עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMjU1 כמובן אחרי אוברקלוק נחמד אבל עידין תראו חבל על הזמן זה חייה של מעבד וואלה אני חושב 3200+ כזה יספיק בהחלט לי לפחות

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  2. שלום, המערכת שלי כרגע מכילה Core2Quad Q9550 עם 2X2G DDR2 1066 עם GTS450 ואני לא מרוצה מהביצועים במשחקים ברזולוצית 1080P רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את כל הפלטפורמה למעבד\זכרונות\לוח או שיספיק לשדרג רק את כרטיס המסך מבלי שהמעבד יגביל אותו?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by djelectric,

אני לא יודע אם אתם מכירים אבל PASSMARK פרסמו לא מזמן בנצ'מארק ענקי של מעבדים כאלה ואחרים.... לפי משהם אומרים הם ניסו מעל ל10,000 מערכות שונות ומעל ל300 מעבדים שונים... וזה ממשיך להתעדכן הם בדקו גם יכולות אוברקלוק (בדקו איזה מעבדים נותנים עליה של הכי ביצועים באוברקלוק) http://www.cpubenchmark.net/ לפי הבנצ'מארק שלהם יש נתונים מעניינים כמו: E7200 מביא תוצאות יותר גבוהות מ E6750 (למרות שהוא עולה הרבה פחות) Q9550 כמעת חזק כמו ה QX9650 (ממש כמעת) AMD QUAD 8-Way Opteron 8354 הוא המעבד הכי חזק שהם בדקו (יותר חזק מ 2 מעבדים של QX9770 ) מהי דעכם? האם זה אמין?!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by dino,

היום אני גולש באינטרנט באתר של החיות ואני רואה זכרונות Geil חדשים דגמי PC3700 שהם בעצם DDR 466MHZ!!! במחירים מצחיקים {יחסית ל-Corsair}, ה-PC3500 שלהם עולה כמו ה-PC2700 של Corsair {בדגמי ה-512MB}, רציתי לדעת עם הם שווים את הכסף שלהם, כי במחירים של דגמי ה-PC2700 אני מרשה לעצמי לקחת 1GB. מה אתם אומרים? הם טובים ל-OC? הם מגיעים גם עם היטסינק מנחושת. ובדגם של ה-512MB PC3500 מקבלים גם גריז טרמי מתנה. תודה מראש, DINO

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by Forge,

הזמנתי זיכרון MICRON בנפח 512MB, וקיבלתי (ע"פ התכנה HWINFO32) זיכרון של : MCI COMPUTER GMBH דגם:MTD256M PC333 CL2. הנפח הכללי הוא 512 MB אבל היצרן לא מוכר לי. עבדו עלי? או שזה שם קיצור ל- MICRON? תודה,

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by King Kong,

יש לי אפשרות לרכוש במציאה מעבד פנטיום 4 2400/533/1024KB 478S ב 290 ש"ח ! = 3 שנים אחריות = ולרכוש במחיר מציאה לוח גיגהבייט S478 עם ציפסט 865 ...ב 300 ש"ח . = 3 שנים אחריות = שווה ? אני יודע שכמה פה ירשמו לי SEMPRON64 או CELERON64 חזק יותר אבל קיבלתי מעבד חזק במחיר של מעבד תקציבי שווה לנצל את זה ?

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by Laser,

מישהוא יודע אם אפשר להשתמש בזיכרון RDRAM 800 MHZ בסלוטים שנועדו במקור ל RDRAM 400MHZ ??

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  8. Started by barbaresh,

שלום לכל העוזרים, אני מעוניין לשדרג את הפריטים הנ"ל לצורך משחקים (כן, זה כולל את באטלפילד 3) הסכום: 1500 ש"ח מקסימום הדרישות שלי, אני לא הולך להעביר את המעבד OC (לא רוצה להתעסק עם זה). אני רוצה להריץ משחקים כבדים אבל ממש לא חייב על רזולוציה FHD מספיק לי דרגה אחת פחות, מה שחשוב לי זה שהמשחקים ירצו חלק בלי קרטועים ותקיעות. לגבי הלוח אם אני מעוניים בחד שתומך ב- SATA3 ו- USB3 זה לראייה לעתיד הקרוב. אני מאוד מקווה שאתם יכולים לעזור לי כי ברכיבים האלה אני לא מבין כלום כרטיס המסך שלי הוא ATI6850 ויש לי ספק כוח מעולה 550W כמובן שהוא לא גנרי. תודה

9. Started by heya,

אם אני מחליף מעבד במחשב תקין שכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה, זה ישפיע כלשהו על מערכת ההפעלה הקיימת?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. Started by MoRtZkInG,

אני מתלבט בין ASUS p4p800 ל ABIT IS7-E האסוס יקר בכ110 שקל מהאביט. איזה יותר טוב? לאיזה כרטיס קול טוב יותר? לאסוס יש כרטיס רשת GB לעומת זה של האביט, למרוט שהרשת שלי בכלל עובדת ב100, תמישד טוב שיש. איזה יתן OC יותר טוב (בתקווה שרק בעוד שנתיים שלוש) לאיזה יש ביצועים יותר טובים? האם שווה להוסיף 110 שקל על האסוס? תודה

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  11. המעבד שלי הוא E8500 וקניתי לוח P5Q-E התקנתי מערכת הפעלה ואת SIX ENGINE כאשר אני בודק את CPU-Z הוא מראה לי רוב הזמן מכפלה של 6 מה שמוריד את ביצועי המעבד ל 1970 MHZ גם שאני שם את SIX ENGINE על טורבו הוא מתנהג כך. סך הכל זה מגניב אבל הייתי רוצה שאני מפעיל משחקים שהמכפלה תהיה קבוע על 9.5..

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by mordidot,

http://www.skypc.co.il/pl_product~31104~10~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm תודה

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  13. שימושים: 1) אינטרנט. 2) אופיס (לא קבצים כבדים). 3) ניגון מדיה 4) משחקים (מזמן לא שחקתי כי המחשב שלי כבר עגלה, אולי אני אחזור לשחק קצת) תודה

14. Started by snapdragon,

שלום וברכה, הבנתי שמעבד AM3 תומך אחורה ללוחות עם AM2+, האם זה נכון? אם כן, איזה איבוד של ביצועים ניתן לצפות מהתקנת מעבד AMD ATHLON II X4 על לוח AM2+ ? תודה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  15. את מה שאסוס עשתה לנו בשוק הניידים, היצרנית האמריקאית עושה בשוק המחשבים השולחניים המובנים בתוך המסך - עם שמונה ליבות עיבוד בתצורה חדשה לכתבה

16. כמו שאמרתי *כותרת* התחדשתי בלוח אם והוא יגיע עוד כמה ימים הזמנתי אותו לפני שעתיים בערך.. פתחתי את הת'ארד כדי לשאול שאלות על הלוח. דרך אגב קניתי את הלוח על פי המלצתו של barel (נראה לי ככה כותבים את זה..) מומחה למעבדים לוחות אם וזכרונות. (נשמע מצחיק חייבים לשנות את התארים האלה...) האם הצ'יפסט הזה טוב לOC? האם הלוח אם בא עם ביוס צרוב F2? האם אני אראה המון הבדל בביצועים בין לוח ה-E-machine שהיה לי (MS-7173 RC410M-L) לבין הלוח? הזה שהוא בין הצ'יפסטים החדשים (המתקדמים) בשוק. אני לא לא ישאל אותכם אם היה אופציה יותר טובה וכאלה שאלות כי חבל על הזמן כבר הזמנתי אין זמן להתייסר ולהלקות את עצמי

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by KoM,

האם יעבוד ? שאלה פשוטה ומהירה כמה שיפור יהיה למעבד על לוח P35 ?

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by a-gold,

מבחינת ביצועים ?

• 12 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by lover323,

בשביל המעבד (Athlon XP 2500+(512k 333 340- +EPoX 8RDA3 EPOX 8RGMI+(n-force2)sb,GF4,lan -570 Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 -550 ASUS A7N8X-VM(nForce2)128bitDDR +GF4 -610 או אולי משהו אחר בתקציב דומה (רצוי עם כ.מסך מובנה) 128bitDDR -מה זה אומר? DDR SDRAM PC3200 -זה אומר שאפשר להשתמש גם ב DDR וגם ב SDRAM או שאני טועה?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by Philip,

במהלך חיפוש אחרי מערכת ה HTPC הזולה ביותר אך המתאימה ביותר לצרכיי, נתקלתי בבעיה ואבקש את עזרתכם.. בעיקרון המחשב אמור להיות קומפקטי, קטן, ומעוצב. כמובן שיש כמה דרישות: - כרטיס מסך מובנה בעל יציאת טלויזיה איכותית, עדיף כמובן Svideo ולא RCA. - יציאת/כניסת S/PDIF על מנת לנצל סרטי AC3. - מובנה על הלוח - IR, על מנת לשלוט במערכת באמצעות שלט רחוק. - כרטיס רשת מובנה בלוח. למי שסקרן, המערכת תהיה מבוססת 1800+ AMD, והיא תריץ לינוקס ג'נטו, כשעליה מותקן freevo. http://freevo.sourceforge.net/ במהלך החיפושים מצאתי כמה לוחות: MSI - K7N2GM-L: היקר מבין כולם, היתרון שלו הוא יציאת טלויזיה בצורת barcket (אני לא בטוח איך היציאת טלויזיה מתחברת בלוחות האחרים) http://www.msi.com.tw/pr…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  21. א

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. Started by lompy,

אני מבקש שתי המלצות ללוח אם AM2 למעבד 3600 DAUL מ KSP אחד עם כרטיס מסך מובנה ואחד בלי,תקציב 500 שקל. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by adamshar,

יש לי לוח DS3 שכרגע נמצא בתיקון ויקח לו זמן לחזור. אני יכול לקבל במקומו P965 Neo F של MSI. אני לא שש לעשות את זה אבל רוצה לשמוע דעתכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by NightWing,

אחרי כמה ימים של מלחמת חורמה במחשב החדש שלי, חשבתי לשתף אתכם בחוויה שלי. שבוע שעבר הגיע המחשב החדש שלי (אין לי כח להקליד את המפרט וזה לא עקרוני, מקסימום אח"כ). פתחתי אותו בזריזות לעבור על כל החלקים מתוך כוונה לוודא שלא "שכחו" משהו ולהפתעתי גיליתי שהזיכרון שהותקן לי הוא לא זה שהזמנתי. בדיקה זריזה העלתה שהוא זהה למדי למה שהזמתי במקור רק שהוא עם צלעות קירור ובעצם יקר יותר (הוא פשוט היה זמין במלאי אני משער), אז בחרתי להחליק לחנות את זה. בכל מקרה, היות וידעתי שלוח האם המדובר קצת אנין טעם בכל מה שנוגע לזיכרונות, אחרי שהתקנתי Vista Business 64, מיהרתי לעדכן את ה-bios לגרסה האחרונה (1201) שאמורה לטפל בבעיות התאימות לכל מיני זיכרונות. סבבה. או שלא? לאט לאט התחילו לצוץ כל מי…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by ofcourse,

מה החסרון בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ? בהנחה שהמחשב אינו למשחקים בכלל.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים