מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף קצת מבחנים ראשונים של המעבד החדש של AMD מתחילים לצוץ והעסק נראה מבטיח. לפני שמיליון אנשים קופצים פה - נכון זה לא באנצ'ים מלאים/רשמיים ואני בטוח שהם יגיעו בנתיים כמו שאמרתי - נראה טוב http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=663&Itemid=1
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איזה לוחות מבין הבאים יותר טוב בOC, משחקים ובכללי? והאם הם יכולים להרכיב עליהם SCYTHE NINJA PLUS - יש ללוחות האלה צלעות קירור אימתניים. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו מפרט למחשב חדש שאמור בין היתר לשמש אותי למשחקים כבדים בסגנון FPS. נתחיל עם המעבד: התלבטויות שלי הן - QUAD או DUAL? אם QUAD אז אני חושב ללכת לכיוון ה Q6600 אם DUAL חשבתי על E8400. מה אתם אומרים? יש המלצות לכאן או לכאן? כרגע אין בתיכנון OC, הדרישה היא רק מעבד חזק שלא יהווה צוואר בקבוק. ברגע שאני אסגר על מעבד אני אתחיל לחשוב על לוח אם וזיכרונות. תודה, עדי
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בשבוע שבועיים הקרובים מעבד P4 2.4 800MHZ ואני חושב לקנות לוח של GIGABYTE. צמצמתי את האפשרויות לשתי הלוחות הנ"ל ורציתי לדעת מה יותר כדאי לקנות. ה- 8KNXP משמעותית יותר יקר ולפי מה שהבנתי מה שהוא נותן יותר זה ה-RAID בעיקר וכרטיס רשת גיגה במקום רגיל. יש למישהו דעה או עצה בנושא של מה לקחת? או אולי חלופה אחרת?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קשור לחנות בארץ לדוגמא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9239 קישור לאתר היצרן: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm# הערה: מילה טובה ליבואן שמביא לוחות גיגהבייט לארץ מייד כאשר הם מושקים בעולם, או אפילו לפני, כמובן שהכל בהנחה שפנדה כרגיל לא פרסמו באתר שלהם לוח שאין להם.
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
המחשב הזה הוא למשחקים כבדים, לגיימרים אז אני צריך לדעת מה יותר טוב. אני מתלבט בהתחלה רציתי לקנות את ה-3700 וגם לקנות את ה-OCZ Platinium 3200 400mhz 2-2-2-5 ואני לא אוברקלוקר... וגם את המארז Antec P180 עכשיו אם אני רוצה לקנות את ה-4200+ אני חייב לוותר או על המארז או על הזכרונות.. כאילו מארז נגיד Antec Tx1088AMG ואת ה-4200+ או זכרונות אחרים שתציעו לי שיהיו טובים בסביבות ה-900-1000 שקל אז אני שואל מה עדיף לוותר על הזכרונות ולקנות את ה-4200+ או לוותר על המארז ולקנות את ה-4200+ או בכלל להשאר עם ה-3700 סן דיאגו והפלטיניום.. זה חשוב אז אני חייב תשובות
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
עד עכשיו היתי מחליף קבלים במסכים בלי בעיה, היתי מוציא את הקבל, שואב עם שואב בדיל ידני את הבדיל מכניס במקומו קבל ומלחמים. ניסיתי על לוח אם רגיל ואני לא מצליח להוציא את הקבל מהלוח, אני בקושי מזיז לו עם המלחם (יש לי תחנת עגינה ATTEN 8586) ואני מכוון על 480 מעלות, מה אני יכול לעשות כדי להוציא את הקבל כמו שצריך בלי הרבה מאמץ, והאם אני צריך להכניס אותו במקום שלו או פשוט לחתוך את הרגליים שלו ולחבר אליהם את הקבל החדש (כמובן שזה לא יהיה כל כך יציב)
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במרץ (לבקש מאבא ליומולדת ) מעבד. דגם הלוח שלי הוא: GA-MA74GM-S2 revision 4.01 לא ניראה לי שהגירסא הזאת מגבילה אותי בתמיכת מעבדים זיכרון : 2GB מעבד נוכחי: AMD athlon 5000+ נכון שהמחשב לא מאוזן טיפה(יש לי קצת ידע) הספק מספיק(לא לדאוג) והכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 6770 ויש לי צוואר בקבוק 0=(אני חושב ככה) כאלו הכרטיס יותר מדי חזק למעבד ואני רוצה לקנות מעבד חדש: ממה שבדקתי הלוח תומך בהרבה מעבדי AMD ואני מתלבט בין השניים: AMD Phenom X2 955 QUAD CORE לבין AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple הבנתי שאולי אני אצליח לפתוח את הליבה השלישית משהו כזה ועם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ גג 500 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
18 שקל אתם קולטים? במקום 1900 שלמתי רק את ההפרש.. שווה או לא?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
המחשב מיועד אך ורק לעבודה גרפית כבדה(2D). אני מעדיף אינטל, אבל מוכן לשקול אי אמ די. מומלץ שהמחיר יהיה לכיוון הסף התחתון יותר מלעליון, אבל לא חייב תודה. נ.ב. המחשב שיוחלף הוא PIII, לא תהיה בעיה לדחוף את מפרט חדש במארז שלו, נכון?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אחרי כחודשיים שבהם רק נייד אחד מבית HP היה זמין בשוק עם מעבדי הדור החדש הניידים של AMD - המבחר עומד להשתדרג לכתבה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שישמש ככלי עבודה לעבודה משרדית יומ יומית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (בעיקר בסטרימיניג). מעוניין במעבד שלא ירגיש חלש גם עם הרבה טאבים פתוחים, וורד פתוח וסרט ברקע וכזה שגם עוד שנתיים שלוש לא יגרום לי להתחרט שהתקמצנתי. אני מתלבט בין שלוש אופציות. AMD Trinity A6 5400K 3.6Ghz Dual Core 65W HD7540D Socket FM2 Box האופציה הכי זולה- 285 ש"ח, שתאפשר גם רכישה של 8 גיגה ראם. מעבד Intel Pentium G645 2.9Ghz 3MB Socket 1155 Tray שעולה כמעט אותו דבר אבל מצריך גם לקנות קרור בנפרד. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray האופציה היקרה 569 ש"ח, שתאלץ אותי לבינתיים לרדת ל4 גיגה ראם ותגרום לי קצת לחרוג מהתקציב של המערכת (1900). אשמ…
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי 1 גיגה 800 DDR2 רציתי לדעת לקנות עוד זיכרון שיהיה Dual Channel ? הוא לשים כבר DDR3 .
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
לפני כמעט שנתיים קניתי שני מודולי זכרון A-Data 2GB DDR2-800 CL5 במחיר כולל של 282 שקלים. (141 ש"ח למודול) באתי לחפש עכשיו שני זכרונות DDR2 בנפח של 2GB, וגיליתי שכל אחד מהם עולה לפחות 220 שקלים, יותר מ-50% יותר משעלו זכרונות כאלה לפני שנתיים. (בעוד שהייתי מצפה שהמחירים ירדו עם הזמן והתפתחות הטכנולוגיה)
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אנשים. ברשותי לוח asus a7a266 ואני מתכנן לשדרג אות במעבד חדש, כרע אני רץ עם duron 700. (ואני מאוד מרוצה מהלוח הזה) מאחר וכסף אין לי... אני תוהה, האם מעבד 1800+ 0.13ץ רץ באותה "איכות" כמו 1800+ 0.18ץ (0.13ץ = Thoroughbred Core) (0.18ץ = Palomino Core) "איכות": מהירות\דיוק\instruction set\bus rate - אבל בגדול אני שואל האם במבחנים הם עוברים באותו ציון. לפי המידע שהצלחתי לחלץ => ב-clock הזה אין הבדל בינהם פרט ל 2 דברים: 1. המחיר (ה-Palomino יותר זול בכמה דולרים) 2. הטמפרטורה (ה-Palomino יותר טמפרמנטי :-*, לכן רגיש יותר ל-oc) אשמח לחוו"ד מנומקת. נ-ב- לצורך העניין, ה-2000+ 0.13 "יקר" מדי לטעמי, יש לי פילוסופיית קניית low end חמורה מאוד. כשקניתי את ה- duro…
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי פיגו 205 והרכב תמיד מתחמם בדקתי שמן , מים הכול תקין למרוח משחה טרמית על המנוע ?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על לוח ל C2D עד ~600 שקל למעבד מסדרה E6XXX. אובקלוק קליל-בינוני כנראה יתבצע. ד"א יש היום לוחות עם HDMI? אם כן זה מחייב שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה? תודה
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין זיכרון 800 GHZ לבין זיכרון 1033 GHZ הזכרון יהייה כנראה 4 GB (יש מצב גם ל2, עוד לא החלטתי) אבל השאלה שלי היא בנוגע לGHZ תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
התגעגעתם? אירוע השקה של מיקרוסופט בחודש הבא צפוי להעניק לנו מכשירי חלונות חדשים מתוצרתה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברצוני לקנות לוח אם של אסוס P5G41C-M LXעכשיו השאלה שלי היא כזות יש לי מעבד פנטיום D סוקט 775 כמובן והוא לא כתוב ברשימה של המעבדים בעמוד של הלוח השאלה שלי אם זה יעבוד לי המעבד הזה על הלוח הזה? ןעןד שאלה הזיכרונות הם DDR2 533MH האם גם הם יעבדו? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YraY16Bgg3U1mAW1 תודה רבה לעוזרים אני יודע שהשאלה די טיפשית אבל שביררתי חלק אמרו כן וחלק אמרו לא בפורמים שונים ושוב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לפני כמה ימים הלך לי הלוח אם ( הבנקים של הלוח), זה היה Abit IB9 שנקנה לפני שנתיים וחצי, פתאום המחשב הראה מסך כחול ולא עבד עם 2 זכרונות רק עם אחד... ועדיין יש לי אחריות עוד חצי שנה, אבל קודם כל אביט כבר לא נמכרים פה, והבחור בחנות נעה מחשבים שד''א נמצאת בנשר ואני מכפ''ס, אמר לי שהם או יתנו לי זיכוי, או שהם ישלחו לי משהו "דומה" (שיכול להיות יותר גרוע לדעתי), עכשיו בשביל שזה יקרה אני צריך לשלוח את הלוח אם אליהם בדואר וכל התהליך הזה ייקח לפחות כמה שבועות וזה לא כ''כ טוב לי. בקיצור אני צריך המלצה על איזשהו לוח אם לגיימרים, איכותי ולא מחיר בשמיים... נגיד עד 1000 ש''ח.... תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הכירו את מגוון לוחות האם השונים מבית יצרנית החומרה הנודעת עבור התושבת החדשה של אינטל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך כבל שיש לו יציאה של VGA למחשב (לכונן) והיציאה השנייה היא פלאג כזה שמתחבר לפינים (תמונה למטה) איך הכבל הזה נקרא
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-