מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
למה כולם אומרים שהם לא טובים ועושים בעיות עם הרדאונים? יש לי לוח של gigabyte ga-8sq800 וכולם אומרים שזה לוח טוב מאוד ויש לו צ'יפסט שלSIS למה intel יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G RH, והבנתי שהוא תומך רק עד 4GB RAM, לכן קניתי השבוע 4 סטיקים 1GB http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000I2C80K/ref=ord_cart_shr?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance אבל כשהכנסתי את כל ה4 סטיקים המחשב טוען שיש לי 3.4GB RAM, אם אני מוציא זכרון אחד המחשב מזהה 3.1GB מה הבעיה? האם זה המקס' שנתמך ע"י לוח האם שלי, ואיך זה ישפיע על הביצועים (DUAL וכדומה)?
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הזמנתי זיכרון MICRON בנפח 512MB, וקיבלתי (ע"פ התכנה HWINFO32) זיכרון של : MCI COMPUTER GMBH דגם:MTD256M PC333 CL2. הנפח הכללי הוא 512 MB אבל היצרן לא מוכר לי. עבדו עלי? או שזה שם קיצור ל- MICRON? תודה,
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לאחר שהלך המעבד והלוח החלטתי להקצות תקציב של 2000 לרכישת לוח אם ומעבד , המעבד מיועד לעבור oc בינוני אשמח אם תיעצו לי עד לוח אם ומעבד ( הקירור כנראה יהיה MUGEN 4) . בברכה ,
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המחשב שלי: intel core2quad q9300 2.5ghz gigabyte p35-ds3l ocz pc2 6400 1gbX4 4-4-4 gefore 8800gt הזדקן קצת, היה ממש סוס בזמנו אבל עכשיו קצת צריך בוסט. הוא משמש בעיקר לגלישה ומשחקים. ואני רוצה לתת לו דחיפה קטנה בביצועים בכמה שיותר זול. עפ״י היצרן הלוח תומך עד 1066 והזיכרון שלי כרגע 800. השאלה היא כמה יעלה לשדרג מה4 שיש לי עכשיו ל-8. והאם כדאי להישאר עם 800 או כבר להחליף ל1066. איך נחשב הכרטיס מסך ביחס להיום? האם כרטיס חדש ב500 ש״ח יהיה משמעותית טוב יותר? הוא מריץ לי משחקים יפה סה״כ ובלי לגים גם בfull hd אבל אולי אפשר לראות קצת יותר טוב.. תקציב? אלפייה ככה. מה אומרים? אפשר קישור לזכרון מתאים בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לשדרג את הזיכרון הפנימי שלי (500MBx2 667MHZ) עם זיכרון נוסף (1GBx2 800MHZ), אבל משום מה כאשר אני מוסיף את הזיכרון זה מראה לי רק 2GB זיכרון. וכאשר אני מוריד אחד מה500 זה מראה לי 2.5GB יש לי וינדוס XP והלוח אם שלי הוא (P5B Intel P965 Chipset Sock). תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
נכנסתי לתוכנה CPU-Z לבדוק משהו במחשב שלי ובלשונית של הזכרונות גיליתי להפתעתי שהזכרונות פועלים על מהירות מקסימלית של 667Mhz ובקבלה של המחשב רשום במפורש 1333Mhz אשמח להסבר הגיוני מה עובר על המחשב שלי (או שפשוט החנות רימתה אותי והתקינה זכרונות אחרים?)
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה עזרה בבחירת לוח אם למחשב החדש שאני הולך ליבנות. ההצעה אשר קיבלתי היא: Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL PDP PDC1G3200LLK 1GB (2*512MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory או Patriot 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) System Memory - Retail - יוצא אותו כסף רק יותר זיכרון. Thermaltake VB6000BWS SWING + Window + 430W Case ואת לוח האם הזה: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard -עכשיו - הבנתי שבלוח האם הזה יש כרטיס קול 7.1 מובנה. האם זה נכון? בעבר היה לי לוח אם עם כרטיס קול מבנה וזה עשה לי מלא אבל מלא בעיות.…
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שאני מוריד את השידרוג אז זה מסודר בתאריכים אני צריך להוריד אחד אחד לפי התאריך שיהיה לי הכל http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html כנסו תיראו
-
שלום, היום ביחס של ביצועים-מחיר,שווה לקחת זכרונות 2x2GB 1066MHZ CL5 על-פני 2x2GB 800MHZ CL4?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את ה ram במחשב נייד של dell הוצאתי את הכרטיס זיכרון https://www.samsung.com/semiconductor/dram/module/M471A5244CB0-CRC/ ואני רוצה לקנות עוד 4 גיג'ה אבל לא מצאתי התאמה מלאה בכרטיסים https://ksp.co.il/?select=.1038..316..2100..99.&kg=&list=1&sort=4&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אז השאלה היא אם זה יעבוד עם כרטיס שלא בדיוק זהה ואם כן איזה? ואם יהיה יותר טוב בצורה משמעותית ששני הכרטיסים יהיו זהים לחלוטין תודה רבה הדגם של המחשב https://www.gadgetsnow.com/laptops/Dell-Vostro-15-3568-A553117WIN9-Laptop-Core-i3-7t…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום וברכה, הבנתי שמעבד AM3 תומך אחורה ללוחות עם AM2+, האם זה נכון? אם כן, איזה איבוד של ביצועים ניתן לצפות מהתקנת מעבד AMD ATHLON II X4 על לוח AM2+ ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה המשמעות של UD בלוחות האם? לדוגמא: GA-X58A-UD5 - מה המשמעות של UD5 לעומת זה GA-X58A-UD3R שהוא UD3 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד - האם יש בארץ חנות שמוכרת כאלה? האם יש גם DDR2 והאם יש לצפות למחירים אסטרונומיים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://www.steampowered.com/status/survey.html ידוע ש VALVE אוספת מידע ממשתמי STEAM על המחשב ומרכזת אותו לעמוד אחד. אפשר לבנות מעיין פרופיל של המשתמש הממוצע: חיבור אינטרנט מהיר של לפחות 1MBIT בין 256MB ל 512MB זכרון מעבד במהירות של בין 2 ל 2.3 GHZ כרטיס ATI 9800 (אם כי הרוב המכריע הוא של NVIDIA) מריץ WINDOWS XP SP2 מעבד INTEL כונן DVD דיסק של בין 70 ל 80GB האמת, הכי מעניין פה זה שיש 47% משתמשי AMD ו 52% משתמשי INTEL, לפחות בזירה הזו יש הרבה יותר מודעות ל AMD מאשר בשוק בכלליות.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
כותרת, כבר הזמנתי את המחשב ככה שזה דחוף מאוד !! תודה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מבקש שתי המלצות ללוח אם AM2 למעבד 3600 DAUL מ KSP אחד עם כרטיס מסך מובנה ואחד בלי,תקציב 500 שקל. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, השימושים שלי הם בעיקר תכנות ומשחקים (WOW) וכו'. אני משקיע במסך חדש של דל 2450FPW ברזולוציה 1920 על 1200. ולכן אני גם חייב לקנות כרטיס מסך טוב שתומך ברזולוציה וגם נותן ביצועים טובים. הסתכלתי קצת על לוחות אם ונראה לי שאני אלך על ASUS ?P5AD2P שנראה לי ממש מעולה. המעבד שנראה לי טוב הוא P4 2MB cache 3.0Ghz וגם נראה סביר במחיר. אשמח לשמוע על על המלצות ועל רעיונות לשילוב הרכיבים העיקריים האלו. איך נכון להתאים את מהירות הזיכרון, למעבד וללוח ואם יש לכם דעות על המוצרים הספציפיים שציינתי. כמובן אשמח לכל לינק מידע על מחירים טובים ומוצרים רלוונטיים. בתודה מראש, ליאור כהן.
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
-
צריך לוח אם מותאם למשחקים אם DDR2 ותאימות למעבד D intel pentium מומלץ שיהיו שני חריצי כ.מ. PCI-E 16X
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם זה. האם אפשר לשפר למעבד מעל 2 ליבות? מצורף קישור ללוח אם שלי , ברשותי גירסה 2.x http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2926
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזהו הפורום הנכון. אני מעוניין להשתדרג במחשב חדש לאחר 3 שנים. השיקול המרכזי שלי הוא מעבד חזק שישמש לפיתוח תוכנה ועבודה עם תוכנות כבדות יחסית (כולן במקביל). השאלה: האם לקנות משהו עכשיו (השבוע) או לחכות לסוף השנה שיצאו המעבדים החדשים של AMD (מרובע ליבות) ואינטל החזקים בצורה משמעותית מאלו היום? מבחינת נחיצות העניין ניתן לחכות מעט אם זה יהיה כדאי מבחינת כח העיבוד. מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי אנשים ,אני בונה לחבר מזבל שיש בבית מחשב זמני . עכשיו לבעיה שלי , החברה הזאת לא קיימת מאז 2003, לא מצעתי דרייברים ברשת בכלל, חשבתי ללכת לפני ה צ'יפסט, הדגם של הלוח הוא lucky star 6va694t ver 1.0 מדובר בלוח ל סוקט 370, הצ'יפסט הוא via vt82c686b שכיויכול בה עם אודיו מובנה ,יש עוד צ'יפ שהוא של אודיו על הלוח גם עם סמל של VIA. העם דרייברים מאתר של VIA יספיקו לי ? PS, הצלחתי רק להשיג מדריך למשתמש שעזר לי עם הג'מפרים לפחות מכווה שתעזור לי
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-