מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
סתם בשביל וידוי הריגה, האם יש יתרון מובהק לאחד מהלוחות האלו, או שיש בכלל לוח עדיף באותו מחיר שלהם (יש לוח דומה אבל עם 2 חיבורי IDE ישנים במקום 1 כמו שיש בכל הלוחות הללו) ? Gigabyte EP45-DS3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2843 ASUS P5Q PRO http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2269&modelmenu=1 האם אחד הלוחות אמין יותר מהשני ? מה ההבדלים המהותיים ביניהם (הבנתי למשל תפריטי ה overclock של ה ASUS הרבה יותר מסובך ?)
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ראיתי לינק לביוס שמישהו נתן בפורום אוברקלוקינג וקירור: http://planet.nana.co.il/luna10/d25cpconrev2d.zip אמרו שם שהוא טוב, אז אני רוצה להוריד אותו ולהתקין אותו על לוח אם ABIT NF7, במקום הביוס המקורי שיש לי עכשיו. רק רציתי לפני זה לשאול כמה שאלות: 1)איך מתקינים? 2) אם אני אתקין את הביוס הזה אני אשאר תקוע איתו או שאני אוכל להחליף אותו בעתיד? 3) יש סיכוי שילך לי כל הלוח אם אם תקרה תקלה במהלך ההתקנה? איזה תקלות יכולות לקרות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי, קניתי היום מעבד E5300 ולוח גיגהביט g41m-es2l משום מה כשהמחשב עולה המעבד מזוהה כ1.7 גיגה ולא כ-2.6.ביצעתי עדכון ביוס הכי מעודכן ועדיין זה אותו דבר.בוינדוס המעבד מזוהה כ2.6 מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקרון נדפק לי הלוח הישן סה"כ בן שנתיים ( תעזבו עם האחריות כבר ניסתי ) כל שאר הדברים הכרטיס זיכרון, המעבד, כרטיס מסך AGP וכולי... עובדים מצויין. אז אני מחפש לוח אם שיהיה בו גם רשת, לפחות שתי כניסות PCI כניסות AGP ו PCI Express הלוח חייב להיות מותאם ל-754 AMD Athlon 64 Socket ; ו - DDR 400. המחיר לא משנה. תעזרו לי למצוא משהו טוב תודה זאביק.
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם אסוס דגם775 Asus P5LD2 פירמטי את המחשב והתקנתי את הדרייברים דרך האתר שלהם...(אין לי את הדיסק) עכשיו אני מנסה להוסיף את הג'ויסטיק שלי דרך הgame controller והוא אומר לי שהgameport שלי לא מותקן.... ואני לא מוצא דריבר או משהו כזה שצריך להתקין והוא גם לא מזוהה בחומרה כדרייבר לא מותקן,המחשב פשוט לא מזהה אותו... תודה לעונים ואם זה לא המקום לשאול את זה אשמח אם תעבירו למקום הנכון
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איזה לוח אתם אומרים יותר טוב (לא רק לאובר קלוק כי זה ברור שה dfi) MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 או ה DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ?
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קניתי היום את הלוח ורציתי לדעת האם יש צורך לחבר גם ללוח נוסף לשני חיבורי המתח גם חיבור מולקוס ( סליחה אם טעיתי ) ללוח עבור כרטיסי ה PCI ?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כרגע יש לי ddr400 512 cl 2.5 של twinmos עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה מ-ksp אבל יש להם של חברות שונות רק ולפי מה שהבנתי יכולות להיות בעיות עם זה. וגם אי אפשר להחליף או להחזיר ציוד שנרכש ב-ksp. מה לעשות? זה באמת יכול לא להתאים אם אני לוקח של חברה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קודם כל ברוכים הנמצאים חברי פורום ותיקים וחדשים כמוני, יש לי שאלה דחופה ואודה מאוד מאוד למי שיוכל לעזור לי: האם התקן חיצוני המחובר למחשב דרך לוח אם יכול לשרוף לוח אם, ויותר מדוייק התקן כמו מודם? ואיפו אוכל למצוא מאמר בנושא כלומר, מה הנזקים שיכולים לעשות התקנים חיצוניים?, איזה מתח חשמלי מעביר כבל USB, איזה מתח חשמלי שורף לוח אם?, ובכלל כל עצה בנושא יתקבל בברכה. אגב, אני הבנתי שלא רק שהתקן חיצוני יכול להזיק למחשב אלה גם מחשב יכול להזיק להתקן חיצוני... מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן. לפני כ שבועיים שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל BFG 8800 GTS 320MB ומאז נוצר לי צוור בקבוק דיי רציני. אני מחפש עכשיו מעבד שיאזן לי את המפרט. המפרט להלן: לוח: DFI lanparty nf4 ultra-d מעבד: amd athlon 64 3500+ OC'ed @ 2.7ghz זכרונות: Geil One BH5 DDR400 @ 500mhz כ.מסך: BFG 8800 GTS 320mb ספק: Enermax Liberty 500W אני חושב ללכת עם AMD X2 או Opteron אבל נתקלתי בבעייה דיי רצינית כשניסיתי למצוא משהו בארץ. מה המעבד הכי טוב למפרט שלי שאפשר להשיג בתחום של עד 1000ש"ח? תודה
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כמה FSB אפשר להגיע עם הלוח הזה? (שזה לא ישמש כגבול בשבילי).
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://atomchip.com/_wsn/page4.html מחשב נייד אשר מתוכנן להיות מוצג ב2006 בעל 2 טרה זיכרון קשיח טרה זיכרון תפעולי ומהירות של 6.8 גה"ץ ימים יגידו עריכה: אני לא בטוח אם זה אמור להיות פה אם לא נא להעביר
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
באתי בדיוק לבצע הזמנה,נתקלתי בבעיה : אני מזמין מחשב, עם מעבד פנטיום 4, 775. אני רוצה מעבד 3.0, ונתקלתי ב 2 דגמים: 1. Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 2. Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU שניהם אותו מחיר,אך אני לא מבין מה ההבדל ביניהם. נלקח מכאן-לוגיק פיסי אשמח אם תענו לי : 1. מה ההדבל,ואם יש מה יותר טוב? 2. האם שניהם מגיעים עם גוף קירור ומאוורר? אשמח לתשובות מהירות, כדי שאוכל כבר להזמין. אנא תענו לעניין,ולא, אני לא מעוניין ב AMD או משהו אחר... תודה על ההבנה, ואשמח לתשובה מהירה ככל הניתן.
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז ככה: לחבר שלי נשרף הלוח (צי'פ 850 RDRAM) הקיצר המעבד הוא 1.5 בסוקט 423 עכשיו הוא הלך לחנות והתפתה לקנות גם הארדיסק וסידירום. מה שקרה זה שההארדיסק 80 ג'יגא של ווסטרן בלי 8 מגה קאש ועם שנה אחריות! חבר שלי שמח שהוא קיבל עוד הנחה..עלה 420 ככה חח נו טוב אין מה לעשות, לא הקשיב לי עכשיו מה שמעצבן: הביאו לו בהתחלה לוח RDRAM עם 2 סלוטים רק! ו AGPX4 הוא שילם מראש על הלוח 350 שקל (חדש) הלוח של אסוס והביאו לו אותו באריזה של MSI (משהו מסריח כאן) בקיצור אמרתי להם שיביאו לו לוח עם 4 סלוטים של RDRAM ו AGPX8 והוא החזיר את הלוח עכשיו ה"חכמים" עשו בדיקה ואמרו שהלוח לא מתאים למעבד ושרק לוח עם DDR יתאים (WTF?) בקיצור אמרו לו יש לוח של ג'יגא בייט DDR 266 חחח אמרו שזה הכי חדש ויתמוך בכל המש…
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם קצת ישן על סוקט A. העניין הוא שהחלטתי קצת לשפר ביצועי ולהשמיש את בקר הסאטה המובנה שלו.יצרתי התקנה של חלונות וחיברתי את הכוננים לבקר הבעיה היא שהביוס שלו קצת ישן והוא לא רואה את הבקר החיצוני או את הכוננים שמוגדרים כרייד 0.ההתקנה כבר הגיעה למצב של איתחול אבל המחשב לא רואה את הכוננים בכלל כי הם לא ניראים ללוח בגלל הבקר (SI 3112) עד כמה שזכור לי בלוחות בתקופה ההיא כדי להשמיש בקר חיצוני היה צריך להתקין מערכת הפעלה להתקין את הדריבר של הבקר ורק אז לחבר אליו את הכוננים.(בתקופת ה ATA 100 וה ATA 80 של בקרי פרומיס ) אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
בשביל מעבדי הATHLON 64 איזה תושבת יותר טובה ומה הסיבות לכך? גם מבחינת השדרוגים
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי נייד Pentium-M עם לוח 915 (כלומר DDR2 533MHz) וסטיק אחד של 512. חשבתי להוסיף עוד אחד, והשאלה היא איך להבטיח תאימות (Dual Channel וגו'). הזכרון הוא של סמסונג (4-4-4-11) ולא מצאתי כמעט בארץ מקומות שמוכרים אותו. מאיזה יצרן סביר למצוא זכרון שיעבוד באופן תואם? בלי קשר לתאימות, האם סטיק של 667MHz יעבוד? עם תזמונים טובים יותר? (כי שלי למשל עושה 3-3-3-8 על 400MHz) הרי היום 667 עולה אותו דבר כמו 533. תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש לי כרגע AXP2500+@3200+ Abit NF7-SL וזכרונות OCZ 2X256 PC3200 Platinum Edition אני חושב על להוסיף עוד סטיק של 512 ויש לי כמה שאלות דבר ראשון, יש לי עכשיו 2X256 בDUAL, אם אני מוסיף עוד סטיק שלישי של 512 תהיה איזושהיא פגיעה בביצועים? יכול להיות מצב שלא הולך ביחד 2X256 ו512? או כל דבר אחר שיכול לנבוע מכך.. ושאלה שניה, מומלץ שהסטיקים יהיו אותו דבר, אבל חיפשתי ולא מצאתי את הדגם של הזכרון שלי ב512 בודד, ראיתי רק קיטים של 2X256 ו2X512 סטיק בודד של 256. מישהו יודע מאיפה אני מוצא סטיק של 512 מהדגם של הזכרונות שלי? נגיד ולא מצאתי, אם אני ימצא משהו אחר בעל אותה מהירות ואותם תזמונים זה אלטרנטיבה טובה? או שזה יכול לעשות בעיות?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, במהלך הימים האחרונים חקרתי ואספתי מידע על מנת להרכיב מחשב למשחקים שיספק אותי לפחות ל-5 שנים. בפורום קיבלתי המלצות למפרטים שמכילים מעבדי i5-4670 \ i5-4570 ובנוסף אמרו לי להימנע מאוברקלוק כי זה לא משפר ביצועי משחק. הייתי רוצה לקבל עוד דעות ומידע בעניין, מה אתם חושבים על אוברקלוק? ומה אתם חושבים על מעבדי Xeon? מכיוון שאני לא רוצה להחליף את המעבד לפחות ב-5 שנים הקרובות, אני רוצה משהו טוב ומספק במיוחד למשחקי אסטרטגיה כבדים המבוססים על מעבד יותר מאשר כרטיס מסך (Total War series, Company of Heroes 2 וכו). תודה!
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חברה אם אני קונה זכרונות כאלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4887 למה בעיקרון אני אמור לצפות הבנתי הם סוגרים קצת יותר מ tccc אבל באיזה תזמונים ובאיזה מתח? 1T או 2T ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן, עברתי על הסטיקי ולא מצאתי תשובה. במערכת הנוכחית שלי יש שני סטיקים של 2GB של חברות שונות, שניהם DDR3 1333Mhz. אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה כדי שיהיו לי 8. האם זה יעבוד טוב אם אני אקנה עוד סטיק של 4GB?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחר שהגתי למסקנה כי המערכת שלי דורשת שיפור החלטתי לשדרג במקצת; אני בהתלבטות בנוגע לרכישת סטיק זיכרון 512 , בנוסף לעכשווי שיש לי עכשיו ,הסוגיה היא שאני לא יודע אם זה יפעל במצב ששני הסטיקים הן מחברות שונות . עכשיו יש לי 512 זכרון ddr-sdram לא מעונין בOC ובחנות אמרו לי ב380 ש"ח או סוג שונה?! ואם אני ירגיש הבדל?! מצטער על החוסר ידע אבל יש לי לוח אם של ASROCK עם מקום לשני סטיקים צמודים ddr400Mhz ואני לא יודע אם הלוח תומך דיואל? תודה מראש! :s05:
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב ברשותי הלוח K7NCR18D PRO עכשיו הורדתי מהאתר של לדטק את העכדון ביוס והוא נתן לי הוראות שאיתן אני כמעט ולא מבין כלום...אז מישהו יכול להסביר לך בשפה פשוטה איך לעדכן את הביוס *אני מעוניין לציין שהפלופי שברשותי, מקולקל, האם יש דרך לעשות זאת בלי הפלופי?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם מעבד מחודש זה דבר רע? במה הוא יכול להיות מחודש והאם זה יכול לפגוע לי בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קניתי זיכרון של kingston ואחרי שקיבלתי אותו (מההזמנה) ראיתי שהצ'יפים שלו הם של hynix למרות שהזכרון של kingston בוודאות לפי מה שהבנתי הצ'יפים הם בדרך כלל של winbond ..יכול להיות שנדפקתי?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-