עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by robben,

עד עכשיו עבדתי בעיקר על לוחות אם P35 או P31 בבניית מפרטים ובזמן האחרון התחלתי להתקל למפרטים שהמליצו בהם על G33 או G31 (בקושי) מכיוון שאת רוב הידע שלי צברתי כאן בפורום הזה רציתי להעשיר אותו עוד קצת אז השאלה שלי היא מה ההבדלים בינהם ? מה יותר חזק ? מה יותר מומלץ ? בנוסף אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות הקרובים אז שוב, מה אתם ממליצים ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  2. שלום אני מתכנן שידרוג בקרוב (למעשה קניית מחשב חדש) ולאחר שקראתי על מעבדי שש הליבות הצפויים, החלטתי לחכות להם קצת. יש הרבה באזז סביב מעבדי ה thuban של AMD ורציתי לשאול האם יש בהם איזשהו חידוש מלבד היותם שש ליבתיים ? הרי כיום באופן כללי מעבדי AMD נחותים בביצועיהם לעומת מעבדי אינטל המקבילים (ואני בכוונה לא מכניס את המחיר למשוואה), לפיכך אם יצאו מעבדי AMD ללא שינוי ארכיטקטורה אז הם יהיו נחותים מול מעבדי שש ליבות מקבילים של אינטל. בקיצור, האם יש מה לחכות להם ? האם הם מביאים איזשהו שינוי טכנולוגי מלבד צירוף של 6 ליבות ? תודה * בבקשה אל תענו שאני לא צריך שש ליבות כי אני כן צריך...

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  3. קודם כול ההזמנה מפנדה ? - איך הם , תוך כמה זמן אני יקבל הכול ? מעבד : AMD 2400+fan לוח asus deluxe A7NV8X - משהו כזה ... זיכרון : אני מתלבט כי אין בפנדה XTREM DDR ' אני צריך לבחור שם סוג זול של 333 2700 ??? וכרטיס מסך אני הולך על REDON 9700 של GIGABYTR ..

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום לכולם הזמנתי בהמלצת הפורום את הלוח הבא : GIGABYTE GA-945G-S3 אני קונה את זה עם מעבד E6300 וזכרונות 667 אני לא מתכנן OC מסיבי אולי קצת למעבד בכל מקרה שמתי לב שללוח יש רק יציאת AUDIO 1 כמו כן אין לו יציאת 1394 הייתי רוצה להחליף אותו ללוח בתקציב דומה (סביבות 600 ש"ח +- 500) שכולל יציאת AUDIO טובה ויציאת 1394 (לא חובה אבל רצוי) הזמנתי כבר את הלוח ככה שאין לי הרבה זמן להחליף אותו אז אודה לכם על תשובה מהירה תודה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by אבי11,

אני חושב לרכוש מעבד ולוח אם חדשים פנטיום 4. במה (אם בכלל) עדיף מעבד 775 על מעבד 478 אני מדבר על מעבד במהירות 2.66g fsb 533 תשובות רציניות בבקשה

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  6. אני קונה את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤365 אחריות: שלוש שנים. מסך: LG LCD 17" L1752TQ 4ms DVI מחיר: ¤1060 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800GTO 256MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤756 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 מחיר: ¤696 אחריות: שלוש שנים. כונני דיסקטים: SONY 3.5 F…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. יש לי במחשב שתי זכרונות של ג'יגה כל אחד(ceon 800MHz DDR2 1GB CL5) אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ KIT http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7796 האם הכרטיס יעשה לי בעיות כאשר אני יחבר אותו? ד"א יש לי לוח אם GA-P35-S3L תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by ibb,

נגיד שיש לי לוח דואל .. אני חייב ששתי המעבדים יהיו אותו הדבר (דגם..) או שאני יכול לדוגמא Athlon MP 1800 & Athlon MP 2000 ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by SeaMonster,

האם המעבד Phenom 2 955 יעבוד עם זכרונות בתדר 667MHz?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by ZiX,

היי חברים, בשעה טובה קניתי מחשב חדש והתחלתי להרכיב אותו לצערי לאחר שסיימתי את ההרכבה הוא מסרב לעלות. הלוח אם נראה מת לחלוטין. יש חצי סיבוב של המאוורר של המארז ושל המעבד וזהו. בנוסף שמתי לב שאם מחברים USB אז יש מתח (בדקתי עם הפלאפון). עשיתי בדיקה לחיבורי ה ATX ונראה תקין. הזיכרונות נתמכים (hyperx fury). החשש שלי שהBIOS לא תומך במעבד וקראתי קצת על כך באינטרנט אבל לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית. הלוח המדובר ASROCK EXTEME4 Z97 ומעבד 4790K. אני יודע שייצור מסויים יש לעדכן את הביוס אבל לא יודע אם זה רלוונטי למקרה שלי. אשמח לעזרתכם תודה.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by ido135,

אני מחפש לוח אם למחשב חדש את המחשב אני קונה מפלונטר ראיתי שיש להם לוחות אם של חברת ASROCK האם יש להימנע מהחברה הזאת? כדוגמא Fatal1ty-B85-Killer הלוח מכיל הרבה פיצ'רים שאין ללוחות של ג'יגהבייט במחיר דומה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי את הלוח אם gigabyte 8Ip45PG, ובגלל תקלה טכנית מסויימת המליצו לי לעשות CLR_CMOS. קראתי את המדריך שבא עם לוח האם, ומצאתי את החלק שמסביר על הנושא. כתוב שם שאני צריך לקצר את פין 1 ו-2 (משער שזה אומר לגרום להם לגעת אחד בשני) אבל איך אני עושה את זה? עם האצבעות, בזמן שהמחשב מחובר לחשמל או שאמור להיות מכשיר מיוחד?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by gggilad13,

G.Skill DDR PC3200 DUAL CHANNEL תיזמונים 2-3-3-6 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2915&catcode=421 אני יכול לקנות אותם באותו מחיר כמו זכרונות פשוטים של ADATA אני לא מתכנן אוברקלוקינג, אז האם עדיף לקחת את הכרונות האלה? הם יביאו ביצועים יותר טובים משל הADATA ללא אוברקלוקינג? ועדו שתי שאלות כלליות... מה אומרים המספרים האלה של ה"תיזמונים"? ומה זה אומר שהזכרונות הם CAS 2?

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by alord,

שלום הבנתי שהלוח הזה טוב יותר מP5K ו KC מדוע? רשמו משהו דהוא כמו הDELUX רק זול יותר אני לא כל כך מבין בנושא עזרו לי

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by chris_u16,

האם יש דבר כזה זכרונות SDRAM שעובדות רק על מחשב Pentium 4 ולא על Pentium 3 (ולהיפך)? או שכל סוגי הזכרונות (SDRAM)יכולות לעבוד גם על P4 וגם על P3??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

דגם הלוח שלי הוא PEGATRON IPMSB-H61 אני יודע שזה לא הכי מוכר, חלק מהאתרים ציינו שהוא יתמוך במעבדי I5 וחלק ציינו שהוא תומך רק במעבדי I3. (יש לי כרגע I3) אפשר לקבל תשובה ברורה? או שעדיף אם כבר להחליף לוח עם שדרוג המעבד? גם יש ברשותי SSD והוא מחובר ל-SATA 2.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  17. זה חוזר על עצמו, באיטניום, בפנטיום 4, בפנטיום M. תמונה של מערכת עם כפול ליבה מבוסס פנטיום 4 (Smithfield 800): זכרון DDR2-667, לוחות אם מבוססי ערכת מעבדי מערכת 955X, ו FSB של 800MHz, הליבות רצות ב 3.2 גיגה הרץ (מהירות השיא) ולכל אחת 1 מ"ב זכרון מטמון. כפולי הליבות מבוססי הפנטיום 4 של אינטל אמורים לצאת לשוק ברבע השני של 2005. נקודה מענינת, המספר "4" מושמט משם המעבדים (שהם בעצם פנטיום 4). מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21517 האתר של אנאד-טק נותן דיווח די עדכני של ה IDF http://www.anandtech.com/ הערה: אז תדר העובדה המרבי לכפולי הליבה של אינטל יהיה 3.2 גיגה הרץ, זה רחוק 3 דרוגי מהירות מהשיא של אינטל כיום ה 3.8 גיגה הרץ. AMD הדגימה כפול ליבות ב 2.…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by asafasaf29,

