עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofcourse,

מה החסרון בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ? בהנחה שהמחשב אינו למשחקים בכלל.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by nadav1379,

יש 512MB ואני רוצה להוסיף ל 1024MB ואני רוצה זיכרון טוב יש לי עכשיו twinmos DDR PC3200 512MB Dual-channel kit איזה זיכרון אתם ממליצים לי ?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by רעשלבן,

[h=2]TSMC gears up for 16nm FinFET+ process[/h] http://www.fudzilla.com/home/item/34355-tsmc-gears-up-for-16nm-finfet%20-process האם יש סיכוי שנראה מעבדים חדשים שמתחרים באינטל ?

4. Started by jetman,

היי אנשים ,אני בונה לחבר מזבל שיש בבית מחשב זמני . עכשיו לבעיה שלי , החברה הזאת לא קיימת מאז 2003, לא מצעתי דרייברים ברשת בכלל, חשבתי ללכת לפני ה צ'יפסט, הדגם של הלוח הוא lucky star 6va694t ver 1.0 מדובר בלוח ל סוקט 370, הצ'יפסט הוא via vt82c686b שכיויכול בה עם אודיו מובנה ,יש עוד צ'יפ שהוא של אודיו על הלוח גם עם סמל של VIA. העם דרייברים מאתר של VIA יספיקו לי ? PS, הצלחתי רק להשיג מדריך למשתמש שעזר לי עם הג'מפרים לפחות מכווה שתעזור לי

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  5. שלום לכל קוראי אשכול זה אני חדש פה ואני מנסה להבין כמה שיותר שבעתיד אני יוכל לעזור לאנשים פה. אני רוצה לדעת כמה דברים על חלקים אצלי במחשב. יש לי לוח מבית gigabyte ששמו: ga-8s655fx(ultra/l) אני רוצה לדעת מהיא מהירות הבאס של לוח זה וגם האם אני יכול לשדרג את הזיכרון שיש לי שהוא adata 256 mb 400 mhz לזיכרון 1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme OCZ אני צריך תשובה דחוף תודה לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by x-pac,

אני צריך זכרונות חדשים 1G בדואל ולוח לסוקט 478 אינטל שתומך בדואל אל תציאו לי ASUS P4P800 SE כי נגמר בכל החנויות בעולם תקציב פתוח לבניתים אבל לא להשתגע

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by jambo7,

מה זה clock ratio switsh או ck_ratio מדובר בלוח g7vaxp כרגע הוא במצב auto תודה

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by bluemail,

בנתונים של בשעון המעבד רשום כך: for willamette cpu: 8x~23x default: 14x for c-stepping p4: 8x, 10x~24x default: 15x for northwood cpu: 12x~24x default: 16x מהם סוגי המעבדים שמדברים כאן???

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  9. אני מכיר רק את זה:http://www.microdirect.co.uk/ProductInfo.aspx?ProductID=10165 ושאלה נוספת-האם אפשרי לחבר לו HD שהוא IDE ולא SATA ?

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  10. עד כמה זה נכון, האם לא רואים הבדל רציני גם ב-נגיד בין 667MHZ ל DDR3 ב2000MHZ ? או שהכל קשור ברמת האובר קלוק הכללית שעושים למחשב? אשמח להסבר מפורט יותר או הדגמות מקישור..

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by fox83,

שלום לכולם אני מעוניין להרחיב את הזיכרון שלי יש לי כרגע DDR 512MB על לוח intel d845ebg2 P4 2.40 GHZ קראתי בפורומים כאן והבנתי שיש בעיה של שידרוג אולי אני טועה אולי לא , בגלל זה אני צריך עצה לגבי שידרוג השאלה היא מה ההמלצות ? אני מעוניין לשדרג עד 1 GB אני יודע שהלוח שלי ישן

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by YANIV286,

הסתדרתי תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  13. Started by generalA,

אנשים יש לי לוח אם של אינטל דגם D850GB לוח מ-צ-ו-י-י-ן אגב... אבל זה לא העניין.. העניין הוא שיש לי מקום לחיבור של 10 פין ללוח בשביל לשים USB קדמי למחשב.. אך אין לי את ה-USB הנ"ל שמתאים לחיבור הזה... איפה משיגים אותו..???? מי שיעזור יבורך :)

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by i022052,

יש לי אינטל 3.4 עם לוח סורנטו. בכל פעם שאני מאתחל את המחשב, אני מקבל את המסך הכחול של אינטל. עד כאן הכל בסדר. אלא שבצד ימין תחתון של המסך לא ממש בפינה, אני מקבל במשך כמה שניות צירוף של מספר ואות כגון 5A מתחלפות ל 4C וככה עד שהמסך נעלם. אני מאמין שהמקצוענים כאן מבינים למה אני מתכוון, בכל מקרה לא הצלחתי להבהיר יותר ברור למה אני מתכוון. האם מדובר בתקלה במעבד או בלוח האם? האם יש דרך אחרת לבדוק ממה נובעת התקלה? לתשובתכם המקצועית, אודה.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by whitiger19,

מה ההבדלים בין ה nForce 570 to 590 של נוידיה.. מה ההבדלים, והשוני בינהם. תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by raz2058,

החלפתי היום מעבד ולוח, עכשיו יש לי במארז חיבורים כמו l.e.d או h.d.d וכו' שאמורים להתחבר ללוח מצאתי את המקום רק של הpower כדי שאוכל להדליק את המחשב, לאן שאר החיבורים אמורים להתחבר? אם לא אחבר אותם מה יקרה משהו ? ועוד שאלה שמתי משחה טרמית חדשה, יש אפשרות לדעת ששמתי אותה בסדר ולא יותר מדי\פחות מדי ?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  17. היי, יש לי ארבעה זיכרונות KINGSTON DDR2:RAM במהירות 800MHZ.שניים מדגם KINGSTON KVR ׂ - בשני סלוטים של 1GB האחד,ושני הזיכרונות הנותרים מדגם KINGSTON HYPER - X בשני סלוטים של 2GB האחד - הCL של ארבעתם=5. -עכשיו;הטכנאי,שהרכיב לי אותם;הרכיב לי אותם במצב FLEX MODE - הוא טוען,שזה המצב הטוב ביותר והמהיר ביותר ולכן שינה לי את מצב הזיכרונות מהמצב הקודם,שהיה DUAL CHANNEL MODE למצב FLEX MODE. האם לארבעת הזיכרונות מדגמים שונים אך מאותו יצרן,אשר מורכבים אצלי במחשב - המצב הטוב,המהיר והעדיף ביותר,הוא מצב FLEX MODE?! -מה ההבדל בין DUAL CHANNEL MODE לFLEX MODE?! תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by Yosi199,

השאלה בכותרת. ידוע התאריך למישהו?

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by tal.t,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה יש לי שאלה אני מתכנן בשבוע הקרוב לקנות מחשב ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר כדי לי זה יהיה מחשב למשחקים בשווי 4000 שקל כולל מסך המעבד עלול לעלות בסביבות 730 שקל משהו כזה בצרוף של לוח אם שיריץ לי את המשחקים תודה רבה על העזרה

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  20. אז ככה, עד סוף החודש כנראה אני יקנה את המחשב החדש, ואני מתלבט באיזה לוח לבחור, התקציב הוא לא משנה, בהתחלה חשבתי ללכת על הIC7 ואחרי כמה באנצ'ים שביאסו אותי ממש אני לא יודע במה לבחור ולאחר הבאנצ' של טום אני מתלבט אולי לקחת את הNEO 2, תוכלו בבקשה לעזור לי להחליט על לוח... תודה! נ.ב. מתוכנן OC דיי כבד וביצועים זה הדבר הכי חשוב לי ובשביל זה אני מוכן לוותר על הכל. המעבד יהיה כנראה 2.6C או ה2.8C.

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  21. אהלן. אם אתם זוכרים פתחתי פה ממש לא מזמן דיון בקשר לשדרוג הזכרונות לאחר התייעצויות עם כמה מחברי הפורום החלטתי שאני הולך על ה-2GB של g.skill מדגם F1-3200PHU2-2GBNT והזמנתי אותם עוד באותו יום. יום למחרת אני מקבל טלפון מהחנות שהזכרונות לא במלאי ויעברו לפחות שבועיים ימי עסקים עד שיחזרו למלאי. אחד העובדים בחנות הציע לי להחליף את זכרונות ה-g.skill שעלו 640 ש"ח בזכרונות OCZ עם נתונים דומים שעולים 700 ש"ח ונמצאים כרגע במלאי. הדגם המדובר הוא כאמור OCZ4002048V3DC-K אני לא מבין גדול בזכרונות, אבל יודע ש-OCZ הם שם דבר במה שקשור בזכרונות. מצד שני מדובר בזכרונות Value עם CL3 ותזמונים זהים לאלו של ה-g.skill האם בכל זאת לדעתכם ההבדל בין ה-OCZ ל-g.skill שווה את התוספת במחיר (האם OCZ בהכרח…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  22. בוקר טוב, (אני מקווה שיש מישהו בבוקר מאחר ואני צריכה להחליט כמה שיותר מוקדם) אני לומדת MCITP ואני נדרשת לעבוד עם VM שיכיל בתוכו שרת + תחנה. יש ברשותי רק 4GB של RAM, במערך של 2X2. המפרט הוא:http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=11915 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (שזה DDR3 1600Mhz) הייתי מעוניינת להוסיף עוד 4GB ואני זקוקה לעזרה בקבלת החלטה לסוג הזיכרון הנה מה שמצאתי: http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=11261 והאם אני יכולה להשתמש גם בכאלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6555&CatCode=619 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8386&CatCode=619 רציתי חוות דעת על השניים האחרונים ברשימה (אלה מאייבורי) (…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש אבל לא יודע מה ההבדל בין החברות הנ"ל. תודה

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מידע על CAS, תזמוני זיכרון, מה זה עוזר בOC וכל השאר. תודה.

25. אני מרכיב מפרט מבוסס (ללא רצון ו/או צורך ב OverClocking בעתיד) : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based זיכרונות OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Titanium CL4-4-4-15 נאמר לי כי : "הזיכרונות שבחרת יחסית יקרים, ולא תפיק מהם תועלת נוספת ביחס לזיכרונות 800MHz "רגילים" (וכמשתמע : זולים יותר) - אלא אם בכוונתך להמהיר (OverClock) את המעבד-הראשי. זיכרונות 800MHz "רגילים", בנפח 2x2GB (וסה"כ 4GB), צפויים לעלות בין 450ש"ח ל-550ש"ח, ובכל מקרה, לי נראה כי בנפחים אלו, עדיף לבחור ב-667MHz - ובתמורה לקבל ציוד איכותי קצת יותר." האם עדיף לבחור זכרונות אחרים (4 ג'יגה) ? במידה וכן, אשמח אם תמליצו לי מה בדיוק לרכוש. תודה !

• 12 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים