עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הזיכרון: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3656 F3-10600CL8D-4GBHK תודה.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. שלום יש לי מחשב עם המפרט הזה: מעבד: AMD athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM היו לי זכרונות של חברת :TWINMOS 1GB 667 MHZ DDR2 X2 .כרגע הזכרונות לא עובדים. השאלה היא אני יכול לשדרג לזכרונות מסוג DDR3?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  3. בעלי יחס עלות תועלת הגבוהים ביותר. מחפש משהו שייתן תמורה מירבית לכסף. לא רוצה לשלם הפרש גדול בשביל פיצרים שבהם כמעט אף משתמש ביתי לא משתמש. כמו כן צריך המלצה לזיכרון 1 גיגה למחשב הנל. מחשבים למשחקים אינטרנט ולימודים. תודה,

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שקניתי לפני 4 חודשים עם 2GB זכרון 667MHZ. אני רוצה לקנות עוד 2GB ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות 800MHZ למרות שיש לי במחשב 667MHZ והאם אני ארגיש ביצועים יותר טובים אם אני אקנה 800MHZ ולא 667MHZ או שזה כמעט ולא מורגש? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by Danny_Malis,

יש לי ב-BIOS שורה: CPU FREQUENCY מה זה ולמה זה 200MHZ ?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  6. שלום אני אמור לקבל בשבוע הקרוב: amd 3800x2 bw e6 עכשיו ככה: האם אני אצטרך לעשות עידכון ביוס בשביל תמיכה במעבד הזה או שהביוס האורגינל מספק תמיכה?? בתודה שגיא

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by bati6,

מה זה אומר שזה רושם במעלות צלזיוס core#0 core#1 package? מה זה כל האופציות האלה? בכל אחת מהן הוא מראה לי סוג אחר של מעלות

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  8. Started by Real_Me,

אני כרגע בארהב ונתקלתי בלוח הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-491&depa=0 חסרים לו כמה מאפיינים של הפלטינום אבל לא נראה שאצטרך אותם יותר מדי. לא הצלחתי עם זאת למצוא ביקורות עליו. יש אותו למישהו או יכול להפנות לביקורת? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  9. שבת שלום יש לי מעבד E4500 2.20GHZ ווינדוס XP 32 ביט 2ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 אם אני רוצה לשים 4 ג'יגה זיכרון זה יתמוך לי?או שאני יצטרך לשים מערכת הפעלה 64 ביט?(מעדיף לא לגעת ולהישאר עם 32 ביט)

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. שלום, אני משדרג את המחשב שלי ואני לא יודע על איזה לוח אם ללכת, אני צריך תמיכה ל - SLI + CROSSFIRE, USB3, SATA3, מעבד INTEL CORE I5, המטרה של המחשב היא משחקים וסרטים. תקציב ללוח 800 שח, בעתיד יכול להיות שאעשה OC, רוצה שיהיה ללוח תמיכה גם ב CROSSFRIRE ו SLI. אני מתכוון לרכוש בחנות WELLCOM. תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by Oranl,

במחשב חדש שהזמנתי עם זיכרון של קינגסטון יש DIMM עם מדבקה של קינגסטון אבל בתוכנות CPUZ ואוורסט זה רושם לי שהזיכרון הוא Qimonda... זה תקין?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  12. התקנתי מעבד 2200 על לוח האם שלי של GIGABYTE , אבל המחשב מזהה אותו כאילו היה 1400 , הוא עובד כרגע על 1.21 GHZ במקום 1.8 , בדקתי את גירסת הביוס והיא F7 שזו הגרסה האחרונה לפי האתר של גיגהבייט, למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by avih,

שלום לכולם, אני מחפש זכרון M.2 וראיתי בין היתר זכרון של samsung 990 pro וראיתי שיש סוגי מודלים שונים - MZ-V9P1T0B/AM MZ-V9P1T0BW וכו' השאלה האם יש הבדל בדגמים הללו? מה משמעות האותיות? אני מחפש משהו שיכול להתאים ללוח אם של גיגהבייט Z790 AERO G שאני שוקל לקנות ובאתר שלהם, בתאימות, לא מופיעים כל המודלים , האם יש לזה משמעות ? בנוסף, האם הייתם קונים זכרון מאלי אקפסרס או אמזון (בתקווה שזה מקורי וכו') תודה רבה !

14. למחשב חדש שייעודו אינטרנט, מוסיקה, ו matlab - איזה מעבד ולוח עדיפים? ולמה? תודה מראש על תשובתכם

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  15. יש לי P4 2.4. רוצה לקנות לוח Abit IC7 Intel 875P Motherboard ו- A-DATA DDR400 512MB X2. א. האם כדאי (מבחינת מחיר/ביצועים)? ב. האם יתאים ל- OC (אני לא ממש מבין בזה)? תודה.

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by yoahe,

איך הלוח אם הזה למחשב פשוט Asus P5VDC-MX של DUAL CORE בתקציב נמוך

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  17. חיפשתי באתר החברה DRIVER לכרטיס רשת ולכרטיס מסך ולא מצאתי יש שם DRIVER ל AUDIO אני מניח שאנני קורא נכון את מה שמופיע באתר האם מישהו יכול לעזור? זה האתרhttp://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-MX אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 תודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  18. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שקיבלתי מבן דודי, יש לו כרטיס מסך און בורד, ובמחשב השני שלי יש כרטיס מסך יחסית סבבה... רציתי לדעת האם אפשר לחבר ביניהם. לוח האם: intel G31 ICH7 כרטיס מסך: geforce 6600GT תודה רבה (:

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by Asafalfa,

היי חברה אני עכשיו הולך לקנות לי מחשב חדש ואני מרכיב את כל המחשב מחלקים בחול ... הבעיה היא שאני לא ממש יודע עדיין מה אני רוצה . המחשב אמור לשמש אותי לאפליקציות של יצור גרפי וכמובן איך לא משחקים וסרטים. את האמת אני לא יודע עד כמה כדאי לרכוש את כל המוצרים האלה בחול אבל את זה אתם תגידו לי , אז בתיכנון היה לקנות מוצרים שבארץ עולים הכי הרבה . אז חשבתי בהתחלה לקנות מעבד לוח זיכרון וכרטיס מסך. לעכשיו אני סגור רק על הכרטיס מסך. בנוגע לכל שאר הדברים אני לא ממש סגור ???. Intel LGA 775 Pentium 4 530 3.0 GHz, 800MHz FSB, 1MB L2 Cache, Hyper Threading Technology 1.זה המעבד שחשבתי לקנות מהסיבה שהוא מהיר ו Cache: L1/12K+16K; L2/1MB גם כן מהיר. הבעיה היא שאמרו לי ש Core: Prescott זה לא…

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by ziv13,

חבר שלי אמר לי שהוא מוכן לשלם לי על ה רדיון 9600 פרו שלי לוח GIGABYTE 7DX ומעבד 1333 1400 שקלים... אני חשבתי לקנות בכסף רדיון 9800 פרו למחשב החדש אני מתכוון לקנות האם העיסקה משתלמת? תודה.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by Xtr3m3r,

היי, יש לי בעיה קטנה ואני צריך שאתם תעזרו לי יש לי מעבד I7 920 ו3 ג'יגה זכרון RAM וכשמו ששמתי לב, הוא כבר לא מה שהיה קודם אני צריך שתביאו לי המלצה לזכרונות חדשים, אני לא צריך את הדבר הכי טוב אבל גם לא את ההכי גרוע מה שאני רוצה להזכיר שבגלל שזה 920 וזה מהדור הישן, המעבד הזה עובר רק בכפולות של 3 זאת אומרת 3,6 וכו' מה יש לכם להציע?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  22. The entire movie was rendered on Linux-based AMD Opteron systems הסרט נוצר על ידי חברת DreamWorks Animation מקור: http://arstechnica.com/news.ars/post/20050528-4953.html

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by shedokan,

למישהו יש מושג איפה מוחרים את המעבד הזה בארץ? האם המחיר של ה Q6700 בערך כמו ה Q6600 אולי עוד 100שקל לא מפריע..

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by Mr Gadget,

אחרי כמה חיפושים באינטרנט חיפשתי ומצאתי כמה דברים מעניינים: [Key Features: Memory amount: 2 x 256MB Access time: 4.1ns IC's 500MHz (PC-4000) Unbuffered DDR Modules CAS latency: 3 clock cycles RAS precharge: 4 cycles RAS active to precharge: 8 cycles Command rate: 1T (1 cycle) Latency: 3-4-4-8-1T 2.6V Lifetime Warranty "Results: The RST Pro2 tested the Base/Extended memory and after 5 loops no errors were found! Memtest86 was used and again confirmed these results. We went one step further and tested at the following settings: DDR500 @ 3-4-4-8 w/2.55V DDR500 @ 2.5-3-3-7 w/ 2.85V DDR520 @ 3-4-4-8 w/2.85V At each of the above speeds the Kingmax memory passe…

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  25. היי, יש לי כרגע זכרונות: G.Skill 2GB Kit DDR2 800mhz F2-6400CL4D-2GBPK הלוח אם שלי הוא: Gigabyte Ga-965p-s3 rev.1 האם אני יכול לשים עליו זכרונות 1066 והוא יעשה Downgrade? אני מעוניין לשדרג ל4 ג'יגה. איזה קיט של 4 ג'יגה הכי משתלם לי לקנות ביחס של עלות תועלת באיזור ה300 ש"ח? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.