עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by emperor,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש כשהשימוש העיקרי הוא למשחקים כבדים. להלן המפרט: Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz Cooler Master Hyper TX3 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz EVGA GeForce GTX760 SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty אני לא מתכוון להמהיר את המחשב ולא זקוק לפיצ'רים מפוצצים, עם זאת אני מעוניין ב-4 סלוטים לזכרון. האם תוכלו לעזור לי לבחור לוח אם למפרט? תודה.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  2. היי, יש לי כרגע זכרונות: G.Skill 2GB Kit DDR2 800mhz F2-6400CL4D-2GBPK הלוח אם שלי הוא: Gigabyte Ga-965p-s3 rev.1 האם אני יכול לשים עליו זכרונות 1066 והוא יעשה Downgrade? אני מעוניין לשדרג ל4 ג'יגה. איזה קיט של 4 ג'יגה הכי משתלם לי לקנות ביחס של עלות תועלת באיזור ה300 ש"ח? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  3. שלום, בעקבות מחשב חדש שאני הולך לקנות בקרוב, רציתי לדעת איך הטכנולוגיה של הDDR 3 עדיפה על הDDR 2 ועד כמה היא מהירה יותר .. חשבתי שאם כבר אני אקנה, אני אלך על ה DDR 3 ולא DDR2, אני לוקח לוח P5QC s775 C2Q של אסוס, שתומך עד 1333MHZ בDDR 3. חשבתי ללכת על הזכרון g. skill cl7-7-7-18 pi(שאני רואה שהם בתזמון נמוך יחסית), ומחיר סביר של 400 שקל לשתי חתיכות של 2GB או שכדאי פשוט ללכת על זכרונות DDR2 2x2GB OCZ Reaper HPC Editio על תדר 1066MHZ שגם עולים בסביבות ה400 שקל?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Gigabyte GA-P35-DS3R Gigabyte GA-8i965P-DS3 ASUS P5B Deluxe ASUS P5K Deluxe אני כבר אובדת עצות ואני חייבת שיהיה לי מחשב ! תודה מראש על העזרה

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  5. הראשון זה : G.SKIL DDR2 4096MB 800 MHZ PK CL4 השני: G.SKIL DDR2 4096MB 1000 MHZ 2x2 dual channl kit CL5 עכשיו אני מתלבט כי אני לא יודע מה עדיף תזמון 4 אבל 800 מגה הרץ... או תזמון 5 אבל 1000 מגה הרץ.. אגב לא רשום שם על התזמון 4 2X2 אז זה אומר שזה יחידה אחת?

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by jgrab,

יש לי לוח וזכרונות שבקבצים המצורפים אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים כל אחד 2 GB אבל לא מצאתי את אותה הגדם כמה זה חכרחי לקחת בדיוק אותו דגם \ יצרן? ומה אני אמור לחפש בזכרונות של יצרנים אחרים בכדי להתאים אותם כמה שיותר למה שיש לי? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by Oranili,

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by Nir666,

שלום לכולם אני רוצה לדעת מה התייחסות של כל מעבד בנוגע ל CAS Latency כלומר אם למעבד אינטל או amd עדיף cas latency נמוך או תדר גבוהה ולמה. תודה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by redead,

מה מהירות הזיכרון שלי? הוא אמור להיות 400 אבל אני רואה שכתוב רק 200... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  10. בארץ זה עולה יותר מ1000 שקל ובחול בערך 500 http://www.amazon.com/Intel-i5-650-Processor-Socket-LGA1156/dp/B0030DL3FU/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I1N2WNACC3NUN4&colid=LVLHTADBVKNQ כמה מכס אשלם? איך אני יוצר קשר עם החברה שממנה אני קונה? מה הסיכון בקנייה הזאת? איך אני יודע אם החברה אמינה? מישהו הזמין מעבד מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. השאלה היא כזאת אם אני מוסיף שני סטיקים של 256מגה של 400 MHZ DUAL CHANNEL DDR אז בפעועל זה יהיה 512 או 256 עם באס של 800 MHZ

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by Yaniv_Uzan,

יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח אם. עכשיו אני רוצה מתאם בשביל להוסיף את היציאה הדיגיטלית... ואולי אופטית אם יש גם הכנה בלוח. צריך כבל כזה כמו של USB נגיד שמוסיפים... משהו יודע איפה אני משיג כבל כזה? אני רוצה מקורי של EPOX. יש של חברות אחרות אבל הם לא מתאימים או שרק חלק מהיציאות יעבדו והשאר לא... הם משנים את החיבורים של החוטים ואיאפשר להפריד חוט חוט. תודה יניב

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by amd,

מת לי המעבד ואני מחפש לקנות חדש (או אפילו יד שנייה) ואני לא מוצא כאילו בלעה אותם האדמה!!! מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד?

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by NTT,

שלום, היום ביחס של ביצועים-מחיר,שווה לקחת זכרונות 2x2GB 1066MHZ CL5 על-פני 2x2GB 800MHZ CL4?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by jungle-man,

היי לאחר המהרה למעבד אני מעוניין לבדוק תקינות טמפרטורות לאורך זמן, אני מנטר עם HWMONITOR, לא הצלחתי למצוא ברשת את הטווח טמפ שנחשב תקין למעבד, באתר יצרן (http://ark.intel.com/compare/33910) מופיע TCASE 72.4 מעלות שאינני יודע למה הכוונה. אשמח אם מישהו מכיר ויודע מהו הטווח התקין למעבד החל ממנוחה ועד מאמץ. תודה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  16. כחלק מהבדיקות שלי לביצוע OC טענתי את ערכי ה-Fail-Safe defaults ומאז נעלמו לי חלק מההגדרות בדפים שונים של ה-BIOS. גם טעינה של Optimized Defaults לא עזרה. איך ניתן להחזיר את הערכים הקודמים? תודה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  17. ניסיתי לשים את הסטיקים של הזיכרון כבר שניי האפשרויות שאחת מהן זו זאת : והשנייה זו סלוט 2 ו 3 אם סופרים מלמעלה למטה. וזה לא עזר אני פשוט עובד בSINGLE ה CPUZ מזהה לי את הזיכרון ב SINGLE ואני לא רואה שום הודעה שאומרת שאני עובד ב DUAL. בבקשה תעזרו . עריכה: את המפרט של המחשב ניתן לראות במםרט מצד ימין יש לי לוח של ABIT NF7-SL VER2.0

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה הזמנתי דרך האינטרנט 2 זכרונות DDR2 דגם KINGSTON KVR800D2N6/1GB, אבל שהגיע אלי המשלוח ראיתי שהגדלים הם שונים, אחד ארוך ואחד קצר. עוד לא נתקלתי בכזה דבר ולמען האמת אין לי ממש ניסיון עם זה. השאלה שלי אם זה נורמלי שכזה דבר יהיה, או שמא זה מוצר פגום? אחד מהשנים. צירפתי תמונה: http://www.freeimagehosting.net/image.php?7c4d398409.jpg המון תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  19. אני יודע שהמעבדים של AMD מגיעים עם אנטי וירוס "מובנה" וגם לפני כמה ימים ראיתי באיזה אתר שיש לוח אם עם פייר ואל. איך זה הגיוני? איך המעבד יודע שהוא מפעיל וירוס? :s05: ואיך הלוח אם אמור להיות פייר ואל :s05:

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  20. Started by borsood,

שלום לכולם אני קצת מתקשה בבחירת לוח אם מבוסס 865PE עם כל התכונות שאני רוצה: SATA Firewire Dual DDR (יש בכולם?) לפחות 6 יציאות USB(יש בכולם?) רצוי כרטיס קול איכותי חומרה שעובדת עם Linux לא צריך RAID לא צריך GLAN לא מתוכנן OC אפילו לא בעתיד הרחוק מחיר עד 650-700 תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  21. Started by WhateverX,

תראו בניתי מפרט בKSP, עכשיו אני לא יודע אם שווה להשקיע במעבד הזה, אני חושב שהוא יותר מידי בשביל גיימינג, במידה ואני יורד ל3 ליבות AMD PHENOM 720 אני יכול לעלות במסך ל21.5 אינטש (2233SW), ובכרטיס לVAPOR-X.. מה אתם אומרים? יהיה הפרש ביצועים משמעותי? המחשב הוא לטווח ארוך. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  22. אשמח לדעת אם ישנה בעיה של הפעלת תוכנות מסוימות או שהתוכנה לא מנצלת את יכולות החומרה כגון מעבד 4 או 2 ליבות או 4 ג'יגה זיכרון, אני מתכוון לתוכנות גרפיקה כגון פוטושופ וכו וגם בכלל האם יש תוכנות שלא מסתדרות עם החומרה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by elixvx,

היי, זה המפרט שלי: Phenom II x4 Quad-Core 940 | GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ כרטיס מסך: GTX 650 והמחשב כבר לא מהיר כמו פעם (ולמען האמת גם לא מריץ את המשחקים החדשים מי יודע מה..) ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון RAM (נגיד עוד 2 או 4 ג'יגה) מבלי להחליף את הזיכרונות הנוכחיים שעובדים מצויין סה"כ ובכל זאת אני חייל כרגע ואין יותר מידי כסף.. השאלה היא האם אני חייב לקנות זכרונות זהים? מה שיהיה קצת בעייתי כי הם די ישנים או שמספיק רק שיהיו באותה מהירות וכו'? בקיצור איך זה עובד? ועוד בעיה קטנה שיש לי היא שהקירור של המעבד חוסם לי 2 מתוך ה-4 סלוטים של הRAM במחשב.. מה אפשר לעשות (חוץ מלהחליף קירור כמובן) והאם יש לכם המלצות לזכרונות לא יקרים מידי?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  24. בעלי יחס עלות תועלת הגבוהים ביותר. מחפש משהו שייתן תמורה מירבית לכסף. לא רוצה לשלם הפרש גדול בשביל פיצרים שבהם כמעט אף משתמש ביתי לא משתמש. כמו כן צריך המלצה לזיכרון 1 גיגה למחשב הנל. מחשבים למשחקים אינטרנט ולימודים. תודה,

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש עם מעבד E6300 בעל הליבה הכפולה של אינטל קניתי את המשחק SPLINTER CELL DOUBLE AGENT והמשחק עובד בסלואו מושן קראתי על זה באינטרנט במספר אתרים שטוענים טוענות מוכחות שזה קורה בגלל המעבדים בעלי הליבה הכפולה רציתי לדעת אם מישהו מכם נחשף לבעייה הזאת ויודע אולי איך לסדר אותה.? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים