מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי לוח Asus P4P800-SE מעבד P-4 2.8E קירור Thermaltake Spark7+Xaser Edition המעבד והלוח בני פחות משנה 10 חודשים בערך והקירור פחות מחודש עכשיו אני רוצה להחליף ל AMD כמה אתם חודשים אני יכול לבקש על כול הדבר הזה ותתנו לי לפהי ההערכה שלכם איזה מעבד ולוח (כמובן AMD) אתם ממליצים לקחת עם הכסף שאקבל ממה שאני מוכר
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כשאני עושה בדיקה לזיכרון בסנדרה המבך מהבהב עד שאני סוגר איכשהו את הסנדרה. זה בעיה בזיכרון? ניסיתי כמה גרסאות של הסנדרה ובכולם זה אותו הדבר. הזיכרון הוא בסטיק אחד והוא על באס של 133 (הרגיל) בתיזמונים של 6-2-2-2-2.5 תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
וואם הקונרו יותר טוב אז האם הוא גם יותר טוב מAMD DUAL CORE AM2 4600 ??? תודההה רבהה לעונים!!
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני כבר חודש בלי מחשב ורציתי לשאול אתכם שאלה: רציתי בהתחלה לקנות פנטיום 2.4 אבל הבעיה שלי היא כסף אתם חושבים שכדאי לי להכנע וללכת על AMD? המחשב הוא בעיקר בשביל משחקים אינטרנט ומוזיקה אם אחליט לקנות AMD אוכל כבר היום לקבל אותו או שכדאי לחסוך עוד חודש ולקנות את הפנטיום מה דעתכם? תודה רבה לכל מי שיענה
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי, ולקנות לוח+מעבד+זיכרון, ובדיוק צפיתי במפרטים המומלצים וזה נראה שהרכיבים האלא מתאימים לי GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 AMD Athlon-II X2 250 3.0Ghz ראיתי באתר של ג'יגה ביט שהלוח תומך בדואל צ'אנל,האם שווה להשקיע ולקנות שני סטיקים תואמים?או זה לא משנה כל עוד הם אותו הגודל והמהירות? או שזה עד כדי כך זניח שעדיף בכלל לזנוח את זה ? וכמה זיכרון מומלץ לקחת בכלל 2 או 4 ?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ראיתי מבצע באמזון. האם יש טעם בשדרוג לצורך ישומים כלליים? (גלישה מרובה, PDF כבדים וכו') כיום אני עם 5 3600 ועם 1660SUPER אני מניח שלגיימינג אין הרבה משמעות בגלל צוואר הבקבוק בכרטיס המסך. אבל האם יהיה ערך ביתר השימושים?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=465
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום שדרגתי את כמות הזכרון RAM במחשב מ-1GB ל-2GB. לוח (MSI RC410M H (MS-7173. לאחר השדרוג לא ממש רואים את ה-1GB הנוספים: (אצלי 256MB מוגדרים למיפוי זכרון כרטיס מסך ONBOARD - לכן נשאר 767MB מתוך 1GB) למרות שכאן רואים שיש 2 סטיקים של 1GB כ"א: וגם בתוכנה אחרת רואים שיש 2GB: אבל WinXP בכל זאת מזהה רק 1GB: איפה הבעייה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בינו לבין הASUS P5K-E WIFI-AP,איך שזה נראה לפי גוגל הDFI טוב יותר באוברקלוק אבל האסוס בא עם קירור יותר טוב ויותר פיצ'רים(WIFI...) הWIFI לא הכי חשוב לי כי הראוטר גם ככה נמצא סנטימטר מהמחשב שלי... השאלה היא מי יותר טוב באוברקלוק ומי ייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף..(הDFI זול ב50-100 שקל..)
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עם כמות שיא של עורקי PCI-Express בכל הדגמים אבל גם ללא תאריך השקה ספציפי, משפחת מעבדי העל החדשה ממשיכה לסקרן אותנו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, חבר שלי מעוניין במערך 2 כרטיסים. למה? כי כרגע יש לו 600 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ואולי עוד חודש חודשיים יהיה לו עוד ואז הוא רוצה 'להוסיף' אותו לSLI השאלה אם כדאי לו להיכנס לזה בצורה הזאת או שעדיף להשקיע את המחיר של 2 הכרטיסים בכרטיס בודד. לגבי לוחות אם, הכי זול לSLI זה הP5N-D של Asus שעולה כ620 ש"ח בTMS שווה לשים עליו SLI? הרי הSLI שהוא יקח זה בטח יהיה 9600GT שיעלה באיזור ה1200 ש"ח. או CF עם לוח מתאים וכרטיסים שאתם תמליצו. לדעתי עדיף לו כרטיס בודד עם לוח זול כי גם ככה הוא לא אוברקלוקר. האם 4870 עם לוח G31 יהיה בסדר? בקיצור, מה הסידור הכי משתלם מבחינת ביצועים למחיר? תקציב כרגע כ600 ש"ח לכרטיס מסך לוח גם כן 600 ש"ח(במידה וזה לSLI כך שאם אין SLI אולי אפשר לוח זול יותר)
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם אסוס דגם775 Asus P5LD2 פירמטי את המחשב והתקנתי את הדרייברים דרך האתר שלהם...(אין לי את הדיסק) עכשיו אני מנסה להוסיף את הג'ויסטיק שלי דרך הgame controller והוא אומר לי שהgameport שלי לא מותקן.... ואני לא מוצא דריבר או משהו כזה שצריך להתקין והוא גם לא מזוהה בחומרה כדרייבר לא מותקן,המחשב פשוט לא מזהה אותו... תודה לעונים ואם זה לא המקום לשאול את זה אשמח אם תעבירו למקום הנכון
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לוח אם למעבד AMD Phenom II X4 965 BE, שתומך בזכרונות DDR3 1600MHz. השימושים במחשב יהיו לגיימינג כבד, גלישה, אופיס, סרטים בפורמט HD ועוד. לגבי יציאות כאלו ואחרות - אין העדפות מיוחדות, מקסימום תשאלו אותי ספציפית ואני אענה. אני מתכנן OC למעבד, אז חשוב שהביוס יתמוך באפשרויות OC מתקדמות. תקציב עד 750 ש"ח, עם אפשרות לחריגה אם יש צורך ממשי. תודה עריכה: איכות הסאונד חשובה לי, אבל אני לא מתכוון לקנות כרטיס קול ייעודי, לכן חשוב לי שכרטיס הקול המובנה יהיה איכותי.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי ביקשה ממני לברר לה - יש לה מחשב נייד Toshiba satelite שמכיל Intel celeron 497MHz ו-128MB RAM. בטעות (?) מישהו התקין לה XP על המחשב וכמובן שהכל עובד לאט לאט. תנו לי הצעה (עם דגש על הזולה ביותר) לשיפור המחשב הזה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כמה עולה מחשב ישן? ga-2000 לוח אם 192mb זכרון 8.4GB כרטיס קול 128PCI מודם ess 56k מארז פשוט תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה לוח אם. איך אני צריך להגדיר אותו...צריך להגדיר משהו עם הSATA...ומה עוד?...אין כמה ג'מפרים כדי להגדיר אותו??
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הלוח של גיגה בייט : http://tw.giga-byte.com/products/7vax.htm תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במרץ (לבקש מאבא ליומולדת ) מעבד. דגם הלוח שלי הוא: GA-MA74GM-S2 revision 4.01 לא ניראה לי שהגירסא הזאת מגבילה אותי בתמיכת מעבדים זיכרון : 2GB מעבד נוכחי: AMD athlon 5000+ נכון שהמחשב לא מאוזן טיפה(יש לי קצת ידע) הספק מספיק(לא לדאוג) והכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 6770 ויש לי צוואר בקבוק 0=(אני חושב ככה) כאלו הכרטיס יותר מדי חזק למעבד ואני רוצה לקנות מעבד חדש: ממה שבדקתי הלוח תומך בהרבה מעבדי AMD ואני מתלבט בין השניים: AMD Phenom X2 955 QUAD CORE לבין AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple הבנתי שאולי אני אצליח לפתוח את הליבה השלישית משהו כזה ועם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ גג 500 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזכרונות למשחקים, בסטיק אחד של 512 MB, הגבלה של 850 שקל, אפשרי לגלוש עד 900 אבל לא רצוי. למקרה שיש בעיות תאימות עם הלוח, אז הלוח שלי הוא A7N8X מבית ASUS בתודה, חזן מור עריכה: שכחתי להגיד, אם אפשר אז להוסיף גם את החנות שבה זיכרון X עולה Z שקלים.. שוב, תודה
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כמה FSB אפשר להגיע עם הלוח הזה? (שזה לא ישמש כגבול בשבילי).
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי 1 גיגה 800 DDR2 רציתי לדעת לקנות עוד זיכרון שיהיה Dual Channel ? הוא לשים כבר DDR3 .
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חשבתי על הצמד הבא: GIGABYTE GA-770TA-UD3 (AMD 770) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12050 כמות: 1 מחיר: 512 ש"ח AMD Athlon II X3 425 1.5mb 2700Mhz tray http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11820 כמות: 1 מחיר: 360 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 872 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים במזומן שטרות: 846 ש"ח (3% הנחת מזומן שטרות) מפרט זה הורכב באתר זיגזג http://www.zigzag2000.co.il לגבי הלוח, כרגע, אין לי הרהורים. לגבי המעבד, אני מתכוון לנסות "לפתוח" את הליבה הרדומה וסיכוי סביר שיהיה אובר קלוק (מתון). האם יש כרגע מעבדים בעלי סיכויים טובים יותר לפתיחה ולאובר קלוקינג מהמעבד הנ"ל במחיר דומה ? כדאי לקחת…
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב ראיתי את זה: [url=]http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1103893272,729, זה אומר שאם יש לי SP2 ומעבד AMD64 תהיה לי הגנה מספיק טובה בהשוואה לאנטי וירוס רגיל?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בס"ד מה המשפט הזה אומר על הלוח The PCI Express x16 slot conforms to PCI Express 2.0 לא כל PCIE תומך ב PCIE 2 רק במהירות של PCIE 1 ? למה רשום את זה? ויש את זה רק מP43 ומעלה נכון? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היום אני קונה דיסק קשיח ללוח p5s800-vm של ASUS ורציתי לדעת עם הוא תומך SATA כי אני רוצה לקנות דיסק קשיח שאני יוכל לעביר למחשב חדש עוד חודשיים חיפשתי אבל אני מעדיף לשאול פה להיות בטוח
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-