מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
אני יכול לקנות ב1500 גם לוח , אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מידי המפרט בצד , רוצה OC מקסימלי ולוח אם כבר שיהיה מוכן לCF תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~TMOS1GBDDR2-800~15~0.htm האם יש יותר טובים ממנו במחירים כאלה?אני רוצה ליקנות שתיים כאלה לoc או שאחד כזה יותר טובב? http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כחובב וידאו בפורמט של HiDef ( היי דפינישן) אני משתמש במחשב לצורך קליטתם מלוינים. האות המגיע מצלחת /אנטנה נכנס לכרטיס לויני וכאמור העיבוד נעשה במחשב, את הוידאו אני מקרין ברזולוציה של 1980 * 1080 . לאחורנה, מטעמי חיסכון ברוחב פס לויני, ספקי התוכן בחו"ל החליטו לעבור בשידוריהם מפורמט MPEG2 ל - MPEG4 / H264 דבר אשר מצריך כוח עיבוד רב של פיענוח והצגת השידורים הללו בזמן אמת. לצורך המשימה הזאת הרכבתי לאחרונה מחשב חדש המבוסס על : ASUS P5GDC DELUXE , P4 3.6 GH , 1 GB RAM DDR2 , NVIDIA 7900GT וספק של ENERMAX NOISETAKER 485W . למרות שבצעתי OC של 15% (ל - 4.15 GH - יותר לא הצלחתי ) מסתבר שעדין חסר לי כוח עיבוד ( בקטעים מסוימים המעבד מגיע לנצילות של 100 % ) המחשב אינו מבצע שום משימה…
-
- 14 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s800d עם הצי'פסט של sis כמה לפי דעתכם אני אראה שיפור אם אני אחליף ללוח אם יותר טוב? האם זה ינצל יותר את ה רדאון 9800 פרו שלי ? ואם הלוח אם שלי באמת חרא (כמו שאני חושב) לאיזה לוח אם כדאי להחליף 2 אופציות אחת ללא הגבלת תקציב והשניה הלוח הכי תקציבי ששה משהו
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יכול להיות ש-32M דפוקים? יש לי סטיק אחד,כל זיכרון מחולק לכמה חלקים?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
באמת כולם מדברים ואני לא מבין... סבירו לי
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הכל רשום בכותרת אבל למען אלו שאין להם כח להזיז את העיניים לשם: אני מחפש לוח שהוא נחמד לאוברקלוק (לא משהו רצחני... משהו לאובקלוקר המתחיל) לסוקט 478 עם אפשרויות שדרוג בעתיד (SATA 4 SLOTS OF MEMORY...) בתקציב של 500+ - רצוי שהוא יהיה ב KSP... המעבד שאמור להתלבש על הלוח הוא P4 1800 (פשוט עם הלוח הנוכחי בלתי אפשרי לעשות אוברקלוק!) תודה רבה לכם!
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כשאני נגיד משחק משחק כבד ואחרי זה יוצא מהמשחק לווינדוס אז אני שומע את המחשב מתאמץ ויש לי תוכנה שבודקת את המחשב בשם אברסט וכשאני מפעיל אותה תמיד אחרי מאמץ של המחשב הוא לא מראה לי שהמעבד הוא 2100+ ו 1750 MHZ כרגיל אלה פחות! למשל עכשיו אחרי ששיחקתי HELO הוא מראה לי שהמעבד הוא 1600+ ותמיד הוא מראה משהו אחר לפעמים גם 1900+ אבל עדיין רשום סמפרון 2500 אז למה זה??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 3 866 עם 256 sd ram ואני רוצה לשדרג אותו אז השאלה היא האם כדאי לקנות לוח שיפעל עם sd ram ואז לקנות איזה פנטיום4 או לקנות AMD וכבר להחליף גם את הזכרון... מה יצא עדיף?
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי זיכרונות של pdp ואני לא יודע אם הם מספיק טובים למשחקים כבדים, שני סטיקים של 512, הנה הלינק: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4675 אם יש לכם משהו יותר משתלם מלוגיק, עדיף שקיים במלאי אז תמליצו לי בבקשה. כבר הזמנתי את המחשב ואני מזה לחוץ שלקחתי זכרונות לא טובים גם רשמתי לגבי הכ.מסך בפורום מפרטים, אני מקווה שלו ידפקו איתי, כי אתם יודעים איך זה שהם מנסים למכור לך את כל מה שהם לא צריכים, ואין להם איך למכור. בקיצור מחר אני מתקשר אליהם ומברר הכל ומשנה גם אם צריך, שאני לא ידפק.
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם זה הכי כדאי לפי המחיר? http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוכש מארז חדש , ולכן אצטרך להעביר הכל לתוכו המארז הוא ANTEC 1200 והדברים שאני מעביר הם זה לוח אם EP43-DS3L שעליו יש קירור סטוק של INTEL ו E8400 2GB X2 של KINGSTON וכרטיס מסך 4870HD של GIGABYTE השאלה האם אפשר להוציא את הלוח אם אם כל הדברים עליו , ופשוט להבריג לתוך המארז חדש? לגבי הספק שאני מניח למטה במארז , האם זה קשה לחבר הכל ללוח אם וכדומה? (כל הכבלים) אני עושה את זה פעם ראשונה אם אבא שלי ואני פשוט מתעניין עד כמה זה קשה בפעם הראשונה.. תודה לעונים , והאם אתם מציעים לקרוא לאיש מקצוע לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
-
שלום! יש לי בעיה עם הזכרון החדש שקניתי... יש לי לוח אם Gigabyte GA-8S648FX-RZ חדש יחסית שתומך בזיכרון ב-400Mhz עכשיו עד כה היה לי שתי זיכרונות של של KIngston 256MB 400Mhz C2.5 שהיו מותקנים לי ועכשיו קניתי עוד אחד חדש של 512Mb 400Mhz C3 גם של Kingston ... שמתי אותו כראוי בסלוט שלו והוא כאילו לא מזהה אותו ניסיתי לבדוק אם הוא תקין ושמתי אותו בסלוט אחר והוא פעל אך ה-סטיק השני שהוצאתי ושמתי במקום הפנוי לא עבד..... מה שהוביל אותי לכך שיש אולי בעיה בלוח אם בדקתי התקנתי דרייברים חדשים ועדיין זה לא עזר... נכנסתי לEVEREST לבדוק עם הוא בכלל מזהה 3 סלוטים וכן הוא מזהה. שמתי שב את הזיכרון החדש וראיתי תוצאה כזו: סלוט אחד רשום כאילו הוא 512MB שהוא בכלל 256MB מזוהה KIngston סלוט שני רש…
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם כל כרטיס מסך pci-e יעבוד על הלוח? הלוח מיועד למחשב ביתי שימושים פשוטים-לא משחקים כבדים-ומעבד p d-805 תודה http://www.asrock.com/product/775i945GZ.htm
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תגידו מהם התזמונים הטובים ביותר לזכרונות? אם זה משנה אז יש לי 256 X2 . עוד שאלה - בסנדרה 2004 קיבלתי ב- memory bendwidth benchmark 4586 ב- Int 4579 ב- float dudl drr 256 X 2 של סמסונג asusp4p800 p4 2.4 c
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני לוקח 512MB Corsair XMS2 CL4 פעמיים. או שאני לוקח את 2x512MB OCZ Value Pro Series שהם באים כאילו בתור סט. נגיד ושתיהם אותו התיזמונים ואתו דבר אבל בסט או לא בסט. כיצד זה מתבטא? יש הבדלים?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תראו איזה מחיר יש למעבד הבא משהו בארץ רוצה לעשות קופה מחיר בחול 965 דולר רק בארץ רוצים לעשות מליונים על הלקוחות 7200 ש"ח יש קונים ?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5971
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה שמחתי לראות ידיעה באתר שאינטל הורידה את מחירי המעבדים אבל הדיווח עסק בעיקר במעבדי 2MB וארבע ליבות 8 MB. כך שלא ראיתי התייחסות ל- E6600 אלה ישר ל- Q6600. הדיווח : http://hwzone.co.il/news/1185716907/52826 שאלתי אם מישהו יודע אם ירדו גם מחירי E6600 וה אמור להיות המחיר כעת וכן מה אמור להיות המחיר ל- Q6600 והאם בעקבות הפער (שסביר להניח שיש) מה שווה יותר לקנות. אני רוצה לציין שאני מנסה לבנות מחשב HTPC + מרובה משימות (אך ללא משחקים או גרפיקה מסובכת מידי) כמובן שרצוי להתייחס גם לחום שהינו מרכיב משמעותי במחשב מסוג זה. בנוסף אשמח להמלצות על מקום טוב באזור המרכז ששווה לקנות ממנו את כל המחשב (כולל אחריות והרכבה - לצערי לא יודעת להרכיב) והוא זול, טוב ונותן שירות במי…
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים זהים של KINGSON בגודל 256MB ואני רוצה לדעת אם הם עובדים ב DUAL CHANNEL.... איך אפשר לבדוק??
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה החסרון בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ? בהנחה שהמחשב אינו למשחקים בכלל.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יוצא לשוק עכשיו ה I7 האם תם עידן הדואל והקוואד או שמא מדובר בדבר שאינו מוכח עדיין ועוד חזון למועד?אני מתענין במחשבים למישחקים האם כדאית ההשקעה ? מתי צפויים אם ביכלל הוזלות המעבדים האחרים הנמוכים מן ה I 7 ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לחבר לוח אם MSI S754, הוא מעוניין להחליף באותה הזדמנות מעבד (נעול על E6300). הבעייה היא שיש לו זכרונות DDR וכ.מסך AGP. חשבתי על השילוב הבא: asrock 775dual-vsta + E6300, באתר של אסרוק מצויין שהתמיכה במעבדי קונרו היא מביוס P1.40 והוא מפחד לקנות לוח שאולי יתאים למעבד.. בינתיים הוא חושב על: asus p5vdc +E6300 אני לא יודע בדיוק- p5vdc-x/mx(אם זה הp5vdc-x אז עדיף אותו השאלה אם הוא תומך בקונרו) אשמח לחוות דעת בנושא והצעות שיפור אם אפשר.
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-