מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך כבל שיש לו יציאה של VGA למחשב (לכונן) והיציאה השנייה היא פלאג כזה שמתחבר לפינים (תמונה למטה) איך הכבל הזה נקרא
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כאמור מעוניין לקנות לוח, ראיתי את ה-DFI Infinity NF4 Ultra כאן. לא צריך לוח ל-SLI ועדיף לוח באזור המחיר הזה... לצערי לא מצאתי לוח של Asus שמגיע עם NF4 (ה-chipset העדיף על פני SIS ו-VIA למיטב הבנתי, לא?) המלצות, הערות והארות יתקבלו בברכה.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כמו שמתואר. אני רוצה לנגן על מחשב נייד סרטים, האם דבר זה אפשרי במחשב של 200 mhz? תגובתכם תתקבל בברכה.
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה אמור לעלות המעבד הבא: AMD Athlon 64 Dual Core AM2 2.6GHz/5000+ 512KBx2/64Bit/2.0GHz אני שואל כי אני לא יודע אם Athlon Dual Core זה כמו Athlon X2 או לא.
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איזה הסבר יש ליחסי הFSB/DRAM לדוגמא מעבד עם 800 FSB שזה יוצא BUS 200 אז לפי הבנתי מהסברים שזה יוצא 200x4=800 ואז נגיד יחס של 1:1 עם זיכרון של 400 mhz יתן לי 200FSB/200 memory , ןמה קורה שאני רואה שרשום נגיד 5:4 מה ההסבר ש 5x200=? זה לא מסתדר לי ,,,,איך זה שבכלל לוחות מגיעים ללא המהרה ביחסים של 5:4 או 2:3 וכו' ע"י מה זה ניקבע אם מישהו לא קבע ידני בביוס ,,,,, אז איזה הכפלה או חישוב יש לזיכרון ול FSB ??? ראיתי כתבות אבל לא ממש מובן
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שאלה לחברה הטובים!! ברצוני לרכוש מחשב חדש חודש הבא.מדובר על שילוש של לוח\מעבד\זיכרון (+OC לא מטורף). ואני מאד מתלבט בין מה שצינתי! אם בכלל יש צורך במעבדים מסוג זה ופה השאלה. במידה וכן אז איזה מהם ממליצים? חשוב לציין שהמחשב אמור להיות כמעת ורק למשחקים!! מה כן קחו בחשבון שבקרוב יצאו משחקים שיתמחו ב 4 ליבות!! ברמת העקרון המעבד ישב על לוח עם זיכרונות של 2 GB 800HZ מהסוג הטוב... ו כרטיס 8800GTS 512 G92. לוח כמובן בהתאם למעבד!! אשמח לקבל כל הצעה וטיפ בנושא או מפרטים שונים!
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כרטיס טלביזיה או קול שעושים שימוש בסלוט של PCIe 2.0 x1, יכולים לשבת על הסלוט השני למשל, של PCIe 2.0 x16 ( אני יודע שהסלוט השני הוא X8 )?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש עם מעבד core i7 860 בעתיד אני מתכוון לעשות לו overclock עד ל 3.8-4 גיגה הרץ מקסימום האם הלוח אם הזה יעשה את העבודה (ASUS P7P55D)?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
וגם אני מעוניין בלוח אם תואם שיהיה טוב למשחקים וביצועים
-
- 14 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד I3 2100 שמותקן עליו קירור ThermalRight Ultra 120 . אני מעוניין לשדרג את המעבד מהיר יותר ומעבד שיכול לסחוב OC , ראיתי שיש 2 מעבדים טובים לנושא של ה OC אחד זה 3570K שעולה 1160 ש"ח , שזה פלטפורמה חדשה והשני זה 2500K שעולה 950 ש"ח , שזה פלטפורמה ישנה יותר . שתיהם מתאימים לי ללוח אם . איזה מעבד יותר משתלם מבין השניים ? עם איזה מעבד אני יכול להגיע ל OC גבוה יותר ? והאם שוה להוסיף את ההפרש של 210 ש"ח בין המעבדים בשביל מעבד בפלטפורמה חדשה יותר והוא מהיר ב 100MHZ יותר ?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, לאחר שאינטל הוציאה מעבדים כל-כך חזקים (Core 2 Duo) שמשאירים את AMD בפה פעור, וסביר להניח שזה התקופה שאינטל הולכת לשגשג....לא הבנתי דבר אחד, למה אינטל הולכת לפטר כל כך הרבה עובדים שלה? במיוחד עכשיו היא לא צריכה לפטר אחרי שהיא הוציאה את מעבדי ה-Core 2 Duo רק תסתכלו על הכתבה ותגידו לי למה? http://finance.walla.co.il/?w=//967601
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~31104~10~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 512 2-3-3-6 ב-185fsb,חבר שלי הציע לי לקנות את הסטיק שלו של סאמסונג אני בטוח שכולכם מכירים הם די פופולאריים רציתי לדעת אם הם יעבדו בדואל צאנל ביחד והאם הסאמסונג יעמוד בתזמונים כאלו בבאס הזה?
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מפרט דרך iqpc עם הלוח אם gigabyte GA-P35-S3G ונודע לי כרגע שלוח האם הזה אינו זמין להזמנות (לא ניתן להזמין מהספק) אני לא עושה כלל OC המפרט היה כזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3G כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600AAJS צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz כמות:2 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤437 רציתי לדעת האם הלוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L שקול ללוח מבחינת מאפיינים ל GA-P35-S3G נחות ממנו או טוב ממנו, ומה בעצם ההבדלים- והאם מומלץ ללכת על הלוח הזה במקום.…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 ג'יגה זיכרון של מהירות 677 מפוצלים :הכוונה 2x1024 ואני רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה כי הבנתי מהעזרה של win שצריך לפחות 4 ג'יגה . הבעיה שאם אני אקנה עוד 2 במהירות של 800 ,האמנם אקבל תוספת של עוד שתי ג'יגה ויצא 4 ג'יגה .אבל זה ירד למהירות של 677 השאלה האם זה משמעותי בהבדלים עכשיו ולעתיד?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המפרט הוא: INTEL G620 4GB RAM GIGABYTE H61M-DS2 NVIDIA GT520 תקציב עד כ-2000 שקלים, מטרת השדרוג היא לרינדור סרטוני וידאו וגיימינג, שניהם מחולקים לשימוש שווה. מדובר במשחקים מודרניים כיום. נדרש גם ספק חדש כחלק מהתקציב. רכיבים מ-TMS בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תהיתי איזה לוח אם לקנות לפנטיום 4 מהשניים הבאים: ABIT Motherboard SA7: http://www.abit-usa.com/pt_main_backc902.html?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=SA7 או Gigabyte GA-8ST : http://www.giga-byte.com/products/8st.htm שניהם עולים כ 510 שקל.. בבקשה אל תציעו משהו אחר כי אני מרוצה מהציפסט הספציפי הזה של SIS, וכמו כן היתרון הוא במחיר הזול. נמקו את תשובתכם בבקשה. נב. שימו לב ל ABIT יש כרטיס קול התומך רק ב 2 ערוצים.. (לעומת 6 בגיגהבייט)
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברה לאחרונה נתקלתי בכל מיני דגמים של מעבדים ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם. לדוגמא: ראיתי בכל מיני מעבדים דברים כמו socket 939 או box או lga775. האם מישהו יכול להסביר לי בקצרה על הסוגים השונים של המעבדים? שאלה נוספת - מגלישה באינטרנט ראיתי שהרבה ממליצים לקנות מעבדים של amd. נתקלתי לאחרונה במשחק שדורש מעבד בעל טכנולוגיית ה hyper threading שקיימת רק במעבדי intel. איך אני יכול לדעת שאם אני קונה מעבד של amd, שלא פתאום אני אגיע למצב שלא אוכל לשחק בכל מיני משחקים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב מרובע ליבה (Q6600) עם 4Gb זכרון (1Gb לכל מעבד) אבל הבעיה היא שאני מעדיף להישאר עם winXP ולא להתקין ויסטה שלמרות התמיכה ב-64 ביט היא מערכת הפעלה יותר תובענית מבחינת זיכרון. ואילו עם winXP גירסת (32bit) אין אפשרות לשים 4Gb זכרון - כלומר הוא לא קורא את כל הזכרון, כך שעדיף למעשה לקנות רק 3Gb זכרון. השאלה היא כזאת , האם כדאי לקנות מחשב עם 3Gb זכרון ו-winXP (מה שיפגע בדואל צ'אנל של הזכרונות, נראה לי) או 4Gb ו-וויסטה, ודרך אגב, המחשב מיועד לא למטרות משחקים וכדומה, אלא בעיקר לחישובים מדעיים, matlab וכו'. מה דעתכם? נ.ב. האופציה להתקין מע' הפעלה winXP 64bit לא עומדת על הפרק מאחר והיא ידועה כמערכת הפעלה בעייתית למדי.
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הבאתי את המעבד 4.2 DUAL CORE ... עכשיו אני מנסה להכניס אותו והוא לא נכנס טוב .. יש קצת חומר טרמי ב2 פינים שם ... מה עושים? כאילו אני חושב שהוא נכנס אבל המחשב עושה ריסט אחרי 5 שניות..
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש באתר של ASUS עדכונים לBIOS של ה P4PE אבל לא רשום מה הם ת למה הם, וכו'?? למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הלוחות הללו : 1) INTEL DRAGONTAIL Peak DP35DPM 2) Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L האם הGIgaByte עדיף בהרבה ? האם הINTEL מתאים יותר למעבדי INTEL ? ומה המחירים שלהם בערך ? אני פשוט קונה מחשב עד יום ראשון ואני ממש מתלבט .. הציעו לי בחנות שהלוח של INTEL עדיף כי הלוח של Gigabyte מוחלש .. מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מעדכן ביוס דרך WINFLASH, הביוס מתאפס וצריך להגדיר מחדש? או שהכל נשאר אותו דבר(הגדרות ,אוברקלוק,מתח וזה) רק הגירסא התחלפה ועוד פונצקיות נוספו? תודה
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם אנירוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין 2 המעבדים הנ"ל . יש לציין שכרגע אני לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך אני יקח כרטיס מסך ONBOARD ההבדל בין המעבדים הוא 200 ש"ח בערך ההאם כדאי להשקיע או שההבדלים ביניהם לא מהותי. תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי, אני בונה מערכת HTPC חדשה וחשבתי על לוח שמשלב כמה שיותר פיצ'רים איכותיים O\B (יצאתי מנקודות הנחה שלא ניתן להשיג בארץ לוחות אמבדד של VIA) לכן אני מחפש אחר nForce 2 (אני מניח) עם שבב ss מובנה וכרטיס מסך מובנה, עדיפות גבוהה ללוח Micro-ATX אבל גם עם ATX אני יוכל להסתדר. רב תודות
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-