עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shar00750,

לאחר חיפוש ממושך ברשת לא מצאתי תשובה חד משמעית . האם בלוח הנ"ל ניתן לפתוח ליבה למעבד? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901#sp אשמח לקבל תשובה במהרה לפני שאני קונה אותו.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by Track,

אוקיי, אז הזמנתי מגולדטופ ביום שני את לוח האם eVGA 680i T1. הלוח הגיע היום, אבל יש בעיה. על הקופסא, יש מדבקה אחת, שעליה כתוב שהלוח הוא גם 680i LT וגם 680i. NF68 זה 680i SLi וNF67 זה 680i LT SLi, והמדבקה טוענת שזה גם NF68 וגם LT. אז מה קיבלתי? תודה מראש EDIT: טוב, אז החלטתי להוריד את ההיטסינק ולראות בעצמי אילו צ'יפסטים קיבלתי. להפתעתי הגדולה, הSouthbridge שקיבלתי הוא 570i! זה אומר שיש לי לום אם 680i עם 3 חריצי PCIe, עם מספיק נתיבים רק לשניים? הNorthbridge בסדר גמור. אז כנראה שיש לי את לוח האם הכי מיוחד בעולם.. אני רוצה לחשוב שזו טעות במפעל, אבל לא אדע עד שאתקשר ליבואן ביום ראשון. הנה הSouthbridge: ולוח האם שנראה בדיוק כמו שהוא צריך.. הבני אלף הללו.. :'(

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, לא בטוח לגמרי שכאן זה המקום הראוי לפרסם את השאלה, תקנו אותי אם יש בעיה. יש לי מחשב (יכולים לראות את המפרט בפרופיל) עם שני סטיקים של זיכרון - 4GB כל אחד - CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B לאחרונה אני דוחק את גבולות הזיכרון הללו ושוקל לשדרג ל-16GB עם ערכה נוספת מאותו הדגם, שבזמנו (לפני שנתיים בערך) עלתה לי 333 ש"ח, אך לא מוצא את הערכה המדוברת בשום מקום. אשמח אם מישהו שיודע איפה אפשר למצוא יפנה אותי לכתובת הנכונה, ואם לא - אז אשמח לשמוע רעיונות חלופיים (ובשאיפה זולים - מתחת ל-400 ש"ח). שני פרטים שנראה לי כדאי לציין - לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H קירור מעבד: Scythe NINJA 3

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by shaithebest,

זה מבלבל אותי.... בין 400 שקל ל450 שקל למעבד שהוא רק 1.6 GHZ? זה אומנם CORE 2 DOU אבל זה אותו מהירות כמו מחשב נייד סלרון שפעם היה לי יכול להיות שזה כיום אחד המעבדים הזולים בשוק לפנטיום 4? מעבד כזה יתאים לילדה בת 14 (אחותי) שהמחשב נועד רק לגלישה באינטרנט ושטויות בסגנון? רוצה לשלב את המעבד הזה עם הלוח :Asus P5L-VM 1394 ועם כמה זכרונות שזרוקים לי בבית מה שמציק לי זה מארז והאוורור שלו וספק כוח שבדברים האלה אני חדש לגמרי ולא מבין כלום חייב עזרה הילדה רוצה מחשב תודה

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

יש לי את הלוח הבא: http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/DG45FC/DG45FC-overview.htm עם מעבד E7300 ו 4GB זיכרון על 800MHz חיברתי את המחשב לרשת של 1Gbps והעתקתי אליו חומר ממחשב אחר בעל חיבור במהירות זהה. שמתי לב שהמהירות הייתה מחרידה, קצת פחות מרשת של 100Mbps. מהירות העתקה של 8-9 מגה לשנייה לא משנה באיזה פרוטוקול. את העתקת הקבצים ביצעתי כאשר כרטיס הטלויזיה שמחובר ל PCIe X1 עבד. כאשר כיביתי את התוכנה פתאום המהירות קפצה פלאים ל 75-80 מגה לשנייה. ככל הנראה כרטיס הרשת וחריץ ההרחבה חולקים את רוחב הפס. יש פתרון כלשהו לבעיה הזו או שזה התכנון של הלוח ואין מה לעשות עם זה ?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/?article=30252 האם זה הקלף ש AMD החביאה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. איך הדגם? INTEL DQ965GF תודה לכם

