מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
בקיצור, אני מרכיב מפרט למחש בגיימינג סביב התקציב 3700 פלוס מינוס, עכשיו יש לי דילמה, ישלי מסך 19' אז אני לא לוקח כרטיס מסך חזק מידי והחלטתי על ה5770 של ATI עכשיו השאלה היא אם יספיק לי המעבד X3 720 בשביל גיימינג וריבוי משימות שירוץ חלק? או שכדאי לרד במארז ובעוד כמה דברים ולקנות תX4 955? (שממש לא באלי כי אני רוצה להשאיר תמארז ולעשות לו קצת מודינג בעתיד). מה כדאי? אני ממש ישמח לתגובות D: זה די דחוף
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אנשים מעוניין לדעת איזה שילוב עדיף למעבד + לוח אם אשר כולל כרטיס מסך OB. השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. המסך הוא 22'' הכוונה היא לבנות מפרט סביב רכיבים אלו. תקציב 650 750ש"ח תודה
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בעקבות הת'רד הזה ב-OCWorkBench החלטתי לפתוח אחד אצלנו ולראות איזו ערכת שבבים לדעתכם ותיהיה הכי מהירה ולמה. האם זה יהיה ה-nForce2 של nVIDIA? ה-KT400 של VIA? ואולי ה-746 של SiS ?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברה של אחי מתחילה לערוך סרטים ובבצפר שהיא לומדת בו המליצו לה על 2 מפרטים מסוים שאמורים להתאים לעריכות של סרטים... במפרט אחד שמו מעבד של AMD S939 64BIT 3500+ ליבת וניס ובמפרט השני שמו מעבד של אינטל, P4 640 HT 3.2HGZ 2MB CACHE 64 BIT -BIT עם תושבת LGA 755 לי משום מה נריאה דווקא שהאינטל יעשה עבודה טובה יותר..
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ברשותי הנתונים המצורפים בתמונות. האם ניתן להוסיף לקיים פס זיכרון נוסף אבל של SDRAM בניגוד ל- DDR שקיים כבר כעת ? , או שעלי לשמור על סוג אחד של זיכרון ללוח ? והאם זה משנה אם זה CL-ים שונים על אותו הלוח ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני צריך כמה הסברים על כמה פרמטרים: 1. family 2. EXT. family 3. model 4. EXT. model 5. stepping 6. revision ועוד שאלה: מזה HTT?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בקשה המלצה ללוח תומך DDR1 למשחקים יש כרטיס מסך 8800GT ככה שצריך חיבור PCI מעדיף שיהיה למעבד אינטל אבל שיתאים ל C2D תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
לשאלה: הלוח הזה מגיע עם זיכרון? (כל הלוח ב-1000ש"ח). זה הלוח שמגיע עם הזיכרון? או שזה הדגם p4t533? (עולה 1800ש"ח). תודה מראש, gonzila
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה רצינית בלוח ASUS P5B-V קניתי אותו לשם התקנת שרת SBS וקניתי 2 כוננים קשיחים SATA בלוח עצמו יש 4 יציאות SATA רגילות , SATA RAID יחיד !! ו SATA E * התקנתי כבר עשרות RAIDים , כולל RAID 5 בשרתים ענקיים ומאיזשהי סיבה מתסכלת זה פשוט לא הולך : יש חיבור SATA RAID יחיד והבקר RAID רק את הכונן שמחובר אליו - לא מעניין אותו שאר כונני ה - SATA שמחוברים . זאת אומרת שאם אני מחבר כונן אחד לבקר RAID ( יש שם רק יציאה אחת ) וכונן אחר ל - SATA הרגיל הבקר RAID מזהה שיש רק כונן אחד . איך , למה , אוףףףףף.... מתסכל . הוא כאילו מצפה שאני יחבר על כבל SATA יחיד 2 כוננים . מחכה לעזרה / פתרון . המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הם עולים 990 שקל בKSP זה כלום כסף ל4G לא? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4743 יש גם את אלו: G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 עולים בנועה 975 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9206 הם מיועדים למחשב חדש Q6600 P35 8800GT האם הם טובים? יש הצעות אחרות לזיכרונות 4G? התקציב הוא עד 900 שקל בערך אני מעדיף לחסוך כמה שיותר אז אם יש בפחות אני ישמח לשמוע תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם הייתם מקבלים לוח אם מחנות שהקופסא של הלוח מעוכה בתחתית בפתיחה מגלים שהורידו את הסלוטייפ מהניילון אנטי סטטי ושמו חדש ונכון יש את הקוצים מאחורה של ההלחמות אז לשקית יש חורים מזה משניי הצדדים ועל החורים של הקירור יש סימנים נקודות של שמן\מים. החנות אמרה שזה היה אצל מישהו והוא החזיר בחזרה לחנות ולא היה שימוש. הייתם מקבלים או דורשים חדש?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגמים השולחניים הראשונים בדור הבא מבית אינטל מציגים רמת יכולות מבטיחהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
האם כשבוחרים לוח אם הוא יכול להגביל את ה-hz של מסך? לדוגמה ברכישה של הלוח הבא, האם יש טעם ברכישת מסך עם יותר מ-60 hz? 1 x D-Sub port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz 1 x DVI-D port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz * The DVI-D port does not support D-Sub connection by adapter. 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version and HDCP 2.3 * When the D-Sub port and DisplayPort are connected at the same time, images will output from the DisplayPort only. 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz * Support for HDMI …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מעוניין לקנות מהיבואן חלקי מחשב ולפתוח איזה מין מעבדה קטנה ולמכור חלקים ומחשבים .. עכשיו השאלה שלי היא : יש מלא סוחרי מחשבים ביד 2 עכשיו כולם קונים מיבואנים את הרכיבים שלהם .. עכשיו אני לא מוצא שום יבואן שמוכר בזול את החלקים .. יש למישהו אתר משהו שמכיר יבואן טוב שמוכר חלקים במחיר דיי זול... אני יודע שאני צריך תעודה של עוסק .. זה בסדר , אני רק מבקש ישלח קישור של אתר של יבואן טוב וזול .. תודה !!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין להחליף מעבד למחשב נייד. ואני לא יודע אם זה אפשרי. הגדלתי לו תזיכרון RAM ל32 גיגה ואת הSSD ל2 טרה בית. רק המעבד מבאס אותי זה המפרט שלו דגם המחשב : hp pavilion - 14-al112nj
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
- 2 followers
-
-
על הלוח האם הזה יש אונבורד ציפ של קראטיב. הסאונד הוא מפיק מאכז מאד - ווליום חלש מאד, איכות גרועה וקפיצות וגיהוקים כל פעם שתוכנה מקפיצה חלון או משהוא. למישהוא יש רעיון / מידע / או כל משהוא אחר למה זה קורה ? תודה -גיל. ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם בתקציב הנ"ל, כמובן ללוחות אינטל. שני דברים שאני מחפש בלוח - קודם כל, צ'יפסט X38 ו-DDR2. דבר שני, אני מתכנן לקנות קירור במיוחד ל-North Bridge, אז שיהיה קל להוריד את הקירור סטוק של הלוח-אם (כולם מגיעים עם קירור במחירים כאלו?). (אני מתכנן לעשות OC, ד"א). תודה. (אבקש לא להגיב ב-"למה בכזה מחיר" וכד' :\)
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי את הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-P35-DS3L וכרגע יש על הלוח, 2 זכרונות כל אחד - Kingston 1GB. אני מעוניין להוסיף עוד שני זכרונות כל אחד - KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz PC2-6400. האם הזכרונות שאני רוצה להוסיף יתאים ללוח? לאחר חיבור הזכרונות ללוח-אם, צריך להגדיר אותם איפשהו? או שהמחשב מזהה לבד שיש 4GB זכרון? ואם צריך להגדיר, אז אשמח להסבר, איך ואיפה? האם ארגיש בהבדל בין 2GB ל- 4GB? ידוע לי שמערכת 32 ביט, תומכת עד 3GB.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
1. שהאחריות שלהם בארץ היא גרועה, שנה אחת (לאומת אינטל לכל החיים), ושהיבואן עושה עם האחריות הרבה בעיות. 2. שהם נורא נורא מתחממים, ועם רוצים לשמור עליהם בטמפרטורה סבירה אז צריך להשקיע גם בקירור, אמרו לי שהמקורי גרוע, ועם רוצים טמפרטורה טובה כמו במעבדים של אינטל אז צריך לקנות את אחד ערכות הקירור של ThermelRight, בסביבות ה-280ש"ח. 3. והם גם אמרו שאחרי שאני יקנה את כל הציוד ל-AMD, וירוץ איתו למעבדה, יכלתי כבר לקנות אינטל. זה נכון כל הדברים האלו? (אל תתנפלו עליי, אני דווקא מעדיף AMD, אלה המשפטים של החנויות).
-
- 47 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, תוכלו לראות את המפרט שלי למטה בחתימה, יש לי 4 סטיקים של זכרון של 1 ג'יגה כל אחד סה"כ 4 ג'יגה המערכת מזהה אותם, אבל בפועל בווינדוס מופיעים לי רק 3 ג'יגה בנוסף, המהירות יורדת לי מ400MHZ ל 333 MHZ יש מה לעשות בנידון ??
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לדעת איך הזכרונות האלו של חברת G.SKILL שהם חברה מאוד מכובדת פשוט האם התזמונים טובים ..כרגע יושב לי במחשב זכרונות של סמסונג עם צלע קירור של TT בDC מהירות 667 ורציתי להרחיב את הזכרון גם מבחינת המחיר השטותי של 1000 ש"ח וגם לעתיד שאני לא יהיה מוגבל עקב קבלת כרטיס מסך חדש. HIS 1950PRO ICEQ3 256 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 האם הזכרונות טובים?והאם אני צריך לשדרג או לסחוב כמה חודשים טובים עם המערכת שבמפרט? שאלה נוספת האם אפשרי לקחת זכרונות של 800MHZ כבר ואז אוטומטית הלוח אם שלי(P5ND2-SLI )מגביל אותם ל667 ואז שאני ישדרג לוח הוא יחזור ל800..האם זה אפשרי ולא יפגע לי במהירות של הזכרונות..(האם הם יעבדו כמו אותם הזכרונות ב667 רגיל או …
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אוקיי זאת המערכת שלי pentium d 820 2.8ghz msi 945gzm3 ג'נרי 1gb ddr2 533mhz ספק גם ג'נרי (ez-cool 350w) hd hitachi 80gb sata2 8mb inno3d 7300gt 256mb ddr2 128bit בכל אופן רציתי לשדרג עוד זיכרון בתקווה שהמחשב יעבוד קצת יותר מהר תחת עומס מצאתי את הזיכרון הבא מה אתם אומרים: זכרון מבית OCZ דגם XTC PC2-5400 Gold GX סוג זכרון DDR2 מהירות זכרון 667Mhz CL 4-4-4-12 נפח 1G כולל צלעות קירור מחיר 130 ש"ח כולל אחריות לכל החיים כמובן מה אתם אומרים? מחיר טוב?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8SG667 sis 648 שמחירו 500 ש"ח או GIGABYTE GA-8PE667 שמחירו 580 ש"ח מה עדיף? מה ינצל יותר טוב את ה P4 2.4G?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני מעוניים במעבד I5 שיש לו GPU אני מעוניין בלוח אם די זול שתואם את המעבד ואני רואה שלרובם יש כרטיס מסך מובנה האם אני צריך אתזה?האם להימנע מלוח אם שיש בו כרטיס מסך משולב כי גםככה יש לי GPU במעבד עוד שאלה..אם יש לי מעבד עם GPU אני ממש לא צריך כרטיס מסך נפרד? אם אקנה כרטיס מסך נפרד ויש לי GPU במעבד זה יעזור לי? המחשב אמור לשמש בעיקר לפוטושופ ועריכה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-