מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
הירידה היתה אמורה להיות ב-22 לחודש זה, עבר כמעט שבוע ואני לא רואה שינוי.
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללוח הזה יש צ'יפסט ICH9R ולפי מה שאני יודע פיצ'ר אחד של הצ'יפסט זה: INTEL MATRIX RAID - 1, 0, 5, 10 אבל משום מה בפרטים הטכניים של הלוח אם אין שום איזכור לMATRIX . רק ל RAID של /JMicron האם יכול להיות שאין Kו או שפשוט לא טרחו לכתוב את זה. מלבד זה יש לכם דיעות לגבי הלוח הזה? הוא יעמוד ב OC צנוע של 3.2 ל Q6600?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשתף קצת חוויות מהשדרוג... החלפתי את ה E6600 החדש יחסית שלי (בן 3.5 חודש) אתמול ל Q6600 מרובע הליבה. מבחינתי התוצאה מדהימה! מבחן רנדור תלת מימד בו אני עוסק הראה שיפור בקרוב ל 60% של ה Q6600 לעומת ה E6600 5:34 דקות ל E6000 לפריים רנדור מודל TEST לעומת 1:57 דקות ל Q6600 לאותו המודל בדיוק! בדקתי גם על מודלים כבדים יותר. השיפור חזר גם שם באותו האופן. ללא OC בכלל. חבל"ז! עריכה: 25.7.07 לכל אלו שקצת התקשו להאמין - הנה תמונות הרנדור על שני המעבדים. ולכל אלה ששאלו, פרסמתי את המעבד המוחלף E6600 "הישן" (3.5 חודש) למכירה אפשר לפנות אלי בפרטי.
-
- 64 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
למערכת הבאה: Q6600 + Gigabyte P35C-DS3R + 8800GTS 640MB שווה לקנות צמד זיכרונות של 2GB במהירות 800MHz או שמספיק בשלב זה (תוספת הביצועים לא גבוהה בהתאם לשינוי המחיר) להסתפק בצמד זיכרונות במהירות של 667MHz ? האם יהיה שווה לעבור ל DDR III בעתיד (ומתי העתיד הזה יהיה) ? המערכת תריץ את Vista 32bit + משחקים ברזולוציה גבוהה. תודה
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אהלן, 1) למחשב שלא נועד למשחקים, אבל בהחלט לאוברקלוקינג, הייתם בוחרים מבין לוחות הP35 את הDS4 הDS3P או את P5KE? 2) אני יודע שנשאל פה כבר, למעשה הייתי הראשון ששאל פה לפני כמה חודשים, אבל לא ראיתי שמישהו גילה משהו ברור עד עכשיו בפורום. השאלה היא לגבי ה stepping G0 של הQ6600, מתי הוא אמור להגיע לארץ (כל חודש אומרים בחודש הבא...)? 3) האם יש דרך להשיג בארץ Thermalright Extreme 120, או שחייבים להסתפק בטוניק? 4) שווה לקנות 4 ג'יגה זיכרון? יש משהו יציב שתומך בזה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הפעלתי את הסרט מהכונן קשיח התמונה זחלה והפס קול רץ קצת הופתעתי שאני גם על OC ל 2.4GHZ עם 1GRAM כרטיס מסך RADEON9250 הפעלתי תוכנת FRAPS לבחינה והופתעתי שהתוצאה חמורה יותר 15 FPS בממוצע לדקה לעומת הסרט שדורש 26FPS על 720P אשמח לשמוע הצעות יעול כי ראיתי תוצאות של 25FPS על AMD BARTON 2500 תודה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך כמה עצות: 1. לינק או טלפון של חנות מחשבים אמינה שמוכרת את ה q6600 במחירים החדשים (1500-1600 ש"ח) 2. המלצה על לוח אם. ( בינתיים אני קונה ASUS PK5-SE ) 3. כרטיס מסך, יש הבדל משמעותי בין הביצועים של 8500GT ולבין 8800? ה8500 יחזיק הרבה זמן לדעתכם? 4. הבנתי שה Q6600 מתחמם מהר, אני צריך המלצה על מארז עם קירור מצויין שיהיה שקט (ובמחירים נורמליים ) בבקשה רק מי שיודע שיגיב. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן לפני כשבועיים פתחתי דיון בנוגע למפרט, מאז היתה ירידת המחירים וגם הסמכנו על המפרט, פרט למעבד והלוח. המחשב לצרכי גרפיקה 2D + 3D: פוטושופ, AUTOCAD ודומיהם ולשאר השימושים הביתיים הרגילים - ללא OC, אשמח לקבל המלצה ללוח + מעבד בתקציב של עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית [אם היא הכרחית] עד 1700 ש"ח. אנא התייחסו ל: 1. עדיפות לסקאי PC, המחשב ירכש מהם כנראה. 2. אשמח לשמוע עוד חוו"דים בנוגע לאינטל/AMD לצרכים והתקציב הנ"ל. 3. אם אינטל - איזה מעבד עדיף: ה-6750, ה-6550 או אולי משהו אחר??? לוח לאינטל: האם GIGABYTE GA-965P-S3 יהיה בסדר? 4. אם AMD - איזה מעבד? לגבי לוח תואם, נראה לי ש-Gigabyte M55S-S3 יעשה את העבודה (והוא גם במחיר סבבה, ~450). המפרט ללא הלוח והמעבד: סה``כ מחיר ליח` כמות…
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לעניין, אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד הנ"ל. OC בזמן הקרוב לא מתוכנן... (לפחות שנתיים.) גם שארצה לעשות OC אז הוא יהיה בסיסי ביותר. חשבתי על ה645P-S3 של ג'יגה בייט. מה אתם אומרים? ועוד משהו, כדי שתוכלו לעזור לי בצורה יעילה יותר (אוהב אותכם =] ) אני קונה מהאתר NewEgg, והעדפה שלי שהלוח יהיה בסביבות 70$. תודה.
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
כל אחד בעצם רוצה כזה דבר...אבל אני באמת מוכן להתפשר קצת על איכות אני מעוניין בכרטיס ג'יגה ומעלה שיהיה זול!!! ושלא יהיה זבל.. ישלי כרטיס מסך די עלוב ודיסק קשיח מעפן שגם אותם אני כנראה משדרג אז עדיף לחסוך כמה שאפשר. מה ההמלצות ? (אין סכום מוגבל,פשוט כמה שיש יותר זול כי אין לי טווח מחירים ) תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ראיתי שזה תומך ב 1333FSB אז הכל צריך ליהיות בסדר,נכון?
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
-
שלום, הזמנתי 2GB בעלי תזמונים 4-5-4-15 העובדים בתדר 800MHz DDR2 כמובן. במידה וארצה להוסיף עוד 2GB באותו תדר בעלי תזמונים של 4-4-4-12 או 5-5-5-15 (תקנו אותי אם אני טועה...), האם תהיה בעיה כלשהי ?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
הגיע החופש, איתו הגיעה העבודה ואיתה הגיע גם הכסף ;D אני משדרג לאחי את המחשב הישן אז אני צריך חוות דעת לגבי לוח אם, מעבד, וזכרונות, לגבי תאימות החלקים אל תדאגו. 1. אני צריך לוח אם חדש, מעדיף את הצ'יפסט החדש של אינטל למען שידרוג עתידי [ P35 נכון? ], ואחד תותח בOC, אני לא רוצה ליפול בקטע הזה כי יש לי ניסיון עם האינפיניטי 975 , אני צריך אחד שעבר מבחנים ועבר אצל דיי הרבה אנשים שכולם אישרו שהם הצליחו איתו OC פשוט בלי יותר מדי שטויות ובעיות בדרך [ העדפה לאסוס, הגיגהבייט נותן תחושה של זולות, לא יודע למה ], לא יותר מ-900 שקל. 2. מעבד, אני מתלבט בין E4500 לבין E4400, הבעיה זה שעם המעבדים האלה לא צריך לוח מפלצתי כדי להביא אותה בOC, אז מה עושים? אני ולוחות זולים ופשוטים לא הולכים ביח…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שאני יכול להשיג אותם באותו המחיר לכן השאלה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 2 ג'יגה שמורכב מ- 2X512 twinmoss 667 ו 1 ג'יגה קינגסטון 667 . אני יודע שיש בעיה שככה הם לא יכולים לעבוד בdual על הלוח שלי - gigabyte ds3 - אבל המחשב ממש נתקע ככה, אי אפשר לעבוד כשאני מחבר את כל הזיכרונות יחד. ואז אני נאלץ לוותר על ג'יגה ולהניח אותה בצד. הכרחי לי מאוד 2 ג'גה בגלל שהויסטה לבד סוחטת לי לי חצי מהזיכרון וברגע שאני פותח תוכנות עריכה כמו אפטר אפקטס האחוז שימוש בזיכרון קופץ ל90% מה הפיתרון ? כי אני יודע שהלוח תומך בנפח 2 ג'יגה ובסוג. אז איך אני יכול לחבר את כל הזיכרונות וששני הג'גה יעבדו נורמלי? המפרט שלי: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Gigabyte GA-965P-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 1024 MB…
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני חודש [כמעט וחצי] את המחשב שלי וקניתי איתו את המעבד 5600. היום אני מתחרת על זה כי ראיתי בנצ'מרקים ויש הבדל של איזה 20 FPS במשחקים. האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? בזבזתי סתם 1700 שקל על המעבד והלוח אם כשיכלתי לקנות לוח P35 ומעבד E6750 בהפרש של 300 שקל? האם ההבדל שווה 300 שקל? והשאלה הנוספת מאשכול אחר הבנתי שamd dual core זה פשוט 2 מעבדי פנטיום 4 בתדר של 2.8 זה נכון? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד E6320, הבאתי אותו ל 2.66GHZ עם זכרונות 667MHZ. עכשיו, אני יודע שאני מגיע איתו ל 3GHZ בקלות אם היה לי זכרונות בתדר 800. אז חשבתי לקנות זוג של ג'יגה כל אחד, עכשיו הקטע הוא מה יקרה אם יהיה לי שתי צ'יפים של 667 ועוד שתי צ'יפים של 800? איך הזכרונות יעבדו ביחד? בטח בתדר 667 (גם אלו שעובדים בתדר 800), נכון? ובלי שום קשר, אני יוכל לעלות את ה FSB מעבר ל 400 ? איך זה ישפיע על הזוג זכרונות שעובדים בתדר 667? כרגע הזכרונות שלי עובדים במהירות 780MHZ, יעני הורדתי את המהירות ל 533, והעלתי את ה FSB ל 380. זה טוב להם? חח שאלה מטופשת, יעני זה פוגע בהם? מקצר חיים או מה? יש לי לוח אם P5B. אשמח לקבל קצת עזרה בקשר לזכרונות, נא לא להעביר לפורום אוברקלוקינג כי הנושא הוא הזכרונו…
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום... אשמח עם תעזרו לי... אם לא הבנתם בקשר לתקציב , אני רוצה ששניהם יעלו לי יחד בערך 850 פלוס מינוס . אל תשחכו זה למחשב של משחקים בנוסף יש לי שאלה מה יותר טוב AMD או איטנל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש עידכון למעבד או משהו כזה. המעבד הוא Q6600 ורציתי לדעת האם יש צורך לעדכן משהו כי אני הולך לעבוד VISTA 64 BIT . תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי לכולם קבלתי היום את המחשב החדש שלי התקנתי הכול חוץ מהכרטיס קול שעושה לי בעיות בהתקנה זה הדגם של הלוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפי ידיעה ב digitimes AMD מתכננת להשיק מעבד נוסף (ואחרון) בסדרת ה Athlon X2. המעבד יפעל בתדר 3.2Ghz ויכיל 2MB L2 cache. המחיר ינוע בטווח $220-248 זהו נסיון אחרון להשיג פלח שוק בתחום הגבוה של המעבדים כפולי הליבה (ולצמצם מעט את הפער עד השקת ה Phenom) וביצועיו מוערכים ב 10-15% מתחת ל E6850. יכולות ה OC של המעבד יהיו מוגבלות מאוד מן הסתם.
-
- 41 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי או ליכתוב לי בגדול השווה של המעבדים של אינטל מול אלו של AMD מבחינת ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד 3.0 P4 לבין הסידרה החדשה של אינטל האם ההבדל בניהם גדול
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-