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by Beigelman,

שלום אנשים. אני מרכיב מחשב חדש ולא יודע בדיוק איזה זיכרון כדאי לבחור. הנה נתוני המעבד ולוח האם. בסופו של דבר אני חושב ששמונה גיגה יספיקו לי. [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] מעבד: Core i7 2600k [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Max Memory Size (dependent on memory type)[/td][/tr][/table][table][tr][td]32 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory Types[/td][/tr][/table][table][tr][td]DDR3-1066/1333[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] # of Memory Channels[/td][/tr][/table][table][tr][td…

• 31 תגובות
    • 5k צפיות
  9. Started by adamg,

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 האם עדיף לקחת CL4?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. Started by afik zach,

אני מתכננן לקנות מעבד AMD 3200 ואני רוצה לדעת אם יש מעבד AMD בטווח המחירים של אלף שקל שיותר משתלם לקנות?

• 11 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by Enable,

המפרט שלי הוא כרגע ASUS P5K/EPU E8400 1GBX2 TRANC חשבתי לשדרג ל 4 גי'גה או ל 6 ואני רוצה לדעת אם יש טעם בלל לשדרג כי זה מחשב למשחקים,סרטים והאם זה משתלם להוציא כסף על מחשב כזה? למה הבנתי שיש עכשיו את ה DDR3 [ובשביל זה אני צריך להחליף לוח] יש לי תקציב של 400 שקל

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  12. חשבתי ללכת על מעבד AMD XP 1900 לוח Gigabyte GA-7VAX ולא חשבתי על זיכרון ספציפי אבל כנראה DDR 333mhz 256MB או 400mhz איזה זיכרון כדאי לי לקנות? ובכלל, יש איזה שינויים שכדאי לי לעשות? התקציב שלי הוא 1300 פחות או יותר תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by nir_gr,

אני רוצה את זה בשביל htpc אני צריך עזרה לדעצ איך הלוח אם הזה עם שילוב מעבד 3500AMD AM2

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  14. Started by boy toy,

יש לי סטיק אחד של Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11. אני מעוניין לקנות סטיק נוסף של 8GB, אך אין באפשרותי לקנות את אותו הדגם משום שאין אותו בחנויות הקרובות לביתי, לכן אני נאלץ לקנות סטיק של חברה אחרת. אילו חברות מומלצות? יש סטיקים שעולים 350 ויש כאלה שעולים 500, מה ההבדלים ביניהם? (בהנחה שהנתונים זהים, לפחות במבט ראשוני).

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  15. ביום חמישי רכשתי סוף סוף את הלוח הנ"ל לאחר צפיה ארוכה ללוח nForce4 במחיר סביר. הלוח מכיל את כל מה שקיים בלוחות nForce3 טובים + תמיכה ב PCIe, אך ללא כל התוספות המיותרות במרבית המקרים המאפינות את לוחות ה nForce4 היקרים. אני באופן אישי לא אוהב לשלם על פיצ'רים שאין לי צורך בהם כמו SLI או שני כרטיסי רשת ולכן אוסף התכונות בלוח הנ"ל היה בדיוק מה שאני צריך. שאר המפרט: מעבד 3500+ Newcastle זכרונות: Adata vitesta DDR500 2X512 דיסק: WD 200Gb SATA צורב : NEC 3500A כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT VIVO עם קירור פסיבי. התקנה: ==== דיסק ה SATA לא מזוהה על ידי המערכת כאשר בקר ה RAID מופעל ויש צורך בדיסקט עם דרייברים לצורך ההתקנה. למרבה הצער Gigabyte לא צירפה דיסקט כזה ללוח. הדרייברים נמצאים על …

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום חברי פורום נכבדים! עקב הבעייה שצצה או בלוח האם או במעבד (אתם מוזמנים לעזור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455469.new#new) צצה בראשי המחשבה שאם ארצה או לא אצטרך להחליף או את המעבד או את לוח האם. לוח האם שלי הוכיח עצמו כמאוד בעייתי בעת ביצוע OC, קראתי באינטרנט שבשביל שהוא לא יקרוס משינויים פיצפונים צריך לצרוב גירסאת ביוס ישנה יותר, דבר שעושה את החלפתו לרצוייה, אך לא הכרחית אם הוא עובד (הדיון על הבעייה נתון). השאלה שלי היא כזאת- האם כדאי לי כגיימר כבד, תלמיד תכנות ואחד שעובד עם תלת מימד (רמה של חובבן אך איני מתכוון להשאר בה) לשדרג גם את לוח האם לאחד שתואם מעבדי I5/I3/I7 ומעבד תואם או לקנות לוח אם זול ואמין ומעבד ארבע ליבתי מסדרת הQ9XXX? או שעדיף לי לקנות…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ברצוני להרכיב מחשב HTPC רכשתי כרטים HAUPPAUGE-150 חשוב לי שבעתיד אוכל לשדרג את המחשב כשיהיה לי יותר תקציב ואשמח לקבל חוות דעת לגבי המארזים האלה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10798 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2935 תקציב למעבד וללוח אם ש"ח 600-1000. כמה שפחות עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by Charybdis,

שלום, ניסיתי להתקין windows xp sp2 ולא הצלחתי. משיטוט קצר באינטרנט, ראיתי שיש לבצע צריבת ביוס. שאלתי היא: מה הדרך הכי בטוחה לעשות את זה? קראתי קצת באינטרנט וראיתי שזה מסוכן אבל גם ראיתי שללוח שיש במחשב, ישנה אפשרות לשחזר את עצמו. מישהו שמע על כך? בתודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שמתם לב לעליית מחירים בזכרונות 1GB? בחנות SKYPC, IQPC וכד' העלו מחירים משמעותית, או שפשוט כבר לא מוכרים כלל את הזיכרונות. המחירים הזולים של 380-400 ש"ח ל1GB כבר לא קיימים. חבל :-\ הם יעלו חזרה? למה העלייה בכלל? פעם שעברה שפתחו נושא על כך שיש ירידה ואמרתי שיכולה להיות עלייה, אמרתם לי שזה כמעט ולא ייתכן. מה קרה אם כך?

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה ללוח אם שיגיע עם הביוס הכי נוח שאפשר (לא צריך 2 ביוסים, שפשוט יהיה אחד קל לשימוש). שיתאים ל-OC מסיבי ל-i7-920. אני לא מחפש שום פיצ'ר מיותר, הייתי לוקח את ה-EX58-DS4 אבל שמעתי שהביוס שלו לא נוח. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  21. המחשב הוא לצורך אינטרנט ולמשחקים פשוטים לילדים עליו יהיה מותקן מעבד E6300 עם זיכרון 1G אני צריך שיהיה לוח טוב עם אפשרות עתידית לכרטיס מסך שיתמוך DX10 יש לכם הצעות בשבילי ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  22. באתר iqpc הוא עולה 717 שקל, אבל באתר של נועה יש את 1GB של PQI DDR2 800 CL5, והוא עולה 350 שקל. כמובן ששתיים כאלה שווים ל-700 שקל. האם זה אותו מוצר, רק שהשני במהירות 800 מגה הרץ? במידה וכן באמת שווה לקחת את השני מהאתר של נועה? תודה

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by iSolt,

קניתי 16GB ראם בגלל שיש לי שימוש בכמות הזו. הזיכרון הוירטואלי מבוטל אצלי (ה pagefile נמצא על 0) פתחתי תוכנית שתנצל עוד 400MB והמחשב קפא נכנס למסך שחור והפסיק להגיב, הפעלתי מחדש. כתוב שיש "זמין 4.2GB" מישהו יכול להסביר לי מה נסגר פה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. איזה סוג זיכרון יותר טוב סמסונג או יונדאי? מה כדאי לקנות? יונדאי 256 עולה 280 וסמסנוג 256 עולה 389..... מה יותר שווה????

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  25. אין הרבה מה להסביר. כנראה ירידה לקראת הסוקט החדש. הירידות בין 10% ל.25% מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2041 [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים