מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
לוח פשוט, אמין ויציב שיחזיק את המערכת שאני רוצה(Q9300, HD4870/50) בסביבות עד 400 ש"ח. אפשר לחרוג טיפה רק אם זה שווה את זה. לא רוצה לוח אם עם פיצ'רים שרק יעלו את המחיר, לא מחפש לוח לאוברקלוק אבל שיהיה יציב אין לי כל כך העדפות אז תזרקו הצעות תודה רבה מראש לעוזרים, גיל
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כמו שנאמר למעלה,בכותרת. המחשב מצפצף אחרי הוספת 512MB זיכרון חדשים. (כך שזה יוצא 700 ומשהו MB). שמתי בכניסה הראשונה (מצד שמאל) את הסטיק החדש,ואת ה 256MB הקודם,ליידו בצד. המחשב מצפצף,ורק כשאני שם את אחד מהם בנפרד (לבד) הוא פועל בסדר. הסטיק החדש: Samsung 512MB DDR400 MHZ 4000 הסטיק הנוכחי: Samsung 256MB DDR333 MHZ 4000 לא יודע מה קורה, יש לי אפילו עוד סטיק אחד של 256MB (של Twinmos) וגם הוא לא עבד ביחד עם החדש. מדובר בלוח GIGABYTE K8NF-9 Nforce 4 ddr400 s-ata . מצפה לעזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי זכרונות G.skill TridentZ Neo 2x16 3600CL16 ומעבד 5600x ואני רוצה לרכוש גם לוח אם. הבנתי לפי סרטונים וreviewים שלB550 AORUS PRO V2 יש VRM חזק והוא יהיה מעולה לOC של מעבד וזכרון, והוא עולה סביבות ה850 שקלים בחנויות. הבעיה היא שכשאני מחפש B550 AORUS PRO ISSUES בגוגל יוצא מלא אשכולות ברדיט וכדומה של אנשים שיש להם בלאגן עם הUSB והXMP וגם הREALTEK NIC לחלק מתחרפן. זה קורה בכללי לX570 וגם לB550 עם מעבדי 5xxx. מה באנדם שפוי אמור לעשות? איזה לוח לקנות בלי להיכנס לברדק של אני מפרק את המחשב שלי שכרגע עובד ומרכיב חלקים והUSB לא עובד/הלאן מתחרפן/הXMP לא עובד? חיפוש בגוגל לרפרנס: https://imgur.com/a/j0ReSRA Buildzoid ועוד כמה חברים בפורומים …
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה של אינטל d915pcy אם מעבד intel p4 prescott 3000ואני רוצה לשדרג לPD820 האם הלוח תומך במעבד כפול ליבה זה ?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם אינטל 3.0 נגיד זה כמו AMD 3000? או איך זה הולך בכלל ?AMD3200 זה כמו אינטל 3.2 ?????תסבירו בקשה !!!??? :screwy:
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם בכל מעבדי סוקט:lga775 intel יש 64ביט? אם כן?ייש אפשרות לבדוק באמצצעות תוכנה ניסיתי הכל אפילו רשמתי בהפעלה dxdaig =\לא עזר יש איזו דרך או תוכנה אחרת!?
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. איזה מבין הלוחות הללו מומלץ יותר? אני יודע שזאת שאלה קצת "באוויר", אבל אני אשאיר אותה ככה, כי אין לי כל כך מה להוסיף. האם אחד מהלוחות הללו עדיף? [לא צפויה דרישה ל SLI] תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזיכרון למחשב מבוסס AMD64 , אני צריך 2 סטיקים של 256 והמחיר עד 1000ש"ח גג (עדיף פחות)...
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בתמונה הפתרון מיושם על לוח 775. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22790 הערה: לא יכול להזיק ל NF4
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חברי, חברותי, עיזים יקרות. טוב, האמת שהשאלה קצת ספציפית. להלן מפרט כללי של המחשב שיש לי כרגע: AMD Athlon 64 3000+(לא דואל), 1809.3 MHz (מהירות ליבה) לוח אם NVIDIA nForce4 GA-K8NF-9 512 DDR לעניינינו, זה יספיק. השאלה היא שאלת המלצה בלבד, והסייגים האמורים בשאולת כאלה ברורים כך שאין סיבה לפחד לענות: במצב כזה, אם המטרה היא לנסות לשפר את הביצועים של המחשב, האם ההמלצה שלכם תהיה (א) לשדרג לוח אם בלבד (כך שיוכל לתמוך בזיכרון RAM מסוג מתקדם יותר), בהנחה שאפשר לשמור על המעבד הנוכחי (ב) לשדרג את המעבד בלבד (בהנחה שאפשר למצוא מעבד מהיר יותר ללוח האם הנוכחי) (ג) פשוט להוסיף זיכרון DDR וכמובן, (ד) לקנות הכל מחדש. אני מניח שזו שאלה של עלות-תועלת, קחו בחשבון שאני סטודנט תפרן ובכיסי כרגע …
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע זכרון של MUSKIN 512DDR 333Mhz . עכשיו אבא קנה לי בתילאנד את הזכרון הזה: Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 במחיר של 78$. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, הרי ברור לי שהזכרון שקנתי עכשיו הרבה יותר טוב מהזכון הקיים שיש לי, ואין לי מושג מה לעשות, כאילו אני יכול לתהקין אותם במקביל? או שאני צריך לוותר על אחד מהם? אמרו לי שאם אני יתקין אותם, אז הם יעבדו במהירות של הזכון הנמוך, של מה שיש לי עכשיו, וזה נראה לי ממש בזבוז :[ אז בכל מקרה הזכרון יגיע מחר על הבוקר, מה אתם מציעים לי לעשות? * עוד דבר, בתוכנה SiSoftware Sandra הוא רושם לי משהו לגבי הזכון, לא הבנתי בדיוק מה, תראו : Warning W2507 - There are very few memory slots. If some are already filled, to upgrade the memory wi…
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
מפתחת מעבדי ה-Threadripper יצאה בהצעה בלתי צפויה לצרכנים שזכו בהגרלה הגדולה מבית אינטל - וזו האחרונה לא נותרה חייבת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדי השוק הבינוני-גבוה החדשים שחולקים תושבת עם דגמי ה-Skylake-X עשויים להפוך לנגישים יותר תודות ללוחות שמתאימים אך ורק להם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך AGP, הוא לא מעוניין לקנות כרטיס חדש. הוא רוצה לוח שתומך AGP אבל גם core 2 duo. יש לוחות כאלו בכלל? אם כן אז אפשר לקבל חנויות שמוכרות אותם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא מוכן לשלם לי על ה רדיון 9600 פרו שלי לוח GIGABYTE 7DX ומעבד 1333 1400 שקלים... אני חשבתי לקנות בכסף רדיון 9800 פרו למחשב החדש אני מתכוון לקנות האם העיסקה משתלמת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ויעבדו ב 1333 או שלא יעבדו בכלל?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי זכרונות למחשב נייד, 2GB של מיקרון, על הדף רשום דבר כזה. Adata 2GB CL 9-9-9-24 Sodimm Micron Crucial. וזה רשום כמוצר אחד... נשמע מוזר, אבל ייתכן שמיקרון ו ADATA הם אותה חברה או שותפות? סתם משהו שעניין אותי... תודה
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי שאלה שלא ברורה לי כל כך והיא, כש-AMD מוציאים מעבד וקוראים לו 2000+ הם מתכוונים שהוא עובד כמו ה 2000 של INTEL?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לטענתה עם עדיפות ביצועים על פני מעבדי AMD מקבילים. https://www.tgspot.co.il/intel-announced-gen-11-core-h-cpus-for-mobile/amp/
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כאמור הם צריכים להיות בעלי תזמוני רצח (אגרסיביים) ושיעמדו בבאס של 250 (כי אני רוצה 1GHZ ב FSB ) עם התזמוני הכי נמוכים וכמובן וולטאז' נמוך ככול האפשר!! עד מחיר של 1400 שקל ל זוג סטיקים (בשביל הדואל ) זה בלוח של ASUS P4C800 דלוקס ואני ממש מבקש אל תנסו בכלל להוריד אותי מהלוח עם בנצמארקים וחיות אחרות!!!!!
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-