עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ido.K,

אז ככה רכשתי תלוח הבא: Abit Kn8 Ultra V1.1 עכשיו הייתה לי אפשרות לקחת גם את הלוח: DFI Infinity NF4 Ultra DINF4U רציתי חוות דעת על הלוח שקניתי והם ה DFI היה קניה יותר חכמה?! תודה עקנית לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by 120mmfan,

שלום... תראו משהו מאוד מוזר עד לפני שנה... המחירים לא היו משתנים כל כך... ולפני 9 חודשים בערך שאלתי כמה חנויות וכולם אמרו לי ממש כולם ש Samsung 256 133 sdram עלה 600-700 שקל לפחות 3 חנויות ו2 טכנאים אישיים כאלה... ועכשיו חבר של אחותי... אחרי שסיפרתי לו את זה הוא בדק מחירים וראהע שזכרונות כאלה עולים 220 עד 300 שקל.... ומאז הוא לא מחזיק ממני כבר גאון מחשבים... וזה מבעס והסברתי לו מה שהם הסבירו לי ששאלתי אותם איך זה גבוה... הם ענו שלא מייצרים כבר ובגלל זה זה ככה וכאלה... אז אני לא ממש שואל פה משהו אלא אומר למה זה ככה מטומטם? 400 ואז 700 עכשיו 200 ו....?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  3. שלום אני מתלבט בין השניים הנ"ל השימוש : משחקים וורד גלישה מוסיקה הורדות מסרים מידיים - בקיצור , מגוון. המחירים שלהם דומים- כ- 100 ש"ח הבדל האם ה Q מתחמם יותר? המחשב אמור לשמש אותי כמה שנים , כאמור לשימוש מגוון. תודה ערן

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. Started by Fontana,

חברה אך הלום אם שלי ? MICRO-STAR INC. (MS-6728) כמה הוא שווה ואם הוא טוב ?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  5. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במעבד לוח אם וזיכרונות יש לי 2000 ש"ח +- אני לא בטוח אם לקחת I5 או I7 עכשיו הציעו לי משהוא כזה אני צריך שתגיד לי איך הדברים האלו intel core i5 2500k 4X3.3 Ghz 6mb 1333MHZ lga 1155 box gigabyte ga-ph67a-ud3-b3 cor i5/i7 dualDDR3 ........................... (אין לי כוח לכתוב את ההמשך) kingston hyper x 2048MB 1600Hz DDR3 cl9 אם הרכבה ובדיקה ב1995 ש"ח אבל אני רוצה את הלוח אם אם הUSB3 שהוא עוד 30 ש"ח אבל אני לא יודע אם לקחת את הI5 או I7 (הוא עוד 300-400 ש"ח) אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם יכולים לתת לי חלקים במחיר הזה שיכללו כרטיס מסך{אני יודע שזה לא המקום הנכון בשביל כרטיס מסך אבל אני מעדיף מלהימנע מלפתוח נושא חדש רק בשביל כרטיס מסך שלא בטו…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב, ברשותכם, יש לי 4 שאלות: 1) האם למפרט הנ"ל אני צריך להתקין XP\ויסטה בגרסאות ה64 ביט שלהן כדי לנצל את מלוא היכולות של המפרט? 2) האם ווינדוס XP יזהה את כל הזכרון RAM? (ארבע גיגה?) 3) האם גרסאות ה64 ביט של ויסטה\XP פחות יציבות מגרסאות ה32? 4) ושאלה אחרונה - אם הייתם קונים את המפרט הזה במקומי, איזה מערכת הפעלה הייתם מתקינים - ובאיזה גרסא? תודה רבה!! אורי מצ"ב המפרט Mother Board ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 11631 Graphic Cards ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT 10144 Processors INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX 10741 HDD 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD 80255 Memory DDR II 2GB 800Mhz CL5 HEATSINK PATRIOT 11325 CD & DVD DVRW NEC 72…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  7. כתוב לי עליו SLB9J MALAY Q833A800

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by qpalzm,

במחצית השניה של 2005 אינטל צפויה להכריז על מעבדים חד-ליבתיים חדשים מבוססי ליבת CedarMill (ליטוגרפיית 65 ננומטר, 2 מגה-קאש, 64-ביט) שיחליפו את מעבדי הפרסקוט לשוק הבינוני וירוצו בטווח תדרים 3-3.8 ג'יגהרץ. במחצית הראשונה של 2006 צפויים להצטרף אליהם מעבדי Presler שיהיו כפולי ליבה ויתמכו בטכנולוגיית LT בטווח תדרים 3-3.6 ג'יגהרץ, כמו-גם צ'יפסט חדש לגמרי בשם iAMT2. ליבות Presler שיתמכו בצ'יפסט ייקראו Conroe ויושקו במחצית השנייה של 2006. באותו זמן גם השוק הנמוך צפוי להשתנות עם כניסתם של מעבדי CedarMill-V (מסורסים עם 512K קאש, fsb533, אי-תמיכה בHT או VT). הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום בנושא, אז כנראה שזה הת'רד הראשון ואני ממליץ שיהיה גם הרשמי. כל ידעני הפורום מוזמנים לעדכן או…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by Esparco,

איזה לוח מהם יותר טוב?!?! וההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 400 שקל

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  10. מכל שידרוגי המחשב שבן דוד שלי עשה הוא הותיר לי כמה חלקים שאני מקווה לעשות בהם שימוש... 3 סטיקים 256MB של זיכרון DDR 266 של HYNIX מארז + ספק (יחסית חדש) 400W סידירום X52 כונן דיסקטים 1.44 דיסק SEAGATE SATA150 80GB 7200 ובגלל התקציב המועט שלי (מקסימום 1000 ש"ח), חשבתי בכיוון של רק לקנות את החלקים שחסרים להשלמת המחשב: לוח אם (משולב כרטיס מסך) ומעבד... אני קצת חלוד בתחום המחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. רק חשובים לי מספר דברים: שהלוח אם יתמוך בשלושת הסטיקים של הזיכרון בתדר 266 הרץ, שיהיה לו סלוט לשידרוג כרטיס מסך עתידי, (אל תצחקו אבל אם קיים כזה דבר אז אפילו סלוט של PCI-E) ושהוא יתמוך בדיסק SATA הנ"ל. לגבי המעבד, זו בעצם העזרה שאני צריך מכם, איזה מעבד לקחת יחד עם איזה לוח (כמ…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by pain_killer12,

מישהו יודע אולי מתי אמורים לצאת המעבדים האלה לשוק? כבר המון זמן מדברים עליהם. האם הם מיועדים לשוק הביתי והאם יש הערכה של כמה אמור לעלות מעבד פנרין? והאם הQUAD יהיה מרובע טבעי?

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  12. הי! לפני 3 שנים קניתי מחשב מפלונטר עם מעבד AMD AM2 3500+ עבד טוב 3 שנים ואז פתאום הפסיק לעבוד ולא נדלק יותר. הלוח והמעבד נשלחו לפלונטר לתיקון(נשארו חודשיים לאחריות) פלונטר קיבלו את הלוח שבור. כנראה עבודה מרושלת של דואר ישראל.(תוגש תלונה בקרוב בתקווה לקבל פיצויים) המעבד נבדק ונשלח חזרה. עכשיו אני מחפש לוח אם עם התושבת הזאת. הדרישות הן פשוטות: 2/3 סלוטים של PCI. שיהיה כמה שפחות יקר. יקנה כנראה בKSP הר חוצבים, ירושלים. שיהיה אמין ויעמוד בקצת עומס של 15 לשוניות פתוחות בAVANT BROWSER =) תודהה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by IdanRe,

עקב תאונה מצערת הלך לי המעבד (AMD 64 939) לאחר פירוק וניסיון כושל להרכיבו מחדש. נפלה לו רגל אחת ועוד כמה התעקמו (עדיף שלא תשאלו איך בדיוק אבל לא קשה לנחש), המעבד עצמו בריא. מה עושים עם מעבד כזה? אני משער שהאחריות לא תחול עליו ואני אצטרך לקנות חדש, אבל מה אני עושה עם הישן? רק לפח או שאפשר איכשהו להפיק ממנו עוד תועלת? תודה מראש, עידן.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by dorratz,

יש לי לוח מסוג Intel D850MV. הנה לינק: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/index.htm?iid=ipp_browse+motherbd_d850mv& הוא טוב?

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by laviko1,

שלום. אמרו לי פה בפורום שהלוח שלי תומך במעבד החדש פנום 2 קראתי בחוברת של הלוח ולא רשום שם כלום על זה. השאלה שלי האם זהבטוח שהוא תומך?

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by shura,

EPOX 8RDA (n-force2)sb,USB2.0 Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2 GIGABYTE 7N400L (nForce2) lan רציתי לישול איזה מהלוחות האם יותר טובים ויותר שווים ליקנות? רציצתי לעשמוע את דעתכם תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by UberGitter,

שלום, לפני שנתיים קניתי את הלוח אם הזה יחד עם קיט זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4. היום אני החלטתי לשדרג ולקנות עוד קיט זהה OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum מן הסתם הPART NUMBER יהיה שונה ואני מניח שמפני שהזכרונות הישנים כבר עבדו תקופה, הם אולי יהיו טיפה יותר איטיים מהחדשים, אבל חוץ מזה הזכרונות אותו דבר בפרמטרים שלהם. המטרה כמובן זה שהכל יעבוד בDUAL CHANNEL, היות והלוח אם למיטב ידיעתי יתמוך ב4GB DC. האם העובדה שהזכרונות טיפה שונים היא בעייתית מבחינת הDUAL CHANNEL? (קראתי את הFAQ בסטיקי למעלה כמובן, אבל לא יזיק לקבל עוד חוות דעת...) האם בכלל יהיה הבדל אם זה לא יעבוד בקונפיגורציה של DC, כלומר האם כדאי לי במקרה הזה להישאר עם 2GB (במידה ואנ…

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by NeoTrix,

שלום וחג שמח, היום קראתי את המאמר החדש באתר: http://hwzone.co.il/news/134913 ויש לי שאלה אודות הפיצ'רים של הלוח-אם הזה. כי אני פשוט בקרוב הולך לקנות מחשב חדש, ואני הולך להשקיע בו די הרבה ואני רוצה לדעת אם שווה לחכות או לא. אז לפי קריאה של המאמר הזה, הבנתי שלמעבדי ה Sandy Bridge קיימת ליבה גרפית, הבנתי שהצ'יפסט החדש יתן לנו גם לנצל את הליבה הגרפית של המעבד וגם מתן יכולות אוברקלוקינג למעבד. מה שאני רוצה לדעת, אם למשל אני קונה לוח-אם Z68 כשיצא ואני קונה כרטיס מסך לדוגמא GTX570 אז גם הכרטיס GTX570 וגם הליבה הגרפית של המעבד יעבדו במקביל? ומה, זה ישפר את הביצועים אפילו יותר? איך זה בדיוק עובד? אשמח לדעת על העניין הזה. כי ייתכן ולא הבנתי בדיוק. תודה.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  19. אני בונה לחבר לי מערכת מבוססת I3 והראיתי שיש לוח Gigabyte GA-Z68MA-D2H שעולה ב RSM ב 379 ש"ח שעולה 3 יותר מהלוח Gigabyte GA-B75M-D3H שעולה 3 ש"ח פחות אבל ל Z68 למרות שהציפסט שלו פחות מתקדם , מגיע עם הרבה מאוד אופציות טובות שאין ב B75 האם כדאי לקחת את ה Z68 לעומת ה B75 למרות שהוא ישן יותר ? הוא כבר קנה מעבד i3 3220 מיד שניה ,ובדקתי והוא מתאים ללוחות האלה מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  20. בלוחות אם ישנים של ASUS (כדוגמת סדרת ה-P4P800) היה פיצ'ר שמאפשר לטעון את ערכי ברירת המחדל של ה-BIOS ע"י החזקת הכפתור INS בזמן הדלקת המחשב. הרבה יותר נוח מלעשות CMOS RESET עם ג'אמפר. האם גם בלוחות החדשים של ASUS יש פיצ'ר דומה?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. שלום, עקב גאונות יתר קניתי לפני מספר שנים זיכרונות 800 וקיבלתי מסכים כחולים שנפתרו רק ע"י הורדת תדר המעבד ל- 2.4 (אמור לעבוד על 3.0) והנמכת תדר הזיכרונות ל-667. בהנמכת התדר הכול עובד תקין ואין שום מסך כחול. אני מעוניין בקניית זיכרונות בתדר 667 (או תדר גבוה יותר אם זה אפשרי) שיתאימו למעבד אבל הנפח חייב להיות 8 GB. לא חושש מ-OC יש לי קירור טוב למעבד. אשמח להמלצותיכם. mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650@2.4ghz ram: 4GB 667GHZ. display card: gtx650 ti boost. screen: 19 inch 1280*1024.

22. UD5P עלה כ-200 ש"ח יותר מ-UD4P, האם יש סיבה מיוחדת לכך ?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by THE FOX,

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג בזול? או מישהו מוכר כאן? כי הרבה מתחילם לשדרג לאופטרונים....

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

משחקים\סרטים P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Gigabyte 8I915P DUO S775 DDR1+2 512MB A-DATA DDR-II (Ohh my gosh 4CL, how bad is it ?) x2 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE Abit AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz Twinmos x2 (What's those memories' CL ?) ומה בכלל זה הCL (CAS LATENCY הזה ? זה חשוב אם אני לא מתכנן OC ?

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by tamir2,

כל מי שמכיר את הלוחות אם שלהם שיגיד.. לי איך.. הם... ועם הם טובים באובר קלוק.. תודה לכל.. אלה שענו לי!!!

• 1 תגובה
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים