מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היי. אתם בדרך כלל שולחים לי אחלה עצות, אז תודה. אני מחפש זכרון DDR 400 MHZ 2X512MB כמה שיותר טוב במחיר 500-1000 ש"ח. זה למטרת משחקים ו OC לא ממש חשוב לי. ובגלל שאתם כל כך נחמדים צרפתי לכם פרס! תהנו... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תגידו הלוח אם שלי טוב? יש לי : intel rock lake D865perl ושלום לכולם אני חדש פה...
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=CPU&DRID=9206237 נשמע לא רע אבל E6400 נותן יותר ביצועים באותו מחיר
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי לוח עם עם צ'יפסט 945PL-G של Gigabyte ויש בו I-DNA מה זה??
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לישאלה שאני מרגיש מטומטם אבל אהיה יותר מכך אם לא אשאל מדוע המעבד הזה http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5636 עולה פחות מהמעבד הזה http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5503 אני ממש לא מצליח להבין
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
על אילו הגדרות אני צריך לשים לב ? מתחים מעבד וגשר צפוני על V1.6 זיכרון לא מגביל אותי .. HT מכובה . לצורך העניין : אני מצליח להעלות את המחשב על 4 GHZ כאשר המכפלה גבוהה וה- FSB נמוך אך ההיפך בלתי אפשרי ( מכפלה נמוכה ו- FSB גבוהה ) לוח אם : GB 770-ud3 SB 710 מעבד 555 black edition - phenom 2 (פתיחת ליבות מגבילה אותי ) זיכרונות 1122 4GB pc2 - 8500 CL5 240PIN -BLUE kingston
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז לפי מה שאני יודע בשביל שהזיכרון יהיה במהירות שמצויין עליו צריך זכרונות בעלי מהירות דומה בסלוט כפול. כלומר1333 זה בעצם שניים של 667 אבל אם זה אחד אז המהירות היא 667 מה שמעלה את השאלה האם במחשבים ניידים זה גם עובד ככה ובשביל שהזכרון יהיה במהירות של 1333 אני צריך סלוט נוסף? האם אני צריך את אותה חברה? נפח שווה? ההבדל יהיה מורגש? (יש לי כונן SSD אם זה משנה..)
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! לכל האנשים שיש להם את הזכרון הנל על אחד מהלוחות האלו...אני צריך עזרה! יש לי את הלוח של אפוקס אבל אולי בקרוב אני יחליף אותו לאביט.... הזכרון הזה לא עובד טוב על האפוקס שלי ועל לוח גיגהבייט עובד טוב , ככה שהבעיה כנראה באפוקס. אבל אני רואה פה עוד אנשים עם אותה בעיה , אי תאימות מוזרה ? בכל מקרה רציתי להיות בטוח אם הזכרון הזה עובד טוב על האביט ? אם כן אני ישאר איתו... אם לא אני יוצא עוד כסף ויחליף זכרון ל-Mushkin... תודה!
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
תהיתי עם ידוע לכם על עדכון ביוס שיאפשר את קריאת טמפ' המעבד על לוחות גיגהבייט GA-8SR533 ו- GA-8SG667 ??
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי מעבד 6600 ב-120$ כן זה המחיר ששילמתי-דרך חבר שעובד באינטל הבעיה שהם לוקחים על משלוח לארץ עוד 250 שקלים בערך-אבל הוא טס לחו"ל ויאסוף את זה משם... מחיר מדהים... עכשיו תעזרו לי לבחור לוח אם השימוש העיקרי-פשוט פשוט,אינטרנט אופיס הורדות , מקסימום קצת ערכית וידאו לא דרוש OC לא בטיח התקציב? חשבתי עד סביבות 600 שקלים גג האם עדיף ללכת על ציפסט 945 עם זכרונות 667 ואז יישאר לי קצת כסף בכיס ואולי אקנה גם כ.מסך 8500GT (בנעה עולה 460) או ללכת על ציפסט 965 עם זכרונות 800 ואז אהיה חייב לקנות לוח עם כ.מסך OB (אין לי כרגע כ.מסך PCIE בכלל) עד כמה התוספת של זכרונות 800 משמעותית למשתמש "פשוט" כמוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכם אני מקווה שיש מישהו שיוכל לתת לי פתרון יצירתי לבעייה הבאה: יש לי לוח של Gigabyte מדגם GA-7N400 Pro2, כשהעדכון שלו הוא F1. הורדתי מהאתר של החברה את עדכונים F2,F3,F4. את F2 הוא התקין, כשניסיתי את F4 הוא איתחל, ומת. מת=נדלק וזהו. לא מגיע אפילו לתפריט הראשוני של סריקת זכרון, כלום. המסך נשאר כבוי (המתנה..). השתמשתי בתוכנה BIOS@ של Gigabyte בבקשה, מי שמבין... אני אובד עצות. תודה מראש, אורן.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חבר'ה,שאלה לי אליכם,מה בשם ה' ההבדל בין המעבדים האלו חוץ ממהירות השעון (הדיי לא קריטית בהבדלה) שגורם לכזה הבדל מחירים קטסטרופלי??? http://p.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB205476=205478&DB301763=420112 ועוד שאלה,האם כדאי לי לקנות את ה Q6600 מבחינת ניצול משאבים? כלומר האם המערכת הפעלה יודעת לנצל 4 ליבות???
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הרצתי את memtest 86 גרסה 3.0 וקיבלתי 98307 ERRORS יש לי את ה 3200 ,256MB של winbond האם המצב הזה בסדר? ואיך בכלל מבינים משהו ממה שכתוב שם ומה הבדיקות שצריך לבחור? אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור ובכלל להסביר עליה קצת יותר...
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme עוד כמה זמן אני יכול למשוך עם המעבד הזה עד השדרוג הבא? ???
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מי שהוא יכול... להגיד לי מה ההבדל... בין מאבד 64 ביט ל32 למשל אמרו יל שיש הבדלי מהירות כלומר! לא ממש הבנתי למשל אם יש לי מאבד 64 ולחבר שלי בדיוק אותה כמות RAM מגהארץ וכו'.... לי יפעל יותר מהר? ובפי כמה 2? אני כולי מבובל מי שהוא יכול להסביר לי..... בקצרה את ההבדלים!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכווולם, לדוד שלי יש מחשב "ניורון" (אל תשאלו למה, זו לא אחריותי, זה היה לפני שנכנסתי לקטע...) בכל אופן יש בו פנטיום 3 1000 מה"צ עם 128 מ"ב זיכרון ו"כרטיס מסך" מובנה של 4 מגה !!!!!! הקטע הנורא הוא שכשבאתי להחליף את כרטיס המסך גיליתי לתדהמתי שלחר* הזה אין אפילו חריץ AGP. בקיצור הבנתי שזול יותר להחליף לוח-אם. אני מחפש המלצה ללוח זול ופשוט שיתאים למפרט הנ"ל (עם GF4MX440 AGPשעלה לי 240 ש"ח). האם הלוח של ג'יגה בייט (Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T ) יתאים לעניין ? האם ידוע לכם על לוחות אחרים ? בתודה מראש HF
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה שמעניינ אותי אני יודע שיש לוחות אם שתומכים גם ב- SLI ויש לוחות אם שתומכים ב- CF אז השאלה שלי אם הלוחות אם תומכים גם ב- SLI וגם ב- CF ? ( הכוונה ללוח אחד שתומך בשניהם ) או שאלו טכנולוגיות שונות לחלוטין? אני מתכנן לקנות בסוף חודש מחשב... והולך להתחבר אל המחשב 88GT לבינתיים מכיוון שיוצאים הכרטיסים החדשים אז חשבתי שלבינתיים אני אשים את ה-88GT שלי ובעוד כחצי שנה אני אעשה CF או SLI בעתיד התקציב ללוח אם הוא 700 שקלים ואם יהיה צורך אני ארד בדיסק הקשיח אל 640GB וככה אני אחסוך עוד 130 שקל שהתקציב יהיה 830 שקלים לשים לב(!) אני קונה מן החנות TMS במזומן אז אפשר לחרוג בערך והתקציב הקסימלי יהיה 850 שקלים הנה המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 13…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. בלוחות אם מסוימים בתושבת 2011, כבר ידוע שאפשר להגיע ל 64GB של DDR3. השאלה הזאת גורמת לי לשאול (וזאת ללא היכרות של ממש עם RamDisk), האם - לפחות תאורתית - אי אפשר "להעמיס" על ה RAM את מערכת ההפעלה (ובעצם לייצר מהירויות על שללא ספק משמידות כל SSD בן זמנינו)? או שבעצם זכרון ה RAM מטבעו לעולם לא יכול לחזיק מידע לאחר שכובה? הסיבה שגרמה לי לשאול את השאלה, היא שראיתי ווידאו שבו הושוו הביצועים של SSD דור 3 מהיר במיוחד, לביצועים שמספק ה RAMDISK. הנה התוצאות (שהם לא פחות ממטריפות את הדעת - אין דרך אחרת לבטא את זה מצד ימין, כמובן, ה RamDisk, ומצד שמאל SSD מהיר בעל ממשק ה Sata6: כדי להאדיר עוד יותר את התוצאות, הזכרון RAM שבו נעשה שימוש כאן הוא 1333MHz בלבד (!) תו…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא יודע מה יתן ביצועים עדיפים ??? אני מתכנן OC כמה שיותר גבוה . האם התזמונים העדיפים של CORSAIR יפצו על הנפח של 256 מגה במקום 512 כי איתם יהיה אפשר להגיע רחוק יותר ובתזמונים טובים בהרבה. בעוד חודש חודשיים אני יוכל לקנות עוד סטיק של CORSAIR , אבל אז זה יפגע ב OC . ככה שזה בעיה. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום קניתי זכרון חדש של PQI PC4400 והמחשב לא מזהה את השם של היצרן והוא מזהה אותו כ- PC3200. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ראיתי בתר'ד כאן בפורום שלמעבד הזה ממולץ את הלוח ?AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? מה ההבדל בינו לבין זה ?AW8-MAX 3rd Eye II s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? מתוכננן אוברקלוק ובכלל יש עוד לוחות ממולצים למעבד הזה ???
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את המפרט הזה מהדובים ויש לי ספקות לזכרונות .. זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR p/s - HEC 475DVD WATT PSU בהתחלה לקחתי Corsair CMX256A DDR 3200C2 ועכשיו שיניתי ל GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel כי ל Corsair אין Ultra Low latency ולGeiL יש ... הLow latency נחוץ…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מזל טוב לי, רכשתי Core i5 3570k, ולוח BioStar TZ77XE3. בזמן שאני מחכה למשלוח, הגיע הזמן להוסיף להם זיכרון. מבחינת נפח, חשבתי על 2x4GB (אם כי אני לא לגמרי סגור). מה כדאי? התקציב הוא כ-400 ש"ח, עם אפשרות לגמישות (אפשר גם גמישות כלפי מטה אם אין טעם לנצל את ה-400). זה יהיה מחשב שולחני, והשימוש הכבד יהיה פיתוח תוכנה (Eclipse וחברים נגיד); אני לא טיפוס של משחקי מחשב גרפיים כבדים. אם כי... כשאני חושב על מצב הדפדפנים היום וזלילת הזיכרון על-ידיהם, לפעמים נדמה שהגלישה היא השימוש הכבד האמיתי :-( מה שחשבתי עליו בעצמי הוא Corsair - שתי החתיכות האלה או שתי אלה: מהירות נקובה 1600MHz, תזמון 9-9-9-24, 325 ש"ח. מהירות נקובה 2000MHz, תזמון 9-10-9-27, 420 ש"ח. מה דעתכם/ן? האם יש טעם להסתכל ע…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב אולי מישהוא מכם ישים לב שיש עוד דיון שלי בפורום מפרטי מחשב ..החלטתי ךנסות לשמוע חווד דעת גם בפורום הנ"ל (אני יודע שמרביתכם פעילים ביותר מפורום אחד) אכן מרבית ההודע מועתקת מהדיון השני ברשותי מחשב בן כ3 שנים . המרט הנוכחי הוא : C2D E8400 @ 3 GHz Gigabyte ep45-ds3r kingstone 800 Mhz 1 Gb X 4 ENGTX460 DirectCU/2Di/1GD5 psu : nzxt 600 watt (not 80% eff case : nzxt phantom 3 hdds Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler זה המפרט בגדול יש 4 מאוורים במארז.. אני מחפש לשדרג את המחשב (לוח, מעבד,זכרונות וספק) מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ניראה לי שיש איפה אפשר לחסוך חח.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה …
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש את הגיגה בייט שנראה ממש יפה וטוב וגם יש את האסוס וה אמ אז איי... אז....איזה אחד לפי דעתכם עדיף מבחינת ביצועים נטו בלי קשר לאם יש אותו בארף או מחיר או משהוא בסגנון....
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-