מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
איפה אני מחבר יש לי חיבורי HDA+AC'97 הגיע עם מארז ANTEC SONATA III יש לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE בעקבות זה שהפנל הנ'ל מקצר בגלל חיבור ה-USB שלחו לי החנות ממנה רכשתי פנל לדגם אחר כנראה ובו תוספת של עוד חיבור שעלו רשום1394 פורים שמח אנשים
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
החומרה הנוכחית שלי היא מעבד 2.4mhz C2D E6600 זכרונות 2 OCZ 1GB 1066MHZ X קשיח IDE WD 160GB קשיח WD SATA 320GB כ.מסך powercolor hd4870 1gb לוח אם נוכחי msi p35 neo (מעפן לא מצליח לעשות אוברקלוק למעבד מעל 2.7) ספק כוח של HEC 500W כפי שציינתי בכותרת אני משחק הרבה ואני רוצה לעשות גם אוברקלוק למעבד לפחות להגיע 3.0 צ'יפסט אני מעדיף של אינטל משהו כמו P45 או X48 קראתי באתר המלצה על Gigabyte EP45-DQ6 לא יודע אם ללכת עליו בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס כרטיס סיריאל MOSCHIP עם שתי יציאות סיריאל לסלוט הPCI הראשון מלמטה המחשב עולה אך לא מזהה את כרטיס הרשת המשולב בלוח בסלוט השני ( 2 סלוטים של PCI בלוח ) המחשב לא עושה BOOT .... עודכן ביוס לגירסה הכי חדשה מפרט : לוח P5Q3 כרטיס מסך QUADRO FX 1700 זיכרון 2 גיגה סטיק אחד מעבד Q9550 כרטיס סיריאיל שתי יציאות PCI ספק HEC 550DA-5DX קשיח 250 SATA אני במצב ON THE FACE PLEASE HELP
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחר/מחרתיים מעביר את המעבד פנטיום 4 שלי מהלוח של ECS הישן שלי ללוח ABIT is7 החדש. אני קצת מפחד מכל העניין הזה, אני מפחד שיקרה משהו למעבד... בכל מקרה עשיתי ניסוי של הוצעת מעבד על מעבד פנטיום 3 שלי (שלא עובד). וכשהרמתי את הידית שמעתי רעש של הפינים של המעבד (כמו מסרק שמעבירים עליו את האצבע). ולקראת הסוף הייתי צריך להשתמש בקצת כוח (וזה עשה קול "קליק" חזק). אבל בדקתי ואף פין לא נשבר. עכשיו מה שרציתי לדעת זה האם היה צורך להשתמש בקצת כוח בגלל שזה תושבת ישנה (PGA 370)? והאם בתושבת (478) גם יהיה את הרעש הזה של הפינים ויהיה צריך להשתמש בקצת כוח? ואחרי שאני מוציא את המעבד, מה אני צריך לבדוק כדי לוודא שהוא לא נפגע? אם תוכלו לתת לי קצת טיפים מתוך ניסיון, איך להוציא את המעבד בדרך …
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי מחשב P-4 3.00 GHZ לוח אסוס P5GD1 קורה לפעמים שמדליק את המחשב הוא נתקע בשלב שראשוני במסך שמאפשר לך ללחוץ DEL TO SETUP ואז לא זז אם אני לוחץ DEL אז הוא רק רושם זיהוי הזיכרון והכוננים וזהו שמחשב בין חודש עשיתי לו כבר בהתחלה עידכון ביוס ועבד טוב עד שהופיעה התקלה לפני כמה ימים בפעם קודמת ניתקתי אותו מהחשמל ואז חזר לעבוד רגיל מספר ימים ושוב חזרה התקלה והפעם לא עזר ניתוק מהחשמל מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
כאן: http://www.hardcoreware.net/reviews/review-309-1.htm לי אישית, זה נראה מיותר לגמרי
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כתוב לי פה שזה CAS 3? או 2.5? כי המוכר אמר שזה 2.5 וזה מה שביקשתי אז מה זה אומר?
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בעיקר בקידודים לסרטים ובפוטושופ- לא למשחקים. אני יודע שהקשר למהירות המחשב הוא קלוש ( בדרך יש עוד ציפסט, זכרונות , FSB, הרד דיסק וכו),אבל בכל זאת אשמח למידע. אורי
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
באתר Toms יש כל מיני השוואת מעבדים וכדומה. עשיתי שם השוואה בין אטלון 64 דואל 3800, לבין אטלון 64 3200. התוצאה שקיבלתי היא ש3200 הציג ביצועים טובים יותר. היתכן ? האם טעיתי במשהו ? קישור: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=237&model2=253&chart=69
-
- 12 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
מצאתי מחשב ישן 586 ששודרג לפנטיום 2 . יחד איתו מצאתי 4 כרטיסי זיכרון מסוג SIMM . אין כל דרך לדעת כמה זיכרון יש בכל אחד מהכרטיסים. אז רציתי לדעת כמה זיכרון יש בדרך כלל ב-586 , וכמה אתם מעריכים שהיה במחשב לאור העבודה שהיה לו מעבד פנטיום 2 (דרישות חומרה גבוהות יותר).
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בבקשה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=720 אם מישהו יכול לומר מה ההבדלים ביניהם במילים יותר משוטות זה יהיה אחלה .... תודה
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי בקשה מאמר שמשווה בין המעבדי 64 ביט של אינטל ו amd, יכול להיות גם באנגלית
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היום קניתי מחשב ב5800 מזומן{אייבורי} AMD 64 3000 939 MSI-NEO2PLATINUM 2*256 DDR 400 RADEON 9600 SE LG LCD 17-1730 12MS מארז + ספק 480וואט LG DVD RW FLOPPY H.D 80G SATA SAMSUNG לוגיטק מקלדת ועכבר אופטי לוגיטק 2.1 180 וואט עץ סה"כ 5800 מזומן מה אתם אומרים?? היעוד זה בעיקר אינטרנט וקצת משחקים אני יודע שה 9600 SE הוא די חלש למשחקים כבדים אבל אני לא גימר אז זה מספיק לצרכיי.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני מעוניין לדעת איך הזיכרונות של NCP בכללי ? ואיך הסטיקים של 256 DDR400 בסטפינג np25d328256k-50432 ? תודה על תשובותכם ...
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ראיתי הרבה זיכרונות של החברה וכולם נגמרים באותיות LX ........ אז מה מסמל כול סיום למשל LA או LD וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 1.7 ג'גיה הרץ...היא יחסית ישן סוקט:775 עכשיו השאלה שלי היא אם הוא תומך בזיכרון SDRAM והאם הוא תומך במעבד של ASUS 133 ויש לי עוד שאלה...יש כזה דבר סוקט: 622?? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שמעו יש לי לוח אם Intel Garibaldi D850GB והוא תומך rdram עכשיו אני חושב שהוא תומך גם sdram אבל אני לא בטוח מישהו יכול להגיד לי?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ואם כן הם טובים ?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ ולא כל כך הבנתי כמה דברים 1) המעבדים האלה (בפרט המעבד Q9450), פחות יקרים מהמעבדים הסבירים Quad שיש היום והמפרטים שלהם יותר מרשימים ממה שיש היום? איך זה יתכן? 2) אם הם באמת יותר טובים ממה שיש היום, למה אינטל לא תוריד את המחירים של המעבדים הנוכחים? ( אם הם יותר יקרים ופחות טובים - מי יקנה אותם?) 3) מתי יצאו המעבדים האלה לארץ? (כתוב שבנובמבר משיקים אותם אבל השאלה שלי מתי הם יגיעו לארץ והאם באמת הם יעלו ככה) 4)האם יצאו מעבדים של AMD שיוכלו להתחרות עם המעבדים במחיר סביר (Quad) של אינטל (מבחינת מחיר וביצועים)? 5)אני רוצה לקנות מחשב חדש בטווח של החודשיים הקרובים, כמה שיותר מהר יותר טוב, כדאי לי לחכות למעבדים ה…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט מחשב חדש שמבוסס על CF 4870וזכרונות OCZ DDR 3 1600 מהוא לוח האם הכי טוב בלי קשר למחיר שמתאים למחשב מסוג זה ;D
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
טוב, אני חייב לציין שניסיתי בכמה מקומות ולא ממש ענו לי..אני מצטער על הארוך.. יש לי זיכרון 256M מהירות 333MHZ של חברה כללית,לא כ"כ מוכרת שקוראים לה PMI (על הזכרונות עצמם, כלומר על הריבועים השחורים כתוב PQI, מוזר....).. אתר: www.pmimemory.com הCL של הזכרון הוא 2.5... עכשיו אני חושב שלא מספיק לי 256 מה ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה של זיכרון... אני יודע שהזכרון צריך להיות 333 ו2.5 CL..אבל כששאלתי במקום אחר ענו לי שלא רק הCL זה התזמונים ויש עוד תזמונים...לכן חייב שהזכרון שאני יקנה יהיה זהה לחלוטין למה שיש לי כרגע כי אני עובד בDual Channel DDR..הלוח הוא MSI 865PE Neo 2 S ..ואם הוא לא יהיה זהה לחלוטין יהיו לי בעיות..כלומר קריסות(מסך כחול).. רציתי לקנות אחד של קורסאיר 2.5 …
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6946 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך במעבד P4 2.4A תודה רבה לעוזרים! ועוד משהו הלוח אם הזה תומך בדואל?
-
- 13 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של גיגהבייט GA-7VRXP שמבוסס על ערכת השבבים של VIA KT333. כרגע יש לי Athlon xp 2100 ו שני סטיקים של זכרונות 2700 DDR, המחשב אינו נמצא באוברקלוק ולא היה גם במצב זה. לאחרונה החלטתי לשדרג את המעבד וחשבתי בהתחלה על XP 3000 בתור פתרון טוב ויעיל במחיר ממוצע (כאלף ש"ח)אך לאחרונה חשבתי לעצמי למה לא לקנות Mobile xp 2500 שכולם מפארים את יכולת האוברקלוק שלו וכך אני אוכל לעשות לו אוברקלוק (בתקוה) עד למהירויות של לפחות Athlon 3200. השאלה שלי היא מה יותר כדאי בשבילי, ואם בכלל לוח האם הזה יוכל לספק את האוברקלוק שאני מייחל לו, ואם הזכרונות הם לא גורם מגביל במערכת שלי.
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אנשים בבקשה, עם למישהוא יש טבלת השוואות בין מעבדי INTEL מה 8086 עד ל P4, בבקשה שיביא לי לינק או שישלח לי לדואל jj516@bezeqint.net הפרמטרים שאני צריך הם אפיק נתונים אפיק כתובות גודל הסגמנט מהירות סוג אוורור שנת הופעה עם יש אז בבקשה כי אני חייב!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-