מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות כשרוצים להעביר מעבד מתוך מחשב אחד לשני בשני המחשבים היה מחובר מעבד עד עכשיו, אני זורק את המעבד של המחשב הישן, ושם בתוכו את המעבד של המחשב השני האם קשה להוציא את המעבד מהמחשב השני? האם קשה להכניס למחשב מעבד ? שימו לב שלא מדובר ברכיבים חדשים, שני המחשבים מתפקדים כבר 3 שנים אז אם המשחה כבר נדבקה או מרוב החום המעבד נדבק ללוח אם - זה ייתכן?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היכן מגדירים בלוח הזה OC -יש לי זכרונות 800 ומה צריך להגדיר ש ה OC יהיה מקסימלי? חברה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן אבל בסך הכל עושה את העבודה. הוא מיועד בשביל משחקי האינטרנט של הילדים שלי. בכל אופן, הייתי רוצה להרחיב לו את הזכרון. לוח האם של המחשב הוא של GIGABYTE מדגם GA-6wmm7 Rev 2.0. מצ"ב לינק למפרט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=1507 אני יודע שיש לו 2 סלוטים של זכרון והמקסימום שהוא יכול זה 512MB. כרגע בכל סלוט יש לי זכרון של 128MB ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים של 256MB. בעבר, כאשר הרחבתי את הזכרון, נאמר לי שהלוח אם לא מקבל כל כרטיס זכרון מסוג SDRAM. ככל הזכור לי, נאמר לי כי כל צ'יפ על הכרטיס יכול להכיל מקס' 16MB ולכן אם אני רוצה 256MB אני צריך כרטיס עם 16 צ'יפים. האם אני זוכר נכונה או שיש מגבלה אחרת לכרטיס הזכרון? על הכרטיס הנוכחי רשום 128MB …
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
זמן ללוח אם נוסף בסדרת Z590 של אינטל, והפעם אנחנו מתמקדים במוצר מתקדם מאוד תוצרת ASUS - לוח האם ROG STRIX Z590-E GAMING שמציג המשכיות עבור מסורת של חומרת קצה עליון סולידיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
1. האם ניתן לעדכן הביוס לגירסה הזאת: Version 0711 2006/10/04 update OS DOS דרך התוכנה: Asus Update? (יש שם אופציה להכווין אותה לקובץ rom) 2. מהאתר: ** Please perform CMOS clear after update to this BIOS. הצעד הזה לא מוזכר באף אחת מדרכי עדכון הביוס, לפי חוברת ההוראות של הלוח. מה עושים ואיך עושים? תודה!
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בונה סרה שהסתקלתי היום על לוחות של GIGABYTE סוקט 1366 מצאתי שיש הערה דיי חדשה שהלוחות מתאימים רק ל- Note 2) For Windows Vista/XP 32-bit operating system only עפ"י הרשום היום מצויין שהלוחות של 1366 לא תומכים ב- ויסטה 64 , למה ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2958&ProductName=GA-EX58-UD5
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את התוכנת CPU-Z ב"קוביית" Voltage של המעבד המתח כל הזמן משתנה... הוא כמעט תמיד 1.544 אבל הוא מגיע גם ל- 1.612. יש לי ספק של TT 420W. ולוח של EPOX דגם 8KDA3+ יש מצב שמשהו דפוק פה? אלעד
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לוח אם: Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) 762 שח מעבד: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1392 שח CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory LOW LATENCY,2-2-2 TIMINGS 1077 שח בסהכ 3232.39 האם המחשב הזה יהיה הכי טוב לoc בכל הזמנים? סתם ,אבל מחשב טוב וזיכרון מצויין פלוס לוח אם מצויין=oc רצחני כללי
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי הפוסט הזה: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2159674 ניתן להשתכנע שצריך ללכת על הגירסא של ה-PRO אני לא מצאתי עוד דיונים בקשר לעניין הזה לכן אני פותח כאן דיון חדש כדי לשמוע את הדעות שלכם האם יש סיבה אמיתית ללכת על הגירסא של ה-PRO שעולה קצת יותר. (אין תכנון ל-SLI / CF, אוברקלוק בינוני+ מתוכנן לעתיד הרחוק) ושאלה נוספת היא האם עדיף ללכת על GA-P67A-UD3-B3 או על מה שנאמר לעיל? מכמה פוסטים שקראתי באינטרנט הרבה המליצו דווקא על ה-ASUS בעיקר בגלל ה-BIOS שהרבה יותר מגוון ונוח. הולך לשבת על זה כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 Ti ומעבד i5 2500k 3.3ghz בתוך מארז CM690 II ADVANCED דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 2*1 GB של OCZ עם תזמונים 5-5-5-15. 800 מגה"צ אני מעוניין לשדרג ל 4 גיגה. השאלה היא עד כמה קריטי לקנות בדיוק את אותו יצרן עם אותם תזמונים? או שאני יכול לגוון?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אה וכמה SLOT של סטיקים יש לי? [עוד שאלות אחר כך] תודה.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רכשתי חלקי מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל. שאלתי היא האם על אותו מפרט אחוש, דגש על אחוש, הבדל בביצועים במולטיטסקינג? אשמח לתשובה ללא אוברקלוק וכולל אוברקלוק ל 3550K. http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2012/05/01/intel-core-i5-3570k-cpu-review/5
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אהלן חברים כמו שאתם רואים את המפרט שלי בצד יש לי כבר Q6600 על לוח אם של ABIT IP35 PRO כרגע אני מעביר את המעבד הזה למחשב בסלון ל DHPC והציעו לי בחנות את E8400 אז מה עדיף? אני משתמש במחשב לתיכנות , גיימניג , OC חשוב לציין , ניהול שרתים , ועוד מלא שימושים שיש לי במחשב שהמהירות כאן מאד חשובה לי. ולמי שיוכל גם לענות לי האם הלוח אם שלי תומך ב45NN אני אודה לו. סליחה על השיגוע ותודה על העזרה. דרך אגב הביוס מעודכן לגרסא האחרונה. 14 ( אם זה חשוב)
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי אנשים אני מתכנן לרכוש בקרוב שילוש קדוש.. המעבד יהיה ככל הנראה ה-E6300, בעיקר כי חבל לי על עוד 300 ש"ח בשביל מכפלת 8 לעומת 7.. בקשר ללוח אני עדיין לא בטוח, אני מחכה לראות מה המגוון של לוחות 965 שמגיעים החודש, יכול להיות DS3, יכול להיות ABIT, ואולי אלבטרון יביאו אחד בזול.. (השאלה רק מה יוכל לעמוד בבאס של 400 בערך) אני ארצה אוברקלוק.. איפשהו בין 2.8-3.0Ghz יספק אותי ככל הנראה (הקירור יהיה ה-Big Typhoon שכבר יש לי). אני חושב להביא את הזיכרון מחו"ל, כי דווקא שם אפשר להשיג 800 מ"ה במחירים סבירים, עד איזור ה-200 דולר נראה לי הגיוני. חשבתי על OCZ Platinium PC2 6400 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820227089 מהביקורות משתמשים שם יש אחד שהגיע איתו ל-1040 מ"ה…
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי לאחרונה נשבר לי המעבד.... :-\ :'(. ביום חמישי אני קונה מעבד חדש. יש שתי אפשרויות- או לקנות מעבד פנטיום 4 2.8 בבאס 533 (שזה מה שיכול להחזיק הלוח שלי) או לקנות לוח אם חדש ומעבד חדש (HT). הבעיה היא שיש לי בערך רק 1200~1500 ש"ח. מה אתם חושבים??? עדיף לי להסתפק רק במעבד?
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי זיכרונות של pdp ואני לא יודע אם הם מספיק טובים למשחקים כבדים, שני סטיקים של 512, הנה הלינק: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4675 אם יש לכם משהו יותר משתלם מלוגיק, עדיף שקיים במלאי אז תמליצו לי בבקשה. כבר הזמנתי את המחשב ואני מזה לחוץ שלקחתי זכרונות לא טובים גם רשמתי לגבי הכ.מסך בפורום מפרטים, אני מקווה שלו ידפקו איתי, כי אתם יודעים איך זה שהם מנסים למכור לך את כל מה שהם לא צריכים, ואין להם איך למכור. בקיצור מחר אני מתקשר אליהם ומברר הכל ומשנה גם אם צריך, שאני לא ידפק.
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חחחחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת בשבילכם אבל אני נוב (ככה אומרים את זה???) מוחלט בנושא... קיצר יש לי לוח ממש ישן ומעצבן ולא מתחברים אליו כרטיסי מסך חדשים (לפי מה שתכנאי אמר לי...) אז אני רוצה לבדוק איזה דגם הלוח הזה בשביל שתגידו לי מה אפשר לעשות איתו או שעדיף לקנות חדש או משהו...
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני רוכש מארז חדש , ולכן אצטרך להעביר הכל לתוכו המארז הוא ANTEC 1200 והדברים שאני מעביר הם זה לוח אם EP43-DS3L שעליו יש קירור סטוק של INTEL ו E8400 2GB X2 של KINGSTON וכרטיס מסך 4870HD של GIGABYTE השאלה האם אפשר להוציא את הלוח אם אם כל הדברים עליו , ופשוט להבריג לתוך המארז חדש? לגבי הספק שאני מניח למטה במארז , האם זה קשה לחבר הכל ללוח אם וכדומה? (כל הכבלים) אני עושה את זה פעם ראשונה אם אבא שלי ואני פשוט מתעניין עד כמה זה קשה בפעם הראשונה.. תודה לעונים , והאם אתם מציעים לקרוא לאיש מקצוע לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין להרחיב את זיכרון המחשב שלי... על הלוח יש בקר זיכרון Dual-chanel. האם אפשר לשים בכל ערוץ זיכרון עם תזמונים שונים? תודה לעונים! שגיא
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
במחשב שאני קונה אני רוצה לשים זכרונות של A-DATA 1GB)512X2MB PC3200 400Mhz). הם טובים (תיזמונים ועוד כמה דברים שאני לא ממש מבין בהם)?? אם לא אז על איזו חברה אתם ממליצים לי? כי ה-A-DATA זולים יחסית (460 ש"ח לסטיק) אם מישהו מביא מספרים של תיזמונים או משהו כזה אז שיסביר בבקשה בעברית כי אני לא מבין את זה.
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך לבחור באחד משלושת הלוחות האלה Asus P5QC MSI P45 PLT Gigabyte GA-EP45-DS4 מה הכי כדאי לי לקחת ואם יש משהו אחר באותו סכום בערך אז אני אשמח לדעת אה ועוד משהו האם הוא תומך בכרטיס מסך hd4870x2?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הנה המפרט שבניתי בKSP: אני מחפש כרטיס מסך קצת יותר זול שיתאים למפרט. אם אתם חושבים שאי אפשר למצוא יותר זול ושיעשה את העבודה כמו שצריך בלי בעיות ולא יפריע אז תגידו. אני מבקש שתמליצו על לוחות אם שנמצאים באתר של KSP בגלל ששם אני אקנה את המחשב וחשוב שיהייה להם אותו כתוב לכם שם גם מחירים והכל תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה השוואה קצרה בין שתיי המעבדים הכי טובים של INTEL ו-AMD ומי הטוב מבינהם ? השמח לתגובות!!!!
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לחבר נשרף המעבד והוא רוצה לקנות אחד חדש 3.2... זה צריך להיות בסוקט 478 ראיתי בפנדה עולה 1500 שקל וזה לא הגיוני
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-