מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחג שמח. רכשתי מחשב חדש והזמנתי אותו עם מעבד נורטווד במהירות 3.2 אך קיבלתי מעבד באותה מהירות אבל פרסקוט, כשהחנות טוענת שבגלל שהמחשב הגיע באיחור הם פיצו אותי והחליפו לי מעבד. בכל מקרה דרשתי שיחליפו לי את המעבד לדרישה המקורית - ה נורטווד. מה אתם אומרים? האם להשאר עם הפרסקוט או לחזור להזמנה המקורית - הנורטווד. אני מכיר את בעיות ההתחממות של הפרסקוט ואת הרעש הנובע מכך שהמאוורר שלו עולה לסל"ד גבוה ויוצר הרבה רעש. כעיקרון המחשב נועד לאבא של אשתי - הדרישות שלו אינן גבוהות בעיקר שהמחשב יהיה שקט ויציב, החלפת המאוורר אינה באה בחשבון, אני לא מוכן לחרוג ולעלות בסכום שכבר שילמתי, להלן המפרט: pentium 4 3.2 ghz (northwood) MB: Asus P4P 800 SE (intel 865) 2 X 256 MB memory 400 …
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אינטל מאשרת את הדיווחים על באג במעבדי הסקיילייק שלה הגורמים לקריסה בעת עומסים כבדים ספציפיים, ומנגד MSI כבר הוציאה עדכון BIOS מתקן בשבוע שעבר, עלה האתר hardwareluxx על קיומו של באג במעבדי הסקיילייק החדשים של אינטל. הבאג, כפי שהתבטא בממצאים שנבחנו לעומק על ידי קבוצת GIMPS, הינו קיפאון מוחלט של המערכת וקריסה בעת הרצה של התוכנה Prime95 תחת הגדרות ספציפיות – כלומר בעת עומסים כבדים למדי שתוכנה מסוג זו יוצרת במסגרת מציאתם של מספרים ראשוניים. הדיווחים הועברו לחברת אינטל, שמיהרה לבדוק את העניין וכעת מאשרת את קיומו של הבאג במעבדים שלה. החברה הודתה, בטון חצי מנחם, שהבאג עשוי להשפיע על כמה ממעבדיה, ועשוי להופיע אך ורק במצבים של עומס קיצוני הנוצר כתוצאה מתוכנה כזו, תוכנה המ…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יום טוב לכולם. זו הודעתי הראשונה, אם עברתי על חוקי הפורום, קבלו את התנצלותי. לעניין, ברשותי המפרט הבא: מעבד : intel core 2 duo 2.0GHz לוח אם : Intel DG35CE זיכרון : 4X1GB 800MHz כרטיס מסך : Sapphire ATi HD 4780 512Kb כרטיס קול: Creative X-fi xtreamgamer אני מעוניין בשידרוג המחשב. מחפש משהו שיתן לי שקט של שנתיים לפחות. עיקר השימוש במחשב הוא למשחקים (PES2009' GTA IV, FIFA08, Crysis...) וגרפיקה (Photoshop, Blender ...). חשוב לציין כי כרטיס המסך עושה לי המון בעיות. חשבתי שאולי שידרוג ללוח חדש יותר יעזור. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מעבד Intel I7 + לוח אם ו4G זכרונות DDR3 - הכי יקר 2. מעבד intel core 2 quad + לוח אם X48 3. מעבד AMD Phenom II + לוח אם. 2 האפשרויות האחרונות לא יצ…
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
AMD החליטה להפסיק את יצורם של מספר מעבדים כדי לייעל את פסי היצור ולאפשר הורדת מחירים לקראת השקת ה Conroe. התאריך האחרון בו יתקבלו הזמנות עבור המעבדים שהוחלט להפסיק ליצרם הוא ה 28 ביוני. התאריך האחרון ליצור המעבדים יהיה עד סוף השנה, מלבד ה 3700+ וה 4000+ לסוקט 939 שיצורם יפסק כבר בחודש הבא. מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2974 http://www.digitimes.com/mobos/a20060622PR211.html
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך שמשהו שיודע יגיד לי משהו על הזכרונות של החברות האלא ואיזה כדי יותר לקנות למחשב למשחקים Elixir, PQI ו- Infineon . וגם מה פירוש ה- CL2 שיש לפעמים ליד השם של הזכרון . ???
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בפנדה הכולל לוח Asus P6T... היום אני שם לב שנוסף להם עוד לוקח תחת אותה קטגוריית מעבדים - P6T SE הלוח יותר זול ב-100 ש"ח בערך (לא שזה מה שיקטין לי את החור בכיס)... אבל מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? SE זה קיצור של מה? Second Edition? מה הולך פה? ???
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אז ככה חברים החליפו לי את המעבד: AMD Athlon XP 2000 Sempron 2200 עכשיו רציתי לשאול אם יש שינויים גדולים בין שני המעבדים!? תודה ענקית לעוזרים,
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש בתיכנון שדרוג... עכשיו יש לי AXP 3200 שכמובן לא שימש אותי לאובר כי פשוט הפוטנציאל שלו די נוצל עכשיו אני דווקא כן מתכנן לעשות אובר אז שאלה איזה מעבד A64 יתן לי את האובר הכי משמעותי ביחס לאחרים ראיתי את המעבד הזה למכירה A64 3200 Mobile סוקט 754 ולמרות שעדיף לקנות כבר 939 כי אין בעיות תקציביות שמעתי שהמוביילים מעולם לאובר... אני ישמח לתגובות בנושא המעבד ואם זה באמת אחד המעבדים היותר טובים לאובר ואני מתכוון האחוזים שאפשר לעשות לו יחסית למהירות סטוק שלו ביחס למעבדים אחרים
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, האם ספק כוח 300W מספיק למעבד Athlon64 3000+ ? (הספק הוא מחברת HEC) תודה.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב אם הלוח הזה http://www.digiconcepts.com/ecs_motherboards_88.htm והוא תקול, אני חייב להחליף אותו ורציתי לדעת האם הלוח הזה http://ksp.co.il/?select=.1030..202.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16860&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= יתאים? הכוונה שהמעבד יעבוד על החדש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מזמן 4 סטיקים של זיכרון מדגם KVR800D2N6/2G של Kingston הייתה בעיה עם אחד הסטיקים אז הלכו להחליף לי היום לסטיק אחר מהחנות ושמתי לב ל 2 דברים : 1. הגודל הפיזי - 4 הסטיקים הראשונים שקניתי הם בגודל קטן יותר מהסטיק שקיבלתי היום במקום הסטיק שהתקלקל 2. הדגם - למרות שהדגם של הסטיק החדש ושל הישנים זהים בסוף הדגם של הסטיק החדש מופיע KVR800D2N6/2G-SP רציתי לדעת אם יש הבדל בין הסטיק החדש ששונה בגודל מבחינת מהירות מהסטיקים הישנים או שה SP בעצם מציין את ההבדל בגודל הפיזי ?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 2600+ throughbred. השאלה היא האם עשיתי טעות כשקניתי throughbred ולא barton וזה בגלל שבכל המפרטים אני רואה רק Barton כל הזמן.. מפרט: 2600+ radeon9600p micron 768 400ddr wd200 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בעל לוח ms 7125 K8N Neo4-Fהמחשב הציג לי הודעה no signal , חשבתי שזה ספק אז הוצאתי את כל החיבורים פרט לחיבור של ה-24 של הלוח ומאז הוא לא מפסיק לצפצף , ציפצוף ארוך מפסיק ומתחדש ניתקתי את הכל כולל כרטיסים וזכרונות וזה עדיין מצפצף, איפסתי גם את הביוס על ידי הוצאת הסוללה . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם micro ATX למחשב שלי, וזקוק שיתאים לרכיבים הבאים: זיכרון - DDR3 1600MHz (שני סטיקים של 4GB כל אחד) מעבד i3 (תושבת LGA1155, אם אני לא טועה) (המעבד והזיכרון כבר נקנו, אז מדובר בדרישות קשיחות) המחשב ישמש לעבודה משרדית, ולא ירוצו עליו משחקים. האם אני זקוק לכרטיס מסך, או שלוח האם אמור לספק אותי? (כל לוח אם מתפקד גם ככרטיס מסך?) מאחר שאני לא הולך להתקין עליו כרטיס מסך או דברים מורכבים אחרים, לדעתי אין מניעה ללכת על לוח אם קטן (MicroATX? יש קטנים יותר? יש לי סיבה לרצות קטנים יותר?) שמעתי המלצה, בפורום אני חושב, על ערכת שבבים B75, אבל אין לי מושג מה זה אומר בכלל. תוכלו להסביר?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
רציתי לשאול , אני רוצה לקנות לוח אם חדש(אני גיימר כבד יש לציין), יש לי 2500K i5 וכן 8GB DDR3 1600 , מערך כרטיסים gtx560 ואני מתכנן לעשות OC בינוני עד כבד. אני רוצה שללוח יהיה את כל היציאות החדשות(,USB3,sata3,BT וכ"ד) ,שיתמוך בraid וכמובן שיהיה יכולות OC טובות ומתח טוב.התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים,בלי חריגה,וניתן להשתמש בכל הכסף. אני ראיתי המלצות באתר הזה על כמה לוחות אבל לא הבנתי מה ההבדלים בינהם אז הנה השאלה עצמה, מה ההבדלים בין הלוחות הבאים: ASROCK Z68 Extreme4 Gen3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme 4 B3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 Z68 CHIPSET ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset Asus P8Z68-V Pro Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V/…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אשמח לקבל ממכם רשימת דגמים של לוחות אם Gigabyte - שיש בהם גם תמיכה ב Raid - ועונים על הדרישות הטכניות הבאות: * תאימות למעבד: Intel Core 2 Duo \ Socket 775 * 4 כניסות SATA + 1 IDE * תמיכה בזיכרון מסוג DDR2 \ DDR3 * כרטיס קול וכרטיס מסך - מובנה * 4 כניסות USB אחוריות, ו2 קדמיות * תמיכה בRaid - בעיקר Raid1 מחיר: אם יש, רצוי לא יותר מ 350 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חיישן על הלוח אם שאומר לי את המעלה של ה system והמעבד רציתי לדעת מה המינימום מעלות צלזיוס(לא חימום יתר אלא קירור יתר) יכול להחזיק המעבד וגם הלוח אם?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא משחקים. מחיר סביב 800 שקל יהיה נהדר. חשוב לי שיהיה אפשר לבצע OC בקלות. זהו פחות או יותר אם אפשר יהיה לקבל הסבר גם מדוע כדאי לבחור לוח אם כזה או אחר זה יהיה נהדר. או ... ודבר אחרון אני מעוניין גם בזכרונות של 2X2 גי'גה של DDR3 אני מניח ש-1600 יספיק הבנתי שכדאי לקחת בעלי מתח קטן מ-1.65V אז אם יש המלצה גם פה אודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה החסרון בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ? בהנחה שהמחשב אינו למשחקים בכלל.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי שלושה סטיקים (סט של G.SKILL ) של DDR3 שעבדו ב-TRIPLE CHANNEL בלוח X58 ישן ואני מעוניין להעביר אותם ללוח חדש עם צ'יפסט X79, אבל ראיתי שבלוחות החדשים כבר אין אפשרות ל-TRIPLE CHANNEL אלא רק ל-DUAL. רציתי לשאול האם הזכרונות יעבדו טוב בלוח החדש (שניים ב-DUAL CHANNEL ואחד לבד) או שעדיף לרכוש זכרונות חדשים שיעבדו ישירות ב-DUAL ? תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שאלה פשוטה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד AMD939, עד 700ש"ח ?? לא יהיה OC. חשבתי על כמה אפשרויות- ABIT AN8 ASUS A8N-E DFI INFINITY אבל זה ממש לא חייב להיות אלה. פשוט תציעו מה הכי נראה לכם(בגלל קירור ביצועים וכו'), או לפי ביקורות או משהו.... תודה
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היצרנית הגדולה ביותר בשוק ה-PC חולמת להמציא מחדש את הניידים והטאבלטים באמצעות הפיכתו של גימור יוקרתי לחלק ממעטפת המוצר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח אם שלי הוא 990XA-UD3 ויש בו בעיה די מעצבנת. הכרטיס קול המובנה שלו דפוקק... כבר קרה לי שחצי שנה לא שיחקתי BF3 וBFBC2 בגלל הבעיה עם הכרטיס קול, 30 שניות אחרי שאני נכנס למשחק הסאונד פשוט נעלם ולא חוזר(וזה סיוט לשחק ככה...) זה בעיה בדריברים, ואז פעם אחת עדכנתי אותם והייתה בעיה אחרת, אחרי 30 שניות נעלם הסאונד רק ברמקול אחד, ככה שזה היה מוזר אבל יכולתי לשחק די בלי בעיה. קניתי איזה משחק לא מזמן והוא לא עבד אז בתמיכה אמרו לי לנסות לעדכן את הדריברים של הכל כולל הכרטיס קול, ותנחשו מה? חזר החרא הזה... כבר החזרתי את הלוח אם לTMS פעמיים שיבדקו אותו, והם אמרו שאין בו משהו שמצריך החלפה של הלוח אם. אז הלוח אם שלי דפוק... איך אני יכול לפתור את הבעיה של זה? לקנות כרטיס קול?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני לוקח מעבד E6300 ,ועכשיו מאיפה שאני קונה, יש לי לבחור בין לוחות האם הבאים: Intel Coryville Intel Iselton DG946 Intel Sandusky 945P Intel Shrewsbury DG965ssck Intel DQ965GFEKR איזה מהם עדיף? כי אין לי מושג בזה, יש להכניס גם שיקולים כלכליים... ;D
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני מעוניין לדעת איך הזיכרונות של NCP בכללי ? ואיך הסטיקים של 256 DDR400 בסטפינג np25d328256k-50432 ? תודה על תשובותכם ...
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-