עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכם, קניתי מחשב שאמור להגיע אלי בימים הקרובים אם מעבד Q6600 ו - 4GB זכרון. גיליתי שמערכת ההפעלה שתכננתי להתקין לא תוציא את מירב הביצועים מהמחשב שלי מכיוון שהוינדוס ויסטה 32BIT תומך עד 3.2GB זכרון מה שנכון גם לגבי האקספי 32BIT. עכשיו אני מטלבת האם לקחת ויסטה 64BIT , אקספי 64BIT או את אחד מהם ב32BIT, השימוש העיקרי שלי יהיו משחקים ולכן חשוב לי לנצל את כל כוחו של המחשב אם זה בDX10 ואם זה בזכרון. שמעתי גם על אופציה נוספת, לקחת אקספי ולהתקין עליו DX10. אני מטלבת ולא יודע מה יהיה יותר טוב בשבילי, אשמח לעזרה. ואם כבר אני כותב פה אז גם לחבר שלי יש הטלבתות יש לו 2GB ראם בשני סטיקים, הוא רוצה לקנות 2 סטיקים של 2GB שיהיה לו 4GB. עכשיו הוא מטלבת בין ה 800Mhz לבין ה1066, הוא לא יו…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by Tharbad,

מה דעתכם על: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit הצעות נוספות יתקבלו בברכה. מה אני צריך: 4GB עד 350 ש"ח CL - ארבע או חמש פועל בלוחות אם שם תמיכה במתח של עד 1.8 בלי ירידות בביצועים. תודה

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by yousux,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3636663,00.html

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  4. שלום, יש לי 2 אפשרויות לרכישת לוח אם , כשיש בינהם הבדל כספי (כי אחד מהם דרך מישהו פרטי ואחד דרך חנות) לדאבוני, היבואן "לא ידע" את ההבדל בינהם ... (וואלה! איזה יבואן...אם הוא לא יודע...מי זה שצריך לדעת?) ושלא לדבר שלא ידע בהתחלה על קיימות אחד הדגמים(ה-GA-EG41MF-US2H). אני יודע שאין כ"כ הבדל בין 2 הדגמים ... אך בכל זאת הייתי שמח לדעת מהו בכל זאת ההבדל שקיים בינהם (גם אם קטן הוא...). GA-EG41MF-US2H - 347nis(חדש מחנות) http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4074 GA-EG41MF-S2H - 220nis(חדש באריזה מאדם פרטי) http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=241 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. Started by itaykdo,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן עם לוח אם של ג'יגהבייט עם socket 754. על הלוח יש כרגע מעבד sempron 2800 וגם 512 מגה זיכרון. אני מתלבט מה כדאי לעשות כדי להאיץ את המחשב. חשבתי על החלפה של המעבד למעבד athlon 64 או הגדלת הזיכרון. מה דעתכם? האם החלפת המעבד תשפר באופן משמעותי את הביצועים? אם כן, היכן אני יכול להשיג מעבד כזה? לא מצאתי מעבד כזה חדש למכירה. האם תוספת זיכרון בלבד יכולה להספיק? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. Started by shimi-sh,

בלוחות של המעבדים מהסדרה הקודמת היו שני צ'יפים שנקראו גשר צפוני וגשר דרומי. לפי מה שהבנתי במעבדים החדשים את הגשר הצפוני הכניסו למעבד, וה- P55 זה בעצם רק הגשר הדרומי. אם זה נכון, אז למה לוחות P55 כל כך יקרים? אם משווים שני לוחות עם אותם חיבורים, זה עם ה- P55 יהיה משמעותית יקר יותר.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  7. Started by grove,

מחפש קיט של זוג בנפח של 4GB 2X2GB 1066 MHZ ואני מחפש זכרונות עם צ'יפ של MICRON D9GMH אם למישהוא יש מושג איפה אפשר להשיג או מישהוא מעונין למכור אשמח לשמוע תודה רבה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית (i5) ומאז שקניתי אותו קיבלתי מסכים כחולים. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 ולאחר שעשיתי עדכונים המצב כמעט נעלם לגמרי, אבל אני עדיין חוטף מסכים כחולים כל שבועיים בערך. הרצתי MEMTEST על ידי פתיחת האפליקציה שלוש פעמים: 1500 מגה 1500 מגה ו- ALL UNUSED MEMORY (שזה יוצא 100-200 מגה אני חושב), פה הוא מצא לי ERROR אחרי סריקה של 7000 אחוז אז אני לא בטוח שזאת באמת תקלה, אחרת הוא היה מוצא אותה מספר רב של פעמים. לא כך? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by pc10,

ביקשתי מהמוכר GA-MA78LMT-US2H והוא אמר לי שיש לו 785 במקום 78 ו-UD2H במקום US2H. מה ההבדל בניהם? מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  10. אני רוצה להוסיף לזכרון הקיים שלי את הזכרון הבא: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_1gb_module_2gb_kit אלו הפרטים: Specs‎ ‎800MHz DDR2 ‎ ‎ CL 5-5-5-15‎ ‎ Unbuffered ‎ ‎ Black XTC Heatspreader* ‎ ‎ Lifetime Warranty ‎ ‎ 1.8 Volts ‎ ‎ 240 Pin DIMM הזכרון הקיים: http://skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm אלו הפרטים: DDR 2 1GB*2 CL 5-5-5-18 800MHz האם הם יתפקדו טוב ביחד ? האם יש זכרון אחר שיעבוד יותר טוב עם הקיים ? [רק חנויות מרמת גן]

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  11. שלום לכולם, עד לפני כמה ימים היה לי מעבד אטלון 3800X2 64Bit שלצערי נשרף. מאחר ואני עובד בעיקר בגרפיקה תלת מימדית אני זקוק למעבד חזק, מרובע ליבות יהיה מצויין לצורך העיניין, התוכנות שאני עובד בהן יודעות לנצל ריבוי ליבות. רציתי לדעת מהו המעבד החזק ביותר (לא כולל גירסאות אקסטרים למינהן ) שהסוקט שלי, AM2, יכול לסחוב. אם אני לא מספק מספיק מידע זה מפני שאנני יודע מה להוסיף, אשמח אם תשאלו כדי שאוכל לתת עוד. להלן המפרט שיש לי: לוח אם - Gigabyte GA-M55s-S3 זיכרון - שני סטיקים של ג'יגה כל אחד, סטיק אחד של טווינמוס ואחד של קינגסטון, DDR2 במהירות 667. הארד דיסק - 160G של WD. הארד דיסק חיצוני - 500G של Lacie. צורב DVD - של Nec כ. מסך - Radeon X1950Pro 256MB מארד - קומפיוקייס 6A19. ספק…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  12. השאלה בכותרת, תודה לכל העוזרים. פיטר.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by roma4k,

בוקר טוב, במקור היתה פה שאלה אחרת אבל לא רציתי לפתוח ת'רד חדש.. אני קונה זיכרון של A DATA - הייתי רוצה לדעת האם זה נחוץ להשקיע 50 ש"ח בשביל CL 4 במקום CL 5? במידה ואחליט לעשות OC בעתיד, יהיה משמעות רבה לזה? תודה מראש על העזרה..

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  14. מי יודע מה עדיף הפנטים E2140 E2160 או 3600 DUAL COR , ו-3800 DUAL COR ? המחירים די דומים לכן אני שואל המחשב מיודע לעבודה משרדית בנונית תודה מראש וחג שבועות שמח

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by leoleo,

לשימוש ביתי.מעבד INTEL 4400 , לוח אם גיגבייט 965-DS הציעו לי בחנות בה אני רוכש את המחשב זכרונות NCP 2X1GB. האם הם נחשבים זכרונות טובים?

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  16. ל"ת.

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by gnk,

היי, יש לי כרגע את המעבד הנ"ל עם לוח אם ABIT AN8-SLI זיכרון SAMSUNG 2GB DDR 400 וכרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 6800GS 256MB חשבתי אולי לשדרג את המעבד ל- AMD X2 4800+ SOCKET 939 עצם השדרוג הוא כדי לדחות רכישה של מחשב חדש לחלוטין, השימושים העקריים שלי במחשב זה ממש מעט משחקים ועבודה סטנדרטית עם המחשב, בעיקר תכנות. האם כדאי? אולי למעבד אחר? ואם זה שווה בכלל? תודה!

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by gameplan,

הכרטיס מסך הוא 8600 gt מה שאומר שנשאר לנו 1400 שקל למעבד זיכרון ולוח אם המחשב הוא למשחקים ועבודה עם פוטושופ ממש צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by frogface,

1. האם הוא תומך ב SLI ? 2. ראיתי שהוא תומך ב קרוס פייר מה עדיף ומה קרוס פייר אומר ? 2.אם אפשר להמליץ על לוחות אם ברמה הזו ובאותו מחיר פחות או יותר 3.אם אפשר להסביר על הלוח שאתם ממליצים תודה למגבים !!!

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by ilanb0,

כשאתם בוחרים לוח אם - כמה חריתי הרחבה אתם לוקחים בד"כ (PCI)?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום חומרה מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 21 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  22. היי כולםם יש לי לוח אם של msi ואיתו בא מאוורר קטן אך עצבני שרץ במהירות של איזה 8000RPM המאוורר עדיין תקין וחדש (קניתי את הלוח רק לפני חודשיים) אך כשיבוא הזמן והוא ידפק/יסתם מאבק או שסתם יתחיל להרעיש.. האם אפשר להחליפו באחד מקורי מהחברה? או שיש תחליפים כמו קירורי צלעות פאסיביים יעילים למיניהם? ועוד בעיה קטנה.. המאוורר שלי נמצא בחלקו מתחת לכרטיס מסך שלי 6800GT.. שהוא גדול כמובן. כך שלא נראה לי שיש קירורי צלעות שיתאימו.. מקסימום מאוורר חלופי.. אני רק רוצה להיות מוכן..

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  23. Started by SpidiMan,

בקרוב אני אשדרג אל המעבד שלי למעבד חדש מדגם: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM בעקבות השדרוג אני צריך גם להחליף לוח אם. כרגע אני מתלבט בין 3 לוחות אם שונים. מה מהם יודע עדיף ? יותר טוב ? בעל ביצועים הכי טובים ? וכמובן הכי מלא בתוספות... 1. ASUS A8N-E 2. MSI K8N Neo4 Platinum 3. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אם יש כמובן הצעה אחרת בטווחי המחירים של הלוחות הנ"ל אשמח לשמוע תודה לעונים !

• 9 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים