מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
1 מעבד של amd בסכום של עד 1100 ש"ח 2 לוח אם טוב שידע להוציא את המיטב מהכרטיס מסך ומהמעבד בסכו של עד 800 ש"ח תודה לעוזרים....
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאני אשמע אידיוט גמור בהשוואה לכל מומחי המחשבים שגולשים פה, אך ברצוני לדעת מהו זיכרון RAM? בנוסף, אשמח לדעת האם ניתן להוסיף זיכרון RAM למה שכבר קיים במחשב ואם כן, כיצד לעשות זאת ומהן האפשרויות?? ניסיתי לקרוא שרשורים שנוגעים לנושא הזיכרון אך התשובות מכילות יותר מדי מונחים שאינני מכיר או מבין.... בתודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת : אני מנסה לפרק את הלוח אם מהמארז, רק שהברגים מוברגים כול כך חזק שאי אפשר לשחרר אותם, הברגים האלו מחזיקים את המתקן הפלסטי שעליו מותקן ההיט סינק, הם כבר כול כל שחוקים שאין מצב לפרק אותם בסיבוב. יש למישהו רעיון איך לפרק אותם ( בלי לדפוק את הלוח אם !!! )
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
משהו מוזר קרה לי... תוך כדי שקראתי במאפיינים של המחשב, קלטתי שהמחשב רץ רק ב 1.6GHZ במקום לרוץ ב 2.8. המעבד הוא E6300.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, הוספתי עוד 1GB RAM למחשב שלי (מ3 ל4) וכשאני נכנס למאפייני המחשב שלי תחת קטגורית SYSTEM כתוב installed memory (RAM):4GB (3.8GB useable) השאלה שלי היא למה אפשרי להשתמש רק ב3.8 ולא בכל הארבע? זה מאותה סיבה שדיסקים קשיחים לא מגיעים עם הכמות GB שהם אמורים להגיע?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מחפש לוח למחשב HTPC עלות/תועלת 500 ומטה לוח ATX / MICRO ATX לוח עדיף מהחברות האלו Gigabyte / Asus / Asrock מאפיינים בלוח: כרטיס מסך מובנה במעבד (HDMI 1.4a 1920 x 1200)+(SATA3)+(USB3) יציאות טלויזיה HDMIx2 + DVI + VGA
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: GIGABYTE Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED CORSAIR H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד SEASONIC X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא INTEL 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). התקציב הסופי הינו כ2000…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום, שדרגשתי היום את המחשב מפנטיום 4 ל-AMD וראיתי באתר של Gigabyte שיש גרסת ביוס חדשה, אני רוצה לעדכן את הביוס לגרסה הכי חדשה, מה אני צריך לעשות? הורדתי את הביוס גרסה F10, פרקתי את הקבצים דרך Winzip לשולחן עבודה, אפשר לעדכן ישירות מהווינדוס או שצריך לעשות משהו אחר? הנה תמונה של הקבצים: תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי 1 ג'גה זיכרון בקונרו,אם אני יקנה עוד ג'גה יהיה הבדל משמועתי בגלל הדואל? או שאני לא ירגיש? אני מתכוון במהירות של התקנת יישומים ו/או במשחקים כבדים
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
החומרה הנוכחית שלי היא מעבד 2.4mhz C2D E6600 זכרונות 2 OCZ 1GB 1066MHZ X קשיח IDE WD 160GB קשיח WD SATA 320GB כ.מסך powercolor hd4870 1gb לוח אם נוכחי msi p35 neo (מעפן לא מצליח לעשות אוברקלוק למעבד מעל 2.7) ספק כוח של HEC 500W כפי שציינתי בכותרת אני משחק הרבה ואני רוצה לעשות גם אוברקלוק למעבד לפחות להגיע 3.0 צ'יפסט אני מעדיף של אינטל משהו כמו P45 או X48 קראתי באתר המלצה על Gigabyte EP45-DQ6 לא יודע אם ללכת עליו בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי בפנדה מחשב עם זכרון: PQI 512 (256X2) PC3200 2.5-3-3-7 B Dual Channel... אחרי חודשיים אחד מהסטיקים נדפק, והם החליפו לי רק את אותו הסטיק... רציתי לדעת אם עצם העבודה שעכשיו הסטיקים לא מאותו קיט, יכולה לפגוע בביצועים... תודה.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
או שיש תחלופת ביניים שמפשרת ביניהם? כי להגיע לשיאי OC אני לא רוצה, אני רק שומר את האופציה הזאת לעתיד, לא לחודשים הקרובים, אז מה אתם אומרים? ואם כבר פתחתי אשכול, אז מה ההבדל בין DS-3 לS-3?
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הלוח צריך להיות עם כ.רשת, כ. מסך וכ. קול מובנה. כלומר הכי בסיסי שיש. על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4892 התקציב זה בערך 500... אז כבר יש חריגה... אז מה הוא שווה את זה?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
למה המחירים של מעבדי פנטיום לא יורדים בצורה משמעותית כמו של AMD אפילו שנכנסו דגמים חדשים ?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי SIDEWINDER הכי ישן אם אני לא טועה והוא לא מתחבר ללוח החדש שלי. יש מתאם, כרטיס PCI והאם שווה בכלל לקנות אותם או פשוט לקנוץ GAMEPAD USB חדש?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/Intel-Core-i-74960X,23270.html מסתבר שהולכה תרמית זה תכונה ל-enthusiasts בלבד. ככה זה כשאין באמת תחרות.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=8359
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ועוד שאלה: יש לי עכשיו מעבד Amd Athlon 2500+ XP (כן,ענתיקה - אני יודע) - האם כדאי לקנות מעבד חדש ועד כמה המעבד הזה ישן? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
האם זה המחירים של מרובעי הליבה? מחיר כולל מע"מ: 5565 ¤ INTEL CORE 2 EXTREME PROCESSOR S775 2.66GHz(QX6700) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר כולל מע"מ: 3107 ¤
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
במחשב שאני קונה אני רוצה לשים זכרונות של A-DATA 1GB)512X2MB PC3200 400Mhz). הם טובים (תיזמונים ועוד כמה דברים שאני לא ממש מבין בהם)?? אם לא אז על איזו חברה אתם ממליצים לי? כי ה-A-DATA זולים יחסית (460 ש"ח לסטיק) אם מישהו מביא מספרים של תיזמונים או משהו כזה אז שיסביר בבקשה בעברית כי אני לא מבין את זה.
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני לוקח 512MB Corsair XMS2 CL4 פעמיים. או שאני לוקח את 2x512MB OCZ Value Pro Series שהם באים כאילו בתור סט. נגיד ושתיהם אותו התיזמונים ואתו דבר אבל בסט או לא בסט. כיצד זה מתבטא? יש הבדלים?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה, לדעתכם, יותר טוב מבחינת ביצועים? Pentium Dual Core E6300 2.8GHZ או AMD ATHLON X2 DUAL CORE 7750 BLACK EDITION AM2+ (2.7GHz) - 95W - BOX תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
קניתי 2 GB זיכרון נוסף התקנתי המחשב אומר שיש לי 3.5 במקום 4 מה הבעיה? ומישהוא יכול להסביר לי מה זה שמוקף באדום... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-