מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג את הזכרונות במחשב הישן שלי מ 4GB ל 8GB . לאור ההמלצה בפורום כרטיסי מסך אני משדרג את הכרטיס המסך ל 260GTX מחר. תקציב: עד 700 ש"ח המפרט שלי: המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 (סך הכל 4GB) כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO המסך שלי: Dell 2007WFP
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2400 + מאוורר Spire SuperRock, במארז Compucase Midi Tower CI 6A19 שמגיע עם מאווררר 80 מ"מ אחד (מאחורה אם אינני טועה). 1. האם אתם צופים בעיית חימום יתר ? 2. מהו טווח הטמפרטורה הסבירה למעבד ?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזה בקשה יחסית מוזרה, אבל אני מחפש לוח אם לסוקט 478, מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת לוח אם שתומך בסוקט כזה במחיר אטרקטיבי ולא מופרז... רצוי שיתמוך בSATA. זכרונות DDR. אשמח לדגמים וחנויות שמוכרות אפשרות ליד שנייה תתקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם, הטכנאי התקשר אליי ואמר לי,שיצא חוזר )נדמה לי מAMD או מהיבואן(,שאומר שאסור למרוח משחה טרמית במעבדים,2500 ומעלה המבוססים על ליבת ה Braton. זה מאוד לא נראה לא היגיוני,הוא אמר שבמקרה שהמעבד מתקלקל ושולחים אותו לקבלת אחריות,והם יראו סימנים של משחה טאמית,הם יפסיקו את האחריות. זה ממש לא נראה לי הגיוני,מישהו יודע פרטים נוספים?
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום יש לי ידידה עם Q6700 ולוח תומך DDR2 בלבד (יש 4 סלוטים). הוא מעוניינת שיהיו לה סה"כ 16GB של זכרון. המטרה - CUBASE. לא הצלחתי למצוא את הדבר הזה במחיר שפוי. האם למישהו יש רעיון? אם לא, היא תשדרג שילוש. תודה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 1.7 ג'גיה הרץ...היא יחסית ישן סוקט:775 עכשיו השאלה שלי היא אם הוא תומך בזיכרון SDRAM והאם הוא תומך במעבד של ASUS 133 ויש לי עוד שאלה...יש כזה דבר סוקט: 622?? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום למומחים אני בשלב גישוש ראשוני לשדרוג של המחשב המטרה למשוך איתו עוד שנה שנתיים המחשב כרגע הוא: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA69G-S3H ספק HEC 400TR 2.00GB DDR2 AMD Radeon HD 6600 Series 2 HD בסך1.5 גיגה סך הכל וחשבתי לשדרג את המעבד ואולי להוסיף 2 גיגה זכרון אבל הלכתי לאיבוד ברשימה באתר היצרן כי הבנתי שהלוח כן תומך בAM3 ו AM2+ אבל המהירות של הבאס תרד , שזה לא אומר לי כלום או בקיצור איזה מעבד ייתן לי הכי הרבה תמורה לכסף שלי במגבלות הלוח אם ? איפה מוצאים מעבדים כאלה בארץ ? זה לא ישן מדי ? זה משנה אם המעבד יהיה לAM3 או לAM2+ ? הספק שלי יתמודד עם התוספת בצריכת כוח ? 95 מול 65 כיום למעבד אני אוכל להשתמש באותו מאוורר שיש לי כרג…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה, הביקורת שכתבתם טובה מאד, רק דבר אחד עצבן אותי לאללה: אתם כתבתם שזכרונות של 400MHZ נחשב "LOW END". אתם תגידו לי מה הקורא אמור להבין מזה?? שזה בקושי מעלה משחקי גיימבוי?? בימינו 1GB זיכרון כבר לא נחשב OVERKILL, ואף דרוש למשחקים של היום והעתיד הקרוב מאד, ואם מישהו רוצה לקנות 1GB של 400MHZ איכותיים, זה יעלה לו 1400 ש"ח בממוצע. רבותיי, 1GB של 500MHZ זיכרון אף אחד לא יכול לקנות גם אם יש לו 10K שקלים(אלא אם המפרט לא כולל מסך)!! וזה בדוק. אם הבנאדם קונה מעבד וכרטיס מסך טובים, 400MHZ יספק אותו מעל הראש, וזו עובדה! בכסף שבו אחד קונה 500MHZ זיכרון עדיף לקנות משהו שבאמת יעשה הבדל בפריימים, כמו כרטיס מסך טוב, או מעבד, אבל בזיכרון נפח משפיע יותר ממהירות. בכתבכם את הנ"ל, אתם עלול…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום =] לאחרונה שמתי לב שיש ירידות רציניות במחירים של הזכרונות עם דגש לא קטן על G.SKILL.. רציתי לדעת מתיי יש עוד ירידת מחירים, ידוע לכם? ואם כן בכמה?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב עם מעבד P4 במהירות 2600MHZ ולוח עם ASUS P4S800D. יש לי 2 סטיקים של זכרון 2x256 DDR מסוג PC3200 שעובדים יפה ב Dual Channel ^-^ :jump1: יש לי אפשרות להוסיף עוד סטיק אחד בלבד של 512MB שהוא גם PC3200. השאלה שלי האם זה פוגע ב Dual Channel של הסטיקים הקיימים או שזה יוריד לי את שלושתם לערוץ אחד? ואם התשובה היא כן, אז מה אתם ממליצים? להשאר עם 2x256 ב DUAL או להוסיף עוד 512 (סה"כ 1GB) אבל לאבד את הפעולה של DUAL? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעיצומו של שידרוג מחשב וכל מה שנשאר לי הוא המעבד, רק רציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9900k (מ4770K), או לחכות לדור הבא? האם הדור הבא יתמוך בכלל בסוקט 1511? והאם קירור Antec Kuhler H2O 620 Water Cooler יספיק ל9900K? חייב לציין שזה בשביל גיימינג נטו, פשוט רוצה מעבד שיחזיק עם השנים.