אחרי שתהיה ירידת המחירים של אינטל אני קונה את ה E6600 איזה לוח יתאים לו? אני רוצה לוח שלא יהיה עליו כרטיס ממסך מובנה. ולוח טוב היעוד של המחשב שאני קונה הוא משחקים ואני קונה גם את הכרטיס 8800GTS 640MB מחיר של לוח אם עד גג 650 שקל. ואני לא עושה OC תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nemo9439,

אני מתכנן לקנות ספק חדש שתומך בתקן הATX 2,ויש לי לוח אם GA-K8NS 754רציתי לדעת האם צפויות לי בעיות כל שהן?? ואם אפשר לקבל עוד פרטים על התקן הזה... בתודה,Nemo.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by surfface,

עדכנתי בעזרת התוכנה @BIOS לF11 . המחשב נדלק ומציג שהביוס הוא F11 ואכן נוספו מלא אפשריות חדשות בעיקר לאובר. שהחלונות עולים אני מדליק CPUZ ושאר ירקות והוא מזהה אותו בתור F2 למה? אייך לעשות שיזהה נכון?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  21. שלום רב. אני לפני קניית לוח DFI LanParty UT NF3 ULTRA-D ומעבד Opteron 170, עליהם אני מתכוון לבצע Overclocking נאה. (יש לי כמה סיבות לקנות לוח כזה ולא NF4 או משהו חדש יותר...) אני צריך 2GB של זיכרון בסה"כ, רצוי כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר טוב לאובקלוקינג (אבל במחיר סביר), וכמובן שנמכר פה בארץ. הייתי מעדיף להשתמש ב-2 סטיקים של 1GB (ולא ב-4 של 512MB), אבל אם אין ברירה אז אתפשר... איזה זיכרונות אתם מציעים? זה הדבר היחיד הנורמלי שמצאתי בנתיים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305422

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. פרק 3 (והאחרון כנראה) של Star Wars נוצר (rendered) על מערכת ההפעלה 64x בגרסת הבטא שלה. הפעולה בוצעה על ידי חברת Jak Movies. הסרט אמור לצאת לשוק בחודש 5. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21761 הערה: א. אם יהיו פגמים בסרט אז windows אשמה :-) ב. החברה הנ"ל מיתבססת על מעבדי AMD64 של AMD. http://www.amd.com/pl-pl/Weblets/0,,7832_8366_7823_8723%5E9137,00.html קישור להופעת נציג החברה בהשקת האתלון 64 או האופטרון: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/Dan_Gregoire.wmv

• 52 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. יש לי זכרון 256 של GIEL 400 מגההרץ DDR היום קניתי עוד סטיק של סמסונג 256 ב400 מגההרץ. שמתי אותו והמחשב מראה לי שיש לי רק 256 . מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. בוקר טוב לכולם, אני עובד על מפרט למחשב, לא מיועד למשחקים אבל כן מחשב עבודה חזק. אני בד"כ עובד עם הרבה חלונות פתוחים + מוסיקה ברקע ואימיול לפעמים מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה יהיה לי מעבד e5200 ואני ארצה לעשות לו OC האם זה נכון שלא ניתן לבצע OC בלוחות עם כרטיס מובנה? אם לא - על איזה לוח הייתם ממליצים? לגבי תקציב, מוכן להשקיע עד 500 ש"ח אבל יכול להוסיף יותר אם לדעתכם זה יתאים לשימושים שלי תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים