מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי בביוס 2 פונקציות שאני לא יודע מה הם עושות... CPU-Throttling CPU Interface מישהו יודע מה הם עושות? בבקשה בלי תשובות של "תבחר ככה וככה" בלי הסבר, כי זה לא עוזר... תודה
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג בזול? או מישהו מוכר כאן? כי הרבה מתחילם לשדרג לאופטרונים....
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1600 לזיכרון 1333? (בהנחה שיש להם אותו תדר) על מעבד:"Intel Core i7-920" ולוח אם:"GIGABYTE GA-EX58A-UD5" או שאין הבדל ועדיף לקחת את הזול?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
זה פשוט לא כתוב בשום מקום...ואמרו לי כבר שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח ב100 אחוז :פ ועוד שאלה קטנה - ב22, הירידה במחירים תחל על כל המעבדים של אינטל או רק על חלק?
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
רגע אם יש לי עכשיו שתי סטיקים של 256 ddr 400 והוספתי עוד אחד 256 מה תרד המהירות או מה? לא הבנתי למה היא תרד בעצם
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חיפשתי פה ובגוגול ומצאתי רק דגמים בודדים אני רוצה לדעת מה המהירות/מכפלה/באס של כל המעבד מ-1600 עד ה-64 ביט מקווה שזה לא יותר מידי
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב , מעבד AMD +3500 athlon תושבת AM2 לוח אם של gigabyte דגם: ga-m55sli-s4 . הבעיה היא שניסיתי להחליף מעבד ל 4600+X2 דואל קור ATHLON כי אני צריך מעבד חזק יותר( למטרת הרצת מכונות וירטואליות ) אבל כשהחלפתי למעבד 4600 +, הלוח השמיע ציפצופים והמסך לא נדלק. כבר עשיתי שדרוג לביוס והדגם של המעבד אמור להתאים,(לפי האתר של הלוח אם). גם חיברתי את המחבר של ספק הכח ללוח אם עם 24 מגעים, לפני כן זה היה מחובר רק ב 20 מגעים. תודה למבינים
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? [CORSAIR CL 5 [KINGSTON:] CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הדיסק הקשיח יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הזיכרון של המחשב. כרגע מותקנים עליו 4GB, חשבתי להוסיף 4GB נוספים. השאלה, אם יש צורך; אם יהיה שיפור במהירות; וכ"ו. במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המחשב מ-USB-2 ל-USB-3? אפילו לשדרג רק יציאה אחת תעשה בהחלט את העבודה (ידועים לי ההבדלים, ז…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחו'ל חלקים חדשים, Jab Tech שולחים לארץ את זה אני יודע, כמה עולה משלוח לארץ? ואתם מכירים חנות חומרה שיש בה גם חלקים לא כמו ב-Jab ושתשלח לארץ? קיים כזה דבר? בחו'ל יש A-DATA PC4000 512 אני מתכוון לקנות 2 כאלו לOC חזק ביותר, שווה?
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA 2. A7N8X(nForce2)128bitDDR 3. A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 4. 7VAXP Ultra AGPx8 raid133,SATA,F.wire ההבדל המחירים הוא לא ממש משמעותי .. ואני עדיין לא סגור על ערכת השבבים ??!?! KT400 או על ה NFORCE 2 .... משום מה אני מחבב את VIA הרבה יותר מNvidia ..... מה ההבדל בכלל בין ה 1 ל 2 ? ( משהו כמו 150 שקל הבדל ) יש בסיס משמעותי להבדל ? תודה מראש לכול העוזרים . :AR15: נ.ב לא מעוניין ב OC עכשיו אבל רוצה להשאיר את האופציות פתוחות ל OC לא יותר מדי רציני ... ( בבבקשה אל תייעצו לי על EPOX ... יש לי עבר רע איתם .... - אני מפחד מהם ........ )
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, נניח ואקנה Q6600 G0, או אולי איזה Q8300, ואריץ אותו עם GTX460, ושאר המפרט שנמצא אצלי בצד. מן הסתם שאני אעשה OC, אבל לא משהו שקרור אוויר חביב כמו MUGEN2 לא יוכל להתמודד איתו בקלות. האם שווה להשקיע בלוח אם יקר יותר מאיזה G41 של GIGABYTE? עריכה: עברנו לרעיון של מציאת שילוב לוח אם AM3 ומעבד מרובע-ליבה מבית AMD, בתקציב של סביבות 700-900ש"ח לכל היותר לגיימינג במשחקים זוללי מעבד בעיקר, ברז' 1680*1050.
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מחשב ישן שלי. הלוח אם זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO שהוא תומך PCI-Express1 , עכשיו מה השידרוג הכי טוב שאני יכול לעשות במחיר של כ 650 שקל? מעבד celron 3ghz זכרונות שני גיגה DDR2 כרטיס מסך 6200 אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ומעבד. מה דעתכם לגבי יד שניה? תודה לעוזרים וחשוב, האם יש הבדל גדול ביכולת של הלוח האם לנצל כרטיס מסוים בגלל שהוא תואם רק pci-express 1?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן פרסקוט 2.8, 1 מגה קאץ' לוח p4s800, 768mb ram הביאו לי מעבד 3.0E כששמתי אותו המחשב עבד לי הרבה יותר לאט ממה שהיה לי לפני [ה2.8] למה כשהחלפתי מעבדים ל3Ghz במקום 2.8Ghz ה-3 עבר יותר לאט? זה קשור ל 3.0E (ל-E ) ? תודה לעוזרים סתם שאלה שמסקרנת אותי.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפה זה היה נראה לי הכי מתאים :>
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל שהמעבד שלי מתחיל להתיישן ולעשות לי צוור בקבוק, אני רוצה להחליף אותו. זה המפרט הנוכחי שלי: P. 4 - 3 GHZ 3850 1.5 RAM לאיזה מעבד כדאי לי להחליף כדאי שלא יעשה צוור בקבוק לשאר הרכיבים אבל גם לא יהיה חזק מדי בהשוואה אליהם? תודה לעוזרים! אלון
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש בקרוב לוח אם למחשב חדש ולחבר אליו הארד דיסק בחיבור IDE. בגלל שההארד דיסק ישן והלוח חדש, יכולים להיות בעיות תאימות? הלוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H וההארד שאני אחבר אליו: WD WD400 WD Caviar SE IDE
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזכרונות במחשב הישן שלי מ 4GB ל 8GB . לאור ההמלצה בפורום כרטיסי מסך אני משדרג את הכרטיס המסך ל 260GTX מחר. תקציב: עד 700 ש"ח המפרט שלי: המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 (סך הכל 4GB) כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO המסך שלי: Dell 2007WFP
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי. בחודשים האחרונים התעדכנתי טיפה פחות בכל הקשור לשבבים החדשים, במיוחד ה-Hydra, והייתי רוצה לדעת מספר דברים בבקשה. א) האם יש יצרנית שהוציאה לוח בעל שבב Hydra שתומך לסוקט X58? ב) הבנתי של GIGABYTE אין עדיין תשובה לHydra, האם יש מידע עתידי בעניין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מעבד i5 ולוח אם מתאים, מי יודע היכן יש זכרונות זולים וזמינים לרכישה? אני מעדיף לרכוש הכי זולים עכשיו ולהשקיע יותר אח"כ כשהמחירים ירדו. יש בכל מיני אתרים, אבל לא לאספקה מיידית, מי מכיר היכן זמין?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי יש הבדל משמעותי בתיזמון בניהם בביצועים של מישחקים בלבד? רוני
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אנא ענו יל על השאלה הזאת... אני רואה בכך שיש זכורונות יותר מהירים וכל הזמן משתדרג המהירותש לה זכרונות... למה המחירים של הזיכרונות של ה800MHZ רק עולים ולא יורדים...!?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד של אח שלי (e8400 עומד כרגע על 3.7GHZ?),ויש לי משהו ממש מוזר(זה לא קשור לפורום של OC),כל תוכנה שאני מישתמש בא מזהה שהלוח שלו הוא ep- 45 ds3l, אבל אני קניתי בכלל את הep 43 ds3l יש מזל היתמזל מזלי בקשר לזה?[= או שיש דרך לדעת את זה בוודאות?.
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6750 תוכנת הCore Temp מראה לי טמפרטורה של 37 מעלות לכל ליבה ותוכנות הTAT וSPEED FAN מראות 22-24 מעלות. מי מדויק יותר? ולמה ההבדלים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שהבנתי נכון ושאני לא מפספס שום דבר: 1) חברת fusion-io הוציאה כרטיס PCI-E שמיועד לאיכסון מידע. 2) מכיוון שהכרטיס מהיר מאוד (מעל 500MB לשניה) אין צורך בזיכרון פנימי, ונפח מינימאלי של 80GB (בתיכנון עד 1.28TB) מבטל את הצורך בדיסק קשיח. 3) עידכון תוכנה בסוף השנה יאפשר לבצע ממנו העלאה. אתר החברה וסרטון הדגמה: http://www.fusionio.com/ אני רוצה לדעת האם זה באמת כזה מושלם? מה אני מפספס? האם באמת תם עידן של פיצול לשני סוגי זיכרנות? איך לוחות האם יושפעו מכך?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה ההבדלים בהם? [ זה זכרונות למי שלא יודע ] , אממ חלק ממליצים על קינגסטון , אבל אמרו לי שבשנה האחרונה הגיעו מלא זיופים לארץ של קינגסטון .. לא יודע קיצר מה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-