עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by netanel38121,

האם זה המחירים של מרובעי הליבה? מחיר כולל מע"מ: 5565 ¤ INTEL CORE 2 EXTREME PROCESSOR S775 2.66GHz(QX6700) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר כולל מע"מ: 3107 ¤

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  2. קניתי 2 GB זיכרון נוסף התקנתי המחשב אומר שיש לי 3.5 במקום 4 מה הבעיה? ומישהוא יכול להסביר לי מה זה שמוקף באדום... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by mx-3,

שלום, קניתי מחשב חדש, מבוסס מערכת I5, שמתי לב בTASK MANAGER שישנם רק 3 ליבות. כשאמורות להיות 4. בדקתי בCPU-Z ליתר בטחון, וקיבלתי את אותה ההוכחה. למה זה ככה? מה עושים עם זה? תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות לוח אם ואני ממש ממש מתלבט כבר שבועיים אולי חושב על OC אבל בקטנה כי עוד לא יודע לעשות את זה ולא רוצה לשחק עם החלקים , חיפשתי וקראתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי מי יותר טוב , אני סומך עליכם פה ואני אקנה מה שתגידו יותר טוב יש לי פנטיום 4 3G עם 2MB קאש כרטיס מסך CLUB-3D ATI RADEON X1950 PRO 512MB 256BIT מארז מפואר של ת'ירמלטיק עם הרבה מאווררים של COOLER MASTER שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של DDR2 533 GIEL אני רק מתלבט בלוח , אני רק רוצה לוח שיהיה מהיר וחזק במשחקים כבדים מאוד , חודש הבא אני קונה E6600 ועוד שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של GIEL אז איזה לוח יחרוש יותר טוב יש שתי לוחות אני רק אחת מהם לוקח סופית רק תעזרו לי לבחור את החזק מביניהם ותודה מראש Asus P5…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  5. טוב יש לי זיכרון מסוג: sdram. ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זיכרון.. אני מבין שהוספת זיכרון במחשבים ניידים קצת שונה מבמחשבים רגילים אז אפשר לקבל קצת מידע, מחירים וכו..?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by dan_dekel,

רציתי לדעת... מה ההבדל בין מחשב P4 2.8E 800fsb, 512ddr 400Mhz,asus p4p800s se לבין אותו מחשב רק עם לוח שתובך ב dual יותר נכון.. האם יש הבדל בביצועים למחשב עם Dual לבין מחשב בלי Dual channel תודה, דן.

• 14 תגובות
    • 759 צפיות
  7. באתר Toms יש כל מיני השוואת מעבדים וכדומה. עשיתי שם השוואה בין אטלון 64 דואל 3800, לבין אטלון 64 3200. התוצאה שקיבלתי היא ש3200 הציג ביצועים טובים יותר. היתכן ? האם טעיתי במשהו ? קישור: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=237&model2=253&chart=69

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם Gigabyte EP35-DS4 ועם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 (512mb DDR3). האם הלוח אם ינצל את הכרטיס מסך באופן מלא. הבנתי שהלוח אם תומך רק ב-PCIe1.1 ולא ב-PCIe2.0. משמעותי??? אם כן, יש לכם הצעות לוח אם זול (סביבות ה-500 ש"ח) שתומך PCIe2.0? תודה..........

9. Started by omrij,

אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב ב 7000 ש"ח בערך וחשבתי במקור לקנות 3200+ 64 ביט אבל ראיתי היום 3500+ של סוקט 939 ב2500 ש"ח והשאלה שלי אם למחשב של 7000 ש"ח כדאי להשקיע את הסכום הזה או לחכות עוד או לקחת סוקט 754 או בכלל אינטל? (הכוונה היא כדי שתהיה מערכת "מאוזנת")

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  10. מהי המלצתכם לגבי בחירת לוח אם שבתכוניות העתידיות מתוכנן לבצע אוברקלוק הבנתי שקיימת הגבלה מבחינת התדר מעבד שניתן להגיע אליו אני רוצה שהאופציה תהיה פתוחה במידה ואתכנן אוברקלוק בשלב מאוחר יותר.

• 14 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by Ashand,

שלום, הייתי רוצה לשדרג את ה-K8N NEO סוקט 939 ל- Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ אבל אני לא מוצא חנות אחת מכוונת שמוכרת את המעבד הזה או אפילו מהירות גבוהה יותר 3.2 GHZ ... יש למישהו מושג איפה אני משיג מעבד כזה? ובקשר לשידרוג עצמו...האם זה PNP ? או שאני צריך להתקין ווינדוס מחדש...? תודה

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  12. אני עכשיו מרכיב מחשב חדש (מחליף לוח מעבד וזכרון) אני רוצה לרכוש I7 I930 לוח X58A-UD3R בעקרון על שני המוצרים האלה אני דיי סגור, אלא עם יש הצעות אחרות. זכרונות ‏3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHZ יש חברה שיותר מומלצת? או דגם אחר?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by elisivan,

יש לי ויסטה 32 bit עם 4 ג'יגה כרגע הויסטה מזהה את כל הארבע ויש לי מקום נוסף על הלוח להוסיף עוד 4 האם זה אפשרי האם ויסטה יכול לעבוד עם 8 ג'יגה תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. בביקורת זאת נתמקד בביצועי Core i7 החדש ביותר של אינטל שהושק זה עתה. האם דגם יורש בכבוד קו ארוך של מעבדים מוצלחים ופופולריים?לכתבה

15. Started by yar26,

שלום לכולם! קניתי סלוט אחד של זיכרון DDR איך אני יכול לדעת באיזה מהירות הוא עובד? בתודה ירון.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by hoodini,

רכשתי לעסק מחשב של Precision 690 DELL שמגיע עם שני מעבדי (כלומר סך הכל 4 ליבות) Dual-Core Intel Xeon 5160 3.0GHz, 1333 FSB, 4MB L2 Cache כמו כן לוח האם מבוסס על INTEL 5000X chipset וזכרונות FB שאלתי האם השילוב של הלוח והמעבדים הללו מהיר יותר מהמעבד הכי מהיר ה"בייתי" של אינטל QX6800 שבעצם גם כן נותן 4 ליבות תכלס מבחינת GHZ ו FSB ה XEON חזק יותר אבל לא מצאתי השוואות בין מעבדי XEON ל C2D בכל מקרה אשמח למידע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by Thant,

מחפש תחליף במחיר סביר ללוח הנ"ל שהלך פייפן אלא אם כן מישהו מכיר חנות (עדיף באזור המרכז) שיש להם אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  18. Started by raz2058,

החלפתי היום מעבד ולוח, עכשיו יש לי במארז חיבורים כמו l.e.d או h.d.d וכו' שאמורים להתחבר ללוח מצאתי את המקום רק של הpower כדי שאוכל להדליק את המחשב, לאן שאר החיבורים אמורים להתחבר? אם לא אחבר אותם מה יקרה משהו ? ועוד שאלה שמתי משחה טרמית חדשה, יש אפשרות לדעת ששמתי אותה בסדר ולא יותר מדי\פחות מדי ?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by Pythagoras,

אהלן אנשים, אני מרכיב מפרט למשב חדש שאני מתכנן לקנות שישמש למשחקים בעיקר ורציתי לשמוע חוות דעת מהמומחים כאן על המעבד. אז על מה ללכת? על ה E6600? או ה Q6600? או שדווקא E6700?.. אני מתכנן לקחת 2GB זכרון, כרטיס מסך מהטובים שיש כיום (8800 GTS\X) ולא מתכנן OC. מחיר פחות או יותר עד 1500 שח אז על מה אתם ממליצים? תודה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by O N BOARD,

קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345

21. היי, לאחרונה קיבלתי מחשב מקרוב משפחה בלי דיסק שבא ביחד עם הלוח אם (שכולל דרייברים לאודיו / כרטיס קול) ואין לי בנתיים סאונד במחשב כי פירמטתי אותו... איפה אני יכול למצוא את הדרייברים באינטרנט? ניסיתי וניסיתי אבל יש כל כך הרבה סוגים, וכשמצאתי מה שחיפשתי האתר דרש תשלום... :\ אגב איבדתי דיסק התקנה של הלוח אם של המחשב הזה, החדש יותר, (יש לי כרגע שני מחשבים), אם תוכלו לעזור לי בכמה נושאים אני אהיה שמח : 1) איפה אפשר להוריד דרייברים בלי לשלם שקל (את המודלים אני אתן בהמשך)? 2) תוכלו להסביר לי קצת על כל מה שכלול בדיסקים האלה ? אם הבנתי נכון SIS זה משהו שקשור לכרטיס הקול? ומה בדיוק אני צריך להתקין? כלומר, אני לא צריך להתקין דרייברים ללוח אם, אלא רק לכרטיס הקול ואני מסודר? ב…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  22. ווינדוס XP רגיל לא יעבוד?

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  23. שלום קניתי HD2600XT והמעבד מרגיש קצת כמו צוואר בקבוק למשל בביושוק המשחק פועל מעולה על הגדרות גבוהות אבל לפעמים יש דרופים ותקיעות קטנות כאלה שלדעתי נובעות מהמעבד, או קרייסיס שבכלל פועל זוועה אני מעוניין לדעת איזה אופציות לשדרוג בכללי עומדות בפניי - כלומר תנו לי בכלל דגמים של מעבדים שיתאימו ללוח שלי - Gigabyte K8NF-9 שיהוו שדרוג למעבד הנוכחי תודה מראש, לירן.

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by andrei21,

עד כמה משמעותי ההבדל בין זכרונות 1600 ו1300 של DDR3? עד כמה משמעותי הבדלי ה Latency למשל בין 9 ל 8 איזה מהירות של זכרון כדאי לקנות אם רוצים לעשות אוברקלוק למעבד corei5 750 לא משהו מטורף אבל גם לא קצת נגיד 20 -30

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  25. Started by shiftysnip,

אהלן, הזמנתי מחשב לאחותי עם לוח EP43-DS3 GIGABYTE, אבל בסוף קיבלנו את הלוח הזה EP43-ES3G כיוון שלא היה לו במלאי וטען שלא מייצרים אותם יותר ! העם הלוח הוא בסדר ? יש למישהו ? או שכדי להחליף אותו במשהו אחר ? מחשב למשחקים. בבקשה עזרה לפני שמחר אני מחזיר לו תשובה ?? קניתי ב- R.S.M מחשב : Intel CORE2DUO e7500 Sapphire RADEON HD4830 GIGABYTE EP43-ES3G DDRII 800 2GB FSP 450W EPssilon

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.