מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
ידוע מתי ירדו המחירים של המעבדים כפולי הליבה של AMD ובפרט AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 ?? אני לא יודע אם לחכות שהמחיר קצת ירד ולקנות את המעבד הנ"ל או שאין טעם לחכות וכדאי כבר עכשיו לקנות מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש מחשב עבוד מתכנת שעובד מהבית. מתעסק הרבה בקומפילציה ועבודה ONLINE מול נתונים מאינטרנט. רציתי לדעת לגבי המעבד מה כדאי לבחור ( אין בעיית תקציב ) E6750 או Q6600 המחשב יהיו 4 ג'יגה זיכרון תודה מראש שלומי
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות האם האלו בעל עדיפות הגבוה ביותר לעבודה בSLI? ga-z77x-up4 th msi z77a-gd55 msi z77a-gd65 תודה ענקית !
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה ללוח AM2 טוב עם כ.מסך OB שיאפשר שדרוג עתידי של כ.מסך עד 500 ש"ח מ KSP תודה מראש עריכה: עדיפות ללוח מבוסס צ'יפסט ATI עם X200
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ולמה הדבר אתם שואלים ? אני אענה, כשאפוקס הוציאו את הלוח לראשונה ואני קניתי אותו גיליתי משהו שממש לא אהבתי: על הגשר כמעט ולא היה קירור. היה היטסינק פסיבי קטן. משהו כמו זוג סינקים לזכרון. ומה עוד שלא היו אפילו Mounting Holes שהיו מאפשרים לי ולרבים אחרים להחליף את ה"היטסינק" הזה שהיה -מודבק- לצ'יפ. הייתי דיי מבואס מכל הקטע הזה, והייתי מעדיף אפילו את הNEO היותר יקר רק כדי לקבל את החורים והיטסינק יותר טוב. לדעתי זאת הייתה הדפילה הכי גדולה של הדגם הזה. לאחר שימוש של שבועיים (וככל הנראה ממתחים לא בריאים מספק ג'נרי, תחת OC) הלוח נדפק לגמרי ולא נדלק. אני כל הזמן הייתי בודק את החום של הגשר וכל פעם הוא היה יותר חם, עד שבפעם שהוא לא נדלק הוא היה ממש אבל ממש לוהט, ויכל לעשות …
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבורד של ג'יגה בייט, 8IGXP, מבוסס על ערכת צ'יפסט של Intel 845G. לפי האתר של אינטל: http://www.intel.com/design/chipsets/845g/index.htm?iid=ipp_dlc_chip+feature_845g& הצ'יפסט הנ"ל לא תומך בזכרון DDR 333. גם לפי האתר הרישמי של Giga Byte: http://www.giga-byte.com/products/8igx.htm הבורד לא תומך בזכרונות מעבר ל- DDR 266. איך בהשוואה באתר של טום: http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q3/020722/index.html הריצו על הבורד הזה, ובורדים אחרים שמבוססים על אותה ערכת צ'יפסט, זיכרונות DDR 333? הם השתמשו באוברקלוק קטן? או שהבורד באמת תומך בזכרון DDR 333 והאתרים האחרים טועים? (?!)
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך שילוש חדש למחשב משרדי (לוח, מעבד, זכרון). הלוח לא צריך לכלול כ. מסך או כ. קול מובנה. תודה מראש! נדב.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לזכרונות מסוג DDR2 לעבוד בטכנולוגיה של DUAL DDR, או שטכנולוגיה זו מתאימה רק ל-DDR רגיל. אם אכן זה קיים, איזה לוח אם תומך בעבודה עם DUAL DDR לזכרונות של DDR2? בנוסף, רציתי לדעת מה עדיף לי p4 2.8 dual core או p4 3.2 64 bit? המחשב מיועד לעבודה גרפית (תוכנות כמו PREMIER PRO, FLASH וכו...) וגם קצת למשחקים. מקווה שתוכלו לעזור לי, בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש מעבד 478 גיגה זיכרון ddr1 מעבד 2.8 האם כדאי להחליף ללוח תומך amd ומעבד 939 3800 הסכום בערך אלף שקלים השיקול שאני רוצה לוח תומך pci 16 ומעבד יותר מהיר המטרה זה למשחקים עכשיו השיקול שלי זה שאני רוצה לחסוך כסף לכן אני אשתמש בזיכרון במארז בארד דיסק בכונן dvd cd rw לסיכום האם כדאי והם יש לוח ddr 1 שתומך במעבד כפול ליבה של amd מה אתם אומרים כדאי הזיכרון שיש לי 256 כפול 4 מה שאומר ASRock 775Dual-VSTA לא יעזור לי כי הוא תומך רק בשני חריצים של ddr 1
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
התעניינתי בלוח האם Gigabyte 7VRXP- REV2 מאחר וכולם משבחים את התמורה שלו למחיר. אבל כשבאתי לקנות אותו נאמר לי שהוא לא מומלץ בגלל בעיות של אמינות. עד כמה נכון הדבר? בעיקרון אני מספק בביצועים של Gigabyte GA-7VTX-H PLUS, אבל הפער בין השניים זניח ואולי גם הוא סובל מבעייתיות. הלכתי לאיבוד שטח לא לי! ???
-
- 49 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש למטרות משרדיות ולצפייה בסרטי HD (יחובר למסך Dell U2311H). אימצתי את המפרט באתר, אך ב KSP הקרוב לביתי אין את לוח האם המומלץ Asrock H61M/U3S3. איזה לוח אם נוסף מומלץ (אשר קיים ב-KSP)? :s05: תודה רבה!! אלנה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי לא מעט המלצות ל-B85 KILLER של אסרוק. השאלה שלי היא מה באמת הולך עם מגבלת הOC של אינטל (זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/2013/07/25/intel-overclocking-block/1). זה יצא לפועל בסוף או לא? בלי קשר לזה, יש PCIEX16 יחיד שקיים שם (השני הוא X4, חשמלית) אבל באתר שלהם רשום: PCI Express 3.0 x16 Slot (PCIE2: x16 mode) מה הכוונה לPCIE2? בנוסף, מה שלא מוצא חן בעיניי זה האילוץ להשתמש ב1600MHZ. ואם אני מתכנן לשדרג בעתיד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוספתי קיט:2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC לקיט הקיים(ocz gold 2gb 800Mhz cl5) ועכשיו כשאני מריץ 3d mark או משחק אז יש צליל שבוקע מהזיכרונות....מין צליל צורם כזה הייתי אומר אולי חשמלי...קשה לי לתאר.... איך אני משקיט את זה?האם הזיכרונות פגומים?מה הגורם לרעש?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום! כן אני יודע שיש כזה נושא, אבל אמרו לי לפתוח נושא משלי למקרה שלי, אז פתחתי יש לי בעיה בזכרונות(DDR1) כל הסלוטים תפוסים אצלי, הזכרונות אמורים ליהיות 400(200) אבל הם 334(167) זה קרה לאחר שהוספתי זכרון[(שני סטיקים) (שתומכים ב 400] המפרט נמצא בצד, אשמח לעזרה(בלי לעשות OC כי אני לא בOC) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, בחיפוש אחר מחשב נייד חדש, אני שם לב שהרבה דגמים באים עם מעבדים של 2 ליבות. לדוגמה, המעבד i3-1115G4 : https://tms.co.il/workstations/notebooks-tablets/notebook?product_id=105509&sort=p.price&order=ASC סליחה על הבורות, זה לא סטנדרט ״ישן״ מדי? או, שעבור מחשב נייד בסיסי זה מספיק? (בהנחה שמדובר בשימוש די קל כמו הרצת קוד פשוט, מסמכים, דפדפן ומקסימום נטפליקס, ובהנחה ששאר הפרטמרים לא רלוונטיים, או דומים למחשב בלינק). או, שבכל זאת רצוי להתעקש על 4 ליבות? וגם, אני מניח שמעבד חלש יותר יתן יותר זמן סוללה? אני שואל ספציפית כאן ולא בפורום יעוץ לפני קנייה, עניין המעבד זה הדבר היחיד שחסר לי להבין. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי קובץ מהאתר של GIGABYTE שנקרא: 7vrxp_f10.zip פתחתי אותו ויצאו 2 קבצים: 7VRXP.F10 FLASH860 שאני פותח את הFLASH זה כותב לי שהצ'יפסט לא זמין (משהו כזה....) מה אני עושה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מארז חדש עם אותו לוח אם שלכתוב בחתימה שלי עכשיו הכל עובד בסדר חוץ מהעובדה שכל הזמן מופיעים מספרים שהמשמעות שלהם לפי היצרן היא "RESERVED" - מה הכוונה? זה תקין? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי את המעבד ואת הלוח אם וכמובן בגלל השידרוג אני גם צריך לקנות ספק כי EZCOOL PW-1000 500WAT לא יחזיק. אני רוצה לשדרג לאינטל לנצל 100% מהכרטיס מסך שאני יוכל להריץ CRYSIS WARHEAD על 1600*1200 V.HIGH ואולי AA*2 חברה מועדפת היא אינטל. אני מעדיף לקנות מ FOXPC .
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המעבד הזה יעבוד על P5N32-E? יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
דגם מוזר. רוצים להביא לי אותו אבל חוץ מכמה חנויות בארץ/סין לא אותו... הוא אמין? טוב? טוב לOC?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש לאחי 2 זכרונות 512 DDR1 למחשב שלו. אז אפשר לשים אותם ביחד עם הישנים בלי שזה יפגע בDual Chanel? כרגע יש לו זוג של 256 זהים. האם זה בסדר שיהיה: 2 סטיקים 256 זהים 2 סטיקים 512 זהים אך לא מאותו חברה כמו של ה2 סטיקים של ה256. זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים האלה^ בעיקר בין X38\X48 ל- P45 ולצ'יפסט החדש של NVDIA (לא זוכר איך קוראים לו). ממש תודה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. פשוט אני סקרן לדעת , לדוגמא אם אני קונה היום לוח אם כלשהו Z68 , ובעתיד , כאשר כבר מעבדי Ivy Bridge יהיו בשפע בכל החנויות בארץ ואני ארצה לשדרג לאחד המעבדים האלו , האם תיהיה תאימות בין ה-Ivy Bridge ללוחות אם בעלי צ'יפסט Z68 של היום ? , או שהמעבדים האלו יהיו בעלי תושבת שונה ולא יתאימו ללוחות האלו שציינתי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-