עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Iv0ry,

אהלן, אני מעוניין לשדרג סופסוף את הזכרון שיש ברשותי ולהוסיף לו עוד 2GB הנה הפרטים של הזכרון שיש אצלי כרגע: http://www.upf.co.il/preview/619439/56d2c0e2db8c0990551414567f38a708.html אני רוצה להוסיף לו את הזכרונות האלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=9440 האם הם יתאימו ביחד? לא יהיו בעיות? תודה!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by slater,

שלום!!! רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הזכרון crucial Ballistix tracer.... 1. באילו צ'יפים הוא משתמש? האם הם טובים לoc? הם עוברים/שווים לtccd? 2. האם זכרון זה מומלץ למערכת a64 s754? 3. האם הזכרון הנ"ל הוא overclocker טוב? 4. מה ההבדל בין הtracer לבין הבליסטיקס הרגיל? דרך אגב מדובר גם על גרסאת הpc3200 וגם הpc4000...... האם הזכרון הזה שווה קנייה?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  3. למה ההבדל העצום שיש בין DDR 1 לDDR 2 לא רואים בין DDR 2 ל DDR3 ?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by eladbu,

אני מעוניין לקנות לוח אם ורציתי לדעת מה ההבדל בין ציפסט 865 ל 875???

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  5. חרשתי את הרשת ולא מצאתי שום דבר בנוגע לעניין :\ amd 3000 s-939 whinichester סטפינג עם כל האותיות המדויקות וזה.. שאני יגיד למוכר. תודה!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  6. יש לי כרגע מעבד נורא חלש ואני מעוניין לשדרג אותו ולא להחליף את הלוח אם. הלוח אם שלי הוא Abit ip35-e off limits. אין לי כל כך הגבלה של מחיר אז תמליצו על מעבדים אבל לא במחירים מוגזמים. זה המעבד שיש לי כרגע You Have: Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by Drazick,

שלום. רציתי לשאול משהו, כל הזמן אומרים שהרבה דברים הם טבועים בצ'יפ סט. למשל כרטיס הקול וכרטיס הרשת. אבל שאני מביט במפרטים של לוחות אם כיום, אפילו עם צ'יפסט של אינטל אני רואה כרטיס רשת של Marvell וכרטיס קול של Realtek. את כרטיס הקול אני עוד מבין את הצורך בממיר A/D אבל כרטיס הרשת? למה? תודה.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  8. היי, אני עומד לקנות זיכרונות ואני בהתלבטות בין זיכרונות הרשומים בכותרת שתי הזיכרונות מדורגים DDR2 1000Mhz בתיזמונים דומים Muskin 5-5-5-12 2.1V G.Skill 5-5-5-15 2.1V אני יודע שה Muskin מצויינים , אבל הקירור של ה PI מאוד מפתה, העניין שאני לא מוצא ביקורות של ה PI ולכן אני לא יודע אם הוא יכול לתת יותר ביצועים מה Muskin מבחינת מחיר שניהם עולים אותו הדבר. אודה לעצות ..

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  9. מופיע במזהה של AMD http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/default.aspx לבחור בסמפרון ובשקע 754. גם כפולי הליבה כבר מופיעים שם.

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  10. מעטפת הספק של 180 וואט למעבד היא בהחלט לא בדיחה, וב-AMD מתכננים להתייחס לקירור מעבדים עתידיים אלו ברצינות הנדרשת עם קירור מים בתור ברירת מחדל לכתבה

11. אני מתלבט בין שני מעבדים AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray ההבדל ביניהם הוא כמעט 300 שקל, השאלה אם עדיף להשקיע עוד 300 ולקנות את הAMD Phenom או שאני יסתפק בAthlon מבחינת ביצועים? המחשב הוא מחשב למשחקים עם כ. מסך Radeon 5750 512MB

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by vacuuuum,

שלום לכולם! אני מחפש לוח אם זול למעבד PENTIUM 4 - 531, אז הלוח והציפסט אמורים לתמוך בטכנולוגיות שלו (FBS 800, HT וכד') הלוח אמור לבוא עם כרטיס מסך ON BOARD, רצוי עם תמיכה ל2 מסכים. רצוי שהיה בלוח גם PCI-E X16. הלוח אמור לתמוך בDDR 1 (רצוי 4 סלוטים). ושוב - אני מחפש לוח זול (לא HIGH END) אז OC לא רלוונטי. העיקר שלא היה לוח שידוע שעושה הרבה בעיות וכאב ראש. אשמח אם תמליצו לי על כמה לוחות העונים על הקריטריונים הנ"ל. בכל מקרה תודה לכל מי שיגיב!

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  13. שלום קניתי זכרון חדש של PQI PC4400 והמחשב לא מזהה את השם של היצרן והוא מזהה אותו כ- PC3200. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  14. ראיתי בתר'ד כאן בפורום שלמעבד הזה ממולץ את הלוח ?AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? מה ההבדל בינו לבין זה ?AW8-MAX 3rd Eye II s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? מתוכננן אוברקלוק ובכלל יש עוד לוחות ממולצים למעבד הזה ???

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by someone,

בהנחה שיש לי כרטיס מסך ולוח אם שתומכים בזה, למה זה טוב (אם לא היום אז בעתיד) שמעתי למשל שהיום רוב המשחקים בקושי משתמשים ב4x אבל DOOM 3 ישתמש ב8X... אז למה זה יהיה טוב בעתיד?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  16. שלום לכם, היום קניתי מחשב ולוח אם המקורי שרציתי לשים בו היה זה :H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP המחיר 630 , המוכר בחנות אמר לי שכדאי לי לשים את הלוח אם הזה: H67A-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, הוא עלה 695 הוא אמר לי שהלוח אם יותר גדול ולכן יהיה פיזור חום יותר טוב. לקחתי את הלוח אם זהוא הציע לי... עכשיו אני מבין שאני ממש לא יודע אם סתם זרקתי כסף ולכן אבקש את העצה שלכם בקשר ללוחות.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  17. המעבד הזול ביותר של סדרת RYZEN 7000 החדשה של AMD נכון לרגע זה הגיע אלינו - ואנחנו כאן על מנת לגלות לכם האם היא עשתה מספיק בשביל לשכנע את המשתמשים העממיים להישאר איתהלכתבה

18. http://www.reghardware.co.uk/2008/09/09/amd_am3_q1_09_debut/ נמסר השקת המעבדים של AMD החדשים Denebs 8.1.09 מהירות שעון של המעבדים משוער 2.6- 3.0 GH המעבדים החזקים יעבדו ב- 125 W בניגוד לאינטל ש- L2 עובד עם 256 KB AMD יעבוד עם L2 512KB הלוחות 790FX תומכים עד 6400 MT/s http://blog.colomove.com/amd-to-revamp-790-fx-for-am3-chipset-launches-delayed/2008/09/18/

19. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2445 בלי "דותן" בלי פנטיום "M" ?!

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  20. הביאו לי מחשב חדש בחינם לגמרי, סיפור ארוך אז אני לא אכנס אליו. המחשב חדש לגמרי, אבל לא הכי טוב, אבל לא אומרים לא לדברים בחינם! המחשב הוא עם לוח אם של ASUS דגם P4R800-VM, מעבד אינטל ליבה כפולה 2.8. אני רוצה להפוך אותו למשהו טוב, או לחילופים למכור אותו ולקנות מחשב יותר טוב. אני בעיקר רוצה לקנות לוח אם חדש, בעיקר כי ללוח אם הזה אין PCI-E, וכיאילו, מה לעזאזל אני אמור לעשות עם AGP? אני גם מתכנן לקנות לו GeForce 8800GT, כדי שיהיה לו גם כרטיס מסך נורמלי. עכשיו, קחו בחשבון שאני לא ממש מבין בכל הסיפור (אני לא בדיוק Hardcore), אז יהיה נחמד אם תיהיו עדינים. תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

כפי שציינתי בכותרת יש לי לוח זה של ASUS בחוברת רשום על פנל קדמי ללוח עם יציאות שונות איפה אפשר להשיגו בישראל אם בכלל כיים כזה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  22. היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני בהתלבטויות בנוגע ללוח-אם. המעבד שאקנה: E8400, 3GHz. קירור למעבד: AC Freezer 7 Pro. כרטיס מסך: 9800GTX +. זיכרון: G.Skill 2GB 800MHz GBPK. מערכת הפעלה: XP 32 ביט. המחשב בעיקר למשחקים כמו קרייסיס (שזה הכי חשוב, הקרייסיס ). רזולוציה נמוכה, 1024*768. שיתאים ל SLI ול OC טוב. בניתי על ASUS P5Q PRO כי שמעתי שהוא טוב בריבוי כרטיסי מסך... וב OC... יש לציין שאוברקלוק זה הדבר הכי חשוב אצלי, ורציתי שהוא יעמוד טוב באוברקלוק, ושלא יגביל את המעבד שלי. תודה.

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by dids22,

מזה הדבר הזה ומה הוא עושה?? ועוד שאלה שקשורה (בערך) יש לי מעבד amd 64 bit איך אני יודע מה הליבה שלו?או איך שלא קוראים לזה(שמעתי שיש ניוקאסל וכד')

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  24. זה המעבד : מעבד AMD Athlon II X3 435 Box תכננתי להתאים לו את הלוח אם Gigabyte GA-M720-US3 אבל הוא כבר לא במלאי של SkyPC. אז אני צריך שתתאימו לי לוח שישנו ב-SkyPC ושיהיה טוב [= אם זה חשוב הכ.מ שלי יהיה : Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe זה למחשב שאני הולך לקנות בעוד שבוע ~ שבועיים גג. ושיתאים לשדרוגים עתידיים. תודה רבה =]

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by דרומי,

מבקש עזרה בכמה נקודות: 1.האם 256*2 זכרון עדיפים על סטיק אחד של 512MB ?(בעקרון חשבתי לקנות אחד ויותר מאוחר להוסיף עוד אחד של 512,מה עדיף?) 2.לגבי בחירת סוג זיכרון,אני לא אוברקלוקר,אבל כן אשחק משחקים,אין לי כסף ל OCZ או CORSAIR למיניהם... אז מהסטנדרטים יותר,אלה שלא יעלו מעל 600, GEIL SAMSUNG A-DATA TWINMOS מה באמת הייתם מציעים מבחינת עבודה? אם תוכלו לציין תזמונים מאוד אודה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים