עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה עדיף מבין שני אלה? http://tms.co.il/product/5697 או http://tms.co.il/product/4754 או משהו מומלץ אחר באותו טווח מחירים.... למחשב עם מעבד E8400, הארדיסק 500GB, כרטיס מסך RADEON 4850.... בלי כוונה לOC בקרוב או CF תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by x-pac,

זה הקטע בהתחלה רצתי http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=1182 אחרי בדיקה אין אותם במלאי אז הציאו לי את אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 אין אותם במלאי גם אז ביקשתי מאימא שלי שתיתן לי תקציב והיא אמרה לי שתבקש את הדבר שיביא תמורה מלאה לכסף שלך אז אני רוצה 1G וזהו אני עושה מה שאמא שלי מבקשת :

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by Fungus Funk,

האם היעודיות שלו למטרות קולנוע בייתי היא רק בתנאי שמשתמשים בכרטיס קול שלו או גם אם משתמשים בכרטיס קול בנפרד ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. שלום לפני כשנה וחצי בערך קניתי מחשב עם 2 סטיקים זיכרון Geil 256mb DDR 400mhz עכשיו כשהתחלתי לעבוד ולהרוויח כסף, החלטתי להוסיף עוד 512mb ואני לא בטוח מה לקנות, למה? כי 2 הכרטיסים של 256mb מחוברים על הסלוטים הכחולים של הDual. ולכן רציתי לדעת, מה עדיף, כרטיס אחד של 512mb שיהיה מחובר במה שנשאר, או עוד 2 כרטיסים של 256mb? והאם זה ישנה את מהירות השעון שלהם? ואני לא יודע מה ה-CL של הזיכרון הקיים שלי, אז זה משנה מה ה-CL של הזיכרון החדש? עוד משהו: הלוח אם שלי הוא: Asus P4P800 והמעבד P4 2.6Ghz HT ועוד שאלה אחת, זה ישפר בהמון את הביצועים? אני אודה לכם מאוד על תשובות. דוד.

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  5. הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו, אשמח שתתנו לי המלצה לאחד חדש, שיתאים לחומרה במחשב שלי: PENTIUM 4 630 3.0ghz 512*2MB DDRII A-DATA ati x700 PCI EXPRESS 2 הארד-דיסקים, אחד של SATA ואחד של SATAII. אשמח להמלצה על לוח אם טוב, שייתן לי בעתיד אולי גם לשדרג את המעבד. תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by kamikazie,

והאם לוח אם זה איכותי מספיק בשילוב עם המעבד הנ"ל בהנחה שאני לא מתכנן OC? *התקציב שלי ללוח אם הוא עד 550 שקלים.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  7. עשיתי בדיקה, בעיקבות תגובה של xtract על מפרט ששאלתי עליו פה. לפי הבדיקה, אפילו במעבדים הכי חזקים של אינטל, ללא OC, אין טעם להשתמש בזיכרון מעל DDR2 667. האם זה נכון? זה קצת מוזר לי - כי בהמלצות של ASUS לגבי יצרני זיכרון המאושרים ללוח האם P5Q Deluxe שלהם, הם אכן מתחילים ב-DDR2 667 אבל עוצרים רק ב-DDR2 1200. האם כל הזכרונות מעל 667 טובים רק ל-OC? ומה זה אומר, ש-OC מצליח להכפיל את המהירות?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. מה ההבדל בין זכרונות של שרת לזכרונות רגילים?

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  9. קיים דבר כזה? כל הדגמים החדשים שיצא לי לראות היו בלי AGP... אגב, החלטתי ללכת על הAMD64 3200 Venice Core... כדאי? ואיזה זיכרון הכי כדאי לקנות? (כל מה שאני יודע זה ש512 זה לא מספיק) תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מה המצב אנשים ?.. אז ככה, קניתי מחשב חדש ונשארו לי כל החלקים של המחשב הקודם . תמיד התעניינתי בכל הקשור להרכבת\פירוק מחשב אבל אף פעם לא ניסיתי . קראתי קצת את חוברת ההדרכה של הלוח אם שלי (של המחשב הקודם), וכתוב שם מה להכניס, לאן והכל . אני רוצה לנסות להרכיב מחשב לבד . עכשיו יש לי כמה שאלות . אם אני לא ארכיב נכון, אתם יודעים בכל זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי, יש סיכוי לאיזשהי התפוצצות ? יענו משהו שיסכן אותי ? או שרק ישרף משהו ?.. עכשיו בקשר ל - BIOS, אם אני מרכיב את המחשב הכל טוב ויפה אני צריך להתקין את ה - BIOS ?.. תודה מראש וחג שמח, משה

• 85 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by nadaviz,

כחלק משדרוג המחשב הקיים אני מחפש לוח אם למעבד 2500K (עליו אני סגור) שימושי המחשב הם משחקים, יצירת מוזיקה ותכני HD המחשב יהיה ב- OC קל-בינוני (קירור אויר) מה שמשאיר בחירה בין P67 ל- Z68 לצורך חיבור הכרטיס קול החיצוני הלוח אם חייב לכלול חיבור Firewire IEEE 1394 ראיתי הרבה לוחות Z68 שאינם מכילים יציאת וידאו. מה ההגיון בשימוש בצ'יפסט הזה ללא יציאת וידאו? virtu יכול להשתמש במעבד הגראפי של ה- SB דרך יציאת הוידאו של הכרטיס מסך??? (לא נראה לי אבל אני שואל כדי להיות בטוח) בהנחה ולא מה הטעם לקנות כרטיס Z68 ללא יציאת מסך? על איזה יכולות אני מוותר בבחירה ב- P67? כרגע אני קצת מבולבל בנוגע לצ'יפסט המתאים ולגמרי לא סגור על איזה לוח אם כדאי לקחת...

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  12. אני מחפש רשימה שכתוב בה את המהירות של המעבד נגיד a64 3000 אז אני רוצה לדעת מה המהירות (ghz) שלו אני יודע שכבר נתנו אבל אני לא יודע מה לחפש. בכל מקרה תודה עריכה: בעע לא שמתי לב שיש בטופיק אני ממש מצטער אם מישהו יכול למחוק\לנעול אני אודה לו :-X

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by yiftahorad,

שלום אני קצת מבולבל, עם כל הנושא של מהירויות. אני יודע שיש את מהירות ה-FSB שזאת המהירות שהמעבד מתקשר עם הרכיבים בלוח, אני יודע שיש את מהירות ה- MEMORY BUS, שזאת המהירות שבה הלוח תומך בזכרונות DRAM. יש לי 2 שאלות : 1. האם יש מהירות לוח בסיסית שהיא לא ה-FSB, שקובעת את המהירויות של ה-FSB וה-MEMORY BUS? 2. איך זה שיש לי לוח שה-MEMORY BUS שלו עובד ב-100 133 מגהרץ, אבל הוא תומך בזכרונות די די אר של 200 ו266, האם זה בגלל שדי די אר מבצע שתי פעולות בכל מחזור שעון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  14. אני נוטה לDFI , אני קונה Q6600 GO וכנראה TERMALIGHT 120 ULTRA+ SS F121 FAN. מישהוא קנה ומרוצה?

15. Started by BENNY-L,

יש לי מארז שיש בו יציאות לאוזניות מקדימה איפה אני מחבר את זה ללוח?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  16. ובכן, כמו שהכותרת מסבירה את הסיטואציה, אני אחדד, קיבלתי את המעבד, עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב לזה מחשב(סביר להניח שכן-השאלה היא המחיר) , מה בדיוק אני יכול לחבר אליו(אולי להביא עוד אחד כזה ולעשות לקנות לוח תואם DUAL ולהתפנק?) והכי חשוב, האם ואני באמת אצליח לקנות במחיר סביר ולהרכיב, אז האם בעזרת הידיד השנוא שלנו WINDOWS XP אני אוכל לעשות איתו מה שאני יכול לעשות עם מעבד P4 רגיל(אם עבר לכם משהו שלא כלל אפליקציות מחשב אז אתם לא חנונים אלא מופרעים וסוטים :-) )שזה להריץ משחקים EMULים וכל השאר(גם בתצורת שני מעבדים וגם אחד לבד) אשמח לקבל דעה לגבי איזה חומרה תומכת בכזה מעבד(לוח,זכרונות וכדומה) , בכל מקרה, חוו דעה... אז נכון שכל אחד כותב איזה משהו מתוחכם/מצחיק אבל יודעים מה,…

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  17. AMD מאשרת חלון זמנים עדכני להשקה של ה-Ryzen 9 3950X המוביל ושל דגמי Threadripper 3000 חדשים, עם כמות קטנה מהצפוי של ליבות עיבוד בשלב זה לכתבה

18. Started by rost1k,

שלום מה יותר טוב לגיימינג ויותר חזק? I3 2100 או AMD 945 עם OC - STOCK 3.0 עם OC אני יכול להגיע ל3.6 עד 3.8 בערך הAMD יותר טוב המצב הזה? או שהI3? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מהו הדגם הפשוט ביותר של ASUS שכולל SATA וגם חיבור פיירווייר מובנה. אני פשוט עומד לקנות מחשב ממשווק שמוכר רק לוחות של ASUS ואינטל - אני יודע שהם לא הלוחות הכי טובים - אבל המיחיר שלו שווה את הפשרה. מבחינת לוחות של אינטל הוא הציע לי לוח Intel Rock Lake D865PERLX http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d865perl& מקריאת כמה ת'רדים הבנתי שהלוחות של ASUS עדיפים על אלו של אינטל. הבעיה היא שלא מצאתי לוח שיש בו גם SATA וגם פיירווייר. אני מודה לכם מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by TAsraf,

אני מחפש לוח אם מהחברות ASUS או Intel אל תציעו לי את הP5LD2 בבקשה בלבד.. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך שהוא יהיה מתאים לOC.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by מאיה גרינברג,

יש לי מעבד ישן E4600 ולוח של אינטל 945GC הבעיה שהמעבד משחק 1GHZ במנוחה ו 2.4 בעבודה . אני לא רוצה את המשחק הזה ובביוס ביטלתי EIST על דיסאבל ועדיין זה משחק למה ? אני משתגעת! יש בעיה במעבד אולי ? הבטריה של הביוס תקינה הוא שינה את ההגדרה ורשום " NO " אבל זה עדיין מופיע המשחק של התדר . מה עושים ?

22. Started by Regev,

מה עדיף לי לקנות מבחינת איכות, אוברקלוקינג, אמינות וביצועים בלי שום קשר למ-ח-י-ר!: פנטיום 4 נורטווד עם לוח של ASUS/EPOX/ABIT (תבחרו אתם...) א.מ.ד אתלון XP עם לוח של ASUS/EPOX/ABIT (תבחרו אתם...) אנא הציפו בהודעות. זה די דחוף.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by TaLTooL17,

יש לי זכרונות 512MB 400MHZ ,שני סטיקים בסה"כ 1GB, אני מעוניין לעלות ל2GB , ואני לא יודע מה עדיף לעשות: 1.לקנות סטיק אחד של 1GB. 2.לקנות שני סטיקים של 512MB . תודה מראש על העזרה.

24. 1) אני מעוניין לרכוש את המעבד 4 ליבות Q6600 השאלה שלי היא אם אני מתקין WINDOWS 32 PRO (מאחר ו64 לא עובד טוב עם על הפלאגינס ותוכנות המוסיקה) האם בכך אני פוגם ביכולות המעבד או שאין קשר בין סוג ה WINDOWS לבין סוג המעבד. האם עדיף מעבד E6850 ? 2) איזה לוח אם אסוס רצוי לענות לי על הצרכים (DDR2 1066MHZ) אשר יפעל הכי טוב עם המעבד (אין לי בעיה תקציבית) האם עדיף P5E3 WS PRO או P5K64 WS 3) האם זה נכון שלא כדאי לקחת עדיין DDR3? 4) מה דעתכם על מארז THERMALTAKE KANDALF עם קירור מים? והאם הוא יפעל טוב עם ספק כח OCZ GAMEXTREME 600W? תודה רבה לכל העונים)))

25. Started by hz707,

איזה לוח יתאים לי מהסידרה Z68 של ASROCK 1 אם אני צריך להתקין כרטיס מסך ו REVODRIVE OCZ 2 כמו 1 אבל עם שני כרטיסי מסך ?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.