מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, החלטתי על רכישת מחשבי Intel 2 quad core שישמשו לחישובים ולא למשחקים וסרטים. 1. האם כדאי לקנות 4 יחידות זכרון בגלל ארבעת המעבדים או שאין שום קשר ו-2 יחידות זכרון יספיקו? 2. איזה לוח אם מומלץ התומך בארבעה ליבות ומחזיק גם יציאת DVI onboard? תודה.
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איך יכול להיות שהמעבד e6700 יותר יקר ב-500 שקל מהמעבד e6750????
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם יש צורך לקנפג משהו לגבי הזכרון - על מנת שהשימוש בו יהיה יותר אפקטיבי? או שזה Plug & Play? שדרגתי ת'לוח אם/מעבד/זכרונות (ASUS M2A+Athlon 4800X2+2GB) - ואני תוהה... למה הeverest מראה CPU type=Unknown? מבחינת utilization, נראה שרק core#2 עובד... מה צריך לעשות לטובת העניין? למה ה - Motherboard Name = Unknown? תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות למשחב זיכרון עכשיו יש לי כמה שאלות חשובות לי 1. אני חייב שגדול של זיכרון יהיה דומה למה שיש לי כבר לדוגמה יש לי 256 ואני רוצה 512 או יותר? 2. אני חייב שחברות של זיכרונות יהיה דומים לדוגמה אני רוצה לקנות KINGSTON ויש לי חברה שאני לא זוכר את שם שלה? יש לי כנסה DDR רגיל 400 למי שמכיר מישהו שמכור זיכרון טוב שיגיד לי תודה על עזרה שלכם!!!!
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
עשיתי כמה חיפושים באתר הזה ומצאתי לא מעט ת'רדים שמדברים עם הנושא, ומכולם לא הצלחתי להבין שני דברים: 1. האם P35-DS3 נותן תמיכה במעבדים החדשים שיצאו לאינטל? ואם לא אז איזה גרסא של P35 כן תומך? 2. האם שווה להוסיף את המחיר בשביל זה? (מ-965P-DS3) אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד E6400 (שכבר נקנה מזמן) למשחקים עם OC.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לפי התמונה הבאה: ניתן לראות שיש לו אפיק PCI-Express X16 אחד יותר, והוא בעל קירור צ'יפסט יותר מתקדם. אבל חוץ מזה, מה ההבדלים בין הלוחות? אני חושב שעדיף לי לחסוך ולרכוש את ה-ABIT IP35-E. מה אתם אומרים? תודה מראש. עריכה: לא ידעתי שיש גם את ה-ABIT IP35 - מה איתו? ההבדל היחיד בינו לבין ה-ABIT IP35 Pro זה של-ABIT IP35 Pro יש עוד אפיק PCI-Express X16, לא?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, לפני משהו כמו חצי שנה היה לי מחשב P4 1.7GHz, FSB 400 (סוקט 478) עם לוח עגלה של ECS (שתומך עד 533 FSB). אחרי כמה פעמים שראיתי שהלוח הזה עושה לי בעית רציניות עם ההארדיסק, החלפתי לוח למשהו קצת מעודכן ומודרני - ASRock P4i65G (הלוח עלה לי 300 שקל). הלוח החדש כולל יציאות SATA, סוקט 478, תמיכה בFSB 800\533\400 ועוד הרבה אופציות שלא היו לי בלוח הקודם. עכשיו לחלק המעניין. החלטתי שאני רוצה קצת לשדרג את המעבד ואין לי כסף לקנות לוח וזכרונות חדשים אז אמרתי לעצמי אם הלוח תומך 800FSB אז למה אני לא יקנה כבר מעבד חדש שיתאים ללוח. חשבתי על לקנות: P4 3.0\3.4GHz 800FSB (סוקט 478, סביבות ה500 שקל) אבל חבר שלי אמר לי שבגלל הHT המעבד מתחמם יותר ועושה יותר בעיות או משהו כזה. …
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ האקינטוש ורוצה לקנות מחשב חדש לעריכה - תקרת תקציב 15 אלף. בפורומים של הOSX86 ממליצים על הBadAxe2 כי הוא עובד בתאימות יחסית והחומרה שלו מזוהה דיי בקלות ע"י מערכת ההפעלה... כמו גם העובדה שהוא נחשב לאמין ויציב. (זה מה שהם אומרים) אני כרגע מתכנן לרכוש עמו את הQ6600 המפורסם וברגע שיירדו מחירי הPenryn לעבור ל45nm בקלות. 1. שאלתי היא האם הBadAxe2 תומך בדור החדש של מעבדי אינטל? 2. כמה כוננים קשיחים אני יכול לחבר אליו ואיך הוא עם raid? ובכלל אשמח לשמוע ביקורות שלכם עליו... אני לא אובר-קלוקר עצבני.. אולי אשמור את האופציה הזו, וכן אעשה איזה אובר קלוק רגוע.. בגדול חשובה לי יציבות ותאימות לדור הבא של מעבדי אינטל 45nm. חשבתי בגדול על הP35 כי הבנתי שהוא מאוד טוב וכן תואם …
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי ראיתי ב IQPC שני דגמים של לוחות אם http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3044 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2883 חוץ מהצ'יפסט האם יש הבדל ביניהם חוץ מזה שאחד זה דגם ישן ואחד חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה שמחתי לראות ידיעה באתר שאינטל הורידה את מחירי המעבדים אבל הדיווח עסק בעיקר במעבדי 2MB וארבע ליבות 8 MB. כך שלא ראיתי התייחסות ל- E6600 אלה ישר ל- Q6600. הדיווח : http://hwzone.co.il/news/1185716907/52826 שאלתי אם מישהו יודע אם ירדו גם מחירי E6600 וה אמור להיות המחיר כעת וכן מה אמור להיות המחיר ל- Q6600 והאם בעקבות הפער (שסביר להניח שיש) מה שווה יותר לקנות. אני רוצה לציין שאני מנסה לבנות מחשב HTPC + מרובה משימות (אך ללא משחקים או גרפיקה מסובכת מידי) כמובן שרצוי להתייחס גם לחום שהינו מרכיב משמעותי במחשב מסוג זה. בנוסף אשמח להמלצות על מקום טוב באזור המרכז ששווה לקנות ממנו את כל המחשב (כולל אחריות והרכבה - לצערי לא יודעת להרכיב) והוא זול, טוב ונותן שירות במי…
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
נשמות\עוזרים יקרים הנודדים\נודדות בפורום זה בשעה עגומה כזאתי, נשמתי לא יכולה לנוח בימים האחרונים ואחד הדברים שמטרידים אותה זה הדבר שנקרא DUAL CHANEL, ובכן יש לי שאלה על הנושא: קראתי ואני יודע מה זה עכשיו, השאלה שלי זה אם למשל יש לי KINGSTONE 1GB DDR2 667MHZ CL5.0 ואני שם עוד זיכרון של 1GB מחברת PQI נגיד או CORSAIR בעל אותו תדר 667MHZ ואותו CL5.0, האם יופעל הDUAL CHANEL, או שאני מחוייב לשני זכרונות זהים מכל ההגדרות כולל חברה? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי עם 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר נכנסתי למאפיינים" במחשב שלי" והוא הראה לי 1 ג'יגה RAM היום הוספתי עוד שני ג'יגה של קורסייר נכנסתי שוב למאפיינים "במחשב שלי" והוא מראה לי 2.93 ג'יגה RAM סך הכל והשאלה היא: הוא לא אמור להראות לי 3 ג'יגה עגול ? ב CPU-Z הוא מראה לי 3072MBYTES משהו פה לא מסתדר לי מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה אולי נפלתי על פגם ביצור? אני רוצה לדעת אם ללכת עכשיו להחליף!
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להרכיב שתי כרטיסי זכרון של שתי חברות שונות? כאילו נגיד Kingston ועוד משהו... כמה אנשים אמרו שזה יכול לעשות בעיות.. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מצאתי את הלוח אם הזה של אסוס: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI והוא נראה לי הכי מתאים לי בדרישות אבל שמעתי שרק הP35 תומך בפנריין אבל במפרט של הלוח כתוב Intel® Quad-core CPU Ready האם הכוונה מוכן לקואד קור לדוגמה (Q6600) או גם לפנריין? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6567
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח הכי מתאים למעבד E6750, לא מתוכנן OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג MSI 865PE Neo2-S (MS-6728 הזכרונות שמחוברים עליו זה שניים של SDRAM קיים ברשותי זכרון DDR האם אני יכול לחבר אותו בנוסף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי במחשב שני זכרונות של 256mb כל אחד, ביחד 512 mb כל אחד מהזכרונות הוא 200MHZ עם CL 2.5 DDR בנוסף הלוח אם שלי תומך בDual Channel ויש מקום ל4 סטיקים. וגם תומך במהירות של זכרון עד 400mhz. אני רוצה לשדרג ולקנות שני זכרונות של 512mb כל אחד עם מהירות של 400mhz וCL2.5 אם אני אשים את כל הארבעה זכרונות (כולל אלה שיש לי והחדשים), האם זה יהיה אפקטיבי? זה יעבוד במהירות טובה? או שעדיף לוותר על שני הזכרונות של ה256 mb ולשים רק את שני הזכרונות של ה512 ? מה אתם אומרים? תודה רבה! כנרת (אני בת)
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי בהרבה הרבה ביקורות ה Q יותר חזק מה D בכל התחומים אני ממליץ מאוד על ה Q6600 מניסיון אישי תהנו
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בהתאם לכתבה שהתפרסמה באתר (http://hwzone.co.il/news/1186252119/43916/) בגלל שהמעבדים החדשים יוצאים בעתיד הלא כל-כך רחוק, זה מוריד את הכדאיות של קנייה של מחשב נכון לעכשיו? כי ישנו סיכוי שבזמן הזה כבר הDDR3 ימכר בסכומים נורמליים ויראה יעילות גדולה מהDDR2.. אז, מה אתם אומרים? שווה לחכות את החודשיים-שלושה האלה, או שבכלל עוד חודשיים-שלושה הקנייה של זה לא תהיה ריאלית? או לא שווה, ביחס לאפשרויות עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני לוחות הנראים לי זהים - מה ששונה מהם זה הצ'יפסט (550 מול 560 של NVIDIA) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2607&ModelName=GA-M56S-S3 מול http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2469&ModelName=GA-M55S-S3 אבקש גם הסבר לשינויים בין הצ'יפסטים תודה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
השילובים שבניתי בינתים מ SkyPC: e6550 + 965p-ds3 = 1619 e4300 + p5k = 1558 e6320 + ga-P35-ds3 = 1590 השילוב הראשון: נראה כמו רעיון טוב למדי,אפשר להגיע לאוברקלוקינג מכובד,וגם הלוח עצמו מעולה. החיסרון היחידי הוא שאין P35,אבל זה לא מאוד קריטי בשבילי השילוב השני: לדעתי אין צורך בלוח יקר כמו p5k אם לוקחים מעבד כמו e4300,בגלל שהמעבד יגביל הרבה לפני הלוח אם -> קשה לי להאמין שאני אלך על השילוב הזה,נפסל. השילוב השלישי: אופציה נחמדה. הfsb wall יהיה יותר גבוה עם ה p35,ויהיה אפשר להגיע למהירות לא רעה בכלל עם ה e6320. בנוסף,תמיכה במעבדי פנרין זה דבר נחמד מאוד,למרות שבשלב זה אני לא חושב שאני אשדרג לפנרין. נכון לעכשיו אני חושב שאני אלך על השילוב השלישי,אבל אני עדיין מנסה למצוא שילובי…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מה יותר משתלם/עדיף ? AMD 6000 + לוח אם תואם טוב! או E6750 + לוח אם תואם טוב! תקציב לוח אם עד 500 שקל! אני מחפש את השילוב היותר משתלם אבל שאני לא יצטרך להשקיע יותר מדיי לא מתוכנן OC בשום שלב! גם לא בעתיד! וקירור אני לוקח FREEZER PRO
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
AMD ברבעון הזה שיחקת אותה והעלת 4% נתח שוק על חשבון אינטל, כשעכשיו יש לה 22.9% נתח שוק ולאינטל 76.3% מקור: http://xbitlabs.com/news/cpu/display/20070802231958.html אי אפשר לדעת מה יקרה ברבעון השלישי,כי אינטל הורידה את המחירים לשפל של ממש
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לבחור לוח למעבד שהוא Q6600 או E6850 (לא הוחלט עדין), הזכרון יהיה DDR2 800MHZ/1000MHZ 2GB והכרטיס מסך יהיה 8800GTX כנראה. כרגע אני בהתלבטות של איזה ציפסט כדאי לקחת, האם כדאי P35 או NF680I? (אני צריך שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA2, לפחות 5-6). הדרישות הם משחקים, OC יציב וטוב וביצועים טובים. אין הגבלת תקציב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי חבר שמוכר מחשב, זה המפרט: מעבד e6300 קרור למעבד TUNIQ TOWER 120 לוח אם ASUS P5N-E-SLI זכרון GEIL 1G 667mhz מארז cumpucase 6a19 שחור ספק ENERMAX LIBERTY 400 צורב דיוידי LG הרדיסק WESTREN DIGITAL 160 GIGA SATA עכשיו אני יודע שהוא עשה עליו אובר קלוק רציני המחיר הוא 1800 ש"ח האם זה כדאי????????
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-