עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בעת חיבור הדיסק החיצוני הבקר מזהה את הדיסק אבל לאחר כמה שניות אומר TIMEDOUT ולא מציג את תוכנו כלל. מדובר במתאם לדיסקים פנימיים שעובד גם ב-ESATA. ב-USB עובד מעולה...

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by Randy Orton,

יש לי כרגע סלרון 2400-400-128 ואני סובל יש לי לוח 478 ואני לא רוצה להשקיע בלוח חדש . יש לי אפשרות לקנות פנטיום 4 אבל הכי זול זה 104 דולר .. 2400-533-512 חשבתי לקנות סלרון D 3200-533-256 מה אתם אומרים ? עולה 79 דולר . אני ארגיש הבדל ? יש לי אפשרות להוריד ל 3.06 או 2.93 או 2.8 אבל אני מעדיף את ה 3.2 ... ישנה עוד אפשרות לקנות מעבד אתלון 3500 ב 123 דולר , אבל אני אצטרך להשקיע בלוח מתאים עוד 80 - 100 דולר ולא מתאים לי . כל המעבדים הם BOX !

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by dino,

יכול להיות שאני יקנה אותו, עדיין לא בטוח, אז רציתי לדעת איך מעדכנים לו את הביוס כי לפי מה ששמעתי זה חובה, לא ממש חובה אבל בשביל שלא יהיו בעיות.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by Unavoidable Encounter,

ראיתי ב logicpc.co.il שיש AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX ב2090 ש"ח ויש AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX ב2180 ש"ח מה ההבדל?

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  5. היי יש הבדל משמעותי בתיזמון בניהם בביצועים של מישחקים בלבד? רוני

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. בגיירו' מוכרים רק פי.סי צי'פס ועלית ברוזטק מוכרים רק אלברטון :'( :'( :'( איזה חברה טובה יותר ? כי הבנתי שהיו בעיות גם עם הלוחות של ALBATRON עם הקבלים וכו' ...

7. Started by newz,

בשמחה ובדמעות אושר אני שמח לבשר על מותו של מעבד הפנטיום 2 של המחשב הישן שלי !! או לפחות ככה אני חושב. היום לאחר שהתקנתי ספק חדש למחשב הישן לאחר שהקודם נשרף ולא הסכים לפעול יותר לעולמים, חיברתי היום ספק חדש ולאחר מתיחת איברים והוצאת שקדים (כן, לפעמים מוצאים גם דברים כאלה במארז?!) חיברתי את כל החיבורים למחשב והנה הנורה של המחשב נדלקת וכך גם הנורות של הכוננים ואז דממה, לא ביפים, לא דפיקות מאוורר לא כלום, שקט כמו בנילוס. הדלקתי את המסך לראות אולי פתאום המחשב שלי החליט להיות שקט אבל שום דבר לא הופיע על המסך אלא רק הודעה לבדוק את החיבורים, כמובן ששוב בדקתי את כל החיבורים, גם החיצונים וגם הפנימים אבל כלום. פתחתי לרגע את המארז והפעלתי את המחשב ואז הבנתי פחות או יותר מה הבעיה, ה…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by avram,

שלום למומחים אני בשלב גישוש ראשוני לשדרוג של המחשב המטרה למשוך איתו עוד שנה שנתיים המחשב כרגע הוא: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA69G-S3H ספק HEC 400TR 2.00GB DDR2 AMD Radeon HD 6600 Series 2 HD בסך1.5 גיגה סך הכל וחשבתי לשדרג את המעבד ואולי להוסיף 2 גיגה זכרון אבל הלכתי לאיבוד ברשימה באתר היצרן כי הבנתי שהלוח כן תומך בAM3 ו AM2+ אבל המהירות של הבאס תרד , שזה לא אומר לי כלום או בקיצור איזה מעבד ייתן לי הכי הרבה תמורה לכסף שלי במגבלות הלוח אם ? איפה מוצאים מעבדים כאלה בארץ ? זה לא ישן מדי ? זה משנה אם המעבד יהיה לAM3 או לAM2+ ? הספק שלי יתמודד עם התוספת בצריכת כוח ? 95 מול 65 כיום למעבד אני אוכל להשתמש באותו מאוורר שיש לי כרג…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by Adirz0,

שלום לכם חברים , לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש. הקטע הוא שהלוח (DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D) פשוט לא "מזהה" את המעבד. זאת אומרת - המחשב עולה , אבל לא כתוב לי AMD 3800+ Dual Core. וכשאני מסתכל במאפיינים של המחשב שלי , כתוב משהו עם AMD Hammer. עכשיו , אמרו לי שצריך לעדכן את הביוס. סבבה , הורדתי את המחשב לחברה שקניתי ממנה את המחשב , והטכנאי אומר שהוא לא מצליח לעדכן את הביוס , והוא אמר לי שהם שולחים את הלוח לחברה של הלוח כדי שהם יעשו את זה... כמו שאתם יודעים , כשחלק נשלח לחברה , יכול לקחת הרבה זמן. בקיצור , יש לכם מושג למה הטכנאי לא מצליח לעדכן את הביוס? שאלתי אותו לגבי שגיאה שהוא מקבל , אבל הוא פשוט לא ענה לגבי שגיאה (אמורים לקבל שגיאה כשלהיא אם לא מצליחים לעדכן ביוס?)…

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אה וכמה SLOT של סטיקים יש לי? [עוד שאלות אחר כך] תודה.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  11. איזה זיכרונות יותר טובים - של Geil או של Winbond??

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by ליאו מנהיג הצבים,

פעם ראשונה שאני רואה משהו כזה, http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=amdintelsli&page=1 נראה שאתלון הוא עדיין אלוף המשחקים. עושה רושם שאפילו הSLI, הגיע לנקודה שהוא לא מצליח לעבור אותה ברזולוציות הגבוהות עם הכרטיסים שמגבילים את ההפרש בביצועים.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by jorylit,

קניתי זיכרונות של pdp ואני לא יודע אם הם מספיק טובים למשחקים כבדים, שני סטיקים של 512, הנה הלינק: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4675 אם יש לכם משהו יותר משתלם מלוגיק, עדיף שקיים במלאי אז תמליצו לי בבקשה. כבר הזמנתי את המחשב ואני מזה לחוץ שלקחתי זכרונות לא טובים גם רשמתי לגבי הכ.מסך בפורום מפרטים, אני מקווה שלו ידפקו איתי, כי אתם יודעים איך זה שהם מנסים למכור לך את כל מה שהם לא צריכים, ואין להם איך למכור. בקיצור מחר אני מתקשר אליהם ומברר הכל ומשנה גם אם צריך, שאני לא ידפק.

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by Oprapc,

יש לי 865PE CHIPSET בלוח ASUS P4P800 ואני פועל עם הארדיסק MAXTOR 80GB 7200RPM 8MB S-ATA ואני לא מצליח להגדיר אותו בביוס כRAID כי אז או שהוא מעלה את הווינדוס ועושה מיד REBOOT או שהוא אומר לי שאין לי BOOT כך שאני לא יודע איך להפעיל את הRAID והוא לא נותן לי להתקין את התוכנה. כיוון שהגרסה ללא הRAID לצ'יפסטים ישנים עד 860 בלבד אני לא יכול להתקין אותה גם כן. בבקשה ממכם עזרה! 8)

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  15. היום התקנתי במזל טוב את הזיכרונות החדשים שלי. הרצתי את התוכנות הכי כבדות במקביל והכל עובד חלק.האמיול התוכנת וידאו והדפדפן וכל אחת מהן עלתה מהר מאד. בדקתי עם התוכנה CPU-Z והזיכרונות עובדים ב 200 דואלים (400). אני חייב לציין שהיתה לי דילמה אם לפתוח ולהתקין או להחליף ל DDR2 ולהחליף את כל הפלטפורמה שלי ל DDR2 בגלל התדרים המהירים יותר והמחירים הנמוכים יותר (2 גיגה שלי עולה 750 לעומת 2 גיגה DDR 2 שעולה חצי מחיר) אבל אני רואה שעדיף להשאר עם מה שיש.המחשב פשוט זז בצורה מדהימה. אם למישהו יש רעיון איך לבדוק את הזיכרונות יותר לעמוק עם תוכנות ספציפיות אשמח לחלוק את הידע עם חברי הפורום. הדגם שקניתי הוא F1 -3200PHU2 - 2GBNS דגם הביניים.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by 2011,

רציתי לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השתיים Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 או Intel BLKDH67BL-B3 תודה

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  17. שלום לכולם. כרגע אני עם המפרט הבא. Asus P5Q3 Deluxe - עם 4 חריצי הרחבה לDDR3 Q9550 2X2GB OCZ Reaper 1333Mhz אני מעוניין להרחיב את הזיכרון ל16GB ולהשתמש בזכרונות האלה מבית G.Skill http://gskill.com/products.php?index=377 על פניו אין תאימות ללוח אם היות ושלי, עם כל הכבוד כבר בן 3. האם שדרוג כזה יהיה לא יעיל בגלל חוסר תאימות לצי'פסט או שזה זניח? האם יותר פשוט לקנות 4 זכרונות גנריים (סמסונג ודומיהם) של 4GB כל אחד ולגמור את הסיפור? בתודה מראש עומר

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by dadon,

שלום . לאחר חיפוש רב בפורום הבנתי שלוח nf4 sli הוא בעצם כמו nf4 u רק פחות פיירוול ועוד דברים קטנים שלא משתמשים בהם . בעוד שה sli מציע תמיכה ב sata 2 ו 1000 mhz שנמצאת בלוחות ultra . זה נכון ? בהנחה שהבנתי נכון ואני לא מתכוון לעשות oc ללוח האם . מה ההבדל בעצם בין sli ל ultra sli ?? אני מתכוון לקנות לוח של ג'יגהבייט k8n וההבדל בין השניים הוא 250 ש"ח . תודה רבה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  19. אהלן, יש ברשותי מעבד INTEL E6600 מבקש המלצה ללוח עד 500 שקל ..לא לוחות של MSI..

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by ORrrr,

שלום חברי פורום יקרים, היות ואני מרגיש שהמחשב שלי כבר מיושן, רציתי לשאול אם שווה לי לשדרג את המעבד או להוסיף 2 ג'יגה זכרון או גם וגם. או אולי בכלל עדיף להחליף גם לוח? בכל מקרה אין תקציב ספציפי אבל שימושים ביתיים עם טיפה משחקים.. כמובן לא להגזים עם העניין אבל בגדר הכמה מאות שקלים האם שווה לשדרג מעבד ל 5000? ועוד שאלה מה ההבדל בין המעבדים ה"ישנים" ל 4850e נגיד? תודה מראש, אור.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by lover323,

בשביל המעבד (Athlon XP 2500+(512k 333 340- +EPoX 8RDA3 EPOX 8RGMI+(n-force2)sb,GF4,lan -570 Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 -550 ASUS A7N8X-VM(nForce2)128bitDDR +GF4 -610 או אולי משהו אחר בתקציב דומה (רצוי עם כ.מסך מובנה) 128bitDDR -מה זה אומר? DDR SDRAM PC3200 -זה אומר שאפשר להשתמש גם ב DDR וגם ב SDRAM או שאני טועה?

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by Philip,

במהלך חיפוש אחרי מערכת ה HTPC הזולה ביותר אך המתאימה ביותר לצרכיי, נתקלתי בבעיה ואבקש את עזרתכם.. בעיקרון המחשב אמור להיות קומפקטי, קטן, ומעוצב. כמובן שיש כמה דרישות: - כרטיס מסך מובנה בעל יציאת טלויזיה איכותית, עדיף כמובן Svideo ולא RCA. - יציאת/כניסת S/PDIF על מנת לנצל סרטי AC3. - מובנה על הלוח - IR, על מנת לשלוט במערכת באמצעות שלט רחוק. - כרטיס רשת מובנה בלוח. למי שסקרן, המערכת תהיה מבוססת 1800+ AMD, והיא תריץ לינוקס ג'נטו, כשעליה מותקן freevo. http://freevo.sourceforge.net/ במהלך החיפושים מצאתי כמה לוחות: MSI - K7N2GM-L: היקר מבין כולם, היתרון שלו הוא יציאת טלויזיה בצורת barcket (אני לא בטוח איך היציאת טלויזיה מתחברת בלוחות האחרים) http://www.msi.com.tw/pr…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות לוח אם ואני ממש ממש מתלבט כבר שבועיים אולי חושב על OC אבל בקטנה כי עוד לא יודע לעשות את זה ולא רוצה לשחק עם החלקים , חיפשתי וקראתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי מי יותר טוב , אני סומך עליכם פה ואני אקנה מה שתגידו יותר טוב יש לי פנטיום 4 3G עם 2MB קאש כרטיס מסך CLUB-3D ATI RADEON X1950 PRO 512MB 256BIT מארז מפואר של ת'ירמלטיק עם הרבה מאווררים של COOLER MASTER שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של DDR2 533 GIEL אני רק מתלבט בלוח , אני רק רוצה לוח שיהיה מהיר וחזק במשחקים כבדים מאוד , חודש הבא אני קונה E6600 ועוד שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של GIEL אז איזה לוח יחרוש יותר טוב יש שתי לוחות אני רק אחת מהם לוקח סופית רק תעזרו לי לבחור את החזק מביניהם ותודה מראש Asus P5…

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by PrefaceAlumni,

שלום, האם ההבדל בין E7200 ל-E8400 מבחינת ביצועי משחקים הוא משמעותי(כי מבחינת המחיר ההפרש הוא 400 שקל!) והאם שווה להשקיע את ההפרש בין E7200 ל-Q6600 אם היעוד של המחשב הוא משחקים? תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים