מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני צריך זיכרון טוב לAMD 64 עד 800 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עם המפרט הבא. Asus P5Q3 Deluxe - עם 4 חריצי הרחבה לDDR3 Q9550 2X2GB OCZ Reaper 1333Mhz אני מעוניין להרחיב את הזיכרון ל16GB ולהשתמש בזכרונות האלה מבית G.Skill http://gskill.com/products.php?index=377 על פניו אין תאימות ללוח אם היות ושלי, עם כל הכבוד כבר בן 3. האם שדרוג כזה יהיה לא יעיל בגלל חוסר תאימות לצי'פסט או שזה זניח? האם יותר פשוט לקנות 4 זכרונות גנריים (סמסונג ודומיהם) של 4GB כל אחד ולגמור את הסיפור? בתודה מראש עומר
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי. שמתי במחשב 2 סטיקים של Crucial Ballistix Sport שאם אני לא טועה, אמורים לעבוד על 1600 MHz, אבל בCPUZ מופיע לי שהם עובדים על 800 MHz. האם זה תקין, או שעלי לשנות הגדרות ב-Bios או לשדרג firmware? לוח האם: B75M-D3H עריכה: בביוס מופיע שהתדירות 1600MHz. עכשיו זה ממש מבלבל אותי.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . לאחר חיפוש רב בפורום הבנתי שלוח nf4 sli הוא בעצם כמו nf4 u רק פחות פיירוול ועוד דברים קטנים שלא משתמשים בהם . בעוד שה sli מציע תמיכה ב sata 2 ו 1000 mhz שנמצאת בלוחות ultra . זה נכון ? בהנחה שהבנתי נכון ואני לא מתכוון לעשות oc ללוח האם . מה ההבדל בעצם בין sli ל ultra sli ?? אני מתכוון לקנות לוח של ג'יגהבייט k8n וההבדל בין השניים הוא 250 ש"ח . תודה רבה לעוזרים .
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה, לדעתכם, יותר טוב מבחינת ביצועים? Pentium Dual Core E6300 2.8GHZ או AMD ATHLON X2 DUAL CORE 7750 BLACK EDITION AM2+ (2.7GHz) - 95W - BOX תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות לוח שיש לו Onboard Raid controller. זאת מכיוון שיש לי ארבעה HDDs ושני Cd-R. אני לא הולך להשתמש באף פונקציונאליות של ה-Raid, מלבד האפשרות לחבר התקני IDE נוספים. אני יודע שעל רוב הבקרים אי אפשר לחבר התקני ATAPI, אבל האם אתם מכירים לוח שיעשה לי בעיות בחיבור דיסקים קשיחים (כמובן בלי אף תצורת Raid!)?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ולא דרך הביוס, אלא דרך איזושהי תוכנה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הלוח הזה: ASUS P5N32-E SLi מחנות בארץ אך מצאתי אותו רק בחנות אחת. המחיר מעט גבוה אז אולי מישהו יודע על עוד חנויות שמוכרות את הדגם הזה, או שיהיה להם בעתיד הקרוב? תודה
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס radeon 9700 pro 128 mb זכרון פנימי 512 DDR ומעבד של אינטל 1.6 (לוח אם P4B266-C [כן לא הכי חדש שיש]) אני משחק פיפא ופתאום המשחק קורס.... זה קרה בעוד כל מיני דוגמאות אחרות עם תוצאה טיפה שונה... אני יודע שזה קשור לכרטיס מסך והרי הכרטיס מסך הוא טוב אז אני מרגיש כאילו המחשב שלי מונע ממנו לפעול כמו שצריך... הכל מצביע על המעבד כי כל השאר פועל טיפ טופ (גם עם המעבד אין בעיה רק שאולי הוא איטי מידיי)... אם מישהו יכול להגיד לי מה קורה לי במחשב.. אם המעבד זאת הבעיה.. אני אודה לו מאוד .... בתודה מראש, שי.
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הזכרון crucial Ballistix tracer.... 1. באילו צ'יפים הוא משתמש? האם הם טובים לoc? הם עוברים/שווים לtccd? 2. האם זכרון זה מומלץ למערכת a64 s754? 3. האם הזכרון הנ"ל הוא overclocker טוב? 4. מה ההבדל בין הtracer לבין הבליסטיקס הרגיל? דרך אגב מדובר גם על גרסאת הpc3200 וגם הpc4000...... האם הזכרון הזה שווה קנייה?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי את לוח האם הבא: Gigabyte GA-Z97-HD3 ולא המערכת(Windows 8 Pro) ולא EverstUltimate לא מזהים את לוח האם. ניסיתי לעדכן צ'יפסט - לא עזר. יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מעבד חדש, אבל אני כמעט בטוח שהלוח אם שלי לא תואם את המעבדים החדישים יותר המפרט שלי כרגע AMD Athlon 64 X2 5200+ 3GB DD2 800 MHZ 9800GT 512DDR2 והלוח אם- MSI K9N Neo-F V3 Socket (MS-7369) לינק - http://www.directron.com/k9nneofv3.html שני שאלות: האם הלוח האם תואם את מעבדי אינטל, ואם כן איזה מעבדים? האם אני יכול לקנות בלב שקט את הAMD Phenom Quad-core 9550
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
באתר Toms יש כל מיני השוואת מעבדים וכדומה. עשיתי שם השוואה בין אטלון 64 דואל 3800, לבין אטלון 64 3200. התוצאה שקיבלתי היא ש3200 הציג ביצועים טובים יותר. היתכן ? האם טעיתי במשהו ? קישור: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=237&model2=253&chart=69
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מחשבי HTPC התחילו להיות נפוצים יותר משידורים חוזרים של סיינפלד, אז החלטתי שגם לי צריך להיות כזה (למה מי מת?) לקח לי בדיוק 10 שניות לשכנע את אבא לתקצב לי ת'חרא הזה, שהוא פריק של Home cinema :] אז בעיקרון, יש לי כמה שאלות (לאו דווקא על לוחות אם ומעבדים, אבל הרוב נוגע בנושא הזה, אז בחרתי לתת פה את הפוסט הנ"ל.) -מה יותר כדאי? לוח של VIA עם מעבד מובנה שלהם, או לוח Micro -ATX אחר, בלי מעבד מובנה? (יש לזכור ששקט וחימום הם בעיה עיקרית פה \=) -איזה מעבד הוא הכי (זול) קריר ואולטימטיבי למחשבי סלון שכאלה? -בקשר לשאר הרכיבים זה פחות או יותר סגור, את המארז אני אבנה לבד, או שאקנה את ה antec minuet (אם אינני טועה) מארז קטן ומדהים, הדבר היחיד שעומד בפני הוא איזה לוח ואיזה מעבד יתנו ל…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני מענייו לשדרג לזכרונות הבאים: https://www.amazon.com/dp/B0143UM4TC/?tag=hwzone0f-2 הלוח אם שלי הוא דגם ASUS H81M-E האם הזכרונות מתאימים ללוח אם?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס טלוויזיה מתחבר ל-PCI רגיל או ל-PCI Express (PCIe) x16 כמו כרטיס מסך??
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלם לכולם אני צריך את עצרתכם במציאת DRIVER לכרטיס קול אונבורד הלוח מחחברת MSI מדגם MS-6524 הלוח למעבד P4 תאור נוסף MICRI ATX MAINBOARD SUPPORTS SOCKET 478 intel "Pantum"4 ציפסט של חברת SIS MS-6524 -MSI תודה לעוזרים ערב טוב....
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לאחרונה נשרפו לי גם הספק וגם הלוח כתוצאה כנראה מנפילת מתח, היה לי לוח Gigabyte 7vtxh+ מבוסס KT266A כמובן, המוכר בחנות ממנה קניתי אמר שכמובן צריך להזמין חדש, והוא אמור לעלות בסביבות 400 שקל. רציתי לדעת האם המחיר הגיוני, כמה בערך צריך לעלות לוח כזה היום? האם בכלל ניתן עדיין להשיג כאלה חדשים?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
זקוק להמלצה לגבי לוח אם זול מבוס X58 עם תמיכה ב-SATA6 וב-USB3 . יש הרבה דגמים מתוצרת חברות שונות ומשונות במחירים שמתחילים ב-800 שקל ונגמרים בסכומים אסטרונומיים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
נסיתי בפורום מפרטים אבל סביר להניח שיותר מתאים לפורום הזה. אני צריך המלצה ללוח אם וזכרונות. יש לי כבר: 2 דיסקים קשיחים של 120GB כל אחד. RAID0 . קרור למעבד Tuniq Tower 120mm כרטיס מסך 8800GTX. מארז Thermaltake Xaser III ספק מתח HEC WINPOWER 550W כונן אופטי - DVDR\CDR ציוד הקפי הכולל מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו'. רוצה לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות שיתאימו ל - OC של E4300 ל - 3.6ghz בעלות מינימלית. אודה לעזרתכם האדיבה
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בניתי משהו למחשב שמתחבר למחשב עם חיבור כמו שבתמונה (בצד השמאלי-צבע כחול) ועשיו ברשותי הלוח DFI LP P45 DK T2RS PLUS ואין לו בחיבורים מאחורה חיבור שכזה. אך יש חיבור של com על הלוח עצמו. החיבור שעל הלוח הוא בעצם פינים שכאלה. האם אני יכול לחבר ללוח עצמו? האם זה אותו החיבור? החיבור שעל הלוח שנקרא com והחיבור של העכבר שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם כל הלוחות Z68 מגיעים עם כרטיס וידאו מובנה על הלוח ? ואם כן כמה הוא חזק (למשל לאיזה כרטיס האון בורד משתווה ) והאם זה מאפשר גם חיבור לשני מסכים
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מצאתי ב EBAY הצעה מעניינת ללוח אם של אסוס ב 55$ (בקניה מיידית) (סה"כ: 350 ש"ח כולל משלוח) ASUS P4P800S Motherboard Socket 478 NEW לי יש מעבד intel P4 2.4 כתובת להצעה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80158&item=6736808425&rd=1#ebayphotohosting מפרט הלוח: http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800S&langs=09 אני מעולם לא הזמנתי דברים משם, ואני רוצה לדעת אם בכלל כדאי לי להתעניין בהצעה הזו? וזה בטוח להזמין דרך שם נכון? לא מפרסמים שם כל מיני הצעות לא אמיתיות?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
ברשת יש הרבה שמועות לגבי מעבדי ה-penryn ותאריך הגעתם לשוק, ואני גם יודע שבחיפה עושים עליהם בדיקות וניסויים אבל השאלה שלי היא האם מישהו יודע תאריך מדוייק בו יגיעו המעבדים לחנויות?
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-