מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי פנטיום 3 866 עם 256 sd ram ואני רוצה לשדרג אותו אז השאלה היא האם כדאי לקנות לוח שיפעל עם sd ram ואז לקנות איזה פנטיום4 או לקנות AMD וכבר להחליף גם את הזכרון... מה יצא עדיף?
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הנה האתר http://www.tgdaily.com/2006/06/01/intel_core_2_extreme_demonstrated/
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח p4s800d-x וצרבתי לו ביוס של p4s800d (שאר מפרט בצד<-) והבאס היציב שהצלחתי להגיע אליו זה 155 שזה 3100 MHZ בערך עכשיו אני לא מוצא איפה משנים את המחלק עכשיו הוא קבוע על 4:5 ואני רוצה לעשות אותו 1:1 ועוד שאלה שצרבתי ביוס של הלוח P4S800D-E Deluxe היה הרבה יותר טוב בגלל שאפשר להעלות את המתח של המעבד על 1.9 V אבל... הכרטיס רשת המובנה לא עבד אז יש מצב שיום ראשון אני אקנה איזה כרטיס רשת חיצוני פשוט בנתיים זו השאלה שלי איך אפשר לשנות מחלקים בלוח P4S800D-X עם ביוס של P4S800D או P4S800D-E אחרי צריבת הביוס, הביוס נראה כאילו ככה קניתי את הלוח אז למי שיש לוח כזה שיבדוק בבקשה..!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בלוח אם הספציפי הזה של חברת GIGABYTE ובכלל בלוחות אם שבהם יש יציאות מובנות בכרטיס המסך של VGA, DVI. HDMI ניתן לבצע Extend כלומר הרחבה ל 2 מסכים או יותר, או שניתן להציג בו זמנית רק על מסך אחד? אני יודע בוודאות שעל כרטיסים חיצוניים מתקינים את הדרייבר של החברה ומשם ניתן לבצע הרחבה ל 2 תצוגות, השאלה היא האם בכרטיס המובנה בלוח הזה האופציה קיימת? ואם לא אז במה זה תלוי? אני מתכוון לקנות לקרוב משפחה מחשב כזה והוא רוצה לחבר 2 מסכים אחד למחשב ואחד לטלוויזיה ב HDMI אני רוצה לדעת מראש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה, כשאני משנה את ה CPC מ-2T ל-1T אני מקבל שגיאות בMEMTEST. עד כמה שהבנתי זה לא נחשב OC, והייתי רוצה לדעת למה המערת לא מסוגלת לעבור ל 1T. המערכת לא ב OC. המפרט שלי הוא Asus m2n-e 3800x2 2x1G ram http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_value_pro_series תודה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
תקשיבו יש לי מעבד E6320 ביום ראשון אני משדרג כרטיס מסך ל 4830HD ועושה לו OC ומשדרג זכרונות ל4GB עכשיו מהירות המעבד שלי היא 1.86GHZ ואני לא רוצה לעשות לו OC כי אני פוחד להרוס אותו אז השאלה שלי האם המעבד שלי מספיק חזק כדי להחזיק את המשחקים החדשים על V.H עם פילטרים ב FPS גבוה משחקים כמו FALLOUT 3,AC,CALL OF JUAREZ וכו' ???
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3636663,00.html
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין אם לקחת E5200 או E7200 ההתלבטות נובעת מהסיבה אם הE5200 יגביל את הכרטיס HD4850 ברזולציה 1680*1050 ועוד שאלה, לאיזה מעבד מקביל הE5200 אצל AMD?(יש לי AMD עם 4850 ככה שיהייה לי יותר קל לדעת אם הוא יגביל את הכרטיס או לא) תודה, וחג שמח.
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אחרי כמה ימים של מלחמת חורמה במחשב החדש שלי, חשבתי לשתף אתכם בחוויה שלי. שבוע שעבר הגיע המחשב החדש שלי (אין לי כח להקליד את המפרט וזה לא עקרוני, מקסימום אח"כ). פתחתי אותו בזריזות לעבור על כל החלקים מתוך כוונה לוודא שלא "שכחו" משהו ולהפתעתי גיליתי שהזיכרון שהותקן לי הוא לא זה שהזמנתי. בדיקה זריזה העלתה שהוא זהה למדי למה שהזמתי במקור רק שהוא עם צלעות קירור ובעצם יקר יותר (הוא פשוט היה זמין במלאי אני משער), אז בחרתי להחליק לחנות את זה. בכל מקרה, היות וידעתי שלוח האם המדובר קצת אנין טעם בכל מה שנוגע לזיכרונות, אחרי שהתקנתי Vista Business 64, מיהרתי לעדכן את ה-bios לגרסה האחרונה (1201) שאמורה לטפל בבעיות התאימות לכל מיני זיכרונות. סבבה. או שלא? לאט לאט התחילו לצוץ כל מי…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כרגע יש לי סלרון 2.4GHZ, אני יודע שמעבר לP4 3.0GHZ/2.8GHZ תיהיה שידרוג משמעותי. השאלה שלי היא איזה מעבד עדיף: Intel Pentium 4 HT 3.0 Prescott 3.0GHz Stepping E0 או Intel Pentium 4 2.8 NorthWood 2.8GHz מצד אחד: לראשון יש 200MHZ יותר, וטכנולוגית HT [,ליבה חמה יותר אבל כפי שהבנתי בנויה כדי לעמוד בטמפ' גבוהות]. מצד שני: לשני יש ליבה קרירה יותר, מחיר זול יותר בכ10%. תודה ושבוע טוב לכולנו, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
מעבד : פרסקוט 3GHZ 478 לוח עם ציפסט SIS 661 SingleC וזיכרון 256MB 400DDR סטיק אחד 16K= 00.437S 32K = 00.875S 1MB = 47.406S "פרסקוט" כבוד לא ? קרוב מאוד לעגלקטיקוס AMD 3500 AM2 ((: שהיא 43S עם זיכרונות הרבה יותר מתקדמים ועם נפחים של גיגה, וחצי גיגה ..
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר של ZAP שני מעבדים זהים: Intel Core 2 Quae Q9550 BOX עם ליבה כפולה. Intel Core 2 Quae Q9550 TRAY עם ליבה מרובעת. מי הנכון - ומי יותר טוב בביצועים שניהם מאותו סידרה.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב פנטיום 4 2.4 שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומשחקים קלים כמו simcity ואני מתלבט בין שתי דגמים ASUS P4S533-VML לבין gigabyte GA-8SIML-H מה ההמלצה ? איזה לוח אם יותר יציב ? וחשוב יותר מי אמין יותר ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אוקי חבר'ה בן דוד שלי התחיל עם הבדיחות שלו שוב אני רוצה שתשתיקו אותו, גם כן זה חושב שיש לו פרסקוט אז יש לו מעבד על. הוא מתחיל לבסס לי דברים על סמך בן אדם אחד. אני רק רוצה שתסבירו לו שפרסקוט "קצת" מתחמם יותר מאתלון xp.
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? Q6700 הוא ישן יותר אבל CACHE גדול יותר, ועם צריכת חשמל גדולה יותר. מה אומרים המומחים?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את החלקים האלה: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Arctic Cooling Freezer 64 MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk ARCTIC COOLING Silentium T2 ואני לא בטוח בקשר לזכרונות....אני מוכן להשקיע עד 800-700 ש"ח לג'יגה....חשבתי על GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value Dual Channel אבל אני לא בטוח לגביהם אז קיצר אם מישהו יכול להמליץ על משהו יותר טוב במחיר טוב אז שיעזור לי....
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום חברים , גיליתי תופעה מוזרה שקוראת אצלי , אולי זה רק אצלי אך אשמח לברר שזה רק אצלי קורה. ^^ כשנכנסים ל: כפתור ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> הגדרות מערכת מתקדמות -> מתקדם -> ביצועים -> מאפייני ביצועים -> שנה (מצטער על הכיוון בעברית , המערכת באנגלית) יש לי 4GB זכרון RAM וכפי שמתי לב המערכת משתמשת בזיכרון הוירטואלי שלי במקום להשתמש בזיכרון שלי . 2 שאלות : 1. האם לאפשר למערכת לפחור אוטומטית את הזיכרון שנקבע לה ? 2. במידה ויש לי 4GB , מה הן הדרישות המומלצות ל - Intial size ול- Maximum Size . השאלה שלי מובילה להמשך , כשאני רוצה לצפות הסירטי HD 720p או 1080p הסרט מוצג לי בשלואו מושן . יש לי כרטיס מסך 9600GT במערכת XP הכל עבד מעולה . מודה לכם מראש . נ.ב…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מכיר רק את זה:http://www.microdirect.co.uk/ProductInfo.aspx?ProductID=10165 ושאלה נוספת-האם אפשרי לחבר לו HD שהוא IDE ולא SATA ?
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב והזמנתי מעבד AMD SEMPRON 2600 256KB BOX 754 64BIT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4467 הרצתי תוכנת סנדרה ואני לא רואה בשום מקום שכתוב שמעבד שלי הוא 64 ביט אני חושש שיש לי מעבד הזה AMD SEMPRON 2600 BULK 754 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3039 אז איזה מעבד יש לי ?? האם עבדו עליי ? מצרף פלט סנדרה SiSoftware Sandra Processor Model : AMD Sempron Processor 2600+ Speed : 1.61GHz Model Number : 2600 (estimated) Performance Rating : PR2412 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Package : FC µPGA754 Multiplier : 8/1x Generation : G8 Name : M1C-DH Sempron (K8 Victoria) 90nm 1.4GHz-2.2 1.45-1.55V Revi…
-
- 14 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אם מישהו חבר בפורום של בטכנו, אז יכול להיות שהוא ראה את הבעיה של חבר שלי (שעוד לא קיבל תשובה נורמלית): אז ככה, יש לו לוח של ECS (מסכן...). ללוח אמורים להיות 3 יציאות שניתן לחבר אליהם כרטיסי USB. (יציאות על הלוח - לא החיצוניות שמחברים אליהם מכשירים). 2 = שני יציאות ריקות לחיבורים של כרטיסי USB, 1 = שני יציאות הUSB שנמצאות מאחורה. הבעיה היא, שתוכנת סנדרה ועוד תוכנות אחרות (גם מנהל ההתקנים) אומרים שיש 4 יציאות כאלה: ה-3 שכתבתי בגרסא 1.10 ועוד אחת בגרסא 2.00. אבל - היציאה הרביעית לא קיימת פיזית. יש רק 2 יציאות על הלוח ושניהם של 1.10. בדקנו במנואל ובאתר ואין שום דבר שממש עוזר. וחוץ מזה, גם הפרטים של היציה הזאת נראים קצת מוזרים בסנדרה (6 ערוצים?!). הנה תמונה: בבקש…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אנשים יש לי לוח אם של אינטל דגם D850GB לוח מ-צ-ו-י-י-ן אגב... אבל זה לא העניין.. העניין הוא שיש לי מקום לחיבור של 10 פין ללוח בשביל לשים USB קדמי למחשב.. אך אין לי את ה-USB הנ"ל שמתאים לחיבור הזה... איפה משיגים אותו..???? מי שיעזור יבורך :)
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המעבד הנ"ל? האם הוא יהיה עדיף על מעבד 2 ליבות (אינטל או AMD)? המחיר שלו ממש אטרקטבי השאלה אם הוא שווה משהו(600 שח) תודה
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-