מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
התקנתי כרגע לוח ga-z77-d3h עם ssd סמרט רספונט וההארדיסק הרגיל של טרה לא מוצג במחשב שלי , אני כן רואה אותו אבל במנהל ההתקנים וגם שפועל כראוי , מה עושים ??? פליז חברה תענו לי דחוף !!!!
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים !!! עשיתי מחקר לא קטן בנושא אך עדיין יש לי שאלה. אז ככה: יש לי לוח אם: Asus p5k. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5K-V/IE3824_Universal_PCIE_Insert.zip עקב בעיה באחד הסוקטים של הזכרון, אני נאלץ להתשתמש רק בסלוטים הצהובים שהם עובדים בדואל צ׳אנל. ניתן לראות לפי החוברת הסברה, שיתאים לי כל זכרון שיש לו B*: supports one pair of modules inserted into the yellow slots. על פי רשימת הזכרונות שנבדקו ללוח האם הזה, הנה הרשימה המעודכנת: Qvl: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5K/P5K-QVL.zip לפי הטבלה ניתן לראות שהם מתחלקים לשתי סוגים: DS: dual sided SS: single sided לאחר קריאה רבה באינטרנט אני עדיין לא כל כך מבין את ההבדל. כותבים שה DS אומר שיש…
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חברת Compulab הישראלית משיקה דגם PC חדש בשם Airtop, שמציע ביצועים חסרי תקדים עבור מארז ללא מאווררים בדממה מוחלטת החברה הישראלית מחיפה, Compulab, מציגה פיתוח מרשים וכחול לבן לאחר כשלוש שנים של עבודה: מחשב מבוסס PC המקרר את עצמו באופן פסיבי לחלוטין, על ידי שיטה של זרימת אוויר טבעית אותה פתחה החברה, ובדומה למחשבים מסוגו הוא אף מסכם הכל ב-200W: ה-Airtop. מחשב ה-Airtop מגיע בשלוש תצורות: אחת למגזר העסקי (Workstations), אחת עבור שרתים, והאחרונה אף עבור שוק הגיימינג (שאפשר להתייחס אליו גם כאל השוק הביתי). Compulab מצהירה על יכולות קירור טובות יותר משאר הקירורים בגודל זה. כיצד היא עושה זאת? זו פרסמה סרטון המדגים את יכולת זרימת האוויר הטבעית, לה היא קוראת NAF (ר"ת Natura…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום מחפש לוח אם זכרונות ומעבד ב1800 יצטרפו ל: ספק LIBERTY 400 HD6850 GIGABYTE OC צרכים לפי הסדר: משחקים - בעיקר SC II (דורש הרבה חישוב של מעבד) , שימושים כללים , וסרטים. חשבתי על: 2X4GB - KINGSTONE או CORSAIR הכי פשוט - יוצא 200 2500K - 1000 עכשיו לוח אם אני מתלבט: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 - 463 ש"ח Gigabyte GA-Z68M-D2H - 493 ש"ח Gigabyte GA-Z68P-DS3 - 512 ש"ח Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 - 555 ש"ח Gigabyte GA-Z68AP-D3 - 555 ש"ח Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 - 623 ש"ח Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 - 632 ש"ח עכשיו המטרה היא כמובן כמה שיותר לחסוך אני חשבתי ללכת על הלוח אם הראשון P67 - כי תומך בOC ואין לי צרכים מיוחדים מהלוח אם חוץ מתמיכה בOC ועמידות. הערות וכו' יתקבלו בברכה. א…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
ידוע מתי ירדו המחירים של המעבדים כפולי הליבה של AMD ובפרט AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 ?? אני לא יודע אם לחכות שהמחיר קצת ירד ולקנות את המעבד הנ"ל או שאין טעם לחכות וכדאי כבר עכשיו לקנות מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אוקיי זה לא סתם עוד נושא שבא ושואל מה כדי intel או amd אז אני מבקש לא לנעול בבקשה... אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש וכבר גייסתי את הכסף. עכשיו רק יש את ההתלבטות והוויכוח עם אבא שלי ואח שלי...הם רוצים INTEL. ואני רוצה AMD...אבא שלי לא ממש מבין(בכלל לא מבין ) והוא אפשר לומר לא ממש מתערב הוא רק רוצה לראות מה נחליט. אח שלי לא ממש בעד INTEL אבל הוא רוצה לראות את כל האפשרויות... אחרי שקראתי איתו המון כתבות החלטתי לפתוח כאן נושא.. בשביל הדברים שאני צריך במחשב אני צריך AMD ATHLON 64 3000 VENICE SOCKET 939 BOX או שדגם מסוים של אינטל יעשה את העבודה יותר טוב בשביל מה שאני צריך? מה אני צריך במחשב אתם שואלים? המממ....פוטושופ...תוכנות לעריכת שפות תכנות ועוד כמה תוכנות של מייק…
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכם חברים לפני חודש וחצי קניתי לוח אם ?K8NF4G-SATA2 ומה שרק הרגשתי ממנו זה רק בעיות וכבר 2 החלפות מהאחריות!!! קודם כל היו בעיות תאימות עם כרטיסי מסך RADEON שניסיתי להרכיב עליו (X1300/X800/X1600) זאת אומרת שאף אחד לא עלה , רק כרטיס אחד עבד והוא GF6600GT ושמתי לב לתופעה הזו ברשת עם כרטיסי ראדון בשילוב הלוח הזה ולוחות אחרים NFORCE4X. עוד בעייה היא שהלוח התחיל לקרוס באופן רנדומלי אפילו שלפעמים עבר בדיקות יציבות מלאות של S&M ו MEMTEST . בלוח השני שקיבלתי מהאחריות הכרטיס רשת לא עובד הוא במצב ENABLE בBIOS אך אין שום אזכור עליו בWINDOWS אפילו כהתקן שלא מותקן. עשיתי עדכוני ביוס אך ללא שום שיפור במצב לכן שלחתי לASROCK אימייל על הבעייה , הוא אמר שהבעייה קיימת בחלק מהלוחות ל…
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בהתחלה כשאני מפעיל את המחשב כתוב לי CPU 200MHZ. ??!?? זה לא אמור ליהיות 1.8GHZ? (יש לי AMD Athlon 64 3000+)
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מתלבט בין AMD ל INTEL. יש לי 2 אפשרויות: 1099 - Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU 689 - Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 798 - 2x Corsair VS512MB533D2 512MB DDR-II 533 Memory ------------------ 2586 1149 - AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray 729 - ABIT AN8 nForce 4 Socket 939 Motherboard 678 - 2x GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory ------------------ 2556 מה עדיף ? או אולי עדיף משהו אחר בתחום המחירים 2500-2600 ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שאלה שמעתי מעבד אינטל מגיע 64Bit חדש. וראיתי קופסה שלו שתומך 64Bit. אני לא מבין מה קובע 64Bit הלוח אם או המעבד ? שאלה שנייה פתחתי מקופסה של מעבד 64Bit של אינטל, וראיתי במעבד רשום פנטיום 3.0Ghz, איך יודעים שהמעבד עובד 64Bit?לא רשום על מעבד. אבל בקופסה קרטון שלו רשום תומך מעבד 64Bit. לא הבנתי. מישהו יסביר לי איך מזהים מעבד נכון? מיקי
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
וגם אני מעוניין בלוח אם תואם שיהיה טוב למשחקים וביצועים
-
- 14 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני כרגע בארהב ונתקלתי בלוח הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-491&depa=0 חסרים לו כמה מאפיינים של הפלטינום אבל לא נראה שאצטרך אותם יותר מדי. לא הצלחתי עם זאת למצוא ביקורות עליו. יש אותו למישהו או יכול להפנות לביקורת? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם המעבד :939 amd athlon 64 3000 או המעבד : intel P4 3.0 1mb 800mhz 775? המחיר לא ממש חשוב לי ... תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMjU1 כמובן אחרי אוברקלוק נחמד אבל עידין תראו חבל על הזמן זה חייה של מעבד וואלה אני חושב 3200+ כזה יספיק בהחלט לי לפחות
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בחנות שאני קונה ממנה את החלקים למחשב שלי אמרו לי שהDDR2 לא היה מוצלח במיוחד כמו הRDRAM ושלא כדאי להשקיע בזיכרון כזה... רציתי לדעת אם זה נכון?? כי לפי מה שאני יודע עוד לא שמעתי משהו כזה בינתיים או שאני לא מעודכן
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
תגידו בין זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7229 לזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7870 ההבדל הוא רק 200 מגה הרץ? ואם זה רק 200 מגה הרץ האם זה שווה 800 שקל?
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 512 2-3-3-6 ב-185fsb,חבר שלי הציע לי לקנות את הסטיק שלו של סאמסונג אני בטוח שכולכם מכירים הם די פופולאריים רציתי לדעת אם הם יעבדו בדואל צאנל ביחד והאם הסאמסונג יעמוד בתזמונים כאלו בבאס הזה?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
...ב-firewire? אני קונה לוח-אם Asus P5GD1 Intel LGA775, 915P DDR1 + LAN. לא רשום חיבור firewire (או 1394) אבל יש לו pci-express, השאלה אם ה-pci-express מכיל firewire או אם יש מתאם לקנות או אם אני צריך לקנות גם כרטיס firewire? ושוב תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
AMD מרגישים שהם צריכים לזרוק קצת מידע על המעבד הממשמש לבוא ומדליפים קצת. הנה ליבת ה Phenom (ניתן ללחוץ לתמונה מוגדלת) מקור: http://techreport.com/onearticle.x/12583
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איזה לוחות מבין הבאים יותר טוב בOC, משחקים ובכללי? והאם הם יכולים להרכיב עליהם SCYTHE NINJA PLUS - יש ללוחות האלה צלעות קירור אימתניים. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום !! מבקש עזרה בקשר ללוח אם של ASUS ומעבד של AMD - כמה שנים יש אחריות עלייהם , והאם כל חנות מספקת את אותם שנות אחריות? והאם לוח אם או המעבד נישרפו עדיין תופס האחריות??? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שאלה לחברה הטובים!! ברצוני לרכוש מחשב חדש חודש הבא.מדובר על שילוש של לוח\מעבד\זיכרון (+OC לא מטורף). ואני מאד מתלבט בין מה שצינתי! אם בכלל יש צורך במעבדים מסוג זה ופה השאלה. במידה וכן אז איזה מהם ממליצים? חשוב לציין שהמחשב אמור להיות כמעת ורק למשחקים!! מה כן קחו בחשבון שבקרוב יצאו משחקים שיתמחו ב 4 ליבות!! ברמת העקרון המעבד ישב על לוח עם זיכרונות של 2 GB 800HZ מהסוג הטוב... ו כרטיס 8800GTS 512 G92. לוח כמובן בהתאם למעבד!! אשמח לקבל כל הצעה וטיפ בנושא או מפרטים שונים!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם למישהוא יש פה מחשב אם מעבד פהנום של amd? ולמה אין ב spi אף אחד אם פהנום ?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G RH, והבנתי שהוא תומך רק עד 4GB RAM, לכן קניתי השבוע 4 סטיקים 1GB http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000I2C80K/ref=ord_cart_shr?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance אבל כשהכנסתי את כל ה4 סטיקים המחשב טוען שיש לי 3.4GB RAM, אם אני מוציא זכרון אחד המחשב מזהה 3.1GB מה הבעיה? האם זה המקס' שנתמך ע"י לוח האם שלי, ואיך זה ישפיע על הביצועים (DUAL וכדומה)?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-