מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי איפה ואיך בדיוק בא לידי ביטוי ההבדל בין זיכרון במהירות 667 cl5 לבין מהירות 800 cl4 ?? ללא OC
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המעבד היום משתלם מאוד http://www.ebay.com/itm/AMD-FX-8350-CPU-/121189550440?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_PC_Systeme&hash=item1c3775c968 השאלה האם ניתן להעלות את הבס מעל 2600 MHZ כי אני לא הצלחתי עם 8320
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי חבר שמוכר מחשב, זה המפרט: מעבד e6300 קרור למעבד TUNIQ TOWER 120 לוח אם ASUS P5N-E-SLI זכרון GEIL 1G 667mhz מארז cumpucase 6a19 שחור ספק ENERMAX LIBERTY 400 צורב דיוידי LG הרדיסק WESTREN DIGITAL 160 GIGA SATA עכשיו אני יודע שהוא עשה עליו אובר קלוק רציני המחיר הוא 1800 ש"ח האם זה כדאי????????
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן פרסקוט 2.8, 1 מגה קאץ' לוח p4s800, 768mb ram הביאו לי מעבד 3.0E כששמתי אותו המחשב עבד לי הרבה יותר לאט ממה שהיה לי לפני [ה2.8] למה כשהחלפתי מעבדים ל3Ghz במקום 2.8Ghz ה-3 עבר יותר לאט? זה קשור ל 3.0E (ל-E ) ? תודה לעוזרים סתם שאלה שמסקרנת אותי.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפה זה היה נראה לי הכי מתאים :>
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על Sabertooth Z77 בתור לוח לOC? יש לו רק 8 פאזות למעבד, אבל בכל זאת הוא איכותי... מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מה מעבד עושה כשהוא מתחמם יותר מדי? המחשב כבה? הוא מוריד תדר? מן הסתם יש למעבד מן סוג של הגנה עצמית, אז הרי אי אפשר לשרוף את המעבד, לא? אז אין סכנה ממשית של שריפת המעבד, נכון?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
התיקון העיקרי (והיחיד שמופיע באתר) הוא שיפור עם הכרטיס V9520 של אסוס, לי אין את הכרטיס הזה (אפילו לא קרוב אליו) והתקנתי את הביוס בכל מקרה. יש שיפור כללי בביצועים, במיוחד של הזכרון. המערכת עכשיו יותר יציבה כאשר אני מגדיר את הזיכרון לעבוד על 400MHZ (לפני כן הייתה למחשב נטיה לקרוס מידי פעם, אז עשיתי OC לFSB...) חוץ מזה, לא שמתי לב לשום דבר מיוחד. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8SQ800.htm
-
היי. תקשיבו אני רוצה לשדרג את הלוח אם שלי לגמרי אבל אני רוצה להשאיר את הספק, הכונן הקשיח והכונן האופטי [כל השאר ביניהם זיכרונות ומעבד אני משדרג] אני רוצה לקנות את הלוח הזה: Gigabye GA-G31M-ES2L לפני שאני קונה אותו אני חייב לוודא שאני אוכל לחבר עליו את מה שציינתי למעלה.. שמעתי שיש ספקי כוח עם 24 פינים וכאלה עם 21 או משהו... וכוננים קשיחים עם SATA או SATA X2 אני אשמח אם תעזרו לי לזההות ולבדוק אם הכל מתאים לי..
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש במחשבי הנוכחי 2 זכרונות DUAL DDR3 של קינגסטון, 2 ג'יגה כל אחד. כשפתחתי את המחשב ראיתי שיש 4 סלוטים להכנסת זכרונות, ושני כרטיסי הזכרון הנוכחיים נמצאים על 2 סלוטים לבנים, כאשר 2 כחולים פנויים. אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי, ורציתי לשאול באיזה אופן לבצע זאת (אני רוצה לקנות עצמאית). האם אפשרי לקנות פשוט עוד 2 כרטיסים של קינסטון עם נפח גדול יותר, ולהוסיף אותם לסלוטים הכחולים (אני זוכר שניסיתי לשחק במיקום הכרטיסים והמחשב החל לצפצף)? האם יהיה עליי להחליף את הכרטיסים הנוכחיים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שמחובר למערכת קולנוע ביתית ומשמש רק לסרטים. כבר הרבה זמן שהוא עושה בעיות. היום עשיתי לו memtest והיו אלפי שגיאות. אז אני רוצה להחליף את הזכרון ורק רוצה לוודא שאני אקנה זכרון נכון מאותו סוג במקום. לוח האם שלי הוא Asus a7m 266 Chipset AMD 761 וכשהמחשב עולה כתוב שיש לי DDR200 הוצאתי את הכרטיס זכרון המקולקל ועליו כתוב Kingston KVR266X64C25/256 האם כרטיס כזה נניח יעבוד על המחשב שלי http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=305667 המון תודה !
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מעבד : i5 2500K קירור למעבד : mugen 2 כרטיס מסך : GTX570 UD דיסק קשיח : Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 ספק : TX 750WCorsair זיכרון : kingston 8GB מארז : HAF 932 צורב : ASUS X24 איזה לוח אם הכי מתאים למפרט הזה? אני עושה OC , ואני מתכוון לעשות מערך כרטיסים של נווידה ,זה למשחקים כבדים , תקציב לא רלוונטי, אני רק צריך שזה יהיה לוח משתלם שמותאם ל-OC ושיהיה בו USB3 ו-SATA3 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קיט של 2X2.. יש שני סטים שאני חושב לקנות : G.Skill - http://tms.co.il/product/3634 או A-Data - http://tms.co.il/product/5362 אני אוסיף את הקיט הזה ל 2X1 של OCZ Platinum Revision 2 כך שאני רוצה שהם יתאימו בוולטג'.. התיזמונים פחות קריטי (4-4-4-15 לעומת הזכרונותה אלה 5-5-5-15)
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
השאלה היא אם עושים אוברקלוק זה נכון שהכרטיס או המעבד אורך החיים שלהם יתקצר?
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, בעקבות המלצה של הפורום החלטתי לשדרג למחשב של אבא שלי את הזכרון. כרגע יש לו שני סטייקים של 1 גיגה DDR2 667 שעובדים במקביל ויש לו ארבעה סלוטים. על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: GIGABYTE Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED CORSAIR H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד SEASONIC X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא INTEL 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). התקציב הסופי הינו כ2000…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD ATHLON XP 2500 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton עכשיו יש לי חבר טוב שיש לו את אותו המעבד רק אצלו הוא דפוק ועושים לו בעיות בחברה קיצר הוא צריך לקנות חדש אני רוצה לעזור לו והשאלה שלי היא האם AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM ייתן לי ביצועים יותר טובים באובר קלוק או לא אחרת פשוט אין לי טעם להחליף אני כרגע באובר קלוק (ראו תמונה מצורפת) מפרט המחשב שלי: ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500 (vantec aeroflow 45c idle 50 heavy duty) A-data viest 500mhz 256mb X2 radeon9800pro 128 256bit האם ההחלפה תהיה כדאית? אגב אני לא מצליח בשום אופן לשנות את יחס ה RATIO ולכן לא מסוגל להגיע ל-500 MHZ (עכשיו על 410 כמו שאתם יכולים לראות) אם אני משנה ולא משנה אילו תזמ…
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הממ אני צריך אם אפשר השוואה בין כל המעבדים של AMD 64... ואם אפשר גם הבדלים בטמפרטורות תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, שדרגשתי היום את המחשב מפנטיום 4 ל-AMD וראיתי באתר של Gigabyte שיש גרסת ביוס חדשה, אני רוצה לעדכן את הביוס לגרסה הכי חדשה, מה אני צריך לעשות? הורדתי את הביוס גרסה F10, פרקתי את הקבצים דרך Winzip לשולחן עבודה, אפשר לעדכן ישירות מהווינדוס או שצריך לעשות משהו אחר? הנה תמונה של הקבצים: תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וכן גם לכלול בתוכו מעבד 4 ליבות כיום מעבד כזה הינו יקר האם אפשר לקנות לוח אם עם חיבור לשני מעבדים 2 ליבות פשוטים, האם הם יעבדו כמו מעבד 4 ליבות? האם יש לוח כזה?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי זכרונות חדשים של Mushkin אתמול (Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP), וראיתי שנפתחה לי בביוס אפשרות של SLI-Ready Memory , יש לי לוח Asus Striker Extreme , מה האפשרו תהזאת עושה ?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין, כמו רבים פה, לקנות מחשב חדש כשהקונרו יצא (ואחרי שניתן לו להתבשל איזה שבועיים ונקרא ביקורות). בינתיים חשבתי להתחיל לקנות חלק מהרכיבים כבר עכשיו (כמו למשל זכרונות ולוח אם). השאלה שלי היא, איזה לוחות אם מומלצים ישנם בשוק שתומכים כבר בקונרו ? איזה זכרון כדאי לקנות ? האם 800Mhz או שזה מיותר ? כסף לא אמור להיות בעיה. תודה
-
- 13 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מעיון בפורום ובמפרטים של לוחות האם הקיימים עדיין יש מספר נקודות שלא ברורות לי. 1) כרטיסי מסך שתופסים שני חריצה הרחבה - האם זה אומר שאני יאבד את היכולת להשתמש בסלוט הסמוך של PCI-Express X1 ? אילו התקנים נפוצים משתמשים בחריץ זה אם בכלל ? 2)ראיתי שבחלק מהלוחות כרטיסי קול מובנים עם ציפ של רילטק שתומכים עד 5.1 ובחלק עד 7.1 ערוצים. בהנחה שלא אשתמש ביותר מ 5.1 האם יש הבדל כלשהו באיכות הצליל ? 3)החלק מהלוחות כרטיס הרשת המובנה הוא עד מהירות של 100 גיגביט בהשוואה ל 1000 ברוב הלוחות האחרים. האם יש לכך משמעות מעשית ? 4) במדה וארכוש כרטיס מסך מאוחר יותר האם לוחות G41 עם יציאת DVI שווים את תוספת ה 120 שקל ? תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בדומה לאינטל AMD הצליחה קצת יותר טוב מתחזיות האנליסטים. המכירות עלו בתשע אחוז מהרבעון הקודם וב-32% אחוז בהשוואה לאותו רבעון שנה שעברה. סך הכל AMD עשתה רווח של 129 מיליון דולר על מכירות של 1.33 מיליארד דולר.
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-