עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אבי11,

שלום רבותי אם יש למישהו מידע על מתאם slotket ms6905 master לפנטיום3 אודה לכם על כל מידע לנ"ל תודה אבי

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by g1zey,

על כמה FSB אני צריך לשים את המעבד AMD 2500+ ?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  3. Started by omrisc,

שלום במיפרטים כתוב שהוא 64Bit, ע"פ הקישור זה לא נכון, מה האמת? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600_2.html "The Semprons dont also support the 64-bit extensions"

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  4. שלום רציתי לשאול איזה לוח אם, מבוסס צ'יפסט 915G מומלץ למעבד אינטל 64 ביט עם כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים במחיר של עד 650 ש'ח. ואיך הלוחות של אינטל?(שמעתי שהם לא משהו) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  5. איזה לוח אם טוב יותר GA8I945PG Gigabyte או P5LD2 Asus הייתי רוצה לדעת למי יש יותר עוצמה יותר איכות מה המרצדס מבחינתכם ולמה האם יש הבדלים ברמת הביצועיים האם יש יותר חריצים או פחות חריצים בין אחד לשני בקיצור מהו הלוח האיכותי מבלי להתייחס לעלות

• 14 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by yanivganor,

שלום, האם יש הבדל בין הטכנולוגיה של ה 90nm לבין ה 130nm ? ביצועים ? פליטת חום ? יציבות ? תודה

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by Headspin,

מה כדאי יותר ? אנחנו רוצים לבנות שרת שהולך לחווץ שרתים. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ לוחוץ אם לשרתים האלה ומארזי U1? ואיזה מעבדים ממולצים לשרת ? רצוי DUAL CORE...ואיזה לוחות?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by wArezm0n,

מישהו יודע מתי הAN8 של ABIT מגיע לארץ ואם יהיה כדי לקנות וכמובן שאני מדבר על גירסת הFatality של הלוח ושמעתי שהוא nForce 4 Ultra ויש אותו כבר בארצות הברית אז מישהו יודע מתי הוא מגיע אלינו ואם הוא שווה משהו??

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by slater,

שלום!!! רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הזכרון crucial Ballistix tracer.... 1. באילו צ'יפים הוא משתמש? האם הם טובים לoc? הם עוברים/שווים לtccd? 2. האם זכרון זה מומלץ למערכת a64 s754? 3. האם הזכרון הנ"ל הוא overclocker טוב? 4. מה ההבדל בין הtracer לבין הבליסטיקס הרגיל? דרך אגב מדובר גם על גרסאת הpc3200 וגם הpc4000...... האם הזכרון הזה שווה קנייה?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by bora8,

שלום לכם יש לי לוח ABIT AN8 ULTRA ומעבד AMD ATLON 64 3200 VENIC וקניתי עכשיו כרטיס מסך HD 4850 רציתי לדעת האם קדאי להחליף את המעבד ל-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4200+ Socket 939 Tray או חבל על ההשקעה [br]פורסם בתאריך: 12.01.2009 בשעה 18:58:11

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  11. טוב העיניין הוא כזה, יש לי לוח אם GA-965P-S3 rev. 1.0 ואני מתעניין בלהחליף מעבד וזכרון. השאלות שלי: 1. האם לוח האם שלי תומך בכל המעבדים שמחוברים בחיבור LGA 775? או שיש קשר גם למהירות FBS המכסימלית שהלוח אם שלי תומך בו? 2. אם אני מחליף את המעבד, ונשאר עם הזכרון שיש לי כרגע( DDR2 667MHZ 1024MB X2), האם הביצועים של הזכרון יגבילו את הביצועים של המעבד החדש? 3. אם אני קונה עוד זוג זיכרונות של 2048MB במהירות 800MHZ, האם הם יוכלו לעבוד יחד עם הזכרונות הישנים שלי? (667MHZ) או שכל הזכרונות בכל לוח האם חייבים להיות בעלי אותו MHZ ואותו CL ? תודה!

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  12. אני רוצה לדעת שהבנתי נכון ושאני לא מפספס שום דבר: 1) חברת fusion-io הוציאה כרטיס PCI-E שמיועד לאיכסון מידע. 2) מכיוון שהכרטיס מהיר מאוד (מעל 500MB לשניה) אין צורך בזיכרון פנימי, ונפח מינימאלי של 80GB (בתיכנון עד 1.28TB) מבטל את הצורך בדיסק קשיח. 3) עידכון תוכנה בסוף השנה יאפשר לבצע ממנו העלאה. אתר החברה וסרטון הדגמה: http://www.fusionio.com/ אני רוצה לדעת האם זה באמת כזה מושלם? מה אני מפספס? האם באמת תם עידן של פיצול לשני סוגי זיכרנות? איך לוחות האם יושפעו מכך?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by laviko1,

שלום. אמרו לי פה בפורום שהלוח שלי תומך במעבד החדש פנום 2 קראתי בחוברת של הלוח ולא רשום שם כלום על זה. השאלה שלי האם זהבטוח שהוא תומך?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by viper_sb,

אני מעוניין לדעת איזה לוח אם יתאים לשרת X3400 של IBM כאשר הייעוד של השרת הוא שרת STORAGE תודה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. אז בעקבות ייעוץ שקיבלתי החלטתי להחליף את הלוח אם של Asus שהזמנתי בלוח של Gigabyte אני רק צריך קצת ייעוץ לגבי איזה לוח. אני מחליף בחנות הזאת אז כל לוח מתחת ל100$ מהרשימה הנ"ל אפשרי. http://ncix.com/products/index.php?minorcatid=107&subminorcatid=907#Gigabyte חשבתי על זה כי הוא תומך USB3, אבל מה ההבדל בין הצ'יפסטים 770 או 880? http://ncix.com/products/index.php?sku=50567&vpn=GA-770T-USB3&manufacture=Gigabyte הולך לשבת על הלוח מעבד athlon X4 640 וכרטיס מסך 460GTX.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  16. שלום אני טס לחול ורוצה לקנות לוח אם מעבד וכרטיס מסך חשוב לי שהם יהיו עם ביצועים מעולים מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ובנוסף משחק במחשב אם מישהו יוכל להמליץ לי הבנתי שעכשיו יצאו כמה חידושים אודה מאוד לכל מי שיעזור ומבין התקציב הוא עד 1000$ אולי קצת יותר

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  17. אני עובד עם REVIT וCS4 איזה כרטיסים כדאי לי לקנות האם 1333MHZ יעבוד טוב או שכדאי לי לעלות במהירות כמובן שאני מדבר על 8G ומעלה כמו כן ראיתי חברה בשם G.Skill מישהו מכיר

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by haviv822,

כותרת מאוד חשוב כמה שיותר מהר בבקשה ואיזה לוח עדיף ה c43 או לוח של גיגאבייט ה p67 ud3

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. שלום! בימים אלו אני שוקל איזה לוח אם לקנות. (תכלס אני מחפש רק של GIGABYTE אבל זה דיון אחר) להלן 2 נושאים – בשניהם אני שואל את אותה השאלה .. מה היא כיום, ומה תהיה הטכנולוגיה השלטת בשנים הקרובות... PCI מול PCI-E : כמי שמהר מאוד נוטה לנצל את כל ה slots הפנויים להרחבה (עם כרטיסי TV - VIDEO , מודם פקס ישן, כרטיס רשת) אני רוצה לוודא שיש לי מספר גדול של סלוטים פנויים להרחבות בעתיד. לכן, לוח אם עם רק 2 חריצי PCI כמובן שלא יעניין אותי. אבל.... כשאני בא לשקול לוחות עם מספר סלוטים גדול, אני רואה שחלקם בה אם יותר PCI-E וחלקם עם PCI. למשל שלוש PCI רגיל , שני PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך מול ההפך: שני PCI רגיל , שלוש PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך ראיתי אף לוח המגיע עם …

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by BigDragoon,

משהו יודע מתי אמורים להגיע לארץ לוחות האם האלה? (דגמים ספציפיים שאני יודע שיצאו כבר: ASUS P5N7A-VM, MSI P7NGM)

21. יש לי מחשב שלוח האם לא מתאים ורציתי המלצה ללוח אם המתאים למפרט הבא: מעבד אינטל e6550 c.2.d כרטיס מסך ATI X1650 PRO זכרון 2G. 677 דיסק קשיח 160G (הלוח הנוכחי שלי הוא: גיגהבייט GA-945 GCMX ). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by AboveBeyond,

אהלן , ראיתי בפורום מפרטים שרב המחשבים שממליצים שם הם עם מעבדי AMD AMD Phenom 2 רציתי לדעת למה המעבד הזה משתווה בביצועים לאינטל ולמה ממליצים עליו ברב המפרטים שם?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  23. אהלן אנשים, קיבלתי מחשב שאני אמור להתקין עליו האקינטוש. המפרט: לוח: GIGABYTE X58 : GA-X58-UD5 מעבד: i7 920 CPU קרור מעבד: Zalman CNPS9500 92mm for 1366 I7 CPU Cooler כרטיס גרפי: GTX285 2GB OC מארז: Zalman GS1000 No P/S ATX Titanium Case המאוורר תקוע על מקסימום כל הזמן - משלב ההדלקה - בתוך הביוס ובמערכת הפעלה. לא משנה מה אני משנה - FAIL PROOF DEFAULTS ניסיתי לשנות fan control to enabled מה שגם ככה היה הבררת מחדל ניסיתי לשחק לשנות: control method in the bios to "Auto" (default), "Voltage" or "PWM" לא עזר האם משהו נתקל בזה כרגע אני מריץ את גרסת הביוס הכי עדכנית BIOS F7 binary update אולי לנסות לחזור לביוס קודם? מה עוד אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים