עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by L1ron,

מתי תהיה צפויה ירידה במחירים של המעבדים והלוחות? כשיצאו סדרות חדשות זה אומר שהסדרות הקודמות ירדו משעמותית במחיר? כי לדוגמא ב3 חודשים האלה המחירים בקושי ירדו ב50 שקל למוצר .

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by מכבי חיפה,

שלום, אני מחפש לוח אם AMD לתושבת 939 . רצוי שיהיה LanParty ומחנות KSP במחיר מקסימלי 650 . תודה.. :

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by rank,

מישהו יודע כמה עולה p67a-ud3-b3 ?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  4. Started by captaincaveman,

http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=140736&Category_Code=Unbuffered_OCZ http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=140601&Category_Code=DDR-PDP איזה מהם עדיף? או שיש המלצה על זכרון אחר (מ-MONARCH בבקשה) DFI LP NF4U VENICE 3000

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  5. היי חברים רכשתי מעבד של AMD יד שניה- ATHLON 64 2X4200 . תקופת האחריות תסתיים עוד שנה. המוכר, הסב את תשומת ליבי לכך שבחנות ממנה רכש את המעבד - "מאג" ממגדל העמק, הדביקו מדבקת זיהוי, שהסרתה תבטל את האחריות ( המספר שעל המדבקה מהווה חלק מפירטי זיהוי המעבד שהודפסו בחשבונית המס). הוא סיפר לי, שלטענתו בפני המוכר בחנות, על אפשרות פגיעה בהולכת החום, באמצעות המשחה הטרמית, וקירורו, טענו בחנות שהמדבקה טרמית, ושלא תהיה פגיעה. האם אתם מכירים נושא זה? והאם זה נכון, ולא תהיה פגיעה. עדיין לא התקנתי את המעבד, כי אני רוצה לברר סוגיה זו לפני שאתקין אותו. תודה מראש לכל אלה שיגיבו.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by lartzi,

קניתי מחשב חדש והבטיחו לי שמהירות הזכרון הוא 333 אולם לא רשום שם כלום ומשום מה יש לי הרגשה שעבדו עלי בנושא. הזכרון שלי: Samsung M368L3223DTM-CB3 הורדתי את sandro Pro 2003 אולם לא מצאתי שום מקום שמצויין שם מה המהירות שם הזכירון הזה, כמו כן ניסיתי להיכנס לאתר היצרן אבל לא הבנתי מזה כלום . אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by amd,

שלום לכם חברים לפני חודש וחצי קניתי לוח אם ?K8NF4G-SATA2 ומה שרק הרגשתי ממנו זה רק בעיות וכבר 2 החלפות מהאחריות!!! קודם כל היו בעיות תאימות עם כרטיסי מסך RADEON שניסיתי להרכיב עליו (X1300/X800/X1600) זאת אומרת שאף אחד לא עלה , רק כרטיס אחד עבד והוא GF6600GT ושמתי לב לתופעה הזו ברשת עם כרטיסי ראדון בשילוב הלוח הזה ולוחות אחרים NFORCE4X. עוד בעייה היא שהלוח התחיל לקרוס באופן רנדומלי אפילו שלפעמים עבר בדיקות יציבות מלאות של S&M ו MEMTEST . בלוח השני שקיבלתי מהאחריות הכרטיס רשת לא עובד הוא במצב ENABLE בBIOS אך אין שום אזכור עליו בWINDOWS אפילו כהתקן שלא מותקן. עשיתי עדכוני ביוס אך ללא שום שיפור במצב לכן שלחתי לASROCK אימייל על הבעייה , הוא אמר שהבעייה קיימת בחלק מהלוחות ל…

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
    • 8 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by The Ball,

הבנתי שהמעבד הזה יצא... והנה כמה שאלות: 1. תוך כמה זמן אתם חושבים שהוא יגיע לארץ? 2. הוא יתמוך ב- FSB 333 נכון? ואם כן הלוחות מבוססי NFORCE 2 יתמכו בו כמו למשל ה- EPOX 8RDA+? 3. כמה בערך אתם חושבים שהוא יעלה כשהוא יגיע לארץ? תודה לכל העונים!

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  9. איזה זכרון יותר עדיף למערכת a64 3200 socket 754? זה: ocz el pc3200 platinum edition rev.2 או זה: g.skill pc4800 tccd? שנייהם עולים פחות או יותר אותו הדבר...איזה מהזכרונות הללו יתן לי ביצועים יותר טובים בסטוק ואיזה בoc? אם אתם ממליצים על אחד מהם בבקשה הסבירו נא לי מדוע בחרתם דווקא בו...תודה רבה מראש לעוזרים!! ;)

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by ItzikT46,

קניתי היום לוח 965P-DS3 ואני מרכיב את המחשב, אני לא מוצא את חיבור ה IEEE1394 על הלוח ! יכול להיות שהלוח לא תומך בו ?!! תודה

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by sar_007,

מישהו מעונין למכור לוח אם שמתאים לפנטיום 3 500 עד 200 שקל

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  12. Started by bbarakt,

המחשב של אחי מזהה רק 3.5GB ראם ויש 4GB ראם. יש לו 64BIT. מערכת הפעלה ויסטא. לוח אם: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=707&l4=0&model=1022&modelmenu=2 עכשיו העלילה: לאח שלי היה 2GB 667 ראם וזה לא הספיק אז קנינו עוד 2GB 800(אני יודע שהכרטיסים יעבדו כמו 667) והמחשב מזהה רק 3.5GB ראם. החברה של הזכרונות - KINGSTONE. שאלתי היא: למה המחשב מזהה רק 3.5GB ראם?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by crazyfunk,

רציתי לדעת אם הוא מתאים לדור הבא של המעבדים של אינטל (45NM) הייתי קונה את הP35 - אבל אני מתכנן להריץ HACKINTOSH עליו והבנתי שיש יותר תאימות לBAD AXE... (תקנו אותי אם אני טועה). כרגע אני מתכנן לרכוש איתו לפחות Q6600 ושוב איזה כרטיס מסך שירוץ טוב על HACKINTOSH. אגב הבנתי שהוא לא תומך בDD3? נכון? IS IT REALLY BAD? כסף לא שיקול פה... רק ביצועים מול תאימות להאקינטוש...

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  14. היי המפrט שלי נמצא בחתימה שלי... עכשיו יש לי 1000 שקל ואני רוצה לדעת מה כדאיט לשדרג במחשב... ניכנסתי ל 3dv.co.il וראיתי שם מבצע על זכרונות corsair... מוכרים דרכם את הדגם הבאה ב340 שקל * 2 סטיקים 680 שקל CORSAIR 512Mb 400Mhz CL2.5 DDR, PC3200, 64Mx64, non-ECC, 184 DIMM, unbuffered, CL2.5, 32Mx8 עכשיו האם אני הרגיש שיפור אחרי השידרוג???...והאם בכלל השידרוג הזה כדאי. תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  15. מאמר חדש של טומס הרדוואר המציג איך ליבות באות לידי ביטוי במשחקים ובישומים. http://www.tomshardware.com/reviews/cpu-cores-performance,2373.html המסקנה- שהליבה הרביעית לא באה לידי ביטוי במשחקים.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by shutdown,

החלטתי לשדרג את המחשב (לוח אם + מעבד + זיכרון) . מכיוון שמשחקים לא חשובים לי, לפחות לא החדשים, אז אפשר לקחת את הכרטיס AGP שברשותי ולחסוך. טוב, לאחר שקראתי הרבה מאמרים / ביקורות על שילובים מסויימים של לוחות אם ומעבדים החלטתי להרכיב מערכת (תקציבית מאוד) כזאת: מעבד C2D e6300 זיכרון DDRII 667Mhz סביר כלשהו 1GB לוח אם שיתמוך גם ב C2D וגם יכיל AGP. במסגרת כוללת של 2000 שח +- לוח ה 775Dual-VSTA התאים. הוא הרי תומך ב AGP וגם ב conroe (כנראה הלוח היחיד). ובכן, הלכתי לחנות מסויימת בת"א כדי לרכוש את הרכיבים הנ"ל - המוכר התעקש שלוח האם לא תומך בשום אופן במעבדי conroe, ואמר שמנסיון של המעבדה שלהם זה פשוט לא עובד - ולא משנה מה היצרן טוען. הוא גם שאל עוד עובד בחנות שאף הוא חיזק א…

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by ReSt,

שלום יש לי שתי שאלות .. אתם יכולים לתת לי תסריט שבו בזמן ריצה של תוכנית שכתבתי המעבד יכנס למצב מיוחס Privilege ? והשאלה השניה .. מה נחוץ בחומרת המעבד כדי ליישם מערכת הפעלה מסוג ריבוי משימות multitasking ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  18. מחר חבר שלי בא איתי לKSP.. אני קונה VENICE 3000 הוא קונה מעבד P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE, נשלחתי מטעמו על מנת לברר איזה לוח אם מKSP עד 600 שקל יהיה הכי משתלם עבור המעבד. וסתם שאלה בשביל הידע: מה הצ'יפסטים המובילים למעבדים אלו ומי מביניהם הכי טוב ?

19. Started by bobby323,

והאם מישהו מכיר את החנות (ואת הזיכרון) זה מה שאני חושב לקנות (הכי זול שמצאתי) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 זה יקר יותר ב 45 ש"ח http://www.akr.co.il/details.asp?id=888

20. Started by sagi_10,

אני מתכוון לקנות זיכרונות יד שניה של קרוסייר tccd 1)הם לוקחים הרבה מתח??(מק"ס 2.9v) 2)הם יוכלו להגיע למהירות fsb של 280?? ועל כמה מתח?? 3)דגם מדויק=CMX512-3200C2PT 4)תודה!

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  21. אהלן, אני בקרוב רוכש מחשב חדש, אבל אני מתלבט בין שתי מעבדים: Q6600 לבין Q8200. [לוח אם - GA EP43-DS3L, קירור AC Freezer 7 Pro]. איזה מעבד יותר כדאי לי לקחת שיחזיק לי ליותר זמן [3-4 שנים]? אני יודע ש6600 מיוצר ב65 NM וצורך יותר חשמל והוא כבר הולך וניהיה ישן, אבל הוא יותר חזק מQ8200, השימוש יהיה למשחקים[לא בהכרח כבדים כולכך, אבל אני רוצה להריץ את CRYSIS, COD5], גלישה באינטרנט וICQ, מסן ומוזיקה.

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by ashbit_q,

אני שאלתי בעבר את השאלה הזאת רק שאז לא היה לי כרטיס מסך ברמת המעבד כעת שדרגתי מ8600GTS ל 460GTX 1 ג'יגה הרזולוציה 1280X1024 hlsl vs hlsl ps שניהם על 3_0 מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 לפי מה שהבנתי התוכנה בדקה עם DIRECX 9 ולא 11 או 10 יותר מזה אן כלום לא AA שום דבר הציון הוא כזה: 3DMark Score 18372 3DMarks SM 2.0 Score 7182 16695 SM 3.0 Score 8793 25114 CPU Score 5058 אם יש את התוכנה העדכנית וחינמית שתאפשר לי לתמוך בI7 אני אשמח! אני שואל את זה כי המחשב זז עם תוכנות או בהתקנות לאט כאילו היה C2D ישן במשחקים אני לא מרגיש שזה בעיה אבל בתוכנות כמו CORAL VIDEO 2010 שתומך בI7 אין הבדל בינו לבן C2D E6750 הישן שלי? הערה חשובה המחשב בתוכנות או התקנות לרוב מתאמץ על 15% וזהו יכול להי…

23. רכשתי את השילוב של E2180 עם AC 7 פריזר רציתי לדעת האם על אחד מהם או עם אחד מהם או שנייהם מגיעה מדבקה טרמית או משחה? או שאני צריך לרכוש בנפרד המעבד בגירסת BOX

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by constantine16,

ahshav yesh li dual channel ve yesh li 2X512 RAM im ani yosif od 2X512 ze iie beseder?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים