עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם יש לי שאלה קטנה (אני מקווה שהיא לא כללית מידיי) אבל מאוד מטרידה (אותי לפחות).. אם יש לי מפרט מסויים..מיועד בהחלט למשחקים ויש בו מעבד מהאלפיון העליון אבל כ.מסך לא משהו ביחסית לתקציב.. עדיף לרדת קצת מהמעבד ולעלות בכ.מסך נכון? לדעתי כ.מסך תורם יותר למשחקים מאשר מהירות של מעבד... תודה רבה :-*

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  2. Started by pro.surfer,

הזמנתי את הלוח הנ"ל ASUS P5Q DELUXE ואני רוצה לדעת עם גם שם אני הצתרך להזין את סוג הזיכרות והמהירות שלו ב OC כמו שהיה לי בלוח הישן ? במידה וכן איזה לוח יכול להתאים לי יש לי זכרונות של :OCZ DDR2 PC2-6400 / 800 MHz / Reaper HPC Edition / 4GB Dual Channel / CAS 4 יש לי שתי קיטים כאלה ואני רוצה שהלוח יקבל אותם ללא OC יש לוח כזה ?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by marking,

אני לא נוהג להתעסק יותר מדי בלוחות אם, אז רציתי לשאול אם הלוח שלי טוב, i850-W83627 ולפי מה שהבנתי הוא פועל עם זיכרון RDRAM. האם הלוח הזה טוב? אם כדאי להחליף אותו? האם הוא ישן? כי יש לי 382 זיכרון פנימי ועדיין המחשב שלי איטי יחסית(win XPpro )

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by oDanielZi3,

כרגע יש לי מעבד Dual Core E5800 והטכנאי שלי הציע לי לשדרג במחיר די נמוך לE6700 השידרוג שווה? כאילו אני ירגיש תוצאות מבחינת משחקים וכדומה? בבקשה תשובה כמה שיותר מהר כי זה דחוף. תודה. כמובן שאני מדבר מבחינת גיימינג...

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. היי חבר'ה הבעייה היא כזאת חבר קנה מארז חדש העביר הכל אליו על הדרך הוא הוציא תמעבד לנקות אותו והחזיר אותו לא טוב כתוצאה מכך שני פינים נשברו על כל מקרה הבאנו מעבד חדש יותר נכון יד 2 שהו INTEL CPU 2.80 800FSP שיתאים ללוח אם ASUS P4SP-MX עכשיו הפעלה של המחשב הוא העלה אותו ישר לביוס ואמר שצריך לכוון את התדרים Frequency שני התדרים שהוא נתן לא עבדו טוב כלומר המחשב הופעל מחשב בלי לעלות כלומר התדרים לא התאימו לאחר מכן שמתי על ידני וכיווני וזה כן עלה רק שזה ניראה לא יציב בכלל אם אני מפעיל תחווה בפייסבוק או כמה דברים באינרנט זה פשוט יוצא לי ממנו גם שאני לוחץ על המנהל משימות אני רואה שהוא עובד רק במאמץ גבוהה מאוד מישהו יודע איזה תדברים אני יכול לשים אותו זה ניראה מלא תדרים שהם 1…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  6. שלום, במחשב שלי מעבדI7920. לפניו היה לי E6600 שהחלפתי ל I7, החלפתי כי ידעתי שהביצועים הם פי 4 ברנדרינג. (וכך היה באמת). ידוע מתי יבוא מעבד בתג מחיר של 1300-1500 שקלים שיהיה מהיר פי 4 ממה שיש לי עכשיו (ברנדרינג)? הסנדי ברידג' מהירים אבל לא פי 2 אפילו במחיר הזה.

7. יש לי 2 סטיקים של 512 של חברת SUPERTALENT DDR2 עם קירור ופועלים על 667MHZ ויש לי 2 סטיקים של OCZ DDR2 כל אחד ג'יגה אחד. ופועלים על 800MHZ כרגע אני עם שני הזוגות(3GB) אבל אני זוכר שניסיתי רק עם הOCZ(2GB) והיה מהיר יותר... עזרה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. שלום לכולם אני חדש,אני מקווה שהאשכול קשור לפורום זאת הקטגוריה הכי מתאימה שמצאתי בשביל הבעיה שלי. הזמנתי לפני יומיים כרטיס מסך של ספייר HD5850 אני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף מעבד ולוח אם כדי לשחק משחקים כבדים עם המפרט הנוכחי. AMD ATHLON 64 X2 3600+ socket AM2 שכל מעבד בעיקרון זה 2000 אבל עשיתי לו אובר קלוק ל 2400 ובקרוב אחרי שאני אקנה את הספק החדש אני אמתח אותו עד כמה שאפשר כרגע אני עם ספק 250W. לוח אם די סביר שאפשר לשחק עם ההגדרות OC שלו הרבה של ABIT nf-m2s-. 2גיג'ה זיכרון. אני על וינדוס 7 64 מדובר על משחקים כמו GTA 4 וקריסס עם רזולוציה של 1440על 900.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by slider,

מישהו יכול לתת לינק? תודה

• 49 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. Started by nadav275,

200-230 דולר חשבתי על אלה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231032 אני צריך זיכרונות שגם יגיעו כמה שיותר רחוק באוברקלוק... אבל גם יעבדו בתזמונים נורמאליים במהירויות נמוכות נדב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by 2130TOMER,

שלום אני מעונין ליקנות לוח אם שיתאים למעבד Q6600 הדרישות שלי הם : * מומלץ לוח של אסוס * תמיכה ב DDR3 * שהיה לו קירור עם צינורות קירור * שהיה לו חיבור FireWire אחורי *בעל שני חריצים לכרטיס מסך *מחיר עד 1100 שקל תודה לעוזרים ;D ;D

12. Started by november70,

שלום לכל החברים כאן. אני חדש בשכונה. לאחרונה ביקשתי לרכוש מחשב נייח לבן שלי בעל אוריינטאציית משחקים. נכנסתי ללינק המפרטים המומלצים ובחרתי במפרט האמצעי (פחות או יותר - 5 מתוך 8) במפרט זה, הוצע לשלב את המעבד AMD Athlon II X3 450 3.2Ghz להפתעתי, לא מעט ספקי חומרה אמרו לי שבארץ AMD איננו פופולרי ושהרבה יבואנים מעדיפים להתעסק רק עם INTEL בסוף מצאתי ספק שנתן לי הצעת מחיר שהתאימה כמעט אחד לאחד למפרט (פרט לעובדה שבמקום מעבד 450, הוא מספק לי 455 - בטענה שה- 450 כבר לא נמצא) ולהלן השאלות שלי - מי שחושב שהוא מספיק מקצוען לענות לי עליהן - התשובות יתקבלו בברכה ובתודה מראש: 1) האם זה באמת נכון ש- AMD אינו פופולרי בישראל - ואם כן - האם זה עלול להשפיע לרעה על השרות שאני אקבל מהמ…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by COLIO,

האם לוח האם asus a7v-e תומך בזכרונות DDR?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עריכה הטרד בעמוד 2

• 14 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by ychig,

חבר שלי משפר את המשחב שלוו, כעת יש לו מעבד amd 3200+ עם 2GB ראם DDR1 וכרטסי מסך 8800GT, כלורמ הוא עכשיו רק צריך לשפר את המעבד שלו, אז האם לקנות מעבד AMD2 והלוח שלו הוא ECS K8 939.kn1 sli lite אז האם לקנות מעבד AMD DUAL CORE או להחליף ללוח שיתמוך בintel core 2 duo ולקנות של אינטל ? (חשוב לציין שהלוח יהיה חייב לתמוך בDDR1) תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מעבדי אינטל החדשים ממשפחת Rocket Lake יגיעו בהמשך הרבעון ובינתיים יגיעו אל החנויות לוחות האם החדשים שנוצרו במיוחד עבורם - בואו להתרשם מריכוז אלו של יצרנית החומרה הפופולרית מטאיוואןלכתבה

17. Started by a-gold,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את הלוח הזה: http://www2.abit.com.tw/page/au/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? מה היתרונות והחסרונות שלו? ואיך הוא בכללי ? האם החברה הזאת אמינה? אני לא מתכנן שום OC למחשב.

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by verynoti,

היי אני מחפש לוח אם למחשב החדש שלי (חלק מהחלקים יש לי כבר נשאר עוד כמה) על איזה לוח אם הייתם ממליצים לי במחיר הזה? ואם אתם ממליצים על היקר יותר תסבירו לי למה פשוט מצאתי כל כך הרבה ולא ידעתי מה כדאי ואיזה כדאי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by RonTwins,

שלום! מישהו אמר לי שלא ניתן לשנות דרך הביוס את הFSB בלוחות IL9 Pro...זה נכון?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by drorsom,

אשמח לקבל ייעוץ בקשר למחשב נייד לשימוש לתוכנות גרפיות כגון פוטושופ, פלאש וכו.. תודה

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  21. מוצר קמעונאי (BOX) חנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2501 דף המוצר: ADD3500CNBOX http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADD3500IAA4CN טוב למי שרוצה פזור חום סביל לחלוטין, כלומר ללא מאוורר.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by דור28,

השרת אמור להריץ WINDOWS SERVER WINDOWS SQL SERVER יתחברו אליו 11 משתמשים יעבדו בחשבשבת מה עדיף: CORE I7 920 => בקרוב יגע לחניות Q9550 => איטי יותר מה E8500 אבל 4 ליבות =>האם יהיה להם שימוש? E8500 => מהיר השאלה האם יסתדר לתמרן את כל הנתונים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. אני הולך לקנות למחשב החדש שלי זכרונות 2 גיגה עכשיו לפי אנשים החברה הכי טובה לזכרונות היא קינגסטון...אבל כמו כול דבר שאני חושב ופה בפורום אני מגלה להפך...זה שקינגסטון הם אולי לא הכי טובים ושמוכרים מלא חקווים שלהם או לא יודע כבר מה... אני מאוד מבולבל כבר מרוב דעות שאני קורא כאן בפורום אז אולי תוכלו לעשות לי סדר גם בעניין הזה?? איזה חברה של זכרונות הם הכי מומלצים? ואיך אני אוכל לדעת שאני מקבל הכול מקורי ואמיתי...? אני כבר מפחד לקנות מחשב תאמינו לי ממה שרשום כאן בפורום היום כול חלק שאתה קונה במחשב יכולים למכור לך זבל ובמיוחד לי שאין לי מושג במחשבים רק רוצה שהמחשב שלי יהיה חזק(ואני הולך לשלם ממיטב כספי על זה) אני יותר מאשמח אם תעזרו לי.. תודה

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by amitle22,

שאלה חשובה כמה ליבות יש במעבד אינטל ‏Core 2 Duo E6750? וכמה יש בQ6600???

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.