עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שבת שלום רכשתי לפני מס' שנים מחשב עם הלוח שבכותרת . המחשב עם 1 גיגה זיכרון (2 סלוטים של 512 מגה כל אחד). קיימים עוד 2 סלוטים פנויים בלוח לזיכרון ואני מעוניין להוסיף (להשלים ל-2 גיגה זיכרון) השאלה האם אפשרי להשיג היום זיכרונות מסוג DDR2 667 . ככה ע"פ מה שמופיע באתר היצרן http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=193 ואם כן , האם חייב שיהיה במהירות 677 או שאפשר לשים גם 533 \400 (כלומר שהזוג הנוסף יהיה במהירות נמוכה יותר מהזוג הקיים) ? או שבכלל עדיף לי לקחת סטיק זיכרון אחד של 2 גיגה וזהו (אם זה אפשרי לבצע כך בלוח הנ"ל.סטיק אחד ב-4 סלוטים) ..ולהוציא את 2 הסטיקים הקיימים. תודה למ שעוזר ואם יש איזה קישור לחנות שאפשר להשיג אצלם זיכרון שיתאים לי .

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  2. שלום חבר'ה, לפני כמה ימים הלך לי הלוח אם ( הבנקים של הלוח), זה היה Abit IB9 שנקנה לפני שנתיים וחצי, פתאום המחשב הראה מסך כחול ולא עבד עם 2 זכרונות רק עם אחד... ועדיין יש לי אחריות עוד חצי שנה, אבל קודם כל אביט כבר לא נמכרים פה, והבחור בחנות נעה מחשבים שד''א נמצאת בנשר ואני מכפ''ס, אמר לי שהם או יתנו לי זיכוי, או שהם ישלחו לי משהו "דומה" (שיכול להיות יותר גרוע לדעתי), עכשיו בשביל שזה יקרה אני צריך לשלוח את הלוח אם אליהם בדואר וכל התהליך הזה ייקח לפחות כמה שבועות וזה לא כ''כ טוב לי. בקיצור אני צריך המלצה על איזשהו לוח אם לגיימרים, איכותי ולא מחיר בשמיים... נגיד עד 1000 ש''ח.... תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by eladh16,

האם מעבד core i7 תומך בלוח GIGABYTE GA-EP43-DS3? איזה תושבת הוא? תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by natan805,

קראתי בנעוץ ובעוד פורומים שהלוחות החדשים תומכים במעבדים עתדיים.ועדיין זה לא מובן לי.או שלא הבנתי נכון.מה הכוונה מעבדים עתדיים? עד כמה שנים זה יתמוך? ואיך זה משתנה בין שאר הסוקטים למשל 750 620 וכו.האם אני אוכל לחבר ללוח שלי את המעבד שיצא בעוד 4 שנים?. יש לי לוח‎ gigabaite: soket ‎750‎ p55‎ ud3‎ ‎.תנו לי קצת מידע.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by snapdragon,

שלום וברכה, הבנתי שמעבד AM3 תומך אחורה ללוחות עם AM2+, האם זה נכון? אם כן, איזה איבוד של ביצועים ניתן לצפות מהתקנת מעבד AMD ATHLON II X4 על לוח AM2+ ? תודה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by saar3,

שלום!! יש לי במחשב שתי גיגה זיכרון ואני מתלבט אם לשדרג לארבע. רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בי שתים לארבע ואם אני ירגיש אותו וגם אם אני משדרג אם אני חייב שזה יהיה אותו דגם ואותו חברה ממה שיש לי עכשיו.... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  7. במיוחד הלוח: MSI P6NGM-L NVIDIA GeForce7050 LGA775

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  8. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שיעודו הוא עיבוד תמונות גרפיקה בסיסית ואופיס. נאמר לי שהאינטל 5200 יספק אותי. השאלה היא אם כדאי לקנות לוח G31 כלשהו או G41 בהנחה שאני מוסיף כרטיס מסך בסיסי כגון ה Zotac nVIDIA GeForce או Leadtek 8400GS 512MB או Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB אשמח לשמוע את דעתכם וגם איזה לוח אם עדיף MSI או GIGABYTE? תודה למגיבים.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by Oranl,

במחשב חדש שהזמנתי עם זיכרון של קינגסטון יש DIMM עם מדבקה של קינגסטון אבל בתוכנות CPUZ ואוורסט זה רושם לי שהזיכרון הוא Qimonda... זה תקין?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by House M.D.,

שלום, יש לי לוח אם GA-EP31-DS3L של Gigabyte. יש לי שני סטיקים של זכרונות, 1GB כל אחד מהם. באחד מהסטיקים יש את השבבים של הזיכרון רק על צד אחד שלו ובשני יש על שני הצדדים. רציתי לקנות 2GB נוספים של זיכרון ואז יהיו לי 4 סטיקים 1GB כל אחד. רציתי לבדוק האם זה תואם אז הוצאתי מאחד המחשבים בבית סטיק אחד של 2GB והכנסתי למחשב שלי. הביוס מזהה 3GB זיכרון בלבד. בניסיון לעלות על הבעיה התחלתי להוציא את הסטיקים כל פעם אחד אחר, בסוף מסתבר שמה שלא מזוהה זה הסטיק של 1GB שיש לו שבבים של זיכרון בשני הצדדים. לא ידעתי אז שזו הבעיה אבל גיליתי את זה בעיון בחוברת של לוח האם. ראיתי את זה: האם זה באמת אומר שאם אני משתמש ב4 סטיקים חובה שלכולם יהיו שבבים בצד אחד בלבד? נ.ב. הוינדוס 7 כותב ככה: "…

