עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by coco,

הרצתי את memtest 86 גרסה 3.0 וקיבלתי 98307 ERRORS יש לי את ה 3200 ,256MB של winbond האם המצב הזה בסדר? ואיך בכלל מבינים משהו ממה שכתוב שם ומה הבדיקות שצריך לבחור? אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור ובכלל להסביר עליה קצת יותר...

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  2. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי מעבד I9 10900K ולוח asus rog maximus xii hero עשיתי עידכון ביוס לאחרון שיש באתר ויש לי כל פעם שגיאות בEVENT 15 ACPI ורשום: : The embedded controller (EC) returned data when none was requested. The BIOS might be trying to access the EC without synchronizing with the operating system. This data will be ignored. No further action is necessary; however, you should check with your computer manufacturer for an upgraded BIOS. מישהו יכול לעזור איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. Started by israel_0,

מעוניין לקנות מעבד AMD ולוח אם וכרטיס מסך זול לגיימר בינוני תקציב 1 K מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. שלום זה ממש חשוב לי לדעת עם יש בעית התחממות של המעבד הזה . כי שמעתי על קיבוץ שלם שהחזיר מחשבים בשל התחממות של מעבדי amd אני לא יודע איזה סוג. אתם יודעים אם תיהיה בעיית התחממות במעבד הזה? אפילו בעיה קטנה? זה ממש חשוב לי אז בבקשה ממכם רק מי שבאמת אבל באמת מבין בזה שיענה לי. תודה רבה ועוד שאלה איך המעבד הזה: 755 3.4 (650) pc800 2mc box

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  5. שלום לכווולם, לדוד שלי יש מחשב "ניורון" (אל תשאלו למה, זו לא אחריותי, זה היה לפני שנכנסתי לקטע...) בכל אופן יש בו פנטיום 3 1000 מה"צ עם 128 מ"ב זיכרון ו"כרטיס מסך" מובנה של 4 מגה !!!!!! הקטע הנורא הוא שכשבאתי להחליף את כרטיס המסך גיליתי לתדהמתי שלחר* הזה אין אפילו חריץ AGP. בקיצור הבנתי שזול יותר להחליף לוח-אם. אני מחפש המלצה ללוח זול ופשוט שיתאים למפרט הנ"ל (עם GF4MX440 AGPשעלה לי 240 ש"ח). האם הלוח של ג'יגה בייט (Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T ) יתאים לעניין ? האם ידוע לכם על לוחות אחרים ? בתודה מראש HF

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  6. ובלוח של ASUS הוא יושב על 478? http://www.intel.com/design/chipsets/linecard.htm פה מפורט ש915P לא מקבל 478 והלוח הזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=937&osCsid=21aaf6525d31edc229ebbf217f9fb7f0 הוא 915P בסוקט 478. מה הקומבינה פה? יש איזה CATCH שאני אצטער עליו? תודה

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by Arik.G,

אני לא יודע מה יתן ביצועים עדיפים ??? אני מתכנן OC כמה שיותר גבוה . האם התזמונים העדיפים של CORSAIR יפצו על הנפח של 256 מגה במקום 512 כי איתם יהיה אפשר להגיע רחוק יותר ובתזמונים טובים בהרבה. בעוד חודש חודשיים אני יוכל לקנות עוד סטיק של CORSAIR , אבל אז זה יפגע ב OC . ככה שזה בעיה. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  8. יש לי 512 מגה ב-2 סטיקים. במהירות 333mhz. התזמונים הרגילים שלהם היו 2.5-3-3-7. ועכשיו הצלחתי לתזמן אותם ל- 2.0-2-2-6 ! מה יצא לי מזה בדיוק? איך אני יכול לבדוק שהכל יציב? האם כדאי להוריד את ה-6? איך אדע אם הם מתחממים יותר מדי?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by RayZ,

קרה לי עכשיו את הדבר הכי הזוי. אני לא במחשב שלי, אני נמצא במחשב השני שלי, מחשב סלרון D, מהירות: 2.8Ghz. עכשיו, עשיתי לו בדיקה ב Sisoftware Sandra 2005, ואני שם לב שהוא משתווה לרמה של AMD Athlon 64 3000+ ! :screwy: זה קרוב מאד. עכשיו, ירדתי ברשימה ל Celeron, אני רואה שסלרון מקבל פחות בהרבה ממה שאני קיבלתי על המעבד. צירפתי תמונה. אז מה, הסלרון שלי מקדים את חג פורים? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by waizman,

אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה... חשבתי על ה Abit IP35-E בגלל המחיר (640 ש"ח), אבל הרבה אני פוזל גם לכיוון ה IP35 הרגיל (765 ש"ח) וה ASUS P5K (784 ש"ח)... מה אתם אומרים? הלוח יצורף ל OCZ 2GB 800MHZ, ול E6600 כנראה

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by yuri886,

טוב אולי מישהוא מכם ישים לב שיש עוד דיון שלי בפורום מפרטי מחשב ..החלטתי ךנסות לשמוע חווד דעת גם בפורום הנ"ל (אני יודע שמרביתכם פעילים ביותר מפורום אחד) אכן מרבית ההודע מועתקת מהדיון השני ברשותי מחשב בן כ3 שנים . המרט הנוכחי הוא : C2D E8400 @ 3 GHz Gigabyte ep45-ds3r kingstone 800 Mhz 1 Gb X 4 ENGTX460 DirectCU/2Di/1GD5 psu : nzxt 600 watt (not 80% eff case : nzxt phantom 3 hdds Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler זה המפרט בגדול יש 4 מאוורים במארז.. אני מחפש לשדרג את המחשב (לוח, מעבד,זכרונות וספק) מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ניראה לי שיש איפה אפשר לחסוך חח.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה …

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  12. התמונות מדברות בעד עצמם 80% ממעבדי I5 8600K וI7 8700K צפויים להגיע ל5GHZ בקלות. סקירות ב5/10 יום חמישי החל משעה 16:00

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. היי, אני מתכנן לרכוש בקרוב לוח אם למחשב חדש ולחבר אליו הארד דיסק בחיבור IDE. בגלל שההארד דיסק ישן והלוח חדש, יכולים להיות בעיות תאימות? הלוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H וההארד שאני אחבר אליו: WD WD400 WD Caviar SE IDE

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by TermiNal,

אז ככה.. היום נדפק לי ההארדיסק הישן שלי 40GB ATA שעבר כבר שנים יותר טובות... בכל מקרה החלטתי שאם אני כבר קונה חדש צריך להתקדם גם קצת בלוח אם ובמעבד... אז ככה התקציב לא גדול מעבד חשבתי על - Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT (65W) אז ככה אני צריך לוח לא יקר מידי אבל שיהיה בו את הדברים הבאים - SATAII כמובן.. כרטיס קול יחסית על רמה סתומרת הכי איכותי שאפשר לקבל בלוח אם ולא משהו ממש מגעיל.. למשל בלוח הקודם שלי 3rda+ יש כרטיס קול סאונדסטורם יחסית על רמה.. אם קיים כיום לוח עם כרטיס קול נחמד אני אשמח לקבל המלצה.. בנוסף אני צריך כרטיס רשת טוב והרבה יציאות USB... מקווה שזה לא יצא הרבה מידי אשמח לקבל הצעות ללוח... אגב אם אפשר לקבל גם המלצות למעבדים מעט יותר …

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by ashbit_q,

איך הלוחות של BIOSTAR כללית? הציעו לי אותם ואמרו שיחס מחיר לביצוע הם יותר משתלמים מASUS ומGIGABYTE עד כמה הם טובים?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  16. מה השורה הזאת אומרת ??? "אמממ..יש בעייה עם הג'יגה בייט בכל הנוגע לשדרג לברטון\T2B שפועלים בבאס של 333..חסר דיווידור ה1\5..עלול ליצור בעייה. "

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. שלום, אני מאמין שזה הפורום היחיד שאפשר לדבר על חומרה... אוקי כרגע יש לי מחשב דיי רע אטלון 3500+ 1.6GHZ, דדר1 2גיגה 667MHZ, רק הכרטיס מסך 8800GT וה2הארדיסקים של 3TB טובים. אז אחרי 5 שנים שאני עם המחשב למעלה אני רוצה לחליף כמה חלקים שהם הCPU, לוח האם והזיכרון. בחרתי בין החלקים הכי טובים: מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray זיכרון 8גיגה : 2x(2x2GB) Corsair Dominator TwinX CL5 ולוח אם: M3A79-T DELUXE AM2+, 790FX, DDR2 1066, Quad PCI-E 2.0, ATI CrossFireX אם תשימו לב ההמעבד הוא סוקט AM3 והלוח אם סוקט AM2+ ללא תמיכה בAM3 ככה שסביר להניח שאני יחליף את המעבד ל: ‏Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm Tray‎ הבדל קטן מאוד של 3.0 / 3.2.…

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, בעקבות המלצה של הפורום החלטתי לשדרג למחשב של אבא שלי את הזכרון. כרגע יש לו שני סטייקים של 1 גיגה DDR2 667 שעובדים במקביל ויש לו ארבעה סלוטים. על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  19. אם אפשר את המקסימום ביצועים ומהירות שניתן למצוא במחיר הזה... ותודה רבה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  20. יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 1.7 ג'גיה הרץ...היא יחסית ישן סוקט:775 עכשיו השאלה שלי היא אם הוא תומך בזיכרון SDRAM והאם הוא תומך במעבד של ASUS 133 ויש לי עוד שאלה...יש כזה דבר סוקט: 622?? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  21. שלום, אני מחפש לוח אם המיועד לעבוד עם מעבד אינטל I7 920 . אני צריך להרכיב שני כרטיסי מסך ATI FIREMV 2400 256M הנכנסים לסלוט PCI EXPRESS X1 בסה"כ תמיכה בשמונה מסכים ולכן אני צריך את הכרטיסים הללו. איזה לוח אם תומך בכך? כמו כן אני מתכוון להריץ XP PRO, מהו הזיכרון המקסימלי שאוכל להרכיב ואיזה תצורת זיכרון תהיה הטובה והמבירה ביותר? תודה רבה על העזרה

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by IG,

חרשתי חנויות והתרדתי טכנאים עד שגירשו אותי מהחנויות, והמבוקש לא נמצא! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by maormark,

לוח אם של אסוס p5gd1 p4 3000 מגה הרץ , פרסקוט. אני צריך את המחשב בשביל שירים אינטרנט וסרטים. יש לי 512 מגה כיום, 2 של 256 מגה. 1.עוד כמה זיכרון אתם ממליצים לי להוסיף?512? או 1 ג'יגה?..... 2.זה ישנה מבחינת ביצועים אם יהיה לי סה"כ 1 ג'יגה או אם יהיה 1.5 ג'יגה זיכרון? נ.ב יש לי 4 מקומות בלוח אם , 2 תפוסים ע"י 2 זיכרונות של 256 מגה מה עדיף, להוסיף 2 של 512 מגה או 1 של 1 ג'יגה?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by TheTech,

ובכן, הלוח אמנם די ישן, אבל, לא תאמינו, אני מריץ עליו XP-PRO עם Celeron 333 ו- 64M זיכרון. ללוח יש יציאת USB בצורת 8 פינים (כנראה יציאה כפולה). מה שאני מחפש זה את המתאם (פאנל) לשקעי ה-USB. בתודה מראש, TheTech :user:

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  25. Started by poop,

שלום לכולם! ראית בכמה מקומות וגם באתר של אינטל שהלוח הנ"ל מגיע ללא חיבור לפלופי. ומצד שני גם באתר של אינטל וגם כאן http://xtreview.com/review215.htm ובעוד מקומות, ניתן לראות שהלוח מגיע עם דיסקט ל- RAID, וא"כ מדוע הדיסקט בא אם אפשר לעבוד איתו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים