מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
איך הדגם? INTEL DQ965GF תודה לכם
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מרכיב מחשב חדש ולא יודע בדיוק איזה זיכרון כדאי לבחור. הנה נתוני המעבד ולוח האם. בסופו של דבר אני חושב ששמונה גיגה יספיקו לי. [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] מעבד: Core i7 2600k [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Max Memory Size (dependent on memory type)[/td][/tr][/table][table][tr][td]32 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory Types[/td][/tr][/table][table][tr][td]DDR3-1066/1333[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] # of Memory Channels[/td][/tr][/table][table][tr][td…
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 האם עדיף לקחת CL4?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות מעבד AMD 3200 ואני רוצה לדעת אם יש מעבד AMD בטווח המחירים של אלף שקל שיותר משתלם לקנות?
-
- 11 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כרגע ASUS P5K/EPU E8400 1GBX2 TRANC חשבתי לשדרג ל 4 גי'גה או ל 6 ואני רוצה לדעת אם יש טעם בלל לשדרג כי זה מחשב למשחקים,סרטים והאם זה משתלם להוציא כסף על מחשב כזה? למה הבנתי שיש עכשיו את ה DDR3 [ובשביל זה אני צריך להחליף לוח] יש לי תקציב של 400 שקל
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על מעבד AMD XP 1900 לוח Gigabyte GA-7VAX ולא חשבתי על זיכרון ספציפי אבל כנראה DDR 333mhz 256MB או 400mhz איזה זיכרון כדאי לי לקנות? ובכלל, יש איזה שינויים שכדאי לי לעשות? התקציב שלי הוא 1300 פחות או יותר תודה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה את זה בשביל htpc אני צריך עזרה לדעצ איך הלוח אם הזה עם שילוב מעבד 3500AMD AM2
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
יש לי סטיק אחד של Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11. אני מעוניין לקנות סטיק נוסף של 8GB, אך אין באפשרותי לקנות את אותו הדגם משום שאין אותו בחנויות הקרובות לביתי, לכן אני נאלץ לקנות סטיק של חברה אחרת. אילו חברות מומלצות? יש סטיקים שעולים 350 ויש כאלה שעולים 500, מה ההבדלים ביניהם? (בהנחה שהנתונים זהים, לפחות במבט ראשוני).
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
ביום חמישי רכשתי סוף סוף את הלוח הנ"ל לאחר צפיה ארוכה ללוח nForce4 במחיר סביר. הלוח מכיל את כל מה שקיים בלוחות nForce3 טובים + תמיכה ב PCIe, אך ללא כל התוספות המיותרות במרבית המקרים המאפינות את לוחות ה nForce4 היקרים. אני באופן אישי לא אוהב לשלם על פיצ'רים שאין לי צורך בהם כמו SLI או שני כרטיסי רשת ולכן אוסף התכונות בלוח הנ"ל היה בדיוק מה שאני צריך. שאר המפרט: מעבד 3500+ Newcastle זכרונות: Adata vitesta DDR500 2X512 דיסק: WD 200Gb SATA צורב : NEC 3500A כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT VIVO עם קירור פסיבי. התקנה: ==== דיסק ה SATA לא מזוהה על ידי המערכת כאשר בקר ה RAID מופעל ויש צורך בדיסקט עם דרייברים לצורך ההתקנה. למרבה הצער Gigabyte לא צירפה דיסקט כזה ללוח. הדרייברים נמצאים על …
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים! עקב הבעייה שצצה או בלוח האם או במעבד (אתם מוזמנים לעזור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455469.new#new) צצה בראשי המחשבה שאם ארצה או לא אצטרך להחליף או את המעבד או את לוח האם. לוח האם שלי הוכיח עצמו כמאוד בעייתי בעת ביצוע OC, קראתי באינטרנט שבשביל שהוא לא יקרוס משינויים פיצפונים צריך לצרוב גירסאת ביוס ישנה יותר, דבר שעושה את החלפתו לרצוייה, אך לא הכרחית אם הוא עובד (הדיון על הבעייה נתון). השאלה שלי היא כזאת- האם כדאי לי כגיימר כבד, תלמיד תכנות ואחד שעובד עם תלת מימד (רמה של חובבן אך איני מתכוון להשאר בה) לשדרג גם את לוח האם לאחד שתואם מעבדי I5/I3/I7 ומעבד תואם או לקנות לוח אם זול ואמין ומעבד ארבע ליבתי מסדרת הQ9XXX? או שעדיף לי לקנות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מחשב HTPC רכשתי כרטים HAUPPAUGE-150 חשוב לי שבעתיד אוכל לשדרג את המחשב כשיהיה לי יותר תקציב ואשמח לקבל חוות דעת לגבי המארזים האלה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10798 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2935 תקציב למעבד וללוח אם ש"ח 600-1000. כמה שפחות עדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין windows xp sp2 ולא הצלחתי. משיטוט קצר באינטרנט, ראיתי שיש לבצע צריבת ביוס. שאלתי היא: מה הדרך הכי בטוחה לעשות את זה? קראתי קצת באינטרנט וראיתי שזה מסוכן אבל גם ראיתי שללוח שיש במחשב, ישנה אפשרות לשחזר את עצמו. מישהו שמע על כך? בתודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתם לב לעליית מחירים בזכרונות 1GB? בחנות SKYPC, IQPC וכד' העלו מחירים משמעותית, או שפשוט כבר לא מוכרים כלל את הזיכרונות. המחירים הזולים של 380-400 ש"ח ל1GB כבר לא קיימים. חבל :-\ הם יעלו חזרה? למה העלייה בכלל? פעם שעברה שפתחו נושא על כך שיש ירידה ואמרתי שיכולה להיות עלייה, אמרתם לי שזה כמעט ולא ייתכן. מה קרה אם כך?
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה ללוח אם שיגיע עם הביוס הכי נוח שאפשר (לא צריך 2 ביוסים, שפשוט יהיה אחד קל לשימוש). שיתאים ל-OC מסיבי ל-i7-920. אני לא מחפש שום פיצ'ר מיותר, הייתי לוקח את ה-EX58-DS4 אבל שמעתי שהביוס שלו לא נוח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המחשב הוא לצורך אינטרנט ולמשחקים פשוטים לילדים עליו יהיה מותקן מעבד E6300 עם זיכרון 1G אני צריך שיהיה לוח טוב עם אפשרות עתידית לכרטיס מסך שיתמוך DX10 יש לכם הצעות בשבילי ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
באתר iqpc הוא עולה 717 שקל, אבל באתר של נועה יש את 1GB של PQI DDR2 800 CL5, והוא עולה 350 שקל. כמובן ששתיים כאלה שווים ל-700 שקל. האם זה אותו מוצר, רק שהשני במהירות 800 מגה הרץ? במידה וכן באמת שווה לקחת את השני מהאתר של נועה? תודה
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי 16GB ראם בגלל שיש לי שימוש בכמות הזו. הזיכרון הוירטואלי מבוטל אצלי (ה pagefile נמצא על 0) פתחתי תוכנית שתנצל עוד 400MB והמחשב קפא נכנס למסך שחור והפסיק להגיב, הפעלתי מחדש. כתוב שיש "זמין 4.2GB" מישהו יכול להסביר לי מה נסגר פה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה סוג זיכרון יותר טוב סמסונג או יונדאי? מה כדאי לקנות? יונדאי 256 עולה 280 וסמסנוג 256 עולה 389..... מה יותר שווה????
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אין הרבה מה להסביר. כנראה ירידה לקראת הסוקט החדש. הירידות בין 10% ל.25% מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2041 [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon XP1700+ 1.47Ghz שווה בביצועים שלו לאיזה מעבד של אינטל? ומה ההבדל במחירים שלהם? ומה בעצם עדיף בסך הכל?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האתר VR-Zone דיווח ש COOLALER (אם אתם זוכרים, זה אותו האחד שהצליח לשים 2 כרטיסי NVIDIA ב SLI על מערכת מבוססת צ'יפסט של ATI...) ערך מבחן של 2 כרטיסי 7600GT ב SLI על 2 מעבדים: 1. FX-60 של AMD הממוהר עד .3.0GHZ 2. מעבד T2600 מבוסס Yonah ממוהר עד 3.2GHZ. חשוב לציין שה Yonah הוא מעבד המיועד למחשבים לניידים, וה FX-60 מיועד למחשבים נייחים. התוצאות דיי מפתיעות: עד 17% יתרון לYonah... מזה אפשר ללמוד כמובן עד כמה יהיה חזק מעבד מבוסס Conroe. ובהזדמנות... מעבד Core E6600 2.4GHZ (מבוסס Conroe) הופיע שוב ב Ebay... המחיר שלו הוא 750$.
-
- 78 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
חברת Intel פיסרמה לפני זמן מה את מפת הדרכים שלה עד שנת 2010, ל AMD היה חסר אינפורמציה מסוג כזה. לשמחתם של המון אוהדי AMD ואוהדי ביצועים בכלל, 2 אתרים פירסמו את מפת הדרכים החדשה של AMD. האתר הסיני HKEPC והאתר היפני PC Watch. ראשית כל, AMD תעבור לשיווק מעבדים מרובעי ליבה כבר ברבעון השני של שנת 2007. ליבה בשם Deerhound תהיה הראישונה עם 4 ליבות, היא תהיה מיועדת לשוק השרתים, ומכילה טכנולוגיית קש משותף (כמו שיש במעבדיי Yonah של Intel) ותתאים ללוחות התומכים בסוקט F. ברבעון הראישון של 2008 יגיע תורם של מעבדיי המחשב האישי להכיל בתוכם 4 ליבות, השם של הליבה הוא Greyhound. המעבדים האלה יבואו בסוקט AM3 ויתמכו ב DDR2 וב DDR3 בו זמנית. הליבה תיוצר בליטוגרפיה ש…
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לגיגה ביט יש 2 לוחות 8PE800 8SQ800 הציפסט של SYS לא נבדק לאורך זמן והאם כדאי לקחת זה עם הכרטיס רשת או להשתמש בשלי מתוצרת אינטל מה לבחור תנו לי נימוקים משכנעים שאלה אחרת שקשורה לפורום אחר אבל תנסו לעזור לי אם אני לוקח את 8SQ800 ניתן לנצל כונן קשיח של מקסטור בגלל ATA133 ולווסטרן דיגיטל זה כונן איטי ולו יתאים לוח עם ATA100 אני שם גם כרטיס מסך ATI 9500 שהוא AGPX8 האם זה נכון ואם כן הוא צריך להתאים ללוח 8SQ800
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים אלו אני אני מרכיב לי מחשב ועד אתמול הייתי בטוח ללכת על הcommando. אבל לאחר קריאת הביקורת\השוואה שפורסמה אתמול באתר (ביקורת מעולה!) נוכחתי לדעת שיש הבדל משמעותי בין הלוחות בזמן משחק. עכשיו האם ההבדל ביניהם מצדיק את ה700 ש"ח הנוספים? מבחינת OC מי מבין שניהם יותר טוב? (Oc לe6600) תודה מראש Install
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שואוטוטו יש ירידת מחירים למעבדי אינטל... אחרי ההשקה של המעבדים שפועלים בבאס 800 ירדו מחירי ה 533 למישהו יש מושג בכמה ירד המעבד הבא 2.533 533 אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי את הטבלה שמראה את ההעדכונים במחירים
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-