מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מניח שזו שאלה די בסיסית, אבל חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה. אני קונה מחשב חדש למשחקים, גלישה ועבודה משרדית. בפורום של המפרטים המליצו לי לקנות מעבד מרובע ליבות. השאלה היא האם לשימושים אלה המעבר ל4 ליבות מצדיק את התוספת במחיר? אין היום משחקים שמנצלים 4 ליבות, ואני פוחד שעד שיצאו משחקים כאלו הQ6600 של אינטל כבר יהיה מיושן. מישהו יכול להגיד לי כמה משמעותית תהיה התוספת בביצועים אם אני אקנה Q6600 על פני E6550 או אפילו AMD 5600+, ועד כמה לדעתכם ההשקעה הזו באמת תצא כדאית בעתיד? תודה, אמיר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכללי, לא צריך להתייחס למחיר, השאלה מה עדיף מביניהם, לABIT יש קרוספייר ולP35C יש DDR3, האם יש גם הבדל בביצועים? בתודה, אור כהן.
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הגיע הזמן לעשות שידרוג.... אני מעוניין בAMD מעבד לוח אם זכרונות אהה וגם הארדיסק המחשב הוא למשחקים והכרטיס מסך הנוכחי הוא 1950 פרו יש לי עוד שאלה האם כדאי לקחת לוח אם עם SLI?
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט ברכישת מחשב חדש עם מעבד מסדרת Dual 2 core. מה שמטריד אותי הוא מהירויות התקשורת (FSB) בין המעבד, לוח האם והזכרון. האם קיים הבדל משמעותי במהירות הביצוע בין: 1. מעבד 1066Mhz על לוח אם 800Mhz וזכרון 667Mhz 2. מעבד 1066Mhz על לוח אם 1066Mhz וזכרון 1066Mhz תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום. אשמח לשמוע את דעתחם לגבי המעבד הנ"ל בהקשר של עד כמה אפשר למשוך אותו ב oc עם קירור כגון tt big BIG TYPHON 120 VX ? ובכלל מה חוות הדעת הכללית על דגם זה . (אני מעוניין לרכוש אותו למחשב המיועד למשחקים ודווקא בגלל הורדת המחירים זה נשמע סביר) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון חדש של ocz 2x512MB OCZ Value Pro Series זה המפרט: Specs 667 MHz CL 5-5-5-15 1GB (2x512) Dual Channel Optimized Kits Pure Copper Heatspreader Unbuffered 1.8 Volts 240 Pin DIMM והמחיר הוא 300 שקל שווה לקנות?
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא מחשב חדש עם לוח של אסוס P5KC מעבד Q6600 וכרטיס מסך GEFORCE 6200TC הנתי שבגלל הכרטיס מסך יהיה לי צוואר בקבוק אבל במה זה יתבטא? איטיות במשחקים או בשימושים אחרים? *אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מהדור החדש שיצא בסוף השנה כי הדור הזה לא שווה את הכסף. תודה למגיבים!!!
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
אהלן, היום ביטלתי את הקנייה של המחשב והחלטתי לקחת את המפרט לידיי, (מי שבפורום LCD יודע על מה אני מדבר), הנה הסבר למי שלא יודע: בקיצור, הוצאתי ממנו את כל המיץ. עכשיו, כנראה שגרמתי לו להרגיש רע, והוא הציע לי את הלוח אם הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1321&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& במקום מה שאני לוקח (P-35-DS3), השאלה היא האם שווה לי לקחת אותו? הוא מוכר לי בדיוק את הלוח הזה בלי שום עקיצות או תכסיסים במחיר זול יחסית (1000 ש"ח), האם שווה לי?
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בחנות מחשבים שלא אזכיר את שמה, המליצו לי לשדרג את המעבד 4400 ל-4800 (Athlon dual-core) בעת קניית המחשב. שאלתי היא האם זה סתם נסיון לסחוט ממני עוד כסף או שמא באמת יש הבדל במשחקים המצדיק את המחיר הגבוה ב-120 ש"ח. העניין הוא לא סכום הכסף הפעוט אלא העובדה שעוד שדרוג ועוד שדרוג ובסוף מחיר המחשב יהיה הרבה מעבר לתכנון המקורי. חשוב לציין שהמפרט שעליו מדובר כולל כרטיס מסך 1950PRO+ 2GB זיכרון. ככה שלא נראה לי שיש צורך סתם לחזק את המעבד. בחנות בכל-מקרה אמרו לי שההשקעה כדאית. אשמח לקבל תשובה...
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי לפטופ, ואני מעוניין לשדרג אותו. המפרט שלו (הרלוונטי): מעבד פנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ, 256 זיכרון, הארדיסק 20 גיגה. במהלך הזמן אני כנראה אחליף את כל הרכיבים (למרות שזה לא וודאי), אך נכון לעכשיו אני מעוניין להחליף רק את אחד הרכיבים. שאלתי היא כזאת: האם החלפה של רכיב אחד, לרכיב חדיש לא תיצור בעיות? כלומר, האם לצורך העניין מעבד חדיש מאוד של אינטל, חוץ מזה שלא ינוצל במלואו בגלל זכרון 256, לא ישרוף אפילו את הרכיב או משהו בסגנון? ודבר שני, איזה שידרוג משמעותי יותר? להחליף את הפנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ למעבד שתי ליבות כלשהו, או את הזיכרון 256, ל1 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 394 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, מקווה שזהו הפורום הנכון. אני מעוניין להשתדרג במחשב חדש לאחר 3 שנים. השיקול המרכזי שלי הוא מעבד חזק שישמש לפיתוח תוכנה ועבודה עם תוכנות כבדות יחסית (כולן במקביל). השאלה: האם לקנות משהו עכשיו (השבוע) או לחכות לסוף השנה שיצאו המעבדים החדשים של AMD (מרובע ליבות) ואינטל החזקים בצורה משמעותית מאלו היום? מבחינת נחיצות העניין ניתן לחכות מעט אם זה יהיה כדאי מבחינת כח העיבוד. מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה ומוצלחת קניתי אתמול מעבד Athlon 4800 X2 box, לוח אם של ASUS M2A HDMI וזכרונות 2GB. (בנוסף קניתי גם ספק וצורב בחיבור SATA) אז מה עכשיו? זה הזמן לשחק בלגו.... קראתי בשאלות ותשובות איך לשדרג מחשב בלי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. פירקתי את לוח האם והספק מהמארז. ומה עכשיו? פשוט להניח את המעבד על הלוח החדש, לשים עליו ת'מאוורר, לתקוע ת'סטיקים של הזכרונות לחבר מתח ולהפעיל? יש איפשהו מדריך איך עושים את זה? דברים שצריך לשים אליהם לב? כמו למשל - צריך למרוח ת'משחה הזו בין המעבד למאוורר? לא לשכוח לחבר את כל המתחים הרלוונטים / חיבורי USB למארז/ לחבר את מפסק ההפעלה... תודה רבה!!! אייל
-
- 11 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד E6420, המחשב בא עם הלוח MSI P4M890, שהבנתי שהוא לא ממש איכותי. איזה לוח איכותי יכול להתאים למעבד הזה במחיר סביר יחסית? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עריכה: קניתי זיכרון של סמסונג CL3 512MB עכשיו הכול יותר מהר ובסה"כ יש לי 768MB. הפעלתי את המשחק קרבון על LOW הכול עבד חלק העלית לרזולוציה של 1024 ולמדיום וזה גם עובד חלק!!! מדהים לא? ששאלתי בפורום אמרו לי שספק עם יעבוד לי על LOW בכלל. רציתי המלצות למשחקים שיעבדו לי על המשב.. מירוצים/פעולה גוף ראשון/משחקי יריות ברשת(חינמיים). תודה.
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אינטל מתכננת להציג לפחות 14 גרסאות שונות של מעבדי הXEON מרובעי הליבה לשרתים בתצורת 45 ננומטר. המהיר מבניהם יהיה הX5460 שיעבוד במהירות 3.16GHZ עם 12MB CACHE ובFSB של 1333MHZ, מחירו יעמוד על 1,164$ ביום השקתו. המעבדים המעט יותר חלשים ממנו הם הX5450 והX5440 כאשר הם יעבדו בתדר של 3.0GHZ ו2.83GHZ בהתאמה. מחיר הX5450 יעמוד על 852$ לעומת הX5440 שמחירו יעמוד על 695$ ביום ההשקה. המשך הכתבה + מידע נוסף: http://www.iopanel.net/forum/thread4955.html קרדיט לאתר IOpanel. http://www.iopanel.net
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שיכולה לרוץ מ-BOOTABLE CD (עם דגש על CD, אני יודע שיש תוכנה כזאת עבור 1.44, ואפילו יש לי כונן, אבל לך עכשיו תמצא דיסקט...). תודה.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת. ועכשיו, כשאני בקרוב רוכש מחשב משרדי פשוט לקרוב משפחה, חשבתי לשאול את השפיצים בפורום מה דעתם על החברה. אשמח לקבל תשובה, רוסטר.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה לוח אם כדאי למעבד 6750 וכרטיס מסך px8800 תנו לי בבקשה כמה אפשרויות
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הוא מתאים לדור הבא של המעבדים של אינטל (45NM) הייתי קונה את הP35 - אבל אני מתכנן להריץ HACKINTOSH עליו והבנתי שיש יותר תאימות לBAD AXE... (תקנו אותי אם אני טועה). כרגע אני מתכנן לרכוש איתו לפחות Q6600 ושוב איזה כרטיס מסך שירוץ טוב על HACKINTOSH. אגב הבנתי שהוא לא תומך בDD3? נכון? IS IT REALLY BAD? כסף לא שיקול פה... רק ביצועים מול תאימות להאקינטוש...
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4COREDUAL-VSTA. אני רוצה לרכוש מעבד שיוכל להציג HD בעתיד הקרוב מה הן דרישות המינימום \ מומלצות ?. אני צריך גם לרכוש זכרונות מהי כמות הזיכרון הנדרשת עבור קידודי סרטים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב באמצעות חברה שאנחנו עובדים איתה. הבעיה שקהל היעד של החברה המדוברת הוא לא קהל גיימרים, מה שאומר שהחלקים שהם מציעים הם די עלומי שם. לא יודע עם חברות ג'נריות, אבל לא משהו שממש ממש מפורסם. נכון לעכשיו, הלוח היחיד שהם מוכרים שמתאים למעבדי AMD הוא pc partner RS485MKM-A94S אני פשוט לא מכיר את החברה ו/או הכרטיס הנ"ל. אני לא יודע אם בכלל שווה להתעסק איתו (למרות שההנחה במחיר היא די גדולה - מדובר במחירון דילרים)
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-