עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

המעבד הראשון שייוצר ביצור של 45NM יהיה C2Q Extreme יגיע אלינו ברבעון הרביעי של השנה עם תג מחיר של 999$ המעבד יכלול תדר של 3.33Ghz ,באס של 1333Mhz ו 12MB L2 קאש מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20070719PD203.html אינטל רצה, מה קורה AMD?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by Daedalus,

שלום לכולם אני צריך המלצה למעבד וללוח אם זולים . אני לא צריך מחשב למשחקים אלא לאיטרנט עבודות מוזיקה וכו' ... . המפרט שלי כרגע הוא : Axp 2000 לוח אם של Leadtek אני לא זוכר כרגע את הדגם המדויק Geil 256 333Mhz X 2 Radeon 9500Pro 128 MB WD 60 Giga 7200 אני צריך לוח אם ומעבד בסביבות ה 1000 שקל עדיף כמה שפחות ושיתאימו לשאר המפרט . אם כבר פתחתי דיון אז אני יתעייץ איתכם בקשר למה שקרה : לפני כמה ימים המחשב שלי נסגר פתאום והרחתי ריח שרוף . ניסיתי להפעיל את המחשב אבל מה שקרה זה שהכוננים דולקים ( מופיע אור ) , המאווררים על הלוח אם עובדים , הכרטיס מסך עובד ( המאוורר שלו עובד וגם החלפתי באחד אחר ) אבל המסך פשוט לא נדלק כמו שהוא אמור להידלק אחרי שפותחים את המחשב . אז ניסיתי להחליף ס…

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by aleXtazi,

שלום לכולם יש לחבר שלי מעבד 1700+ ולי יש 1800+ פלאטינום עכשיו אצלי ה אי די שלו הוא 662 ואצלו זה 681 שווה לי להחליף איתו השאלה שלי עם המעבד שלו עובד על 0.18 או 0.13

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by poop,

שלום לכולם! אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שכאן מתאים. רציתי לשאול מי יודע מי היבואנית והמפיצה הרשמית והאמיתי של מוצרי ASUS (למשל לוח, כרטיס מסך וכו') בארץ? מור לוי? ספיריטוס? יש הרבה וכולום אומרים שזה הם. באתר אחר למשל של קינגסטון (בתור דוגמא) או קורסייר ועוד הרבה, כותבים ב- WHERE TO BUY בישראל, כותבים את המפיצים, ואילו באתר של ASUS חיפשתי הרבה ולא מצאתי כלום, חוץ מהאתר של רונלייט שמייבאים בעיקר מחשבים ניידים. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני בנושא, ואם זה לא המקום המתאים, אשמח אם הוא יוכל להפנות אותי לפורום המתאים לשאול זאת. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי בתקציב של עד 600 ש"ח שיתאים ללוח שלי ולקירור של המעבד שלי, תודה.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by yousux,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3636663,00.html

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by MatrixDevil,

יש לי מחשב Amd 2.8 2.2 ghz a7n8x delux שלא תומך ב PCI-E יש לי 5200FX עכשיו אני חושב להחיף כרטיס מסך אך הם עולים יותר ל AGP לכן חשבתי על PCI יש איזה לוחות אם טובים ל PCI E שעולים לא הרבה .(600) תודה

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by shlomibandit,

הכנה לויסטה-זיכרונות: חבר שלי יש לו במחשב 512 זיכרון עם מעבד 3 ג'יגה הרץ של אינטל.. איך הוא בודק אם המעבד 64 ביט? הוא רוצה להתקין ויסטה אבל לפני הוא רוצה להוסיף עוד זיכרון .. יש לו 2X256 של אין לי מושג איזה חברה משהו לא משהו 200 מגה הרץ - או שהם 400 וצריך פשוט לכפול ב2.. ניראה לי של סאמסונג..(ddr)...אחת של גהוא רוצה להוסיף עוד סטיקה גי'יגה.. שיהיה לו 512+1024=1536 , זה יספיק בויסטה? יסחוב טוב? כמו 1024 מגה על אקס פי ביחס?הלוח שלו תומך ניראה לי גם בddr2 אז הוא יכול להוסיף זיכרונות כאלה? למרות שיש לו זכרונות כבר של ddr נכון ?בנוסף? איזה זיכרונות אתם ממליצים לו? משהו לא עד כדי כך יקר סביבות ה-500-600..אבל שיהיה טוב.. אני גם כן יש לי מעבד של amd athlon 64 bit 3200 , אני צריך …

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

מה זה: סלוט 1? סוקט 7? סוקט 8?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  10. Started by שגיב,

שלום לכלום וערב טוב אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין הציפסטים P X Z H מה היחוד של כל אחד? מה עדיף? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. שלום חברים. כמו שרשמתי ,את המעבד והכרטיס מסך כבר בחרתי , נותר לבחור את הלוח והזכרון. אני קצת לא מעודכן בכל מה שקורה ובדיקה קצרה מגלה שיש המון סוגים של לוחות חדשים פלוס צ'יפסט חדש,אז אני קצת מבולבל . אז קודם כל , המחשב ישמש ברובו למשחקים ועבודות גרפיקה תלת מימדיות /רנדרים ארוכים. יש לי כמה דרישות בסיסיות מהלוח אם והן: שלASUS או INTEL בלבד. תמיכה ב OC . אם אפשר , לוח ש"הוכיח את עצמו". לפחות 2 סלוטים לזכרון עדיפות לכרטיס קול איכותי מובנה. משהו ש"יתאים" לכרטיס הגראפי . אשמח אם תמיעו כמה דגמים +השוני ביניהם. על ההתחלה אני מתכוון לשים ג'יגה זכרון . וכאן באמת שאין לי מושג מה הולך היום , איזה DDR ,איזו מהירות ושם היצרן עדיפים למטרות שלי (OC , לא לשכוח ) אה , אני גם מ…

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  12. אני מתלבט בין קניה של מעבד i5-4670K תומך-OC + לוח MSI Z87-GD65 שאמור להיות טוב ל-OC, לבין מעבד i5-4670 שאינו תומך בכך ולוח MSI Z87-G45 שמלבד נושא ה-OC חסר כמה פיצ'רים נחמדים אחרים שיש בלוח היותר יקר. עד היום לא ביצעתי OC קבוע באף אחד מהמחשבים שלי, גם באלה שתמכו בכך, ואני לא ממש רוצה להשקיע בקירור. יציבות תמיד הייתה לי חשובה יותר. השאלה אם יש טעם בכל זאת ללכת על השילוב הראשון ולהשאיר את האופציה ל-OC פתוחה, או שמבלי להשקיע בקירור בוודאות אין סיכוי לקבל יציבות ולכן מיותר להשקיע יותר בלוח ובמעבד. אגב, ביצועי מעבד גבוהים חשובים לי מאוד כדי אני משתמש בתוכנת עיבוד תמונה שבה המרה של כל תמונה לוקחת במצבים מסויימים כמה דקות, לכן אני בכל זאת שוקל את האופציה של OC. אולי עדיף …

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  13. Started by Gizon,

היי, נשרף\נדפק לי אחד ה-DIMMS של הזכרון, היה לי 4*2GB של CORSAIR VS2GB1333D3 התחלו כל מיני בעיות, צפצופים של ה-BIOS על זכרון, ניסיתי הרבה עד שהבנתי שיש אחד ספציפי שעושה את הבעיה. הוצאתי אותו לכמה שבועות והכל תקין - החזרתי ושוב באלגן. קיצר הלך ): אז עכשיו אני עם 6GB והירידה מורגשת, השאלה שלי עכשיו היא אם לקנות שוב אותו אחד ב-90 שקל או לקנות כבר אחד של 4GB בלא הרבה יותר ואז אגיע ל-10GB. העניין הוא שאז אני פוגע ב-DUAL CHANNEL למיטב ידיעתי וכאן השאלה. מה כדאי לעשות? זה המפרט: [table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח [/td] [td…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by beber,

תעזרו בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  15. UD5P עלה כ-200 ש"ח יותר מ-UD4P, האם יש סיבה מיוחדת לכך ?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. אני רוצה להוסיף לזכרון הקיים שלי את הזכרון הבא: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_1gb_module_2gb_kit אלו הפרטים: Specs‎ ‎800MHz DDR2 ‎ ‎ CL 5-5-5-15‎ ‎ Unbuffered ‎ ‎ Black XTC Heatspreader* ‎ ‎ Lifetime Warranty ‎ ‎ 1.8 Volts ‎ ‎ 240 Pin DIMM הזכרון הקיים: http://skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm אלו הפרטים: DDR 2 1GB*2 CL 5-5-5-18 800MHz האם הם יתפקדו טוב ביחד ? האם יש זכרון אחר שיעבוד יותר טוב עם הקיים ? [רק חנויות מרמת גן]

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  17. אני רוצה להרכיב מערך SLI וזקוק ללוח אם. ראיתי שיש כמה ציפסטים. 650I 750I. רציתי לדעת מה מומלץ ואם אפשר לשמוע חוויות מנסיון אישי

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. Started by ben389,

http://linuxdevices.com/news/NS7109201579.html

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by Canter-Points,

מישהו יכול לעזור לי למצוא אתר שישווה לי פיצ'רים של הלוחות הבאים: Asus p4p800mx p4r800vm p4p800vm ABIT sg72 is20 GIGABYTE 8s661fxm 8s661fxp 8trs350mt 8Ig1000mk MSI 651fm2lsr 651mv תודה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  20. אולי נשמע טיפשי, אבל מאז שקניתי את המחשב החדש שלי לפני שנתיים, ירדתי כמעט מכל העניין הזה של חומרה בכל אופן, המפרט בצד ימין, מקווה שהוא עובד, אם לא: EPoX 8K3A+ (via kt333) AMD AXP 1900+ Samsung DDR 256 mb 333MHZ האם הזכרון הזה ועוד אחד זהה של סמסונג, רק בנפח ותדירות יותר גבוהים יעבדו ביחד טוב? הם יכולים בכלל לעבוד ביחד?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by Iv0ry,

על הבטרייה של איפוס הלוח כתוב MITSUBISHI לול זה נורמאלי? או שהביאו לי מכונית במקום מחשב?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by SUBX2,

שלם לכולם אני צריך את עצרתכם במציאת DRIVER לכרטיס קול אונבורד הלוח מחחברת MSI מדגם MS-6524 הלוח למעבד P4 תאור נוסף MICRI ATX MAINBOARD SUPPORTS SOCKET 478 intel "Pantum"4 ציפסט של חברת SIS MS-6524 -MSI תודה לעוזרים ערב טוב....

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  23. CPU-Z אומרת שיש לי זכרון PC2700 ויש לי PC3000.... לא 3200... 3000 זה מחול וכבר לא מייצרים כאלה... הזכרונות הם מסוג KINGSTON HYPERX.... תודה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by frogface,

אז כך הלוח חייב להתאים לכרטיס מסך 8800GT ולזיכרון DDR2 ולמעבד Q6600 הלוח צריך להכיל את רוב היציאות שקיימות היום בשוק שיהיה אפשר לעשות מערך של SLI 6 יציאות SATA לפחות יציאת FIREWIRE 1394 USB מינימום יציאות6 כרטיס קול מובנה אם אפשר של 7.1 ערוצים הבנתי שגם קיימים יציאות -OPTICAL+COAXIL וחיבור SATA מאחור כמובן שיהיה לו שני סלוטים לכרטיסי המסך PCIex16 ואם יש עוד חיבורים שאיני יודע עליהם והם קיימים תוסיפו ותבורכו הפנייה הזו חשובה כי אני רגע לפני קניית המחשב ורק הלוח אם אני לא סגור עליו כי איני מבין בתחום אגב הלוח אמור להחזיק לפחות שלוש שנים מבלי שאני יצתרך להחליפו אין בעיות תקציב . בברכה ארז תודה לכול העוזרים ולנוגעים בדבר

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  25. שלום במסגרת חיפושי אחר שילוש חדש, נתקלתי ב EBAY במעבד Opteron 3350 HE. מדובר במעבד מבוסס ליבות piledriver עם מהירות בסיס של 2.8 ומהירויות טורבו של 3.1 ו - 3.8. מחירו היה זול למדי, כ 100$ - ולכן העניין. למעבד 8MB של זכרון cache ברמה L3 . דיי מכובד. המהירות היא כמובן, דיי נמוכה. מצד שני, יש לו הרבה זכרון מטמון והמעבדים הללו ידועים ביכולת ההמרה שלהם. לא הצלחתי, לצערי הרב, למצוא מידע ברשת על המעבד. מהי חוות הדעת שלכם על מעבד שכזה לשימוש כללי, שכולל גם גיימינג, במעט הזמן שיש לי לזה? נ"ב לצורך העניין, בעקרון אני מחכה ל Athlon II x4 760K, אך בינתיים מחפש "מציאות". אנא אל תהפכו את זה לדיון שבו אתה מנסים להמליץ לי על מעבד ותשאירו את הדיון על המעבד המדובר. תודה. ;-)

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.