מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
השאלה העיקרית היא האם הזכרונות מתאימים או כדאי/עדיף לשנות, ואיזה מארז כדאי? AMD Athlon XP 2500+ barton 550 nis (כולל מאורר ללא שאיפה לא.ק) Chaintech 7NJS Ultra Zenit 790 nis DDR 400 512MB Kingston 590 nis שימו לב לפיצ'רים של הלוח אם הזה! והבאנדל חלום! תודה רבה למגיבים ומגיבות.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב CPU 900MHZ AMD לוח Gigabyte GA-7ZX החום של המעבד 43-45 ושל הלוח 26 זה תקין או שזה יותר מידי חם ? ? ? ? ? ? דבר שני אוברקלוקינג יהרוס לי את המחשב ???? יש בזה סיכון מעם איזה תוכנה עושים את זה בתודה 8)
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
כותרת..+ אני נכנסתי לBIOS של לוח האם שלי.... ככה לבדוק טמפ' ... לא עשיתי OC למעבד, או לכ.מסך... הנה השאלה.. הגיוני שיהיה לי 19 מעלות צלזיוס במנוחה או שאני לא שפוי וחם לי..? יש לי E8400 3.0GHZ עם קירור אינטל מקורי.. הגיוני או לא? הבאתי תמונה שצילמתי בעצמי.. בפלא'... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת למעבד Intel Pentium 4 800 Bus 2.8 2800MHz על לוח אם גיגהביט GA-8PENXP. תודה אליטל
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי יש לי מעבד אינטל P4 3000 ועשיתי לו אתמול OC למהירות של 3300. בזמן רגיעה הוא נמצא בחום של 45 פלוס מינוס. אבל כאשר אני מאמץ אותו הוא מגיע גם ל-60 מעלות. שאלתי היא הטמרפטורה בה יש כבר נזק ממשי למעבד ואסור שהחום יגיע עליו? האם הנזק הוא נקודתי (אתחול מחדש או פריז) או נזק מצטבר לאורך זמן. יש אולי למישהו חומר בנושא. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מה הטמפרטורה הנורמלית שצריכה להיות במקרה של מעבד intel pentium 4 3.0 mhz?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מעבד Pentium 4 3Ghz והוא מגיע לחום של 60 מעלות המאוורר שלו מראה על כ1800 RPM. זה תקין? צריך להחליף לו מאוורר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי אתמול מחשב חדש עבורי. נראה לי ששמתי את המאוור spire whisperock 4 בצורה תקינה על המעבד. לאחר הדלקת המחשב, וכניסה ל BIOS, מראה כי המעבד בטמפרטורה של 70 מעלות ! טמפרטורת המארז הראתה 32 מעלות. לאחר מספר דקות הטמפרטורה יורדת לסביבות 64. המחשב נמצא במנוחה ! מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי ראיתי שיש הבדל בליבה השלישית , עד כ10 מעלות . מדוע?,יש סיכוי שהמעבד יתקלקל?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן היכן ניתן למצוא חומר לימוד בעברית על לוחות אם על ביוס שם אוכל ללמוד הגדרות הרכבות סוגים הסטוריה וכו'? תודה משההשם :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חזק מאוד עבור מעבד, Athlon AMD XP 2400+ וסוג זיכרון מתאים במהירות 400Mhz , לפחות 512MB תודה ! נ.ב הלוח עם ציפסט של nVIDA2 או של VIA ?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם לוח האם שצויין בהמלצה למערכת GIGABYTE GA-MA785GMT עם מעבד AMD PHENOM II X4 965 יהיה מספיק טוב להחזיק את המשחק או בלי קשר אני חייב להפציץ בכרטיס מסך לדוגמא ATI HD5850 1GB GDDR5?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה לעזרה בבחירת חומרה לסרבר שמריץ - כמה מכונות VM בעיקר לפיתוח, דוקרים, שרת PLEX , ככל הנראה מערכת הפעלה תהיה UNRAID או אובנטו סרבר ( מתלבט). כרגע אני עם QNAP 453+ שמשמש לאחסנה , אני משער שבשלב מסויים העביר הכל לסרבר (שהסרבר יהיה גם שרת קבצים). חשוב לי שיכנס למארז 2U או 1U לארון תקשורת, שלא יקרע את הכיס בצריכת החשמל היות והוא ירוץ 24/7 אבל שיהיה חזק ככל האפשר. לגבי תקציב אני לא ממש סגור,אני רוצה להבין אם יש אופציות מדור אחד או שניים אחורה ואולי יהיה כדאי לבחון אופציה לציוד ביד2.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך שהחומרה (בעיקר הלוח אם) לא תעשה בעיות בהקלטת מוזיקה מהסינטיסייזר. אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מהסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי את הלוח gigabyte ga-ma790fxt-ud5p (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P) וזכרונות של G.SKILL שאמורים לעבוד במתח סטנדרטי של 1.5V. בדף המידע על הלוח מצוין מפורשות שחריצי הזכרונות הם 1.5V, יש לי את הביוס האחרון, אך אין לי אפשרות להוריד מתח מ-1.6V לא בביוס ולא בתוכנת ה-OC שמגיעה עם הלוח (להעלות אין בעיה). אני מניח שלא יהיה נזק כלשהו אם הזכרונות ירוצו ב-0.1V יותר, אבל אני ממש לא מצליח להבין את העניין (בעיקר אחרי שחיכיתי שבועיים לזכרונות 1.5V שמצאתי במחיר זול).
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי 4 GB DDR3 1600 האם זה מספיק כדי להריץ משחקים על HIGH ?(אני יקנה את ה290 ) או שזה יגביל את המערכת? אפשר הסבר מפורט על כך (אם זה מגביל או לא?)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה חמורה! :s05: הזמנתי מחשב מKSP עם זכרונות kingston CL2.5 512*2 (תחסכו ממני את ההערות על המחיר) ולוח אם Abit AN8 ULTRA היום התקשרו אלי בעת הרכבת המחשב ואמרו שהמחשב לא עלה עם הזכרונות האלו אבל כן עלה עם kingston CL3. בקשתי מהם לבדוק עם הTwinMos שמסתבר שהם ג"כ CL2.5 (אגב,בניגוד למה שאמרו לי בחנות בהתחלה) ואמרו לי שג"כ לא עבד. מה הבעיה?? הלוח הזה לא תומך בזכרונות עם CL2.5??? מה אכפת ללוח תזמונים שכאלו,הרי הם נורמלים לגמרי !! מה קרה? אפשרויות: 1.עבדו עלי? למרות שזה לא סביר כי הרי הזכרונות שהזמנתי בהתחלה היו יקרים יותר מהCL3 לכן אין היגיון בלא למכור לי אותם. 2.יש בעיה בלוח? הלוח לא תומך בתזמונים מתחת לCL3? -אני לא ראיתי כזה דבר וזה יהיה מאוד מאכזב! (האם יהיה ניתן לבקש לה…
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, סתם פתחתי את ה Task Manager, ופתאום אני רואה שהוא כל שנייה קופץ מ 20% ל 100% ל 40% ל 80% ל 20% וכו' וכו', בלי שום סיבה נראית לעין! אין לי OC, סגרתי הכל ועדיין. WTF is going on?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכם, קראתי, שיש זכרונות שעובדים היטב בסטוק שלהם, אבל בגלל שהאיכות שלהם לא לגמרי טובה, אז כשעושים המהרה למעבד, הם עושים שגיאות, למרות שבהם לא נגעו. זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מעבד : AMD Athlon XP +2500 לוח אם : Epox EP-8RDAE nvidia nforce2 Ultra 400 + MCP2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד, DDR 200Mhz PC3200 האם הרכיבים שלי עובדים כולם ב 200Mhz ? כלומר, האם מהירות מעבר הנתונים בין הזכרון, ללוח האם, למעבד - וחוזר חלילה, מתבצע ב 200Mhz ? (האם בכלל נכון לתאר זאת כך : "מעבר הנתונים בין הזכרון, ללוח האם, למעבד - וחוזר חלילה") ?
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא SiS661FX והמאיץ הגרפי הוא Nvidia GF 7600GT לאחרונה עדכנתי את כול הדריברים שלי ושמתי לב שהדריביר של הלוח אם הקשור לכרטיס מסך לא מזהה את כרטיס המסך אז בדקתי את הנושא וע"פ האתר של SIS לוח האם שלי לא תומך בכרטיס מסך (הכרטיס לא רשום בין הכרטיסים שכן נתמכים ) עדכנתי את כול הדרייברים שלי פרט ל-Sis VGA uilities driver 1- יכול להיות שזו הסיבה לכך משחקים לא רצים חלק אצלי?? (יש לי 1G RAM ו INTEL 4 2.4 MHZ ) לדוגמה the guild2 2- האם שווה לי לקנות לוח אם חדש ואם כן איזה מאיפה ובכמה ??? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי לאחרונה שידרגתי את המחשב למפרט שכתוב כאן בפורום. הזכרון הוא זכרון ג'נרי שהזמנתי לפני איזה שנה מ EBAY. בהתחלה (לאחר ההרכבה) היו בעיות יציבות. חשדתי בזכרון והורדתי את תדר העבודה שלו ל 1066. זה פתר את העניין וכך השארתי את זה עד עתה. בהמשך שמתי לב שהרכבתי את הזכרון אל DIMM4 ולא אל DIMM1. היום החזרתי ל DIMM1 והעלתי בחזרה ל 1333. עושה רושם שבעיות היציבות נפתרו או לפחות השתפרו (אריץ בדיקות יציבות בהמשך). סתם לצורך העניין, המטרה היא להמהיר את המעבד הזה בהמשך הדרך. לאור התוצאות מה 750K ולאור השיפור שיש ב Richland-ים למינהם, בהחלט יש למה לצפות. לפי הפרופיל שכתוב ב CPU-Z (או ב HWinfo64) הזכרון אמור לעבור על תזמונים של 9-9-9-24 כאשר הוא רץ ב 1333MHz. כאשר אני נכנס ל BIOS, לאיזור …
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח Gigabyte GA-B75M-D3H לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני הבנתי שתרומת הביצועים של ה DUAL DDR היא בערך ארבעה אחוזים, במקרה הטוב. למה לא ללכת ולקנות לוח KT400? האם הוא מנצל טוב יותר את משאבי המעבד למשל (NFORCE)?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-