עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bratwa_tut,

יש לי שני מחשבים ויש לי שאלה על כל מחשב מחשב 1 יש לי במחשב 4 GB של זיכרון DDR3 DUEL CH עכשיו בוינדוס מראה לי רק 3 העם המחשב עובד עם 3 או שזה רק רושם אבל בכל זאת עובד עם ה-4 ב DUEL CH לגבי המחשב השני היה לי במחשב זיכרון אחד של 2 GB בסטוק אחד סמתי במקביל בערוץ השני עוד 1 גיגה זה שהם לא שווים בנפח שלהם זה הורס עדיף להוריד ולהשאיר 2 GB?

2. Started by ELDAN RENT A CAR,

אני רוצה לוח תומך G31 ותמיד ה ASUS לא במלאי וה GIGABYTE תמיד יש , אין לו ביקוש ? חייב להיות הבדל בין הלוחות מישהו יודע מה ההבדל ? GA-G31M-S2L P5KPL-CM ==================================================== מה ההבדל PLEASE !!!!!!

3. Started by 1itay1,

כרגע יש לי 2GB אבל זה לא מספיק לי בכל מיני דברים שאני משתמש אני כרגע עם המעבד 8400 בלי OC (כניראה יהיה OC בקרוב) הMB שלי (EP45-DS3L) תומך עדDDR2 1066 אז רציתי לדעת איזה זכרון כדי לקנות אני גם רוצה הסבר (קראתי בנושאים הנעוצים) האם 1066 CL5 הוא כמו 800 CL4? חשבתי על G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 8 Layer PCB שהוא בהספק של 2.0V-2.1V שזה טוב לOC אני חושב. בכל מקרה עזרה בבקשה בברכה, איתי

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  4. לחבר שלי יש בעיה עם המארז ויש חלק קטן שצריך לשים בין המארז מאחורה ובין הלוח אם משהו שיפריד וחשבתי לקחת את הפלטת ספוג שמגיעה עם הלוח ולשים חתיכה מאחורה זה יכול לסדר השאלה אם זה מותר אם זה לא יעשה בעיות כלשהם

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  5. מבוסס Nforce2 כמובן, כרטיס רשת מובנה, כרטיס קול ואפילו כרטיס מסך (לצרכים בסיסים), ושאר ירקות... LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18G-Pro

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Processor Model : 1x Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : AGP PCI USB i2c/SMBus MP Support : 2 CPU(s) MP APIC : No System BIOS : Award Software International, Inc. F10 Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-8SIMLH Total Memory : 224MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS651 CPU to PCI Bridge Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory : 256MB DDR-SDRAM Shared Memory : 32MB איך החישוב הולך? לפי המהירות FSB של לוח האם? למשל אם הוא מגיע למהירות של 536 אז אני יכול להוסיף למחשב הזה כרטיס זיכרון במהירות של 400 וגם ב…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by kobibo,

מה נחשב ליותר טוב ולמה ? באו נוריד לרגע את ה OC ( לא מתכנן לבצע ) מי מהלוחות יותר אמין ? 1. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 2. DFI INFINITY NFORCE 4 ULTRA, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound שניהם תומכים ב-SATA II

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  8. ברשותי 2 מחשבי IBM Lenovo 9637. אחד מהם עבד מצויין עם כרטיס מסך Pci-e Gforce 9500 1G. בשבוע שעבר התקלקל הכרטיס ובאיבורי שלחו אותו לתיקון/החלפה במסגרת האחריות והחליפו אותו לכרטיס חדש Gforce 9600GT 512M. אולם, בשני המחשבים הכרטיס כלל לא מזוהה. בדקתי באינטרטנט וגיליתי שהמחשב עובד על 800MHZ תדר זיכרון. ה-9500 עובד על 800 או 500 ו-128BIT ה-9600GT עובד על 900MHZ ו-256BIT מהי הסיבה שזה לא עובד ואיזה כרטיס אני צריך לדרוש כהחלפה/שידרוג ? לאיזה נתון צריך לשים לב ?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by arik3k,

אוקיי אז ככה, ממש רציתי את ה EX38 אבל מסתבר שמור לוי הפסיק לשווק אותו. אני מנסה להבין אם כדי להחליף את הבחירה ב DQ6 כשאני מודע שזה עוד 300 שקל הפרש. השאלה אם למישהו יש נסיון איתו ואם יש המלצות אחרות חוץ מהבורד הזה ? אם בכלל. בביקורות שקראתי מדובר בבורד חזק ואיכותי, אבל גם ה EX38 היה ככה ולא מצאתי הבדלים מהותיים מלבד CHIPSET טכנולוגית חסכון חשמל וכדומה. מישהו יכול להוסיף ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by udi,

סליחה על הבורות אבל מה הבדל בין שני הסוגים של לוח האם בכתבה שהיתה הדגם SLI היה אחרון ונחשב לטוב מבין השלושה , DFI לא היה רשום כלל .

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  11. טוב אז לא מזמן הרכבתי מערכת חדשה, ומשום מה נראה לי שטעיתי באופן שבו מרחתי את המשחה שאמורה להעביר את החום מהמעבד לגוף הקירור (וולקנו 12 - אם זה רלוונטי) החלקים הצבועים בלבן בתמונה הם החלקים שבהם מרחתי את המשחה (שזה כמעט כלום מהכמות שהיתה בשקית) ממש עברתי על כל ציפ ומרחתי עליו קצת מהלבן שהם נתנו משום מה נראה לי שקצת התקמצנתי עם המריחה ?

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by rino,

נכון להיום אני עובד על לוח ג'יגבייט מבוסס צ'יפסט 648 sis . אני מעוניין לשדרג את הלוח ללוח חזק יותר ובעל יכולות oc המסוגל לעבוד על עיבודי וידאו במשך שעות רבות במהירות וללא תקלות. חשבתי לבחור בלוח מבוסס sis 655 אך לאחרונה אני שומע על הצ'יפסט החדש של אינטל Canterwood. מה אתם אומרים? לחכות ? :AR15:

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  13. אני קונה לי שילוש קדוש למחשב חדש מ newegg, וחשבתי על זה: A64 3200+ Abit K8V-MAX3 2x buffalo Tech PC3200 /WC model (CH-5 בחרתי את הMAX3 כי הוא הלוח אם היחיד שיכול לתת 3.2V לזכרון, מה שצריך בשביל להפעיל טוב CH-5. והככונה היא לקחת את ה 3200+ למהירות של 3400+. מה דעתכם? יש לוח אם אחר שיתן לי 3.2V/3.3V לזכרון?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  14. של קורסאיר בפרט ושל RAM בכלל מישהו יודע על טיב הירידה באחוזים/תאריך?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  15. אני רוצה לקנות את המארז COMPUCASE CI-6A19 ואת הלוח אם לוח אם ASUS M2NPV-VM שמתי לב שה-FORM FACTOR של הלוח אם הוא uATX Form Factor, 9.6" x 9.6" (24.5cm x 24.5cm) האם זה משנה שהוא לא ATX והאם הוא עדיין מתאים למארז הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by שי345,

שבת שלום, כרגע אני מעוניין לרכוש את הX1950PRO (שאלה משנית,האם משתלם 512MB או 256MB למשחקים?) בהמשך ארצה לצרף על הלוח אם כרטיס נוסף של ATI תומך DX10 למישהו יש המלצות ללוח אם מתאים? קצת פרטים, לא מתוכנן OC, המעבד הינו 6600 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  17. ואםכן מה אני אמור לעשות ??? הטמפרטורה היא 60!!

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by 120mmfan,

שלום... תראו משהו מאוד מוזר עד לפני שנה... המחירים לא היו משתנים כל כך... ולפני 9 חודשים בערך שאלתי כמה חנויות וכולם אמרו לי ממש כולם ש Samsung 256 133 sdram עלה 600-700 שקל לפחות 3 חנויות ו2 טכנאים אישיים כאלה... ועכשיו חבר של אחותי... אחרי שסיפרתי לו את זה הוא בדק מחירים וראהע שזכרונות כאלה עולים 220 עד 300 שקל.... ומאז הוא לא מחזיק ממני כבר גאון מחשבים... וזה מבעס והסברתי לו מה שהם הסבירו לי ששאלתי אותם איך זה גבוה... הם ענו שלא מייצרים כבר ובגלל זה זה ככה וכאלה... אז אני לא ממש שואל פה משהו אלא אומר למה זה ככה מטומטם? 400 ואז 700 עכשיו 200 ו....?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי לוח MSI MS-6712 מבוסס KT400A... באתר של MSI כתוב שהוא תומך עד 333FSB מה אומר שהוא לא תומך במעבדי הבארטון החדשים יותר כמו ה3200+ וה3000+ , האם יתכן שהוא כן יתמוך בהם באמיתי ? זה דיי מציק לי... לדעת אם אני יוכל לשדרג את המעבד....

• 14 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Uploaded with ImageShack.us כבר המון זמן שאני עם הבעיה הזו... % השימוש במעבד נמצא בממוצע על 40 בזמן מנוחה כמעט מחולטת. הרצתי סריקת ווירוסים, לא נמצא כלום. מחקתי כל מיני תוכנות שהיו לי על המחשב ובדקתי את השימוש במעבד במנוחה מוחלטת, עדיין בסביבות ה40%. למה זה כ"כ גבוה? זה לא אמור להיות על 0-3% במנוחה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  21. אני לפני קניה של לוח רשום במפרט שיש גם AGP וגם PCIE *16 פשוט ליד ה PCIE רשום *4 בנדוויפ .. מה זה ? Expansion Slots 1 x PCIe x 16 slot (x4 mode) (*Running at PCIe x 4 bandwidth, please see link below for Graphics Card Support List ) 1 x G.E.A.R slot (*Support transfer up to 33MHz and compatible with AGP 8X slot. See link below for more detail imformation and Graphics Card Support list ) 2 x PCI slots >>> מה זה *4 MODE ?

22. Started by Vissor,

יש לי זכרון OCZ DDR3 1600 PLATINUM CL7. הוא מגיע בסטוק במהירות 1066,העלתי בביוס ל 1600 בלי לשנות את ה תזמונים והמתח,זאת אופציה אוטומטית לבחירה בין 866 ל 1600. המתח של DIMM עלה ל 1.79... השאלה אם זה בסדר להשאר במתח כזה,או שצריך להוריד אותו ל 1.65?

23. Started by ofer_mat,

יש אתר תמונה משהו שמראה את כל היכולות של כל המעבדים של אינטל מה3 דרך הסלרון ל4 אני מתכוון לתמונה של גרף תודה מראש

24. Started by KINGMAX,

כרגע 2 חריצים תפוסים בזכרונות של ddr400 וישנו עוד חריץ אחד פנוי. אני רוצה למלא את החריץ בעוד סטיק של 512 מגה. השאלה שלי היא אם אני יכול לשים זכרון של ddr400 או שאני צריך לרדת ל-ddr333 (בחוברת למשתמש רשום שהלוח עובד רק עם 2 ddr400 ) ? ואם כן האם זה ישפיע משמעותית על המהירות או ששוה יותר הכמות מהמהירות?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.