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי בפנדה מחשב עם זכרון: PQI 512 (256X2) PC3200 2.5-3-3-7 B Dual Channel... אחרי חודשיים אחד מהסטיקים נדפק, והם החליפו לי רק את אותו הסטיק... רציתי לדעת אם עצם העבודה שעכשיו הסטיקים לא מאותו קיט, יכולה לפגוע בביצועים... תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אינטל ערכה אתמול את יום הארכיטקטורה השנתי שלה וחשפה בפנינו שלל פיתוחים אשר יהפכו בקרוב למוצרים, בניהם גם ארכיטקטורת Alder Lake שתגיע למחשבים עוד השנה. כל הפרטים כאןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, קניתי זכרונות G.skill TridentZ Neo 2x16 3600CL16 ומעבד 5600x ואני רוצה לרכוש גם לוח אם. הבנתי לפי סרטונים וreviewים שלB550 AORUS PRO V2 יש VRM חזק והוא יהיה מעולה לOC של מעבד וזכרון, והוא עולה סביבות ה850 שקלים בחנויות. הבעיה היא שכשאני מחפש B550 AORUS PRO ISSUES בגוגל יוצא מלא אשכולות ברדיט וכדומה של אנשים שיש להם בלאגן עם הUSB והXMP וגם הREALTEK NIC לחלק מתחרפן. זה קורה בכללי לX570 וגם לB550 עם מעבדי 5xxx. מה באנדם שפוי אמור לעשות? איזה לוח לקנות בלי להיכנס לברדק של אני מפרק את המחשב שלי שכרגע עובד ומרכיב חלקים והUSB לא עובד/הלאן מתחרפן/הXMP לא עובד? חיפוש בגוגל לרפרנס: https://imgur.com/a/j0ReSRA Buildzoid ועוד כמה חברים בפורומים …
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הוצעו לי הזיכרונות הבאים : G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 ,PATRIOT PGV34G1600ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1600MHZ DDR3 CL9 ,PATRIOT PSD34G1600KH DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL9 ,PATRIOT PVV34G1333LLK Sector5 Viper II 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL7 מה הכי עדיף ? המפרט הוא עבור משחקים עם מעבד I5
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה באיזה מהירות עובד המעבד, בMHZ... והוא 64 ביט נכון... אז חייב וינדוס 64 ביט? תודה רבה. אלי.
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום . רציתי לרכוש כ.זכרון OCZ זה עם צלעות הקירור אבל ראיתי שיש אחד CL4 והשני CL5 והשניים 800 MHZ DDR2 רבל יש בינם הפרש של כמה שקלים . מה זה ? האם שווה להוסיף ? :-\ תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מעבד INTEL E6600 מבקש המלצה ללוח עד 500 שקל ..לא לוחות של MSI..
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אשמח לקבל ממכם רשימת דגמים של לוחות אם Gigabyte - שיש בהם גם תמיכה ב Raid - ועונים על הדרישות הטכניות הבאות: * תאימות למעבד: Intel Core 2 Duo \ Socket 775 * 4 כניסות SATA + 1 IDE * תמיכה בזיכרון מסוג DDR2 \ DDR3 * כרטיס קול וכרטיס מסך - מובנה * 4 כניסות USB אחוריות, ו2 קדמיות * תמיכה בRaid - בעיקר Raid1 מחיר: אם יש, רצוי לא יותר מ 350 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
במהלך חיפוש אחרי מערכת ה HTPC הזולה ביותר אך המתאימה ביותר לצרכיי, נתקלתי בבעיה ואבקש את עזרתכם.. בעיקרון המחשב אמור להיות קומפקטי, קטן, ומעוצב. כמובן שיש כמה דרישות: - כרטיס מסך מובנה בעל יציאת טלויזיה איכותית, עדיף כמובן Svideo ולא RCA. - יציאת/כניסת S/PDIF על מנת לנצל סרטי AC3. - מובנה על הלוח - IR, על מנת לשלוט במערכת באמצעות שלט רחוק. - כרטיס רשת מובנה בלוח. למי שסקרן, המערכת תהיה מבוססת 1800+ AMD, והיא תריץ לינוקס ג'נטו, כשעליה מותקן freevo. http://freevo.sourceforge.net/ במהלך החיפושים מצאתי כמה לוחות: MSI - K7N2GM-L: היקר מבין כולם, היתרון שלו הוא יציאת טלויזיה בצורת barcket (אני לא בטוח איך היציאת טלויזיה מתחברת בלוחות האחרים) http://www.msi.com.tw/pr…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
והאם גם אני חייב להחליף מערכת הפעלה? מה אתם ממליצים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני בונה מפרט ואני מתלבט איזה צ'יפסט לקחת.. G31 או P-31? הינה, G31 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2961 P-31 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2779 תודה
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם ורציתי לדעת מה ההבדל בין ציפסט 865 ל 875???
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם ההבדלים בין DDR ל DDR2 משמעותי ? איזה לוחות תומכים ב DDR2 ?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מפתחת החומרה הנודעת מחליטה שהיא רוצה לפחות חזית נוספת מול אינטל ותשלים בקרוב את הרכישה של Xilinx, אשר מתמחה בפתרונות FPGA מבוססי ארכיטקטורת ARM, תמורת סכום עתקלכתבה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
- 1 follower
-