מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. אני צריך שילוש חדש למחשב משרדי (לוח, מעבד, זכרון). הלוח לא צריך לכלול כ. מסך או כ. קול מובנה. תודה מראש! נדב.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לזכרונות מסוג DDR2 לעבוד בטכנולוגיה של DUAL DDR, או שטכנולוגיה זו מתאימה רק ל-DDR רגיל. אם אכן זה קיים, איזה לוח אם תומך בעבודה עם DUAL DDR לזכרונות של DDR2? בנוסף, רציתי לדעת מה עדיף לי p4 2.8 dual core או p4 3.2 64 bit? המחשב מיועד לעבודה גרפית (תוכנות כמו PREMIER PRO, FLASH וכו...) וגם קצת למשחקים. מקווה שתוכלו לעזור לי, בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש מעבד 478 גיגה זיכרון ddr1 מעבד 2.8 האם כדאי להחליף ללוח תומך amd ומעבד 939 3800 הסכום בערך אלף שקלים השיקול שאני רוצה לוח תומך pci 16 ומעבד יותר מהיר המטרה זה למשחקים עכשיו השיקול שלי זה שאני רוצה לחסוך כסף לכן אני אשתמש בזיכרון במארז בארד דיסק בכונן dvd cd rw לסיכום האם כדאי והם יש לוח ddr 1 שתומך במעבד כפול ליבה של amd מה אתם אומרים כדאי הזיכרון שיש לי 256 כפול 4 מה שאומר ASRock 775Dual-VSTA לא יעזור לי כי הוא תומך רק בשני חריצים של ddr 1
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
התעניינתי בלוח האם Gigabyte 7VRXP- REV2 מאחר וכולם משבחים את התמורה שלו למחיר. אבל כשבאתי לקנות אותו נאמר לי שהוא לא מומלץ בגלל בעיות של אמינות. עד כמה נכון הדבר? בעיקרון אני מספק בביצועים של Gigabyte GA-7VTX-H PLUS, אבל הפער בין השניים זניח ואולי גם הוא סובל מבעייתיות. הלכתי לאיבוד שטח לא לי! ???
-
- 49 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש למטרות משרדיות ולצפייה בסרטי HD (יחובר למסך Dell U2311H). אימצתי את המפרט באתר, אך ב KSP הקרוב לביתי אין את לוח האם המומלץ Asrock H61M/U3S3. איזה לוח אם נוסף מומלץ (אשר קיים ב-KSP)? :s05: תודה רבה!! אלנה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי לא מעט המלצות ל-B85 KILLER של אסרוק. השאלה שלי היא מה באמת הולך עם מגבלת הOC של אינטל (זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/2013/07/25/intel-overclocking-block/1). זה יצא לפועל בסוף או לא? בלי קשר לזה, יש PCIEX16 יחיד שקיים שם (השני הוא X4, חשמלית) אבל באתר שלהם רשום: PCI Express 3.0 x16 Slot (PCIE2: x16 mode) מה הכוונה לPCIE2? בנוסף, מה שלא מוצא חן בעיניי זה האילוץ להשתמש ב1600MHZ. ואם אני מתכנן לשדרג בעתיד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוספתי קיט:2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC לקיט הקיים(ocz gold 2gb 800Mhz cl5) ועכשיו כשאני מריץ 3d mark או משחק אז יש צליל שבוקע מהזיכרונות....מין צליל צורם כזה הייתי אומר אולי חשמלי...קשה לי לתאר.... איך אני משקיט את זה?האם הזיכרונות פגומים?מה הגורם לרעש?
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום! כן אני יודע שיש כזה נושא, אבל אמרו לי לפתוח נושא משלי למקרה שלי, אז פתחתי יש לי בעיה בזכרונות(DDR1) כל הסלוטים תפוסים אצלי, הזכרונות אמורים ליהיות 400(200) אבל הם 334(167) זה קרה לאחר שהוספתי זכרון[(שני סטיקים) (שתומכים ב 400] המפרט נמצא בצד, אשמח לעזרה(בלי לעשות OC כי אני לא בOC) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, בחיפוש אחר מחשב נייד חדש, אני שם לב שהרבה דגמים באים עם מעבדים של 2 ליבות. לדוגמה, המעבד i3-1115G4 : https://tms.co.il/workstations/notebooks-tablets/notebook?product_id=105509&sort=p.price&order=ASC סליחה על הבורות, זה לא סטנדרט ״ישן״ מדי? או, שעבור מחשב נייד בסיסי זה מספיק? (בהנחה שמדובר בשימוש די קל כמו הרצת קוד פשוט, מסמכים, דפדפן ומקסימום נטפליקס, ובהנחה ששאר הפרטמרים לא רלוונטיים, או דומים למחשב בלינק). או, שבכל זאת רצוי להתעקש על 4 ליבות? וגם, אני מניח שמעבד חלש יותר יתן יותר זמן סוללה? אני שואל ספציפית כאן ולא בפורום יעוץ לפני קנייה, עניין המעבד זה הדבר היחיד שחסר לי להבין. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי קובץ מהאתר של GIGABYTE שנקרא: 7vrxp_f10.zip פתחתי אותו ויצאו 2 קבצים: 7VRXP.F10 FLASH860 שאני פותח את הFLASH זה כותב לי שהצ'יפסט לא זמין (משהו כזה....) מה אני עושה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מארז חדש עם אותו לוח אם שלכתוב בחתימה שלי עכשיו הכל עובד בסדר חוץ מהעובדה שכל הזמן מופיעים מספרים שהמשמעות שלהם לפי היצרן היא "RESERVED" - מה הכוונה? זה תקין? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי את המעבד ואת הלוח אם וכמובן בגלל השידרוג אני גם צריך לקנות ספק כי EZCOOL PW-1000 500WAT לא יחזיק. אני רוצה לשדרג לאינטל לנצל 100% מהכרטיס מסך שאני יוכל להריץ CRYSIS WARHEAD על 1600*1200 V.HIGH ואולי AA*2 חברה מועדפת היא אינטל. אני מעדיף לקנות מ FOXPC .
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המעבד הזה יעבוד על P5N32-E? יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
דגם מוזר. רוצים להביא לי אותו אבל חוץ מכמה חנויות בארץ/סין לא אותו... הוא אמין? טוב? טוב לOC?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש לאחי 2 זכרונות 512 DDR1 למחשב שלו. אז אפשר לשים אותם ביחד עם הישנים בלי שזה יפגע בDual Chanel? כרגע יש לו זוג של 256 זהים. האם זה בסדר שיהיה: 2 סטיקים 256 זהים 2 סטיקים 512 זהים אך לא מאותו חברה כמו של ה2 סטיקים של ה256. זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים האלה^ בעיקר בין X38\X48 ל- P45 ולצ'יפסט החדש של NVDIA (לא זוכר איך קוראים לו). ממש תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. פשוט אני סקרן לדעת , לדוגמא אם אני קונה היום לוח אם כלשהו Z68 , ובעתיד , כאשר כבר מעבדי Ivy Bridge יהיו בשפע בכל החנויות בארץ ואני ארצה לשדרג לאחד המעבדים האלו , האם תיהיה תאימות בין ה-Ivy Bridge ללוחות אם בעלי צ'יפסט Z68 של היום ? , או שהמעבדים האלו יהיו בעלי תושבת שונה ולא יתאימו ללוחות האלו שציינתי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Asus P4P800 + INTEL Pentium IV 3.2E Prescott 1MB כי יש לי עכשיו Pentium IV 2.4C ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לקנות מעבד יותר חזק ולהחליף :] תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם יש איזשהיא פקודת אצווה (BAT) אשר גורמת להורדת מהירות השעון של המעבד? אני צריך להריץ בעבודה יישום שדורש מהירות נמוכה ושמעתי שיש פקודה שאפשר להריץ כדי לבצע את זה. נא עזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אולי מספיק אם הקרקס הזה של אינטל נגד AMD ולהיפך וחוזר חלילה ? ואני מצפה גם מליאור ומהאתר בכלל לא לדלג / להתעלם מהפיל שבחדר - אפל. כי כל ההכרזות האלה, כמו זו האחרונה היום, אולי מציגות שיפור כזה או אחר, אבל בואו, לא ממש מדגדגות את מה שמציעה אפל בניידים, בטח לא בזמן סוללה וביצועים עם סוללה. אז חלאס, העיני האנשים תנקרו ?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חיפשתי לוחות אם מתאימים למעבד AMD Athlon 64 x2 4000 והסתבכתי מישהו יכול לעזור לי למצוא לוח בסביבות ה400-500 שח?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית מצטער אם השאלה חוזרת ונשנית בפורום, עברתי גם על חלק מהכותרות הנעוצות אבל אשמח לקבל תשובה ספציפית לגביי. ברשותי לוח אם של חברת ASUS דגם P5GDC Deluxe (http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=162&modelmenu=1) כעת מותקנים אצלי שני סטיקים של 256 MB כל אחד מסוג DDR. ברצוןני להוסיף עוד כ- 1GB זיכרון, האם זכרון DDR2 667GHz מתאים לי (הלוח תואם עד 533), ראיתי בשאר הנושאים שזה אפשרי פשוט הם יעבדו לאט יותר כמהירות הנתמכת על ידי הלוח אם, האם נכון הדבר? האם אוכל להשתמש בשני הסוגים בו זמנית? לסיכום, אשמח אם תייעצו לי על סוג ספציפי של זכרון, עדיפות לעלות מינימלית אך בכל זאת שיהיו ביצועים נורמלים. בתודה מראש לעוזרים, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
https://www.besonline.com.au/Script/MCH/ShopProductS.asp?ObjectID=A5CE0E47-0F14-4EFA-9B13-6CC3CFBDC215 למה מצויין שמעבדי AMD יהיו זולים יותר מאינטל כאשר המחיר ל- AMD 500$ http://hwzone.co.il/news/1229862374/49253/ איך ניתן להשוות מבדקים בין I7 ע ם OC מול מעבד 3 GHZ של AMD עם OC הכוונה 940 AMD מול 920 אינטל יש אתר בחו"ל שבדק ?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-