מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מבקש עזרה בכמה נקודות: 1.האם 256*2 זכרון עדיפים על סטיק אחד של 512MB ?(בעקרון חשבתי לקנות אחד ויותר מאוחר להוסיף עוד אחד של 512,מה עדיף?) 2.לגבי בחירת סוג זיכרון,אני לא אוברקלוקר,אבל כן אשחק משחקים,אין לי כסף ל OCZ או CORSAIR למיניהם... אז מהסטנדרטים יותר,אלה שלא יעלו מעל 600, GEIL SAMSUNG A-DATA TWINMOS מה באמת הייתם מציעים מבחינת עבודה? אם תוכלו לציין תזמונים מאוד אודה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ואם כן אימתי? תודה
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אתמול פתחתי את המחשב נייד שלי ופתאום אני שומע צפצוף ארוך מהכיוון של המאווררים במחשב. אני לא ממש מבין המאוררים של המחשב אז הזזתי קצת המחשב ונתתי דחיפה קלה בכיוון של המאוררים והצפצוף הפסיק. המשכתי להשתמש במחשב ופתאום המחשב נכבה (למחשב היה טעינה מלאה) הדלקתי מחדש את המחשב וזה שוב כבה. והבנתי שהמאווררים לא עובדים. סוביבתי את המחשב וראיתי שיש איפה שהמאווררים מדבקה שיוזמת את המאוררים להסתובב. הוצאתי את המדבקה ועדיין המאוררים לא פועלים. מה אפשר לעשות? והאם המאוררים קשורים לכיבוי?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם.. עד עכשיו התעסקתי רק עם מעבדי INTEL.. (לא להתנפל עלי... זה העדפות של מקום העבודה) עכשיו אני מחפש מחשב לבית ומתעניין על AMD... השאלה שלי היא כזאת... יש כל כך הרבה סוגים... מה זה אומר? יש VINCE ויש WINCHESTER ויש גם SAN-DIEGO... מה ההבדל בניהם? מה הכי שווה? מה ההבדל בין TRAY ל BOX? ראיתי שיש גם דגמים עם BW-E6.. מה זה? מה אומר המספר ליד הדגם? 3000, 3200...? תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, אני קונה מעבד 955 ורציתי לדעת אם הלוח אם הזה תומך גם במעבדי I7? אם לא, אז תמליצו לי על לוח אם טוב כמו ה-MA78LMT-US2H רק עם תמיכה ב-I7. תודה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי 2 לוחות אם Socket AM2: 1 MainBoard: ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra 2 MainBoard: abit kn9s איזה מעבדם הם תומכים יעיל? כרגע הASUS עובד עם Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore והabit עם Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore עם אני רוצה להחליף מעבד לשתי המחשבים באיזה כדי לי להשקיע עם הלוחות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי הפוסט הזה: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2159674 ניתן להשתכנע שצריך ללכת על הגירסא של ה-PRO אני לא מצאתי עוד דיונים בקשר לעניין הזה לכן אני פותח כאן דיון חדש כדי לשמוע את הדעות שלכם האם יש סיבה אמיתית ללכת על הגירסא של ה-PRO שעולה קצת יותר. (אין תכנון ל-SLI / CF, אוברקלוק בינוני+ מתוכנן לעתיד הרחוק) ושאלה נוספת היא האם עדיף ללכת על GA-P67A-UD3-B3 או על מה שנאמר לעיל? מכמה פוסטים שקראתי באינטרנט הרבה המליצו דווקא על ה-ASUS בעיקר בגלל ה-BIOS שהרבה יותר מגוון ונוח. הולך לשבת על זה כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 Ti ומעבד i5 2500k 3.3ghz בתוך מארז CM690 II ADVANCED דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין הזכרונות הבאים : Mushkin 512MB PC3200 Blue OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier המשקין יותר יקר ב- 150 שקל ובעתיד אולי אני יעשה אוברקלוק ממש ממש קטן. אל תיתייחסו ליכולות אובר קלוק - אני מחפש זיכרונות מהירים , יציבים וטובים עם תאימות גבוהה ללוחות אם. אני מתכנן לקחת 2 סטיקים של 512 (1024) ומזה יוצא לי שהמשקין כבר יותר יקרים ב-300. בבקשה תעזרו לי להחליט :-\ תודה רבה לכל העוזרים! :)
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חברה יש לי לוח אם של asus p5q pro של asus עכשיו הייתי בויסטה והמחשב קפא כנראה מדיסק עשיתי ריסט עכשיו הוא לא נותן יל להמשיך באתחול של המחשב והוא נותן לי שתי אפשרויות או ללחוץ f2 כדי להחזיר הגדרות ברירות מחדל של הביוס או להיכנס ולהגדיר אותו אני מפחד גלעת כדי לא הלרוס משהו כי המחשב היה מהיר מאוד עד עכשיו...תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 Intel Pentium 4 CPU 3GHz 1M/800 SL9CB LGA775 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9CB DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value קראתי בדביקים סורי לא הבנתי וחיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום למומחים אני עומד לקנות מחשב ומתלבט מאוד בין המעבדים הנ"ל. האם סדרה 8XXX של אנטל אכן טובה ואמינה יותר מסדרה 6XXX ? התקציב: ללא מסך כ-3500-4000 ש"ח כולל כרטיס מסך 8800 נ וידיה 4 ג'יגה זיכרון (אבל עם XP 32 ביט) השימוש-מגוון: אינטרנט מוסיקה וורד הורדות משחקים לא מעוניין באובר קלוק מעוניים במעבד אמין מהיר שלא סובל מהתחממות יתר סדרה 8XXX חדשה ולא נכללת בסקירה שלכם ואני ספקן לגביה אני לא מקודד ועורך וידאו אז מראש ויתרתי על המרובע-6600 (שמאוד מתחמם לפי הידוע לי) מה דעתכם? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את החברה ? את הזכרונות ? והאם קיים זכרון בעל תזמון 2.4 אני לא יודע מה זה אומר אני קונה מחשב חדש ונתנו לי את הזכרונות האלו ואמרו לי שהם חזקים ביותר . חוץ מזה איך אני יודע מה התזמון שלהם כמו שרושמים פה 2-2-2-5 איך זה בדיוק בזכרון הזה. תודה על העזרה מראש אני צריך היום לסגור את המפרט אם מישהו יכול לעריך מחיר זה גם יהיה טוב זה פשוט דחוף ביותר , תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
טוב מכיוון שיש כזה אשכול בפורום אמצעי אכסון, אז פתחתי אחד פה אז כמה GB יש לכם במחשב? לי יש 3GB.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין 2 הזכרונות הללו כדאי יותר ? GEIL CLS 2.5 2GB DUAL CHANNEL 2X1024 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1864&products_id=11515 OCZ PC-3500 GOLD GX DUAL CHANNEL 2X512 אני מחשק המון במשחקים וקניתי לאחרונה את ה- X1900XTX 512 MB ואני לא עושה למחשב שלי OC !! אז מה יותר כדאי דעות בבקשה ...
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לזכרונות למערכת שלי (ראו מפרט) הזכרונות שיש לי לא מתאימים לי למערכת, הם לא עובדים ב- Dual ב- 400MHz המערכת פשוט קורסת כל כמה דקות, הנמכתי להם את המהירות ל- 372MHz וה- dual התייצב, אבל זה פתרון זמני... התזמון שלהם גרוע (CAS3) וגם בהתכתבות עם קינגסטון הם טוענים שהזכרונות לא מתאימים לי למערכת בגלל התזמון האיטי.... מדובר בשני סטיקים של 512 כל אחד, ויש לי אפשרות להחליף אותם לכל זיכרון אחר... המחשבה הראשונית שלי היתה ה- HyperX החדשים של קינגסטון, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם.... תודה
-
אינטל מאשרת את הדיווחים על באג במעבדי הסקיילייק שלה הגורמים לקריסה בעת עומסים כבדים ספציפיים, ומנגד MSI כבר הוציאה עדכון BIOS מתקן בשבוע שעבר, עלה האתר hardwareluxx על קיומו של באג במעבדי הסקיילייק החדשים של אינטל. הבאג, כפי שהתבטא בממצאים שנבחנו לעומק על ידי קבוצת GIMPS, הינו קיפאון מוחלט של המערכת וקריסה בעת הרצה של התוכנה Prime95 תחת הגדרות ספציפיות – כלומר בעת עומסים כבדים למדי שתוכנה מסוג זו יוצרת במסגרת מציאתם של מספרים ראשוניים. הדיווחים הועברו לחברת אינטל, שמיהרה לבדוק את העניין וכעת מאשרת את קיומו של הבאג במעבדים שלה. החברה הודתה, בטון חצי מנחם, שהבאג עשוי להשפיע על כמה ממעבדיה, ועשוי להופיע אך ורק במצבים של עומס קיצוני הנוצר כתוצאה מתוכנה כזו, תוכנה המ…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
עכשיו נזכרתי אחרי שקראתי.. האם ליבה של מעבד יכולה להמשיך לעבוד כאשר היא סדוקה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מעבד AMD ATHLON 3000+ 64 BIT, ונכון לעכשיו אני מעוניין בשדרוג של לוח האם. אני מעדיף לקנות לוח אם זול ויותר טוב מזה שיש לי עכשיו כדי שיוכל לתמוך בזכרונות DDR3. אם למישהו יש עצה טובה בנושא (אני יודע שאולי כדאי להחליף את המעבד, אך אני די מרוצה ממנו, והתקציב שלי מוגבל) אני מוכן להשקיע עד 500 שח, ובנוסף אני צריך גם להשקיע בזכרונות. אז שוב אני מקווה שיש מישהו שמבין בנושא ויוכל לתת לי עצה, לינקים יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התלבטתי אם כאן המקום... הנה הבעיה: מדובר במערכת XP , על E2180 . הכוונה לשדרג לWIN7 בעתיד הקרוב. לטובת יישומים שאולי לא ירוצו על 7 - פורסם כי $M מציעה "מוד" תואם XP - http://www.tomshardware.com/news/windows-xp-mode-virtualization-intel,7709.html לי קורצת העובדה שמאמץ השדרוג - אולי קטן יותר. אממה... המכונה הווירטואלית שלהם דורשת מעבד תומך VT! מה דעתכם, שווה/נדרש לשדרג מעבד ? ואם כן - לאיזה ? הבנתי שבקרוב יציעו 5300 עם VT, האם זה הפתרון המועדף ? או שכל העסק הזה הוא גימיק, ופשוט - יש להתקין כל מה שאפשר מחדש, ולזרוק את הישן לפח... הנה עוד כתבה שמצאתי כרגע בנושא: http://www.withinwindows.com/2009/04/25/windows-xp-mode-internals-part-1-overview/
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כרגע הוא אצלי על מעל 5000RPM, והמחשב נופל גם אחרי חצי שעה בערך של מאמץ, והכל תקין, נקי, ומחובר.. ככל הנראה זו הבעיה, ואני מעוניין להוריד את המהירות של המאוורר מעבד. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה כמות הזיכרון המומלצת למחשב HTPC לסלון? ישמש למשחקים(בינוניי לא כבדים) מוסיקב, סרטים וקצת אינטרנט. במידה ואני מתקים עליו Vista home premium בשביל תוכנת המדיה סנטר. האם יספיקו לי בהחלט 2GB? או כדאי להשקיע ולשים 4GB זיכרון? ( תוספת של כ 300 ש"ח אם אני מגדיל) האם עם הVISTA ומשחקים הזיכרון יהיה גבולי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא E8500 וקניתי לוח P5Q-E התקנתי מערכת הפעלה ואת SIX ENGINE כאשר אני בודק את CPU-Z הוא מראה לי רוב הזמן מכפלה של 6 מה שמוריד את ביצועי המעבד ל 1970 MHZ גם שאני שם את SIX ENGINE על טורבו הוא מתנהג כך. סך הכל זה מגניב אבל הייתי רוצה שאני מפעיל משחקים שהמכפלה תהיה קבוע על 9.5..
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אוקיי , אני צריך זיכרון 256MB PC3200 כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב מארצות הברית עד 30דולר בערך גג 35! , בינתיים זה מה שמצאתי , נראה לי משהו חבל"ז : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-013&depa=0
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270177901285 מערכת מתוכננת (ל HTPC): CPU E2160 MOBO GB-P35-DS3L VGA - HD 2400/2600/PRO CASE - FOXCONN בסיסי OC קל/סטוק- בשאיפה ל- 3G [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-