG 2GB DDR 400 וכרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 6800GS 256MB חשבתי אולי לשדרג את המעבד ל- AMD X2 4800+ SOCKET 939 עצם השדרוג הוא כדי לדחות רכישה של מחשב חדש לחלוטין, השימושים העקריים שלי במחשב זה ממש מעט משחקים ועבודה סטנדרטית עם המחשב, בעיקר תכנות. האם כדאי? אולי למעבד אחר? ואם זה שווה בכלל? תודה!

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by pain_killer12,

מישהו יודע אולי מתי אמורים לצאת המעבדים האלה לשוק? כבר המון זמן מדברים עליהם. האם הם מיועדים לשוק הביתי והאם יש הערכה של כמה אמור לעלות מעבד פנרין? והאם הQUAD יהיה מרובע טבעי?

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by shlomid,

שלום אני רוצה להזמין זיכרונות מחול אבל אני לא מכיר אתרים שמוכרים מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by BigSag,

שלום לכולם! אני מעונין להרחיב את זיכרון המחשב שלי... על הלוח יש בקר זיכרון Dual-chanel. האם אפשר לשים בכל ערוץ זיכרון עם תזמונים שונים? תודה לעונים! שגיא

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by Moo^Moo,

ניסתי למצוא מידע אצל טום אבל לא מצאתי, בכל מיקרה אם למישהו יש קישור השוואתי או סתם יודע כמה בערך התכונה הזאת משפרת ביצועים... MOOMOO

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  12. השאלה בכותרת, תודה לכל העוזרים. פיטר.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by srul72,

שלום רב לכל החברים אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בין זכרונות רגילים לבין FULLY BUFFERED DIMM והאם הם מתאימים לשרתים או למחשבי PC תודה רבהההה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. לפי ההשוואה הזאת הI3 עדיף... http://www.anandtech.com/bench/Product/105?vs=118 לפי המלצות שקיבלתי הAMD עדיף. זאת המערכת: PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI 828.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 231.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 476.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray 505.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 475.00 ₪ - 1 1 מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel 1,278.00 ₪ - 1 1 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W 516.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER 123.00 ₪ - 1 1 מה אתם אומרים? תודה!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  15. אוקי יש לי לוח אם : ga-965p-s3 רציתי לדעת אם Q9400/9450/9500/9550 יכולים לעבוד על הלוח אם הזה, לפי מה שבדקתי באינטרנט : http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2457 כתוב שזה " not offical support ", רציתי לדעת אם המעבד יעבוד אם כן אז מה זה אומר " not offical support ". ואיך זה ישפיע על הביצועים ? ואם לא, איזה מעבד quad תוכלו להמליץ ללוח אם שלי תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. מה דעתכם על זכרונות של DIGMA (באופן כללי) ? - הם טובים ? מהירים ? יש בעיות ? תודה !

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. שלום, עקב גאונות יתר קניתי לפני מספר שנים זיכרונות 800 וקיבלתי מסכים כחולים שנפתרו רק ע"י הורדת תדר המעבד ל- 2.4 (אמור לעבוד על 3.0) והנמכת תדר הזיכרונות ל-667. בהנמכת התדר הכול עובד תקין ואין שום מסך כחול. אני מעוניין בקניית זיכרונות בתדר 667 (או תדר גבוה יותר אם זה אפשרי) שיתאימו למעבד אבל הנפח חייב להיות 8 GB. לא חושש מ-OC יש לי קירור טוב למעבד. אשמח להמלצותיכם. mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650@2.4ghz ram: 4GB 667GHZ. display card: gtx650 ti boost. screen: 19 inch 1280*1024.

18. Started by David_Beckham,

צריך שיהיה אותו כרטיס מאותה חברה ואות נפח ואז זה עובד כדואל צ'אנל ?... כי היה לי 2 זכרונות שהם לא מאותה חברה , וכנראה זה עשה לי בעיות היה נותם לי הודעות כחולות .. ככה זה אצלי היה לי 512X2 לא דואל , אז כנראה היה שגיאות .. נתתי אותו לחבר שלי , ואצלו זה לא דואל צ'אנל ואצלו לא עושה בעיות בכלל , אז כנראה זה בגלל זה לא ? תעזרו לי ..

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by SUPER300,

אשמח לדעת מה זה, על מה זה משפיע ומתי צריך וכדאי להתעסק עם זה... תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by anox,

היי, יש לי לוח P4S800D ולפי מה שהבנתי אני לא יכול לבצע נעילה של ה PCI/AGP כי הלוח משתמש בשיטה Artifial Inteligence שזה אמור להתאים בשבילי את כל הפרמטרים השונים בעת שאני משנה את ה-FSB. א. האם ישנה איזו שהיא תוכנה שמראה לי את מהירויות הבאס הנוכחיות (לאחר שאני משנה את מהירות הבאס)??? ב. אם המהירות משתנה, מתי ואיזה נזק יכול להיגרם לי. ג. האם יש איזו שהיא דרך בכל זאת לבצע נעילה של ה PCI/AGP???? תודה,

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Fabian,

האם הפנטיום 4 2.0 GHz נחשב למעבד ביתי טוב?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by idan100,

שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים והמעבד עליו חשבתי הוא Intel Core i5 7600K שעלותו 1,020 ש"ח. האם ידוע אם המחיר של המעבדים החדשים יהיו דומים למעבדי הדור הקודם המקבילים להם (מעבד i5 8600k יעלה גם בסביבות 1,020 ש"ח)? האם מחיר המעבד הנוכחי צפוי להחתך באופן דרסטי עם היציאה של המעבדים החדשים? עוד שאלה חשובה שאשמח לברר היא שאלת הזמינות. ככל שרשום באינטרנט המעבד צפוי להיות משווק בארה"ב כבר בתחילת אוקטובר. בהסתמך על ניסיון העבר, תוך כמה זמן בערך זה מגיע לישראל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

אני מתלבט בין כמה לוחות אם: ABIT IS7-E (865pe) sata,raid,lan (מה ההבדל בינו לבין הIS7 הרגיל, האם ההבדל היחידי הוא שאין לזה FIREWIRE?) - ב540 MSI 865 NEO2-LS ב600 GIGABAYTE-8IPE1000L ב580 - מה הפיצ'רים שלו? EPOX 4PDA ב560 מה אני מחפש בלוח: אמינות פיצרים - אני צריך כרטיס קול טוב עליו וכרטיס רשת. ביצועים איך שהבנתי אין הבדל משמעותי בינהם אבל יהיה נחמד לשמוע המלצות מה קורה עם הPAT? מישהו יודע? לפני כמה חודשים הייתה ידיעה שאינטל חוסמת את השימוש בזה בלוחות 865 אבל אני עדיין רואה את הרישום PE, האם זה חסום או שעדיין אפשר להשתמש בזה? עקרונית אני דיי סגור על האביט, דבר ראשון יש לו על הלוח את כל היציאות של הכרטיס קול שזה נחמד וגם המחיר טוב והלוח אמרו לי אחלה. תקנו אותי אם אני טועה

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by RoeiSH,

שאלה קצת מטומטמת, אני קונה מחשב חדש עם 4GB ראם, ואחרי חודש בערך אני אוכל לשדרג אותו עד קצת, בגלל שכרטיס מסך לא יהיה רלוונטי, חשבתי להוסיף עוד 4GB למחשב, השאלה היא עד כמה זה יהיה אפקטיבי, או שזה אפילו יהיה בזבוז כסף... המחשב למשחקים כבדים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים