מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
גם אני לא האמנתי שראיתי את זה אבל ה - G.SKILL NR מסוגלים לעשות 1000MHZ. לינק לביקורת שלהם (היא בגרמנית אבל את המספרים אפשר לראות) - http://www.orthy.de/index.php?option=com_content&task=view&id=4195&Itemid=85&limit=1&limitstart=2
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם ההבדלים בין DDR ל DDR2 משמעותי ? איזה לוחות תומכים ב DDR2 ?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי: מיקרוסופט מבהירה שמעבדי Kaby Lake של אינטל, מעבדי ה-Bristol Ridge החדשים של AMD וכל מה שיגיע אחריהם ייתמך רשמית רק בידי מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שלה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
השימוש הוא לHTPC, הדרישות הן DDR1 וAGP. לא צריך כרטיס מסך און בורד. כרטיס קול גם לא חובה, אבל אם יש אז שיהיה עם יציאה דגיטלית. התקציב כאמור, יכול להתגמש כלפי מעלה.
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם זה צריך להיות ככה ואם כן למה זה ככה?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היום הופך ה-Ryzen 9 9950X3D של AMD לזמין לרכישה ונראה כי יצרנית השבבים יוצאת לסיבוב הקפה של ניצחון בתחום ביצועי המעבדים במחשבים שולחניים. הבאנו בפניכם את המספריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מעבדים יצאו ב12 לנובמבר, וכמה הם יעלו? במקור אחד כתוב שמעבד הדגל QX9650 יעלה 999 דולר. במקור שני כתוב 200 דולר. במקור אחד כתוב שרק מעבד הדגל יצא ב12 במקור אחר כתוב שכמה מעבדים יצאו ב12. מישהו יכול לעשות לי סדר במוח?!
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 32 bit עם 4 ג'יגה כרגע הויסטה מזהה את כל הארבע ויש לי מקום נוסף על הלוח להוסיף עוד 4 האם זה אפשרי האם ויסטה יכול לעבוד עם 8 ג'יגה תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, ברשותי שילוש מבוסס פנום 2 מרובע ליבות(מפרט מלא בחתימה) וברשותי כ1600 ש"ח לרכישת שילוש חדש,האם שילוש חדש מבוסס I5+8GB יביא לי שיפור ביצועים ניכר? אם כן,אשמח להצעות.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי 4 סלוטים על הלוח. שניים עכשיו בשימוש. זיכרון DDR2 533 מגה הרץ, תזמונים: 4-4-4-12 יש לי שני זכרונות של 512 (גיגה סך הכל) החברה - לא מוכרת. עכשיו השאלה שלי היא איזה זכרונות אני צריך לקנות? אם אני אקנה זכרונות של חברה אחרת מוכרת תהיה בעייה? לא עולה לי עכשיו איזה עוד פרטים צריך לכתוב אז אם צריך עוד משהו תכתבו. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד חדש, לוח אם וזכרון 2 גיגה הבעיה שאני לא מבין כל כך בלוחות אם ואני לא יודע כל כך מה לקחת כרגע יש לי מארז thermaltake suprano עם ספק כוח של 400W אני רוצה לקנות C2D הספק ומארז יתאימו לי לזה? או שאני צריך ספק חזק יותר? תודה מראש יש לי תקציב בערך של 4000+-
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מאוד q6600, רוצה לדעת איזה זיכרון יהיה טוב, 800 mhz יהיה טוב ל oc? או לקחת יותר מהירים? האם ה OCZ2SE8002GK הם טובים? האם שווה לקנות את הזיכרונות עכשיו? כי לאט לאט יש עליות מחירים שלהם או שאני סתם הוזה. הדגם שנתתי עולה מעט פחות מ 590 ושקלתי לקנות 2 סטים כאלה על מנת להגיע ל 4 ג"ב. לא מצאתי בחיפוש שלי סטיקים של 2 ג"ב ואז לקנות רק 2 סטיקים אבל נראה לי שכיום גם 4 של 1 זה בסדר. מה אתם ממליצים? לקנות עכשיו במחיר של כמעט 600 ל 2 ג"ב של ocz ב 800 mhz או לחכות עד קניית המחשב?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי זכרון במחשב של Kingston DDR 2x512Mb 333MHz CL2.5 ואני רוצה להוסיף עוד גי'גה אבל זה קצת נדיר בגלל זה אני קונה DDR 1024Mb 400MHz CL3 זה לא יגרום לבעיות?
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.reghardware.co.uk/2008/09/09/amd_am3_q1_09_debut/ נמסר השקת המעבדים של AMD החדשים Denebs 8.1.09 מהירות שעון של המעבדים משוער 2.6- 3.0 GH המעבדים החזקים יעבדו ב- 125 W בניגוד לאינטל ש- L2 עובד עם 256 KB AMD יעבוד עם L2 512KB הלוחות 790FX תומכים עד 6400 MT/s http://blog.colomove.com/amd-to-revamp-790-fx-for-am3-chipset-launches-delayed/2008/09/18/
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי אחרי שהחלטתי, חיכיתי וציפיתי... אני אזמין השבוע את ה E6600 ואני זקוק להמלצתכם : אני זקוק ללוח אם משובח ו2 ג'יגה זכרון. אפשר בבקשה לקבל המלצה ? (התקציב : די פתוח). תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2445 בלי "דותן" בלי פנטיום "M" ?!
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב חדש בחינם לגמרי, סיפור ארוך אז אני לא אכנס אליו. המחשב חדש לגמרי, אבל לא הכי טוב, אבל לא אומרים לא לדברים בחינם! המחשב הוא עם לוח אם של ASUS דגם P4R800-VM, מעבד אינטל ליבה כפולה 2.8. אני רוצה להפוך אותו למשהו טוב, או לחילופים למכור אותו ולקנות מחשב יותר טוב. אני בעיקר רוצה לקנות לוח אם חדש, בעיקר כי ללוח אם הזה אין PCI-E, וכיאילו, מה לעזאזל אני אמור לעשות עם AGP? אני גם מתכנן לקנות לו GeForce 8800GT, כדי שיהיה לו גם כרטיס מסך נורמלי. עכשיו, קחו בחשבון שאני לא ממש מבין בכל הסיפור (אני לא בדיוק Hardcore), אז יהיה נחמד אם תיהיו עדינים. תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
הבעיה היא כזאת : אני מנסה לפרק את הלוח אם מהמארז, רק שהברגים מוברגים כול כך חזק שאי אפשר לשחרר אותם, הברגים האלו מחזיקים את המתקן הפלסטי שעליו מותקן ההיט סינק, הם כבר כול כל שחוקים שאין מצב לפרק אותם בסיבוב. יש למישהו רעיון איך לפרק אותם ( בלי לדפוק את הלוח אם !!! )
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
סטיק אחד של ג'יגה זכרון לבין שני סטיקים של 512 שעובדים בדואל צ'אנל
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
דגם ה-2920X בעל 12 הליבות של AMD זוכה לביקורות מחמיאות ברשת, כשלצידו גם ה-2970WX החדש בן 24 הליבות ומצב פעולה חדש בשם Dynamic Local Mode לכתבה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי 2 לוחות אם אחד G31 שבו הקירור של השיפ לא כל כך חם, אבל של הG41 ממש לוהט,כך זה אמור להיות? רוני
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
צריך המלצתכם !!?? איזה לוח לוקח מבין השניים intel dragontail vs Gigabyte ds3r בכללי ... INTEL עדיף או Gigabyte בלוחות שהמחיר שלהם זהה !!!! תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 3.11.2007 בשעה 23:54:26 ואם כבר....שחכתי מה הלוח הטוב ביותר למחיר 700-800 שקלתודה
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=S-LZkp428qo ברור שהכל בערבון מוגבל ....
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה....אני סגור על מעבד וזכרונות אבל לגבי לוח אם אני לא ממש בטוח.. הייתי בכיוון של Gigabyte GA-K8NS-C-939 אבל ראיתי כמה פוסטים פה ו.. :-\ קודם כל שיהיה סבבה באוברקלוק חייב AGP וסוקט 939 כל השאר לא ממש חשוב...
-
- 13 תגובות
- 794 צפיות
-