עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by swampfrog,

היי היתי מודה לכם אם היתם יכולים להמליץ לי על מאבד amd שהביצוייים שלו משתווים ל-pentium 4 2.8 800mhz ולוח אם ברמה גבוה שעולה בסביבות ה 650-550 ש"ח

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by J0n1,

יש לי Abit Kv8 pro אני רוצה לרכוש אחד כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.470 אני אוכל לעשות ממנו בוט דרך הדוס? הוא יזהה את הHD?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by twixz1,

קראתי איפה שהוא שGigabyte GA-Z68,זה סדרה שיש בא משהו שנקרא intal Smart Response Technology עכשיו רציתי לקבל הסבר על זה,משהו מסוכם בכמה מילים,או מקום שיפרט לי את זה בצורה פשוטה.

4. Started by barbaresh,

שלום לכל העוזרים, אני מעוניין לשדרג את הפריטים הנ"ל לצורך משחקים (כן, זה כולל את באטלפילד 3) הסכום: 1500 ש"ח מקסימום הדרישות שלי, אני לא הולך להעביר את המעבד OC (לא רוצה להתעסק עם זה). אני רוצה להריץ משחקים כבדים אבל ממש לא חייב על רזולוציה FHD מספיק לי דרגה אחת פחות, מה שחשוב לי זה שהמשחקים ירצו חלק בלי קרטועים ותקיעות. לגבי הלוח אם אני מעוניים בחד שתומך ב- SATA3 ו- USB3 זה לראייה לעתיד הקרוב. אני מאוד מקווה שאתם יכולים לעזור לי כי ברכיבים האלה אני לא מבין כלום כרטיס המסך שלי הוא ATI6850 ויש לי ספק כוח מעולה 550W כמובן שהוא לא גנרי. תודה

5. Started by iyehuda,

ללא בעיה ?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by DeepShit,

פירוט: ASUS P4V800-X לוח אם למעבדי פנטיום 4 מבוסס VIA PT800\VT8237 800 מה"צ AGPX8 3 חריצי זכרון DDR 400 SATA RAID כרטיס קול 6 ערוצים כרטיס רשת 10/100 משולב 5 חריצי PCI מידע נוסף: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4v800-x/overview.htm# בנוסף רציתי לדעת אם הכרטיס קול שלו יספיק לרמקולים שאני קונה "CREATIVE INSPIRE 2500" תודה לעוזרים

7. רציתי לשאול האם כדאי לשים סטיק אחד של 512MB במערכת אינטל הכוונה למעבד D805+לוח 8I945pg כמובן. ההתלבטות היא האם לשים סטיק אחד של 512 ולהרוס את הדיואל צ'אנל בשביל שדרוג עתידי או 256X2 בשביל דיואל צ'אנל וכבר לתפוס 2 סלוטים של זיכרון. כמה אני מפסיד פה? והאם זה משתלם?

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  8. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

המעבדים של אינטל ב-2.8ghz וב-3ghz? ומה יהיה המחיר ההתחלתי שלהם? ---------------------------------------------------------- ועוד כמה זמן יצאו מעבדי ה-Hammer של AMD? באיזה מהירויות הם יהיו? ומה המחיר ההתחלתי שלהם? ואני מבקש ממי שלא רוצה לענות וסתם להיתעצבן אז שלא יענה בכלל. תודה מראש, גונזילה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  9. Started by drbrain,

שלום ברצוני לקנות מחשב חדש וכן אני יודע שיש מדור מפרטי מחשב אבל שאלתי היא מטרת המחשב היא למשחקים וההתלבטות היא האם לקחת מעבד 6600 או 6300 ללא OC אני יודע שמשחקים דורשים כרטיס מסך חזק אבל מה לגבי המעבד אני מעוניין בשני ג"ב זיכרון 1) מה יותר חשוב כוח חישוב מעבד או כרטיס יותר חזק 2) האם 6300 יחזיק מעבד עוד שנה שנתיים או שהוא יהיה חלש ועדיף 6600 בתודה שרון

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  10. תקשיבו יש לי מעבד E6320 ביום ראשון אני משדרג כרטיס מסך ל 4830HD ועושה לו OC ומשדרג זכרונות ל4GB עכשיו מהירות המעבד שלי היא 1.86GHZ ואני לא רוצה לעשות לו OC כי אני פוחד להרוס אותו אז השאלה שלי האם המעבד שלי מספיק חזק כדי להחזיק את המשחקים החדשים על V.H עם פילטרים ב FPS גבוה משחקים כמו FALLOUT 3,AC,CALL OF JUAREZ וכו' ???

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by PriStol,

כותרת, כבר הזמנתי את המחשב ככה שזה דחוף מאוד !! תודה לעוזרים!!!

12. Started by taotao,

קניתי את הלוח הזה P4P800 E-DELUXE http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=177&modelmenu=1 הרכבתי אותו והכול יחסית בסדר יש לי כמה בעיות : 1. שאני נכנס למנהל התקנים בלוח הבקרה הוא מראה לי סימן שאלה (מסמל שזה לא מותקן) על "בקר RAID" ? 2. שומעים שאני מכניס דיסק וגם בהארד דיסק יש תתופעה שהכונן מתחיל לקרוא אותו ואז מפסיק ואחר כמה שניות עוד פעם מתחיל וגם בהארד דיסק יש מין תקיעות קטנות כאלה (מורגש גם בווינדוס) למה? 3.שהמחשב עולה יש לי בדיקה כזאת מוזרה שסורקת את כונני הIDE לכמה שניות ואז הוא אומר לי שלא נמצאו והביוס לא הותקן ואחרה כמה שניות האלה הווינדוס עולה רגיל מה זה ?אפשר לבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by ran_giladi,

איזה לוח אם הכי מתאים למעבד הזה? ו גם האם כדאי לי לקנות מעבד אחר עריכה שהוא יתאים גם לכרטיס מסך GTX 670 ו 16G RAM

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by ido,

תהיתי איזה לוח אם לקנות לפנטיום 4 מהשניים הבאים: ABIT Motherboard SA7: http://www.abit-usa.com/pt_main_backc902.html?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=SA7 או Gigabyte GA-8ST : http://www.giga-byte.com/products/8st.htm שניהם עולים כ 510 שקל.. בבקשה אל תציעו משהו אחר כי אני מרוצה מהציפסט הספציפי הזה של SIS, וכמו כן היתרון הוא במחיר הזול. נמקו את תשובתכם בבקשה. נב. שימו לב ל ABIT יש כרטיס קול התומך רק ב 2 ערוצים.. (לעומת 6 בגיגהבייט)

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by mazoneli,

1

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by kobi,

אני שוקל לשדרג את המחשב ואני שוקל למכור את המחשב שלי ורציתי לדעת כמה שווה כל חלק בנפרד מעבד אתלון XP2000 לוח אם GA-7VAX זכרון KINGSTON 512MB 333 CL2.5 קרור למעבד VENTEC AEROFLOW

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by tavlins,

שלום יש לי כרטיס radeon 9700 pro 128 mb זכרון פנימי 512 DDR ומעבד של אינטל 1.6 (לוח אם P4B266-C [כן לא הכי חדש שיש]) אני משחק פיפא ופתאום המשחק קורס.... זה קרה בעוד כל מיני דוגמאות אחרות עם תוצאה טיפה שונה... אני יודע שזה קשור לכרטיס מסך והרי הכרטיס מסך הוא טוב אז אני מרגיש כאילו המחשב שלי מונע ממנו לפעול כמו שצריך... הכל מצביע על המעבד כי כל השאר פועל טיפ טופ (גם עם המעבד אין בעיה רק שאולי הוא איטי מידיי)... אם מישהו יכול להגיד לי מה קורה לי במחשב.. אם המעבד זאת הבעיה.. אני אודה לו מאוד .... בתודה מראש, שי.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  18. אז ככה: אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי מה שראיתי באתר פנדאס מעבדי פנטיום יותר זולים מAMD אז ניראה לי שאני יקנה אינטל ולא AMD מה אתם חושבים? INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache בלוחות אם אני ממש לא מבין... כלומר אני יודע מה הוא עושה וכל זה אבל אני לא מתמצא בשוק מה יותר טוב מה זול מה לא תוכלו בבקשה לתת לי עצות? ואולי גם לנמק את בחירתכם? בקשר לזיכרונות אני רק רוצה לשאול אותכם אם השתיים האלה מתאימים (אני אחר כך יבחר בניהם בהתאם לתקציב) Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ Samsung DDR 256MB 2700/333mhz תודה מראש

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  19. בהבדל? תודה

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by yossi77,

אהלן אני רוצה לקנות מעבד חדש, אבל אני כמעט בטוח שהלוח אם שלי לא תואם את המעבדים החדישים יותר המפרט שלי כרגע AMD Athlon 64 X2 5200+ 3GB DD2 800 MHZ 9800GT 512DDR2 והלוח אם- MSI K9N Neo-F V3 Socket (MS-7369) לינק - http://www.directron.com/k9nneofv3.html שני שאלות: האם הלוח האם תואם את מעבדי אינטל, ואם כן איזה מעבדים? האם אני יכול לקנות בלב שקט את הAMD Phenom Quad-core 9550

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by ilanb0,

במחשב שלי זכרון 512 מגה מסוג PC 2100 DDR2 SDRAM . כיצד אוכל לדעת אם מדובר בסטיק אחד או שניים? דרך אגב, אם הלוח הוא Abit NF7-S2(G), כמה סלוטים זכרון יש לו? שאלה נוספת - מה עלויות זכרון כזה?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  22. אני צריך לוח אם ומעבד שאיתם אני יוכל לצפות בסרטי HD 1080P ללא תקיעות, יש לי כרטיס מסך 9500GT שכתוב על הקופסא שהיציאה היא 1080P ותומך בHDMI אבל עם המעבד שלי (פנטיום 4 שגוסס לו כבר כמעט עשור בערך) זה לא הולך כל כך חלק אפילו שעשיתי OC מ3GHZ ל3.4, 3.41 המחשב כבר קורס =\ יש לי ספק של 550W, אין לי כסף להשקיע גם בספק ככה שנצתרך להסתפק בספק הזה... אני מתכנן גם לשחק בזמני הפנוי במחשב אז קחו את זה בחשבון אני גר בחיפה אז אני צריך חנות שקרובה לחיפה, TMS, KSP, אייבורי ומה שעוד יש.. תודה ושבוע טוב!

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by Idani26,

לוח אם Asus P7P55D ₪869 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=P7P55D יעבוד לי טוב עם מעבד I5

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  24. האם בביוס ישנה אפשרות לעלות תדרים או משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by orenk1,

שלום רב, אני כרגע באמצע רכישת מחשב עם לוח האם הנ"ל . אני רוצה חוות דעת לגבי הלוח ואם עדיף לוח אם אחר.. המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיה ולרסיבר למשחקים וסרטים מוזיקה וכו.. מעבד q6600 כ.מסך asus 8800gt top. זכרון g.skill cl 4 4 gb 320 g hd wd 32 mb בתודה מראש: אורן.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.