מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שאלה פשוטה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד AMD939, עד 700ש"ח ?? לא יהיה OC. חשבתי על כמה אפשרויות- ABIT AN8 ASUS A8N-E DFI INFINITY אבל זה ממש לא חייב להיות אלה. פשוט תציעו מה הכי נראה לכם(בגלל קירור ביצועים וכו'), או לפי ביקורות או משהו.... תודה
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לדעת מה עדיף? 333 או 400 במקרה המסויים הבא: 307 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue 379 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 Hi Perf Level II 222 Black 379 ש"ח Mushkin 256MB PC3200 Blue על מה עדיף להוסיף 72 ש"ח או שבכלל לא צריך ואפשר להספק ב רגיל
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בניתי מחשב ועדיין לא החלטתי לגבי הRAM, מתלבט בין CORSAIR ל PATRIOT, 1 ג'יגה (512X2 ) שניהם בערך אותו כסף... מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי ויכוח עם חבר, יש לו E6600 ולוחD975XBX2 ציפסט i975x בכל מקרה, כרגע יש לו זיכרונות DDR2 במהירות 667 (סטוק לא?) הוא מעוניין לשדרג לזיכרונות של 800 MHZ (ככה זה כשיש הרבה כסף ) אז אמרתי לו שהשידרוג במצב סטוק לא יביא לו תועלת מכיוון שזיכרונות במהירות 800 בעצם יפעלו במהירות סטוק (667 MHZ) מכיוון שאלו זיכרונות שנבדקו במפעל ומגיעים ל 800 MHZ אך בשביל לנצל זאת יש צורך ב OC מי צודק? ומצטער על החפירה ועל הנושא הטחון :-X
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איך תמליצו לשפר את המחשב הזה... שבעבר עלה כמעט 15 אלף שקל והיום לא זז....... :[
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ברצוני לדעת מה ההבדלים בינהם ומי יותר טוב ועל איזה צ'יפסט כדי ללכת?
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אוקי חבר'ה בן דוד שלי התחיל עם הבדיחות שלו שוב אני רוצה שתשתיקו אותו, גם כן זה חושב שיש לו פרסקוט אז יש לו מעבד על. הוא מתחיל לבסס לי דברים על סמך בן אדם אחד. אני רק רוצה שתסבירו לו שפרסקוט "קצת" מתחמם יותר מאתלון xp.
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב! בלוח אם צ'יפסט - P31 קיים פיצ'ר מסוג: H/W Monitoring 1. System voltage detection 2. CPU/System temperature detection 3. CPU/System/Power fan speed detection 4. CPU overheating warning 5. CPU/System/Power fan fail warning 6. CPU fan speed contro האם אותו פיצ'ר קיים גם בדגם המקביל אליו רק עם צ'יפסט - P35 בדגם: Gigabyte GA-P35-DS3L היות ולא מצויין באתר החברה עבור דגם זה.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני עכשיו מרכיב מחשב חדש (מחליף לוח מעבד וזכרון) אני רוצה לרכוש I7 I930 לוח X58A-UD3R בעקרון על שני המוצרים האלה אני דיי סגור, אלא עם יש הצעות אחרות. זכרונות 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHZ יש חברה שיותר מומלצת? או דגם אחר?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קראתי עכשיו את הכתבה שפורסם באתר, לקישור: http://hwzone.co.il/news/134288 אני חייב לציין שזה מאוד מדאיג אותי מכיוון שאינטל דאגה לכך שNVIDIA לא תייצר יותר צ'יפסטים, אבל בואו לא נשכח שלNVIDIA יש את הצ'יפסט nForce 200 אשר היה בתוך כמה וכמה לוחות אם High End ונתן להם את האופציה של הרחבת PCI-E Lanes. אז בעצם עכשיו לא יהיה יותר את הצ'יפ הזה?! כאילו באמת אינטל לא ראתה את הפוטנציאל המטורף שזה מוסיף ללוחות האם שלה? דוגמאות ללוחות אם שהיה בהם שימוש של nForce 200: EVGA SLI Classified 3-Way & 4-Way ASUS P6T6 Revolution
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני מקוה שאני לא עושה טעות שאני מפרסם את זה פה אני פשוט ממש משתגע אני מתלבט בין : המערכת הזאת EPOX 8K5A3+ XP 1800 256MB 3200 לזאת : AMD Athlon XP 1800+, Samsung DDR 256MB 3200, Gigabyte 7VAXP KT400 עזרו לי בבקשה בשני המצבים זה יעלה לי בערך 2000 שקל ואין לי מוסג מה להחליט אני סטודנט וההחלטה הזאת חייבת להיות נכונה אין לי כסף בשביל לטעות ??? איזה מערכת יותר יציבה ואם איזה יותר קל לעשות OC תודה רבה רבה רבה גיא
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
סדרת מעבדים חדשה לאינטל ואיתה גם סדרת ערכות שבבים חדשה יצאו אל אוויר העולם - בביקורת זאת אנחנו מתמקדים באופציה מתקדמת מבית MSI מדגם MPG GAMING CARBON WIFIלכתבה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום במסגרת חיפושי אחר שילוש חדש, נתקלתי ב EBAY במעבד Opteron 3350 HE. מדובר במעבד מבוסס ליבות piledriver עם מהירות בסיס של 2.8 ומהירויות טורבו של 3.1 ו - 3.8. מחירו היה זול למדי, כ 100$ - ולכן העניין. למעבד 8MB של זכרון cache ברמה L3 . דיי מכובד. המהירות היא כמובן, דיי נמוכה. מצד שני, יש לו הרבה זכרון מטמון והמעבדים הללו ידועים ביכולת ההמרה שלהם. לא הצלחתי, לצערי הרב, למצוא מידע ברשת על המעבד. מהי חוות הדעת שלכם על מעבד שכזה לשימוש כללי, שכולל גם גיימינג, במעט הזמן שיש לי לזה? נ"ב לצורך העניין, בעקרון אני מחכה ל Athlon II x4 760K, אך בינתיים מחפש "מציאות". אנא אל תהפכו את זה לדיון שבו אתה מנסים להמליץ לי על מעבד ותשאירו את הדיון על המעבד המדובר. תודה. ;-)
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כמה אמור להיות multiplier של ה-CPU וה-FSB ? זכרונות ddr 333 , מעבד xp1700+, ולוח 8rda+ .
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקנים לי 2 כרטיסי זכרון זהים DDR2 800MHz, בנפח כולל של 4GB. הזדמן לידי כרטיס נוסף של 1GB, גם הוא ב 800MHz. אם נשים לרגע בצד את ענין מערכת ההפעלה (32bit או 64bit), האם בהוספת הזכרון הנוסף, שלושת הכרטיסים יעבדו ב- Single Mode (כלומר לא ינצלו את ענין ה DDR), או שהזוג התואם יעבוד ב-Double והשלישי יעבוד ב-Single? תודה!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס זיכרון מסוג DDR CL 2.5 בעל מהירות של 400 MHZ ברצוני לרכוש כרטיס נוסף. השאלה שלי מה זה ה CL? האם זה משנה אם אני ירכוש כרטיס של CL 3 או כרטיס של CL 2. עוד דבר: הכרטיס שלי הוא 512 MG ויש לי עוד מקום פנוי לכרטיס אחד כמה נפח כדאי לי לקנות? והאם אין בעיה שכרטיס אחד יהיה למשל עם 1024 מגה זיכרון והכרטיס השני עם 512? או שאני חייב ששני הכרטיסים יהיו בעלי אותו נפח זיכרון? אני עובד עם מערכת הפעלה XP ואני רוצה לשפר למחשב צת את הביצועים בכדי שאני אוכל למשל לעבוד בוא זמנית גם אם האימיול ותוכנת המסנג'ר.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מעבד AMD ATHLON 64 3000 בסביבות הסכום של 500 ש"ח המחשב לא משמש למשחקים אלא לקידודים תודה נעם
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לאחר ההכרזה על תושבת AM5 למעבדים שולחניים והצגת מעטפת חום כללית מירבית, מבהירה AMD שתשתמש במעטפת חום נוספת גבוהה עבור ביצועים מקסימלייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
משהו מוזר קרה לי... תוך כדי שקראתי במאפיינים של המחשב, קלטתי שהמחשב רץ רק ב 1.6GHZ במקום לרוץ ב 2.8. המעבד הוא E6300.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לפני בערך חודש, שמתם פה באתר את התוכנה החדשה ללוח אם של אינטל , D865PERL התוכנה נקראת, desktop control center, הורדתי אותה גם מהאתר של אינטל.... וכשאני מנסה להתקין אותה מופיעה לי ההודעה : the inter® desktop control center can be installed only on intel desktop boards that supports IDCC. install will now abort. for information about which intel desktop boards suppot IDCC, see the read me file אני מבין מזה שפשוט אין לי לוח תואם אבל!!!!....... אני יודע שיש לי את הדגם הזה D865PERL ההוכחות בקובץ המצורף... (את החץ והסימונים אני עשיתי.. נכון מקצועי) מה יש לכם לומר על זה??????????? בבקששהההההה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני אשמח גם לקישורים בנושא. ואם זה הופיע פה אז לא הצלחתי למצוא (לא לכעוס עליי). תודה.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש סט כזה ולא כ"כ מוצא... עוד שאלה זה האם אפשר להגיע עם הזכרון הזה לתזמונים של 2-2-2-5?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום.. השאלה בכותרת , עד כה בחרתי בלוח אם הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 ובמעבד הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10255 ורוצה 512 זכרונות.. תציעו לי אתם משו זול וטוב, מה עם ADATA? הם אמינים ? תודה
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מחפש לוח למחשב HTPC עלות/תועלת 500 ומטה לוח ATX / MICRO ATX לוח עדיף מהחברות האלו Gigabyte / Asus / Asrock מאפיינים בלוח: כרטיס מסך מובנה במעבד (HDMI 1.4a 1920 x 1200)+(SATA3)+(USB3) יציאות טלויזיה HDMIx2 + DVI + VGA
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ראיתי ב logicpc.co.il שיש AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX ב2090 ש"ח ויש AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX ב2180 ש"ח מה ההבדל?
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-