מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש בפורום וצויין שהם ברמה ג'נרית לחלוטין.. זה נכון?? איך הם בOC? חיפשתי שני סטיקי של 1GB 800 ומצאתי אותם במחיר של 1370 ככה.. איך הם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי שאלה לגבי סוגי לוחות האם. בשמות שלהם כתוב נגיד 75M ויש את ה 75 הרגיל. אני יודע שM אומר שהוא קטן יותר (מיני). למה מייצרים גם דגם גדול וגם קטן ומהו השוני ביניהם ברמת התפעול ומה היתרונות של לוח קטן לעומת גדול מאותו הדגם? ויש סיומות שונות כמו DS3V לעומת DS3H. מה ההבדל ביניהם? תוכלו להביא לי את הסיומות השונות, ומה כל אחד מהם אומר. ומהם ההבדלים בין לוח עם שבב 75 ללוח עם שבבים חדשים יותר כמו 77 או ישנים כמו 65,45,35 וכו'. עוד מידע שיעשיר את הידע שלי בנוגע ללוחות אם יתקבל בברכה. בתודה ירדן.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי אני בטיוואן והקיט הזה עולה פה 520 שקל OCZ3P1333LV6GK 6GB 7-7-7 ראיתי באתר קוברה את הקיט הזה ב 785 שקל האם שווה להביא מטיוואן? אני הולך על 12 גיגה שההפרש ב-12 יהיה בערך 500 שקל... האם הקיט הזה הוא טוב? מומלץ? יתאים ל ASUS P6T WS ?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מהי המלצתכם לגבי בחירת לוח אם שבתכוניות העתידיות מתוכנן לבצע אוברקלוק הבנתי שקיימת הגבלה מבחינת התדר מעבד שניתן להגיע אליו אני רוצה שהאופציה תהיה פתוחה במידה ואתכנן אוברקלוק בשלב מאוחר יותר.
-
- 14 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקריים בין : Intel pentium D Intel core 2 duo כי לפי מה שהבנתי שניהם כפולי ליבה, אז בעצם ההבדלים בינהם? תודה.
-
- 14 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם לוח ASUS P8Z68-V, זיכרון 16גיגה, ומעבד i5-2500K. בנוסף יש כ.מסך RADEON HD7850 משופר, מארז מידי Lian-Li וספק כח אמריקאי 750W (אין בעית חיבור ללוחות החדשים) עיקר העבודה היא באוטוקאד ומאיה. בנוסף התחביבים הכבדים, פוטושופ לייטרום ופרימייר. אין כמעט משחקים. פה ושם קודי.. מכיון שעברו כמה שנים טובות מאוד עם הנ"ל, רציתי להשתדרג במעבד, לוח אם, זכרונות ואם צריך עוד .. אין כ"כ מגבלת תקציב אבל בסביר. אשמח להצעותיכם המומחים.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme עוד כמה זמן אני יכול למשוך עם המעבד הזה עד השדרוג הבא? ???
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, ברשותי שילוש מבוסס פנום 2 מרובע ליבות(מפרט מלא בחתימה) וברשותי כ1600 ש"ח לרכישת שילוש חדש,האם שילוש חדש מבוסס I5+8GB יביא לי שיפור ביצועים ניכר? אם כן,אשמח להצעות.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז כך הלוח חייב להתאים לכרטיס מסך 8800GT ולזיכרון DDR2 ולמעבד Q6600 הלוח צריך להכיל את רוב היציאות שקיימות היום בשוק שיהיה אפשר לעשות מערך של SLI 6 יציאות SATA לפחות יציאת FIREWIRE 1394 USB מינימום יציאות6 כרטיס קול מובנה אם אפשר של 7.1 ערוצים הבנתי שגם קיימים יציאות -OPTICAL+COAXIL וחיבור SATA מאחור כמובן שיהיה לו שני סלוטים לכרטיסי המסך PCIex16 ואם יש עוד חיבורים שאיני יודע עליהם והם קיימים תוסיפו ותבורכו הפנייה הזו חשובה כי אני רגע לפני קניית המחשב ורק הלוח אם אני לא סגור עליו כי איני מבין בתחום אגב הלוח אמור להחזיק לפחות שלוש שנים מבלי שאני יצתרך להחליפו אין בעיות תקציב . בברכה ארז תודה לכול העוזרים ולנוגעים בדבר
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב התעללויות - CELERON 1000 אם 256 SDRAM ולוח של ASUS מדגם cusi-m אני מרוצה - מחשב כזה בחינם איך אפשר להיות לא מרוצה ! הדבר הקטן שקצת ביאס אותי זה שהלוח הוא הכל OnBord כרטיס קול+כרטיס רשת+כרטיס מסך(הכי מבאס) עכשיו העידכון האחרון הוא מ 98 - ככה ראיתי בביוס תעזרו לי למצוא עידכונים לביוס + ללוח (ולכל הדברים שעליו) תודה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המחשב הזה הוא למשחקים כבדים, לגיימרים אז אני צריך לדעת מה יותר טוב. אני מתלבט בהתחלה רציתי לקנות את ה-3700 וגם לקנות את ה-OCZ Platinium 3200 400mhz 2-2-2-5 ואני לא אוברקלוקר... וגם את המארז Antec P180 עכשיו אם אני רוצה לקנות את ה-4200+ אני חייב לוותר או על המארז או על הזכרונות.. כאילו מארז נגיד Antec Tx1088AMG ואת ה-4200+ או זכרונות אחרים שתציעו לי שיהיו טובים בסביבות ה-900-1000 שקל אז אני שואל מה עדיף לוותר על הזכרונות ולקנות את ה-4200+ או לוותר על המארז ולקנות את ה-4200+ או בכלל להשאר עם ה-3700 סן דיאגו והפלטיניום.. זה חשוב אז אני חייב תשובות
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האם זו התמיכה בסוגי זיכרון? RDRAM לעומת DDR-DRAM?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד I7 ורציתי לדעת אם זכרונות משולשים של 1600Mhz יעבדו לי על הלוח GIGABYTE GA-EX58-UD3R ואם בכלל זה שווה את הפרשי המחיר מזכרונות 1333Mhz? אציין שהמחשב מיועד לאפליקציות שדורשות הרבה זיכרון כמו MAYA ו-AFTER EFFECT.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
לא בטוח בכלל שזה המקום לכתוב בו תהודעה, מכיוון שלא נראה לי שזאת בעיה במעבד עצמו...אבל לא נורא שמשיהו יעביר אם זה לא המקום . בכל מקרה, אני עובד עם ווינדוס ויסטה 64 המערכת עובדת סבבה הכל טוב ויפה, וגם המעבד בניצול של 1% - 10 בלחץ ... משום מה, אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להיות איטי, אני בודק ניצול ביצועים, ורואה שהמעבד קפץ ל 100% והוא ממשיך לעבוד ככה עד שמבצעים ריסט . אין שום וירוסים בדקתי כמה פעמים, ושום ספאים ותוכנות ריגול, המערכת דיי חדשה... * נשמע דבילי, אבל שמתי לב שזה קורה כמעט כל הזמן, אחרי שהמחשב כעבור 25 דקות ככה מכבה תצג . המעבד אגב Q6600 זיכרון 4 GB
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למעבד אינטל פנטיום 4 2.6 800באס.... לא ל OC אלא למשחקים....תקציב של עד 600 שקל... אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לגיגה ביט יש 2 לוחות 8PE800 8SQ800 הציפסט של SYS לא נבדק לאורך זמן והאם כדאי לקחת זה עם הכרטיס רשת או להשתמש בשלי מתוצרת אינטל תנו לי נימוקים משכנעים שאלה אחרת שקשורה לפורום אחר אבל תנסו לעזור לי אם אני לוקח את 8SQ800 ניתן לנצל כונן קשיח של מקסטור בגלל ATA133 ולווסטרן דיגיטל זה כונן איטי ולו יתאים לוח עם ATA100 אני שם גם כרטיס מסך ATI 9500 שהוא AGPX8 האם זה נכון ואם כן הוא צריך להתאים ללוח 8SQ800
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן פרסקוט 2.8, 1 מגה קאץ' לוח p4s800, 768mb ram הביאו לי מעבד 3.0E כששמתי אותו המחשב עבד לי הרבה יותר לאט ממה שהיה לי לפני [ה2.8] למה כשהחלפתי מעבדים ל3Ghz במקום 2.8Ghz ה-3 עבר יותר לאט? זה קשור ל 3.0E (ל-E ) ? תודה לעוזרים סתם שאלה שמסקרנת אותי.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפה זה היה נראה לי הכי מתאים :>
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש סט כזה ולא כ"כ מוצא... עוד שאלה זה האם אפשר להגיע עם הזכרון הזה לתזמונים של 2-2-2-5?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
GPU -XFX RADEON 5850 HD POWER SUPPLY-ULTRA X4 500W MUDOLAR OCZ INTEL EXTREME DUAL CHANNEL 4GB PC12800 DDR3 1600MHZׂ E8400 INTEL אני לא מבין בלוחות עם כל הSLI וציפסטים בילבלו אותי מה תומך מה לא מה כן בקיצור שיהיה לוח אם חזק למשחקים סרטים ויתמוך בחומרה שאני ישים עליו בצורה טובה ושיהיה שווה את התמורה תקציב עד 1K אם מישהו חושב שהמפרט לא טוב מבחינת תמורה לתקציב הוא מוזמן לשנות אני חושב שזה סבבה !
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, הוספתי עוד 1GB RAM למחשב שלי (מ3 ל4) וכשאני נכנס למאפייני המחשב שלי תחת קטגורית SYSTEM כתוב installed memory (RAM):4GB (3.8GB useable) השאלה שלי היא למה אפשרי להשתמש רק ב3.8 ולא בכל הארבע? זה מאותה סיבה שדיסקים קשיחים לא מגיעים עם הכמות GB שהם אמורים להגיע?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף תמיכה בUSB3 בלוח אם שלי - מתאים לדור של CORE I5 2500K מצאתי את זה באמזון: https://www.amazon.com/Tiergrade-Superspeed-Expasion-15-Pin-Connector/dp/B07Z34BJYH/ref=sr_1_3?crid=3RTDHG263WBYW&dchild=1&keywords=usb+3+pci&qid=1596121412&sprefix=usb+3+pci%2Caps%2C288&sr=8-3 שיש לו יציאה לUSB בתוך המארז וזה בעיקר מה שאני צריך - ככה שאני אוכל לחבר את הפורטים מקדימה של המארז. אבל לא מצאתי כזה בALIEXPRESS. https://www.aliexpress.com/item/4001234440314.html?spm=a2g0o.detail.1000023.1.6dbd1d00a1wUT9 הכל שם רק עם פורטים מחוץ למארז... הצעות? רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
די הרבה מקורות באינטרנט כותבים שבעתיד AMD תעבור לייצר את ליבת ה BARTON שלה בתהליך ה90nm. לדוגמא מצויין פה http://www.pbase.com/image/17079307( זה יותר כדי העביר את הרעיון ולא להראות תאריכים מדוייקים) ועכשיו לשאלה: האם המעבד החדש יתמוך ב SOCKET A או ב SOCKET 754? אם למישהו יש מקור מידע שנראה לו די אמין בנושא.. הוא מוזמן לפרסם פה תודה מראש G-FoRcE
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי 2 לוחות אם Socket AM2: 1 MainBoard: ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra 2 MainBoard: abit kn9s איזה מעבדם הם תומכים יעיל? כרגע הASUS עובד עם Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore והabit עם Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore עם אני רוצה להחליף מעבד לשתי המחשבים באיזה כדי לי להשקיע עם הלוחות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, שדרגשתי היום את המחשב מפנטיום 4 ל-AMD וראיתי באתר של Gigabyte שיש גרסת ביוס חדשה, אני רוצה לעדכן את הביוס לגרסה הכי חדשה, מה אני צריך לעשות? הורדתי את הביוס גרסה F10, פרקתי את הקבצים דרך Winzip לשולחן עבודה, אפשר לעדכן ישירות מהווינדוס או שצריך לעשות משהו אחר? הנה תמונה של הקבצים: תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-