עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arield,

אני מתלבט בעיקר בין 3 דגמים לצורך OC וגיימינג כבד... יש לי i7 2600k 4GBX2 DDR3 1600 g.skill ואני רוצה לקנות לוח אמ שיתן לי את התפוקה המירבית לOC איכותי. הדגמים שאני מתלבט בינהם הינם: ASROCK Z68 Extreme 4 B3 Z68 P8Z68-V PRO Gigabyte Z68X-UD4-B3 אזמח להמלצה מה עדיף לגם פירוט למה....?

2. Started by Amiras22,

מישהו יכול לתת לי בבקשה השוואה קצרה בין שתיי המעבדים הכי טובים של INTEL ו-AMD ומי הטוב מבינהם ? השמח לתגובות!!!!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by nirorlev,

הי חברה, אני רוצה לעשות UPGRADE ל"עגלה" שלי, ולקנות MB ומעבד חדשים. אבל יש לי 1G של זיכרות SDRAM ישן שחבל לי לזרוק. יש לי הזדמנות להביא MB ומעבד מארה"ב בזול אבל אני צריך המלצה ל-BOARD שתומך SDRAM ישן (לא DDR). כמובן שתוספות כמו USB2.0 או ATA133, כרטיס קול ורשת וכ"ו, יתקבלו בברכה. אני לא גיימר ולא אוברקלוקר... אז לא חשובות לי יכולות ההמהרה והיציבות במתחים גבוהים. יש המלצות? תודה, ניר.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by ilanb0,

כשאתם בוחרים לוח אם - כמה חריתי הרחבה אתם לוקחים בד"כ (PCI)?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by shika,

שלום רב אני מחפש לוח חליפי ל asus p5rd2-vm הוא עושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו החומרה שברשותי: ddr2 512mb 667mhz pc 5300 intel p4 d805 2.66ghz (64bit) חשבתי על ASUS P5KPL-AM Intel G31 LGA 775 Model 31146 או Gigabyte GA-G31M-ES2L Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail Model 39264 אשמח לחוות דעת או רעיון אחר תודה נעם

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by qweewq,

קיבלתי הצעה להצתרף לקניה מרוכזת של 2 המוצרים הללו I5-2500 ולוח DH67BL במחיר 800 ש"ח. האם המחירים הזה נחשב זול יחסית למחיר הרכיבים הללו כאשר קונים מערכת מחשב שלמה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  7. שלום, לא כותב פה הרבה אבל מרבה לקרוא, מעבר לזאת בתור אחד שמחכה בכיליון עיניים כבר ל LGA2011 מחפש מחליף ל QX9650 על 4GHZ שלי, הצלחתי למצוא קצת פרטים וזה נראה טוב מתמיד.....אז קבלו אותו הנה הפרטים: http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-3930K.html [table][tr][td] Microarchitecture Sandy Bridge [/td][/tr] [tr][td] Processor core ? Sandy Bridge-E [/td][/tr] [tr][td] Core stepping ? C1 (SR0H9) [/td][/tr] [tr][td] Manufacturing process 0.032 micron Hi-K metal gate process [/td][/tr] [tr][td] Data width 64 bit [/td][/tr] [tr][td] Number of cores 6 [/td][/tr] [tr][td] Floating Point Unit I…

8. היי רציתי לדעת האם קיימת חשיבות או שאפשר לשים איפה שאני רוצה וזה לא ישנה דבר תודה

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by roma4k,

בוקר טוב, במקור היתה פה שאלה אחרת אבל לא רציתי לפתוח ת'רד חדש.. אני קונה זיכרון של A DATA - הייתי רוצה לדעת האם זה נחוץ להשקיע 50 ש"ח בשביל CL 4 במקום CL 5? במידה ואחליט לעשות OC בעתיד, יהיה משמעות רבה לזה? תודה מראש על העזרה..

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  10. שלום לכם, קניתי מחשב שאמור להגיע אלי בימים הקרובים אם מעבד Q6600 ו - 4GB זכרון. גיליתי שמערכת ההפעלה שתכננתי להתקין לא תוציא את מירב הביצועים מהמחשב שלי מכיוון שהוינדוס ויסטה 32BIT תומך עד 3.2GB זכרון מה שנכון גם לגבי האקספי 32BIT. עכשיו אני מטלבת האם לקחת ויסטה 64BIT , אקספי 64BIT או את אחד מהם ב32BIT, השימוש העיקרי שלי יהיו משחקים ולכן חשוב לי לנצל את כל כוחו של המחשב אם זה בDX10 ואם זה בזכרון. שמעתי גם על אופציה נוספת, לקחת אקספי ולהתקין עליו DX10. אני מטלבת ולא יודע מה יהיה יותר טוב בשבילי, אשמח לעזרה. ואם כבר אני כותב פה אז גם לחבר שלי יש הטלבתות יש לו 2GB ראם בשני סטיקים, הוא רוצה לקנות 2 סטיקים של 2GB שיהיה לו 4GB. עכשיו הוא מטלבת בין ה 800Mhz לבין ה1066, הוא לא יו…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by liran89,

שלום מהרגע שאיפסתי את הביוס נתקלתי בתקלה מנורת ה״חשיבה״ של המחשב ( האדומה) נשארת דלוקה רצוף כל הזמן והמחשב עולה רגיל הכל בסדר

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  12. אינטל חושפת את ההתפתחות הגדולה הבאה בייצור שבביה, אשר אמורה להציג שיפורי ביצועים מלהיבים כמעט בכל היבט ונתון לכתבה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  13. זה 2 מעבדי כפולי ליבה "מודבקים"

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  14. למעשה 2 שאלות: 1. מה ההפרש בערך בביצועי המערכת בין single channel ל dual channel של 1 ג'יגה? ובמשחקים? (אני מתאר לעצמי שהשאלה כבר נשאלה, אבל מהחיפוש לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה..) 2. אם יש לי כרגע סטיק יחיד של 1GB ואני רוצה להוסיף בעוד כמה חודשים עוד אחד מדגם זהה בשביל Dual, האם יש הבדל מאשר לקנות 2 סטיקים זהים בו זמנית? (הבנתי שסטיקים מאותו דגם לא בדיוק זהים אם הם מיוצרים בהפרש של כמה חודשים אחד מהשני.. האם זה ישפיע על ריצה ב DC ?) תודה

15. Started by nati86,

שלום לכולם, הלוח במחשב שלי הלך לו לעולמו ובמסגרת האחריות צריך להחליף לי לוח. הלכתי למעבדה בה רכשתי את המחשב (לפי הMSI בטח תבינו מאיזה חנות), והוא שם לי לוח של MSI במקום הGIGABYTE שהיה לי, ואמר שאם ארצה ישים לי GIGABAYE רק שצריך להזמין. קראתי על הלוח באתר של MSI (הדגמים של שני הלוחות בכותרת) ויש לו יותר פיצ'רים מהGIGABYTE. השאלה היא אם כדאי להישאר עם הMSI או להחליף לGIGABYTE המקורי שהיה לי? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. מזל טוב לי, רכשתי Core i5 3570k, ולוח BioStar TZ77XE3. בזמן שאני מחכה למשלוח, הגיע הזמן להוסיף להם זיכרון. מבחינת נפח, חשבתי על 2x4GB (אם כי אני לא לגמרי סגור). מה כדאי? התקציב הוא כ-400 ש"ח, עם אפשרות לגמישות (אפשר גם גמישות כלפי מטה אם אין טעם לנצל את ה-400). זה יהיה מחשב שולחני, והשימוש הכבד יהיה פיתוח תוכנה (Eclipse וחברים נגיד); אני לא טיפוס של משחקי מחשב גרפיים כבדים. אם כי... כשאני חושב על מצב הדפדפנים היום וזלילת הזיכרון על-ידיהם, לפעמים נדמה שהגלישה היא השימוש הכבד האמיתי :-( מה שחשבתי עליו בעצמי הוא Corsair - שתי החתיכות האלה או שתי אלה: מהירות נקובה 1600MHz, תזמון 9-9-9-24, 325 ש"ח. מהירות נקובה 2000MHz, תזמון 9-10-9-27, 420 ש"ח. מה דעתכם/ן? האם יש טעם להסתכל ע…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  17. שאלה מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ל GIGABYTE GA-P35-DS3L? ההפרש בינהם הוא קטן מאד ורציתי לדעת אם כדאי להוסיף תסכום הקטן הזה אולי בשביל לוח יותר טוב מישהו יכול להגיד לי אם כדאי?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by tracksalg,

אני בקרוב מאוד קונה מחשב של AMD . ורציתי לדעת באתרים של הלוחות אם של AMD תמיד מצויין שהם תומכים ב CROSSFIRE ובלי שום קשר ל SLI של NVIDIA על המחשב שאני קונה יהיו מותקנים 2 כרטיסי מסך של NVIDIA ה 460 GTX , יש סיכוי שהם לא יעבדו כי הלוח תומך בCROSSFIRE ? ככה זה רשום גם באתר של GIGABYTE וגם באתר של ASUS מה הולך פה ? כרטיסי מסך של NVIDIA יותר לא עובדים עם AMD? רק ATI? הלוח שיהיה מורכב אצלי הוא של GIGABYTE דגם AMD GIGABYTE 890XA-UD3 AM3 בבקשה בלי המלצות ללוחות אחרים וכדומה , רק רוצה לדעת עם כרטיסי NVIDIA עדיין פועלים על לוחות של AMD כ SLI תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  19. גרסה מוקדמת של דגם משושה אשר אמור להיות חלק מדור ה-Core האחד עשר של יצרנית השבבים נצפתה ברשת לכתבה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  20. יש לי לוח אם מחברת ASUS דגם P5LD2 SE ואני רוצה לקנות מעבד חדיש שהוא: Intel Core i5 Processor i5-660 3.4GHz 4Mb Dual Core LGA 1156 Box. אז השאלה שלי היא אם הלוח שלי יעמוד בזה ואם זה בכלל מתחבר? ואם לא אז איזה לוח אם מומלץ במחירים 800-1000?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by BHXHO2,

P4s800 של אסוס או אפוקס 865 עם ציפ של אינטל האסוס עם ציפ sis תודה ניסים

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by BornToBWild,

היי, פעם אחת ולתמיד אני רוצה להבין - מה המהירות בפועל של המעבד הזה (ב-GHZ)? האם באמת מדובר ב 1.86 GHZ? זה לא מעט מאוד יחסית למעבד מתקדם? או שהעובדה שהוא כפול ליבה אומרת שהמהירות היא למעשה כפולה? אשמח להבהרות בנושא... תודה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. יש לי מחשב ישן שמחובר למערכת קולנוע ביתית ומשמש רק לסרטים. כבר הרבה זמן שהוא עושה בעיות. היום עשיתי לו memtest והיו אלפי שגיאות. אז אני רוצה להחליף את הזכרון ורק רוצה לוודא שאני אקנה זכרון נכון מאותו סוג במקום. לוח האם שלי הוא Asus a7m 266 Chipset AMD 761 וכשהמחשב עולה כתוב שיש לי DDR200 הוצאתי את הכרטיס זכרון המקולקל ועליו כתוב Kingston KVR266X64C25/256 האם כרטיס כזה נניח יעבוד על המחשב שלי http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=305667 המון תודה !

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by mr.Man,

שלום לכולם.. עד עכשיו התעסקתי רק עם מעבדי INTEL.. (לא להתנפל עלי... זה העדפות של מקום העבודה) עכשיו אני מחפש מחשב לבית ומתעניין על AMD... השאלה שלי היא כזאת... יש כל כך הרבה סוגים... מה זה אומר? יש VINCE ויש WINCHESTER ויש גם SAN-DIEGO... מה ההבדל בניהם? מה הכי שווה? מה ההבדל בין TRAY ל BOX? ראיתי שיש גם דגמים עם BW-E6.. מה זה? מה אומר המספר ליד הדגם? 3000, 3200...? תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  25. שמעתי מישהו אומר שככל שהטמפרטורה של המעבד עולה כך מהירות השעון שלו יורדת. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה בערך מהירות השעון באמת יורדת, ועל איזה טמפרטורה יש לשמור כדי שהמהירות תהיה מקסימלית. כל מידע נוסף מבורך.

• 14 תגובות
    • 775 צפיות