מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו מרכיב מחשב חדש (מחליף לוח מעבד וזכרון) אני רוצה לרכוש I7 I930 לוח X58A-UD3R בעקרון על שני המוצרים האלה אני דיי סגור, אלא עם יש הצעות אחרות. זכרונות 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHZ יש חברה שיותר מומלצת? או דגם אחר?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד של INTEL + לוח-אם של GIGABYTE שיחליפו את המעבד הישן שלי כולל לוח-אם התקציב שלי הוא עד 1000K
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הם ה-Phenom II X4 920 במהירות של 2.8 ג'יגה-הרץ, וה- Phenom II X4 940 Black Edition במהירות של 3.0 ג'יגה-הרץ. מתי הם היו בישראל ??? וכמה כסף הם יעלו ??
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS P5L-MX ניסיתי להתקין בו זכרון (1+1) 2GB OCZ DDR2 PC2-8000 Titanium Alpha VX2 Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8000_titanium_alpha_vx2_dual_channel-eol אך המחשב לא עלה כלל - הוא קיבל חשמל אך לא היה אפילו צפצוף אחד רציתי לדעת קודם כל האם בכלל הזכרון הזה אמור להיתמך ע"י הלוח אם, ואם כן - מה כדאי לנסות? תודה
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
רגע אם יש לי עכשיו שתי סטיקים של 256 ddr 400 והוספתי עוד אחד 256 מה תרד המהירות או מה? לא הבנתי למה היא תרד בעצם
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? נכון איפה שמחברים את הכבל ide ראיתי שחסר שן אחת עכשיו אני לא יודע עם ככה זה אמור להיות או שלא. אתמול המחשב לא עלה לי כנראה בגלל זה או בגלל שהקבל ide דפוק. אז זואת השאלה האם באמת חסר לי שם שן? ואם כן יש דרך לסדר את זה? למה ממש אין לי כסף עכשיו לקנות לוח אם חדש למרות שהוא ישן. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
INTEL SLI בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3135
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום . לאחר חיפוש רב בפורום הבנתי שלוח nf4 sli הוא בעצם כמו nf4 u רק פחות פיירוול ועוד דברים קטנים שלא משתמשים בהם . בעוד שה sli מציע תמיכה ב sata 2 ו 1000 mhz שנמצאת בלוחות ultra . זה נכון ? בהנחה שהבנתי נכון ואני לא מתכוון לעשות oc ללוח האם . מה ההבדל בעצם בין sli ל ultra sli ?? אני מתכוון לקנות לוח של ג'יגהבייט k8n וההבדל בין השניים הוא 250 ש"ח . תודה רבה לעוזרים .
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום חברה לאחרונה נתקלתי בכל מיני דגמים של מעבדים ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם. לדוגמא: ראיתי בכל מיני מעבדים דברים כמו socket 939 או box או lga775. האם מישהו יכול להסביר לי בקצרה על הסוגים השונים של המעבדים? שאלה נוספת - מגלישה באינטרנט ראיתי שהרבה ממליצים לקנות מעבדים של amd. נתקלתי לאחרונה במשחק שדורש מעבד בעל טכנולוגיית ה hyper threading שקיימת רק במעבדי intel. איך אני יכול לדעת שאם אני קונה מעבד של amd, שלא פתאום אני אגיע למצב שלא אוכל לשחק בכל מיני משחקים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
למחשב חדש שייעודו אינטרנט, מוסיקה, ו matlab - איזה מעבד ולוח עדיפים? ולמה? תודה מראש על תשובתכם
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לדעת מה ההבדל בין שני המעבדים בין הסמפרון סוקט 754 לבין הוניס סוקט 939 פשוט אני רוצה להרכיב מחשב לחבר ורוצה לדעת אם ללכת על הוניס כי הוא צריך מחשב רק להורדות ולשמועה מוזיקה אולי קצת משחקים לא משהו מיוחד האם ההבדל ביינהם קטן בינוני או עצום ואני יודע שמעבד לא קשור למשחקים פשוט רוצה לדעת מה לקחת כי הסמפרון עולה חצי מה-וניס תודה לכל העוזרים....
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים בגלל סיבות מרובות הוצאתי את מחשב הP4 הישן שלי מהבויידן,אני צריך עזרה בהפעלתו לצערי אין לי את הדרברים הדרושים איך ניתן למצא מה סוג הלוח אם ע"מ למצא לו דרייבר(הלוח שייך לMSI אין לי מושג מה שמו למעט שעל הגשר הצפוני רשום 533 ) הHD חדש ישן 80G אך מפורמט-תוכנת הפעלה יש לי להתקנה. תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 08:41:13 חברים שוב פעם שלוםמצאתי את הדגם של הלוח אם MSI 845PE MAX VER2.0 מה עליי לעשות עכשיו תודה לכל העונים "הגאונים" גל[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 08:48:16 הורדתי את כל הדרייברים הדרושים מה עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב שיורכב מהרכיבים הבאים: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX מעבד BFG NVIDIA GeForce® 8800 GTX OC2 768MB PCI E כרטיס מסך Thermaltake EUREKA black מארז OCZ StealthXStream 600W Power Supply ספק Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler גוף קירור למעבד 3X Sata Hard drives 3X IDE Hard drives DVD Burner צורב דיוידי Creative Audigy2 ZX כרטיס קול אני לא ממש מבין בלוחות האחרונים שיצאו לשוק, ממה שקצת הסתכלתי ראיתי שחלק תומכים בDDR3 וחלק לא, בכל מקרה אני זקוק ללוח טוב ואמין, בעל חיבורים של IDE ישן (להארדיסקים הישנים שלי), כמובן SATA, ו-LAN, ויכלול כמה שיותר טכנולוגיות מתקדמות ותמיכה קדימה למען שדרוג עתידי. יש לציין שבשלב זה לא מתוכנן OC למערכת כ…
-
- 14 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני צריך כבל שיש לו יציאה של VGA למחשב (לכונן) והיציאה השנייה היא פלאג כזה שמתחבר לפינים (תמונה למטה) איך הכבל הזה נקרא
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
Gigabyte g41m-es2L אם תומך במעבד קוואד איזה מעבד הכי טוב שאפשר לשים ללוח הזה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי דילמה די גדולה שברצוני לפתור. יש לי מחשב בן כמאט שנתיים המפרט הוא כזה: intel i7 930 Gigabyte x58a-ud3r rev1 6GB ram 1600mhz corssair TX 750w Gainward GTX570 1280Mb Seagate 500Gb barracuda 7200RPM Patriot Wildfire 120GB SSD עכשיו הדילמה היא כזו: אני רוצה לקנות או כרטיס מסך נוסף בשביל SLI אבל לפי מה שאני קראתי ברשת לא כל כך כדאי לקנות עוד כרטיס אלא עדיף לקנות כרטיס אחד שהוא חזק יותר. השימושים שלי הם בעיקר משחקים אבל יש גם הרבה עבודה בגרפיקה עם תוכנות כמו פוטושופ 3d Studio Max ו ZBrush אז אני מתלבט מה עדיף עוד GTX570 או כרטיס חדש כמו GTX670? יותר מזה האם הלוח אם שלי בכלל יתמוך בכרטיס חדש מסוג GTX670? הרי חריצי ה PCIE הם בגרסא 2 והכרטיס החדש הוא PCIE3 אם כבר …
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יום הארכיטקטורה של אינטל סיפק לנו גם כמה טיזרים עסיסיים לעולם השרתים של שנת 2020 - עם הדגמת מוצרי משפחת ה-Ice Lake לכתבה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השתיים Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 או Intel BLKDH67BL-B3 תודה
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא m68mt-s2p (rev. 3.0 אני רוצה לשנות בהגדרות של הביוס שיהיה achi בשביל ssd שקניתי. אך אין לי אפשרות כזאת. חיפשתי אם יש עידכון לביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#bios First Release - משמע שאין עידכון, וזה מה שיש לי, נכון? אז אין טעם להתעסק עם זה צריך להוריד דרייבר "SATA RAID/AHCI"? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#driver הורדתי את זה ואין שום התקנה, רק קבצים, באתר כתוב: Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy floppy? מאיפה אשיג אחד? אפשר עם USB? אולי להתקין דרך הווינדוס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה זה אומר שזה רושם במעלות צלזיוס core#0 core#1 package? מה זה כל האופציות האלה? בכל אחת מהן הוא מראה לי סוג אחר של מעלות
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח לE4300,מתוכנן OC עד 700 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הי אני זקוק למעבד אינטל 478 למחשב קיים ההתלבטות בין פנטיום 4 2.8 או סלרון d 345 תודה
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש במציאה מעבד פנטיום 4 2400/533/1024KB 478S ב 290 ש"ח ! = 3 שנים אחריות = ולרכוש במחיר מציאה לוח גיגהבייט S478 עם ציפסט 865 ...ב 300 ש"ח . = 3 שנים אחריות = שווה ? אני יודע שכמה פה ירשמו לי SEMPRON64 או CELERON64 חזק יותר אבל קיבלתי מעבד חזק במחיר של מעבד תקציבי שווה לנצל את זה ?
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המערכת שלי: AMD 3000 512 mb 400 mhz*2 GIGABYTE GA-KNF9 והשאלה שלי, האם אני יכול להוסיף עוד שני סטיקים של 512 מגה, ולהגיע ל2 גיגה? או שזה לא אפשרי על אטלון?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
באמת כולם מדברים ואני לא מבין... סבירו לי
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-