מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
טוב, בגלל בעיות תקציב כרגע ומחשב עגלה (P3 800) החלטתי לקנות AMD. 1. אני מחפש אתר שיתרגם לי את המהירות של כל מעבד AMD מול מעבדי אינטל, למשל Athlon Barton 2500+ שיתרגם את ה2500 הזה למהירות של אינטל (למשל 2.4C, סתם דוגמה, לא שאני חושב שזה אמיתי). 2. אני קצת מפחד מלקנות AMD כי אף פעם לא עבדתי על מחשב AMD! כן כן מה שאתם שומעים, בחיים גם לא נגעתי במחשב כזה, כל החיים הייתי עם אינטל ואני לא רוצה סתם להסתכן, אז יש מצב שאתם תמליצו לי ותגידו לי באמת מה האיכות של הביצועים שלו ואם הם יתאימו לי לדברים הבאים: משחקים (אני גיימר קצת מעל הממוצע, לא כבד אבל משחק דיי הרבה) גלישה באינטרנט סתם לשמוע מוסיקה (חח כל הזמן יש מוסיקה במחשב שלי) עבודה עם תוכנות של גרפיקה (כמו פוטושופ 7 וכו') הרבה אבל…
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6946 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך במעבד P4 2.4A תודה רבה לעוזרים! ועוד משהו הלוח אם הזה תומך בדואל?
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התיקון העיקרי (והיחיד שמופיע באתר) הוא שיפור עם הכרטיס V9520 של אסוס, לי אין את הכרטיס הזה (אפילו לא קרוב אליו) והתקנתי את הביוס בכל מקרה. יש שיפור כללי בביצועים, במיוחד של הזכרון. המערכת עכשיו יותר יציבה כאשר אני מגדיר את הזיכרון לעבוד על 400MHZ (לפני כן הייתה למחשב נטיה לקרוס מידי פעם, אז עשיתי OC לFSB...) חוץ מזה, לא שמתי לב לשום דבר מיוחד. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8SQ800.htm
-
שלום לכולם :].. אני בימים אלו בונה מפרט, בהתחלה הלכתי לכיוון של AMD אבל קונרו גירה אותי יותר מידיי :\ מה שבעיקרון יכיל המחשב זה 7600GS וג'יגה זיכרון רגיל של TwinMOS ו E6300 במידה ואני מחליט ללכת על קונרו. עכשיו, חפרתי בפורום על ביקורות ללוחות שתומכים בקונרו, גם על גוגל לא פסחתי והיו לוחות לא בדיוק בתקציב שיש וכמה שכן.. האסרוק הנ"ל, אני יודע שהוא לא ה-לוח, אבל הוא מאוד תקציבי וממה שהבנתי הוא לא ממש רע, אך לא הבנתי את הקטע של PCI-E 4x, האם 76GS ינוצל במלואו? --- --- המחשב מיועד לעבודה משרדית אך גם למשחקים, ואני מעדיף שהמשחקים ירוצו חלק - אבל אני לא משתגע על 204950x948390 רזולוציה וכל הפילטרים :], אז אולי בכלל עדיף ללכת על 3800X2, אני דיי מבולבל. ובנוסף, אני ממש ל…
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מבוסס Nforce2 כמובן, כרטיס רשת מובנה, כרטיס קול ואפילו כרטיס מסך (לצרכים בסיסים), ושאר ירקות... LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18G-Pro
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי הפוסט הזה: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2159674 ניתן להשתכנע שצריך ללכת על הגירסא של ה-PRO אני לא מצאתי עוד דיונים בקשר לעניין הזה לכן אני פותח כאן דיון חדש כדי לשמוע את הדעות שלכם האם יש סיבה אמיתית ללכת על הגירסא של ה-PRO שעולה קצת יותר. (אין תכנון ל-SLI / CF, אוברקלוק בינוני+ מתוכנן לעתיד הרחוק) ושאלה נוספת היא האם עדיף ללכת על GA-P67A-UD3-B3 או על מה שנאמר לעיל? מכמה פוסטים שקראתי באינטרנט הרבה המליצו דווקא על ה-ASUS בעיקר בגלל ה-BIOS שהרבה יותר מגוון ונוח. הולך לשבת על זה כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 Ti ומעבד i5 2500k 3.3ghz בתוך מארז CM690 II ADVANCED דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
נכון להיום אני עובד על לוח ג'יגבייט מבוסס צ'יפסט 648 sis . אני מעוניין לשדרג את הלוח ללוח חזק יותר ובעל יכולות oc המסוגל לעבוד על עיבודי וידאו במשך שעות רבות במהירות וללא תקלות. חשבתי לבחור בלוח מבוסס sis 655 אך לאחרונה אני שומע על הצ'יפסט החדש של אינטל Canterwood. מה אתם אומרים? לחכות ? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 Intel Pentium 4 CPU 3GHz 1M/800 SL9CB LGA775 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9CB DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value קראתי בדביקים סורי לא הבנתי וחיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! התקנתי היום זיכרון חדש והמחשב לא עבר את הביט. אני מריץ מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750 באוברקלוק 15% (כרגע מהירות 3200) לוח אם: MSI P35 Neo Combo (באתר החברה טוענים שהלוח תואם DDR3) זכרון ישן: 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM זכרון שקניתי: 4GB DDR3-1066 PC3-8500 CL7 240 של קינגסטון. האם בעיית התאימות היא הנושא של הבאפר? כי אין לי ממש מושג מה זה בכלל, למיטב הבנתי תאימות היא נושא של מהירות וסוג. לצורך העניין לוח האם תואם DDR3 עד מהירות 1066 וזה אכן הזיכרון שקניתי. עזרה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם של INTEL דגם D845GEBV2. והיום לאחר המלצה של מישהו מהפורום קניתי את הלוח asrock 775dual-vsta בגלל שהראשון מרסט כל הזמן. בחצי הדרך להעביר את המעבד, שמתי לב שהמעבד לא תואם. חשבתי שאין בעיה כזו של תאימות, מסתבר שטעיתי, איך אני מברר איזה מעבד (תצורה) היה ללוח הקודם, ואיך אני מוצא לוח מקביל ל ASROCK הזה בתצורה הנכונה? תאכלס, לא חייב להיות מקביל, רק תואם AGP X8 ו IDE ו DDR עם כרטיס קול+רשת מובנה או שאולי אני מדמיין את הכל. הלוח של ASROCK בתצורה 775 פינים, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הזכרון שאני קונה הוא OCZ EL DDR PC3200 Platinum Edition rev2 עם TCCD או OCZ EL DDR PC3200 Platinum Edition rev2 1.1 עם TCC5 ולפי מה שהבנתי TCC5 יותר טובים נכון? הם כמו שידרוג של TCCD לא? זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ABIT IC7-MAX3 והייתי רוצה לדעת נגיד יש לי זיכרון של DDR2 האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם והאם הוא יעבוד? :s05:
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב ;D הייתי רוצה לקנות עוד RAM למחשב אבל אני לא ממש מבין בכל המערכות האלו והייתי רוצה קצת עזרה מכם :]]] המפרט שלי כרגע: cpu: intel pentium 4 530 (3.0Ghz) motherboard: abit AS8-V Rams: 2XDDR 256mb 200mhz Video:sapphire radeon 9250 256M אני רוצה לעלות את הRAM ל1GB , יש לי תקציב לא מוגבל אבל הייתי רוצה לשמוע איזה אפשרויות יש לי, כי אז אני אוכל לבחור מה הכי מתאים לי , ואני לא ממש מת להיפרד מכל הכסף שלי תודה מראש לכל העוזרים! :]
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ושתי היצרניות שבכותרת הרחק מאחור מבחינת הנצילות לעומת מעבדי M1 של אפל. גם עדיין אין מידע ביחס לדור ZEN3+ ( רייזן 6000 ) של AMD. מה שכן, נהיה סיפור מהסרטים להשוות מעבדים של ניידים בגלל תצורות הספק שונות ומשונות בניידים שונים. https://www.notebookcheck.net/Intel-Alder-Lake-Core-i7-1260P-The-12th-Generation-of-Mobile-CPUs-in-Review.617138.0.html
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני הולך לקנות מחשב עם המעבד E7200, זכרונות GeIL 800MHZ CL5 וקירור ZeroTHERM Nirvana NV120. לפי מה שקראתי, יש בעיות עם הלוחות GA-P45 בOC. האם זה קיים גם על כפולי ליבה ולא רק על מרובעים? אני מתכון להגיע לבאס 400 מקס' (אולי ל421 בשביל להגיע ל4GHz). אני צריך לדעת בשביל לשדרג לP5Q או להשאר עם הלוח הזה.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מעוניין לקנות לוח אם חדש וגם מעבד. מישהו יודע אם הלוח את החדש של ASUS P5K3 Deluxe תומך גם בזיכרונות DDR2 או רק ב-DDR3 ??? עשיתי חיפוש בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי DDR3 .... השאלה אם כדאי לשים על הלוח הזה DDR2 (אם הוא תומך) או לחכות ולקנות DDR3 לכשיצאו .. אן שעדיף בכלל ללכת על Gigabyte P35T-DQ6 .. תודה !
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש Q6600 לריבוי משימות (מולטי טסקינג), ומתוכנן OC (לא ברמות מטורפות). בתחילה חשבתי לקחת את GA-965P-S3, אך עכשיו עם הערכה החדשה, P35, נראה לי ששווה לקחת דווקא אותה. (580 ש"ח) אבקש המלצתכם ללוח אם לOC (לא מטורף) עד 870 ש"ח. האם יש צורך בערכה החדשה או שעדיף לחכות קצת שיוציאו לה לוחות טובים יותר? חשבתי גם על OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK 2GB (800 ש"ח) לאחרונה ראיתי G.SKILL 1000MHz באותו מחיר, האם הם משתלמים? האם יש חלופה אחרת? תודה
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, שתי שאלות בענייני זיכרון - אני בונה מחשב חדש למשחקים (לא מתכנן OC): 1. האם עדיף 2 ג'יגה במהירות 667 או 1 ג'יגה במהירות 800? 2. האם TWINMOS חברה טובה? והאם חשוב לשדרג לחברה כמו KINGSTON או G.SKILL? תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי. שמתי במחשב 2 סטיקים של Crucial Ballistix Sport שאם אני לא טועה, אמורים לעבוד על 1600 MHz, אבל בCPUZ מופיע לי שהם עובדים על 800 MHz. האם זה תקין, או שעלי לשנות הגדרות ב-Bios או לשדרג firmware? לוח האם: B75M-D3H עריכה: בביוס מופיע שהתדירות 1600MHz. עכשיו זה ממש מבלבל אותי.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שאלות לגבי המעבד החדש של INTEL: 1. מה תהיה המהירות שלו? 2. האם הוא יתמוך ב-HT? 3. מתי הוא ישוחרר? 4. כמה הוא יעלה בערך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלללללום אני מתכנן OC כבד על מערכת 64 ביט המבוססת על ה3000+ אני זקוק ללוח הכי הכי טוב לOC כרגע עם כל הפ'יצרים! בלי הגבלת תקציב לקטע הזה. ולזכרונות מצויינים במחיר די נמוך אבל שיהיו מצויינים לOC תודהה. אה, זכרו אני יכול לקנות מחול ה-כ-ו-ל לכן תביאו חנויות מחול )
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הכנה לויסטה-זיכרונות: חבר שלי יש לו במחשב 512 זיכרון עם מעבד 3 ג'יגה הרץ של אינטל.. איך הוא בודק אם המעבד 64 ביט? הוא רוצה להתקין ויסטה אבל לפני הוא רוצה להוסיף עוד זיכרון .. יש לו 2X256 של אין לי מושג איזה חברה משהו לא משהו 200 מגה הרץ - או שהם 400 וצריך פשוט לכפול ב2.. ניראה לי של סאמסונג..(ddr)...אחת של גהוא רוצה להוסיף עוד סטיקה גי'יגה.. שיהיה לו 512+1024=1536 , זה יספיק בויסטה? יסחוב טוב? כמו 1024 מגה על אקס פי ביחס?הלוח שלו תומך ניראה לי גם בddr2 אז הוא יכול להוסיף זיכרונות כאלה? למרות שיש לו זכרונות כבר של ddr נכון ?בנוסף? איזה זיכרונות אתם ממליצים לו? משהו לא עד כדי כך יקר סביבות ה-500-600..אבל שיהיה טוב.. אני גם כן יש לי מעבד של amd athlon 64 bit 3200 , אני צריך …
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד ועקב המחירים ברצפה של ניידים יד שניה בני מספיק זמן זה די קורץ למשל המחשב הזה:http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20052/cat/32 בזמנו היה מצויין ביחס למחיר הזה בטח... השאלה האם מעבד בן שנתיים (וגם כרטיס מסך ו RAM) למרות שהוא ברמה גבוהה פחות טוב ממעבד בינוני היום (למשל I3 2310 או איפלו I5 2410) אני לא מדבר על הנייר אלא בפועל האם כל הטכנולוגיות שיש במעבד החדש מפצות על התדר והזיכרון הנמוך? או שזה מינורי יחסית? והאם יש איזו שהיא "שחיקה" למעבד או משהו כזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ובו זכרון דואל 3200 במהירות 400 מגה הרצ של חברת גייל (256*2) אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 512, אבל הרבה זמן לא התענייתי בתחום ואני לא יודע איך לבחור זכרונות שיהיו תואמים לזכרון שיש לי במחשב. בקניית הזכרונות אני רוצה שהתשלום לא יעבור את ה600-700 ש"ח ואם יהיה יותר זול אז הרי זה משובח. בתודה, תומר *מצורפת תמונה עם פרטים על הזכרון הקיים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-