עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, ידידה שלי רוצה לשדרג עכשיו את המחשב שלה. היא מתכננת לנקות היום AMD Ryzen 1700X ואת הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-AB350M-D3H-rev-10#kf והמחשבה היא לקנות את הזכרונות הללו: https://www.tms.co.il/c16g2666c16vl?sort=ps.price&order=ASC&category_id=10021 או הללו: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101033&sort=ps.price&order=ASC&category_id=10021 אבל לא מצאתי אותם ברשימה של הזכרונות הנתמכים של הלוח. עכשיו, הבנתי ש- RYZEN עוד יותר רגישים לנושא הזה מאינטל באופן יחסי. למישהו כאן יש ניסיון עם הלוח\ז…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  2. שלום, שדרגשתי היום את המחשב מפנטיום 4 ל-AMD וראיתי באתר של Gigabyte שיש גרסת ביוס חדשה, אני רוצה לעדכן את הביוס לגרסה הכי חדשה, מה אני צריך לעשות? הורדתי את הביוס גרסה F10, פרקתי את הקבצים דרך Winzip לשולחן עבודה, אפשר לעדכן ישירות מהווינדוס או שצריך לעשות משהו אחר? הנה תמונה של הקבצים: תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  3. שלום. איך אני יודע מההנתונים של הכרטיס זכרון? (מהירות ו- CL) בדקתי פיזית ומה שרשום זה רק Crosair (חברה) זה כרטיס של 1GB DDR 2. תודה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by lidor_abo,

חברה יש לי זיכרונות ddr 2 sdram cl3 של spectec מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by jara14,

יש לי לוח של אסרוק חדש. כשאני מחבר כבלים ליציאת VGA או HDMI לא רואים כלום. יש כרטיס מסך נפרד במחשב שעובד. האם צריך לשנות הגדרות בביוס או שזה אמור לעבוד אוטומטית?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  6. Started by ozwrx,

כשאני נגיד משחק משחק כבד ואחרי זה יוצא מהמשחק לווינדוס אז אני שומע את המחשב מתאמץ ויש לי תוכנה שבודקת את המחשב בשם אברסט וכשאני מפעיל אותה תמיד אחרי מאמץ של המחשב הוא לא מראה לי שהמעבד הוא 2100+ ו 1750 MHZ כרגיל אלה פחות! למשל עכשיו אחרי ששיחקתי HELO הוא מראה לי שהמעבד הוא 1600+ ותמיד הוא מראה משהו אחר לפעמים גם 1900+ אבל עדיין רשום סמפרון 2500 אז למה זה??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by whitiger19,

הזכרון, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 יתאים ללוח אם שתומך במעבדי AMD? שימו לב לI3 I5 I7 ... הלוח Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  8. יש לי מחשב מעבד amd socket A 462 2600mhz לוח אם ECS model 863 chipset SIS 741GX Manufacturer ECS Model M863 Version 1.0 North Bridge SiS 741GX Revision 03 South Bridge SiS 964 Revision 03 CPU AMD Athlon XP Cpu Socket Socket A (462) אני רוצה להוסיף 2GB רם חדשים אני רוצה הכי זול תמצליצו לי

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  9. שלום רב אני מעונין לרכוש זכרונות למפרט הבא: מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus כרטיס מסך Geforce 7300 GT 256 gigabyte זיכרונות ?????? Hark disk WD2500KS Western Digital מארז אופציה ראשונה GIGABYTE Triton GZ-XX1CA ספק כוח ?ZM460B-APS Zalman צורב H22N LG (הכרטיס יוחלף-כנראה באחד הdx10 החדשים) השימוש הוא משחקים+עבודה שוטפת--תהיה התעסקות בoc בהמשך איזה חברה ודגם ספציפי לרכוש (האם ידועות בעיות תאימות עם הp5b dlx) במסגרת התקציב תודה

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  10. שלום לכולם...... רציתי שתעזרו לי למצוא השוואת מעבדים מקיפה של כל המעבדים (אינטל וAMD) משנת 2005-2009 אני מתכוון לטבלת השוואת ביצועים של כל המעבדים בתוכנה כלשהי למשל (WINRAR)

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  11. http://www.tomshardware.com/news/Intel-Core-i-74960X,23270.html מסתבר שהולכה תרמית זה תכונה ל-enthusiasts בלבד. ככה זה כשאין באמת תחרות.

12. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=789 חג שמח.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  13. Started by Daedalus,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן 4 סטיקים של זיכרון מדגם KVR800D2N6/2G של Kingston הייתה בעיה עם אחד הסטיקים אז הלכו להחליף לי היום לסטיק אחר מהחנות ושמתי לב ל 2 דברים : 1. הגודל הפיזי - 4 הסטיקים הראשונים שקניתי הם בגודל קטן יותר מהסטיק שקיבלתי היום במקום הסטיק שהתקלקל 2. הדגם - למרות שהדגם של הסטיק החדש ושל הישנים זהים בסוף הדגם של הסטיק החדש מופיע KVR800D2N6/2G-SP רציתי לדעת אם יש הבדל בין הסטיק החדש ששונה בגודל מבחינת מהירות מהסטיקים הישנים או שה SP בעצם מציין את ההבדל בגודל הפיזי ?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by shlomid,

שלום אני רוצה להזמין זיכרונות מחול אבל אני לא מכיר אתרים שמוכרים מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  15. הי! לפני 3 שנים קניתי מחשב מפלונטר עם מעבד AMD AM2 3500+ עבד טוב 3 שנים ואז פתאום הפסיק לעבוד ולא נדלק יותר. הלוח והמעבד נשלחו לפלונטר לתיקון(נשארו חודשיים לאחריות) פלונטר קיבלו את הלוח שבור. כנראה עבודה מרושלת של דואר ישראל.(תוגש תלונה בקרוב בתקווה לקבל פיצויים) המעבד נבדק ונשלח חזרה. עכשיו אני מחפש לוח אם עם התושבת הזאת. הדרישות הן פשוטות: 2/3 סלוטים של PCI. שיהיה כמה שפחות יקר. יקנה כנראה בKSP הר חוצבים, ירושלים. שיהיה אמין ויעמוד בקצת עומס של 15 לשוניות פתוחות בAVANT BROWSER =) תודהה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by FatherBoard,

בסנדרה רשום לי ב-DIMM 2 sdram single-bank, למרות שיש לי DDR. לעומת זאת, ב-BANK 2 SETTING רשום DDR-SDRAM. למה זה?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  17. אז ככה ליפני למעלה משבועיים הזמנתי 2 זיכרונות של קורסייר ddr corsair cmx512-3500c2 512mb 434mhz pc3500 כול זיכרון כזה עולה 850 ש"ח (בלמיר.. www.lamir.co.il) אבל כול יום תרוץ אחר היום זה מגיע מחר זה באוניה מחרתיים זה במכס.. תבוא לקחת אופס קיבלנו רק אחד בטעות... בקיצור הבנתם את הפואנטה!! אז אחרי שהשקעתי כבר 18300 ש"ח על המחשב המזורגג הזה אני לא יכול להפעיל אותו בלי הזיכרונות ולא אני לא מוכן להתפשר!! אין על מה לדבר על התפשרות בכלל !!! כבר למעלה מחודשיים אני מרכיב את המחשב הנ"ל ורק הזיכרונות הארורים הנ"ל הם שחסרים לי!!! התקשרתי לכול העולם אבל לאף אחד אין...ובצר לי אני עדיין תקוע עם הלמיר המסריחים האילה!! מישהו מכיר מקום שיש לו במלאי את מבוקשי לבוא לקחת מזומן עכשיו ??!! אם כן …

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  18. כלומר OC ניתן לעשות עליהם לחבר מקסימום כרטיס מסך 1 ולקבל PCI E 2

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  19. קניתי 2 GB זיכרון נוסף התקנתי המחשב אומר שיש לי 3.5 במקום 4 מה הבעיה? ומישהוא יכול להסביר לי מה זה שמוקף באדום... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  20. לפני אפשרות שדרוג מעבד +AMD 3200 למעבד +X2 6000 עדכנתי את הביוס לגירסה האחרונה מאתר לוח האם (מ-F4 ל-F15b) ולהפתעתי המכפיל (multiplyer) נותר על מכסימום 10 בעוד שלפי הבנתי אני צריך להגדיר אותו ל-15 כדי לקבל תדר 200X15=3000. לוח האם הוא M55Plus S3G rev.1 ומצויין באתר בבירור שהלוח אמור לתמוך במעבד: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2283 בעיון נוסף ראיתי שליד המעבד שאני מתכוון לקנות בגירסת ה-89W מופיע F12 אז עדכנתי ביוס לגירסה הזו וגם שם 10 הוא המכפיל העליון. האם אני מפספס פה משהו? לא צריכה להיות אופציה למכפיל 15? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by LiorZi,

אני רוצה לשים את המעבד הנ"ל על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338 כמו שאתם יכולים לראות ללוח יש כניסה לחיבור 4pin ב- ATX 12V (למעבד) לעומת חיבור של 8pin שמצוי ברוב הלוחות החדשים. רציתי לשאול האם ייתכן מצב שהמעבד יעבוד פחות טוב או לא יגיע לביצועים מקסימאלים בגלל החיבור הזה (לעומת ה-8) ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות Overclock?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by tomer87,

ברשותי מחשב ובו זכרון דואל 3200 במהירות 400 מגה הרצ של חברת גייל (256*2) אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 512, אבל הרבה זמן לא התענייתי בתחום ואני לא יודע איך לבחור זכרונות שיהיו תואמים לזכרון שיש לי במחשב. בקניית הזכרונות אני רוצה שהתשלום לא יעבור את ה600-700 ש"ח ואם יהיה יותר זול אז הרי זה משובח. בתודה, תומר *מצורפת תמונה עם פרטים על הזכרון הקיים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by anox,

היי, יש לי לוח P4S800D ולפי מה שהבנתי אני לא יכול לבצע נעילה של ה PCI/AGP כי הלוח משתמש בשיטה Artifial Inteligence שזה אמור להתאים בשבילי את כל הפרמטרים השונים בעת שאני משנה את ה-FSB. א. האם ישנה איזו שהיא תוכנה שמראה לי את מהירויות הבאס הנוכחיות (לאחר שאני משנה את מהירות הבאס)??? ב. אם המהירות משתנה, מתי ואיזה נזק יכול להיגרם לי. ג. האם יש איזו שהיא דרך בכל זאת לבצע נעילה של ה PCI/AGP???? תודה,

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by idan100,

שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים והמעבד עליו חשבתי הוא Intel Core i5 7600K שעלותו 1,020 ש"ח. האם ידוע אם המחיר של המעבדים החדשים יהיו דומים למעבדי הדור הקודם המקבילים להם (מעבד i5 8600k יעלה גם בסביבות 1,020 ש"ח)? האם מחיר המעבד הנוכחי צפוי להחתך באופן דרסטי עם היציאה של המעבדים החדשים? עוד שאלה חשובה שאשמח לברר היא שאלת הזמינות. ככל שרשום באינטרנט המעבד צפוי להיות משווק בארה"ב כבר בתחילת אוקטובר. בהסתמך על ניסיון העבר, תוך כמה זמן בערך זה מגיע לישראל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים