עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gabi_y,

היי השבוע הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי זה המפרט, לוח אם Intel Lemont DP965LT מעבד E6400 זכרונות 512 *4 של Twinmos עד כמה שזכור לי 667 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS עכשיו לפי מה שהבנתי אי אפשר לעשות בכלל ללוחות אם ,אז ככה מחר אחי קונה מחשב חדש.והוא אמר לי שאין לו בעיה לקבל את מה שיש לי. התקציב שלו פחות או יותר 600 +- ללוח אם פלוס מחיר זהה ל 2G זכרון,עכשיו בגלל שאני מעוניין לעשות אוברק קלוק חשבתי לקנות זכרונות 800 ולהביא לו את הזכרונות שלי ולקנות לוח אם שמתאים לאוברקלוק ולהביא לו את שלי. אין לי דרישות מיוחדות מהלוח.שיהיה כמה שיותר טוב לאוברקלוק יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב. אותו דבר לגבי הזכרונות. תביאו לי הצעות של לוח וזכרונות שנראה לכם הכי מתאים למפרט שלי לאוב…

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  2. זה פער די גדול בתדרים, לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  3. שניהם באותו מחיר חוץ מהצ'יפסט אין שום דבר שונה שני הלוחות תומכים ב FSB 1333 אף אחד מהלוחות לא תומך ב DDR3 ה ABIT תומך במעבדי פנרין למרות שאני לא מתכוון להשתמש באחד כזה בכלל.. הכרטיס קול של ה GIGABYTE הוא 8 ערוצים לעומת הABIT שהוא 7 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2456&ModelName=GA-965P-DS3 http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35-E&fMTYPE=LGA775 אני קונה מחשב ב 22 לחודש.. בבקשה מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by roni18,

מדובר במעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB שנקנה לפני כ 3 שנים . המחשב נקנה בוואלה-שופס, והספק ( כמובן ) מתנער מאחריות . ממה שאני מבין אינטל מספקת אחריות לכל החיים למעבדים שלה אבל אין לי מושג האם אכן כך ואם כן איך אני מממש את האחריות?במידה ולא ניתן לממש את האחריות מה ניתן לעשות כדיי להחיות את המחשב+ עלויות משוערות ? תודה . מפרט: מפרט: מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה לוח אם ASUS P4-S 800-D הכולל תמיכה ב: DDR400, RAID function, AGP8X, Serial ATA ports, 8 USB 2.0 כולל 8 יציאות USBx2.0 Dual Channel תמיכה במעבדי PRESCOTT

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות זיכרון חדש ואני לא יודע איזה לוח אם יש לי איך אני יכול לדעת? כי אני רוצה לקנות זיכרון חדש ואני לא יודע עד כמה MHZ הוא תומך.... אני רוצה להוסיף עוד איזה 1GB התקציב הוא עד 350 שקל ככה.... תודה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום אני מנסה לחבר את המחשב שלי למערכת (מגבר). לוח האם הוא ASUS STRIKER EXTREEM יש לי חיבור רגיל לסטריאו... בנוסף אני רוצה לחבר את המחשב לסראונד עם כבל אופטי. לאחר החיבור אני לא שומע כלום..... אני מנסה להגדיר שהסאונד יצא דרך האופטי.. ללא הצלחה !!! יש למשהו מושג איך אני מגדיר לסראונד... בהנחה ואפשר ! תודה.

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  7. התקנתי את המשחק האמור. ב requirments tool המעבד אינו מספיק טוב היתכן? מצורף תמונה. ראו מפרט...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שיתאים למעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Socket AM2 תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by idan23,

מה דעתכם עליו?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by xpl0it,

כל מה שאני יודע שזה הדור הבא של המעבדים מ-AMD, שזה גם ארבע ליבות ושזה אמור להוות תחרות קשה לאינטל. אני מחפש אבל פרטים כמו - לאיזה שוק זה מיועד ? איזה דגמים יצאו ? באיזה מחירים ? והאם שווה לחכות במקום לקנות עכשיו אינטל (למשל E6600 או Q6600) ? תודה לעונים

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ben_amitai,

החלטתי שאני חייב לשדרג את הזיכרון שלי בזמן הקרוב מאוד כי אם לא אז המחירים יעלו ואז סתם אני יוציא יותר כסף אז ככה אני רוצא להוציא את 2 של ה512 שלי שהם של CROSSAIR ולהרכי 2 של 1GB במהירות של 667MHZ או יותר אני רוצא משהו זול וטוב אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו?? אהה ועוד משהו יש מצב אני מזדקה על הזיכרון שיש לי עכשיו??

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by nivster,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש, והתקציב שלי לשילוש הקדוש (בלבד) הוא 2500 שקל, עם ההגבלות הבאות - המעבד צריך להיות CONROE של אינטל עם 2 ליבות (6320/6420), ואני רוצה שיהיה 2 ג'יגה זיכרון. אגב, האם ההבדל בין ה-6320 וה-6420 מצדיק את הפרשי המחיר (200 שקל)? תודה!!

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by gshhar,

מצטרף ל-E6600 ו-Super Talent DDR2 PC2-6400 800MHz CL4

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  14. שלום אני משדרג את המחשב שלי בתקציב נמוך מה שאני צריך זה זכרונות + מעבד + לוח אם שיכנס ב 2000 שקל אם אפשר תודה נ.ב לוח אם עם חיבור PCIE

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. מלבד המחיר כמובן... http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2532,2531 בהשוואה הזו ההבדל היחיד הוא עוד 2 חיבורי eSATAII... יש עוד הבדלים? QD6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2532 DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2531

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם מעבד וזיכרון 512 מגה מה אפשר להכניס במחיר של נגיד עד 700 שח ??? : תודה לכולם ! אפשרי גם הצעות ליד שנייה !

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  17. זה מה שמצאתי: kvr133x64c2 256 128mb sdram pc100 64mb sdram pc100 עכשיו נשאלת השאלה , עקב היותי בור בדברים האלו- איך אני יודע אם זה מתאים למחשב, ואם כן, אז פשוט לחבר? האם יש צורך בהגדרות מסויימות? האם לוח האם משנה? כל עזרה תתקבל בברכה!!! דודו

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by Shay17,

מהו המעבד החזק ביותר המתאים ל-Socket זה?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  19. זה נכון שלוחות האם של ASUS עובדים טוב יותר עם מעבדי INTEL מאשר לוחות האם של GIGABYTE?? בקיצור, מה שאני מנסה לשאול הוא כך::איזה לוח אם עובד טוב יותר עם מעבדי INTEL, לוחות האם של ASUS (כפי שנאמר לי) או לוחות האם של GIGABYTE???

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by oded900,

1:זה נכון שבלוחות של אינטל אי אפשר לשנות את הFSB? 2:יש אפשרות לעלות מתח ללוח?אם כן אז איך 3:האם יש אפשרות להביא לוח שתומך במהירות של 1066FSB לעובד על BUS של 333HZ? איזה לוח מומלץ לoc שיותר זול מהDS3 של GIGABYTE? תודה

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  21. Started by פיני1805,

שלום חברים!!! קניתי מחשב עם מעבד E6420 ...ואני מעוניין לדעת איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות או שהכי מתאים לו.. איך הלוחות של MSI? הציעו לי 2 לוחות של MSI בחנות אחד P6N-SLI 650I והשני P35 NEO . איזה יותר טוב? אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת לוח אם.[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 20:58:05 שכחתי לציין שאני גיימר ואני מצפה לאיכות ומהירות

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  22. או שאתם יודעים על חנות שכבר הביאה אותו או הולכת להביא?.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by yo1000,

שלום שדרגתי היום את הזיכרון מ כרטיס של 256mb ddr ל 1024mb ddr (פנטיום 4 2.8 ) תוכנת האוורסט מציגה לי 635 mb פנויים בלבד פלוס מינוס, ושימוש שנעשה בפועל ב381 mb פלוס מינוס . עד כאן הכל נשמע נורמלי אבל לא כך. בכרטיס הקודם תוכנת האוורסט הציגה לי 120-170 mb פנויים לאחר ניקיון בעזרת תוכנת speed my pc של uniblue ושימוש נתון בפועל של 120 mbפלוס מינוס. בנוסף הזיכרון הווירטואלי גדל גם כן לאחר השדרוג באופן אוטומטי ל 2366mb ושימוש ב647mb . חשוב לציין כי הנתונים נלקחו כאשר אותם אפליקציות מינימליות פעלו ברקע בכל אחד מן הכרטיסים , כלומר לא הפעלתי אפליקציות נוספות שאמורות לקחת משאבים נוספים ! מישהוא יכול להסביר לי לאן לעזאזל נעלמו לי כמה מגה בייטים נוספים ולמה הזיכרון הווירטואלי ג…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  24. Started by bad-sector,

האם יש דבר כזה אחריות לכל החיים? ואם יש לי זיכרון האם אני יכול לדעת איפה לממש את האחריות?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים