עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SoapSeller,

המחשב מיועד אך ורק לעבודה גרפית כבדה(2D). אני מעדיף אינטל, אבל מוכן לשקול אי אמ די. מומלץ שהמחיר יהיה לכיוון הסף התחתון יותר מלעליון, אבל לא חייב תודה. נ.ב. המחשב שיוחלף הוא PIII, לא תהיה בעיה לדחוף את מפרט חדש במארז שלו, נכון?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by sPoiled,

אני רוצה לדעת, סתם לידע כללי שאולי יבוא לידי מימוש בעתיד, את הדרכים לעידכון ביוס. או בקיצור איך מעדכנים ביוס? תודה.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by b127,

אני לא גיימר רק משתמש בפוטושופ לעבודות כבדות. ורציתי לדעת מה ישיג תוצאה טובה יותר בעבודה שוטפת בפוטושופ? E6600 מומהר ל3.6 (FSB 400 מכפלה 9) או E4300 מומהר לבאס 400 שזה אותו תדר מעבד, אבל פחות זכרון מטמון. (לוח AB9 PRO או DS3) הבנתי גם מהביקורת שזה OC די רצחני להגיע עם E4300 לאיזור ה3.6 ואם אני לא טועה הE6600 מגיע לשם יותר בנוחות לא? ושוב תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  4. ב FOXPC ניתן למכירה ה Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro ב-1400 ש"ח, עכשיו השימושים שלי במחשב הם רק משחקים,אינטרנט, שירים וסרטים.. לא מתוכנן OC. השאלות שלי הם: 1) האם זה שווה והגיוני במחיר כזה? 2)האם שווה לי לחכות להורדת המחיר של הQ9450 ? כי הבנתי שזה יקח זמן 3)האם הקירור הנ"ל נחשב שקט מאוד וטוב? אגב המארז שלי יהיה P180/P182 ואני רוצה שהוא יהיה כמה שניתן חרישי תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  5. טוב יש לי שאלה...איזה משני הלוחות אם האלה יותר טוב ומומלץ למחשב AMD??? epox 8kda3j s754 או gigabyte k8nsn-xp-k8 s754 ??? או שאתם ממליצים על אחד אחר במקום במידה ויש משו אחר כמו DFI שאני לא יודע אם הוא שווה??? תודה

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  6. הרכבתי לי מחשב חדש לסלון שכולל את לוח האם שבכותרת, צורב PIONEER SATA ודיסק קשיח SEAGATE BARACUDA SATA 500GB. הוספתי לו הארדיסק IDE של WD CAVIAR 320GB מהמחשב השני (כי תמיד נחמד שיש מקום אקסטרא). השלב בעליית המערכת של DETECTING IDE מאוד איטי מרגע שהוספתי את הדיסק IDE. עדכנתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה. ביצעתי זיהוי של הדיסק הקשיח כבר ב-BIOS כדי אולי להקל עליו את תהליך הזיהוי, אבל מאיזו שהיא סיבה הוא עדיין מאוד איטי ב-DETECTING IDE ואני לא מוצא אפשרות ב-BIOS לבטל את השלב הזה באתחול. רק לציין שהדיסק הקשיח IDE עובד מצויין עם המחשב השני ואין שם שום איטיות בזיהוי שלו. אגב, מרגע שהמערכת הפעלה עולה הדיסק הקשיח IDE עובד בסדר גמור. אשמח לעזרה כי האיטיות הזאת בעליה מעצבנת.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  7. עובד רק עם מעבדי AMD, כל סטיק 2 GB לא עובד עם אינטל! כלומר 4 -6 GB בויסטה 64 ביט עובד רק עם AMD. לא סתם אמרתי פעם שמעבדי AMD הם באמת 64 ביט, ולא החארטה של אינטל EM64T http://www.theinq.com/default.aspx?article=36595

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by dudu26,

1. האם ניתן לעדכן הביוס לגירסה הזאת: Version 0711 2006/10/04 update OS DOS דרך התוכנה: Asus Update? (יש שם אופציה להכווין אותה לקובץ rom) 2. מהאתר: ** Please perform CMOS clear after update to this BIOS. הצעד הזה לא מוזכר באף אחת מדרכי עדכון הביוס, לפי חוברת ההוראות של הלוח. מה עושים ואיך עושים? תודה!

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by NI4NI,

אם אני קונה מעבד ATHLON64 DUAL CORE, האם אני צריך צ'יפסט מיוחד שתומך בזה או שכל לוח עם תושבת 939 רגיל יהיה בסדר ? תודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by Gil28,

הדגם הוא platinum rev2 קיט של שני ג'יגה... הוא בא ביחד עם e6750 ולוח ga-p35-ds3 השאלה היא אם זה יספיק לoc גבוה במיוחד (כ-3.7/8) תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  11. 1. איך יודעים אם זיכרון 1GB באתר של חנות מחשבים הוא סטיק אחד של 1GB או שתיים של 512MB ?? 2. יש זיכרון 2GB עם 800MHZ שעולה פחות מ 1300 שקל? (*הזיכרו איכותי עם קרור טוב ותיזמונים נורמלים, כמו 4-4-4-12) ??? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  12. צהריים טובים לכול חברי הפורום !!! אני זקוק לזיכרון טוב ואיכותי בתקציב של 300 ש"ח אני גמיש במחיר הגודל \ מהירות \ סוג: DDR-1 512MB 400Mhz אני צריך אותו כדי לעשות OC פשוט לא יותר מי זה תודה לכול העוזרים

13. אני יכול לקנות ב1500 גם לוח , אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מידי המפרט בצד , רוצה OC מקסימלי ולוח אם כבר שיהיה מוכן לCF תודה רבה

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  14. או וולט מוד ללוח אם שלי שהוא ga-7n400-l ,usv kguzrho

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  15. שלום, אם יש את השאלה הזאת אז ניסיתי לחפש ולא ממש מצאתי אז אני מצטער מראש. אני מתכנן מפרט לידידה שלי ובתקציב שלה עכשיו היא יכולה לקנות רק 1 ג'יגה של זיכרונות. השאלה היא האם לקנות לה עכשיו 2*512 שיעבדו בדואל וכשהיא תרצה לשדרג היא תוסיף עוד 2*512, או לקנות לה סטיק אחד של ג'יגה ושהיא תשדרג אחר כך ותוסיף עוד אחד. האם 4*512 יתנו את אותם הביצועים של 2*1 (עזבו אותכם מזה שהסלוטים יהיו מלאים)? תודה.

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  16. אני הולך לקנות מחשב עם מעבד P4 2.4C. זיכרון-אני הולך על 512 בשני סטיקים כמובן. עכשיו השאלה שלי היא באיזה מהירות אתם ממליצים לקנות את הזכרונות(אני לא הולך לעשות OC)? האם המינימום שכדאי לי בגלל המעבד הוא 3200 400MHZ? או שאפשר נמוך יותר ובכלל מה מומלץ איזו חברות.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by dino,

היום אני גולש באינטרנט באתר של החיות ואני רואה זכרונות Geil חדשים דגמי PC3700 שהם בעצם DDR 466MHZ!!! במחירים מצחיקים {יחסית ל-Corsair}, ה-PC3500 שלהם עולה כמו ה-PC2700 של Corsair {בדגמי ה-512MB}, רציתי לדעת עם הם שווים את הכסף שלהם, כי במחירים של דגמי ה-PC2700 אני מרשה לעצמי לקחת 1GB. מה אתם אומרים? הם טובים ל-OC? הם מגיעים גם עם היטסינק מנחושת. ובדגם של ה-512MB PC3500 מקבלים גם גריז טרמי מתנה. תודה מראש, DINO

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by LooseCannon,

אהלן, קניתי לפני כמה זמן את הלוח אם ואני עדיין בלי סאונד בגלל שהדרייברים (high definition audio) של הכרטיס קול המובנה צריכים XP Service Pack 1 לפחות, שאין לי אפשרות להתקין. יש למישהו פיתרון לדרייבר חלופי להציע לי? תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי לוח אם של gigabyte ep43-ds3l ומותקנים עליו 2 סטיקים של g-skill pc2-6400 (CL4)2 גיגה כל אחד. אני מעונין להוסיף זיכרון של KVR800D2N6/2G של קינגסטון שהם cl6 האם זה כדאי?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. אשר עושה שימוש בזיכרונות SDRAM, כזכור...

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by oren778,

מעבד של מעבדוAthlon 64 X2 5200+ וAMD מהירות 2660MH לעומת מעבדי ליבה כפולה של אינטל כל כך משמעותי למה מעבדי הליבה הכפולה של אינטל יקרים יותר מAMD מי קבע שהם יותר טובים

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  22. לפי האתר PcHardware, הלוח הנ"ל תומך ב5.1 אבל מאחוריו אין לו יציאות ל5.1 וגם לא בא עם הלוח פאנל כזה... וגם לא מוזכר בכלל באתר של ASUS שיש לו תמיכה ב5.1... האם יש לו תמיכה?? אם יש לו תמיכה אז איך בדיוק אני מחבר את הרמקולים הנוספים?? עלי לקנות פאנל בנפרד??

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  23. יש לי שאלה האם יש הבדל בין הסלוטים של מעבד של מחשב פיסי ובין כזה של מחשב נייד? ואם יש איך נקרא סלוט של מעבד לנייד

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  24. התלבטתי אם כאן המקום... הנה הבעיה: מדובר במערכת XP , על E2180 . הכוונה לשדרג לWIN7 בעתיד הקרוב. לטובת יישומים שאולי לא ירוצו על 7 - פורסם כי $M מציעה "מוד" תואם XP - http://www.tomshardware.com/news/windows-xp-mode-virtualization-intel,7709.html לי קורצת העובדה שמאמץ השדרוג - אולי קטן יותר. אממה... המכונה הווירטואלית שלהם דורשת מעבד תומך VT! מה דעתכם, שווה/נדרש לשדרג מעבד ? ואם כן - לאיזה ? הבנתי שבקרוב יציעו 5300 עם VT, האם זה הפתרון המועדף ? או שכל העסק הזה הוא גימיק, ופשוט - יש להתקין כל מה שאפשר מחדש, ולזרוק את הישן לפח... הנה עוד כתבה שמצאתי כרגע בנושא: http://www.withinwindows.com/2009/04/25/windows-xp-mode-internals-part-1-overview/

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by Ido.K,

אז ככה חברים החליפו לי את המעבד: AMD Athlon XP 2000 Sempron 2200 עכשיו רציתי לשאול אם יש שינויים גדולים בין שני המעבדים!? תודה ענקית לעוזרים,

דיונים חדשים בפורומים