מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כרגע זכרונות: G.Skill 2GB Kit DDR2 800mhz F2-6400CL4D-2GBPK הלוח אם שלי הוא: Gigabyte Ga-965p-s3 rev.1 האם אני יכול לשים עליו זכרונות 1066 והוא יעשה Downgrade? אני מעוניין לשדרג ל4 ג'יגה. איזה קיט של 4 ג'יגה הכי משתלם לי לקנות ביחס של עלות תועלת באיזור ה300 ש"ח? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
התחרות של AMD מול INTEL מסתכמת בערך כך, AMD מול INTEL באותן מהירויות שעון, AMD מנצחת בפער לא קטן בהתחשב שהמעבדים שלה יותר זולים. אבל אין היום מעבדים כאלה! המעבד הכי מהיר שהוציא AMD עד כה אם אני לא טועה הוא במהירות שעון של 2200MHZ, נכון שהוא עדיין משתלם על INTEL ולפעמים אף טוב יותר, אבל למה פשוט לא לעשות מעבד של 3GHZ ולגמור את הסיפור ולהשאיר את INTEL מאחור? סתם משהו שתהיתי מעניין מה אתם חושבים או יודעים
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי 1 גיגה 800 DDR2 רציתי לדעת לקנות עוד זיכרון שיהיה Dual Channel ? הוא לשים כבר DDR3 .
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ידוע מתי ירדו המחירים של המעבדים כפולי הליבה של AMD ובפרט AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 ?? אני לא יודע אם לחכות שהמחיר קצת ירד ולקנות את המעבד הנ"ל או שאין טעם לחכות וכדאי כבר עכשיו לקנות מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בס"ד מה המשפט הזה אומר על הלוח The PCI Express x16 slot conforms to PCI Express 2.0 לא כל PCIE תומך ב PCIE 2 רק במהירות של PCIE 1 ? למה רשום את זה? ויש את זה רק מP43 ומעלה נכון? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
טוב... אז הבנתי שמבחינת TOC ה- E6750 שווה יותר במקרה שלא עושים OC. אבל מה בדבר OC? האם גם אז הוא משתלם? ובכלל מדוע? מה הסיבה שמעבד חדש וחזק יותר עולה פחות? יש בו משהו לא בסדר? ולמה ה- E6600 לא ירד עדיין ביחס אליו? אני אשמח לתשובות כי אני מתלבט מה לקנות. המטרה שלי היא משחקים סרטים וכמובן OC אז מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי פיגו 205 והרכב תמיד מתחמם בדקתי שמן , מים הכול תקין למרוח משחה טרמית על המנוע ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מה יותר טוב ? החברים שלי משגעים אותי ש AGP 8 "יותר טוב זה מעלה את הביצועים" וכו' ואני אומר ש AGP 8 עוד לא התפתח . מה אתם אומרים????.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח אם Albatron PX845PE Pro II האם יש כבר נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין זיכרון 800 GHZ לבין זיכרון 1033 GHZ הזכרון יהייה כנראה 4 GB (יש מצב גם ל2, עוד לא החלטתי) אבל השאלה שלי היא בנוגע לGHZ תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד פלומינו XP 2000, יש לי אופציה להחליף את המעבד ל 1700 עם הליבה החדשה וה 0.13 מיקרון, עד כמה שהייתי רוצה OC, אני לא מאמין שאני אגיע רחוק עם GIGABYTE ו 512DDR PC2100, ככה ש OC גבוהה לא מתוכנן, השאלה מי מהמעבדים יותר חזק... נניח אפילו בלי OC בכלל... ? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את הלוח הנ"ל,רציתי לקבל קצת פרטים על הפעלה של פיצרים ייחודיים ללוח הזה: 1.כרגע מותקן SSD-CRUCIAL M4 128GB ליציאת הSATA 6GB -ASMEDIA,האם בחיבור ישיר לחיבור SATA 6GB-INTEL אקבל מהירות גדולה יותר/יציבות? *האם ואיך מומלץ לחבר את הSSD בתצורת ACHI ואם כן איך מבצעים זאת? 2.מחובר HDD SEAGTE 1TB ליציאה נוספת של ASMEDIA,האם בחיבור ישיר ליציאת הSATA 6GB של INTEL אקבל מהירות/תעבורה גדולה יותר? 3.כרגע מאוכלס כרטיס מסוג GTX260,האם כדאי להגדיר את פיצר הLUCID VIRTU ואם כן במה יתרום לי ואיך צריך להיות מחובר המסך (האם ליציאת הDVI 4.איך מפעילים את טכנולוגיית הRTD של INTEL והאם היא תתרום לי בצורה כלשהי לתצורה הקיימת? 5.איך מתחילים בלוח הזה בסיס לטובת הגדרות OC,האם קיים מדריך כ…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בחנות שאני קונה ממנה את החלקים למחשב שלי אמרו לי שהDDR2 לא היה מוצלח במיוחד כמו הRDRAM ושלא כדאי להשקיע בזיכרון כזה... רציתי לדעת אם זה נכון?? כי לפי מה שאני יודע עוד לא שמעתי משהו כזה בינתיים או שאני לא מעודכן
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני הולך היום עם חבר שלי לקנות בשבילו מחשב עם מעבד פנטיום 4 (בלבד - AMD לא בא בחשבון) ההתלבטות היא האם לקחת מעבד פרסקוט (2800, 800 1M HT ) או 2800 רגיל (800, HT ) ההבדל במחירים לא משמעותי, המחשב ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה עבודה ב אופיס ואולי קצת למשחקים. איזה מעבד כדאי לקנות? והביצועים של מי יהיו יותר טובים כשהדגש בעיקר על עריכת מוזיקה.
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב HTPC, ומחפש המלצות למעבד+ לוח אם. המעבד אני חושב בכיוון של i3 (לא כל כך בקיא בדגמים השונים) כמו כן אני מעוניין להשתמש באינטרנט אלחוטי, האם חשוב שיהיה מובנה בלוח אם או שיותר פשוט להויסף כרטיס WIFI? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת אם אני מוסיף שני סטיקים של 256מגה של 400 MHZ DUAL CHANNEL DDR אז בפעועל זה יהיה 512 או 256 עם באס של 800 MHZ
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר מומלץ מבחינת תמורה למחיר מבין שני אלו: AMD Athlon 6400+ X2 INTEL C2D 7300 1.מי מהם יותר חזק(אני מתאר לעצמי שה7300). 2.מי יותר מומלץ מבחינת תמורה למחיר? 3.מי מהם אוברקלוקר יותר טוב? ועוד שאלה,יש ברשותי מעבד TRIPLE של AMD (8450) שקיבלתי בחינם. אם אני מחליט להחליף ל6400 שלמעלה הביצועים יעלו או ירדו?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב למשחקים עד בערך 2500 שקל.. איזה מעבד עדיף?intel או amd?[br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 00:28:11 נו למה אפחד לא עונה?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כרגע יש לי 256MB 266MHz DDR Cas 2.5 upto 133MHz אם אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 אבל הסטיק יכול לעבוד גם ב Cas 2 זה מפריע דברך כל שהיא? האם אני אצטרך לשנות את זה ל 2.5? ואני לא מתכנן אוברקלוק כי הזכרון שיש לי עכשיו הוא של Hynix והוא פשוט לא מאפשר עקב איכותו הירודה.. אז אילו זכרונות הכי ממולצים? של Samsung? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ותודה מראש לעוזרים..... אני מעוניין לרכוש תרכיבים מעבד, לוח אם שמתאים למעבד וכמובן זיכרונות השימושים שלי הם: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל....חשוב מאוד שהלוח יתמוך באודיו 5.1.=המחשב מיועד לסטודנט ובנוסף לשימוש ביתי ומשרדי חשוב לי שיהיו ביקורות וחוות דעת והמלצות חיוביות על הרכיבים ושהם נותנים ביצועים ביחס למחיר ולתקציב וביחס לשימושים ולדרישות שלי התקציב הוא עד 1500ואם צריך יותר אז יותר וחשוב שהם יהיו זמינים באתר tms ואפילו קישורים יעזרו לי מאוד
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה יותר כדאי: AMD Barton 2500+ ATI X800Pro ("צוואר בקבוק") או AMD 64Bit ATI Radeon 9800 pro מה אתם הייתם בוחרים?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
משהו יודע משהו על המעבד 03064F של אינטל והאם מעבד פגום יכול להרוס משהו במחשב ? תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הזמנתי מהזיגזגים לוח אם של אסוס P6T DELUXE: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8955 אמרו לי שאין אותו ושהם משדרגים לי באותו מחיר את הדגם שנשמע כמחליף של מה שאני הזמנתי P6T DELUXE V2: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8955 באותה הזדמנות רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הלוחות ואם כבר אולי יותר כדאי להחליף ללוח Asus P6T Deluxe OC PALM במקום מה שהציעו לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9104
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי חיבור של 8 פינים ל 12V על הלוח ובספק יש חיבור רק של 4 ל 12V וזה לא טוב כי המחשב לא "מתניע" איזה ספק יתאים לי ללוח הזה עם חיבור של 8???? מישהו נתקבל בבעיה הזאת??
-
- 12 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי לאיזה מעבד הכוונה חדש , ראיתי שהוא מקביל ל7400 , זה נכון? רוני
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-