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by 00Amir,

אני רואה ל מיני מחשבים עם סוגים שונים של זיכרונות ותיזמונים שונים באותו מחשב.. האם המחשב יודע לבד לתזמן את הזיכרונות ע"פ הסוג האיטי? איך זיכרון 8-7-8 יכול לעבוד עם 9-9-9 ? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  12. Started by Alonsp,

השאלה בכותרת ויצרן של ASUS בבקשה.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by mordidot,

היי אני מתלבט כבר לא מעט זמן איזה ערכת שבבים לבחור... מישהו יכול הסביר לי בפשטות מהם היתרונות של P43 על P35 ? אני מתכוון להשתמש בכטיס מסך HD4850 אחד אם זה משנה... התקציב אומר לי כמה שיותר לחסוך ואם אין שיפור רציני בין השניים אז אני מעדיף את הזול.... כמו כן אני מתכנן OC למעבד E7200 תודה

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  14. אנא ענו יל על השאלה הזאת... אני רואה בכך שיש זכורונות יותר מהירים וכל הזמן משתדרג המהירותש לה זכרונות... למה המחירים של הזיכרונות של ה800MHZ רק עולים ולא יורדים...!?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום אני לפני קניית מחשב ביקשתי המלצה בתרד הבא, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359754.msg3107456#msg3107456 כמו שרשמתי שם אני לא סגור על המעבד, אבל חושב לכיוון מרובע ליבה מהסיבה הבאה, מה המגביל אותנו ברזולוציות גבוהות ( כמו שכולנו יודעים ) הוא הכרטיס מסך, ולא המעבד... ככה שאין סיבה להשקיע באיזה מעבד דו ליבתי יקר ( לדעתי ) וברגע שיצאו משחקים שתומכים ב 4ליבות הקפיצה בביצועים אמורה להיות מאוד גדולה והרבה יותר משמעותית מעוד 500MHZ ( בממוצע ) ממעבד מרובע ליבה... אני צודק ? תעירו את עיניי, אין לי חשק לטעות... בקניה הזאת...

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  16. מה ההבדלים העיקריים בין הדגמים הבאים (איזה לוח מהם מומלץ ?) Gigabyte GA-P35-S3G Intel® P35 + ICH9 Chipset LGA 775 Gigabyte GA-EP35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Gigabyte GA-EP35-DS3 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  17. שלום... אני הולך לקנות מחשב חדש עם Q6600 ו 8800GTS... איזה לוח אם כדאיי לי לשלב איתם? שמעתי שיש לו GIGABYTE ga-965p-ds3, שווה להשקיע עליו?? (עולה 600 שקל בערך)... תודה...!!

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  18. יש לי מחשב נוסף בבית שיש לו לוח אם GIGABYTE GA-8I915PL-G ואני רוצה לדעת אם אני יכולה לשים עליו מעבד INTEL DUAL CORE 2.8 ?(לא CORE DUO). כיצד אפשר לדעת אם הלוח תומך?

19. שלום לכולם עד היום היה לי מחשב p4 (שמופיע עדיין בחתימה למטה ,שתתעדכן בקרוב) היום רכשתי בסוף לוח של asus a8n-sli לא היה dfi במלאי ב י.א.ד (נסעתי עד לשם..:\ ולא יכולתי לחכות בלי מחשב יותר ) זכרונות 2X512 של a-data 400mhz ומאוורר של זלמן 7700cu (לא כל כך קשור אבל גם את זה רכשתי היום) מעבד 3200+ ווינצסטר כ.מסך זמני של גיגה בייט 6600 רגיל הדברים שנשארו לי לקנות הם מארז צ'יינברו... וספק tagan 420 אני רוצה להגיד שזאת הפעם השניה בחיי שיש לי amd הפעם הראשונה הייתה לפניי כ 7 שנים ולא הייתי כל כך מרוצה היום אני יכול להגיד בלב שלם שאני ממש מרוצה מהקניה ואין כמעט מה להשוות ממש טוב לחזור ל amd הפעם..:] מרוצה ממש

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by aleXtazi,

some one have a guide for vmod to ga7n400l the max volt i can to give to the cpu its 1.8

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. אני קונה מחשב בקרוב שיהיה מבוסס על AMD VENICE 3200 עם לוח אם MSI K8N Neo4-F .... בקשר לזכרונות אני לא סגור....אני מתלבט בין GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value Dual Channel שעולים 150 שקל פחות מ- Corsair 512MBX2 PC 3200 C2.5 Value מה שכן יש מצב לאוברקלוק עד כמה שאפשר לעשות עם הלוח אם הזה....אז אם ככה איזה זכרון עדיף ?ואם משהו מכיר סקירות עליהם שיעלה אותם...

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by sar_007,

מישהו מעונין למכור לוח אם שמתאים לפנטיום 3 500 עד 200 שקל

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. איזה זכרונות יותר אמינים, ולא, אני לא הולך לעשות OC. Kingston, Crucial, Micron, Samsung וכל שאר החברה. והאם כדאי להזמין מארה"ב ? באתרים של Kingston ו-Crucial סטיק של PC2700 256MB CL 2.5 עולה בסביבות ה-40$ לעומת 55$ בארץ, לכן 2 סטיקים זה כבר הפרש שולי של 30$ שזה בקרוב למאתיים ש"ח כולל מיסים. (בהנחה שמביאים לי את זה). אמיר

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by Maxx,

הסטפינג של המעבד שלי הינו RIRGA 0230 , מה זה אומר , איך אני יכול לדעת אם זה סטפינג טוב?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by Jack_g,

איך הלוח הזה מבחינת ביצועים ויציבות OC? יש מצב לעשות איתו OC לא עצבני אבל סביר? כמובן שמדובר בשאר חלקים איכותיים כגון זכרונות של קורסאייר ומארז של אנטק שמאוורר וכו'.

• 9 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים